Programma gemist?

Deze documentaire het laat een hele andere uit kant van door de Tweede door Wereldoorlog zien. uit Hoe ging men om door met de berging van slachtoffers, naar ook uit al waren het vijanden?Meer met Op de een begraafplaats op Schiermonnikoog werden op aangespoelde lichamen naar sinds 1923 begraven door uit de plaatselijke de hoteleigenaar Sake van van der Werff. Op de het stranden van van het eiland werden lichamen naar van zeelieden en soldaten het tijdens uit vele landen de gevonden en begraven op Vredenhof, van een stille plaats achter tijdens de duinen. een Wyb Jan naar Groendijk is nu naar de beheerder van Vredenhof. op tv Hij heeft het werk van van naar Sake van der Werff op tv voortgezet. Twee families uit een uit Engeland en Canada zoeken op hun familielid die in met de in Tweede Wereldoorlog uit is omgekomen. Zij dienden het in hetzelfde vliegtuig. de Beide families hebben op overtuigend bewijs in dat hun familielid in met graf nummer 60 op Vredenhof in met ligt. Wat betekent het door voor nabestaanden uit dat hun dierbare vermiste familielid uit een met rustplaats heeft met gevonden?Minder

mei 2020
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!