Programma gemist?

Deze documentaire laat tijdens een hele op andere kant van op tv de in Tweede Wereldoorlog zien. tijdens Hoe ging men naar om met de berging van slachtoffers, in ook het al waren het vijanden?Meer Op naar een begraafplaats een op Schiermonnikoog werden aangespoelde door naar lichamen sinds 1923 naar begraven door de plaatselijke hoteleigenaar Sake het van in der Werff. tijdens Op de stranden uit van het eiland werden lichamen door van zeelieden en van soldaten uit vele landen door gevonden de en begraven op Vredenhof, naar een stille plaats achter tijdens de door duinen. Wyb Jan Groendijk het is nu de beheerder in van Vredenhof. Hij het de heeft het werk van op tv Sake van der Werff voortgezet. tijdens van Twee families met uit Engeland en Canada zoeken hun op tv familielid die in de de Tweede Wereldoorlog de is omgekomen. Zij naar dienden in hetzelfde door uit vliegtuig. Beide families hebben overtuigend een bewijs door dat hun familielid in in graf nummer 60 op Vredenhof van door ligt. Wat uit betekent het voor nabestaanden op tv dat hun dierbare vermiste familielid met naar een rustplaats heeft in gevonden?Minder

januari 2021
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!