Programma gemist?

Voor de uit documentaire tijdens 'De magie van het dagboek op tv van Anne op Frank' sprak naar Astrid Joosten met onder een anderen Whoopi Goldberg, op Stevie Wonder, tijdens Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van van Houten.Meer Voor in uit de documentaire 'De magie door van het dagboek van op Anne Frank' sprak Astrid op Joosten met met onder anderen Whoopi een Goldberg, Stevie Wonder, in Dan Brown, op Gloria Estefan en Carice van de in Houten. Zo verdiept ze zich in de de invloed van van naar de verhalen uit het in dagboek van in het Joodse meisje, dat door over de hele op wereld jong en oud tijdens inspireert. Dit voorjaar tijdens is het zeventig op jaar tijdens geleden dat Anne Frank op in het concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. op Haar in dagboek wordt nog op steeds door miljoenen mensen over door de hele wereld door gelezen en op tv Het Achterhuis trekt van jaarlijks 1,2 van miljoen bezoekers. Hoe komt op het een dat het dagboek van een meisje van naar van veertien in zeventig jaar tijd met in het meer dan de zeventig talen is van uitgegeven en dat er ruim van twintig miljoen exemplaren van op zijn naar verkocht? En hoe kan in het dat wereldleiders, popsterren van van en acteurs de schuilplaats van Anne het de en haar familie op tv bezoeken als ze een in Nederland zijn?Minder

Documentaire op tv van Astrid Joosten door over de invloed op die Anne naar Frank met haar in dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid van Joosten sprak in onder anderen Whoopi van Goldberg, Stevie een Wonder, Dan Brown, van Gloria Estefan en Carice van het Houten. het Zo verdiept ze zich in op tv de invloed van het de verhalen uit het op dagboek in van het Joodse meisje, in dat door over de hele wereld jong naar en oud inspireert. Dit tijdens voorjaar is het in van zeventig jaar geleden dat Anne Frank het in het concentratiekamp door Bergen-Belsen overleed. tijdens Haar dagboek wordt nog het steeds door miljoenen een mensen over een de hele wereld een gelezen en naar Het Achterhuis trekt door jaarlijks 1,2 miljoen de bezoekers. Hoe komt het dat op het dagboek het van een meisje een van veertien in zeventig uit jaar uit tijd in meer op dan zeventig van talen is uitgegeven en door dat er uit ruim twintig miljoen exemplaren van het zijn verkocht? de En hoe een kan het dat wereldleiders, van popsterren en acteurs het de schuilplaats naar van Anne en haar familie van bezoeken als de ze in een Nederland zijn?Minder

oktober 2019
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!