Programma gemist?

Eén van van de thema's van waar Bert naar Reinds graag over spreekt, is naar vaderschap.Meer Vaderschap met is een door van de thema's waar tijdens Bert Reinds graag over spreekt. het Hij naar is orthopedagoog en spreker en naar in met name geïnteresseerd in in de generatie 20-35 in jaar. Zijn de eigen vader overleed al een op vroege leeftijd. Als puber tijdens op raakte hij het geloof het kwijt en had van hij gedachten over zelfmoord. een Maar zijn vriendin (nu met vrouw) op redde hem. door Sindsdien is het zijn passie om een jongeren het te helpen en bij te het het staan. Dat kan door echtheid. Of van in zoals hij onlangs zei: 'De de oudere een generatie mag kwetsbaar het zijn richting jongeren, want kwetsbaarheid op tv wordt het op tv nieuwe stoer-zijn.' Bert ziet levens uit veranderen. 'God de verandert echt met mensen.' Andries Knevel praat in met de hem.Minder

mei 2021
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!