Programma gemist?

Een kaleidoskopische film een over de kunst een van verandering. naar De film gaat op naar zoek naar de van bron en met toont het de kracht van de creatieve geweldloosheid in en de tijdens burgelijke ongehoorzaamheid op wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over tijdens de kunst van van verandering. in Wat is de overeenkomst tussen op tv de Occupy op Beweging, op tv de Spaanse Indignados en tijdens de Arabische tijdens Lente? Is er een verband tussen op tv de op democratische beweging in Iran een en de in strijd in Syrië? En welke met link bestaat tijdens er naar tussen de onblote borsten van de door Femen, een activisten uit met de Oekraïne, en uit de demonstraties op het Tahrir-plein tijdens in Egypte? De op tv oorsprong van de met verschillende protestbewegingen van mag verschillen, maar door voor hun van creatieve geweldloze campagnes putten in de actievoerders uit op dezelfde bron. Alledaags het Verzet gaat op de zoek naar van die bron en toont van de kracht en de inspiratie naar van uit de creatieve geweldloosheid uit en de het burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Minder

mei 2020
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!