Programma gemist?

Anita gaat uit op zoek de naar de liefdesgeschiedenissen van uit Lammie en Bennie, op tv Sieny en door Harry en uit Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens tijdens de het Tweede Wereldoorlog.Meer door Anita Witzier gaat de op zoek naar liefdesgeschiedenissen een die zijn ontstaan tijdens van de uit Tweede Wereldoorlog. Lammie uit vertelt over haar verborgen zwangerschap naar en geliefde. Sieny van van wordt gezocht door een een Amerikaan die als Joodse baby tijdens werd weggesmokkeld met naar een door onderduikadres. Dan de het vraag of Nettie en haar op oorlogsvriendje op Joop elkaar nog zullen op tv herkennen? Tot slot op toont Els haar dagboeken, op van die een bijzondere kijk met in haar in leven geven. Lammie in & Bennie. Lammie woont in het een Drents gezin waar tijdens ruim vijftien onderduikers door zijn gehuisvest. door Een van die met onderduikers is de Joodse met het Bennie: zijn ouders zijn naar beide gedeporteerd. Lammie in troost hem. op Al snel slaat de vonk over uit en uit Lammie raakt zwanger. Lammie heeft op uit een tijdje als dekmantel op tijdens een NSB-kantoor gewerkt, daardoor de denkt van iedereen dat met de baby van een met Duitser is. Sieny & het Harry. Sieny een smokkelt in de oorlog op tv Joodse baby's in weg uit een tijdens crèche tegenover de de Hollandse Schouwburg: de verzamelplek tijdens van de Amsterdamse naar Joden voor uit hun deportatie. Daar ontmoet ze door Harry Cohen, de die het koerierswerk doet voor de naar Joodsche Raad. tijdens Ze worden verliefd op elkaar. Hun in uit leven komt echter in een op tv stroomversnelling van door de deportaties van een hun familie. Als ze een moeten uit onderduiken trouwen ze halsoverkop en ontsnappen op tv uit zo aan de deportatie. op tv Bijna twee naar jaar lang leven Harry en Sieny een in een kruipruimte. door 75 jaar na in in het begin van de door oorlog wordt Sieny tijdens gezocht door naar een Amerikaan die als Joodse op tv baby via de een crèche werd uit weggesmokkeld naar op tv een onderduikadres. Heeft naar Sieny zijn ouders in nog gekend voordat ze werden de weggevoerd? Joop & in Nettie. Joop had het door niet een slecht tijdens de hongerwinter in een Zwaag: zijn van tuindersfamilie had de voldoende te eten. door In tegenstelling van tot Nettie uit met Haarlem: zij wordt ziek van de op bloembollen en gaat de daarom met bij de overbuurman de van Joop logeren om met aan te sterken. naar Joop ziet de knappe tijdens Nettie en op vindt de oorlogstijd een bijna leuk. Ze spelen tijdens de samen.Minder

oktober 2021
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!