Programma gemist?

Aflevering 4 - tijdens tijdens Wendy van Dijk en Johnny op de Mol presenteren het de nieuwe seizoen van door Superkids. van In door deze spectaculaire en tegelijk de ook ontroerende op tv talentenjacht nemen kinderen tussen door de 8 en van 14 jaar, die allemaal uit een uitzonderlijk talent uit hebben, het tegen elkaar van de op. Van zang en dans tot uit acrobatiek door en instrumentale acts, het alles mag, met als ze er maar heel een goed in zijn. door De jury bestaat door uit Juvat Westendorp, uit Wibi Soerjadi, Maan en het Gordon. uit Samen met naar een publieksjury bepalen tijdens deze vakmensen welk in kind Superkid 2019 op wordt. Wie blaast de een jury keer op keer omver tijdens en op tv wie wint een studiebeurs van naar 25.000 op tv euro?

Seizoen 1 - een Aflevering 3 - tijdens op tv Talentenjacht waarbij kinderen door tussen 8 en 14 door jaar het tegen op elkaar opnemen. Van de zang en dans tot acrobatiek en door instrumentale acts, een alles door mag, als ze er maar heel een goed in op tv zijn. De jury de bestaat uit de Juvat Westendorp, Wibi Soerjadi, tijdens Maan naar en Gordon. Samen met een op publieksjury bepalen van deze vakmensen uit welk kind Superkid 2019 met wordt. Wie blaast de van jury door keer op keer omver en op tv wie in wint een studiebeurs van 25.000 in euro?

Aflevering door 2 - de Wendy van Dijk van en Johnny de Mol presenteren het tijdens nieuwe op seizoen van tijdens Superkids. In deze de spectaculaire en tegelijk ook ontroerende tijdens talentenjacht op tv nemen kinderen het tussen de 8 en 14 jaar, naar naar die allemaal een uitzonderlijk tijdens talent hebben, het tegen met elkaar van op. Van zang en dans tot de acrobatiek en naar instrumentale acts, alles mag, door als op ze er het maar heel goed in zijn. De met jury een bestaat uit Juvat Westendorp, op tv Wibi Soerjadi, Maan en van het Gordon. Samen met met een publieksjury bepalen deze op tv vakmensen welk kind Superkid 2019 tijdens wordt. Wie op tv blaast de jury op tv keer op keer omver tijdens en wie op wint een studiebeurs van met 25.000 op tv euro?

april 2021
23-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 4 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

16-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en 14 jaar het tegen elkaar opnemen. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendor...

09-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 2 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

Superkids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkids bij Superkids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkids. Heb je een uitzending van Superkids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-11-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!