Programma gemist?

Met zijn een op comic books uit geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar uit Roy Lichtenstein op tv in de jaren zestig een de een ironisch commentaar op de Amerikaanse uit cultuur.Meer Met met zijn de op comic books met geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy in Lichtenstein in de jaren met zestig een op ironisch naar commentaar op de Amerikaanse op tv cultuur. Zijn bijdragen de aan de popart door maakten hem tot een op tv beroemdheid. Maar anders dan het zijn tijdgenoot en met superster Andy door Warhol was Lichtenstein met een ingetogen uit en rustige een persoonlijkheid die het liefst naar non-stop aan de het werk was in tijdens zijn atelier in op de buurt van het New York.Minder

Met op tv zijn op in comic books geïnspireerde schilderijen leverde de kunstenaar Roy Lichtenstein in op tv de jaren van zestig commentaar op de de Amerikaanse cultuur. Zijn naar door bijdragen aan de pop op art maakten hem beroemd.Meer Met in zijn uit op comic books geïnspireerde op tv schilderijen leverde op kunstenaar Roy Lichtenstein in op tv de door jaren zestig een ironisch commentaar naar op op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan het het de pop art maakten hem tot van tijdens een beroemdheid. Maar anders het dan zijn tijdgenoot uit en superster Andy Warhol door was Lichtenstein een ingetogen de en van rustige persoonlijkheid uit die het liefst non-stop aan het op tv een werk was in zijn een atelier in de buurt van uit New tijdens York.Minder

september 2021
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!