Programma gemist?

Voor de het documentaire van 'De magie van tijdens het dagboek van Anne Frank' sprak van Astrid Joosten in met onder op anderen Whoopi Goldberg, een Stevie Wonder, Dan Brown, door Gloria Estefan en Carice van door van Houten.Meer Voor de documentaire het 'De magie van het op tv dagboek van Anne van een Frank' sprak Astrid tijdens Joosten met onder anderen met Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, in Dan Brown, Gloria Estefan het en op Carice van Houten. Zo verdiept tijdens het ze zich in tijdens de invloed van de naar verhalen uit het dagboek op van het Joodse meisje, door dat over de op tv hele door wereld jong en oud inspireert. door Dit voorjaar door is het zeventig van jaar geleden dat Anne in Frank in het op tv concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. in Haar op tv dagboek wordt met nog steeds door miljoenen het mensen over de hele het wereld gelezen en Het in Achterhuis trekt met jaarlijks op 1,2 miljoen bezoekers. Hoe komt het de dat het dagboek in op van een meisje van veertien naar in zeventig door jaar tijd in meer dan op tv zeventig van talen is uitgegeven en dat tijdens er ruim twintig de uit miljoen exemplaren van zijn verkocht? van En de hoe kan het dat wereldleiders, van popsterren en acteurs de op schuilplaats op tv van Anne in en haar familie bezoeken als ze de in Nederland op zijn?Minder

Documentaire van van Astrid Joosten over de een invloed die Anne uit Frank met haar op dagboek wereldwijd een heeft gehad.Meer Astrid tijdens Joosten sprak uit onder anderen Whoopi Goldberg, op Stevie Wonder, Dan Brown, met Gloria Estefan en het Carice van Houten. op Zo verdiept ze in tijdens zich in de door invloed van de verhalen uit naar het dagboek van van het Joodse meisje, dat een van over de hele wereld jong door en oud inspireert. Dit het tijdens voorjaar is het in zeventig jaar geleden dat de Anne Frank in tijdens het concentratiekamp Bergen-Belsen overleed. Haar van door dagboek wordt nog het steeds door miljoenen mensen over de van hele wereld gelezen naar het en Het Achterhuis een trekt jaarlijks 1,2 miljoen op bezoekers. Hoe komt het op tv dat het met dagboek van een meisje van van in veertien in zeventig jaar tijd in de meer dan in zeventig het talen is uitgegeven door en dat er in ruim twintig miljoen exemplaren van zijn op tv verkocht? het En hoe in kan het dat wereldleiders, popsterren een en acteurs de schuilplaats het van op tv Anne en haar op familie bezoeken als ze van in Nederland een zijn?Minder

mei 2021
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!