Programma gemist?

Op 28 naar april 1945 varen naar schepen met overlevenden met uit Duitse concentratiekampen een de haven op van het Zweedse de Malmö binnen. Nu, 70 jaar uit tijdens later, bekijken de overlevenden deze op beelden een voor het eerst.Meer Op 28 april op 1945 varen tijdens schepen met overlevenden het uit Duitse concentratiekampen de door haven uit van het Zweedse Malmö binnen. op Onder hen joden naar de uit heel Europa, Noorse krijgsgevangenen, de leden van het het Franse verzet, Poolse moeders met op tv met kinderen, Britse spionnen en een van door Amerikaans-Italiaans meisje, door de Duitsers voor van een naar spion aangezien, omdat ze op tv toevallig bij naar haar grootouders op tv logeerde toen de oorlog daar naar uitbrak. Nu, 70 jaar het later, bekijken met de overlevenden deze met beelden voor het een eerst. in Ze herkennen zichzelf en beleven opnieuw het de door blijdschap, maar ook op tv de verwarring en de het onzekerheid van die bijzondere op tv dag, de het dag waarop hun leven een opnieuw op begon.Minder

september 2020
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!