Programma gemist?

Op 28 op tv april 1945 varen op tv schepen met met overlevenden uit Duitse naar concentratiekampen de haven van het het Zweedse Malmö binnen. een Nu, 70 door jaar later, bekijken de tijdens naar overlevenden deze beelden het voor het eerst.Meer van Op 28 april op 1945 varen schepen met met overlevenden uit naar Duitse concentratiekampen de haven van het door Zweedse Malmö binnen. op Onder hen joden het op uit heel Europa, Noorse naar krijgsgevangenen, leden op van het Franse in verzet, Poolse moeders met kinderen, Britse een spionnen en de een uit Amerikaans-Italiaans meisje, door de Duitsers naar voor een spion naar aangezien, omdat het ze toevallig bij uit haar grootouders logeerde toen de naar oorlog daar het uitbrak. Nu, 70 op jaar uit later, bekijken de overlevenden deze een beelden voor het het eerst. Ze herkennen van zichzelf en beleven met opnieuw van de blijdschap, maar ook de verwarring met en de uit onzekerheid van die bijzondere de door dag, de dag op tv waarop hun leven op tv opnieuw begon.Minder

mei 2021
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!