Programma gemist?

Carrière uit maken in de met advocatuur is voor veel vrouwen door naar een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. van Slechts 15% op tv van de partners is met vrouw. Annemarie Creuzberg op tv de is een getalenteerde jonge de advocate met ambities.Meer Carrière op maken in de met advocatuur is voor veel op tv met vrouwen een uitdaging. Je moet 24/7 met scherp in zijn en tijdens keihard werken. Veel vrouwen verkiezen de door luwte. Gevolg is de dat er slechts in op 15% vrouwelijke partner in de top uit zitten. Annemarie tijdens Creuzberg de is een getalenteerde jonge advocate met van ambities. door Ze loopt het een dagje mee door met het rolmodel Maartje een Govaert, een advocaat op en partner bij het door advocatenkantoor Norton Rose op Fulbright, die zich tijdens niets in een de weg laat leggen. Ze in gaat recht op naar haar doel af naar het en heeft energie voor tien. Ze in op tv heeft een gezin met vier de kinderen waarvan de op jongste nog aan de op in borst is, ondertussen van zwaait ze de scepter op een een internationaal advocatenkantoor. door Wat is haar van geheim?Minder

maart 2021
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!