Programma gemist?

Anita het gaat op door zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie naar de en Bennie, Sieny en Harry en met uit Joop en Nettie, naar die zijn ontstaan tijdens het de Tweede van Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek in naar liefdesgeschiedenissen die in zijn ontstaan tijdens uit de op tv Tweede Wereldoorlog. Lammie vertelt een over haar verborgen van zwangerschap en geliefde. door Sieny wordt gezocht uit door door een Amerikaan die als Joodse uit baby werd naar weggesmokkeld naar een onderduikadres. met Dan een de vraag of Nettie en een haar oorlogsvriendje Joop op tv elkaar nog zullen herkennen? op tv Tot door slot toont tijdens Els haar dagboeken, een die een bijzondere op tv kijk in haar door leven geven. Lammie & Bennie. Lammie tijdens woont in het een Drents gezin waar in de ruim vijftien onderduikers zijn gehuisvest. uit Een van op tv die onderduikers is de het Joodse Bennie: zijn van ouders zijn beide gedeporteerd. in een Lammie troost hem. in Al snel slaat tijdens de vonk over op en Lammie raakt zwanger. Lammie uit heeft een een tijdje als dekmantel op een door van NSB-kantoor gewerkt, daardoor denkt iedereen van dat de baby van op een tijdens Duitser is. Sieny & een Harry. Sieny smokkelt een in de het oorlog Joodse met baby's weg uit een in crèche tegenover tijdens de Hollandse Schouwburg: de verzamelplek tijdens van op tv de Amsterdamse Joden voor hun deportatie. in op tv Daar ontmoet ze Harry Cohen, uit die koerierswerk doet het voor de Joodsche Raad. tijdens Ze worden op verliefd op elkaar. in Hun leven komt tijdens echter in naar een stroomversnelling door de een deportaties van hun familie. op de Als ze moeten onderduiken trouwen ze de tijdens halsoverkop en ontsnappen de zo aan de deportatie. de Bijna twee jaar lang leven in op Harry en Sieny door in een kruipruimte. van 75 jaar na het begin van in de oorlog wordt van op tv Sieny gezocht door een Amerikaan een die als Joodse een baby van via de crèche een werd weggesmokkeld naar tijdens een onderduikadres. Heeft door Sieny zijn ouders nog gekend het voordat ze op werden weggevoerd? Joop uit & Nettie. Joop had in het niet het slecht tijdens van de hongerwinter in Zwaag: zijn naar tuindersfamilie de had voldoende te eten. uit In tegenstelling tot Nettie in uit Haarlem: zij van wordt naar ziek van de het bloembollen en gaat daarom naar bij de van overbuurman van Joop met logeren om aan te door sterken. Joop op ziet de knappe van Nettie en vindt de de oorlogstijd bijna leuk. op tv Ze spelen van samen.Minder

november 2019
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!