Programma gemist?

Volgens een in oud met spreekwoord is in liefde een en oorlog naar alles geoorloofd. Wat gebeurt er als met in een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt met op het een moment dat de tijdens Tweede Wereldoorlog door uitbreekt?Meer Volgens een oud naar spreekwoord is in liefde en een oorlog tijdens alles geoorloofd. een Wat gebeurt er naar als een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt met op het moment een dat de naar Tweede Wereldoorlog uitbreekt? Het het Bombardement vertelt door het verhaal van uit de onmogelijke liefde op tv tussen Eva tijdens en Vincent. op tv Een verhaal dat de even schrijnend als ontroerend, even verrassend van als fataal en de even spannend in als tijdens romantisch is. Vincent met is een jonge, op zorgeloze jongen die als de bellboy werkt op tv in een Rotterdams hotel. op Hij wil niets liever dan een profbokser worden en met met de zijn broer op verhuizen naar Amerika om zijn de droom na op te jagen. Eva van is een jonge, Duitse vrouw van die op het van punt staat een uit verstandshuwelijk aan te door tijdens gaan met een rijke door projectontwikkelaar. Op het op moment dat hun op wegen kruisen, landen de in eerste het Duitse parachutisten. Het begin uit van de oorlog waarbij naar Rotterdam letterlijk tijdens in elkaar stort. Ondanks alle van ellende en het het van gevaar dat dreigt, op ontluikt een onstuitbare liefde tussen uit Eva en op tv Vincent. Een liefde die uit enorm van op de proef op tv wordt gesteld als Nederland met langzaamaan door de Duitsers op wordt overgenomen op en de bommen op op Rotterdam tijdens neervallen.Minder

juni 2020
09-05-2015 21:15

Het Bombardement

Het Bombardement - Het Bombardement

Volgens een oud spreekwoord is in liefde en oorlog alles geoorloofd. Wat gebeurt er als een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt?Meer Volgens een oud spreekwoord is in liefde en oorl...

Het Bombardement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Bombardement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Bombardement bij Het Bombardement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Bombardement. Heb je een uitzending van Het Bombardement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Bombardement gemist

Uitzending gemist van Het Bombardement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Bombardement, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Bombardement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Bombardement? Hier kun je alle uitzendingen van Het Bombardement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!