Programma gemist?

Documentaire het over de muzikale op tv carrière van de Volendamse broers op Frank in en Paul Bond en van hun bands AlascA en een Dandelion.Meer Heel van Nederland kent Volendam van de Jan met Smit, Nick & het Simon en de op 3J's. Ze staan overal in de de in spotlights en roepen met hun op tv gezellige op tv Nederlandstalige liedjes een naar romantisch beeld op van het uit dorpse leven. Maar naar er is ook de naar een ander geluid in het Volendam. Een tijdens geluid dat wordt een aangevoerd door de broers door Frank en Paul Bond. op Frank van is frontman van de van indiefolkband AlascA naar en Paul vormt met zijn vrienden tijdens de band Dandelion. uit AlascA staat inmiddels met op de grote uit naar Nederlandse poppodia en wordt met naar de succesvolle release het van een hun eerste album door gezien als de nieuwe Volendamse belofte. uit Het wordt nu de tijd voor het op uitbrengen van een tijdens tweede in plaat. Dandelion heeft van de eerste EP met uitgebracht. Maken de broers door hun muzikale dromen door waar? in En lukt dat door in hun eigen Volendam, waar de op muziek uit waar zij voor staan weinig een te naar maken heeft met de de commerciële de palingpop van hun met dorpsgenoten?Minder

april 2021
02-05-2015 22:51

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam - 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam

Documentaire over de muzikale carrière van de Volendamse broers Frank en Paul Bond en hun bands AlascA en Dandelion.Meer Heel Nederland kent Volendam van Jan Smit, Nick & Simon en de 3J's. Ze staan overal in de spotlights en roepen met hun ...

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam bij 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Het Andere Geluid Van Volendam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2015 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!