Programma gemist?

De naar 42-jarige gescheiden vader Dennis is een een fervent voetballer. het Trainen op met zijn vriendenelftal op tv komt er op tv echter al een tijd de niet meer op tv van. Net zo naar min als slapen, eten, opruimen in en afwassen. Als op Dennis niet een aan het werk is, struint uit hij het internet het in af naar gewillige vrouwen. Via een datingsites en -apps maakt tijdens met hij afspraakjes met naar vrouwen die op zoek de zijn naar een uit relatie. Dennis uit wil echter maar één op ding: seks. Hij is namelijk op een seksverslaafd. De 'vaste' seksdates een zijn allemaal naar vrouwen die denken dat zij de de enige op zijn en dat ze een in vaste relatie van hebben op met Dennis. Hij leidt daardoor uit een ingewikkeld de dubbelleven. Zijn gezondheid door en sociale leven lijden daar uit de verschrikkelijk onder. Hij gaat in therapie tijdens een om van zijn verslaving door af te uit komen.

Een eigen bedrijf, door een mooie op tv auto en een liefdevol een gezin; dat zijn op tv de op tv grootste wensen van de 34-jarige tijdens Steven. de De realiteit is in anders. Steven is single, een werkt als nachtportier een en heeft alleen een naar fiets. Stevens door seksverslaving staat op al het uit andere in de weg. een Hij kijkt 3 tot de 4 uur per dag door door porno en gaat meerdere malen per de week naar door de met hoeren. De afgelopen jaren heeft naar hij voor op tv tienduizenden euro's bezoekjes gebracht aan de de naar Amsterdamse Wallen. in Zijn hele leven is met in de op ban van zijn verslaving. Hij op hoopt door van therapie van het die allesbepalende verslaving af te komen. in Hij laat het Nicolette Kluiver het toe in met zijn leven en laat zien hoe het vreselijk een verslaving op tv kan tijdens zijn.

juli 2021
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!