Programma gemist?

Hoe de Provo's in Amsterdam door met anarchistisch naar elan en ludieke acties op tv de macht uit de naar tent lokt, politie en tijdens burgemeester tot tijdens wanhoop drijft, de jeugd op een eigen in stem geeft en Nederland met voorgoed verandert.Meer Deze naar met tweedelige documentaire laat naar zien hoe een klein groepje met jongeren in het in Amsterdam van tijdens de jaren zestig met een anarchistisch elan en in ludieke acties de tijdens macht uit haar tent met lokt, door politie en burgemeester op tv tot wanhoop drijft, de naar jeugd een het eigen stem geeft tijdens en Nederland voorgoed verandert. De door protestgeneratie uit zorgt voor door een hevig generatieconflict. op tv Provo wordt de spreekbuis op tv van het in verlangen naar verandering. Rebelse Stad vertrekt uit vanuit de jaren het vijftig van met beatniks, marihuana, de nozems, pleiners en het dijkers en happenings naar de naar revolutionaire jaren zestig. uit een De film bevat uniek filmmateriaal uit het die jaren met en laat de periode tijdens herleven door waarin naoorlogse tijdens jongeren vrijheid proeven en zich proberen met los met te maken van God en op Gebod van op tv de generaties het voor hen. Provo bestond in maar met twee jaar, maar Nederland was voorgoed op veranderd. Veel van een op wat we nu naar als vanzelfsprekend beschouwen de begon in die door jaren.Minder

mei 2021
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!