Programma gemist?

De 42-jarige gescheiden met in vader Dennis is door een fervent voetballer. Trainen met zijn uit naar vriendenelftal komt er op tv echter al een tijd niet in meer van. Net zo op tv tijdens min als slapen, eten, opruimen van en afwassen. Als op tv Dennis niet aan het het werk is, struint op tv uit hij het internet af het naar gewillige vrouwen. Via datingsites het van en -apps maakt op tv hij afspraakjes met vrouwen door die op op zoek zijn naar een een relatie. Dennis wil echter het maar één ding: op seks. Hij een is namelijk seksverslaafd. door De 'vaste' seksdates het zijn allemaal vrouwen op tv die denken dat uit zij de enige met zijn en dat uit ze een vaste in relatie hebben uit met Dennis. Hij leidt daardoor een op ingewikkeld naar dubbelleven. Zijn gezondheid en in sociale met leven lijden daar verschrikkelijk onder. op tv Hij gaat op in therapie om van de zijn verslaving af op te door komen.

Een tijdens eigen bedrijf, een mooie de auto door en een liefdevol gezin; uit dat zijn de grootste op tv wensen van naar de 34-jarige Steven. De het realiteit op is anders. Steven is het single, werkt als nachtportier en het heeft in alleen een fiets. de Stevens seksverslaving staat met al het andere in de tijdens het weg. Hij kijkt op tv 3 tot 4 uur per dag uit met porno en gaat meerdere malen de per week naar de met hoeren. van De afgelopen jaren uit heeft hij voor tienduizenden door euro's bezoekjes gebracht aan de de op Amsterdamse Wallen. Zijn hele uit leven is in de door ban van van zijn verslaving. Hij met hoopt door een therapie van die allesbepalende de verslaving af te op komen. Hij laat Nicolette op Kluiver in toe in zijn leven en een laat zien hoe uit een vreselijk een verslaving kan met zijn.

maart 2020
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!