Programma gemist?

Voor de documentaire in 'De magie van een het dagboek tijdens van uit Anne Frank' sprak Astrid Joosten een met onder anderen Whoopi op tv Goldberg, Stevie Wonder, naar het Dan Brown, Gloria Estefan en het Carice uit van Houten.Meer Voor de van documentaire 'De tijdens magie van het dagboek van in Anne Frank' sprak van Astrid op tv Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, uit Stevie Wonder, Dan het op tv Brown, Gloria Estefan tijdens en Carice van de Houten. Zo verdiept de ze zich in de tijdens invloed van op de verhalen uit het dagboek van op tv het Joodse tijdens meisje, dat naar over de hele wereld jong op en oud op tv inspireert. Dit voorjaar uit is het zeventig jaar van van geleden dat Anne Frank naar in het in concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. Haar dagboek op wordt van nog steeds door miljoenen naar mensen over de in hele wereld gelezen met en Het Achterhuis trekt jaarlijks tijdens van 1,2 miljoen bezoekers. Hoe naar komt het dat het een dagboek op van een meisje van veertien in het zeventig jaar tijd met de in meer dan zeventig talen is met uitgegeven in en dat er ruim twintig op miljoen exemplaren van uit zijn verkocht? door En hoe kan uit het van dat wereldleiders, popsterren en acteurs de door een schuilplaats van Anne en haar familie het bezoeken als het ze de in Nederland zijn?Minder

Documentaire van Astrid van Joosten de over de invloed die Anne in Frank met tijdens haar dagboek wereldwijd heeft naar gehad.Meer tijdens Astrid Joosten sprak in onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie uit Wonder, de Dan Brown, Gloria Estefan op en Carice de van Houten. Zo verdiept uit ze zich in de van invloed van een de verhalen uit het naar in dagboek van het Joodse een meisje, dat over van de hele wereld jong en een oud inspireert. de Dit voorjaar is naar het zeventig jaar geleden naar dat in Anne Frank in het concentratiekamp van uit Bergen-Belsen overleed. Haar dagboek het wordt nog steeds door miljoenen in mensen tijdens over de hele wereld tijdens gelezen en een Het Achterhuis trekt in jaarlijks 1,2 miljoen bezoekers. Hoe van komt het dat op tv het dagboek van het een meisje van van veertien in zeventig in jaar naar tijd in meer dan op zeventig talen is uitgegeven door en dat van er naar ruim twintig miljoen op exemplaren van zijn verkocht? En van hoe kan door het dat wereldleiders, met popsterren en acteurs de tijdens schuilplaats van Anne een en met haar familie bezoeken als ze in een op Nederland zijn?Minder

september 2020
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!