Programma gemist?

de vergeten genocide,Deze uit maand is in het met honderd jaar geleden dat het met Aramese volk door in een genocide van Turkse op zijde op met een haar na op tv werd uitgeroeid. Een een portret van een belangrijk door volk tijdens dat dreigt te naar verdwijnen.Meer De Holocaust, door de genocide in Rwanda door en de door Armeense genocide. door De geschiedenisboeken staan vol met in vreselijke verhalen over massamoorden door in met diverse landen, de ver weg en dichtbij. Deze maand uit is naar het honderd met jaar geleden dat het naar Aramese volk door in een genocide van Turkse de zijde op een een haar op na werd uitgeroeid. de Tijdens deze volkerenmoord het in 1915, die vaak ten een onrechte wordt verward met tijdens de Armeense een genocide, werd bijna door 70 procent een van de Arameeërs meedogenloos in vermoord. Fiilmmakers met Hans Busstra en Joris Postema op tv verdiepten op zich in de geschiedenis van uit een dit christelijke volk. Ze een spraken met diverse Arameeërs op die hun uit herinneringen aan de verschrikkelijke moordpartij in delen om met zo de geschiedenis van op het eeuwenoude tijdens volk in levend te houden. op Het resultaat is uit een ontroerend en zorgwekkend portret het van een belangrijk volk van dat uit dreigt te een verdwijnen.Minder

januari 2021
22-04-2015 22:59

2Doc: Sayfo

2Doc: Sayfo - 2Doc: Sayfo

de vergeten genocide,Deze maand is het honderd jaar geleden dat het Aramese volk door een genocide van Turkse zijde op een haar na werd uitgeroeid. Een portret van een belangrijk volk dat dreigt te verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide ...

2Doc: Sayfo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sayfo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sayfo bij 2Doc: Sayfo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sayfo. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sayfo gemist

de vergeten genocide,Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!