Programma gemist?

Eén van het de thema's waar Bert de Reinds graag over van naar spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is met een van de op thema's waar Bert Reinds met graag in over spreekt. een Hij is orthopedagoog en door spreker en met name het geïnteresseerd tijdens in de generatie een 20-35 jaar. Zijn eigen op tv vader overleed al tijdens op vroege tijdens leeftijd. Als puber met raakte hij het geloof kwijt en met had door hij gedachten over van zelfmoord. Maar zijn vriendin door (nu een vrouw) redde hem. in Sindsdien is het zijn passie om tijdens jongeren te helpen met en met bij te staan. Dat kan uit door de echtheid. Of zoals hij onlangs door zei: 'De oudere met generatie mag kwetsbaar een zijn richting jongeren, van want kwetsbaarheid wordt de het een nieuwe stoer-zijn.' Bert ziet levens het in veranderen. 'God verandert echt mensen.' door Andries Knevel op praat met in hem.Minder

september 2021
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!