Programma gemist?

Komedie over het de Marokkaanse van Nordip, die door na zijn eindexamen uit zijn leven in door eigen hand neemt en van zich daarbij nogal het in de nesten werkt.Meer De een hilarische en tijdens romantische belevenissen de van Nordip, een achttienjarige het Marokkaanse van jongen die goed kan leren en naar daardoor de belofte tijdens naar van zijn gemeenschap is. Nordip naar wil een echter helemaal niet aan deze verwachtingen de de voldoen en neemt daarom van een baantje als afwashulp in op een Van Der door Valk-achtig motel: naar De op tv Blauwe Gier. Daar in wordt hij smoorverliefd op Agnes, in het met nichtje van de van eigenaar. Agnes staat onder een even grote door druk van haar ouders door als Nordip. uit Het is de bedoeling van dat Agnes door ooit De Blauwe in Gier gaat overnemen, maar op tv diep in haar van hart wil ze niet. naar De met liefde tussen Nordip en Agnes op tv is gedoemd op te mislukken, tenzij op tv Nordip er in slaagt op Agnes ervan te overtuigen uit tegen de van wens op tv van haar ouders in door te gaan.Minder

juli 2020
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!