Programma gemist?

De door 42-jarige gescheiden vader de Dennis is een fervent voetballer. de Trainen met zijn op vriendenelftal de komt er echter al in een uit tijd niet meer in van. Net zo min op als slapen, op tv eten, opruimen en naar afwassen. Als Dennis niet aan het de werk is, struint op hij het internet op af het naar gewillige vrouwen. Via datingsites op en -apps maakt met hij afspraakjes op met vrouwen in die op zoek zijn naar naar in een relatie. Dennis wil echter in maar één ding: seks. op tv Hij is op namelijk seksverslaafd. De 'vaste' van seksdates zijn allemaal op vrouwen door die denken dat zij tijdens de het enige zijn en dat ze een op tv vaste relatie hebben op tv van met Dennis. Hij leidt de daardoor een ingewikkeld dubbelleven. door Zijn een gezondheid en sociale leven lijden daar uit de verschrikkelijk onder. Hij gaat in therapie met om van zijn het een verslaving af te een komen.

Een met eigen bedrijf, van een mooie auto en een een liefdevol een gezin; dat zijn de grootste wensen op door van de 34-jarige Steven. De realiteit naar op is anders. Steven het is single, werkt als nachtportier en met van heeft alleen een tijdens fiets. Stevens seksverslaving staat al het op naar andere in de weg. Hij met kijkt 3 tot een 4 uur per een dag porno en gaat tijdens het meerdere malen per op tv week naar de hoeren. tijdens De afgelopen jaren heeft hij in voor tienduizenden van euro's op tv bezoekjes gebracht aan de Amsterdamse naar Wallen. Zijn hele leven tijdens op is in de ban van zijn uit verslaving. Hij hoopt door door therapie met van die met allesbepalende verslaving af te komen. naar op Hij laat Nicolette Kluiver door toe in zijn leven en uit laat op tv zien hoe vreselijk een verslaving uit kan naar zijn.

november 2020
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!