Programma gemist?

Voor met de documentaire in 'De magie van het het dagboek van Anne het Frank' sprak Astrid Joosten met tijdens onder met anderen Whoopi Goldberg, de Stevie Wonder, Dan uit Brown, Gloria Estefan en op Carice van Houten.Meer van Voor de documentaire 'De uit magie van op tv het dagboek met van Anne Frank' het sprak Astrid Joosten op met onder anderen Whoopi uit Goldberg, Stevie de Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan het en een Carice van Houten. door Zo verdiept ze zich naar in de invloed van het op tv de verhalen uit het dagboek van in het Joodse op tv meisje, dat over in de hele op wereld jong en op tv oud inspireert. Dit uit voorjaar is het zeventig in jaar geleden dat Anne in naar Frank in het concentratiekamp Bergen-Belsen op tv overleed. Haar dagboek wordt op naar nog steeds door miljoenen op tv mensen over de hele het wereld gelezen en Het in Achterhuis een trekt jaarlijks 1,2 miljoen het bezoekers. Hoe komt door het dat met het dagboek van een een meisje van veertien uit in zeventig door jaar tijd naar in meer dan zeventig talen met is in uitgegeven en dat er naar ruim twintig miljoen door exemplaren van zijn het verkocht? En hoe kan het uit dat wereldleiders, popsterren door en acteurs de op schuilplaats van de Anne van en haar familie bezoeken een als ze in Nederland naar zijn?Minder

Documentaire van Astrid op tv Joosten over op tv de op invloed die Anne de Frank met haar dagboek wereldwijd naar heeft gehad.Meer Astrid van Joosten sprak onder anderen een Whoopi Goldberg, Stevie een Wonder, de Dan Brown, Gloria met Estefan en Carice op tv van Houten. in Zo verdiept ze met zich in de invloed van met de verhalen van uit het dagboek van het van Joodse meisje, tijdens dat over de de hele wereld jong en het oud tijdens inspireert. Dit voorjaar is het op zeventig het jaar geleden dat Anne een Frank in de het concentratiekamp uit Bergen-Belsen overleed. Haar dagboek wordt nog uit steeds met door miljoenen mensen over het de naar hele wereld gelezen en met Het Achterhuis trekt jaarlijks naar 1,2 miljoen bezoekers. Hoe met komt het het dat het een dagboek van een het meisje van veertien in zeventig uit jaar naar tijd in van meer dan zeventig naar talen is uitgegeven en dat er door ruim twintig door miljoen exemplaren de van zijn verkocht? door En hoe het kan het dat wereldleiders, popsterren van en acteurs de op schuilplaats met van Anne en haar met familie bezoeken als ze in van Nederland de zijn?Minder

november 2019
02-05-2015 23:19

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Anne Frank' sprak Astrid Joosten met onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten.Meer Voor de documentaire 'De magie van het dagboek van Ann...

29-04-2015 20:30

De magie van het dagboek van Anne Frank

De magie van het dagboek van Anne Frank - De magie van het dagboek van Anne Frank

Documentaire van Astrid Joosten over de invloed die Anne Frank met haar dagboek wereldwijd heeft gehad.Meer Astrid Joosten sprak onder anderen Whoopi Goldberg, Stevie Wonder, Dan Brown, Gloria Estefan en Carice van Houten. Zo verdiept ze zi...

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De magie van het dagboek van Anne Frank bij De magie van het dagboek van Anne Frank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De magie van het dagboek van Anne Frank. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De magie van het dagboek van Anne Frank gemist

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De magie van het dagboek van Anne Frank gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De magie van het dagboek van Anne Frank? Hier kun je alle uitzendingen van De magie van het dagboek van Anne Frank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 23:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!