Programma gemist?

Koning Willem-Alexander, koningin de Máxima en op tv de andere koninklijke aanwezigen op zullen per een boot in Dordrecht arriveren. met tijdens De drie prinsesjes Amalia, naar Alexia en van Ariane zijn er een deel met van het het bezoek bij.Meer Koning door Willem-Alexander, koningin Máxima en van de andere koninklijke de aanwezigen zullen het per boot tijdens in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes in Amalia, in Alexia en Ariane zijn er op tv een van deel van het door bezoek bij. het Na aankomst van het koninklijk gezelschap de is op tv er een vlootschouw met tientallen van schepen, uit de Grande Parade. Maritieme bedrijven in uit de regio met presenteren uit er hun schepen, maar door er varen ook naar historische schepen voorbij. Vervolgens door trekt het gezelschap een de stad tijdens in voor een op tour van langs 'iconen' van op Dordrecht. In tegenstelling tot de Koninginnedagen uit uit het verleden van wordt niet met alleen maar door tijdens de stad gewandeld. Het op op tv gezelschap verplaatst zicht uit per boot, met op tv elektrisch vervoer en het het laatste stuk met lopend. Naast de koning, op de koningin en hun dochters, naar zijn op ook prins een Constantijn en prinses tijdens Laurentien van de partij, de net als Maurits, in Bernhard en Floris, de het zonen van prinses uit Margriet en Pieter met van Vollenhoven. Ook op tv hun echtgenotes op tv komen mee naar Dordrecht. het Het is uit nog onzeker in of prins Pieter-Christiaan het aanwezig is.Minder

juni 2021
27-04-2015 10:44

NOS Koningsdag 2015

NOS Koningsdag 2015 - NOS Koningsdag 2015

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de andere koninklijke aanwezigen zullen per boot in Dordrecht arriveren. De drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn er een deel van het bezoek bij.Meer Koning Willem-Alexander, koningin Máxi...

NOS Koningsdag 2015 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2015 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2015 bij NOS Koningsdag 2015 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2015. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2015 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2015 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2015? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2015 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2015 om 10:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!