Programma gemist?

De 3-jarige Oskar met op gebruikt zijn blikken de trommel om zijn ongenoegen te uiten door tegen een de passieve houding van de naar van middenklasse tijdens de opkomst op tv van het nazi-regime.Meer door Deze onvergetelijke met klassieker vertelt het verhaal van de met 3-jarige Oskar Matzerath, in die het uit onvrede op tv met de wereld besluit niet van verder te groeien en op tv daarom met klein blijft. Oskar ziet de uit wereld het om zich heen veranderen en de is in getuige van naar de opkomst van het uit nationaalsocialisme in naar Duitsland. Gevangen in uit het lichaam van een tijdens kind ventileert Oskar in zijn ongenoegen trommelend op door zijn blikken trommeltje en tijdens door naar oorverdovend gegil. Hij keert zich naar af de van de van benepen moraal van de door volwassenen die het in de loop met van het verhaal uitmondt in het op tv in Duitse fascisme.Minder

september 2020
18-04-2015 23:39

Die Blechtrommel

Die Blechtrommel - Die Blechtrommel

De 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken trommel om zijn ongenoegen te uiten tegen de passieve houding van de middenklasse tijdens de opkomst van het nazi-regime.Meer Deze onvergetelijke klassieker vertelt het verhaal van de 3-jarige Oskar M...

Die Blechtrommel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die Blechtrommel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die Blechtrommel bij Die Blechtrommel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die Blechtrommel. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die Blechtrommel gemist

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Die Blechtrommel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Hier kun je alle uitzendingen van Die Blechtrommel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!