Programma gemist?

De leerlingen van uit de Willem Alexanderschool in in Nieuwegein een worden verrast. Een naar meisje doet een de wens voor op tv haar oma die haar broer op uit uit Canada graag de wil zien. Een met ander meisje wenst in dat haar Afrikaanse vader een in groot stuk vlees van mag braden met aan een het spit. En er wordt een door wens op gedaan voor een leerling de van de school. Bijna met een op tv jaar geleden werd zij met gediagnostiseerd met leukemie. in Inmiddels gaat het met gelukkig beter met haar. Zij door wil graag op tv een filmpje opnemen in met haar door YouTube-held Enzo met Knol.

Basisschool De het Griffel in in Zeist wordt dit keer een verrast. naar Ook daar doen weer heel veel met met kids een bijzondere wens. Een jongen naar wenst voor zijn door ernstig met zieke harpjuf dat een zij een keer mag het spelen met de beroemde uit harpist tijdens Remy van Kesteren. in Een andere door jongen wenst dat het zijn vader en moeder op tv voor een tweede keer uit mogen het trouwen. De eerste een keer was zijn moeder namelijk hoogzwanger een en ze hebben een veel meegemaakt tijdens met naar het gezin. Een meisje wenst voor het haar op tv vriendje en klasgenootje dat hij een op een keer mag turnen in met een bekende turner. En een die tijdens jongen wenst op zijn beurt op voor zijn op tv vriendinnetje dat zij les de op krijgt van een beroemde naar voetballer.

De Witte school op in een Noordwijk wordt verrast. Daar hangt op tv naar de boom weer vol op met betekenisvolle wensen voor tijdens een ander. de Zo wenst uit een jongen dat hij zijn opa op met en oma mag verrassen met op een chic diner. Ze uit passen al het twintig met jaar elke maandag op hun kleinkinderen naar en een dan koken ze steevast spinazie. door uit Een meisje wenst van voor haar oudere zus dat ze in een een keer mag trainen het met het een Nederlands dameshockeyteam. Een de ander meisje wenst voor haar de klasgenootje dat met zij een keer het mag meehelpen in een met echt dierenasiel. En een van broer en een in zus wensen voor de hun oma een een onbezorgde dag, in omdat zij naar dag en naar nacht voor opa zorgt het die aan door Alzheimer lijdt.

Deze week uit komt het Johnny de Mol de boel tijdens flink wakker schudden op tijdens basisschool op De Achtbaan in Tiel. De de boom hangt vol van met wensen. op Zo zijn er uit twee meisjes de die wensen dat er naar een een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen in van met kanker. Ook wil een de jongen zijn oudere door broer het bedanken voor alle het steun tijdens de scheiding van hun op tv ouders. De in jongen wenst de dat zijn broer, die groot uit de fan is van dj Hardwell, zijn uit idool mag ontmoeten. in Daarnaast wenst in een meisje dat haar met vader door voorgoed van zijn de vliegangst afkomt. Een uit jongen wenst dat zijn oma de het as het van opa met mag uitstrooien op Schiermonnikoog, uit de plek van waar opa het door liefst kwam.

De het Prinses Beatrixschool in Heemstede het wordt verrast. een Een meisje in wenst voor haar oma dat zij met een rolletje het mag op tv spelen in een de serie met Linda de Mol. Een in groep kinderen met wenst van een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in het Nederland. uit Een jongen die zelf het met zijn gezin naar met Nederland is gevlucht, tijdens een wenst voor zijn vader dat door hij zijn rijbewijs mag uit halen. naar En een meisje wenst voor op haar slechthorende in zusje uit dat zij een springworkshop met krijgt van naar de olympisch kampioen, springruiter het Jeroen Dubbeldam.

Johnny naar de Mol tijdens verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. tijdens uit Een jongen wenst voor een zijn oma een hereniging naar met haar naar jeugdvriendin die naar Canada met is op geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor van het zijn tweelingbroer dat hij mag naar meevaren met de Koninklijke door Nederlandse van Redding Maatschappij. Een meisje op tv wenst voor haar oma door dat het zij een uit keer achter de schermen mag kijken tijdens bij het Dolfinarium. door En een jongen in die een een jaar het geleden zijn broertje is met verloren, wil zijn op tv ouders bedanken voor hun tijdens steun in deze verdrietige de in tijd. Hij wenst voor zijn ouders in een mooie op avond naar een concert door van van Guus Meeuwis.

De het leerlingen van basisschool Het Mozaïek met in Delft mogen door een wens tijdens voor iemand de anders doen. Een een meisje wenst voor haar een vader en op stiefmoeder een heerlijk een dagje weg. Een tweeling het wenst de voor hun vader naar dat hij voor een dag boswachter het mag in zijn. Een ander meisje een wenst van een mooie bruidsjurk voor door haar moeder. tijdens Haar ouders willen op graag ook nog voor de een kerk te met trouwen, maar alleen door als er genoeg geld is door om op dit te tijdens realiseren. Want ook de oma uit naar Curaçao de mag dan niet in ontbreken. Toevallig heeft het door jongere broertje uit uit dit gezin gewenst uit dat een oma uit Curaçao een overkomt naar Nederland.

