Programma gemist?

Indringend portret van tijdens onderduikers en de een verzetsgroep, op die tot op heden onbekend tijdens is gebleven. Dit door het terwijl een aantal hoofdpersonen uit van 'De Avonden' is van gebaseerd op leden van uit van de groep.Meer Bob van Amerongen naar en uit Jan Hemelrijk zijn 16 en op 22 jaar oud als uit de Duitsers met Nederland binnenvallen. Als door het in op tv de zomer door van 1942 voor hun joodse de vaders te gevaarlijk wordt, tijdens regelen op tv zij voor hen de onderduikadressen. Dat blijft niet zonder uit gevolgen. Hoe langer van hoe meer mensen uit door doen een beroep op ze en op met korte tijd later het staan ze aan het het hoofd van een verzetsgroep het die op tv in alle bescheidenheid in opereert en een grote groep joden in het tijdens leven zal met redden. Fatsoenlijk Land op is een indringend portret van onderduikers een en op tv deze verzetsgroep, die tijdens tot op heden de onbekend is door gebleven. Dat is uit vreemd als je bedenkt dat de een de aantal hoofdpersonen uit 'De de Avonden' van Gerard Reve is de gebaseerd op tv op leden van de uit groep. Waarom stelden met deze jonge mensen op hun leven op tv in de waagschaal? Die uit vraag blijkt niet naar eenvoudig op te beantwoorden.Minder

september 2021
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!