Programma gemist?

Documentaire tijdens over de met muzikale carrière van de Volendamse uit broers op tv Frank en Paul Bond en hun met door bands AlascA en Dandelion.Meer naar Heel Nederland kent Volendam van een Jan Smit, op tv Nick naar & Simon en de 3J's. Ze met staan overal tijdens in van de spotlights en roepen met een hun gezellige op Nederlandstalige liedjes het een romantisch beeld op naar van het dorpse leven. met Maar er in is ook op tv een ander geluid in in Volendam. Een de geluid dat wordt aangevoerd door de tijdens een broers Frank en Paul Bond. Frank het is frontman van het de van indiefolkband AlascA en door Paul vormt met zijn naar vrienden een de band Dandelion. in AlascA staat inmiddels op uit de grote Nederlandse poppodia en een in wordt met de succesvolle release van een van hun eerste album naar gezien als de nieuwe in Volendamse belofte. van Het wordt nu tijd voor uit het uitbrengen op tv van een met tweede plaat. Dandelion heeft een de eerste het EP uitgebracht. Maken de broers hun tijdens muzikale dromen waar? het En lukt dat uit in hun eigen met Volendam, op waar de met muziek waar zij tijdens voor staan weinig te maken het heeft met de commerciële naar palingpop van hun in op dorpsgenoten?Minder

oktober 2021
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!