Programma gemist?

Deze naar documentaire laat een hele andere uit kant van de de Tweede Wereldoorlog zien. met Hoe op tv ging men de om met de berging tijdens van slachtoffers, ook al op tv waren het vijanden?Meer Op met een begraafplaats op op Schiermonnikoog de werden aangespoelde lichamen sinds van 1923 in begraven door de de plaatselijke hoteleigenaar Sake van der Werff. de een Op de stranden van de het eiland werden lichamen naar van zeelieden op en soldaten uit het vele landen gevonden en het begraven op van Vredenhof, een stille plaats achter op tv uit de duinen. Wyb Jan van Groendijk is met nu de beheerder van Vredenhof. Hij van door heeft het werk van Sake van met der op Werff voortgezet. uit Twee families uit Engeland tijdens en Canada zoeken hun in familielid die op in de Tweede het Wereldoorlog is omgekomen. op tv Zij naar dienden in hetzelfde op vliegtuig. Beide families hebben overtuigend de bewijs dat van hun familielid in graf op tv nummer 60 op naar Vredenhof ligt. Wat met betekent het een voor met nabestaanden dat hun dierbare vermiste door familielid een rustplaats heeft naar van gevonden?Minder

september 2021
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!