Programma gemist?

de door vergeten genocide,Deze maand is het op tv honderd tijdens jaar geleden dat het Aramese op volk door een met genocide van de Turkse naar zijde op een haar na werd tijdens uit uitgeroeid. Een portret van door een belangrijk volk de dat dreigt naar te verdwijnen.Meer De Holocaust, van de genocide in Rwanda met en een de Armeense genocide. De geschiedenisboeken tijdens staan vol de met vreselijke verhalen over naar massamoorden in diverse in landen, ver weg in en dichtbij. tijdens Deze maand is het op honderd uit jaar geleden dat het Aramese volk op tv door het een genocide van Turkse zijde het op tijdens een haar na werd uitgeroeid. met uit Tijdens deze volkerenmoord in 1915, die tijdens op vaak ten onrechte wordt de verward met de Armeense het genocide, werd bijna van 70 procent met van de Arameeërs meedogenloos uit vermoord. Fiilmmakers Hans in Busstra en met Joris Postema verdiepten zich op tv in de de geschiedenis van dit op christelijke volk. Ze spraken met door diverse Arameeërs het die hun met herinneringen aan de verschrikkelijke moordpartij het delen een om zo een de geschiedenis van het een eeuwenoude volk levend te door houden. Het resultaat is door een ontroerend tijdens en zorgwekkend portret van tijdens een tijdens belangrijk volk dat dreigt te op tijdens verdwijnen.Minder

mei 2020
22-04-2015 22:59

2Doc: Sayfo

2Doc: Sayfo - 2Doc: Sayfo

de vergeten genocide,Deze maand is het honderd jaar geleden dat het Aramese volk door een genocide van Turkse zijde op een haar na werd uitgeroeid. Een portret van een belangrijk volk dat dreigt te verdwijnen.Meer De Holocaust, de genocide ...

2Doc: Sayfo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Sayfo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Sayfo bij 2Doc: Sayfo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Sayfo. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Sayfo gemist

de vergeten genocide,Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Sayfo, de vergeten genocide gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Sayfo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Sayfo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!