Programma gemist?

Documentaire naar waarin deze door de van nazi's ingestelde instantie en op tv de met rol van de met beide voorzitters, Asscher en uit Cohen, in centraal staat.Meer De langste nacht naar voor de Joodse op Raad, met het einde van naar een illusie. Hans Knoop de werd vooral bekend door door zijn rol in 'de van zaak de Menten' uit 1977. Op vasthoudende in en spectaculaire tijdens wijze ontmaskerde hij de naar Nederlandse op tv oorlogsmisdadiger Pieter Menten die op tv vervolgens gearresteerd en berecht tijdens werd. Inmiddels 72 op tv jaar is een Knoop in nog altijd een gedreven journalist. In de deze met documentaire waarin de persoonlijke de ervaringen van een zijn familie met de Joodse het Raad het startpunt de vormt, staat door deze door de nazi's in ingestelde instantie en op tv met de rol van het de beide voorzitters, Asscher en Cohen, de op tv centraal. Ook 70 naar jaar na de bevrijding met een nog altijd zeer van delicaat onderwerp. Over op tv de Joodse Raad en het zijn door voorzitters schreef tijdens Knoop al in met 1983 een boek dat tot tijdens felle reacties op leidde. In op tv deze documentaire ontmoet hij onder andere tijdens Rob naar Oudkerk, kleinzoon van van voorzitter David in Cohen. Even gedreven als voorheen, maar tijdens rijper naar en milder, laat Knoop zien het hoe Asscher en van de Cohen voor een volstrekt onmogelijke van taak op stonden.Minder

september 2020
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!