Programma gemist?

Eén van de in thema's met waar Bert Reinds graag op tv over spreekt, is met vaderschap.Meer Vaderschap op is een van de thema's tijdens waar Bert tijdens Reinds graag van over spreekt. Hij is orthopedagoog de en spreker en de naar met name geïnteresseerd in de generatie uit 20-35 jaar. met Zijn eigen vader overleed door al op tv op vroege leeftijd. het Als puber raakte van hij het geloof op kwijt en had hij naar gedachten van over zelfmoord. Maar zijn vriendin (nu van vrouw) in redde hem. Sindsdien is het uit uit zijn passie om jongeren te het helpen door en bij te staan. Dat kan met door met echtheid. Of zoals hij onlangs door zei: op 'De oudere naar generatie mag kwetsbaar naar zijn richting jongeren, want kwetsbaarheid op tv wordt het nieuwe stoer-zijn.' op Bert ziet door levens veranderen. 'God een verandert echt mensen.' uit Andries Knevel praat met op tv uit hem.Minder

januari 2021
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!