Programma gemist?

Familiefilm het met de nodige humor, naar waarin door de authenticiteit van de Gentenaar centraal een staat: op tv trots en naar vastberaden. Het verhaal met volgt diverse Gentenaars die met strijden voor tijdens het behoud van de de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld tijdens van de nodige tijdens dosis humor, op tv waarin de authenticiteit van de naar Gentenaar centraal tijdens staat: fier, trots op tv en vastberaden. In door het verhaal met volgen we diverse Gentenaars die elk uit op hun beurt op tv baat het hebben bij het behoud in van de volkstuintjes. De het hoofdrol is tijdens weggelegd voor een progressieve door priester die, op tv dankzij de groenten op tv uit door die volkstuintjes, dagelijks verse soep van uitdeelt aan daklozen. Zijn het missie met dreigt echter abrupt het te eindigen wanneer de de burgemeester onder druk gezet met wordt door de naar van Franse winkelreus Colfour om door de 'ziel' van met Gent te het verkopen.Minder

december 2021
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!