Programma gemist?

Documentaire over op tv de muzikale carrière van een naar de Volendamse broers Frank door en Paul Bond en tijdens hun bands een AlascA en Dandelion.Meer van Heel Nederland kent met Volendam van Jan Smit, naar Nick & de Simon en de 3J's. een Ze op tv staan overal in de spotlights en naar roepen met het hun gezellige uit Nederlandstalige liedjes van een romantisch beeld van op van het dorpse leven. Maar door er is ook uit een ander door geluid in de Volendam. Een geluid dat wordt van aangevoerd door de het broers Frank tijdens en Paul Bond. op Frank is frontman op tv van de indiefolkband het AlascA en een Paul vormt met zijn vrienden met de band Dandelion. een AlascA staat inmiddels in op naar de grote Nederlandse poppodia naar en uit wordt met de succesvolle in release van een hun eerste album gezien de als de op nieuwe Volendamse belofte. Het wordt op tv nu op tv tijd voor het door uitbrengen van een tweede plaat. de Dandelion heeft tijdens de eerste EP uitgebracht. Maken met de tijdens broers hun muzikale dromen waar? in En op lukt dat in een hun eigen Volendam, het waar de muziek waar tijdens zij voor staan tijdens weinig te maken heeft op tv met de commerciële tijdens palingpop van op tv hun op dorpsgenoten?Minder

maart 2021
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!