Programma gemist?

Ze met begonnen in 1977 de als punkband, maar ze met hadden daarbij op een geheim wapen: ze konden een de écht een instrument op tv bespelen. Dat leidde ertoe met dat de legendarische Engelse band het The op Police uiteindelijk op tv wereldberoemd werd, met meer dan tijdens vijftig miljoen verkochte op platen. De op documentaire The op Police - Can't stand losing de you, tijdens toont de opkomst en neergang van op tijdens The Police, en van beelden van de opmerkelijke het reünie in uit 2007. De film is gemaakt vanuit met het van perspectief van gitarist Andy Summers. Summers, naar het die doorgaans minder in de schijnwerpers naar staat dan zanger op tv Sting een en drummer Stewart op Copeland, vertelt aan de een hand van door een (fotografisch) dagboek en in toont uniek met archiefmateriaal. Dankzij zijn openhartigheid is de goed te zien op hoe het op tv drietal naar in een paar jaar tijd met verandert van drie door 'lachende blondjes' in uit (volgens de pers) drie uit van maniakale, egocentrische mannen die in oorlog van zijn met elkaar. op op tv Als Summers zich in 1977 naar bij een The Police voegt is hij naar niet op tv gecharmeerd van het punk-repertoire, vooral niet een als het bij de tijdens het publiek in de mode naar raakt om met de muzikanten te uit bespugen. Het veel toegankelijkere nummer de 'Roxanne', in naar een reggae tempo, boort op naar een jaar later op een veel groter (en met hygiënischer) publiek aan. een Het wordt een wereldhit. In met de met zes jaar dat ze actief tijdens zijn als band uit putten ze tijdens zichzelf volledig op uit: ze op tv nemen vijf albums op en van zijn voortdurend op op tv tournee, zeker in na hun optreden op naar Pinkpop met in 1979, wat hun van definitieve doorbraak betekent. Met het op op tv succes begint ook het gedonder: op tv het privéleven naar lijdt eronder, tijdens de ego's worden groter, een de karakters botsen een steeds vaker en drank, drugs op tv en groupies zijn een alom tijdens beschikbaar.

De reünie van in met The Police in 2007 in draagt de sporen op tv van het stormachtige verleden. Een een unieke kijk achter uit het de schermen aan de hand het van dagboeken en foto's de van in Gitarist Andy Summers.Meer tijdens Ze begonnen in 1977 het als uit punkband, maar ze hadden daarbij een met geheim wapen: van ze uit konden écht een instrument bespelen. met Dat de leidde ertoe dat een de legendarische Engelse band in The Police uiteindelijk wereldberoemd met werd, met meer de dan vijftig miljoen op verkochte platen. met De documentaire is gemaakt tijdens vanuit in het perspectief van gitarist Andy Summers. in De man die de op tv doorgaans minder in de tijdens schijnwerpers staat van dan zanger Sting en drummer het Stewart Copeland van vertelt aan de hand van een een op tv (fotografisch) dagboek en toont uniek tijdens archiefmateriaal. op Dankzij zijn openhartigheid een is goed te door zien hoe het drietal een in een paar jaar van tijd verandert op van drie 'lachende blondjes' op in een (volgens de pers) drie maniakale, met egocentrische in mannen die in oorlog zijn naar een met elkaar. The met Police - Can't door stand losing you bevat onder een meer beelden voor van en achter de van schermen van de tijdens opmerkelijke reünie tijdens in 2007.Minder

juni 2021
28-10-2017 22:50

Docu: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - Docu: The Police - Can't Stand Losing You

Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij een geheim wapen: ze konden écht een instrument bespelen. Dat leidde ertoe dat de legendarische Engelse band The Police uiteindelijk wereldberoemd werd, met meer dan vijftig miljoen v...

18-04-2015 22:32

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You - 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You

De reünie van The Police in 2007 draagt de sporen van het stormachtige verleden. Een unieke kijk achter de schermen aan de hand van dagboeken en foto's van Gitarist Andy Summers.Meer Ze begonnen in 1977 als punkband, maar ze hadden daarbij ...

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You bij 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: The Police - Can't Stand Losing You kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!