Programma gemist?

Komedie de over de Marokkaanse op Nordip, die na zijn het eindexamen zijn leven op tv in eigen hand neemt op tv op tv en zich daarbij nogal in de op op nesten werkt.Meer De in hilarische en romantische belevenissen van Nordip, op tijdens een achttienjarige Marokkaanse jongen die het goed kan leren en van met daardoor de belofte van zijn gemeenschap tijdens is. Nordip op tv wil echter helemaal niet door aan in deze verwachtingen voldoen en neemt het daarom een het baantje de als afwashulp in een Van de Der Valk-achtig motel: door De Blauwe Gier. de Daar uit wordt hij smoorverliefd op Agnes, het de van nichtje van de eigenaar. Agnes staat tijdens onder even grote op tv druk van haar naar ouders als Nordip. in de Het is de bedoeling dat in Agnes ooit uit De Blauwe in Gier gaat overnemen, in maar diep in haar hart wil met ze niet. van De liefde tussen met Nordip het en Agnes is uit gedoemd te mislukken, tenzij Nordip de er met in slaagt Agnes ervan te de overtuigen tegen de wens door op tv van haar ouders in te naar gaan.Minder

juni 2021
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!