Programma gemist?

Documentaire waarin deze tijdens door door de nazi's ingestelde op instantie en de de rol van de beide voorzitters, uit Asscher het en Cohen, centraal staat.Meer het De langste nacht door voor de Joodse Raad, in op het einde van een van illusie. Hans op Knoop werd vooral bekend door naar zijn rol met in 'de zaak Menten' uit op tv 1977. Op vasthoudende een en spectaculaire wijze in ontmaskerde hij de naar Nederlandse oorlogsmisdadiger van Pieter Menten die uit vervolgens gearresteerd de en berecht werd. in Inmiddels 72 jaar is Knoop op nog altijd een een gedreven journalist. In het deze documentaire naar waarin de persoonlijke het ervaringen in van zijn familie met op de Joodse tijdens Raad het startpunt vormt, in staat deze door het de nazi's ingestelde van instantie en de op rol van de beide voorzitters, in Asscher en Cohen, door centraal. de Ook 70 jaar na met de bevrijding naar een nog altijd door zeer delicaat onderwerp. Over op de Joodse een Raad en zijn door voorzitters schreef Knoop al in op tv 1983 een door boek op tv dat tot felle reacties leidde. naar In deze documentaire ontmoet van van hij onder andere Rob Oudkerk, naar kleinzoon van op tv voorzitter David Cohen. van Even gedreven als voorheen, maar van rijper en in milder, laat Knoop zien naar een hoe Asscher en Cohen voor een op tv volstrekt met onmogelijke taak tijdens stonden.Minder

juni 2020
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!