Programma gemist?

De 3-jarige het Oskar gebruikt zijn door blikken door trommel om zijn ongenoegen te een uiten tegen de passieve op tv de houding van de middenklasse op tijdens de opkomst op tv van het nazi-regime.Meer Deze van onvergetelijke klassieker de vertelt het verhaal uit van de van 3-jarige Oskar Matzerath, die uit onvrede van met door de wereld besluit niet verder van te groeien en naar naar daarom klein blijft. Oskar ziet de een een wereld om zich naar heen veranderen en is op tv getuige van in de opkomst van op tv het nationaalsocialisme in Duitsland. Gevangen in de het lichaam in van een kind van ventileert de Oskar zijn ongenoegen in trommelend op zijn blikken trommeltje de en door oorverdovend naar gegil. Hij keert de zich af van uit de benepen de moraal van de volwassenen die naar in de het loop van het op tv verhaal uitmondt in het de Duitse de fascisme.Minder

juli 2021
18-04-2015 23:39

Die Blechtrommel

Die Blechtrommel - Die Blechtrommel

De 3-jarige Oskar gebruikt zijn blikken trommel om zijn ongenoegen te uiten tegen de passieve houding van de middenklasse tijdens de opkomst van het nazi-regime.Meer Deze onvergetelijke klassieker vertelt het verhaal van de 3-jarige Oskar M...

Die Blechtrommel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Die Blechtrommel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Die Blechtrommel bij Die Blechtrommel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Die Blechtrommel. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Die Blechtrommel gemist

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Die Blechtrommel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Die Blechtrommel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Die Blechtrommel? Hier kun je alle uitzendingen van Die Blechtrommel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-04-2015 om 23:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!