Programma gemist?

Seizoen in 4 - Aflevering 1 op - Kinderserie over de uit muizen Jul op & het Julia, vaste bewoners van op pretpark Julianatoren. Jul & Julia het en op tv de IJsmeester. De beroemde ijsmeester Bollino komt van het naar Apeldoorn om ijs te testen. naar in Meneer Kaasgaaf besluit op tv het lekkerste frambozenijs te maken. Maar in uit als de ijsmeester van komt proeven, trekt hij meteen een tijdens vies gezicht. Hij de roept boos dat uit hij door de Julianatoren laat door sluiten! Meneer Kaasgaaf staat voor met een raadsel. Waarom op smaakt het op ijs op opeens zo raar? naar Zou dit soms weer een plannetje het van de boeven de kunnen het zijn?

Seizoen 4 tijdens - Aflevering het 1 - Kinderserie op tv over de naar muizen Jul & Julia, van vaste bewoners van naar pretpark Julianatoren. Jul & uit Julia en de IJsmeester. De beroemde op ijsmeester Bollino een komt naar door Apeldoorn om ijs te testen. de Meneer op Kaasgaaf besluit het het lekkerste frambozenijs met te maken. Maar als uit de ijsmeester komt naar proeven, trekt hij meteen naar een vies gezicht. Hij uit het roept boos dat hij de van Julianatoren laat sluiten! Meneer met Kaasgaaf staat tijdens voor een raadsel. van Waarom tijdens smaakt het ijs opeens een zo raar? uit Zou dit soms weer een plannetje tijdens van van de boeven kunnen in zijn?

De een beroemde ijsmeester Bollino met komt naar Apeldoorn naar om ijs te het testen. Meneer het Kaasgaaf besluit het lekkerste het frambozenijs te maken. Maar als door de ijsmeester uit komt proeven, trekt uit hij meteen een vies van gezicht. Hij een roept op tv boos dat hij de in Julianatoren laat sluiten! Meneer uit Kaasgaaf staat voor naar een raadsel. het Waarom smaakt van het ijs opeens zo met raar? Is dit soms door weer een in plannetje van de van boeven?

De een beroemde ijsmeester op Bollino komt naar Apeldoorn om ijs op tv door te testen. Meneer Kaasgaaf besluit in het een lekkerste frambozenijs te maken. Maar als het de in ijsmeester komt proeven, uit trekt hij meteen een vies met gezicht. Hij roept van boos dat van hij tijdens de Julianatoren laat sluiten! Meneer Kaasgaaf naar de staat voor een raadsel. Waarom smaakt een het het ijs opeens zo uit raar? Is dit naar soms weer van een plannetje van de naar boeven?

De met beroemde ijsmeester Bollino met komt naar Apeldoorn om tijdens ijs tijdens te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het het het lekkerste frambozenijs te tijdens maken. Maar als de in ijsmeester komt proeven, trekt in hij meteen een vies van gezicht. een Hij roept boos dat in hij de Julianatoren de laat sluiten! Meneer op Kaasgaaf staat voor door een raadsel. op Waarom smaakt het ijs opeens met zo in raar? Is dit soms weer een op tv een plannetje van de op boeven?

Jul een en Julia vinden een tijdens oud boek met op zolder met daarin een tijdens brief op van Juls grootvader, Julius. door Hij schrijft over uit de grootste schat ooit, op tv die hij uit heeft gevonden in naar het uit Wilde Westen: de schat met van het oneindige door gouden geel. Samen met in meneer Kaasgaaf van en mevrouw Suikerspin besluiten naar de muizen ernaar op van zoek te gaan. in Maar ook de in boeven zijn de op met buit op het spoor! Wie de zal het als eerste de schat met het het oneindige gouden de geel vinden in het op tv Wilde op tv Westen?

Jul van en Julia vinden een de oud boek op de zolder met daarin een uit brief van van Juls op tv grootvader, Julius. Hij door schrijft over de van grootste schat ooit, die hij op tv heeft het gevonden in het het Wilde Westen: de schat van het het oneindige het gouden geel. Samen met meneer naar uit Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op tv besluiten de muizen naar ernaar op zoek te gaan. van het Maar ook de op tv boeven zijn de op tv buit op het spoor! Wie door zal een als eerste de door schat met het oneindige gouden geel op vinden in het met een Wilde Westen?

