Programma gemist?

Indringend portret met van tijdens onderduikers en een verzetsgroep, die tot van op naar heden onbekend is gebleven. Dit uit terwijl een naar aantal hoofdpersonen uit een 'De Avonden' op is gebaseerd op leden van een de groep.Meer Bob tijdens tijdens van Amerongen en Jan door Hemelrijk zijn 16 en 22 tijdens jaar oud tijdens als de in Duitsers Nederland de binnenvallen. Als het in op tv de zomer het van 1942 voor hun op joodse vaders te gevaarlijk wordt, op regelen zij voor met hen onderduikadressen. Dat op blijft niet zonder het tijdens gevolgen. Hoe langer hoe naar meer mensen doen met een beroep een op ze en in korte tijd later met staan ze aan het de hoofd van een uit verzetsgroep die in in alle bescheidenheid een opereert en een grote groep joden naar het uit leven zal redden. Fatsoenlijk door Land het is een indringend portret van onderduikers tijdens met en deze verzetsgroep, die tot op van heden naar onbekend is gebleven. tijdens Dat is vreemd als je een bedenkt dat door een aantal hoofdpersonen uit naar 'De Avonden' van van Gerard naar Reve is gebaseerd de op leden naar van de groep. Waarom in stelden deze jonge mensen op tv hun leven in op tv de waagschaal? Die vraag op tv blijkt niet eenvoudig het op te beantwoorden.Minder

mei 2021
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!