Programma gemist?

Op 28 april met 1945 varen de schepen met op overlevenden uit de Duitse concentratiekampen de haven van het het op Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 op tv jaar met later, bekijken de tijdens overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer tijdens Op 28 april naar 1945 varen schepen op met overlevenden uit het Duitse van concentratiekampen de haven op tv van het Zweedse Malmö binnen. op tv Onder naar hen joden uit tijdens heel Europa, op Noorse krijgsgevangenen, leden van het op tv Franse verzet, een Poolse moeders met kinderen, Britse van uit spionnen en een Amerikaans-Italiaans meisje, door van het de Duitsers voor uit een spion aangezien, omdat ze door toevallig bij met haar grootouders naar logeerde toen de oorlog daar uitbrak. een Nu, 70 op tv jaar later, bekijken met de van overlevenden deze beelden voor het eerst. op de Ze herkennen zichzelf een en beleven opnieuw de blijdschap, door maar ook met de verwarring en van de onzekerheid van die bijzondere de dag, de van dag waarop hun een leven opnieuw op tv begon.Minder

januari 2021
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!