Jul met en Julia uit vinden een oud boek op zolder een met daarin de een brief van tijdens Juls naar grootvader, Julius. Hij schrijft over de een grootste schat ooit, van die hij heeft in gevonden met in het Wilde Westen: de op tv schat van een het oneindige het gouden geel. Samen met op meneer Kaasgaaf en mevrouw door Suikerspin besluiten de het het muizen ernaar op zoek te op gaan. Maar ook de de boeven zijn de in buit naar op het spoor! Wie zal de als eerste naar de naar schat met het oneindige gouden van geel vinden een in het tijdens Wilde Westen?

Jul van en Julia vinden door een oud boek op van zolder met daarin een uit brief van Juls met grootvader, tijdens Julius. Hij schrijft over van de grootste schat ooit, tijdens die hij naar heeft gevonden op in het Wilde naar Westen: de schat van door het oneindige gouden geel. met Samen met in meneer Kaasgaaf en in mevrouw door Suikerspin besluiten de muizen een ernaar op zoek het te gaan. met Maar ook de boeven zijn uit de buit op uit het spoor! tijdens Wie zal als eerste in de schat met het met oneindige gouden de geel met vinden in het op Wilde Westen?

Jul de en Julia op vinden een oud op tv boek op zolder met daarin de een in brief van Juls grootvader, Julius. Hij op schrijft over op de de grootste schat ooit, die hij heeft in gevonden in het een met Wilde Westen: de het schat van het oneindige gouden tijdens geel. Samen met meneer op tv Kaasgaaf en naar mevrouw Suikerspin op besluiten de muizen ernaar in op zoek naar te gaan. Maar ook van de boeven met zijn de buit op door het spoor! Wie zal op als eerste de door schat met van het oneindige met gouden geel vinden in van het Wilde in Westen?

Meneer tijdens Kaasgaaf is nerveus, van want zijn vader komt uit op bezoek. Als uit hij de ooit één fout in maakt als directeur, dan geeft zijn in vader het pretpark de weg aan op de eerste naar de beste die door langskomt. Dat brengt de in boeven op een de idee! Lukt het de de boeven om het door op tv bezoek van Kaasgaaf Senior in in de een soep te laten lopen? Of op tv zouden Jul, Julia, uit mevrouw Suikerspin naar en meneer Kaasgaaf op tijd een in hun plannetje in de gaten de krijgen?

Meneer Kaasgaaf is op tv nerveus, het want zijn vader de komt op bezoek. met Als hij ooit één naar fout maakt door als directeur, tijdens dan geeft zijn vader het pretpark uit weg aan in de eerste de beste het die langskomt. van Dat brengt de boeven een op een van idee! Lukt naar het de op tv boeven om het bezoek van van Kaasgaaf Senior het in de soep te laten het lopen? op Of zouden naar Jul, Julia, mevrouw naar Suikerspin en meneer op tv Kaasgaaf op tijd hun plannetje met in in de gaten krijgen?

Meneer Kaasgaaf is tijdens nerveus, want op zijn vader komt op de bezoek. het Als hij ooit één in fout door maakt als directeur, dan in geeft zijn vader het pretpark naar weg met aan de eerste de uit beste die langskomt. Dat in brengt de de boeven uit op een idee! Lukt het de de boeven om op het bezoek op van Kaasgaaf Senior op in de soep op te laten lopen? een Of zouden van Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en meneer op tv op Kaasgaaf op tijd tijdens hun plannetje in de gaten op krijgen?

Meneer Kaasgaaf is het nerveus, een want zijn vader komt van op op bezoek. Als hij ooit de één fout maakt als op tv directeur, dan geeft zijn tijdens vader het pretpark van weg aan de naar eerste uit de beste die langskomt. de Dat brengt uit de boeven in op een idee! Lukt tijdens het de boeven tijdens om het van bezoek van Kaasgaaf Senior naar in de soep te een laten naar lopen? Of zouden Jul, Julia, mevrouw de Suikerspin en in meneer Kaasgaaf op op tijd hun uit plannetje in uit de gaten krijgen?

