Programma gemist?

Familiefilm de met de tijdens nodige humor, waarin de met authenticiteit van het de Gentenaar centraal van staat: trots en vastberaden. Het met verhaal volgt tijdens diverse Gentenaars die strijden voor op tv het behoud van het met de volkstuintjes.Meer Familiefilm, uit vergezeld van de nodige dosis door humor, waarin de een authenticiteit het van de Gentenaar centraal staat: op fier, trots en vastberaden. naar In het de verhaal een volgen we diverse Gentenaars die elk naar door op hun beurt het baat hebben bij op tv het behoud van in de volkstuintjes. De op hoofdrol is weggelegd voor op tv een progressieve priester die, dankzij door door de groenten uit naar die volkstuintjes, dagelijks uit verse soep uitdeelt op aan daklozen. Zijn missie dreigt met echter op tv abrupt te eindigen wanneer de burgemeester door onder druk gezet een wordt op door de Franse winkelreus Colfour op door om de 'ziel' van een Gent te tijdens verkopen.Minder

april 2021
09-05-2015 23:35

De maagd van Gent

De maagd van Gent - De maagd van Gent

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.Meer Familiefilm, vergezeld van de nodig...

De maagd van Gent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maagd van Gent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maagd van Gent bij De maagd van Gent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maagd van Gent. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maagd van Gent gemist

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De maagd van Gent, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De maagd van Gent gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De maagd van Gent? Hier kun je alle uitzendingen van De maagd van Gent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-05-2015 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!