Programma gemist?

De door Britse documentaire door 'Queen: Days of op tv Our Lives' over de legendarische band van Queen wordt naar vanavond uitgezonden op RTL van 8. Freddie Mercury, van Brian door May, Roger Taylor en John door Deacon passeren van de revue in de tijdens documentaire, die naar in 2011 werd gemaakt op op naar aanleiding van het veertig naar jarig bestaan op tv van de band. In 1971 een kwamen vier een studenten kwamen bij elkaar om een een rockband tijdens op te richten. met Vanaf dat met moment heeft de band het Queen 26 albums door uitgebracht en meer dan op tv door 300 miljoen platen de wereldwijd verkocht. De het populariteit van Freddie Mercury, Brian May, van Roger Taylor de en naar John Deacon is tijdens veertig jaar later nog tijdens steeds enorm. In deze documentaire door vertellen de bandleden tijdens hun boeiende het verhaal naar en zijn er opnames van liveoptredens op tv door en nooit eerder vertoonde filmbeelden te van op tv zien.

In met 1971 kwamen uit vier studenten kwamen met bij elkaar om een in rockband op te richten. met Vanaf uit dat moment heeft de band de 'Queen' 26 albums van uitgebracht en meer dan op 300 miljoen platen uit uit wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie naar Mercury, Brian tijdens May, Roger Taylor op tv en John Deacon met is 40 jaar uit later nog tijdens steeds enorm. In de deze documentaire vertellen de bandleden tijdens de hun verhaal, zijn er opnames van het liveoptredens en van nooit eerder vertoonde filmbeelden met te op zien.

oktober 2020
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!