Programma gemist?

Carrière het maken in de advocatuur is naar voor veel op tv vrouwen een uitdaging. op tv Veel tijdens verkiezen de luwte. Slechts 15% met van de van partners is uit vrouw. Annemarie Creuzberg is een een getalenteerde jonge advocate tijdens met ambities.Meer Carrière maken op tv in de advocatuur naar is voor op tv veel vrouwen het een uitdaging. Je uit moet 24/7 scherp het zijn en keihard met werken. Veel vrouwen in verkiezen de naar luwte. Gevolg is dat er slechts door 15% vrouwelijke partner met de in de top zitten. uit Annemarie Creuzberg is op tv een getalenteerde door jonge advocate met ambities. door Ze loopt in een dagje mee met het rolmodel door Maartje Govaert, in een advocaat en partner uit bij de het advocatenkantoor Norton Rose Fulbright, een op tv die zich niets in de weg tijdens laat leggen. een Ze met gaat recht op haar doel het af een en heeft energie voor tien. uit Ze heeft een gezin met met vier op tv kinderen naar waarvan de jongste nog op aan de borst is, ondertussen door zwaait van ze de scepter op op een internationaal advocatenkantoor. Wat de is haar door geheim?Minder

december 2019
12-04-2015 16:02

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert - Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert

Carrière maken in de advocatuur is voor veel vrouwen een uitdaging. Veel verkiezen de luwte. Slechts 15% van de partners is vrouw. Annemarie Creuzberg is een getalenteerde jonge advocate met ambities.Meer Carrière maken in de advocatuur is ...

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert bij Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert? Hier kun je alle uitzendingen van Annemarie Creuzberg en Maartje Govaert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!