Programma gemist?

Anita met gaat op zoek in naar de het liefdesgeschiedenissen van Lammie en uit Bennie, Sieny en van Harry en Joop en Nettie, in die op zijn ontstaan tijdens de naar Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier met gaat op zoek tijdens naar de liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens tijdens de Tweede Wereldoorlog. de naar Lammie vertelt over haar verborgen zwangerschap op tv en geliefde. uit Sieny wordt een gezocht door een Amerikaan die op tv als Joodse het baby op tv werd weggesmokkeld naar een onderduikadres. Dan met van de vraag of Nettie door en haar oorlogsvriendje tijdens Joop elkaar nog van zullen herkennen? Tot slot met toont Els haar een dagboeken, die een een bijzondere kijk in de haar leven in geven. Lammie & Bennie. Lammie op tv woont in op een Drents op tv gezin waar uit ruim vijftien onderduikers zijn gehuisvest. door Een van van die onderduikers is de Joodse de Bennie: zijn naar ouders door zijn beide gedeporteerd. Lammie uit troost hem. Al snel slaat met de de vonk over en Lammie de raakt zwanger. Lammie een heeft een tijdje van als dekmantel op een een NSB-kantoor gewerkt, tijdens daardoor denkt iedereen tijdens dat de baby uit van tijdens een Duitser is. uit Sieny & Harry. Sieny smokkelt tijdens in de oorlog tijdens Joodse door baby's weg uit een crèche het tegenover de Hollandse tijdens Schouwburg: de verzamelplek van het de Amsterdamse Joden met voor op tv hun deportatie. Daar door ontmoet ze tijdens Harry Cohen, die koerierswerk doet voor tijdens de Joodsche de Raad. op tv Ze worden verliefd een op elkaar. Hun leven komt echter met in een tijdens stroomversnelling door met de deportaties van hun met familie. Als ze van moeten in onderduiken trouwen ze halsoverkop naar en ontsnappen zo op aan de deportatie. van Bijna twee jaar lang op leven door Harry en Sieny in een kruipruimte. in door 75 jaar na het begin van door de op tv oorlog wordt op tv Sieny gezocht door de een Amerikaan die als Joodse baby op tv via in de crèche werd weggesmokkeld naar uit een onderduikadres. Heeft door Sieny van zijn ouders nog op tv gekend voordat ze werden tijdens weggevoerd? Joop & een Nettie. Joop had op tv het in niet slecht tijdens de hongerwinter door in Zwaag: zijn tuindersfamilie van had voldoende de te eten. In tegenstelling uit tot tijdens Nettie uit Haarlem: zij wordt door ziek van met de bloembollen met en gaat daarom bij de naar op tv overbuurman van Joop logeren om aan een te op tv sterken. Joop ziet met de knappe Nettie en met vindt de oorlogstijd bijna op tv het leuk. Ze spelen uit samen.Minder

september 2020
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!