Programma gemist?

Eén van een de thema's waar het Bert Reinds graag over een spreekt, is uit vaderschap.Meer Vaderschap is een een van van de thema's naar waar Bert Reinds graag over tijdens spreekt. Hij is op orthopedagoog op en spreker en met name op tv geïnteresseerd uit in de generatie 20-35 van jaar. Zijn eigen vader overleed tijdens in al op vroege een leeftijd. Als puber raakte hij het op tv geloof uit kwijt en in had hij gedachten over een zelfmoord. Maar op zijn vriendin (nu vrouw) redde hem. naar Sindsdien de is het de zijn passie om jongeren tijdens te helpen en in bij te in staan. Dat kan door echtheid. Of op tv met zoals hij onlangs zei: 'De oudere het generatie naar mag kwetsbaar door zijn richting jongeren, want kwetsbaarheid een wordt het van nieuwe stoer-zijn.' Bert ziet op tv levens de veranderen. 'God verandert echt met mensen.' Andries de Knevel praat met met hem.Minder

november 2019
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!