Programma gemist?

Volgens een oud een spreekwoord is in in liefde een en oorlog alles een geoorloofd. Wat gebeurt er als het een een allesomvattende, zinderende liefde van ontvlamt op het tijdens moment dat de Tweede naar Wereldoorlog uitbreekt?Meer Volgens op tv een oud spreekwoord het is in liefde en op oorlog alles geoorloofd. in Wat uit gebeurt er door als een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt tijdens op de het moment dat op tv de Tweede Wereldoorlog het uitbreekt? Het Bombardement vertelt van het verhaal van de de tijdens onmogelijke liefde tussen Eva en Vincent. met Een verhaal dat de in even schrijnend als ontroerend, even verrassend met uit als fataal en even op spannend als romantisch is. tijdens Vincent is een in jonge, zorgeloze jongen die door als bellboy door werkt in een uit Rotterdams hotel. Hij wil van niets liever naar dan profbokser worden door en met een zijn broer verhuizen naar op tv Amerika uit om zijn droom na te in jagen. Eva is een op door jonge, Duitse vrouw die op het het punt staat een een verstandshuwelijk aan te op tv gaan met een in rijke een projectontwikkelaar. Op op het moment dat hun wegen naar kruisen, op tv landen de eerste een Duitse parachutisten. Het begin van in de oorlog waarbij tijdens Rotterdam letterlijk in de elkaar door stort. Ondanks alle ellende en het de gevaar tijdens dat dreigt, ontluikt het een onstuitbare liefde tussen Eva op en door Vincent. Een uit liefde die enorm op de proef tijdens wordt gesteld in als Nederland langzaamaan van door de Duitsers in wordt overgenomen op tv en de bommen op Rotterdam door de neervallen.Minder

januari 2021
09-05-2015 21:15

Het Bombardement

Het Bombardement - Het Bombardement

Volgens een oud spreekwoord is in liefde en oorlog alles geoorloofd. Wat gebeurt er als een allesomvattende, zinderende liefde ontvlamt op het moment dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt?Meer Volgens een oud spreekwoord is in liefde en oorl...

Het Bombardement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Bombardement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Bombardement bij Het Bombardement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Bombardement. Heb je een uitzending van Het Bombardement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Bombardement gemist

Uitzending gemist van Het Bombardement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Bombardement, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Het Bombardement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Bombardement? Hier kun je alle uitzendingen van Het Bombardement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!