Programma gemist?

Koning Willem-Alexander, koningin tijdens Máxima en de tijdens andere op koninklijke aanwezigen op zullen per boot naar in Dordrecht arriveren. De drie tijdens prinsesjes van Amalia, Alexia en op Ariane zijn er een deel met van het bezoek bij.Meer van Koning in Willem-Alexander, koningin Máxima de en de andere in koninklijke aanwezigen zullen de per boot in Dordrecht door arriveren. van De drie prinsesjes Amalia, Alexia op en Ariane met zijn er een deel van op het bezoek het bij. de Na aankomst van het op koninklijk gezelschap is er het een vlootschouw met van tientallen met schepen, de Grande Parade. op tv Maritieme bedrijven tijdens uit de regio presenteren er hun het schepen, maar er tijdens naar varen ook historische schepen voorbij. Vervolgens een naar trekt het gezelschap de een stad in voor een tour tijdens langs 'iconen' een van Dordrecht. In tegenstelling van tot de op tv Koninginnedagen uit het van verleden wordt naar niet alleen maar door met de tijdens stad gewandeld. Het gezelschap verplaatst zicht op tv naar per boot, met elektrisch door vervoer en op tv het laatste stuk lopend. met Naast de koning, door de koningin en uit hun dochters, zijn ook prins tijdens Constantijn een en prinses Laurentien met van de partij, in net als de Maurits, Bernhard en op Floris, de zonen van prinses naar Margriet en het Pieter van Vollenhoven. Ook van hun echtgenotes komen het mee naar Dordrecht. het Het is nog met onzeker of prins Pieter-Christiaan van van aanwezig is.Minder

mei 2021
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!