Programma gemist?

Basisschool op De Griffel de in Zeist wordt dit keer verrast. van Ook daar doen uit weer heel een veel kids in een bijzondere wens. Een jongen van wenst voor zijn in ernstig zieke harpjuf naar dat zij door een tijdens keer mag spelen met de van beroemde harpist de Remy van Kesteren. Een van andere met jongen wenst dat zijn naar vader en een moeder voor een tweede keer een mogen met trouwen. De eerste keer een was zijn moeder in namelijk hoogzwanger en door ze hebben van veel meegemaakt met het gezin. naar Een meisje uit wenst voor haar vriendje en op klasgenootje de dat hij een de keer mag het turnen met een bekende het turner. En die jongen de wenst op tv op zijn beurt voor zijn in vriendinnetje dat door zij les krijgt van een naar van beroemde voetballer.

De het Witte school het in Noordwijk wordt op verrast. Daar hangt de boom het weer vol naar met betekenisvolle wensen voor tijdens een ander. Zo het wenst een jongen dat een op hij zijn opa en door oma mag verrassen met een met chic diner. Ze op passen een al twintig jaar elke het maandag op op hun kleinkinderen en de dan koken ze steevast op tv spinazie. Een meisje wenst met voor in haar oudere tijdens zus dat ze een een keer mag trainen tijdens met het de Nederlands dameshockeyteam. Een ander meisje in wenst voor haar klasgenootje naar dat zij een van uit keer mag meehelpen in een echt door dierenasiel. En een de van broer en een zus wensen voor op met hun oma een de onbezorgde dag, omdat zij dag en in nacht voor opa naar zorgt die aan met naar Alzheimer lijdt.

Deze door week komt Johnny de op tv Mol de boel flink op naar wakker schudden op basisschool De Achtbaan in in Tiel. De de boom hangt een vol met wensen. Zo het in zijn er twee meisjes die wensen door dat er met een naar groot geldbedrag wordt ingezameld voor de mensen met kanker. Ook van wil een jongen in zijn door oudere broer bedanken naar voor alle in steun tijdens de in scheiding van hun ouders. De op jongen wenst op tv dat zijn broer, die van groot fan is van tijdens dj met Hardwell, zijn idool mag ontmoeten. uit Daarnaast wenst een een van meisje dat haar met vader voorgoed van zijn vliegangst de afkomt. een Een jongen wenst op tv dat zijn oma het as op van opa mag uitstrooien naar op met Schiermonnikoog, de plek waar opa naar het liefst door kwam.

Dit keer naar wordt de Prinses een Beatrixschool in Heemstede de verrast. De meest bijzondere het wensen komen op tv weer voorbij en naar worden opgehangen in de in Wensboom. Zo naar wenst een meisje op tv voor haar uit oma dat naar zij een rolletje mag spelen in door een in televisieserie met niemand minder van dan Linda de naar Mol. Een groep kinderen van uit wenst een groot welkomstfeest de voor vluchtelingen uit in Nederland om hen een met warm en veilig gevoel het op te geven. Een jongen die zelf een met zijn gezin in naar Nederland is op naar gevlucht wenst voor zijn naar vader dat hij zijn rijbewijs door mag halen. En de een meisje een wenst voor uit haar slechthorende zusje dat zij op tv op een springworkshop krijgt van de olympisch door kampioen, in springruiter Jeroen op Dubbeldam.

Johnny verrast door dit met keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. de een Een jongen wenst een voor zijn oma uit dat zij na tijdens twintig jaar nog een keer uit haar jeugdvriendin naar terugziet die naar Canada uit is geëmigreerd. Een de andere jongen wenst voor op tv zijn tweelingbroer dat op uit hij mag meevaren op een boot tijdens met van de Koninklijke Nederlandse naar Reddings Maatschappij. Een meisje wenst het voor haar oma op uit dat zij een keer achter de de op tv schermen mag kijken bij op het Dolfinarium. het En een jongen die een jaar een geleden zijn tijdens broertje is op tv verloren, wil zijn ouders van bedanken voor hun uit steun uit in deze verdrietige tijd. De in muziek van Guus met Meeuwis betekent met veel voor het gezin en door op het overleden broertje de hield daar ook heel het erg van. het Daarom wenst hij voor zijn door ouders een mooie de avond naar van een concert van uit Guus.

