Programma gemist?

De 3-jarige Oskar uit gebruikt zijn door blikken trommel om zijn op ongenoegen te een uiten tegen op tv de passieve houding van de uit van middenklasse tijdens de opkomst van het van nazi-regime.Meer de Deze onvergetelijke klassieker vertelt het op verhaal van de naar 3-jarige uit Oskar Matzerath, in die uit onvrede tijdens met de wereld besluit niet verder tijdens door te groeien en naar daarom klein blijft. uit Oskar ziet de wereld om uit zich heen veranderen en op tv is op getuige van de opkomst een van het met nationaalsocialisme in Duitsland. Gevangen in op het met lichaam van uit een kind ventileert Oskar zijn tijdens ongenoegen trommelend op zijn uit blikken trommeltje en van van door oorverdovend gegil. Hij keert zich in de af van de benepen moraal van van de volwassenen die van in de loop door van het verhaal van in uitmondt in het Duitse naar fascisme.Minder

mei 2021
18-04-2015 23:39

Die Blechtrommel

Die Blechtrommel - Die Blechtrommel

De 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken trommel om zijn ongenoegen te uiten tegen de passieve houding van de middenklasse tijdens de opkomst van het nazi-regime.Meer Deze onvergetelijke klassieker vertelt het verhaal van de 3-jarige Oskar M...

Die Blechtrommel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die Blechtrommel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die Blechtrommel bij Die Blechtrommel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die Blechtrommel. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die Blechtrommel gemist

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Die Blechtrommel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Hier kun je alle uitzendingen van Die Blechtrommel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!