Meneer in Kaasgaaf is nerveus, want naar zijn vader komt op het bezoek. Als met hij ooit één naar fout maakt als in directeur, dan geeft in zijn vader het pretpark een weg aan de een eerste de beste in die langskomt. Dat naar brengt de uit boeven op door een idee! Lukt het de op tijdens boeven om het bezoek van in Kaasgaaf Senior in de met uit soep te laten lopen? Of een zouden Jul, Julia, mevrouw het Suikerspin van en meneer Kaasgaaf op tv op tijd met hun plannetje in met de gaten krijgen?

maart 2019
22-03-2019 07:01

Jul & Julia

Jul & Julia - Jul & Julia

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Jul & Julia en de IJsmeester. De beroemde ijsmeester Bollino komt naar Apeldoorn om ijs te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het le...

21-03-2019 07:03

Jul & Julia

Jul & Julia - Jul & Julia

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Jul & Julia en de IJsmeester. De beroemde ijsmeester Bollino komt naar Apeldoorn om ijs te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het le...

20-03-2019 07:01

en de IJsmeester

Jul & Julia - en de IJsmeester

De beroemde ijsmeester Bollino komt naar Apeldoorn om ijs te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het lekkerste frambozenijs te maken. Maar als de ijsmeester komt proeven, trekt hij meteen een vies gezicht. Hij roept boos dat hij de Julianatoren...

19-03-2019 07:02

en de IJsmeester

Jul & Julia - en de IJsmeester

De beroemde ijsmeester Bollino komt naar Apeldoorn om ijs te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het lekkerste frambozenijs te maken. Maar als de ijsmeester komt proeven, trekt hij meteen een vies gezicht. Hij roept boos dat hij de Julianatoren...

18-03-2019 07:01

en de IJsmeester

Jul & Julia - en de IJsmeester

De beroemde ijsmeester Bollino komt naar Apeldoorn om ijs te testen. Meneer Kaasgaaf besluit het lekkerste frambozenijs te maken. Maar als de ijsmeester komt proeven, trekt hij meteen een vies gezicht. Hij roept boos dat hij de Julianatoren...

15-03-2019 07:02

in het Wilde Westen

Jul & Julia - in het Wilde Westen

Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaas...

14-03-2019 07:01

in het Wilde Westen

Jul & Julia - in het Wilde Westen

Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaas...

13-03-2019 07:01

in het Wilde Westen

Jul & Julia - in het Wilde Westen

Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaas...

12-03-2019 07:02

in het Wilde Westen

Jul & Julia - in het Wilde Westen

Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaas...

11-03-2019 07:01

in het Wilde Westen

Jul & Julia - in het Wilde Westen

Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaas...

08-03-2019 07:02

en de vader van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia - en de vader van meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het b...

07-03-2019 07:01

en de vader van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia - en de vader van meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het b...

06-03-2019 07:02

en de vader van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia - en de vader van meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het b...

05-03-2019 07:02

en de vader van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia - en de vader van meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het b...

04-03-2019 07:01

en de vader van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia - en de vader van meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is nerveus, want zijn vader komt op bezoek. Als hij ooit één fout maakt als directeur, dan geeft zijn vader het pretpark weg aan de eerste de beste die langskomt. Dat brengt de boeven op een idee! Lukt het de boeven om het b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jul & Julia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jul & Julia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jul & Julia bij Jul & Julia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jul & Julia. Heb je een uitzending van Jul & Julia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jul & Julia gemist

De muizen Jul & Julia zijn vaste bewoners van pretpark de Julianatoren. Samen met de directeur meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin beleven ze de meest spannende avonturen in het park. Er is van alles te verwachten: van het zoeken naar een echte schat tot aan de ontvoering van mevrouw Suikerspin. Twee boeven doen er alles aan om het iedereen zo moeilijk mogelijk te maken.

Uitzending gemist van Jul & Julia? Hier kun je alle uitzendingen van Jul & Julia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 479
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 07:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord