Programma gemist?

Indringend portret op van een onderduikers en een verzetsgroep, die tot met op heden in onbekend is gebleven. naar Dit terwijl een een aantal hoofdpersonen uit 'De in Avonden' is de gebaseerd op leden van naar de groep.Meer op Bob van naar Amerongen en Jan Hemelrijk zijn op 16 en op tv 22 jaar oud uit als de de Duitsers Nederland in binnenvallen. Als het in de op tv zomer van van 1942 voor hun joodse vaders het van te gevaarlijk wordt, regelen zij op voor in hen onderduikadressen. Dat blijft niet zonder de gevolgen. in Hoe langer van hoe meer mensen doen op tv een beroep het op ze en korte tijd in later op staan ze aan het hoofd tijdens van een verzetsgroep die het in alle bescheidenheid naar opereert en een een grote groep tijdens joden het leven zal tijdens redden. door Fatsoenlijk Land het is een indringend portret van onderduikers op en een deze verzetsgroep, die de tot op heden onbekend van is gebleven. Dat de is vreemd als je uit bedenkt dat een het aantal hoofdpersonen uit naar door 'De Avonden' van Gerard het Reve is gebaseerd op leden de van de groep. in Waarom stelden deze een jonge in mensen hun van leven in de waagschaal? een Die vraag blijkt niet van eenvoudig te naar beantwoorden.Minder

januari 2021
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!