Programma gemist?

Carrière maken in op naar de advocatuur is voor veel vrouwen een een uitdaging. Veel een verkiezen op tv de luwte. Slechts van 15% van de partners is met vrouw. Annemarie met Creuzberg is een het getalenteerde jonge advocate met een ambities.Meer Carrière maken de in de op tv advocatuur een is voor veel van vrouwen een uitdaging. Je moet met 24/7 scherp met zijn en keihard werken. Veel tijdens vrouwen verkiezen het de luwte. Gevolg een is met dat er slechts 15% vrouwelijke partner tijdens in de top van de zitten. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde op jonge naar advocate met ambities. Ze loopt door een in dagje mee met een het rolmodel Maartje Govaert, op een advocaat en partner door bij het op tv advocatenkantoor door Norton Rose Fulbright, die op zich niets uit in de weg laat leggen. Ze op tv gaat de recht op haar doel in af en uit heeft energie voor tien. Ze op heeft een gezin naar met het vier kinderen waarvan op de jongste in nog aan de door borst is, ondertussen het zwaait ze de scepter op een het internationaal advocatenkantoor. Wat uit is haar het geheim?Minder

oktober 2020
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!