Programma gemist?

Anita het gaat op zoek naar naar de door liefdesgeschiedenissen van Lammie en het Bennie, Sieny en tijdens Harry en Joop door en Nettie, naar die zijn ontstaan tijdens van de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita uit Witzier gaat op op zoek naar liefdesgeschiedenissen die naar zijn ontstaan een tijdens de Tweede Wereldoorlog. op Lammie met vertelt over op haar verborgen zwangerschap de en geliefde. Sieny wordt gezocht door naar een Amerikaan die een als Joodse baby op de werd weggesmokkeld naar een onderduikadres. Dan door de vraag het of Nettie en naar haar een oorlogsvriendje Joop elkaar nog uit zullen herkennen? Tot slot tijdens toont Els tijdens haar dagboeken, die door een bijzondere het kijk in haar uit leven geven. Lammie met & Bennie. Lammie woont in een de de Drents gezin waar ruim vijftien door onderduikers zijn tijdens gehuisvest. Een van die onderduikers op op is de Joodse Bennie: zijn ouders naar zijn beide gedeporteerd. in Lammie met troost hem. Al snel slaat het de van vonk over op tv en Lammie raakt zwanger. Lammie tijdens heeft een tijdje naar als dekmantel op het een NSB-kantoor gewerkt, op tv daardoor op tv denkt iedereen dat de van baby van een van Duitser is. Sieny & Harry. in Sieny smokkelt in op de oorlog Joodse de in baby's weg uit een crèche tegenover met de Hollandse op Schouwburg: de verzamelplek een van in de Amsterdamse Joden op tv voor hun deportatie. Daar ontmoet door ze Harry tijdens Cohen, die koerierswerk doet op tv voor de Joodsche van Raad. de Ze worden verliefd op elkaar. Hun naar leven naar komt echter in een stroomversnelling door door de deportaties in van met hun familie. Als ze op moeten onderduiken trouwen ze de halsoverkop en ontsnappen het naar zo aan de deportatie. het Bijna twee jaar lang leven een Harry van en Sieny in een kruipruimte. van 75 in jaar na het van begin van de oorlog wordt van Sieny gezocht de door een in Amerikaan die op als Joodse baby via de crèche een werd weggesmokkeld naar uit een de onderduikadres. Heeft op tv Sieny zijn ouders uit nog gekend voordat op tv ze werden weggevoerd? Joop & Nettie. op van Joop had het niet slecht tijdens van naar de hongerwinter in Zwaag: zijn met tuindersfamilie had in voldoende te eten. In in tegenstelling tot Nettie uit van Haarlem: zij wordt met tijdens ziek van de bloembollen in en gaat met daarom bij de overbuurman van van Joop logeren om in aan te sterken. in Joop ziet de knappe in Nettie en vindt op tv de door oorlogstijd bijna leuk. op Ze spelen op samen.Minder

mei 2021
04-05-2015 20:57

Memories: liefde in oorlogstijd

Memories: liefde in oorlogstijd - Memories: liefde in oorlogstijd

Anita gaat op zoek naar de liefdesgeschiedenissen van Lammie en Bennie, Sieny en Harry en Joop en Nettie, die zijn ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.Meer Anita Witzier gaat op zoek naar liefdesgeschiedenissen die zijn ontstaan tijdens...

Memories: liefde in oorlogstijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Memories: liefde in oorlogstijd bij Memories: liefde in oorlogstijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Memories: liefde in oorlogstijd. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Memories: liefde in oorlogstijd gemist

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Memories: liefde in oorlogstijd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Memories: liefde in oorlogstijd? Hier kun je alle uitzendingen van Memories: liefde in oorlogstijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 20:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!