Programma gemist?

De 42-jarige gescheiden de vader Dennis het is een fervent op voetballer. Trainen met zijn tijdens vriendenelftal komt tijdens er tijdens echter al een tijd niet door meer van. van Net zo min als slapen, een eten, opruimen en het afwassen. Als het Dennis niet aan het het werk naar is, struint hij het internet op tv af naar een gewillige van vrouwen. Via datingsites de en -apps maakt hij afspraakjes met het vrouwen op die op zoek zijn naar naar een relatie. Dennis met wil een echter maar één ding: uit seks. Hij tijdens is namelijk seksverslaafd. met De 'vaste' seksdates tijdens zijn allemaal vrouwen die van denken dat zij de door enige zijn uit en dat door ze een vaste relatie hebben in door met Dennis. Hij leidt daardoor een de ingewikkeld dubbelleven. Zijn door door gezondheid en sociale leven een lijden daar verschrikkelijk onder. van Hij tijdens gaat in therapie op om van zijn verslaving op af te op komen.

Een eigen bedrijf, door een mooie de auto met en een liefdevol het gezin; dat zijn de grootste wensen de van de het 34-jarige Steven. De realiteit uit is anders. Steven tijdens is single, door werkt het als nachtportier en heeft alleen de een fiets. door Stevens seksverslaving staat het al het andere in tijdens de weg. Hij kijkt door 3 het tot 4 uur naar per dag porno en gaat uit tijdens meerdere malen per week met naar de hoeren. De afgelopen met jaren heeft hij tijdens voor tienduizenden euro's het bezoekjes gebracht aan van de Amsterdamse Wallen. met Zijn hele leven door in is in de ban van met zijn verslaving. Hij hoopt door door therapie van het de die allesbepalende verslaving af te tijdens komen. Hij laat van Nicolette Kluiver toe in in zijn op tv leven en naar laat zien hoe naar vreselijk een verslaving het kan zijn.

april 2021
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!