Programma gemist?

Familiefilm de met de de nodige humor, waarin de van authenticiteit van de Gentenaar centraal door staat: in trots en tijdens vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars op tv in die strijden voor tijdens het behoud van de de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de tijdens nodige op tv dosis humor, waarin op de authenticiteit van de door Gentenaar centraal staat: het fier, trots en het vastberaden. In het het verhaal volgen van we diverse Gentenaars van die elk met op hun beurt baat op tv hebben bij het behoud een van de volkstuintjes. tijdens De in hoofdrol is weggelegd met voor een progressieve op tv priester die, dankzij de door groenten uit die volkstuintjes, met dagelijks verse soep uitdeelt naar aan daklozen. door Zijn op missie dreigt echter abrupt te tijdens eindigen wanneer met de burgemeester onder een druk gezet wordt door de het Franse winkelreus het Colfour om de het 'ziel' van Gent door te een verkopen.Minder

juli 2020
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!