Programma gemist?

Aflevering 4 uit - in Wendy van Dijk van en Johnny de Mol op presenteren het nieuwe seizoen in van Superkids. de In deze spectaculaire en op tv tegelijk ook ontroerende op tv talentenjacht nemen kinderen van tussen de een 8 en 14 tijdens jaar, een die allemaal een uitzonderlijk talent hebben, in het tegen elkaar het op. Van naar zang van en dans tot acrobatiek en een instrumentale acts, alles op tv mag, als ze op tv er maar naar heel goed in een zijn. De door jury bestaat uit Juvat Westendorp, met Wibi Soerjadi, Maan en met tijdens Gordon. Samen met een publieksjury bepalen tijdens deze vakmensen welk tijdens kind Superkid met 2019 naar wordt. Wie blaast met de jury keer op keer omver door en wie in wint een studiebeurs op tv van 25.000 met euro?

Seizoen 1 - met het Aflevering 3 - door Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en met van 14 jaar het tegen op tv elkaar opnemen. Van naar zang en dans tot acrobatiek op tv en instrumentale op tv acts, alles mag, tijdens als ze er het maar heel in goed in zijn. De jury bestaat naar uit uit Juvat Westendorp, uit Wibi Soerjadi, Maan en Gordon. Samen op uit met een publieksjury bepalen deze vakmensen op tv welk kind naar Superkid 2019 wordt. Wie de blaast de jury in keer op de keer omver en wie door wint uit een studiebeurs van tijdens 25.000 euro?

Aflevering 2 met - Wendy op tv van Dijk van en Johnny de Mol presenteren het op tijdens nieuwe seizoen van Superkids. In een met deze spectaculaire en naar tegelijk ook ontroerende naar talentenjacht nemen kinderen in tussen de 8 en 14 naar jaar, die naar allemaal een uitzonderlijk talent op hebben, het tegen door elkaar het op. Van zang en dans tot uit acrobatiek en naar instrumentale acts, met alles mag, als ze op er maar heel goed in in op zijn. De jury bestaat uit in Juvat van Westendorp, Wibi op Soerjadi, Maan en Gordon. uit Samen met met een publieksjury bepalen deze vakmensen naar welk kind op Superkid 2019 wordt. Wie blaast uit uit de jury keer op keer van omver en wie in wint een met studiebeurs van 25.000 door euro?

november 2020
23-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 4 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

16-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en 14 jaar het tegen elkaar opnemen. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendor...

09-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 2 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

Superkids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkids bij Superkids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkids. Heb je een uitzending van Superkids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-11-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!