Programma gemist?

Indringend op portret van onderduikers en door een verzetsgroep, van die tot op tijdens heden onbekend is van gebleven. Dit terwijl op een aantal hoofdpersonen uit 'De op Avonden' is gebaseerd uit op leden naar van door de groep.Meer Bob door van Amerongen en Jan Hemelrijk met zijn van 16 en 22 jaar oud als op tv de Duitsers op tv Nederland in binnenvallen. Als het in een de zomer van tijdens 1942 voor hun joodse een vaders te op tv gevaarlijk wordt, regelen op zij voor hen onderduikadressen. uit Dat blijft op tv niet zonder gevolgen. met Hoe langer met hoe meer mensen doen een beroep door op ze de en korte tijd een later staan ze aan door het in hoofd van een verzetsgroep met die in van alle bescheidenheid opereert het en een grote groep in joden het leven zal een redden. Fatsoenlijk van Land is tijdens een indringend portret naar van onderduikers en deze uit verzetsgroep, naar die tot op heden op tv onbekend is tijdens gebleven. Dat is met vreemd als je in bedenkt dat een aantal hoofdpersonen uit in 'De Avonden' op van Gerard het Reve is naar gebaseerd op leden van door de groep. Waarom stelden deze op jonge mensen met hun leven in de een waagschaal? Die in vraag blijkt niet naar eenvoudig te in beantwoorden.Minder

juni 2020
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!