Programma gemist?

De 42-jarige gescheiden uit de vader Dennis is een een fervent voetballer. Trainen met uit zijn vriendenelftal uit komt er echter al door een tijd niet meer met van. Net zo een min als slapen, in eten, op opruimen en op afwassen. Als Dennis niet aan tijdens het werk is, het struint hij een het internet een af naar gewillige uit vrouwen. Via datingsites en van -apps maakt hij afspraakjes uit met vrouwen die op van zoek zijn door naar uit een relatie. Dennis door wil echter maar één ding: op tv seks. Hij tijdens is namelijk seksverslaafd. De 'vaste' door seksdates zijn op allemaal vrouwen die in denken dat zij van de enige zijn en de dat het ze een vaste relatie de hebben met Dennis. de Hij leidt het daardoor een door ingewikkeld dubbelleven. Zijn gezondheid tijdens en sociale naar leven lijden daar verschrikkelijk onder. een Hij naar gaat in therapie om van naar zijn verslaving uit af te tijdens komen.

Een eigen van bedrijf, een mooie auto met en uit een liefdevol op tv gezin; dat zijn de grootste naar wensen tijdens van de 34-jarige Steven. De realiteit op is anders. van Steven is single, werkt op als nachtportier in en heeft een alleen een fiets. Stevens seksverslaving door staat de al het andere in de van weg. door Hij kijkt 3 tot 4 een uur per dag uit tijdens porno en gaat de meerdere malen per week naar met de tijdens hoeren. De afgelopen jaren de heeft hij van voor tienduizenden euro's tijdens bezoekjes gebracht aan op tv de Amsterdamse Wallen. op tv Zijn hele leven is in in de ban op tv van zijn verslaving. Hij op hoopt door door therapie van die allesbepalende met verslaving af te komen. op Hij laat van Nicolette Kluiver toe in in naar zijn leven en laat de zien hoe vreselijk een verslaving door kan de zijn.

oktober 2019
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!