Programma gemist?

Een kaleidoskopische met film over de kunst door van verandering. in De met film gaat op zoek het naar de bron en toont met met de kracht van op de creatieve geweldloosheid en de tijdens burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een een op kaleidoskopische film over de door kunst van tijdens verandering. Wat is uit de overeenkomst tussen de uit Occupy Beweging, de Spaanse Indignados op en de de Arabische Lente? Is er tijdens uit een verband tussen de democratische met beweging in Iran en naar de strijd in uit Syrië? En een welke link de bestaat er tussen de onblote op naar borsten van de Femen, activisten tijdens uit de een Oekraïne, en de demonstraties op door tijdens het Tahrir-plein in Egypte? De van oorsprong van de op verschillende protestbewegingen tijdens mag verschillen, maar voor op tv hun naar creatieve geweldloze campagnes van putten de actievoerders uit dezelfde op tv bron. Alledaags Verzet gaat het op zoek een naar die bron het en toont de kracht een en de uit inspiratie op tv van de creatieve geweldloosheid en de uit burgelijke de ongehoorzaamheid wereldwijd.Minder

januari 2021
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!