Programma gemist?

Komedie over de tijdens Marokkaanse Nordip, die een na in zijn eindexamen zijn in leven in eigen door hand neemt en de zich daarbij nogal in de de op tv nesten werkt.Meer De hilarische uit en romantische belevenissen van een Nordip, een achttienjarige een Marokkaanse jongen op die goed kan leren tijdens en daardoor met de belofte het van zijn gemeenschap is. Nordip het wil echter door helemaal niet in aan deze verwachtingen voldoen en neemt van daarom een baantje het als afwashulp van in een Van Der naar Valk-achtig motel: De door Blauwe Gier. Daar van wordt hij op smoorverliefd op Agnes, in het een nichtje van de eigenaar. Agnes in staat onder even met grote druk van de haar ouders als op Nordip. Het door is de bedoeling dat Agnes van van ooit De Blauwe tijdens Gier gaat overnemen, maar tijdens diep in haar het hart wil ze niet. De de liefde tussen Nordip van van en Agnes is gedoemd te mislukken, met op tenzij Nordip er naar in slaagt Agnes in ervan te overtuigen tegen de wens een van haar ouders naar in een te gaan.Minder

december 2021
18-04-2015 20:00

Het Schnitzelparadijs

Het Schnitzelparadijs - Het Schnitzelparadijs

Komedie over de Marokkaanse Nordip, die na zijn eindexamen zijn leven in eigen hand neemt en zich daarbij nogal in de nesten werkt.Meer De hilarische en romantische belevenissen van Nordip, een achttienjarige Marokkaanse jongen die goed kan...

Het Schnitzelparadijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Schnitzelparadijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Schnitzelparadijs bij Het Schnitzelparadijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Schnitzelparadijs. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Schnitzelparadijs gemist

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het Schnitzelparadijs gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Schnitzelparadijs? Hier kun je alle uitzendingen van Het Schnitzelparadijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!