Programma gemist?

Koning Willem-Alexander, in koningin Máxima en de op andere koninklijke op aanwezigen zullen in per boot in Dordrecht arriveren. de De drie met prinsesjes Amalia, Alexia het en Ariane zijn in er een deel van op tv het bezoek bij.Meer met Koning Willem-Alexander, koningin in Máxima en door de andere koninklijke aanwezigen een op tv zullen per boot de in Dordrecht arriveren. in De drie prinsesjes op Amalia, Alexia en Ariane zijn het er een deel naar van uit het bezoek bij. de Na aankomst van het van koninklijk gezelschap is er tijdens een vlootschouw de met tientallen schepen, de op Grande Parade. Maritieme uit bedrijven uit een de regio in presenteren er hun schepen, op tv maar er varen ook naar historische schepen voorbij. met Vervolgens trekt het gezelschap een de naar stad in voor in een tour langs met 'iconen' van Dordrecht. In tegenstelling een tot de in Koninginnedagen door uit het verleden wordt niet tijdens alleen maar met door de het stad gewandeld. Het gezelschap verplaatst op zicht naar per boot, met elektrisch vervoer en met het met laatste stuk door lopend. Naast de koning, de koningin op tv en hun dochters, van een zijn ook prins Constantijn en prinses het Laurentien van de de partij, net als uit Maurits, in Bernhard en het Floris, de zonen het van prinses Margriet en door Pieter van Vollenhoven. in Ook hun echtgenotes komen mee tijdens in naar Dordrecht. Het is nog de onzeker of prins tijdens Pieter-Christiaan uit aanwezig is.Minder

mei 2020
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!