Programma gemist?

De door leerlingen van de Willem Alexanderschool een in door Nieuwegein worden verrast. op Een meisje de doet een wens voor haar op tv oma die tijdens haar broer uit Canada door graag de wil zien. Een ander meisje wenst het tijdens dat haar Afrikaanse vader een naar groot stuk vlees op mag op braden aan een met spit. En er wordt een uit wens gedaan voor een op een leerling van de school. Bijna een uit jaar geleden op werd zij naar gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels van gaat het gelukkig de beter de met haar. Zij wil in graag een naar filmpje opnemen met haar de YouTube-held Enzo de Knol.

Basisschool De het Griffel in in Zeist wordt dit keer de verrast. Ook op daar doen in weer heel veel kids een bijzondere op de wens. Een jongen wenst op voor zijn ernstig zieke harpjuf op tv dat zij een het naar keer mag spelen met de de beroemde harpist Remy van naar Kesteren. Een andere door uit jongen wenst dat met zijn vader en moeder voor een in tweede keer mogen de trouwen. De eerste op tv keer tijdens was zijn moeder namelijk hoogzwanger van en de ze hebben veel op tv meegemaakt met uit het gezin. Een naar meisje wenst voor haar van vriendje en klasgenootje dat met hij een op tv keer mag turnen met een van bekende uit turner. En die jongen in wenst op zijn een beurt voor zijn vriendinnetje in door dat zij les krijgt van een tijdens beroemde op tv voetballer.

De Witte op school op in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt in de boom weer op vol met betekenisvolle een wensen voor op een in ander. Zo wenst met een jongen dat van hij zijn opa en oma een mag verrassen met een uit chic het diner. Ze in passen al twintig jaar elke de maandag op hun op kleinkinderen en dan de koken ze het steevast spinazie. Een meisje op wenst tijdens voor haar oudere zus dat ze met een keer naar mag op tv trainen met het Nederlands van dameshockeyteam. Een ander meisje wenst de voor op tv haar klasgenootje dat van zij een keer door mag meehelpen in een echt in dierenasiel. En met een broer en een in zus wensen voor een het hun oma een onbezorgde van dag, omdat zij dag en door nacht voor op tv opa zorgt die aan in Alzheimer de lijdt.

Deze het week komt Johnny de Mol van uit de boel flink wakker schudden uit op basisschool op De Achtbaan in Tiel. tijdens De boom de hangt vol de met wensen. Zo de zijn er twee meisjes die wensen de dat er een van groot in geldbedrag wordt ingezameld voor mensen in met kanker. Ook van wil een naar jongen zijn uit oudere broer bedanken voor uit alle steun op tv tijdens de scheiding van een hun ouders. De jongen de wenst dat zijn het broer, die de groot fan de is van dj Hardwell, door zijn op idool mag ontmoeten. Daarnaast naar wenst een meisje dat het haar vader voorgoed van naar zijn vliegangst van afkomt. het Een jongen wenst dat zijn oma van het de as van opa uit mag uitstrooien door op Schiermonnikoog, de plek waar tijdens opa de het liefst kwam.

De de Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt de verrast. Een meisje de door wenst voor haar uit oma dat zij een rolletje door mag door spelen in een serie met van Linda met de Mol. Een uit groep kinderen wenst een groot uit welkomstfeest het voor vluchtelingen in Nederland. het Een jongen die van zelf met zijn gezin naar met Nederland is gevlucht, van wenst tijdens voor zijn vader dat op tv hij zijn rijbewijs het mag van halen. En een meisje wenst voor op op haar slechthorende zusje dat zij een het springworkshop krijgt in van de olympisch een kampioen, springruiter Jeroen het Dubbeldam.

Johnny tijdens de Mol verrast basisschool het Het Startblok het in Harderwijk. Een op jongen wenst voor zijn de oma een hereniging op met haar tijdens jeugdvriendin die op naar Canada is geëmigreerd. Een andere tijdens jongen wenst voor naar zijn tweelingbroer dat naar hij mag meevaren van met de het Koninklijke met Nederlandse Redding Maatschappij. Een de meisje wenst voor haar op tv oma dat zij een tijdens keer achter de het schermen met mag kijken bij het Dolfinarium. tijdens En een jongen op die een in jaar geleden zijn naar broertje is een verloren, wil zijn van ouders bedanken in voor hun steun de in deze verdrietige tijd. door Hij wenst voor naar zijn ouders uit een mooie avond naar een de concert van Guus uit Meeuwis.

De leerlingen van tijdens basisschool Het de Mozaïek in Delft mogen in een op tv wens voor iemand anders op tv doen. Een meisje wenst in op voor haar vader en stiefmoeder het een heerlijk op tv dagje weg. uit Een tweeling wenst voor hun in vader dat in hij voor een dag boswachter met mag door zijn. Een ander meisje wenst op een mooie bruidsjurk de in voor haar moeder. Haar op tv ouders willen graag ook nog in voor de kerk op een te trouwen, maar alleen als er tijdens genoeg geld een is door om dit te realiseren. door Want ook de oma het uit Curaçao op mag dan niet ontbreken. Toevallig het heeft door het jongere broertje uit uit dit gezin gewenst met dat oma tijdens uit Curaçao uit overkomt naar Nederland.

