Programma gemist?

De Britse op tv documentaire tijdens 'Queen: Days of Our het Lives' over de legendarische op tv band Queen op wordt vanavond uitgezonden op RTL uit 8. Freddie door Mercury, Brian May, Roger van Taylor en John op Deacon passeren de met revue in de met op documentaire, die in 2011 werd een gemaakt de naar aanleiding van het op veertig jarig door bestaan van de band. In de 1971 kwamen tijdens vier studenten kwamen een bij elkaar om op een rockband op te richten. Vanaf naar dat door moment heeft de band Queen in het 26 albums uitgebracht en meer met dan 300 door miljoen platen wereldwijd verkocht. door De populariteit van het Freddie de Mercury, Brian May, Roger Taylor op tv en John Deacon naar is uit veertig jaar later nog steeds op enorm. de In deze documentaire vertellen de bandleden de hun tijdens boeiende verhaal en zijn met er opnames van naar liveoptredens van en nooit eerder vertoonde filmbeelden te een de zien.

In met 1971 kwamen het vier studenten kwamen bij op tv elkaar om een rockband op in te uit richten. Vanaf dat moment van heeft de band 'Queen' naar het 26 albums uitgebracht en de meer dan 300 miljoen platen de wereldwijd verkocht. De naar populariteit naar van Freddie Mercury, Brian May, een Roger een Taylor en John de Deacon is 40 op tv jaar later nog steeds enorm. de In deze tijdens documentaire door vertellen de bandleden hun verhaal, de zijn er opnames op van liveoptredens door en nooit eerder door vertoonde filmbeelden te door zien.

juli 2020
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!