Programma gemist?

Met zijn op op tv comic books in geïnspireerde schilderijen op leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in naar de op jaren zestig een door ironisch commentaar op de van Amerikaanse op cultuur.Meer Met zijn tijdens op comic books geïnspireerde tijdens schilderijen leverde met kunstenaar Roy Lichtenstein in de de jaren zestig een in ironisch commentaar op de op Amerikaanse het cultuur. Zijn bijdragen aan uit de popart met maakten hem tot een beroemdheid. naar Maar met anders dan zijn tijdgenoot op en van superster Andy Warhol was Lichtenstein een tijdens ingetogen tijdens en rustige persoonlijkheid die het door liefst een non-stop aan het werk met was in zijn door atelier in de op buurt van door New York.Minder

Met op zijn op comic books geïnspireerde het van schilderijen leverde kunstenaar Roy op Lichtenstein in de jaren zestig op tv commentaar op een de Amerikaanse cultuur. Zijn het bijdragen aan de een pop op tv art maakten door hem beroemd.Meer Met zijn op door comic books geïnspireerde schilderijen in leverde kunstenaar op tv Roy Lichtenstein in met de jaren zestig door een ironisch commentaar op tv op de Amerikaanse met cultuur. Zijn bijdragen aan met het de pop art de maakten hem tot een beroemdheid. Maar in anders door dan zijn tijdgenoot en superster op Andy Warhol was de door Lichtenstein een ingetogen en rustige uit persoonlijkheid van die het liefst non-stop aan het de op werk was in zijn op tv atelier in de het buurt van van New York.Minder

januari 2020
08-05-2016 19:15

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig een ironisch commentaar op de Amerikaanse cultuur.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Licht...

07-05-2015 23:00

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror - Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror

Met zijn op comic books geïnspireerde schilderijen leverde kunstenaar Roy Lichtenstein in de jaren zestig commentaar op de Amerikaanse cultuur. Zijn bijdragen aan de pop art maakten hem beroemd.Meer Met zijn op comic books geïnspireerde sch...

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror bij Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Roy Lichtenstein - Behind the Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-05-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!