Johnny uit verrast de leerlingen op tv van basisschool tijdens De Vlieger in Purmerend. Een meisje op tv het doet een wens voor haar op tv opa, die alweer met een aantal jaren op alleen is. Maar de liefst vier kinderen uit hebben dezelfde het wens voor met hun leraar: optreden met een een bekende gitarist! Een door ander door meisje wenst voor haar uit buurman dat hij in in een Formule 1-auto mag een rijden. uit En voor de op tv conciërge van tijdens de school wenst een meisje naar dat het zij herenigd wordt met haar op tv familie uit Colombia. tijdens En er wordt met gewenst dat Yes-R een komt optreden met op school naar voor het 25-jarige het bestaan.

De op leerlingen van op de O.G. Heldringschool in Den van Haag worden door verrast. Een meisje wenst dat een ze weer door een keer met haar de gehandicapte moeder door uit tijdens de duinen kan fietsen. Een ander naar meisje wenst van voor haar op tv vader dat door hij mag stuntvliegen. Een op tv jongetje doet met een wens voor zijn op oma met Alzheimer. Oma in is een gek op bloemen, maar vergeet tijdens haar plantjes van water te het geven.

De leerlingen van een de Willem Alexanderschool met het in Nieuwegein worden door verrast. Een meisje uit doet een wens voor haar oma door die haar op tv broer uit Canada graag het wil zien. met Een ander meisje wenst door met dat haar Afrikaanse vader een groot naar stuk vlees door mag braden aan een in spit. En tijdens er wordt een wens in gedaan voor een een leerling van door de school. Bijna tijdens een jaar een geleden werd zij een gediagnostiseerd met in leukemie. Inmiddels gaat het gelukkig beter uit de met haar. Zij wil de graag een filmpje opnemen naar met haar YouTube-held de Enzo op Knol.

Op basisschool De uit Klimboom in Best een komen de meest de bijzondere wensen in voor anderen voorbij. Zo het van doet een meisje een wens voor van een oudere de dame die op school in van voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. met Een ander uit meisje doet een wens door voor naar haar zus die een hun opa en oma de in Brazilië tijdens verschrikkelijk mist. Een jongen wenst een op zijn tijdens beurt naar dat zijn vader een van keer 'klant van de in week' wordt bij de met plaatselijke supermarkt. door Johnny de pakt groots uit en tijdens nodigt een in fanfare én de het burgemeester van Best naar uit. Daarnaast heeft Johnny nog een door paar speciale door verrassingen de voor een aantal de leraren.

De tijdens Wensboom staat op het plein het van basisschool De met Klinker de in Schiedam. het Ook deze week verzamelt Johnny alle op wensen in die de kinderen hebben van voor anderen. Zo tijdens wenst een meisje op voor van haar oma een nieuw gebit. Een naar jongentje doet een tijdens wens voor met zijn moeder door die bang een is om met haar auto uit te water op tv te raken. uit Een ander jongentje wenst een verwendag de voor alle ouderen tijdens in een verzorgingstehuis. naar Johnny weet met wel een raad met alle verzoeken! Hij tijdens roept op daarbij ook nog de hulp in naar van niemand anders met op tv dan zijn moeder, Willeke op Alberti.

Johnny overvalt de door Antoniusschool in naar Aerdenhout. Een van levensgrote boom en bijbehorende naar boomhut worden op tv op het schoolplein geplaatst. de Een op twaalfjarig meisje doet een wens door voor haar opa naar en oom. Ze met zijn het beiden gek op oorlogsvliegtuigen op en het het is hun grootste droom om nog van een keer in op tv een dergelijk het toestel te vliegen. Een uit ander een meisje wenst voor op haar moeder dat ze een door keer mag naar koken in op tv een sterrenrestaurant. Twee broertjes naar doen een wens de voor met hun lievelingstante die prachtig kan zingen. met Ze wensen dat uit ze een een keer uit mag optreden en daarnaast is ze in nog op tv steeds vrijgezel. in Zou Johnny ze kunnen een helpen?

Johnny verrast basisschool door Syncope het in Almere. met Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn uit op oma een keer in een zwembad uit vol met de snoep mag. Een met tweeling heeft de een wens gedaan voor het hun een lievelingstante die het met niet breed heeft. Ze wensen dat van tijdens zij twee minuten gratis mag shoppen naar bij een supermarkt. op Een meisje uit door groep acht wil op haar vader bedanken. tijdens Haar tijdens moeder overleed zes jaar geleden naar en sinds die in tijd is op tv haar vader door papa en naar mama tegelijk. Johnny helpt haar bij tijdens het verzinnen en op tv organiseren van een op onvergetelijke uit dag!

Johnny op verrast basisschool Adelbrecht Windekind door in het in Gelderse Groesbeek. De het kinderen wensen de op meest uiteenlopende dingen. Zo de wenst een elfjarig met meisje op tv dat haar ouders een keer samen uit tijd van kunnen doorbrengen, de omdat die mogelijkheid het er nooit is door het op grote gezin en met het bedrijf aan huis. een de Een jongen uit groep acht naar wenst voor zijn lievelingsjuffen uit dat ze door eindelijk een keer ten door huwelijk door worden gevraagd door naar hun vriendjes. Een door achtjarige tweeling wil de droomwens een van hun op ernstig in zieke moeder laten de uitkomen.

november 2020
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!