Programma gemist?

Een van kaleidoskopische film over de op kunst van met verandering. De film de gaat op zoek uit naar de bron en toont in de de kracht van tijdens de creatieve geweldloosheid in en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer de Een kaleidoskopische naar film over de kunst in van verandering. het Wat is de overeenkomst van tussen de op Occupy Beweging, de met Spaanse Indignados en de de Arabische Lente? Is er op een verband tussen de de de democratische beweging in Iran en naar de strijd in in Syrië? En van welke link bestaat er een uit tussen de onblote borsten op van de Femen, activisten naar uit de Oekraïne, en naar de naar demonstraties op het Tahrir-plein een in Egypte? De oorsprong op tv van de de verschillende protestbewegingen mag verschillen, de in maar voor hun creatieve geweldloze van campagnes putten de actievoerders van uit tijdens dezelfde bron. Alledaags Verzet gaat het op zoek een naar door die bron en toont met de kracht en op tv de inspiratie van de op creatieve geweldloosheid en op tv de burgelijke ongehoorzaamheid met wereldwijd.Minder

september 2020
05-05-2015 23:00

2Doc: Alledaags Verzet

2Doc: Alledaags Verzet - 2Doc: Alledaags Verzet

Een kaleidoskopische film over de kunst van verandering. De film gaat op zoek naar de bron en toont de kracht van de creatieve geweldloosheid en de burgelijke ongehoorzaamheid wereldwijd.Meer Een kaleidoskopische film over de kunst van vera...

2Doc: Alledaags Verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Alledaags Verzet bij 2Doc: Alledaags Verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Alledaags Verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Alledaags Verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Alledaags Verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Alledaags Verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Alledaags Verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!