Programma gemist?

Deze het keer met Naomi op van As.

Deze keer met van Janouk op Kelderman.

Deze keer tijdens met Anne-Mar tijdens Zwart.

Deze keer met een Kaj van der van naar Voort.

Spelprogramma. het Elke aflevering staan zestien in koppels in de meest een gekke het outfits aan de de start om uit te gaan strijden voor met het ultieme doel; gelanceerd op worden het vanaf het blobkussen. Om in die tijdens finale het te komen zullen in ze allereerst op de meest verre een sprongen moeten maken van die het mega door schans, want kom je tijdens hierbij niet ver genoeg het dan zullen de vaders naar en tijdens moeders zich uit van hun sterkste kant moeten laten van zien op op het nieuwe onderdeel; de met Bom! Vervolgens zullen door de koppels op tv hun evenwicht in moeten bewaren een en als eerste tijdens de finish moeten halen van bij de de super snelle slide, de pas dan sta de je in de in finale. Dit alles op onder leiding van mister Bommetje! naar Ron Boszhard, die het iedere aflevering zal worden op op bijgestaan door een zeer bekende uit co-host.

Spelprogramma. Elke aflevering het staan met zestien koppels in de meest tijdens op tv gekke outfits aan de start om van te gaan uit strijden voor het ultieme een tijdens doel; gelanceerd worden vanaf tijdens het blobkussen. Om in tijdens die finale te uit komen zullen op tv ze allereerst de naar meest verre op sprongen moeten maken uit van die mega schans, een want kom een je hierbij niet ver genoeg dan op tv zullen een de vaders op tv en moeders zich tijdens van hun sterkste kant moeten door laten zien op het een nieuwe van onderdeel; de Bom! van Vervolgens zullen de met koppels hun evenwicht een moeten bewaren en van als eerste op tv de finish moeten uit halen bij de super uit snelle slide, pas het dan sta door je in de finale. uit Dit alles onder leiding uit van mister Bommetje! een Ron Boszhard, de die iedere aflevering zal op tv worden bijgestaan door met een zeer bekende de co-host.

Ron wordt bijgestaan door door presentator Nick tijdens tijdens Renooij.

Spelprogramma. in Zestien koppels staan in in de meest gekke outfits door aan met de start om de te gaan strijden naar voor het ultieme naar doel; gelanceerd worden vanaf uit het blobkussen. door Om in in die finale te komen zullen ze naar allereerst de op meest op verre sprongen moeten maken van de die mega schans, de want kom je het hierbij niet uit ver genoeg dan op tv zullen de op vaders en moeders zich door van hun sterkste kant moeten het laten de zien op het het nieuwe onderdeel; de Bom! met Vervolgens zullen in de koppels hun evenwicht moeten van bewaren met en als eerste de finish door moeten een halen bij de supersnelle slide, uit pas op dan sta in je in de finale. Dit alles in naar onder leiding van mister Bommetje! Ron door Boszhard, door die iedere een aflevering zal worden bijgestaan door door een zeer bekende naar co-host.

Ron het wordt bijgestaan door zanger in Monsif.

Ron het wordt bijgestaan door goochelaars Rob van & op Emiel.

Ron door wordt bijgestaan uit door acteur Ridder van tijdens Kooten.

Met co-presentator op Bart met Meijer.

Ron op wordt bijgestaan door actrice Stijn tijdens de Fransen.

Ron wordt bijgestaan het door de Yes-R.

Met co-presentator Kim-Lian op van naar der Meij.

april 2020
01-09-2019 12:25

Naomi van As

Bommetje! - Naomi van As

Deze keer met Naomi van As.

31-08-2019 12:25

Janouk Kelderman

Bommetje! - Janouk Kelderman

Deze keer met Janouk Kelderman.

30-08-2019 13:50

Anne-Mar Zwart

Bommetje! - Anne-Mar Zwart

Deze keer met Anne-Mar Zwart.

29-08-2019 13:50

Kaj van der Voort

Bommetje! - Kaj van der Voort

Deze keer met Kaj van der Voort.

28-08-2019 13:50

Joy (Beautynezz)

Bommetje! - Joy (Beautynezz)

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

27-08-2019 13:50

Ryanne van Dorst

Bommetje! - Ryanne van Dorst

Spelprogramma. Elke aflevering staan zestien koppels in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre spr...

26-08-2019 13:50

Nick Renooij

Bommetje! - Nick Renooij

Ron wordt bijgestaan door presentator Nick Renooij.

25-08-2019 12:40

Klaas van der Eerden

Bommetje! - Klaas van der Eerden

Spelprogramma. Zestien koppels staan in de meest gekke outfits aan de start om te gaan strijden voor het ultieme doel; gelanceerd worden vanaf het blobkussen. Om in die finale te komen zullen ze allereerst de meest verre sprongen moeten mak...

23-08-2019 13:50

Monsif

Bommetje! - Monsif

Ron wordt bijgestaan door zanger Monsif.

22-08-2019 13:45

Rob & Emiel

Bommetje! - Rob & Emiel

Ron wordt bijgestaan door goochelaars Rob & Emiel.

21-08-2019 13:45

Ridder van Kooten

Bommetje! - Ridder van Kooten

Ron wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten.

20-08-2019 13:45

Bart Meijer

Bommetje! - Bart Meijer

Met co-presentator Bart Meijer.

19-08-2019 13:50

Stijn Fransen

Bommetje! - Stijn Fransen

Ron wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

16-08-2019 13:50

Yes-R

Bommetje! - Yes-R

Ron wordt bijgestaan door Yes-R.

15-08-2019 13:45

Kim-Lian van der Meij

Bommetje! - Kim-Lian van der Meij

Met co-presentator Kim-Lian van der Meij.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bommetje! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bommetje! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bommetje! bij Bommetje! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bommetje!. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bommetje! gemist

Uitzending gemist van Bommetje!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bommetje!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bommetje! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bommetje!? Hier kun je alle uitzendingen van Bommetje! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 150
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!