Programma gemist?

De de 42-jarige gescheiden vader Dennis van is op een fervent voetballer. door Trainen met zijn vriendenelftal komt een er echter tijdens al een tijd niet in meer van. in Net zo min als slapen, op tv eten, naar opruimen en naar afwassen. Als Dennis niet het aan het werk is, struint een hij het internet op af van naar gewillige vrouwen. Via datingsites een het en -apps maakt hij door afspraakjes met vrouwen die op op zoek met zijn naar een relatie. Dennis tijdens wil echter maar op één ding: seks. op tijdens Hij is namelijk seksverslaafd. op tv De 'vaste' seksdates zijn op tv allemaal vrouwen die door denken dat op zij de uit enige zijn en dat tijdens ze een vaste relatie hebben van met Dennis. Hij naar leidt daardoor de een tijdens ingewikkeld dubbelleven. Zijn gezondheid met en sociale naar leven lijden daar verschrikkelijk onder. met Hij gaat in therapie met om van zijn door verslaving het af te het komen.

Een naar eigen bedrijf, een door mooie auto en tijdens een liefdevol gezin; dat zijn in de door grootste wensen tijdens van de 34-jarige Steven. De door realiteit is anders. Steven door is in single, werkt als op tv nachtportier en heeft alleen tijdens een naar fiets. Stevens seksverslaving op tv staat al het andere naar in de weg. naar Hij kijkt de 3 tot 4 naar uur per dag het porno en gaat meerdere malen een per van week naar de hoeren. De afgelopen in jaren in heeft hij een voor tienduizenden euro's bezoekjes een gebracht aan de Amsterdamse de Wallen. Zijn hele leven het is met in de ban van zijn door verslaving. op tv Hij hoopt door therapie op tv van die de allesbepalende verslaving af te komen. het Hij laat Nicolette met Kluiver toe in in zijn leven en uit laat door zien hoe vreselijk een verslaving met kan het zijn.

augustus 2020
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!