Programma gemist?

Koning van Willem-Alexander, koningin Máxima en de naar andere koninklijke aanwezigen door zullen van per boot in Dordrecht arriveren. tijdens De naar drie prinsesjes Amalia, van Alexia en Ariane met zijn er door een deel van tijdens het bezoek bij.Meer Koning op tv Willem-Alexander, koningin op tv Máxima en de andere koninklijke naar aanwezigen op zullen per boot in Dordrecht van arriveren. De drie prinsesjes op Amalia, Alexia en het Ariane zijn op tv er uit een deel van het bezoek uit bij. Na door aankomst van het een koninklijk gezelschap tijdens is er een vlootschouw uit met tientallen schepen, tijdens de Grande Parade. Maritieme uit bedrijven uit de regio een presenteren er op tv hun schepen, maar door er varen naar ook historische schepen voorbij. op Vervolgens trekt het gezelschap een de stad de in voor een tour tijdens langs 'iconen' door van Dordrecht. In tegenstelling de tot het de Koninginnedagen uit het uit verleden wordt niet het alleen maar naar door de stad een gewandeld. Het gezelschap verplaatst het zicht per boot, van met een elektrisch vervoer en het een laatste stuk lopend. Naast op tv de koning, met de koningin en op tv hun dochters, zijn door ook prins Constantijn en prinses door in Laurentien van de partij, net als het Maurits, tijdens Bernhard en van Floris, de zonen van prinses van Margriet en Pieter van van Vollenhoven. Ook naar hun echtgenotes komen mee een naar Dordrecht. met Het door is nog onzeker of prins met Pieter-Christiaan in aanwezig is.Minder

september 2020
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!