Programma gemist?

Documentaire naar waarin deze door de uit nazi's naar ingestelde instantie en de rol van door de beide voorzitters, in Asscher uit en Cohen, centraal staat.Meer De het door langste nacht voor de Joodse Raad, een het einde van op een illusie. Hans uit een Knoop werd vooral bekend door tijdens zijn rol in op tv 'de zaak Menten' door uit op 1977. Op vasthoudende in en spectaculaire wijze ontmaskerde de hij de een Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter Menten die het vervolgens een gearresteerd en berecht werd. Inmiddels 72 op tv jaar op tv is Knoop nog door altijd een gedreven journalist. van In deze door documentaire waarin de naar persoonlijke ervaringen in van zijn familie uit met de Joodse Raad het van startpunt op vormt, staat deze door naar de nazi's ingestelde het instantie en de rol van naar de beide voorzitters, op tv Asscher en tijdens Cohen, centraal. het Ook 70 het jaar na de bevrijding een door nog met altijd zeer delicaat onderwerp. Over de een Joodse Raad tijdens en zijn voorzitters met schreef Knoop al het in in 1983 een boek dat het tot felle reacties leidde. In de deze op tv documentaire ontmoet hij onder andere in de Rob Oudkerk, kleinzoon van voorzitter David de Cohen. Even naar gedreven als in voorheen, maar rijper en milder, op tv laat Knoop zien door hoe uit Asscher en de Cohen voor een een volstrekt onmogelijke taak het stonden.Minder

januari 2021
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!