Programma gemist?

Komedie over het de Marokkaanse Nordip, die met na van zijn eindexamen zijn door leven in van eigen hand neemt en zich van daarbij nogal de in de van nesten werkt.Meer De hilarische en de romantische belevenissen van naar Nordip, een achttienjarige Marokkaanse de jongen die een goed kan leren en door tijdens daardoor de belofte van zijn uit gemeenschap tijdens is. Nordip wil echter helemaal niet met uit aan deze verwachtingen voldoen de en neemt uit daarom een baantje als afwashulp door in de een Van Der een Valk-achtig motel: De de Blauwe Gier. Daar wordt hij op tv smoorverliefd op Agnes, tijdens het de nichtje van de eigenaar. met Agnes staat onder op even grote druk van haar op tv ouders als Nordip. op tv het Het is de uit bedoeling dat Agnes het ooit De Blauwe Gier gaat overnemen, tijdens maar diep de in haar op tv hart wil ze niet. De naar liefde tussen Nordip naar en Agnes is op tv gedoemd naar te mislukken, tenzij Nordip er van in slaagt Agnes met ervan te overtuigen uit tegen de op tv wens van door haar ouders in te op gaan.Minder

oktober 2020
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!