Programma gemist?

Carrière op tv maken in de advocatuur door is voor veel het vrouwen van een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. met Slechts 15% naar van de op partners is vrouw. een Annemarie Creuzberg is in een getalenteerde uit jonge advocate met ambities.Meer een Carrière maken in de advocatuur de is voor veel op tv vrouwen een uitdaging. uit Je van moet 24/7 scherp in zijn en op keihard werken. Veel vrouwen verkiezen de door luwte. de Gevolg is dat er slechts het 15% vrouwelijke tijdens partner door in de top zitten. tijdens Annemarie Creuzberg is een van getalenteerde met jonge advocate met ambities. Ze van loopt een een dagje mee met het een rolmodel Maartje Govaert, een naar advocaat en van partner bij uit het advocatenkantoor Norton Rose Fulbright, op tv naar die zich niets in de de weg het laat leggen. Ze gaat recht op de haar doel op tv af en op tv heeft energie van voor tien. Ze heeft uit een gezin met vier kinderen een waarvan de jongste het nog tijdens aan de borst uit is, ondertussen zwaait uit ze de uit scepter op een internationaal advocatenkantoor. Wat het is haar op tv geheim?Minder

december 2021
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!