Programma gemist?

Met zijn op een naar comic books geïnspireerde schilderijen leverde tijdens kunstenaar Roy door Lichtenstein in de naar jaren zestig een een ironisch commentaar op tv op de Amerikaanse het cultuur.Meer Met zijn op comic uit books geïnspireerde schilderijen de leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in in met de jaren tijdens zestig een ironisch commentaar op de naar op tv Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen tijdens aan de popart maakten tijdens hem uit tot een beroemdheid. van Maar anders dan zijn tijdgenoot en op tijdens superster Andy Warhol was Lichtenstein het een ingetogen en op rustige persoonlijkheid die het het liefst van non-stop aan het werk naar was door in zijn atelier in de buurt een tijdens van New York.Minder

Met zijn op de comic books met geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar uit op Roy Lichtenstein in de jaren naar zestig commentaar een op de Amerikaanse een cultuur. Zijn bijdragen het aan de uit pop art maakten hem beroemd.Meer op tv Met zijn op comic op books geïnspireerde schilderijen in leverde kunstenaar Roy tijdens een Lichtenstein in de jaren zestig een tijdens ironisch commentaar op met het de Amerikaanse cultuur. Zijn op tv bijdragen aan de pop naar art maakten hem van tot een naar beroemdheid. Maar op tv anders dan zijn tijdgenoot het en superster het Andy Warhol was met Lichtenstein een ingetogen en rustige persoonlijkheid een uit die het liefst de non-stop aan het werk tijdens was in zijn atelier van in de buurt van uit New uit York.Minder

mei 2020
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!