Programma gemist?

de vergeten genocide,Deze naar maand is het van uit honderd jaar geleden dat het uit Aramese volk naar door een genocide van uit Turkse zijde op een van haar na werd naar uitgeroeid. Een op tv portret van een belangrijk naar volk naar dat dreigt te verdwijnen.Meer De in een Holocaust, de genocide in Rwanda een en de de Armeense genocide. De geschiedenisboeken door staan vol met vreselijke van verhalen tijdens over massamoorden in diverse de landen, ver weg het en met dichtbij. Deze maand het is het honderd jaar op tv geleden dat naar het Aramese volk door een tijdens genocide van op tv Turkse zijde op het een haar tijdens na werd uitgeroeid. Tijdens tijdens deze volkerenmoord uit in 1915, die vaak op ten onrechte wordt uit verward met de Armeense door genocide, werd bijna in 70 procent in van de Arameeërs meedogenloos door vermoord. Fiilmmakers Hans het Busstra en Joris in Postema verdiepten uit zich in de geschiedenis op van dit de christelijke volk. Ze spraken met met diverse Arameeërs die een hun herinneringen aan tijdens de het verschrikkelijke moordpartij delen van om zo de op geschiedenis van het in eeuwenoude volk naar levend te houden. Het resultaat is in een door ontroerend en zorgwekkend portret op van een belangrijk volk op dat in dreigt te in verdwijnen.Minder

mei 2021
22-04-2015 22:59

2Doc: Sayfo

2Doc: Sayfo - 2Doc: Sayfo

de vergeten genocide,Deze maand is het honderd jaar geleden dat het Aramese volk door een genocide van Turkse zijde op een haar na werd uitgeroeid. Een portret van een belangrijk volk dat dreigt te verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide ...

2Doc: Sayfo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sayfo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sayfo bij 2Doc: Sayfo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sayfo. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sayfo gemist

de vergeten genocide,Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!