Programma gemist?

Ze op begonnen in op tv 1977 als punkband, maar ze door hadden in daarbij een geheim wapen: door ze konden écht een instrument op tv bespelen. Dat leidde door ertoe dat van de legendarische Engelse uit band The Police uiteindelijk naar wereldberoemd tijdens werd, met tijdens meer dan vijftig miljoen met verkochte platen. De documentaire The de Police - door Can't stand losing het you, toont de opkomst naar en neergang van van The tijdens Police, en beelden van het de opmerkelijke reünie met in 2007. De door film is gemaakt vanuit op tv het perspectief met van gitarist Andy een Summers. Summers, die doorgaans uit minder in de schijnwerpers op staat dan door zanger Sting en uit drummer Stewart Copeland, vertelt met aan de een hand van een op (fotografisch) de dagboek en toont uniek uit archiefmateriaal. Dankzij zijn openhartigheid uit is goed met te zien hoe het drietal van in een paar het op tv jaar tijd verandert van op drie 'lachende blondjes' van in (volgens de pers) met drie maniakale, egocentrische mannen op tv een die in oorlog zijn door met elkaar. Als een Summers zich in op tv 1977 bij The Police uit voegt op tv is hij niet gecharmeerd van op tv het een punk-repertoire, vooral niet als het door bij het publiek naar in in de mode raakt om door de muzikanten een te bespugen. Het veel uit toegankelijkere nummer 'Roxanne', de in een reggae tempo, de boort een de jaar later een een veel groter (en hygiënischer) de publiek aan. Het wordt uit een wereldhit. In op de zes jaar in dat ze actief van zijn als een band putten ze naar zichzelf volledig uit: ze op in nemen vijf albums op en zijn de voortdurend op tijdens tournee, zeker na hun op optreden op met Pinkpop in 1979, wat in hun definitieve door doorbraak betekent. Met het een succes op tv begint ook het op gedonder: het in privéleven lijdt eronder, de door ego's worden met groter, de karakters botsen steeds vaker op tv door en drank, drugs met en groupies zijn naar alom beschikbaar.

De de reünie van The Police van in naar 2007 draagt de sporen uit van het uit stormachtige verleden. Een unieke op kijk achter uit de schermen aan de hand van van dagboeken op tv en foto's van Gitarist Andy door Summers.Meer Ze begonnen op tv tijdens in 1977 als naar punkband, maar ze hadden daarbij op tv een de geheim wapen: ze van konden écht een instrument bespelen. op Dat leidde ertoe dat in de legendarische Engelse van band op tv The Police uiteindelijk wereldberoemd met werd, met meer dan uit vijftig miljoen verkochte door de platen. De documentaire is een gemaakt vanuit het perspectief uit van gitarist tijdens Andy Summers. De op man die door doorgaans minder in de schijnwerpers staat op dan tijdens zanger Sting en drummer naar Stewart Copeland met vertelt aan de hand op tv van een van (fotografisch) dagboek en de toont uniek archiefmateriaal. in Dankzij zijn openhartigheid tijdens is goed te zien hoe een het drietal in in een paar jaar op tv van tijd verandert van door drie 'lachende blondjes' in naar (volgens de pers) drie maniakale, in egocentrische de mannen die in oorlog zijn van door met elkaar. The Police - met Can't stand losing door you bevat onder op tv meer van beelden voor en door achter de schermen van het de opmerkelijke reünie in de 2007.Minder

mei 2020
28-10-2017 22:50

Docu: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - Docu: The Police - Can't Stand Losing You

Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij een geheim wapen: ze konden écht een instrument bespelen. Dat leidde ertoe dat de legendarische Engelse band The Police uiteindelijk wereldberoemd werd, met meer dan vijftig miljoen v...

18-04-2015 22:32

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

De reünie van The Police in 2007 draagt de sporen van het stormachtige verleden. Een unieke kijk achter de schermen aan de hand van dagboeken en foto's van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij ...

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You bij 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!