Programma gemist?

De Britse documentaire van 'Queen: Days of met Our door Lives' over de legendarische in band Queen wordt het vanavond uitgezonden in op RTL op 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger tijdens Taylor en John tijdens Deacon passeren naar de revue in de tijdens documentaire, die van in 2011 werd gemaakt door naar aanleiding van met het veertig jarig het bestaan van de naar naar band. In 1971 kwamen vier met studenten kwamen bij elkaar om van een rockband op in te een richten. Vanaf dat tijdens moment heeft de band Queen door 26 de albums uitgebracht het en meer dan 300 miljoen platen op tv wereldwijd verkocht. op tv De populariteit van Freddie door Mercury, Brian May, een naar Roger Taylor en John Deacon is met veertig met jaar later nog steeds enorm. de tijdens In deze documentaire vertellen met de bandleden door hun boeiende verhaal uit en zijn er op tv opnames van liveoptredens en nooit eerder in door vertoonde filmbeelden te naar zien.

In naar 1971 kwamen vier het studenten kwamen bij elkaar om naar een rockband op in op tv te richten. Vanaf op dat moment heeft de de band 'Queen' tijdens 26 albums uitgebracht de en meer dan in 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. uit De populariteit van van Freddie van Mercury, Brian May, Roger in Taylor en John door Deacon is 40 jaar de later nog steeds enorm. met In deze documentaire uit het vertellen de bandleden hun verhaal, zijn op er opnames uit van liveoptredens een en nooit eerder vertoonde filmbeelden van te op tv zien.

maart 2021
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!