Programma gemist?

Carrière naar maken in de met advocatuur is van voor veel vrouwen door een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. de Slechts 15% van een de partners is van vrouw. Annemarie Creuzberg tijdens is een het getalenteerde jonge advocate op tv met ambities.Meer van Carrière maken in het de advocatuur is voor op tv veel vrouwen een uitdaging. naar Je moet 24/7 met scherp zijn door en keihard werken. tijdens Veel vrouwen verkiezen het de luwte. uit Gevolg is dat er op tv slechts een 15% vrouwelijke partner in naar de top zitten. Annemarie het Creuzberg is een getalenteerde op tv uit jonge advocate met ambities. een Ze loopt een dagje met mee met het rolmodel op tv Maartje Govaert, met een advocaat en partner in door bij het advocatenkantoor Norton Rose door Fulbright, die op tv zich niets door in de weg door laat leggen. Ze gaat recht van op een haar doel af van en heeft energie voor tien. Ze van heeft een gezin op tv met vier door kinderen in waarvan de jongste van nog aan de borst is, het ondertussen zwaait ze naar de scepter een op een met internationaal advocatenkantoor. Wat een is haar geheim?Minder

mei 2020
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!