Programma gemist?

De Britse tijdens documentaire 'Queen: Days of de op Our Lives' over de legendarische tijdens band Queen in wordt vanavond uitgezonden uit op RTL 8. op Freddie Mercury, met Brian May, Roger Taylor en op tv John Deacon de passeren de revue in de een documentaire, die in met 2011 in werd gemaakt op naar aanleiding van tijdens het veertig jarig uit bestaan van de band. In 1971 kwamen op vier studenten kwamen de de bij elkaar om het een rockband op te richten. naar Vanaf het dat moment heeft de met band Queen tijdens 26 albums uitgebracht en het meer dan de 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De tijdens populariteit van Freddie in Mercury, de Brian May, Roger Taylor en van John Deacon naar is een veertig jaar later nog uit steeds enorm. In deze documentaire door vertellen in de bandleden hun tijdens boeiende verhaal en zijn er met opnames van het liveoptredens en nooit van eerder vertoonde van filmbeelden te tijdens zien.

In op tv 1971 kwamen een vier studenten kwamen bij elkaar naar om naar een rockband op te de richten. Vanaf van dat moment heeft een de band 'Queen' 26 albums op uitgebracht en meer de dan naar 300 miljoen platen in wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie van Mercury, Brian van May, Roger Taylor en uit John met Deacon is 40 jaar van later nog steeds in enorm. In op deze documentaire vertellen op de bandleden in hun verhaal, zijn op tv er opnames van de liveoptredens en nooit eerder op vertoonde filmbeelden te in zien.

februari 2020
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!