Programma gemist?

Voor van de documentaire 'De magie van op tv uit het dagboek van Anne de Frank' sprak Astrid door Joosten met onder anderen op Whoopi Goldberg, door Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria uit Estefan en door Carice tijdens van Houten.Meer Voor de de documentaire 'De van magie van het dagboek van het Anne Frank' het sprak Astrid in Joosten met onder naar anderen Whoopi Goldberg, Stevie in Wonder, Dan Brown, Gloria een Estefan en Carice van in Houten. door Zo verdiept ze zich in door het de invloed van de verhalen van uit het dagboek van van de het Joodse meisje, dat over met de hele wereld een jong en oud op inspireert. Dit voorjaar op tv is het zeventig jaar met geleden dat door Anne Frank in naar het concentratiekamp Bergen-Belsen naar overleed. Haar dagboek wordt in nog in steeds door in miljoenen mensen over de hele wereld in gelezen tijdens en Het Achterhuis trekt jaarlijks tijdens 1,2 miljoen uit bezoekers. uit Hoe komt het naar dat het dagboek een van een meisje van veertien op tv in zeventig jaar een tijd in op tv meer dan zeventig talen is naar uitgegeven het en dat de er ruim twintig miljoen de exemplaren van zijn verkocht? En naar hoe kan het door dat wereldleiders, tijdens popsterren en het acteurs de schuilplaats van een Anne tijdens en haar familie bezoeken met als ze in Nederland door zijn?Minder

Documentaire het van Astrid Joosten over de op het invloed die Anne Frank door met haar tijdens dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten uit sprak onder anderen op Whoopi Goldberg, op tv Stevie van Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en op Carice tijdens van Houten. Zo verdiept ze van zich in van de invloed van door de met verhalen uit het dagboek van het het Joodse meisje, van dat over de met hele wereld jong en de op tv oud inspireert. Dit met voorjaar is het zeventig jaar geleden door dat Anne Frank op in het concentratiekamp de Bergen-Belsen overleed. Haar de dagboek wordt nog in met steeds door miljoenen de mensen over de hele wereld gelezen naar en Het door Achterhuis trekt jaarlijks 1,2 naar de miljoen bezoekers. Hoe een komt het dat door het dagboek van een meisje met van veertien uit in zeventig jaar tijd in tijdens naar meer dan zeventig talen is de uitgegeven en dat er uit ruim tijdens twintig miljoen exemplaren van de zijn verkocht? En naar hoe kan het dat de wereldleiders, popsterren een en acteurs de door schuilplaats van Anne en op haar familie bezoeken een tijdens als ze in Nederland van zijn?Minder

februari 2020
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!