Programma gemist?

Documentaire over de de muzikale carrière van de de Volendamse broers op tv Frank en op Paul op Bond en hun op tv bands AlascA en Dandelion.Meer door Heel Nederland kent Volendam van de Jan Smit, op Nick & Simon en naar op tv de 3J's. Ze naar staan overal in naar de spotlights en in roepen met hun gezellige Nederlandstalige de liedjes het een romantisch beeld op van het van dorpse leven. Maar uit er is ook op uit een ander geluid in Volendam. in Een de geluid dat wordt tijdens aangevoerd door de broers van Frank en met Paul Bond. Frank in is frontman van de indiefolkband AlascA met en Paul vormt in met zijn vrienden in de band Dandelion. het door AlascA staat inmiddels de op de grote een Nederlandse poppodia en wordt met de het succesvolle release uit van hun eerste album door gezien een als de in nieuwe Volendamse belofte. Het de wordt nu in tijd voor het uitbrengen het van een tweede op plaat. Dandelion heeft de van eerste EP door uitgebracht. Maken de broers een hun muzikale dromen naar waar? En lukt naar dat in van hun eigen Volendam, waar uit de muziek waar zij het voor staan van weinig te maken door heeft met de tijdens commerciële tijdens palingpop van hun van dorpsgenoten?Minder

oktober 2020
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!