Programma gemist?

Komedie over de uit Marokkaanse Nordip, die in na zijn eindexamen door op zijn leven in eigen hand het neemt en zich daarbij een nogal in het de nesten werkt.Meer het De hilarische en romantische op belevenissen van een Nordip, een achttienjarige Marokkaanse het jongen het die goed kan tijdens leren en door daardoor de belofte van zijn gemeenschap op tv is. een Nordip wil echter uit helemaal niet aan deze verwachtingen met voldoen en neemt uit daarom een baantje met de als afwashulp in de een Van Der Valk-achtig motel: De op tv naar Blauwe Gier. Daar wordt een hij smoorverliefd op tv op Agnes, het nichtje van de naar eigenaar. Agnes staat uit tijdens onder even grote druk van haar uit ouders als op tv Nordip. Het van is de in bedoeling dat Agnes ooit uit De Blauwe Gier gaat door overnemen, maar uit diep in door haar hart wil de ze niet. De liefde tussen op tv Nordip uit en Agnes is op tv gedoemd te mislukken, van tenzij Nordip er in naar slaagt Agnes uit ervan te overtuigen tegen van de wens van op haar ouders in van te gaan.Minder

februari 2021
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!