Programma gemist?

Met zijn op de comic books de geïnspireerde schilderijen een leverde kunstenaar door Roy Lichtenstein in met de jaren zestig naar een ironisch commentaar op de Amerikaanse in cultuur.Meer Met uit zijn op comic naar books geïnspireerde op schilderijen leverde door kunstenaar Roy Lichtenstein in in de jaren zestig uit een ironisch commentaar op de de Amerikaanse cultuur. Zijn op bijdragen door aan de popart maakten hem met tot een op tv beroemdheid. Maar anders dan de uit zijn tijdgenoot en superster door Andy Warhol was Lichtenstein in een ingetogen en rustige op tv persoonlijkheid die naar het tijdens liefst non-stop aan het werk was in het in zijn atelier in de uit buurt op van New York.Minder

Met tijdens zijn op comic van books geïnspireerde schilderijen leverde door kunstenaar Roy Lichtenstein van in de jaren de zestig commentaar in op de een Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan naar de in pop art maakten hem beroemd.Meer Met in door zijn op comic books de geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy de van Lichtenstein in de jaren zestig een met ironisch commentaar het op de Amerikaanse tijdens cultuur. Zijn het bijdragen aan de pop van art maakten op hem tot een een beroemdheid. Maar anders dan in zijn tijdens tijdgenoot en superster Andy Warhol uit was Lichtenstein een door ingetogen en het rustige persoonlijkheid die het van liefst non-stop aan met het werk met was in zijn atelier in naar het de buurt van New in York.Minder

mei 2021
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!