Programma gemist?

Anita gaat op tijdens zoek naar het de door liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny een en tijdens Harry en Joop van en Nettie, die zijn ontstaan uit tijdens de Tweede op tv Wereldoorlog.Meer Anita Witzier door naar gaat op zoek naar van liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens op tv naar de Tweede Wereldoorlog. Lammie vertelt van over haar verborgen zwangerschap met en geliefde. Sieny op wordt op gezocht door een Amerikaan die in uit als Joodse baby werd weggesmokkeld naar in een onderduikadres. door Dan door de vraag of van Nettie en haar oorlogsvriendje Joop elkaar tijdens nog zullen van herkennen? Tot uit slot toont Els haar met dagboeken, die tijdens een bijzondere in kijk in haar het leven geven. Lammie & een Bennie. Lammie uit woont in een Drents met gezin waar ruim in vijftien onderduikers op zijn gehuisvest. Een van die van onderduikers is de Joodse tijdens Bennie: zijn ouders in zijn de beide gedeporteerd. tijdens Lammie troost hem. Al snel de slaat de vonk tijdens over naar en Lammie raakt zwanger. Lammie heeft tijdens met een tijdje als op dekmantel op een NSB-kantoor door gewerkt, daardoor denkt in iedereen dat de baby op van een een Duitser is. Sieny door & Harry. Sieny smokkelt door in de de oorlog Joodse uit baby's weg uit een crèche in tegenover naar de Hollandse Schouwburg: een de verzamelplek van de uit Amsterdamse Joden voor een hun deportatie. Daar ontmoet ze de Harry Cohen, die met koerierswerk doet van voor de Joodsche uit Raad. een Ze worden verliefd op op elkaar. Hun leven komt uit echter op tv in een stroomversnelling door de het deportaties van hun familie. het Als van ze moeten onderduiken trouwen ze op tv halsoverkop de en ontsnappen zo aan op tv de deportatie. Bijna in twee jaar lang tijdens leven Harry en Sieny naar in een kruipruimte. het een 75 jaar na het met begin van de oorlog een wordt Sieny gezocht door door een naar Amerikaan die als uit Joodse baby via met de crèche werd naar weggesmokkeld naar een onderduikadres. met Heeft Sieny zijn op ouders nog gekend voordat tijdens ze werden op weggevoerd? Joop door & Nettie. Joop uit had het uit niet slecht tijdens de door hongerwinter in Zwaag: zijn tuindersfamilie door had uit voldoende te eten. in In tegenstelling tot Nettie uit op Haarlem: zij wordt tijdens ziek van de van bloembollen en gaat het daarom bij de door met overbuurman van Joop logeren om door aan van te sterken. Joop ziet tijdens de knappe Nettie en naar vindt de oorlogstijd naar bijna het leuk. Ze spelen met samen.Minder

januari 2021
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!