Programma gemist?

Familiefilm met tijdens de nodige humor, het waarin de authenticiteit van op tv de Gentenaar centraal uit staat: trots in en de vastberaden. Het verhaal volgt diverse op Gentenaars die tijdens strijden voor het behoud op tv van in de volkstuintjes.Meer Familiefilm, op vergezeld van de nodige dosis humor, van waarin uit de authenticiteit van door de Gentenaar centraal staat: naar fier, trots op en vastberaden. In het verhaal uit in volgen we diverse tijdens Gentenaars die elk een op hun beurt baat op tv hebben bij het door behoud van de volkstuintjes. tijdens De hoofdrol is op tv weggelegd uit voor een progressieve van priester die, dankzij de groenten uit de die volkstuintjes, dagelijks het verse soep op uitdeelt aan daklozen. Zijn op tv missie dreigt op tv echter abrupt te het eindigen wanneer met de burgemeester onder druk gezet het wordt door de uit Franse winkelreus tijdens Colfour om de 'ziel' van tijdens van Gent te naar verkopen.Minder

juni 2021
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!