Programma gemist?

Aflevering 4 een - Wendy van met Dijk en Johnny de de Mol presenteren met het nieuwe seizoen een van Superkids. door In het deze spectaculaire en tegelijk ook het ontroerende talentenjacht uit nemen kinderen tussen naar de 8 en 14 jaar, van die door allemaal een uitzonderlijk de talent hebben, het tegen elkaar met op. Van van zang uit en dans tot acrobatiek en instrumentale op tv acts, alles het mag, als op tv ze er maar in heel goed in zijn. De op jury bestaat naar uit Juvat Westendorp, Wibi op tv Soerjadi, Maan in en de Gordon. Samen met een publieksjury bepalen tijdens uit deze vakmensen welk kind Superkid in 2019 wordt. in Wie blaast met de jury keer van op keer omver en wie in wint een studiebeurs van tijdens het 25.000 euro?

Seizoen naar 1 - Aflevering 3 op tv - Talentenjacht door waarbij kinderen tussen 8 en op van 14 jaar het tegen het elkaar opnemen. Van zang en met dans tot acrobatiek de en instrumentale het acts, alles mag, als ze in er maar heel een een goed in zijn. De jury bestaat uit uit Juvat Westendorp, het Wibi Soerjadi, het Maan en Gordon. Samen de met op tv een publieksjury bepalen deze vakmensen de op welk kind Superkid 2019 van wordt. Wie blaast op tv de jury keer op uit keer de omver en wie wint een studiebeurs de van 25.000 een euro?

Aflevering 2 op tv - Wendy van door Dijk en Johnny van de Mol presenteren naar het nieuwe in seizoen van een Superkids. In deze spectaculaire en op tv op tegelijk ook ontroerende van talentenjacht nemen kinderen tussen het de 8 tijdens en 14 jaar, die allemaal een de het uitzonderlijk talent hebben, het de tegen elkaar uit op. Van zang met en dans tot acrobatiek en in instrumentale uit acts, alles mag, als ze er op maar heel tijdens goed in zijn. het De jury de bestaat uit Juvat Westendorp, Wibi op tv Soerjadi, het Maan en Gordon. in Samen met een een publieksjury bepalen deze vakmensen welk het kind Superkid uit 2019 wordt. Wie blaast op tv met de jury keer door op keer omver en met wie wint een studiebeurs het van een 25.000 euro?

juli 2021
23-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 4 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

16-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en 14 jaar het tegen elkaar opnemen. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendor...

09-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 2 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

Superkids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkids bij Superkids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkids. Heb je een uitzending van Superkids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-11-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!