Programma gemist?

Deze door documentaire laat een hele andere in kant van de de de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging naar men om met op tv de berging van uit slachtoffers, ook van al waren van het vijanden?Meer Op een begraafplaats op op Schiermonnikoog werden aangespoelde van lichamen sinds 1923 een begraven door de op tv plaatselijke hoteleigenaar op tv Sake van de der Werff. Op de stranden van van van het eiland door werden lichamen van zeelieden en een soldaten uit naar vele landen gevonden en begraven het door op Vredenhof, een stille plaats achter op de naar duinen. Wyb Jan uit Groendijk is nu de beheerder uit van Vredenhof. uit Hij heeft door het werk van met Sake van der Werff van voortgezet. Twee uit families uit Engeland een en Canada zoeken hun van door familielid die in de Tweede op Wereldoorlog van is omgekomen. Zij dienden in hetzelfde naar vliegtuig. Beide van families uit hebben overtuigend bewijs dat hun familielid de op in graf nummer 60 op op tv Vredenhof ligt. door Wat betekent het het voor nabestaanden tijdens dat hun van dierbare vermiste familielid een rustplaats met heeft met gevonden?Minder

februari 2020
03-05-2015 19:18

Achter de Duinen

Achter de Duinen - Achter de Duinen

Deze documentaire laat een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog zien. Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden?Meer Op een begraafplaats op Schiermonnikoog werden aangespoelde lichamen sinds 1923 beg...

Achter de Duinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Duinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Duinen bij Achter de Duinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Duinen. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Duinen gemist

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Achter de Duinen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Achter de Duinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Achter de Duinen? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Duinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!