Programma gemist?

Documentaire door waarin deze door met de nazi's ingestelde instantie een en tijdens de rol van de beide het voorzitters, Asscher en op tv Cohen, centraal staat.Meer de De langste op nacht voor door de Joodse Raad, het einde in van een in illusie. Hans tijdens Knoop werd vooral bekend door zijn op rol in uit 'de zaak Menten' uit in met 1977. Op vasthoudende en de spectaculaire wijze ontmaskerde hij op de Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter uit Menten die op tv vervolgens het gearresteerd en berecht werd. Inmiddels 72 op jaar de is Knoop op tv nog altijd een gedreven journalist. In tijdens deze op tv documentaire waarin in de persoonlijke ervaringen van van zijn familie met de Joodse met Raad het op tv startpunt vormt, een staat deze op tv door de nazi's ingestelde instantie de en de van rol van de beide voorzitters, door Asscher en Cohen, in centraal. uit Ook 70 door jaar na de bevrijding een nog de altijd zeer delicaat door onderwerp. op Over de Joodse de Raad en zijn voorzitters door schreef Knoop met al in het 1983 een boek naar dat tot felle op reacties leidde. In een deze documentaire ontmoet hij met onder andere Rob Oudkerk, door kleinzoon van voorzitter naar David Cohen. Even gedreven naar als voorheen, maar het rijper en milder, tijdens laat Knoop een zien hoe Asscher en in Cohen voor in een volstrekt onmogelijke door taak op stonden.Minder

oktober 2019
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!