Programma gemist?

Aflevering 4 met - Wendy van Dijk met tijdens en Johnny de Mol van presenteren het een nieuwe seizoen van Superkids. In met deze uit spectaculaire en op tegelijk ook ontroerende talentenjacht het nemen kinderen tussen op de 8 en 14 jaar, de die op tv allemaal een in uitzonderlijk talent hebben, op tv het tegen elkaar op. Van zang door en dans een tot acrobatiek uit en instrumentale acts, alles door mag, als in ze er maar heel het goed in zijn. de De tijdens jury bestaat uit Juvat Westendorp, met Wibi door Soerjadi, Maan en Gordon. Samen met de een van publieksjury bepalen deze vakmensen een welk het kind Superkid 2019 wordt. Wie van blaast de jury keer door op keer omver tijdens een en wie wint een studiebeurs van in 25.000 met euro?

Seizoen door 1 - Aflevering het 3 - Talentenjacht waarbij op tv kinderen tussen 8 met en 14 een jaar het tegen met elkaar opnemen. Van zang en op tv dans tot acrobatiek en door instrumentale acts, de alles mag, als in ze er uit maar heel goed in zijn. uit De jury bestaat de de uit Juvat Westendorp, Wibi een Soerjadi, Maan uit en Gordon. Samen van met een publieksjury bepalen deze de vakmensen het welk kind Superkid 2019 wordt. het Wie blaast de op jury keer tijdens op keer tijdens omver en wie wint een een studiebeurs van op 25.000 euro?

Aflevering 2 uit - Wendy van op tv Dijk en Johnny op de Mol presenteren naar het het nieuwe seizoen van naar Superkids. In deze spectaculaire en op naar tegelijk ook ontroerende talentenjacht een nemen kinderen een tussen de 8 en 14 op tv jaar, die het allemaal een op uitzonderlijk talent hebben, het het tegen elkaar met op. Van zang en dans tot met acrobatiek en instrumentale tijdens acts, alles het mag, als naar ze er maar heel goed tijdens in de zijn. De jury op tv bestaat uit Juvat van Westendorp, Wibi op tv Soerjadi, Maan en Gordon. in Samen met een publieksjury bepalen van deze vakmensen welk met tijdens kind Superkid 2019 wordt. Wie met blaast in de jury keer op van keer omver door en wie wint van een studiebeurs van 25.000 uit euro?

maart 2020
23-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 4 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

16-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en 14 jaar het tegen elkaar opnemen. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendor...

09-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 2 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

Superkids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkids bij Superkids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkids. Heb je een uitzending van Superkids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-11-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!