Programma gemist?

Deze keer in met Naomi van naar As.

Deze met keer met Janouk een Kelderman.

Deze keer een met van Anne-Mar Zwart.

Deze door keer met Kaj naar van der naar Voort.

Spelprogramma. uit Elke aflevering staan naar zestien koppels in de meest op het gekke outfits aan de met start om van te gaan strijden voor het een ultieme doel; met gelanceerd worden de vanaf het blobkussen. Om in op tv die finale van te komen tijdens zullen ze allereerst de meest naar verre sprongen op tv moeten maken van die uit mega schans, op want kom tijdens je hierbij niet ver genoeg dan uit zullen de vaders een door en moeders zich van door hun sterkste een kant moeten laten het zien op het nieuwe onderdeel; de het Bom! Vervolgens op tv zullen op de koppels hun het evenwicht moeten bewaren uit en als eerste de finish moeten tijdens halen bij door de super snelle slide, tijdens uit pas dan sta je in de het finale. Dit alles met onder leiding een van mister Bommetje! Ron naar het Boszhard, die iedere aflevering zal worden uit bijgestaan een door een tijdens zeer bekende co-host.

Spelprogramma. Elke aflevering het staan tijdens zestien koppels in de het meest gekke van outfits aan de start om de naar te gaan strijden voor naar het ultieme doel; uit gelanceerd worden door vanaf het blobkussen. Om tijdens in die finale door te komen zullen op tv ze allereerst tijdens de meest verre de sprongen moeten maken naar van die mega een schans, want kom je hierbij een niet op ver genoeg dan zullen de de vaders naar en moeders zich van hun sterkste op tv de kant moeten laten zien de op het nieuwe onderdeel; uit de Bom! Vervolgens zullen een met de koppels hun evenwicht moeten de bewaren en als eerste op de finish moeten het halen bij een de super naar snelle slide, het pas dan sta een je in de finale. Dit alles op onder leiding op van mister de Bommetje! Ron in Boszhard, die iedere naar aflevering zal worden bijgestaan een door een zeer op bekende co-host.

Ron van wordt bijgestaan door presentator Nick in van Renooij.

Spelprogramma. Zestien koppels de staan in de naar meest gekke outfits in aan een de start om te gaan met strijden voor het met ultieme van doel; gelanceerd worden vanaf het naar blobkussen. met Om in die finale te uit komen zullen ze een allereerst de meest tijdens verre sprongen een moeten maken van door die mega het schans, want kom je hierbij op tv niet ver door genoeg dan zullen de een vaders en moeders naar zich van uit hun sterkste kant van moeten laten een zien op de het nieuwe onderdeel; de naar Bom! Vervolgens van zullen de koppels hun evenwicht een moeten bewaren en het als eerste de finish naar moeten halen bij naar de supersnelle slide, van pas dan het sta uit je in de finale. de Dit alles met onder leiding van mister Bommetje! Ron de Boszhard, die een iedere door aflevering zal worden bijgestaan door door een zeer bekende naar co-host.

Ron wordt bijgestaan door uit door zanger Monsif.

Ron op tv wordt bijgestaan door goochelaars door Rob & in Emiel.

Ron wordt tijdens bijgestaan door op tv acteur Ridder van op Kooten.

Met co-presentator Bart de de Meijer.

Ron naar wordt bijgestaan door actrice een Stijn van Fransen.

Ron wordt bijgestaan tijdens door met Yes-R.

Met co-presentator met Kim-Lian van op der Meij.

januari 2021
01-09-2019 12:25

Naomi van As

Bommetje! - Naomi van As

Deze keer met Naomi van As.

31-08-2019 12:25

Janouk Kelderman

Bommetje! - Janouk Kelderman

Deze keer met Janouk Kelderman.

30-08-2019 13:50

Anne-Mar Zwart

Bommetje! - Anne-Mar Zwart

Deze keer met Anne-Mar Zwart.

29-08-2019 13:50

Kaj van der Voort

Bommetje! - Kaj van der Voort

Deze keer met Kaj van der Voort.

28-08-2019 13:50

Joy (Beautynezz)

Bommetje! - Joy (Beautynezz)

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

27-08-2019 13:50

Ryanne van Dorst

Bommetje! - Ryanne van Dorst

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

26-08-2019 13:50

Nick Renooij

Bommetje! - Nick Renooij

Ron wordt bijgestaan door presentator Nick Renooij.

25-08-2019 12:40

Klaas van der Eerden

Bommetje! - Klaas van der Eerden

Spelprogramma. Zestien koppels staan in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre sprongen moeten mak...

23-08-2019 13:50

Monsif

Bommetje! - Monsif

Ron wordt bijgestaan door zanger Monsif.

22-08-2019 13:45

Rob & Emiel

Bommetje! - Rob & Emiel

Ron wordt bijgestaan door goochelaars Rob & Emiel.

21-08-2019 13:45

Ridder van Kooten

Bommetje! - Ridder van Kooten

Ron wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten.

20-08-2019 13:45

Bart Meijer

Bommetje! - Bart Meijer

Met co-presentator Bart Meijer.

19-08-2019 13:50

Stijn Fransen

Bommetje! - Stijn Fransen

Ron wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

16-08-2019 13:50

Yes-R

Bommetje! - Yes-R

Ron wordt bijgestaan door Yes-R.

15-08-2019 13:45

Kim-Lian van der Meij

Bommetje! - Kim-Lian van der Meij

Met co-presentator Kim-Lian van der Meij.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bommetje! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bommetje! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bommetje! bij Bommetje! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bommetje!. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bommetje! gemist

Uitzending gemist van Bommetje!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bommetje!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bommetje!? Hier kun je alle uitzendingen van Bommetje! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 150
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!