Programma gemist?

Deze door keer met Naomi van met As.

Deze keer met tijdens Janouk in Kelderman.

Deze keer op tv met Anne-Mar in Zwart.

Deze keer naar met een Kaj van der een Voort.

Spelprogramma. Elke aflevering het staan een zestien koppels in op de meest gekke outfits op aan tijdens de start om te gaan strijden een voor in het ultieme met doel; gelanceerd worden de vanaf het blobkussen. uit Om in die tijdens finale te komen zullen met ze allereerst de de meest verre sprongen moeten van maken van een die mega schans, in want kom je hierbij niet tijdens met ver genoeg dan zullen op tv de vaders en moeders zich tijdens van hun de sterkste de kant moeten laten zien het op het nieuwe onderdeel; met de Bom! Vervolgens de zullen de koppels hun door evenwicht moeten bewaren in en als eerste op tv de finish naar moeten halen bij naar de het super snelle slide, pas door dan sta je in de tijdens finale. Dit door alles onder leiding van een mister Bommetje! op Ron door Boszhard, die iedere aflevering zal uit worden de bijgestaan door een op tv zeer bekende co-host.

Spelprogramma. tijdens Elke aflevering staan de zestien koppels in de meest tijdens gekke outfits in aan de in start om te gaan door strijden voor het ultieme naar doel; op gelanceerd worden vanaf een het blobkussen. Om in van die finale te een komen zullen ze door allereerst de meest verre op sprongen tijdens moeten maken van die mega het schans, de want kom je hierbij niet van ver met genoeg dan zullen de tijdens vaders en het moeders zich van hun uit sterkste op kant moeten laten zien op het naar nieuwe met onderdeel; de Bom! Vervolgens zullen tijdens de een koppels hun evenwicht moeten in bewaren de en als eerste de finish moeten het halen bij de een super op snelle slide, pas in dan sta je in een de finale. Dit door alles onder leiding met van mister op Bommetje! Ron Boszhard, die iedere op aflevering zal worden naar bijgestaan door een op tv zeer bekende door co-host.

Ron in wordt bijgestaan door op presentator Nick op tv Renooij.

Spelprogramma. Zestien koppels naar staan in in de meest gekke door outfits aan de uit start om te gaan door strijden voor op tv het ultieme in doel; gelanceerd worden vanaf tijdens het blobkussen. Om de in die finale te het komen zullen ze naar allereerst de door meest verre sprongen moeten naar op maken van die mega schans, want van kom je hierbij tijdens niet naar ver genoeg dan zullen op tv de vaders en moeders in tijdens zich van hun naar sterkste kant moeten laten uit zien op het op nieuwe onderdeel; de Bom! Vervolgens van zullen uit de koppels hun evenwicht uit moeten bewaren de en als eerste naar de finish moeten op halen bij de supersnelle slide, van pas dan sta een een je in de finale. Dit door alles onder leiding van de mister Bommetje! Ron tijdens Boszhard, die iedere naar aflevering van zal worden bijgestaan door een het zeer in bekende co-host.

Ron wordt naar bijgestaan door zanger op Monsif.

Ron op wordt bijgestaan door goochelaars Rob een de & Emiel.

Ron met wordt bijgestaan door een acteur Ridder van tijdens Kooten.

Met co-presentator Bart door het Meijer.

Ron wordt met bijgestaan door actrice Stijn van naar Fransen.

Ron van wordt bijgestaan door het Yes-R.

Met co-presentator op Kim-Lian van der het Meij.

mei 2020
01-09-2019 12:25

Naomi van As

Bommetje! - Naomi van As

Deze keer met Naomi van As.

31-08-2019 12:25

Janouk Kelderman

Bommetje! - Janouk Kelderman

Deze keer met Janouk Kelderman.

30-08-2019 13:50

Anne-Mar Zwart

Bommetje! - Anne-Mar Zwart

Deze keer met Anne-Mar Zwart.

29-08-2019 13:50

Kaj van der Voort

Bommetje! - Kaj van der Voort

Deze keer met Kaj van der Voort.

28-08-2019 13:50

Joy (Beautynezz)

Bommetje! - Joy (Beautynezz)

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

27-08-2019 13:50

Ryanne van Dorst

Bommetje! - Ryanne van Dorst

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

26-08-2019 13:50

Nick Renooij

Bommetje! - Nick Renooij

Ron wordt bijgestaan door presentator Nick Renooij.

25-08-2019 12:40

Klaas van der Eerden

Bommetje! - Klaas van der Eerden

Spelprogramma. Zestien koppels staan in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre sprongen moeten mak...

23-08-2019 13:50

Monsif

Bommetje! - Monsif

Ron wordt bijgestaan door zanger Monsif.

22-08-2019 13:45

Rob & Emiel

Bommetje! - Rob & Emiel

Ron wordt bijgestaan door goochelaars Rob & Emiel.

21-08-2019 13:45

Ridder van Kooten

Bommetje! - Ridder van Kooten

Ron wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten.

20-08-2019 13:45

Bart Meijer

Bommetje! - Bart Meijer

Met co-presentator Bart Meijer.

19-08-2019 13:50

Stijn Fransen

Bommetje! - Stijn Fransen

Ron wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

16-08-2019 13:50

Yes-R

Bommetje! - Yes-R

Ron wordt bijgestaan door Yes-R.

15-08-2019 13:45

Kim-Lian van der Meij

Bommetje! - Kim-Lian van der Meij

Met co-presentator Kim-Lian van der Meij.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bommetje! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bommetje! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bommetje! bij Bommetje! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bommetje!. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bommetje! gemist

Uitzending gemist van Bommetje!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bommetje!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bommetje!? Hier kun je alle uitzendingen van Bommetje! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 150
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!