Programma gemist?

de vergeten de genocide,Deze naar maand is het honderd jaar geleden op dat een het Aramese volk het door een een genocide van Turkse in zijde op een haar na in werd uitgeroeid. Een op tv portret van een naar belangrijk volk dat het dreigt te verdwijnen.Meer tijdens De Holocaust, de genocide met in Rwanda van en naar de Armeense genocide. De geschiedenisboeken het staan op vol met vreselijke verhalen over een massamoorden tijdens in diverse landen, door ver weg en dichtbij. Deze met maand is naar het honderd jaar geleden de dat het het Aramese volk door een genocide op tv van van Turkse zijde de op een haar de na werd uitgeroeid. op Tijdens deze volkerenmoord in naar 1915, die vaak ten onrechte op wordt met verward met naar de Armeense genocide, van werd bijna 70 procent uit van de Arameeƫrs meedogenloos naar vermoord. op tv Fiilmmakers Hans Busstra en Joris met Postema verdiepten op tv zich in de geschiedenis met van dit uit christelijke volk. Ze spraken met een diverse van Arameeƫrs die hun het herinneringen aan de in verschrikkelijke moordpartij delen om op tv zo de geschiedenis van in in het eeuwenoude volk levend van te houden. Het resultaat is tijdens een de ontroerend en de zorgwekkend portret van het een belangrijk volk dat dreigt te het het verdwijnen.Minder

september 2020
22-04-2015 22:59

2Doc: Sayfo

2Doc: Sayfo - 2Doc: Sayfo

de vergeten genocide,Deze maand is het honderd jaar geleden dat het Aramese volk door een genocide van Turkse zijde op een haar na werd uitgeroeid. Een portret van een belangrijk volk dat dreigt te verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide ...

2Doc: Sayfo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sayfo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sayfo bij 2Doc: Sayfo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sayfo. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sayfo gemist

de vergeten genocide,Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!