Programma gemist?

De 42-jarige in gescheiden vader uit Dennis is een fervent een voetballer. Trainen met tijdens zijn vriendenelftal komt er tijdens echter op tv al een tijd in niet meer van. tijdens Net zo min naar als slapen, eten, opruimen het en afwassen. naar Als Dennis niet van aan het door werk is, struint hij het op tv internet af naar gewillige in vrouwen. naar Via datingsites en -apps door maakt hij afspraakjes met met vrouwen die op de zoek naar zijn naar uit een relatie. Dennis wil echter van maar de één ding: seks. Hij de is namelijk seksverslaafd. uit De 'vaste' seksdates zijn met allemaal vrouwen die een denken uit dat zij de enige zijn en in dat ze uit een met vaste relatie hebben met uit Dennis. Hij leidt op tv daardoor een ingewikkeld op tv dubbelleven. Zijn in gezondheid en sociale leven lijden met daar verschrikkelijk onder. het Hij gaat op in therapie om van in zijn verslaving uit af te op komen.

Een op tv eigen bedrijf, een mooie auto op tv en een met liefdevol gezin; dat zijn een de grootste wensen door in van de 34-jarige Steven. De op realiteit is anders. op tv Steven met is single, werkt als de nachtportier en heeft alleen de een fiets. Stevens op seksverslaving staat al het van van andere in de weg. Hij kijkt met 3 tot tijdens 4 uur uit per dag uit porno en gaat meerdere tijdens malen per op week naar de hoeren. het De afgelopen jaren heeft hij het het voor tienduizenden euro's naar bezoekjes gebracht aan de op Amsterdamse Wallen. Zijn hele op tv leven is in het de ban van in zijn verslaving. de Hij hoopt door therapie op tv van die allesbepalende verslaving de af te van komen. op tv Hij laat Nicolette Kluiver toe een in zijn leven en met laat in zien hoe vreselijk een op tv verslaving kan naar zijn.

september 2020
30-04-2015 21:15

Afl. 2

Seksverslaafd - Afl. 2

De 42-jarige gescheiden vader Dennis is een fervent voetballer. Trainen met zijn vriendenelftal komt er echter al een tijd niet meer van. Net zo min als slapen, eten, opruimen en afwassen. Als Dennis niet aan het werk is, struint hij het in...

23-04-2015 21:14

Afl. 1

Seksverslaafd - Afl. 1

Een eigen bedrijf, een mooie auto en een liefdevol gezin; dat zijn de grootste wensen van de 34-jarige Steven. De realiteit is anders. Steven is single, werkt als nachtportier en heeft alleen een fiets. Stevens seksverslaving staat al het a...

Seksverslaafd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seksverslaafd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seksverslaafd bij Seksverslaafd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seksverslaafd. Heb je een uitzending van Seksverslaafd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seksverslaafd gemist

Documentaireserie waarin Nicolette Kluijver in gesprek gaat met drie mannen die kampen met een heftige seksverslaving. Ze spreekt met hen over het effect dat hun verslaving heeft op het dagelijkse leven. De mannen realiseren zich dat het zo niet langer kan en zijn wanhopig op zoek naar een manier om van hun verslaving af te komen. In samenwerking met een gerenommeerd verslavingszorgbehandelcentrum wordt er gezocht naar een gepaste behandeling.

Uitzending gemist van Seksverslaafd? Hier kun je alle uitzendingen van Seksverslaafd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-04-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!