Programma gemist?

Carrière met maken in naar de advocatuur is voor met veel vrouwen een de uitdaging. Veel verkiezen de luwte. een Slechts 15% van van de het partners is vrouw. naar Annemarie Creuzberg met is een getalenteerde jonge advocate het met de ambities.Meer Carrière maken in naar de advocatuur is op tv voor veel vrouwen een het uitdaging. Je moet 24/7 het scherp zijn uit en van keihard werken. Veel vrouwen verkiezen de naar luwte. Gevolg is naar van dat er slechts 15% van vrouwelijke partner in de top tijdens zitten. in Annemarie Creuzberg is een getalenteerde tijdens jonge advocate door met ambities. een Ze loopt een dagje door mee met het door rolmodel Maartje Govaert, door een advocaat en partner van de bij het advocatenkantoor door Norton Rose Fulbright, een die zich niets in in de weg laat leggen. Ze op tv van gaat recht op haar naar doel af en met heeft energie de voor tien. Ze in heeft een gezin de met vier kinderen het waarvan de jongste nog aan met de borst is, ondertussen de door zwaait ze de scepter op tijdens een internationaal advocatenkantoor. in Wat is van haar geheim?Minder

juni 2021
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!