Programma gemist?

Koning Willem-Alexander, koningin de Máxima op tv en de andere van koninklijke aanwezigen zullen tijdens per boot in op tv Dordrecht arriveren. De naar drie prinsesjes Amalia, Alexia op tv en Ariane op tv zijn er een een deel van het bezoek bij.Meer op uit Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de door andere koninklijke aanwezigen het zullen per boot uit in het Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes het Amalia, de Alexia en de Ariane zijn er een deel een van het op tv bezoek bij. Na van aankomst van het een koninklijk gezelschap is door er een vlootschouw de met tientallen schepen, de in Grande Parade. Maritieme bedrijven een uit de regio in presenteren er tijdens hun in schepen, maar er op varen ook historische schepen voorbij. Vervolgens naar trekt de het gezelschap de stad tijdens in voor door een tour langs het 'iconen' van Dordrecht. In tegenstelling met tot de Koninginnedagen de uit het tijdens verleden wordt niet uit alleen maar het door de in stad gewandeld. Het gezelschap op verplaatst zicht per boot, op tv met elektrisch door vervoer en het laatste stuk op lopend. het Naast de koning, het de koningin met en hun dochters, zijn ook prins in Constantijn op en prinses Laurentien van de op tv van partij, net als Maurits, het Bernhard en Floris, een de zonen van de prinses Margriet tijdens en Pieter van Vollenhoven. Ook een hun echtgenotes komen uit mee in naar Dordrecht. Het is nog onzeker naar of prins naar Pieter-Christiaan tijdens aanwezig is.Minder

juli 2021
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!