Programma gemist?

Voor de door documentaire 'De magie door van het dagboek op tv van uit Anne Frank' sprak door Astrid Joosten met onder anderen Whoopi op Goldberg, Stevie op Wonder, Dan Brown, uit Gloria uit Estefan en Carice van Houten.Meer Voor van de van documentaire 'De op tv magie van het dagboek van Anne op Frank' sprak Astrid met Joosten naar met onder tijdens anderen Whoopi Goldberg, Stevie de Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan met op tv en Carice van Houten. tijdens Zo verdiept ze op zich in de door invloed van de verhalen in uit het dagboek een van het Joodse meisje, naar dat over de van hele wereld het jong en oud inspireert. met Dit voorjaar is in het door zeventig jaar geleden dat in Anne de Frank in het concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. door Haar dagboek wordt op nog steeds naar door miljoenen mensen op tv over door de hele wereld de gelezen en Het Achterhuis de trekt jaarlijks een 1,2 miljoen bezoekers. Hoe uit komt het dat door het dagboek van een meisje de van veertien in van zeventig jaar met tijd in meer van dan zeventig tijdens talen is uit uitgegeven en dat de er ruim twintig miljoen de exemplaren van zijn verkocht? het En hoe van kan het dat wereldleiders, popsterren door het en acteurs de met schuilplaats van Anne tijdens en haar familie bezoeken als in ze tijdens in Nederland zijn?Minder

Documentaire van Astrid tijdens Joosten door over de een invloed die Anne Frank met met haar dagboek naar wereldwijd heeft gehad.Meer in Astrid Joosten sprak onder van anderen van Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, van Gloria met Estefan en Carice een van Houten. een Zo verdiept ze door zich in de in invloed van de verhalen de uit het dagboek van het tijdens Joodse meisje, in dat tijdens over de hele wereld jong het en oud de inspireert. Dit voorjaar is het naar zeventig het jaar geleden tijdens dat Anne Frank in het concentratiekamp op tv Bergen-Belsen overleed. in Haar dagboek met wordt nog steeds op tv door miljoenen mensen over de van hele wereld op gelezen en Het Achterhuis van trekt jaarlijks in 1,2 miljoen op tv bezoekers. Hoe komt het dat het het dagboek van van een meisje van door veertien tijdens in zeventig jaar tijd tijdens in meer op tv dan zeventig talen op is uitgegeven een en dat er op tv ruim twintig miljoen exemplaren door van zijn verkocht? En de hoe kan het dat met wereldleiders, popsterren en een acteurs de schuilplaats door van Anne en op tv haar naar familie bezoeken als op tv ze in Nederland een zijn?Minder

juli 2021
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!