Programma gemist?

Hoe Provo's in op tv van Amsterdam met anarchistisch elan een en ludieke acties de de macht de uit de tent lokt, politie en het burgemeester tot wanhoop met drijft, de jeugd naar een eigen door stem geeft en Nederland een voorgoed verandert.Meer Deze uit tweedelige door documentaire laat zien hoe een op tv op tv klein groepje jongeren in in het Amsterdam van de naar jaren zestig met uit anarchistisch de elan en ludieke acties de in macht uit haar tent naar lokt, politie en door burgemeester tot wanhoop op drijft, met de jeugd een eigen stem met geeft een en Nederland van voorgoed verandert. De protestgeneratie zorgt voor het een hevig generatieconflict. door Provo op wordt de tijdens spreekbuis van het verlangen naar verandering. op de Rebelse Stad vertrekt vanuit het de jaren het vijftig met beatniks, marihuana, nozems, een pleiners en een dijkers en happenings het naar de revolutionaire jaren naar zestig. De film het bevat van uniek filmmateriaal uit die jaren naar en laat de door periode herleven waarin een naoorlogse jongeren vrijheid proeven op tv en zich op proberen los te maken uit van de God en Gebod van de de generaties voor hen. het Provo in bestond maar met twee jaar, maar door Nederland was voorgoed veranderd. Veel door van wat met we nu een als vanzelfsprekend beschouwen begon in tijdens die tijdens jaren.Minder

september 2020
11-05-2015 20:25

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam - 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam

Hoe Provo's in Amsterdam met anarchistisch elan en ludieke acties de macht uit de tent lokt, politie en burgemeester tot wanhoop drijft, de jeugd een eigen stem geeft en Nederland voorgoed verandert.Meer Deze tweedelige documentaire laat zi...

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam bij 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Rebelse stad: Provo in Amsterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!