Programma gemist?

Eén in van de thema's op waar Bert Reinds een graag over spreekt, is met vaderschap.Meer Vaderschap is van een van een de thema's waar het Bert Reinds graag over tijdens spreekt. op Hij is orthopedagoog de en spreker en een met name geïnteresseerd in de generatie naar 20-35 jaar. op tv Zijn eigen vader overleed van al op vroege een leeftijd. Als met puber raakte hij het een geloof kwijt en op tv had hij gedachten van over zelfmoord. een Maar zijn naar vriendin (nu naar vrouw) redde hem. uit Sindsdien is het zijn passie om met jongeren te helpen door en bij te op tv de staan. Dat kan door echtheid. Of door zoals hij het onlangs uit zei: 'De oudere generatie mag het kwetsbaar zijn richting jongeren, uit want kwetsbaarheid wordt het op tv het nieuwe stoer-zijn.' Bert op ziet levens veranderen. 'God verandert een echt mensen.' van Andries Knevel praat met het het hem.Minder

juni 2020
13-04-2015 00:10

Bert Reinds

Bert Reinds - Bert Reinds

Eén van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt, is vaderschap.Meer Vaderschap is een van de thema's waar Bert Reinds graag over spreekt. Hij is orthopedagoog en spreker en met name geïnteresseerd in de generatie 20-35 jaar. Zijn eig...

Bert Reinds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Reinds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Reinds bij Bert Reinds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Reinds. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Reinds gemist

Uitzending gemist van Bert Reinds? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bert Reinds, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bert Reinds gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bert Reinds? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Reinds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-04-2015 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!