Programma gemist?

Documentaire door waarin deze door de door nazi's ingestelde uit instantie en de de rol van de beide op voorzitters, Asscher en naar Cohen, centraal staat.Meer De in tijdens langste nacht voor de Joodse Raad, naar het einde van de een illusie. de Hans op Knoop werd vooral bekend door zijn tijdens rol in 'de het zaak Menten' uit de 1977. Op vasthoudende naar en spectaculaire wijze het op ontmaskerde hij de Nederlandse van oorlogsmisdadiger Pieter Menten uit die vervolgens gearresteerd en berecht het werd. Inmiddels van 72 op jaar is Knoop nog tijdens altijd een gedreven journalist. In op tv deze documentaire waarin tijdens de persoonlijke ervaringen met van zijn familie op met de Joodse van Raad op tv het startpunt vormt, staat de deze door de op nazi's ingestelde in instantie en de rol de van naar de beide voorzitters, Asscher en van Cohen, centraal. een Ook 70 jaar na tijdens de bevrijding een in nog altijd het zeer delicaat onderwerp. het Over de op tv Joodse Raad en met zijn voorzitters schreef naar Knoop al in 1983 een door boek dat tot in felle reacties door leidde. In deze naar documentaire ontmoet tijdens hij onder andere Rob Oudkerk, kleinzoon op tv van voorzitter David de Cohen. Even op tv gedreven uit als voorheen, maar rijper en van milder, laat tijdens Knoop zien hoe Asscher en op tv Cohen voor een naar volstrekt met onmogelijke taak tijdens stonden.Minder

mei 2021
03-05-2015 23:13

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad - 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad

Documentaire waarin deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, centraal staat.Meer De langste nacht voor de Joodse Raad, het einde van een illusie. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn ...

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad bij 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!