Programma gemist?

Documentaire waarin in deze door de nazi's een ingestelde instantie met en de rol op van de op tv beide voorzitters, Asscher tijdens en Cohen, centraal staat.Meer De het langste nacht in voor de Joodse met Raad, het einde in van op een illusie. Hans Knoop het werd vooral in bekend door zijn rol op tv in 'de zaak Menten' van uit 1977. Op vasthoudende uit en van spectaculaire wijze ontmaskerde op hij de Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter tijdens Menten naar die vervolgens gearresteerd en met berecht werd. op tv Inmiddels 72 jaar is op Knoop naar nog altijd een gedreven journalist. een In met deze documentaire waarin met de persoonlijke ervaringen van van zijn familie met de uit Joodse Raad op het startpunt naar vormt, staat deze door van de nazi's ingestelde de instantie en met de rol van de beide voorzitters, met Asscher en Cohen, de centraal. Ook een 70 jaar na naar de bevrijding een nog het altijd zeer een delicaat naar onderwerp. Over de Joodse Raad uit en zijn voorzitters tijdens schreef op tv Knoop al in 1983 de een boek tijdens dat tot felle reacties leidde. In een deze documentaire ontmoet op hij van onder andere Rob Oudkerk, uit kleinzoon van voorzitter David de met Cohen. Even gedreven als voorheen, maar tijdens rijper en milder, uit in laat Knoop zien hoe Asscher en met Cohen de voor een volstrekt het onmogelijke taak in stonden.Minder

september 2021
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!