Programma gemist?

Documentaire waarin op tv te zien is naar hoe Barbara Barend met een haar in familie teruggaat naar het het concentratie- in en vernietigingskamp in Auschwitz. in De grootouders van van Barbara kwamen hier om het uit het leven.

juli 2021
04-05-2015 23:46

Afl. 1

In Het Spoor Van De Familie Barend - Afl. 1

Documentaire waarin te zien is hoe Barbara Barend met haar familie teruggaat naar het concentratie- en vernietigingskamp in Auschwitz. De grootouders van Barbara kwamen hier om het leven.

In Het Spoor Van De Familie Barend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Het Spoor Van De Familie Barend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Het Spoor Van De Familie Barend bij In Het Spoor Van De Familie Barend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Het Spoor Van De Familie Barend. Heb je een uitzending van In Het Spoor Van De Familie Barend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Het Spoor Van De Familie Barend gemist

Documentaire waarin te zien is hoe Barbara Barend met haar familie teruggaat naar het concentratie- en vernietigingskamp in Auschwitz. Op die plek kwam namelijk op 7 september 1942 een trein aan. Een transport met daarin 42 mensen, allen met de achternaam Barend. Drie uur na hun komst werden zij vergast, waaronder de overgrootouders van Barbara. Zij worden onder anderen herdacht in deze documentaire. Barbara vervolgt hun spoor waar het bruut en op gruwelijke wijze eindigde. Naast hen vonden ruim 1,1 miljoen mannen, vrouwen en kinderen in Auschwitz hun dood.

Uitzending gemist van In Het Spoor Van De Familie Barend? Hier kun je alle uitzendingen van In Het Spoor Van De Familie Barend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2015 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!