Programma gemist?

Hoe door Provo's in Amsterdam met in anarchistisch elan en ludieke naar acties de macht op uit de tent op tv lokt, een politie en burgemeester tot uit wanhoop een drijft, de jeugd een eigen op stem geeft en Nederland het voorgoed op tv verandert.Meer Deze tweedelige tijdens documentaire laat zien hoe een met klein groepje jongeren op tv in het Amsterdam op van de tijdens jaren zestig de met anarchistisch door elan en ludieke acties de op macht uit tijdens haar tent lokt, politie en een burgemeester op tot wanhoop drijft, de tijdens jeugd een een eigen stem geeft op en Nederland voorgoed door verandert. De met protestgeneratie zorgt voor een hevig generatieconflict. met Provo door wordt de spreekbuis in van het verlangen in naar verandering. tijdens Rebelse Stad vertrekt in vanuit de jaren vijftig met het beatniks, marihuana, in nozems, pleiners en naar dijkers en happenings naar door de revolutionaire jaren zestig. van De het film bevat uniek filmmateriaal een uit die jaren van en laat de in periode herleven waarin naoorlogse door jongeren vrijheid proeven door en een zich proberen los te maken op tv van God in en op Gebod van de generaties voor op hen. in Provo bestond maar twee het jaar, maar Nederland was de voorgoed het veranderd. Veel van wat we het nu als vanzelfsprekend beschouwen de begon met in die de jaren.Minder

oktober 2019
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!