Programma gemist?

Aflevering het 4 - naar Wendy van Dijk op tv en Johnny de Mol presenteren van het nieuwe seizoen van door Superkids. met In deze door spectaculaire en tegelijk ook door ontroerende talentenjacht een nemen kinderen tussen de uit 8 en 14 jaar, de die het allemaal een uitzonderlijk talent naar hebben, het naar tegen elkaar op tv op. Van zang en dans door tot acrobatiek in en instrumentale acts, alles met mag, als ze de er het maar heel goed in zijn. De uit jury bestaat van uit Juvat Westendorp, met Wibi Soerjadi, uit Maan en Gordon. Samen met tijdens een publieksjury op tv bepalen door deze vakmensen welk kind door Superkid 2019 wordt. op tv Wie blaast de jury met keer op keer omver in en wie de wint een op tv studiebeurs van 25.000 een euro?

Seizoen 1 - uit van Aflevering 3 - op tv Talentenjacht waarbij kinderen tussen door 8 en 14 in jaar het op tegen elkaar opnemen. Van zang en dans door tot acrobatiek en in instrumentale naar acts, alles in mag, als ze er maar heel uit goed het in zijn. het De jury bestaat uit Juvat Westendorp, tijdens Wibi Soerjadi, Maan op tv en Gordon. met Samen met in een publieksjury bepalen deze door vakmensen welk kind door Superkid 2019 op wordt. Wie met blaast de jury keer op keer met naar omver en wie wint een uit studiebeurs van door 25.000 euro?

Aflevering 2 door - Wendy van van Dijk en Johnny de uit Mol presenteren het in nieuwe seizoen van door Superkids. op tv In deze spectaculaire en naar tegelijk ook ontroerende van talentenjacht naar nemen kinderen tussen de 8 in en 14 jaar, van die allemaal een een van uitzonderlijk talent hebben, het van tegen elkaar op. tijdens Van zang het en dans tot acrobatiek in en instrumentale acts, alles mag, naar als ze er uit maar heel goed uit in zijn. De uit jury bestaat van uit Juvat Westendorp, Wibi uit Soerjadi, Maan op tv en Gordon. het Samen met een publieksjury een bepalen tijdens deze vakmensen welk kind met Superkid 2019 wordt. Wie de blaast de jury het keer op keer omver van en een wie wint een naar studiebeurs van 25.000 een euro?

augustus 2020
23-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 4 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

16-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Talentenjacht waarbij kinderen tussen 8 en 14 jaar het tegen elkaar opnemen. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendor...

09-11-2019 20:00

Superkids

Superkids - Superkids

Aflevering 2 - Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebbe...

Superkids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superkids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superkids bij Superkids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superkids. Heb je een uitzending van Superkids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superkids gemist

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. De optredens van deze bijzondere kinderen worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit vier professionals uit verschillende hoeken van de entertainmentbusiness. Het grootste kindertalent van Nederland gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

Uitzending gemist van Superkids? Hier kun je alle uitzendingen van Superkids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-11-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!