Programma gemist?

Met zijn op tv op comic books de geïnspireerde schilderijen in leverde kunstenaar een Roy Lichtenstein in de de jaren zestig een ironisch commentaar van op de Amerikaanse door cultuur.Meer Met door zijn in op comic books geïnspireerde op tv schilderijen leverde kunstenaar Roy met Lichtenstein in op de jaren zestig van een ironisch commentaar op uit de Amerikaanse van cultuur. Zijn bijdragen door aan de op popart maakten hem naar tot een beroemdheid. Maar anders tijdens dan zijn op tv tijdgenoot en superster tijdens Andy Warhol was met Lichtenstein een ingetogen en rustige naar persoonlijkheid die het het liefst non-stop aan tijdens het werk was door in zijn atelier in op tv in de buurt van tijdens New York.Minder

Met zijn op in met comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar een Roy Lichtenstein in tijdens de een jaren zestig commentaar op de tijdens Amerikaanse de cultuur. Zijn van bijdragen aan de de pop art maakten naar hem beroemd.Meer Met zijn op comic in books geïnspireerde een schilderijen tijdens leverde kunstenaar Roy Lichtenstein het in de jaren zestig een naar uit ironisch commentaar op door de Amerikaanse cultuur. op Zijn bijdragen aan naar de pop art maakten uit hem tot de een beroemdheid. Maar anders een dan zijn tijdgenoot op en superster de Andy Warhol was in Lichtenstein een ingetogen en rustige persoonlijkheid een die uit het liefst op non-stop aan het werk was in het zijn een atelier in de buurt het van New van York.Minder

september 2020
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!