Programma gemist?

Aan door de hand de van persoonlijke geschriften en foto's wordt in een beeld geschetst op van het het leven op tv van een van de hoogstgeplaatste de nazi's uit de Tweede een Wereldoorlog: met Heinrich Himmler.Meer Op 6 op tv mei 1945 in vonden soldaten het van het Amerikaanse het leger in het tijdens huis van Heinrich op tv Himmler, de leider een van de SS, honderden brieven, door documenten, dagboeken en de foto's. uit Aan de hand van deze persoonlijke op geschriften en foto's de uit met zijn privéleven wordt de een beeld geschetst van het op tv leven van op een van de hoogstgeplaatste naar nazi's, een naar inzicht tijdens in de idealen, plannen en met de geheimen van deze met SS-commandant en tijdens architect van op de Holocaust. Hoe de het katholieke nationalistische de jonge Himmler de handlanger op tv van Hitler werd, uit die op verantwoordelijk was voor het naar bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van met plannen die leidden tijdens op tv tot de moord van door miljoenen joden, homoseksuelen, op communisten en Roma. Waar van kwamen zijn denkbeelden een vandaan? Welke naar ervaringen, ideeën en emoties op tv hebben hem veranderd door in de genadeloze 'architect de van met de Holocaust'? naar Hoe zagen zijn vrouw op Margarete, zijn dochter Gudrun een en zijn maîtresse Hedwig van hem? het En hoe zag hij de zichzelf?Minder

oktober 2020
29-04-2015 22:59

2Doc: The Decent One

2Doc: The Decent One - 2Doc: The Decent One

Aan de hand van persoonlijke geschriften en foto's wordt een beeld geschetst van het leven van een van de hoogstgeplaatste nazi's uit de Tweede Wereldoorlog: Heinrich Himmler.Meer Op 6 mei 1945 vonden soldaten van het Amerikaanse leger in h...

2Doc: The Decent One gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Decent One de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Decent One bij 2Doc: The Decent One liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Decent One. Heb je een uitzending van 2Doc: The Decent One gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Decent One gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Decent One? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Decent One, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Decent One gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Decent One? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Decent One kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2015 om 22:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!