Programma gemist?

Eén op tv van de thema's waar Bert tijdens Reinds graag over de de spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap uit is een van de thema's op tv waar Bert Reinds tijdens graag op tv over spreekt. Hij is naar orthopedagoog met en spreker en met name door geïnteresseerd in door de generatie een 20-35 jaar. Zijn de eigen vader overleed al op vroege door leeftijd. op Als puber door raakte hij het geloof kwijt uit en had in hij gedachten over zelfmoord. tijdens Maar zijn vriendin (nu een vrouw) tijdens redde hem. Sindsdien op is het zijn passie het om in jongeren te helpen en bij te het staan. Dat kan het door echtheid. Of uit zoals van hij onlangs de zei: 'De oudere tijdens generatie mag kwetsbaar zijn richting jongeren, uit want kwetsbaarheid wordt uit het van nieuwe stoer-zijn.' Bert een ziet levens van veranderen. 'God verandert echt in mensen.' Andries Knevel op tv praat met van hem.Minder

september 2020
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!