Programma gemist?

Familiefilm met de naar nodige humor, waarin tijdens van de authenticiteit van de Gentenaar in centraal staat: trots door en vastberaden. uit Het verhaal volgt diverse Gentenaars naar die strijden voor van het naar behoud van op tv de volkstuintjes.Meer Familiefilm, met vergezeld van de nodige tijdens dosis humor, van waarin de authenticiteit van op de Gentenaar centraal staat: de fier, trots en vastberaden. door In het van verhaal volgen naar we diverse op Gentenaars die elk op op hun beurt baat door hebben bij in het behoud van de door volkstuintjes. De hoofdrol is weggelegd met voor een in progressieve priester met die, dankzij met de groenten uit die in volkstuintjes, dagelijks verse soep naar uitdeelt aan daklozen. tijdens Zijn missie dreigt een echter het abrupt te eindigen wanneer de met burgemeester het onder druk gezet wordt door de tijdens Franse winkelreus op Colfour op om de 'ziel' het van Gent te op tv verkopen.Minder

oktober 2020
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!