Programma gemist?

Op 28 in april 1945 van varen schepen met overlevenden door uit Duitse concentratiekampen de door haven uit van het Zweedse Malmö naar binnen. de Nu, 70 jaar later, op tv bekijken de uit overlevenden deze beelden voor het het eerst.Meer Op 28 april een 1945 varen tijdens schepen met een overlevenden uit Duitse uit concentratiekampen de haven van het op tv naar Zweedse Malmö binnen. Onder hen joden tijdens uit tijdens heel Europa, met Noorse krijgsgevangenen, leden van het uit Franse door verzet, Poolse moeders met kinderen, op tv Britse spionnen en een de Amerikaans-Italiaans meisje, door uit in de Duitsers voor een spion de aangezien, omdat ze naar toevallig bij de haar grootouders door logeerde toen de oorlog daar uitbrak. de Nu, 70 jaar de op tv later, bekijken de overlevenden deze beelden met een voor het eerst. Ze herkennen een zichzelf en beleven het opnieuw de blijdschap, door maar ook tijdens de verwarring en de onzekerheid het van die uit bijzondere dag, de van dag een waarop hun leven opnieuw uit begon.Minder

juni 2021
28-04-2015 22:59

2Doc: Elk gezicht heeft een naam

2Doc: Elk gezicht heeft een naam - 2Doc: Elk gezicht heeft een naam

Op 28 april 1945 varen schepen met overlevenden uit Duitse concentratiekampen de haven van het Zweedse Malmö binnen. Nu, 70 jaar later, bekijken de overlevenden deze beelden voor het eerst.Meer Op 28 april 1945 varen schepen met overlevende...

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam bij 2Doc: Elk gezicht heeft een naam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Elk gezicht heeft een naam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!