Programma gemist?

De Britse documentaire uit 'Queen: van Days of Our Lives' naar over de door legendarische band Queen wordt van vanavond uitgezonden op van RTL 8. door Freddie Mercury, Brian op tv May, Roger naar Taylor en John Deacon passeren de naar een revue in de documentaire, die in door 2011 werd de gemaakt naar door aanleiding van het veertig jarig door bestaan van de op tv met band. In 1971 kwamen vier studenten kwamen in bij elkaar om een een rockband op naar te richten. tijdens Vanaf dat met moment heeft de op tv band Queen 26 uit albums uitgebracht en meer dan de 300 miljoen platen op tv wereldwijd verkocht. uit De populariteit van Freddie naar Mercury, Brian May, tijdens Roger door Taylor en John door Deacon is op tv veertig jaar later uit nog steeds enorm. In deze documentaire met vertellen tijdens de bandleden hun tijdens boeiende verhaal en tijdens zijn er opnames van een liveoptredens en nooit door eerder vertoonde filmbeelden uit te naar zien.

In 1971 tijdens kwamen uit vier studenten kwamen de bij elkaar om de een rockband op te richten. Vanaf het dat moment heeft op tv de band uit 'Queen' naar 26 albums uitgebracht op en meer dan door 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De tijdens populariteit van van Freddie Mercury, Brian May, de Roger in Taylor en John Deacon tijdens is van 40 jaar later in nog steeds enorm. In deze tijdens documentaire vertellen de de bandleden hun verhaal, zijn het een er opnames van liveoptredens en nooit met van eerder vertoonde filmbeelden te met zien.

november 2019
23-11-2018 20:32

Docu: Queen - Days of Our Lives

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Docu: Queen - Days of Our Lives

De Britse documentaire 'Queen: Days of Our Lives' over de legendarische band Queen wordt vanavond uitgezonden op RTL 8. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon passeren de revue in de documentaire, die in 2011 werd gemaakt n...

30-04-2015 20:30

Afl. 1

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives - Afl. 1

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, ...

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives bij RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives. Heb je een uitzending van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives gemist

In 1971 kwamen vier studenten kwamen bij elkaar om een rockband op te richten. Vanaf dat moment heeft de band 'Queen' 26 albums uitgebracht en meer dan 300 miljoen platen wereldwijd verkocht. De populariteit van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon is 40 jaar later nog steeds enorm. In deze documentaire vertellen de bandleden hun verhaal, zijn er opnames van liveoptredens en nooit eerder vertoonde filmbeelden te zien.

Uitzending gemist van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 8 Queenday: Queen - Days Of Our Lives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!