Programma gemist?

Op van 28 april 1945 varen schepen met met overlevenden uit naar Duitse concentratiekampen de een haven van het het Zweedse Malmö binnen. met van Nu, 70 jaar in later, bekijken de tijdens overlevenden deze beelden voor door het eerst.Meer Op tijdens 28 april 1945 varen van schepen met overlevenden een uit Duitse naar concentratiekampen de haven van het het Zweedse Malmö binnen. op Onder hen met joden uit het heel Europa, op Noorse krijgsgevangenen, leden van met het Franse verzet, naar Poolse moeders met kinderen, Britse het spionnen op tv en een het Amerikaans-Italiaans meisje, door de Duitsers op voor met een spion aangezien, omdat ze van toevallig bij haar grootouders in logeerde op toen de het oorlog daar uitbrak. het Nu, 70 jaar een later, bekijken de overlevenden een deze beelden voor het door eerst. Ze herkennen op zichzelf op en beleven opnieuw uit de blijdschap, maar uit ook de verwarring en de van onzekerheid van die bijzondere in tijdens dag, de dag tijdens waarop hun leven opnieuw op begon.Minder

september 2021
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!