Programma gemist?

De 3-jarige Oskar op gebruikt zijn tijdens blikken trommel van om zijn ongenoegen te in uiten tegen de op passieve op houding van de middenklasse tijdens in de opkomst van van het nazi-regime.Meer Deze op tv onvergetelijke klassieker op vertelt het verhaal van de van op 3-jarige Oskar Matzerath, het die uit onvrede met met de wereld besluit niet verder het te uit groeien en daarom klein blijft. naar Oskar ziet door de wereld het om zich naar heen veranderen en is getuige met van de opkomst van een het de nationaalsocialisme in Duitsland. tijdens Gevangen in het lichaam de van een kind ventileert met Oskar zijn tijdens ongenoegen trommelend op uit zijn blikken trommeltje en tijdens op door oorverdovend gegil. Hij naar keert zich af van het de benepen moraal tijdens van de de volwassenen die een in de loop van het op verhaal een uitmondt in het Duitse tijdens fascisme.Minder

mei 2020
18-04-2015 23:39

Die Blechtrommel

Die Blechtrommel - Die Blechtrommel

De 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken trommel om zijn ongenoegen te uiten tegen de passieve houding van de middenklasse tijdens de opkomst van het nazi-regime.Meer Deze onvergetelijke klassieker vertelt het verhaal van de 3-jarige Oskar M...

Die Blechtrommel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die Blechtrommel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die Blechtrommel bij Die Blechtrommel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die Blechtrommel. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die Blechtrommel gemist

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Die Blechtrommel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Hier kun je alle uitzendingen van Die Blechtrommel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!