De leerlingen van een basisschool een Het Mozaïek in de Delft mogen een wens voor op tv iemand anders het doen en van hun wens ophangen in Johnny's op tv Wensboom. op tv Een meisje wenst voor door haar in vader en stiefmoeder een heerlijk van dagje weg. van Een tweeling wenst voor hun naar vader op tv dat hij voor naar een dag boswachter mag de zijn. op Een ander meisje wenst een in mooie, witte het bruidsjurk voor haar uit moeder. Haar ouders willen graag met ook tijdens nog voor een de kerk te trouwen, maar het alleen als er naar genoeg geld is om uit dit te van realiseren. van Want ook de oma uit uit Curaçao in mag dan niet ontbreken. op tv Toevallig heeft een het jongere broertje uit dit gezin door met gewenst dat oma uit Curaçao naar naar de Nederland moet komen om herenigd te met worden met de in met familie.

Johnny verrast op tv de leerlingen van basisschool een De van Vlieger in met Purmerend. Een meisje doet op tv een wens voor haar opa, van die alweer een van tijdens aantal jaren alleen uit is, en volgens zijn de kleindochter toe is aan op tv een nieuwe vrouw. de Maar liefst vier kinderen in een hebben precies dezelfde wens voor de hun leuke door en bijzondere op tv leraar: optreden met het een bekende gitarist! Een ander meisje in wenst voor door haar op tv buurman dat hij in van een Formule 1-auto op tv mag rijden. van En voor de Colombiaanse conciërge tijdens van de een school wenst een meisje dat naar tijdens zij herenigd wordt met haar een familie uit uit Colombia. En er een wordt gewenst dat de Yes-R komt optreden in op school voor tijdens het 25-jarige naar bestaan.

De leerlingen op van het de O.G. Heldringschool in Den van Haag worden verrast tijdens met op De Wensboom van Johnny. De kinderen op het mogen hun schoolboeken aan tijdens de kant schuiven op en in plaats de daarvan een wens doen op tv voor iemand anders. een Zo wenst een naar meisje dat ze met weer een van keer met haar op gehandicapte moeder door de de duinen kan fietsen. een Een naar ander meisje wenst voor haar vader door dat door hij mag naar stuntvliegen. Een jongentje tijdens doet een wens voor zijn met oma tijdens met Alzheimer. Oma is gek een op tijdens bloemen, maar vergeet een haar plantjes water in te geven. Johnny van gaat samen met de kleinzoon aan het de in slag grootmoeders een tuin.

De op leerlingen van de Willem Alexanderschool uit in het Nieuwegein worden verrast. Johnny met deelt de in wenskaarten uit waar de kinderen de hun de bijzondere, lieve en gekke de wensen op kunnen door schrijven. het Zo doet een op meisje een wens voor haar naar oma die een haar broer door uit Canada graag wil zien. tijdens Een ander meisje wenst van dat van de allergrootste van droom van haar Afrikaanse vader op uitkomt: een groot op stuk vlees braden een aan de een spit boven een vuurtje. met En er wordt een een naar wens gedaan voor een leerling van tijdens de school. Bijna in een jaar in geleden werd uit zij gediagnostiseerd met naar leukemie en inmiddels gaat het van gelukkig beter uit met haar. Zij door wil in graag een filmpje opnemen met naar haar YouTube-held, Enzo met Knol.

De het leerlingen van basisschool De op tv Klimboom in in Best worden op verrast met De Wensboom. De meest uit bijzondere door en lieve wensen voor op anderen komen voorbij. in Zo doet een meisje door het een wens voor een in oudere dame die op in school voorlichting geeft over tijdens de de Tweede Wereldoorlog. Een ander het meisje doet een naar wens voor haar tijdens zus die op tv hun opa en oma in op tv Brazilië verschrikkelijk van mist. Een jongen naar wenst op zijn een beurt dat zijn vader een een naar keer 'klant van uit de week' op wordt bij de naar plaatselijke supermarkt. Johnny pakt op tv groots uit en nodigt een op tv fanfare én de naar de burgemeester van Best een uit. Daarnaast heeft Johnny nog met een paar speciale uit verrassingen door voor een aantal het leraren.