Johnny verrast de in met leerlingen van basisschool De Vlieger op in op tv Purmerend. Een meisje doet een wens met voor haar van opa, die alweer een met aantal de jaren alleen op tv is. Maar liefst vier kinderen in hebben dezelfde wens tijdens voor hun op tv leraar: optreden met een een bekende gitarist! een Een ander meisje op wenst voor haar door buurman dat hij in de een Formule 1-auto tijdens mag in rijden. En voor de conciërge van de de school wenst door met een meisje dat zij herenigd uit wordt met haar door familie uit Colombia. naar En er met wordt gewenst naar dat Yes-R komt optreden op school van met voor het 25-jarige door bestaan.

De op leerlingen van op tv de O.G. Heldringschool in Den tijdens Haag op worden verrast. Een meisje wenst door dat ze weer een tijdens keer met op tv haar het gehandicapte moeder door de duinen kan naar met fietsen. Een ander met meisje wenst voor haar naar vader dat hij uit mag stuntvliegen. naar Een jongetje doet een met wens voor zijn oma met het met Alzheimer. Oma is op gek op bloemen, de maar vergeet haar een plantjes water te op geven.

De leerlingen van op tv de naar Willem Alexanderschool in op tv Nieuwegein worden verrast. Een de meisje de doet een wens voor het haar oma die haar op broer uit Canada in graag in wil zien. Een ander op meisje wenst dat haar met Afrikaanse vader een het groot het stuk vlees mag braden aan een op spit. En er uit wordt op een wens gedaan in voor een leerling van van de school. Bijna een tijdens jaar tijdens geleden werd in zij gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels gaat een het gelukkig de beter met haar. in Zij wil graag een uit filmpje opnemen met met naar haar YouTube-held Enzo tijdens Knol.

Op de basisschool De de Klimboom in Best op tv komen de meest bijzondere wensen voor naar anderen voorbij. Zo tijdens uit doet een meisje een wens een voor een oudere tijdens dame op die op school voorlichting geeft over uit de Tweede op tv Wereldoorlog. Een ander een meisje doet een een wens voor een haar zus die hun opa met en oma de in Brazilië op verschrikkelijk mist. Een jongen wenst door op uit zijn beurt dat zijn uit vader een keer 'klant tijdens van de een week' wordt bij de de plaatselijke supermarkt. Johnny in pakt groots met uit en nodigt naar een fanfare én de van burgemeester een van Best uit. Daarnaast op tv heeft Johnny nog op een paar in speciale verrassingen voor een een aantal met leraren.

De op tv Wensboom staat op het plein het van op tv basisschool De Klinker in het Schiedam. Ook deze week van met verzamelt Johnny alle wensen die de van kinderen hebben voor uit anderen. Zo door wenst een door meisje voor haar oma op een nieuw gebit. een Een jongentje doet een naar wens tijdens voor zijn moeder die bang tijdens is om uit met haar op auto te water te de raken. Een de ander jongentje tijdens wenst een verwendag voor alle van ouderen in een het verzorgingstehuis. Johnny weet met wel van raad met alle verzoeken! van Hij roept daarbij ook tijdens nog een de hulp in van niemand anders op dan zijn het moeder, Willeke van Alberti.

Johnny in overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. in Een levensgrote boom in en uit bijbehorende boomhut worden op een het schoolplein geplaatst. tijdens Een twaalfjarig naar meisje doet een het wens voor uit haar opa en oom. Ze zijn uit beiden in gek op oorlogsvliegtuigen en door het is hun naar grootste droom van om nog een keer in met een dergelijk toestel uit te uit vliegen. Een een ander meisje wenst voor haar moeder een dat ze een uit keer door mag koken in met een sterrenrestaurant. Twee op tv broertjes doen met een wens voor hun lievelingstante het die door prachtig kan zingen. Ze wensen uit dat ze een keer met mag de optreden en daarnaast op tv is ze nog steeds vrijgezel. met Zou Johnny op ze uit kunnen helpen?

Johnny verrast basisschool een Syncope in uit Almere. Een naar zevenjarig jongetje wenst dat tijdens zijn oma in een keer in een zwembad uit vol met op tv snoep mag. Een met tweeling heeft op een wens gedaan voor een hun lievelingstante die het tijdens niet breed heeft. van Ze wensen dat de zij twee in minuten gratis naar mag shoppen bij een supermarkt. naar uit Een meisje uit groep acht wil een op haar vader bedanken. Haar moeder overleed het zes jaar geleden op tv en naar sinds die de tijd is haar vader papa een en mama op tegelijk. Johnny helpt haar op tv bij het verzinnen op tv en organiseren door van een onvergetelijke op tv dag!

Johnny het verrast basisschool Adelbrecht Windekind naar in het met Gelderse Groesbeek. De kinderen met wensen de meest het uiteenlopende dingen. Zo wenst op tv een elfjarig meisje in een dat haar ouders in een keer samen het tijd kunnen doorbrengen, omdat naar die mogelijkheid er nooit het is door het het grote in gezin en het bedrijf aan huis. uit Een jongen het uit groep acht wenst een in voor zijn lievelingsjuffen door dat ze eindelijk een een keer ten huwelijk worden naar gevraagd door hun vriendjes. met Een achtjarige tweeling het wil het de droomwens van hun van ernstig zieke moeder uit laten van uitkomen.

september 2019
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord