Programma gemist?

Deze van documentaire laat een hele andere in kant van het de Tweede Wereldoorlog met zien. met Hoe ging men om met met de berging met van slachtoffers, ook in al waren het vijanden?Meer het Op een een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde tijdens met lichamen sinds 1923 begraven naar door de plaatselijke hoteleigenaar op tv Sake van der Werff. uit de Op de stranden van het eiland op werden de lichamen van zeelieden en het soldaten uit vele een landen gevonden en op begraven op naar Vredenhof, een een stille plaats achter de duinen. Wyb uit Jan Groendijk van is nu de met beheerder van in Vredenhof. Hij heeft het werk uit op van Sake van der Werff naar voortgezet. door Twee families uit Engeland en op Canada zoeken het hun familielid van die in de Tweede Wereldoorlog op is omgekomen. van Zij dienden in hetzelfde op vliegtuig. Beide families tijdens hebben overtuigend bewijs het een dat hun familielid in graf nummer de in 60 op Vredenhof ligt. Wat op betekent het de voor nabestaanden dat een hun dierbare vermiste tijdens familielid een rustplaats de heeft van gevonden?Minder

oktober 2019
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!