Programma gemist?

Documentaire in over de op tv muzikale carrière van de Volendamse uit broers Frank van en Paul Bond en hun met bands in AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland op tv kent Volendam op tv van door Jan Smit, Nick uit & Simon en de tijdens 3J's. Ze staan overal in door de tijdens spotlights en roepen met hun uit gezellige Nederlandstalige op tv liedjes een met romantisch beeld naar op van het dorpse leven. Maar op er tijdens is ook een ander geluid op tv het in Volendam. Een geluid dat wordt tijdens aangevoerd van door de broers door Frank en Paul Bond. met Frank is een frontman van de door indiefolkband AlascA en Paul door vormt met zijn vrienden naar de de band Dandelion. AlascA staat inmiddels door op door de grote Nederlandse poppodia en een wordt met de de succesvolle in release van hun het eerste album een gezien als de nieuwe met Volendamse belofte. Het wordt nu op tijd voor door het uitbrengen een van een tweede plaat. met Dandelion heeft de op eerste EP uitgebracht. met Maken de broers hun uit de muzikale dromen waar? En van lukt dat in op tv hun eigen Volendam, waar de uit muziek op waar zij voor staan van weinig op tv te maken heeft met door de commerciële palingpop van op hun tijdens dorpsgenoten?Minder

juli 2020
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!