Programma gemist?

Hoe op Provo's in op tv Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke in acties de macht het uit de op tent lokt, uit politie en burgemeester tot de wanhoop drijft, de jeugd uit een eigen uit stem geeft en op Nederland voorgoed het verandert.Meer Deze tweedelige naar documentaire laat in zien hoe een van klein groepje jongeren in een het Amsterdam van de tijdens jaren uit zestig met anarchistisch elan op tv en ludieke acties de in macht uit haar in tent lokt, politie en door op burgemeester tot wanhoop met drijft, de jeugd een eigen stem naar geeft en uit Nederland van voorgoed verandert. De protestgeneratie zorgt de voor een hevig de generatieconflict. Provo wordt tijdens de spreekbuis het van het verlangen van naar verandering. Rebelse Stad vertrekt naar in vanuit de jaren in vijftig met beatniks, marihuana, nozems, pleiners van en dijkers van en naar happenings naar de in revolutionaire jaren zestig. De film op tv bevat een uniek filmmateriaal uit die jaren en het laat de tijdens periode herleven waarin naoorlogse door jongeren vrijheid proeven van en uit zich proberen los te naar maken van God op en het Gebod van de generaties voor een hen. Provo bestond maar op twee jaar, maar van door Nederland was voorgoed veranderd. de Veel van wat we nu op als vanzelfsprekend beschouwen het begon in die op tv uit jaren.Minder

september 2021
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!