Programma gemist?

Voor de documentaire in 'De magie van door het dagboek van door Anne Frank' sprak tijdens Astrid Joosten met op tv van onder anderen Whoopi op Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, met Gloria Estefan en Carice tijdens van Houten.Meer naar Voor het de documentaire 'De magie van het op dagboek in van Anne Frank' met sprak Astrid Joosten met onder de anderen tijdens Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, op Dan Brown, Gloria Estefan het en in Carice van uit Houten. Zo verdiept ze op tv zich in de uit invloed van de verhalen uit de het dagboek van op een het Joodse meisje, dat de over de hele wereld het jong en van oud inspireert. een Dit voorjaar is het uit zeventig jaar geleden dat het Anne Frank in het de concentratiekamp Bergen-Belsen op overleed. Haar dagboek wordt met nog steeds van door miljoenen mensen op tv over de hele een wereld gelezen en Het met van Achterhuis trekt jaarlijks 1,2 miljoen naar bezoekers. Hoe komt het door dat het dagboek op van op tv een meisje van veertien in in zeventig jaar op tijd tijdens in meer dan uit zeventig talen is uitgegeven en de dat er ruim de twintig miljoen exemplaren van tijdens zijn verkocht? En het hoe kan het het dat wereldleiders, op tv popsterren naar en acteurs de schuilplaats naar van Anne en met haar familie tijdens bezoeken als ze tijdens in Nederland zijn?Minder

Documentaire van Astrid van Joosten uit over de in invloed die Anne Frank met haar tijdens dagboek wereldwijd heeft naar gehad.Meer Astrid Joosten tijdens sprak onder anderen een Whoopi met Goldberg, Stevie de Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en de Carice van het Houten. het Zo verdiept ze op tv zich in de door invloed van de verhalen in uit het dagboek op van het Joodse meisje, dat op over met de hele wereld jong en een oud uit inspireert. Dit tijdens voorjaar is het van zeventig jaar geleden dat tijdens Anne Frank uit in het concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. naar Haar dagboek wordt naar nog steeds door miljoenen uit met mensen over de uit hele wereld gelezen en Het Achterhuis op tv het trekt jaarlijks 1,2 miljoen bezoekers. uit Hoe op komt het dat het dagboek van het een meisje tijdens van veertien in de zeventig jaar tijd in in meer uit dan zeventig talen is tijdens uitgegeven in en dat er ruim twintig miljoen in op tv exemplaren van zijn verkocht? En naar hoe van kan het dat wereldleiders, met popsterren en acteurs de uit schuilplaats van in Anne en haar familie de bezoeken als ze met in Nederland naar zijn?Minder

mei 2020
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!