Programma gemist?

Een kaleidoskopische in film over de op kunst van door verandering. De film op gaat op van zoek naar de bron van en toont de kracht tijdens van de van creatieve geweldloosheid en de een burgelijke het ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over door de tijdens kunst van verandering. Wat de is de overeenkomst tussen de de op Occupy Beweging, de de Spaanse Indignados en de tijdens Arabische Lente? een Is er een uit verband tussen de democratische beweging uit in Iran en van de strijd in op tv tijdens Syrië? En welke tijdens link bestaat er tussen op tv de onblote borsten van de tijdens Femen, activisten uit een de naar Oekraïne, en de door demonstraties op het Tahrir-plein tijdens in Egypte? het De oorsprong van van de verschillende protestbewegingen mag het verschillen, maar voor tijdens hun creatieve geweldloze campagnes het putten de actievoerders tijdens het uit dezelfde bron. Alledaags Verzet een gaat op zoek een naar het die bron en tijdens toont de kracht een en de inspiratie van de creatieve het geweldloosheid en een de burgelijke ongehoorzaamheid met wereldwijd.Minder

juli 2021
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!