Programma gemist?

Documentaire met over de muzikale carrière het van een de Volendamse broers van Frank en Paul Bond naar en hun bands AlascA en in op Dandelion.Meer Heel Nederland kent in Volendam van Jan door Smit, Nick & een Simon en de de 3J's. Ze de staan overal in de spotlights een en roepen met hun tijdens gezellige met Nederlandstalige liedjes een romantisch beeld naar op van het uit de dorpse leven. Maar uit er is ook een ander geluid door in Volendam. Een een door geluid dat wordt op aangevoerd door de broers een Frank en Paul Bond. Frank van is frontman van in door de indiefolkband AlascA en Paul vormt de met zijn een vrienden de uit band Dandelion. AlascA in staat inmiddels op op de grote uit Nederlandse poppodia en wordt met de het succesvolle release van tijdens hun op eerste album gezien een als de uit nieuwe Volendamse belofte. uit Het wordt nu de tijd voor het het uitbrengen van een in tweede plaat. Dandelion heeft de eerste een EP uitgebracht. op tv Maken de broers het hun een muzikale dromen waar? En lukt tijdens dat in hun eigen in Volendam, waar op tv de muziek waar van zij voor staan weinig op tv het te maken heeft met op tv de commerciële palingpop door van hun uit dorpsgenoten?Minder

januari 2020
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!