Programma gemist?

Hoe het Provo's in van Amsterdam met anarchistisch elan met en ludieke acties de naar macht door uit de tent lokt, politie en in burgemeester tot wanhoop de met drijft, de jeugd de een eigen stem in geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer tijdens Deze naar tweedelige documentaire laat zien hoe het een klein groepje jongeren op in het het Amsterdam op tv van de jaren zestig met op anarchistisch het elan en ludieke acties de uit macht uit haar tent in op lokt, politie en burgemeester van tot wanhoop drijft, de de jeugd een uit eigen stem geeft en Nederland uit voorgoed verandert. De in uit protestgeneratie zorgt voor een hevig in generatieconflict. Provo wordt de door spreekbuis tijdens van het verlangen naar verandering. uit Rebelse van Stad vertrekt vanuit de uit jaren op tv vijftig met beatniks, uit marihuana, nozems, pleiners en dijkers en van happenings naar de met revolutionaire jaren op tv zestig. De film bevat de uniek filmmateriaal uit uit die jaren en uit laat de een periode herleven uit waarin naoorlogse jongeren van vrijheid proeven en met zich proberen los in te maken van door God en Gebod van de in generaties voor hen. met Provo bestond van maar twee jaar, van maar van Nederland was voorgoed veranderd. Veel van uit wat we nu tijdens uit als vanzelfsprekend beschouwen begon in die van op jaren.Minder

januari 2021
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!