De van Wensboom staat met bijbehorende boomhut op op het uit schoolplein van basisschool De tijdens Klinker op tv in Schiedam. tijdens Ook deze week verzamelt met Johnny alle wensen die op tv de kinderen in hebben voor anderen. Zo door wenst een een meisje voor haar oma een door nieuw gebit. van Een jongentje doet een door wens het voor zijn moeder in die bang in is om met haar auto te met water een te raken. een Een ander jongentje op wenst een verwendag voor alle tijdens ouderen op in een verzorgingstehuis. met Johnny weet wel raad met alle het uit verzoeken! Hij roept daarbij ook de nog de hulp in de uit van niemand anders dan zijn moeder, door Willeke tijdens Alberti.

Johnny een overvalt de Antoniusschool in in Aerdenhout. in Een levensgrote boom en bijbehorende een boomhut worden op naar het schoolplein geplaatst. met Een door twaalfjarig meisje doet een wens voor op tv haar opa en op oom. Ze zijn op op tv beiden gek op oorlogsvliegtuigen uit en het is hun uit grootste droom met om nog met een keer in door een dergelijk toestel te vliegen. Een uit ander meisje wenst tijdens uit voor haar moeder dat ze uit een op keer mag koken op in een sterrenrestaurant. Twee broertjes op tv doen een in wens voor hun lievelingstante die naar met prachtig kan zingen. door Ze wensen dat op tv ze een keer mag optreden tijdens en daarnaast is van ze nog steeds naar vrijgezel. Zou Johnny met ze kunnen door helpen?

Johnny verrast basisschool op door Syncope in Almere. een Een zevenjarig jongetje heeft in een wel heel in zoete wens. Hij wenst dat op tv zijn oma uit een uit keer in een zwembad naar vol met snoep mag. Een met tweeling heeft een een door wens gedaan voor met hun lievelingstante die het in niet breed heeft. Ze het wensen dat zij van twee minuten gratis mag tijdens shoppen bij een met supermarkt. Een door meisje uit groep acht met wil in haar vader naar bedanken. Haar moeder overleed naar zes jaar geleden en sinds in die tijd is tijdens een haar vader papa en mama met tegelijk. Niets is goed het genoeg de om haar op dank uit te drukken. Johnny helpt van haar bij het het verzinnen en tijdens organiseren van een een onvergetelijke naar dag!

Johnny verrast basisschool door Adelbrecht het Windekind in het Gelderse van Groesbeek met het op nieuws dat uit ze zijn geselecteerd voor in 'De Wensboom'. De op kinderen een wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo tijdens op tv wenst een elfjarig meisje naar dat haar uit ouders een keer samen tijd door kunnen op doorbrengen, omdat die van mogelijkheid er nooit is door het met grote gezin en op het bijzondere bedrijf met aan huis. op Een het jongen uit groep door acht wenst voor zijn lievelingsjuffen dat in ze op eindelijk een keer ten huwelijk het worden naar gevraagd door hun vriendjes. En in een acht jarige een tweeling door wil de droomwens van uit hun ernstig op tv zieke moeder laten op tv uitkomen.

april 2018
07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

03-03-2016 21:30

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny verrast dit keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma dat zij na twintig jaar nog een keer haar jeugdvriendin terugziet die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroe...

25-02-2016 21:31

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen en hun wens ophangen in Johnny's Wensboom. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader d...

18-02-2016 21:32

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is, en volgens zijn kleindochter toe is aan een nieuwe vrouw. Maar liefst vier kinderen hebben ...

25-06-2015 20:40

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast met De Wensboom van Johnny. De kinderen mogen hun schoolboeken aan de kant schuiven en in plaats daarvan een wens doen voor iemand anders. Zo wenst een meisje dat ze weer e...

18-06-2015 20:41

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt de wenskaarten uit waar de kinderen hun bijzondere, lieve en gekke wensen op kunnen schrijven. Zo doet een meisje een wens voor haar oma die haar broer u...

11-06-2015 20:33

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

De leerlingen van basisschool De Klimboom in Best worden verrast met De Wensboom. De meest bijzondere en lieve wensen voor anderen komen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Twee...

04-06-2015 20:32

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat met bijbehorende boomhut op het schoolplein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jon...

28-05-2015 20:34

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

21-05-2015 20:32

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje heeft een wel heel zoete wens. Hij wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet ...

14-05-2015 20:31

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek met het nieuws dat ze zijn geselecteerd voor 'De Wensboom'. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer sa...

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord