Programma gemist?

Familiefilm met de het nodige humor, uit waarin van de authenticiteit van de Gentenaar centraal naar staat: trots tijdens en vastberaden. op Het verhaal volgt de diverse Gentenaars naar die strijden voor met het behoud van de volkstuintjes.Meer tijdens Familiefilm, vergezeld van van de nodige van dosis humor, waarin de authenticiteit door van de met Gentenaar centraal staat: fier, de van trots en vastberaden. In op tv het verhaal een volgen we diverse Gentenaars die elk van op hun in beurt baat hebben met bij het behoud in van de van volkstuintjes. De hoofdrol is weggelegd door voor een progressieve in op priester die, dankzij de groenten uit uit die volkstuintjes, dagelijks van verse de soep uitdeelt aan daklozen. op Zijn missie dreigt naar echter abrupt te op tv eindigen wanneer de op burgemeester onder druk gezet het wordt door de het het Franse winkelreus Colfour om de 'ziel' in van Gent te met van verkopen.Minder

februari 2021
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!