Programma gemist?

Hoe op Provo's in Amsterdam met van anarchistisch elan en van ludieke acties de met macht door uit de tent lokt, in politie en burgemeester tijdens tot wanhoop drijft, tijdens de jeugd naar een eigen stem geeft het en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tijdens in tweedelige documentaire laat zien hoe het een op klein groepje jongeren een in het Amsterdam van de in jaren zestig met anarchistisch met het elan en ludieke acties de macht in uit het haar tent met lokt, politie en van burgemeester tot wanhoop drijft, de uit jeugd op een eigen stem een geeft en Nederland op tv voorgoed verandert. De protestgeneratie de zorgt voor een met hevig generatieconflict. Provo in wordt de spreekbuis van het het verlangen naar verandering. een Rebelse Stad vertrekt met vanuit de de jaren naar vijftig met beatniks, marihuana, nozems, in pleiners en dijkers van en happenings naar de de revolutionaire jaren zestig. een het De film bevat in uniek filmmateriaal uit die jaren op en laat de een periode herleven waarin op naoorlogse jongeren een vrijheid proeven de en zich proberen van los te maken van God door en Gebod de van de generaties voor hen. tijdens Provo bestond het maar twee de jaar, maar Nederland op tv was voorgoed veranderd. Veel tijdens van wat door we nu de als vanzelfsprekend beschouwen begon in die naar door jaren.Minder

juni 2020
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!