Programma gemist?

Op naar 28 april 1945 varen schepen tijdens van met overlevenden uit een Duitse concentratiekampen de haven van het uit Zweedse het Malmö binnen. Nu, 70 jaar van later, op bekijken de de overlevenden deze beelden voor het het eerst.Meer uit Op 28 april 1945 tijdens varen schepen met door overlevenden uit Duitse het concentratiekampen de een haven van het Zweedse Malmö een binnen. Onder de hen joden uit heel Europa, uit Noorse krijgsgevangenen, in leden van het Franse naar verzet, Poolse moeders door door met kinderen, Britse spionnen door en een Amerikaans-Italiaans meisje, op tv door de naar Duitsers voor een spion een aangezien, omdat ze toevallig een bij haar tijdens grootouders in logeerde toen de oorlog daar met uitbrak. Nu, uit 70 jaar later, bekijken de het overlevenden deze beelden een uit voor het eerst. Ze naar herkennen zichzelf en van beleven opnieuw uit de blijdschap, maar ook van de verwarring in en de onzekerheid van die tijdens bijzondere dag, de tijdens dag waarop met hun leven opnieuw op begon.Minder

mei 2020
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!