Programma gemist?

Documentaire het over de muzikale carrière van van de Volendamse broers met Frank en door Paul in Bond en hun uit bands AlascA en op tv Dandelion.Meer Heel Nederland kent op Volendam van Jan Smit, op Nick & Simon en in de 3J's. Ze op staan overal een in de spotlights en een roepen van met hun het gezellige Nederlandstalige liedjes een uit romantisch beeld op van het in door dorpse leven. Maar er is ook met een ander een geluid in van Volendam. Een geluid dat van wordt naar aangevoerd door de tijdens broers Frank en Paul door Bond. Frank is frontman van een de indiefolkband AlascA tijdens en Paul de vormt met in zijn vrienden de band het Dandelion. AlascA staat inmiddels tijdens het op de grote tijdens Nederlandse poppodia en wordt uit met de succesvolle release tijdens van het hun eerste album gezien door als de nieuwe van Volendamse belofte. Het uit wordt nu tijd op voor het uitbrengen het van een tweede plaat. Dandelion in de heeft de eerste EP uitgebracht. Maken een de broers een hun muzikale dromen waar? met En met lukt dat in een hun eigen Volendam, naar waar de muziek waar zij door voor staan door weinig door te maken heeft met de door commerciële palingpop de van hun naar dorpsgenoten?Minder

juni 2021
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!