Programma gemist?

Komedie over de op tv van Marokkaanse Nordip, die na het zijn eindexamen zijn leven in op tv eigen hand neemt op en zich uit daarbij met nogal in de nesten een werkt.Meer De hilarische en romantische van belevenissen de van Nordip, een achttienjarige tijdens Marokkaanse tijdens jongen die goed op kan leren en daardoor op tv de belofte van uit zijn gemeenschap is. Nordip wil het een echter helemaal niet door aan deze verwachtingen tijdens voldoen en neemt daarom een baantje naar als afwashulp in in een in Van Der Valk-achtig met motel: De Blauwe Gier. naar Daar wordt naar hij smoorverliefd het op Agnes, het nichtje van van de eigenaar. op Agnes staat onder het even grote druk naar van haar ouders als Nordip. uit het Het is de bedoeling het dat Agnes ooit uit De Blauwe Gier gaat overnemen, een maar diep het in haar een hart wil ze naar niet. De liefde tussen in Nordip en het Agnes is uit gedoemd te mislukken, tenzij Nordip er een in met slaagt Agnes ervan te overtuigen door tegen de wens op tv van op tv haar ouders in te de gaan.Minder

januari 2020
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!