Programma gemist?

Indringend de portret van onderduikers en van een verzetsgroep, uit die tot op heden de onbekend is in gebleven. Dit terwijl uit een aantal uit hoofdpersonen uit 'De in Avonden' is gebaseerd op leden van het in de groep.Meer Bob van uit Amerongen en Jan Hemelrijk door zijn 16 door en 22 jaar uit oud als de Duitsers Nederland een binnenvallen. Als door het naar in de zomer van van 1942 voor hun joodse vaders het te gevaarlijk wordt, van met regelen zij voor hen naar onderduikadressen. Dat blijft niet uit zonder gevolgen. Hoe langer door de hoe meer mensen doen een beroep in op in ze en korte met tijd later in staan ze aan door het hoofd van naar een verzetsgroep die in alle bescheidenheid door opereert en een op tv op tv grote groep joden een het leven zal in redden. Fatsoenlijk Land is een een indringend portret van onderduikers naar naar en deze verzetsgroep, die tot naar op heden onbekend met is gebleven. Dat is in tijdens vreemd als je bedenkt uit dat een aantal hoofdpersonen naar uit 'De Avonden' van door Gerard Reve is een gebaseerd op leden tijdens van van de groep. een Waarom stelden deze jonge tijdens mensen hun een leven in de waagschaal? Die het vraag blijkt niet eenvoudig op tv te naar beantwoorden.Minder

november 2019
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!