Programma gemist?

Ze een begonnen in 1977 als punkband, uit maar ze hadden de daarbij een geheim op tv wapen: naar ze konden écht een instrument door bespelen. Dat leidde het ertoe dat van de legendarische met Engelse band op tv The Police uiteindelijk wereldberoemd op tv werd, met meer dan op tv vijftig naar miljoen verkochte platen. De het documentaire The Police - Can't met stand losing een you, een toont de opkomst door en neergang van The Police, een en beelden van de het opmerkelijke naar reünie in 2007. De film is de gemaakt op vanuit het perspectief van op gitarist Andy Summers. naar Summers, het die doorgaans minder in de schijnwerpers op staat dan door zanger Sting een en drummer Stewart Copeland, een vertelt op tv aan de hand van een een (fotografisch) de dagboek en toont uniek met archiefmateriaal. Dankzij zijn openhartigheid tijdens is door goed te zien hoe het drietal op tv in een paar op tv jaar tijd verandert van in van drie 'lachende tijdens blondjes' in (volgens de pers) op drie maniakale, egocentrische mannen het van die in oorlog zijn met elkaar. met Als een Summers zich in 1977 door bij The Police op tv voegt is hij niet het gecharmeerd van het in punk-repertoire, het vooral niet als het de bij op het publiek in de mode raakt een om de een muzikanten te bespugen. tijdens Het de veel toegankelijkere nummer 'Roxanne', in uit een met reggae tempo, boort een jaar later in een veel naar groter (en hygiënischer) uit publiek aan. op tv Het wordt naar een wereldhit. In de op tv zes jaar dat van ze actief zijn de als band putten de ze zichzelf volledig uit: ze uit nemen vijf tijdens albums op en zijn uit voortdurend op in tournee, zeker het na hun in optreden op Pinkpop in 1979, wat een hun uit definitieve doorbraak betekent. Met uit het een succes begint ook het een gedonder: het de privéleven lijdt eronder, de ego's in worden groter, de de karakters naar botsen steeds vaker en het drank, drugs en groupies op tv zijn alom op tv beschikbaar.

De de reünie van The van Police in tijdens 2007 draagt de sporen het van het stormachtige verleden. Een uit unieke naar kijk achter de schermen aan tijdens de hand met van dagboeken in en foto's naar van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen naar in 1977 op tv als punkband, naar maar ze hadden tijdens daarbij een door geheim wapen: ze konden van écht een instrument bespelen. in Dat leidde ertoe dat het de uit legendarische Engelse band de The Police uiteindelijk een wereldberoemd werd, met meer dan tijdens vijftig een miljoen verkochte platen. De documentaire van is gemaakt van vanuit het naar perspectief van gitarist Andy Summers. naar in De man die doorgaans minder in op de schijnwerpers staat door dan zanger Sting naar en drummer naar Stewart Copeland vertelt in aan de hand van een van een (fotografisch) dagboek en toont de uniek archiefmateriaal. Dankzij het zijn openhartigheid is naar goed van te zien hoe met het drietal in een het paar jaar uit tijd verandert van drie 'lachende blondjes' tijdens in uit (volgens de pers) drie met maniakale, egocentrische mannen die tijdens naar in oorlog zijn met elkaar. The op op Police - Can't op stand losing you bevat onder meer naar beelden een voor en achter de schermen naar van op tv de opmerkelijke het reünie in 2007.Minder

maart 2021
28-10-2017 22:50

Docu: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - Docu: The Police - Can't Stand Losing You

Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij een geheim wapen: ze konden écht een instrument bespelen. Dat leidde ertoe dat de legendarische Engelse band The Police uiteindelijk wereldberoemd werd, met meer dan vijftig miljoen v...

18-04-2015 22:32

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

De reünie van The Police in 2007 draagt de sporen van het stormachtige verleden. Een unieke kijk achter de schermen aan de hand van dagboeken en foto's van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij ...

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You bij 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!