Programma gemist?

Anita de gaat op zoek naar tijdens de liefdesgeschiedenissen van Lammie in en Bennie, naar Sieny en Harry op tv en Joop en Nettie, op die zijn ontstaan naar tijdens een de Tweede een Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat door op zoek naar liefdesgeschiedenissen die naar zijn ontstaan tijdens het op tv de Tweede Wereldoorlog. Lammie vertelt over een haar verborgen zwangerschap naar en tijdens geliefde. Sieny wordt gezocht op door tijdens een Amerikaan die als de Joodse baby werd weggesmokkeld naar op een onderduikadres. naar Dan de vraag de of Nettie en haar tijdens oorlogsvriendje op Joop elkaar tijdens nog zullen herkennen? Tot slot naar toont tijdens Els haar dagboeken, die een bijzondere naar kijk in haar de leven met geven. Lammie & Bennie. Lammie op uit woont in een Drents uit gezin waar ruim vijftien het onderduikers zijn gehuisvest. Een op tv van die onderduikers op tv is de Joodse het Bennie: zijn het ouders uit zijn beide gedeporteerd. Lammie troost hem. op tv naar Al snel slaat de op tv vonk over van en Lammie raakt zwanger. Lammie heeft op tv een tijdje als met dekmantel op in een NSB-kantoor uit gewerkt, daardoor denkt iedereen tijdens dat door de baby van van een Duitser is. Sieny & het Harry. Sieny tijdens smokkelt in door de oorlog Joodse de baby's weg uit een crèche in tegenover de Hollandse Schouwburg: de naar de verzamelplek van op de Amsterdamse Joden naar voor hun deportatie. het Daar ontmoet ze van Harry Cohen, die door koerierswerk doet voor de Joodsche Raad. de Ze worden verliefd uit op elkaar. Hun met leven het komt echter in met een stroomversnelling door de deportaties de van tijdens hun familie. Als ze met moeten onderduiken trouwen uit ze op halsoverkop en ontsnappen zo door aan de op tv deportatie. Bijna twee jaar lang leven met op tv Harry en Sieny in door een kruipruimte. 75 jaar na tijdens tijdens het begin van de oorlog het wordt de Sieny gezocht door een tijdens Amerikaan die als met Joodse baby op via de crèche op tv werd weggesmokkeld naar het een onderduikadres. Heeft het Sieny zijn ouders nog gekend voordat door ze werden weggevoerd? uit een Joop & Nettie. Joop had het tijdens het niet slecht tijdens de hongerwinter tijdens in Zwaag: zijn door tuindersfamilie had voldoende in te eten. In tegenstelling tijdens tot Nettie op uit Haarlem: zij wordt het ziek het van de bloembollen en gaat door de daarom bij de overbuurman van tijdens Joop logeren op tv om aan te uit sterken. Joop ziet de knappe in Nettie en vindt uit de op oorlogstijd bijna leuk. van Ze spelen met samen.Minder

juni 2020
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!