Programma gemist?

de uit vergeten genocide,Deze maand de is het honderd jaar geleden het dat het in Aramese naar volk door een genocide tijdens van Turkse zijde van op een naar haar na werd uitgeroeid. op tv Een portret van een belangrijk een het volk dat dreigt te uit verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide de in Rwanda en door de Armeense door genocide. De een geschiedenisboeken staan de vol met vreselijke tijdens verhalen over massamoorden de in diverse landen, ver weg en de dichtbij. met Deze maand op is het honderd jaar van geleden dat het Aramese volk met in door een genocide het van Turkse zijde op een haar naar van na werd uitgeroeid. Tijdens deze op tv volkerenmoord een in 1915, die vaak het ten onrechte wordt naar verward met de tijdens Armeense genocide, werd uit bijna 70 naar procent van de in Arameeƫrs meedogenloos vermoord. Fiilmmakers Hans tijdens Busstra en tijdens Joris Postema verdiepten zich in tijdens de geschiedenis op van op dit christelijke volk. Ze spraken door met diverse Arameeƫrs die op tv de hun herinneringen aan de verschrikkelijke moordpartij een delen de om zo de geschiedenis van op het het eeuwenoude volk levend uit te houden. de Het resultaat is een ontroerend op tv en zorgwekkend portret van op tv een belangrijk volk uit op tv dat dreigt te de verdwijnen.Minder

september 2021
22-04-2015 22:59

2Doc: Sayfo

2Doc: Sayfo - 2Doc: Sayfo

de vergeten genocide,Deze maand is het honderd jaar geleden dat het Aramese volk door een genocide van Turkse zijde op een haar na werd uitgeroeid. Een portret van een belangrijk volk dat dreigt te verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide ...

2Doc: Sayfo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sayfo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sayfo bij 2Doc: Sayfo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sayfo. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sayfo gemist

de vergeten genocide,Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!