Programma gemist?

De uit 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken uit van trommel om zijn uit ongenoegen te uiten in tegen de passieve houding de van de middenklasse het tijdens de opkomst in van het nazi-regime.Meer op Deze onvergetelijke klassieker een vertelt het door verhaal van de 3-jarige naar Oskar Matzerath, tijdens die uit onvrede met de wereld op besluit niet door verder te groeien tijdens en daarom klein de blijft. de Oskar ziet de een wereld om zich naar heen veranderen en is getuige van in de de opkomst van het het nationaalsocialisme in Duitsland. uit Gevangen in het lichaam het van een op kind ventileert Oskar een zijn ongenoegen trommelend uit op zijn op tv blikken trommeltje en door oorverdovend gegil. de Hij keert het zich in af van de in benepen moraal van tijdens de volwassenen die in de op tv loop van van het verhaal uit uitmondt in het Duitse in fascisme.Minder

januari 2021
18-04-2015 23:39

Die Blechtrommel

Die Blechtrommel - Die Blechtrommel

De 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken trommel om zijn ongenoegen te uiten tegen de passieve houding van de middenklasse tijdens de opkomst van het nazi-regime.Meer Deze onvergetelijke klassieker vertelt het verhaal van de 3-jarige Oskar M...

Die Blechtrommel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die Blechtrommel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die Blechtrommel bij Die Blechtrommel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die Blechtrommel. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die Blechtrommel gemist

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Die Blechtrommel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Hier kun je alle uitzendingen van Die Blechtrommel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!