Programma gemist?

De leerlingen van uit op de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden met verrast. Een meisje op doet een wens van voor de haar oma uit die haar broer uit Canada graag op tijdens wil zien. Een ander meisje wenst de door dat haar Afrikaanse op vader een groot stuk vlees mag het op tv braden aan een spit. met En er in wordt een wens gedaan voor een uit leerling van de het school. het Bijna een jaar geleden werd naar zij gediagnostiseerd tijdens met leukemie. Inmiddels uit gaat het de gelukkig beter met haar. Zij tijdens door wil graag een met filmpje opnemen met de haar YouTube-held Enzo door Knol.

Basisschool De in Griffel door in Zeist wordt dit van keer verrast. Ook met daar doen van weer heel veel kids van een bijzondere wens. een Een jongen wenst voor het zijn in ernstig zieke harpjuf dat zij het een keer mag spelen door met de beroemde door harpist Remy van het Kesteren. Een andere in jongen wenst op tv dat zijn vader tijdens en moeder voor een het tweede tijdens keer mogen trouwen. uit De eerste van keer was zijn moeder uit namelijk hoogzwanger en ze van hebben met veel meegemaakt met het gezin. een Een meisje wenst voor het haar vriendje en van klasgenootje dat hij naar een keer door mag turnen met een tijdens bekende turner. En van die jongen het wenst op op zijn beurt naar voor zijn vriendinnetje dat zij les het krijgt van een op beroemde met voetballer.

De met Witte school in Noordwijk wordt een verrast. Daar met hangt tijdens de boom weer vol met het betekenisvolle wensen voor een op ander. van Zo wenst een jongen op tv dat op tv hij zijn opa en oma uit mag verrassen een met een op chic diner. Ze passen uit al twintig jaar elke maandag naar van op hun kleinkinderen en dan de koken ze steevast in spinazie. Een meisje tijdens wenst voor een haar oudere zus uit dat ze een keer mag een uit trainen met het Nederlands dameshockeyteam. Een naar ander naar meisje wenst voor het haar klasgenootje dat de zij een keer van mag meehelpen in op een echt uit dierenasiel. En een broer en op tv een zus wensen voor met hun op oma een onbezorgde met dag, omdat zij op tv dag en nacht voor uit opa zorgt die in aan een Alzheimer lijdt.

Deze week komt met Johnny de Mol uit met de boel flink door wakker schudden op op basisschool De Achtbaan in Tiel. van De boom met hangt vol met wensen. op tv Zo zijn door er twee meisjes in die wensen dat er op een groot geldbedrag op tv wordt ingezameld voor op tv mensen met uit kanker. Ook de wil een jongen zijn in oudere broer bedanken voor op tv alle steun tijdens de een de scheiding van hun ouders. met De jongen wenst uit dat zijn door broer, die groot in fan is van op tv dj Hardwell, zijn op idool mag ontmoeten. Daarnaast wenst een op tv meisje dat haar het vader voorgoed van met een zijn vliegangst afkomt. Een door jongen wenst dat zijn oma van naar het as van opa van mag uitstrooien op Schiermonnikoog, de het naar plek waar opa het liefst uit kwam.

De door Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt uit verrast. op tv Een meisje wenst de voor haar oma door dat zij een rolletje het mag spelen in een op tv serie met door Linda de Mol. op Een groep de kinderen wenst met een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in door Nederland. Een jongen met met die zelf met tijdens zijn gezin naar Nederland is op tv gevlucht, wenst op tv voor zijn een vader dat hij zijn met rijbewijs mag op tv halen. En een meisje wenst door voor haar slechthorende zusje door dat zij een naar op springworkshop krijgt van een de olympisch kampioen, springruiter Jeroen van Dubbeldam.

Johnny de Mol van verrast tijdens basisschool Het Startblok in van Harderwijk. Een jongen wenst de een voor zijn oma de een hereniging met haar met jeugdvriendin die naar het Canada is geëmigreerd. Een andere op jongen wenst voor door een zijn tweelingbroer dat hij mag de meevaren met de Koninklijke door Nederlandse een Redding Maatschappij. Een meisje de wenst voor door haar oma een dat zij een keer het achter de schermen mag kijken een bij het door Dolfinarium. En een in jongen die naar een jaar geleden naar zijn broertje is verloren, wil het zijn in ouders bedanken voor hun in steun in uit deze verdrietige tijd. Hij met wenst voor zijn met ouders een door mooie avond naar tijdens een concert van Guus met Meeuwis.

De uit leerlingen van basisschool Het in Mozaïek van in Delft mogen een van wens voor met iemand anders doen. Een naar meisje wenst voor haar vader in en met stiefmoeder een heerlijk dagje weg. op Een tweeling wenst uit voor hun vader een dat op hij voor het een dag boswachter mag het zijn. Een ander meisje de wenst een mooie met bruidsjurk voor van haar moeder. Haar ouders met willen graag op ook nog voor de de kerk te uit trouwen, maar door alleen als er het genoeg geld is om op dit te realiseren. Want ook uit de door oma uit Curaçao de mag dan tijdens niet ontbreken. Toevallig heeft het jongere het broertje uit uit dit gezin door gewenst dat van oma uit Curaçao overkomt een naar Nederland.

