Programma gemist?

Met zijn op tijdens het comic books geïnspireerde schilderijen leverde op tv kunstenaar Roy Lichtenstein in op de jaren op tv zestig een ironisch in commentaar op een de Amerikaanse cultuur.Meer de Met zijn de op comic books geïnspireerde tijdens schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein op tv in de jaren de op zestig een ironisch commentaar op het de Amerikaanse het cultuur. Zijn bijdragen aan de op naar popart maakten hem tot een beroemdheid. op Maar tijdens anders dan zijn met tijdgenoot en superster Andy Warhol de was de Lichtenstein een ingetogen en rustige het persoonlijkheid door die het liefst non-stop aan door het werk uit was in zijn atelier het in de buurt in de van New York.Minder

Met naar zijn op comic books met geïnspireerde met schilderijen leverde kunstenaar in Roy Lichtenstein in de jaren uit zestig commentaar op de de Amerikaanse op cultuur. Zijn bijdragen uit aan de uit pop art maakten uit hem beroemd.Meer Met zijn op uit comic books geïnspireerde de schilderijen leverde kunstenaar Roy met Lichtenstein in met de jaren zestig tijdens een ironisch commentaar op op de Amerikaanse cultuur. tijdens van Zijn bijdragen aan de op tv pop art de maakten hem tot met een beroemdheid. Maar anders dan een zijn door tijdgenoot en superster Andy Warhol was de Lichtenstein een ingetogen een en de rustige persoonlijkheid die het liefst met op tv non-stop aan het werk was door in zijn atelier in de de buurt van met New het York.Minder

januari 2021
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!