Programma gemist?

Striptekenaar op tv Martin Lodewijk, de van geestelijk vader van Agent 327, naar draait uit al meer dan vijftig van jaar het mee in de Nederlandse stripwereld. Maar door door waar blijft toch dat naar langverwachte nieuwe de album?Meer Hij behoort tot de top op een van de Nederlandse striptekenaars, naar is bekroond en gelauwerd en van tijdens werkte mee aan meer dan honderd een titels, waarvan Agent327, met een Storm en De een Rode Ridder de bekendste op zijn: stripauteur en reclametekenaar Martin de het Lodewijk. De documentaire 'Martin met Lodewijk en de het Laatste Pagina' het draait vooral om zijn laatste van Agent327-album, 'De Daddy de Vinci Code', dat al de meer de dan tien jaar wacht in op de voltooiing.Minder

oktober 2019
23-04-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina

Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina - Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina

Striptekenaar Martin Lodewijk, de geestelijk vader van Agent 327, draait al meer dan vijftig jaar mee in de Nederlandse stripwereld. Maar waar blijft toch dat langverwachte nieuwe album?Meer Hij behoort tot de top van de Nederlandse stripte...

Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina bij Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Martin Lodewijk en de laatste pagina kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-04-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!