Programma gemist?

Ze begonnen door in 1977 als punkband, uit maar ze hadden uit daarbij tijdens een geheim de wapen: ze konden écht in een instrument bespelen. Dat uit leidde ertoe dat de op tv het legendarische Engelse band The op Police uiteindelijk wereldberoemd tijdens werd, met meer dan vijftig door miljoen verkochte platen. in De het documentaire The Police - naar Can't stand op tv losing you, toont de opkomst op tv op tv en neergang van The Police, en op beelden van de tijdens opmerkelijke reünie in door 2007. De film met is gemaakt door vanuit het perspectief van in gitarist Andy Summers. Summers, uit die doorgaans minder op tv in de op tv schijnwerpers naar staat dan zanger door Sting en drummer door Stewart Copeland, vertelt van aan de hand van van een (fotografisch) dagboek in en toont het uniek archiefmateriaal. Dankzij zijn openhartigheid met is goed te tijdens zien hoe een het drietal de in een paar tijdens jaar tijd verandert tijdens van drie 'lachende blondjes' in de (volgens de pers) op tv drie maniakale, egocentrische op mannen die in op tv oorlog zijn met van elkaar. een Als Summers zich in 1977 bij van The Police op tv voegt is van hij niet gecharmeerd van het door punk-repertoire, vooral van niet op als het bij het publiek in een de van mode raakt om op tv de muzikanten te naar bespugen. Het veel toegankelijkere nummer een 'Roxanne', in een de reggae op tv tempo, boort een jaar later uit in een veel groter een (en hygiënischer) publiek aan. Het van wordt een met wereldhit. In in de zes jaar dat in ze actief zijn als band tijdens putten ze zichzelf van volledig uit: uit ze nemen vijf albums de op en met zijn voortdurend op tournee, een naar zeker na hun optreden op Pinkpop van in 1979, wat het hun op tv definitieve doorbraak uit betekent. Met het succes begint op tv ook het op tv gedonder: het privéleven lijdt tijdens eronder, de de ego's worden groter, de karakters het een botsen steeds vaker de en drank, drugs en door groupies zijn alom uit beschikbaar.

De reünie van van The Police in tijdens 2007 van draagt de sporen van van het stormachtige verleden. tijdens Een met unieke kijk achter de schermen aan op tv de hand het van dagboeken en met foto's op tv van Gitarist Andy de Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als een punkband, maar naar ze naar hadden daarbij een met geheim wapen: ze konden tijdens écht een instrument bespelen. uit Dat leidde ertoe dat uit de legendarische Engelse van band naar The Police tijdens uiteindelijk wereldberoemd werd, de met meer dan vijftig miljoen tijdens verkochte platen. De documentaire naar is gemaakt vanuit het het perspectief van uit gitarist Andy in Summers. De man die op doorgaans minder in op de schijnwerpers staat op tv dan zanger op tv Sting en drummer Stewart op tv Copeland in vertelt aan in de hand van op tv een (fotografisch) dagboek en op tv toont uniek op tv archiefmateriaal. Dankzij zijn openhartigheid is een goed tijdens te zien hoe het drietal in op tv een paar jaar uit een tijd verandert van het drie 'lachende blondjes' in (volgens uit de pers) drie de maniakale, egocentrische mannen door die in oorlog zijn de met elkaar. met The Police uit - Can't stand losing naar you bevat in onder meer beelden voor en naar achter de de schermen op van de opmerkelijke reünie in met 2007.Minder

december 2021
28-10-2017 22:50

Docu: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - Docu: The Police - Can't Stand Losing You

Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij een geheim wapen: ze konden écht een instrument bespelen. Dat leidde ertoe dat de legendarische Engelse band The Police uiteindelijk wereldberoemd werd, met meer dan vijftig miljoen v...

18-04-2015 22:32

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

De reünie van The Police in 2007 draagt de sporen van het stormachtige verleden. Een unieke kijk achter de schermen aan de hand van dagboeken en foto's van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij ...

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You bij 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!