Programma gemist?

Ze door begonnen in 1977 als punkband, op maar ze hadden in het daarbij een geheim het wapen: ze konden écht een instrument door bespelen. Dat een leidde ertoe door dat de legendarische Engelse door band The Police het uiteindelijk wereldberoemd in werd, met meer dan met vijftig de miljoen verkochte platen. De documentaire The door Police - de Can't stand losing you, op tv toont de op tv opkomst en neergang door van het The Police, en met beelden van de op opmerkelijke reünie in 2007. De film door is gemaakt vanuit uit het perspectief van gitarist een Andy Summers. Summers, naar in die doorgaans minder in de in schijnwerpers staat met dan zanger Sting en op drummer met Stewart Copeland, vertelt het aan de hand van een de (fotografisch) dagboek en toont naar door uniek archiefmateriaal. Dankzij zijn tijdens openhartigheid is goed te het zien hoe het drietal op in door een paar een jaar tijd verandert van het drie 'lachende blondjes' in (volgens in de uit pers) drie maniakale, tijdens egocentrische mannen die uit in oorlog zijn met naar elkaar. Als door Summers zich in 1977 op bij The Police voegt van het is hij niet in gecharmeerd van het uit punk-repertoire, vooral niet tijdens als het bij uit het publiek in de mode op raakt om de muzikanten uit door te bespugen. Het het veel toegankelijkere nummer 'Roxanne', naar in een in reggae tempo, boort een jaar later door een tijdens veel groter (en op hygiënischer) publiek aan. Het wordt met een het wereldhit. In op de zes jaar tijdens dat ze actief door zijn als band putten ze zichzelf de volledig uit uit: ze nemen vijf albums op tv op en zijn in voortdurend de op tournee, zeker in na hun optreden in op Pinkpop van in 1979, wat een hun definitieve doorbraak betekent. in Met het tijdens succes begint ook het gedonder: het het een privéleven lijdt eronder, de op tv ego's worden groter, een de karakters botsen steeds vaker op tv en drank, drugs uit en groupies zijn het alom uit beschikbaar.

De in reünie van The Police in door 2007 van draagt de sporen van het uit stormachtige een verleden. Een unieke kijk naar achter de schermen aan op de hand op van dagboeken de en foto's van in Gitarist Andy Summers.Meer van Ze begonnen in 1977 in als punkband, maar ze in hadden tijdens daarbij een geheim een wapen: ze konden écht het een instrument bespelen. op tv Dat leidde op tv ertoe dat de naar legendarische Engelse band The Police op uiteindelijk wereldberoemd werd, uit met meer op tv dan vijftig miljoen op tv verkochte platen. de De documentaire naar is gemaakt vanuit de het perspectief van gitarist Andy met Summers. naar De man die doorgaans in minder in de schijnwerpers van staat van dan zanger Sting uit en drummer Stewart een Copeland vertelt aan de hand tijdens van een (fotografisch) op dagboek en met toont uniek archiefmateriaal. Dankzij in zijn openhartigheid naar is goed van te zien hoe in het drietal in een paar jaar in tijd verandert uit van drie naar 'lachende blondjes' in (volgens in de op pers) drie maniakale, egocentrische mannen met die het in oorlog zijn een met elkaar. The Police - Can't door door stand losing you bevat onder met meer een beelden voor en de achter de schermen van op de opmerkelijke op reünie in 2007.Minder

oktober 2020
28-10-2017 22:50

Docu: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - Docu: The Police - Can't Stand Losing You

Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij een geheim wapen: ze konden écht een instrument bespelen. Dat leidde ertoe dat de legendarische Engelse band The Police uiteindelijk wereldberoemd werd, met meer dan vijftig miljoen v...

18-04-2015 22:32

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

De reünie van The Police in 2007 draagt de sporen van het stormachtige verleden. Een unieke kijk achter de schermen aan de hand van dagboeken en foto's van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij ...

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You bij 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!