Johnny het verrast de leerlingen van basisschool op tv op tv De Vlieger in Purmerend. Een uit meisje op doet een wens in voor haar opa, die alweer een uit aantal jaren naar alleen in is. Maar liefst met vier kinderen hebben dezelfde wens voor het hun met leraar: optreden tijdens met een bekende van gitarist! Een ander meisje wenst een voor een haar buurman dat hij het in een Formule van 1-auto mag rijden. op En voor de conciërge op van naar de school wenst een meisje van dat zij herenigd wordt de een met haar familie uit de Colombia. En er wordt gewenst op dat Yes-R een komt optreden op het school voor het 25-jarige een van bestaan.

De door leerlingen van de O.G. Heldringschool naar in Den het Haag worden in verrast. Een meisje wenst dat een ze op tv weer een het keer met haar gehandicapte moeder door een de door duinen kan het fietsen. Een ander meisje door wenst voor haar vader uit dat naar hij mag stuntvliegen. door Een jongetje doet een met wens voor zijn oma de met Alzheimer. naar Oma is gek naar op bloemen, maar vergeet tijdens haar in plantjes water te tijdens geven.

De leerlingen tijdens van in de Willem Alexanderschool tijdens in Nieuwegein worden in verrast. Een meisje door doet een wens voor op haar oma die met haar broer uit Canada van graag wil zien. op Een ander het meisje wenst dat tijdens haar Afrikaanse vader op een groot stuk vlees mag uit het braden aan een tijdens spit. En er wordt een wens het een gedaan voor een leerling een van de school. een Bijna een jaar een geleden werd zij gediagnostiseerd uit met leukemie. Inmiddels uit gaat het gelukkig in beter op met haar. Zij op tv wil graag een filmpje opnemen met door op tv haar YouTube-held Enzo een Knol.

Op basisschool De uit Klimboom in uit Best komen op de meest bijzondere wensen uit voor door anderen voorbij. Zo doet het een meisje een in wens voor een door oudere dame naar die op school voorlichting geeft over door de Tweede Wereldoorlog. het Een ander meisje met doet een de wens voor uit haar zus die hun in opa en oma in van van Brazilië verschrikkelijk mist. Een jongen op tv wenst met op zijn beurt door dat zijn vader een keer uit 'klant van een de week' wordt bij van de plaatselijke supermarkt. Johnny van pakt groots uit in en nodigt een tijdens fanfare tijdens én de op tv burgemeester van Best uit. Daarnaast van heeft Johnny op nog een paar speciale het verrassingen voor een aantal naar op tv leraren.

De op Wensboom staat op in het plein met van basisschool De Klinker in uit Schiedam. Ook op deze week verzamelt Johnny tijdens alle wensen die de de met kinderen hebben voor de anderen. Zo wenst een uit meisje voor het haar oma een nieuw gebit. Een uit jongentje doet tijdens een wens voor zijn op moeder die bang met is een om met van haar auto te tijdens water te raken. Een ander in jongentje wenst een verwendag op tv voor op alle ouderen in een op verzorgingstehuis. de Johnny weet wel raad op met alle verzoeken! Hij roept de daarbij op tv ook nog de hulp uit in op tv van niemand anders dan zijn een moeder, Willeke van Alberti.

Johnny tijdens overvalt de van Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote het boom en bijbehorende het boomhut worden door op het schoolplein geplaatst. in Een uit twaalfjarig meisje doet een wens uit voor haar opa en een oom. Ze zijn naar beiden gek op op oorlogsvliegtuigen en een het is hun grootste door droom om op tv nog een een keer in een dergelijk tijdens toestel te vliegen. op tv Een ander meisje wenst het voor haar door moeder dat door ze een keer mag koken door in door een sterrenrestaurant. Twee op broertjes doen een wens voor de hun door lievelingstante die prachtig kan van zingen. Ze wensen dat met ze een keer uit mag optreden op en daarnaast in is ze nog steeds uit vrijgezel. Zou met Johnny ze kunnen op helpen?

Johnny op verrast basisschool Syncope in op tv Almere. Een op tv zevenjarig jongetje wenst dat zijn het oma een een keer in een tijdens zwembad van vol met snoep met mag. Een tweeling heeft een tijdens wens gedaan in voor hun lievelingstante die het een niet breed van heeft. van Ze wensen dat zij naar twee minuten gratis mag een shoppen bij in een supermarkt. Een meisje met uit op groep acht wil haar vader bedanken. door Haar moeder overleed door zes jaar het geleden en in sinds die tijd is het haar vader van papa en mama het tegelijk. Johnny helpt haar bij uit het verzinnen en uit een organiseren van een onvergetelijke tijdens dag!

Johnny het verrast basisschool op Adelbrecht Windekind in het met Gelderse Groesbeek. met De kinderen wensen de meest uiteenlopende tijdens dingen. tijdens Zo wenst van een elfjarig meisje dat haar naar ouders een keer met samen met tijd kunnen doorbrengen, omdat die een mogelijkheid er nooit is de tijdens door het grote gezin en het op bedrijf de aan huis. Een een jongen uit met groep acht wenst voor met zijn lievelingsjuffen naar dat ze eindelijk een keer ten uit huwelijk worden op gevraagd door hun het vriendjes. van Een achtjarige tweeling wil de droomwens de van hun ernstig in zieke moeder laten met door uitkomen.

juli 2021
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!