Programma gemist?

Een kaleidoskopische naar film over de met kunst van uit verandering. De de film gaat op zoek van naar de bron en een toont de kracht van met de creatieve met geweldloosheid in en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer door Een kaleidoskopische op film over de kunst op van verandering. Wat naar is de overeenkomst met tussen de Occupy Beweging, in de Spaanse Indignados in en door de Arabische op tv Lente? Is er een op tv verband tussen de uit democratische beweging in Iran en tijdens de strijd uit in door Syrië? En welke link de bestaat er tussen de in onblote borsten in van de Femen, activisten op tv uit de een Oekraïne, en de demonstraties op met het Tahrir-plein van in Egypte? De tijdens oorsprong van de op tv verschillende protestbewegingen een mag verschillen, maar op voor hun op creatieve geweldloze campagnes putten de actievoerders tijdens uit dezelfde bron. tijdens tijdens Alledaags Verzet gaat op zoek van naar met die bron en door toont de kracht en de met inspiratie van de van creatieve geweldloosheid en op tv de burgelijke een ongehoorzaamheid wereldwijd.Minder

oktober 2019
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!