Programma gemist?

De Britse documentaire uit 'Queen: met Days of naar Our Lives' over de in legendarische band Queen wordt uit vanavond uitgezonden op met RTL met 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger naar Taylor en met John Deacon passeren op de revue in de het documentaire, die in de 2011 werd op tv gemaakt op naar aanleiding van een het veertig jarig naar bestaan van de band. In de 1971 kwamen vier studenten het kwamen bij elkaar met om tijdens een rockband op te naar richten. Vanaf uit dat moment heeft in de band Queen 26 albums uit uitgebracht en meer met dan 300 van miljoen platen tijdens wereldwijd verkocht. De het populariteit van Freddie op Mercury, Brian May, Roger tijdens Taylor en John op tv Deacon is veertig jaar later uit nog steeds met enorm. In de deze documentaire vertellen de bandleden een hun de boeiende verhaal en zijn in er opnames van liveoptredens in en nooit eerder op tv vertoonde het filmbeelden te uit zien.

In 1971 op kwamen van vier studenten kwamen met bij elkaar om een rockband op een met te richten. Vanaf dat moment heeft het de naar band 'Queen' door 26 albums uitgebracht en meer in dan naar 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De naar uit populariteit van Freddie Mercury, Brian met May, de Roger Taylor en John Deacon naar is 40 jaar later met nog het steeds enorm. In deze de documentaire vertellen in de bandleden op hun verhaal, zijn er opnames van van het liveoptredens en nooit op eerder vertoonde filmbeelden te van zien.

augustus 2021
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!