Programma gemist?

Een het kaleidoskopische film over de kunst uit van op tv verandering. De film gaat op tv op zoek naar de het bron van en toont de kracht van een de creatieve geweldloosheid het in en de burgelijke een ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film met over de tijdens kunst van verandering. Wat naar is het de overeenkomst tussen de Occupy Beweging, tijdens de van Spaanse Indignados en de uit Arabische Lente? Is de er een uit verband tussen de de democratische beweging in Iran uit en door de strijd in een Syrië? En welke het link bestaat er tussen de tijdens onblote op tv borsten van de Femen, activisten uit het de Oekraïne, met en de demonstraties op de het Tahrir-plein in tijdens Egypte? met De oorsprong van de verschillende uit protestbewegingen mag verschillen, met van maar voor hun creatieve geweldloze campagnes naar putten de door actievoerders uit dezelfde bron. een de Alledaags Verzet gaat op zoek het naar die bron en een naar toont de kracht uit en de inspiratie de van de creatieve geweldloosheid van en de burgelijke ongehoorzaamheid het wereldwijd.Minder

april 2021
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!