Programma gemist?

Deze documentaire laat van een hele andere met naar kant van de Tweede Wereldoorlog zien. door tijdens Hoe ging men van om met de berging van slachtoffers, het ook al waren van het vijanden?Meer Op het een begraafplaats op op tv Schiermonnikoog door werden aangespoelde lichamen sinds op 1923 van begraven door de plaatselijke hoteleigenaar in Sake van der Werff. door Op in de stranden de van het eiland naar werden lichamen van zeelieden van en soldaten uit op tv vele landen gevonden de en begraven op Vredenhof, een met op stille plaats achter de duinen. Wyb naar Jan naar Groendijk is van nu de beheerder van Vredenhof. met Hij een heeft het werk naar van Sake van van der Werff voortgezet. Twee de families uit Engeland op tv en Canada zoeken hun het familielid naar die in de naar Tweede Wereldoorlog is het omgekomen. Zij op dienden in hetzelfde vliegtuig. Beide van families hebben overtuigend door bewijs dat hun tijdens familielid in in graf nummer 60 een op Vredenhof ligt. de Wat betekent tijdens het voor op tv nabestaanden dat hun uit dierbare vermiste familielid op een rustplaats heeft door gevonden?Minder

september 2020
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!