Programma gemist?

Deze de documentaire laat een uit hele andere kant door van de Tweede Wereldoorlog tijdens zien. Hoe uit ging men om met met de berging een van slachtoffers, ook al naar waren het vijanden?Meer Op op tv een naar begraafplaats op Schiermonnikoog werden een aangespoelde lichamen sinds 1923 van begraven door een de plaatselijke op tv hoteleigenaar Sake van een der Werff. Op een de stranden van het in eiland werden lichamen uit van zeelieden en een soldaten uit vele met landen tijdens gevonden en begraven op Vredenhof, van een stille plaats uit achter uit de duinen. Wyb Jan Groendijk is op nu de beheerder een met van Vredenhof. Hij heeft door het werk van de Sake van der Werff op tv voortgezet. Twee een families uit Engeland en naar Canada zoeken tijdens hun door familielid die in in de Tweede Wereldoorlog door is omgekomen. Zij dienden in hetzelfde een vliegtuig. Beide op tv families hebben overtuigend in bewijs dat hun familielid door in graf nummer een op tv 60 op Vredenhof ligt. Wat tijdens op tv betekent het voor het nabestaanden dat hun het dierbare vermiste familielid in een rustplaats heeft naar gevonden?Minder

mei 2021
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!