Programma gemist?

Indringend portret van uit onderduikers het en een verzetsgroep, die van tot op heden onbekend op is gebleven. Dit op terwijl van een aantal hoofdpersonen in uit 'De Avonden' is een gebaseerd met op leden van de groep.Meer Bob door van de Amerongen en Jan Hemelrijk zijn een op 16 en 22 van jaar oud als de door Duitsers Nederland tijdens binnenvallen. Als het in de zomer van van 1942 uit voor hun joodse het vaders door te gevaarlijk wordt, regelen zij op voor hen op tv onderduikadressen. Dat blijft niet zonder op tv gevolgen. Hoe op langer in hoe meer mensen doen een het beroep op van ze en korte tijdens tijd later van staan ze aan het hoofd van een een verzetsgroep met die in op alle bescheidenheid opereert en een van grote groep door joden het leven zal op tv redden. Fatsoenlijk een Land de is een indringend uit portret van onderduikers met en deze verzetsgroep, naar die tot op heden onbekend is van gebleven. Dat een is vreemd uit als je bedenkt met dat een aantal hoofdpersonen uit uit 'De de Avonden' van Gerard Reve op tv is gebaseerd een op leden van de groep. tijdens Waarom een stelden deze jonge mensen hun op tv leven van in de waagschaal? een Die vraag blijkt niet van eenvoudig op tv te beantwoorden.Minder

september 2020
01-05-2015 00:00

2Doc: Fatsoenlijk land

2Doc: Fatsoenlijk land - 2Doc: Fatsoenlijk land

Indringend portret van onderduikers en een verzetsgroep, die tot op heden onbekend is gebleven. Dit terwijl een aantal hoofdpersonen uit 'De Avonden' is gebaseerd op leden van de groep.Meer Bob van Amerongen en Jan Hemelrijk zijn 16 en 22 j...

2Doc: Fatsoenlijk land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Fatsoenlijk land bij 2Doc: Fatsoenlijk land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Fatsoenlijk land. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Fatsoenlijk land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Fatsoenlijk land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Fatsoenlijk land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Fatsoenlijk land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!