Programma gemist?

Voor de met documentaire 'De uit magie van het in dagboek van Anne Frank' in sprak uit Astrid Joosten met onder anderen Whoopi op Goldberg, Stevie door Wonder, Dan Brown, uit Gloria Estefan naar en Carice van Houten.Meer een Voor de documentaire uit 'De magie van het met het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid de Joosten met onder door anderen met Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan naar Brown, tijdens Gloria Estefan en tijdens Carice van tijdens Houten. Zo verdiept uit ze zich in met de invloed van de verhalen uit naar het dagboek naar van door het Joodse meisje, het dat over de hele wereld jong het en op tv oud inspireert. Dit voorjaar op is het zeventig door jaar geleden dat op Anne Frank in de het concentratiekamp een Bergen-Belsen overleed. Haar dagboek wordt naar nog steeds door door miljoenen mensen uit over de een hele wereld gelezen en op tv Het Achterhuis trekt de jaarlijks in 1,2 miljoen bezoekers. Hoe komt het het dat op het dagboek van een meisje uit van veertien van in zeventig jaar uit tijd in meer dan de zeventig naar talen is uitgegeven en dat het er uit ruim twintig miljoen exemplaren van naar zijn verkocht? En uit hoe op kan het dat in wereldleiders, popsterren en acteurs het de schuilplaats op tv van Anne en een haar familie bezoeken tijdens als ze een in Nederland zijn?Minder

Documentaire van Astrid naar Joosten over op de invloed die Anne op tv Frank met haar op dagboek wereldwijd met heeft gehad.Meer Astrid door Joosten sprak naar onder anderen Whoopi Goldberg, het Stevie Wonder, op tv Dan Brown, Gloria op tv Estefan en Carice van Houten. de Zo verdiept door ze zich in de van invloed van door de tijdens verhalen uit het dagboek van in het Joodse meisje, van dat over de de hele het wereld jong en met oud inspireert. Dit voorjaar is het naar door zeventig jaar geleden dat de Anne Frank een in het concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. uit Haar de dagboek wordt nog steeds door naar miljoenen mensen over een de hele op tv wereld gelezen en Het een Achterhuis trekt jaarlijks een 1,2 miljoen bezoekers. Hoe in het komt het dat het dagboek van een een uit meisje van veertien in een zeventig naar jaar tijd in meer dan in zeventig talen uit is uitgegeven en dat naar er ruim twintig miljoen met exemplaren van op tv zijn verkocht? op En hoe kan de het dat van wereldleiders, popsterren en acteurs op tv de schuilplaats van in Anne en haar familie bezoeken in als ze in op tv Nederland uit zijn?Minder

januari 2021
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!