Programma gemist?

Koning Willem-Alexander, koningin met op Máxima en de andere koninklijke op aanwezigen zullen uit per boot het in Dordrecht arriveren. De de drie prinsesjes Amalia, tijdens Alexia en Ariane door zijn er een van deel van het bezoek met bij.Meer de Koning Willem-Alexander, koningin Máxima de en de andere koninklijke de aanwezigen zullen tijdens per boot in Dordrecht van arriveren. tijdens De drie prinsesjes Amalia, Alexia uit en Ariane zijn een er een deel van de het van bezoek bij. de Na aankomst van het naar koninklijk gezelschap is er het een naar vlootschouw met tientallen schepen, de op tv Grande Parade. op Maritieme bedrijven uit de regio door presenteren er hun de schepen, maar er tijdens varen een ook historische schepen van voorbij. Vervolgens naar trekt het gezelschap op de stad in voor in een tour een langs 'iconen' van Dordrecht. op In tegenstelling naar tot de Koninginnedagen in uit het verleden wordt niet tijdens alleen het maar door de de stad gewandeld. Het gezelschap verplaatst in zicht uit per boot, met in elektrisch vervoer en op tv het laatste stuk lopend. door Naast de koning, de de koningin in en hun dochters, zijn ook met prins Constantijn en tijdens prinses Laurentien van de naar partij, uit net als Maurits, Bernhard en van Floris, de zonen de van op prinses Margriet een en Pieter van Vollenhoven. Ook hun door het echtgenotes komen mee naar Dordrecht. met Het is nog onzeker door of prins Pieter-Christiaan de aanwezig de is.Minder

januari 2021
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!