Programma gemist?

De tijdens leerlingen van de tijdens Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden de het verrast. Een meisje doet een wens op tv voor haar oma een die haar de broer uit Canada op graag wil tijdens zien. Een ander meisje wenst een dat haar Afrikaanse uit vader een tijdens groot stuk vlees uit mag een braden aan een uit spit. En er het wordt een wens gedaan voor een uit tijdens leerling van de de school. Bijna een jaar geleden een werd zij gediagnostiseerd een met op tv leukemie. Inmiddels gaat op het gelukkig beter in met haar. Zij wil het graag een naar filmpje opnemen met met haar YouTube-held Enzo naar Knol.

Basisschool op De Griffel in met Zeist wordt dit keer verrast. door de Ook daar doen weer heel veel uit kids een bijzondere met wens. Een in jongen wenst voor zijn een ernstig zieke van harpjuf dat zij een het keer mag spelen de met de de beroemde harpist Remy van het Kesteren. Een andere naar van jongen wenst dat van zijn vader en moeder voor op tv een tweede door keer mogen in trouwen. De eerste keer was zijn het moeder door namelijk hoogzwanger en ze hebben een van veel meegemaakt met het gezin. Een een meisje met wenst voor haar vriendje en tijdens van klasgenootje dat hij een keer mag tijdens op tv turnen met een bekende een turner. En die jongen uit wenst op zijn van beurt naar voor zijn vriendinnetje tijdens dat zij les op krijgt van een beroemde door voetballer.

De Witte uit school in in Noordwijk wordt uit verrast. Daar hangt met de boom weer vol met betekenisvolle met wensen voor een op in ander. Zo wenst op een jongen dat hij zijn op tv opa en oma in mag verrassen met door een uit chic diner. Ze passen een al twintig met jaar elke maandag op hun uit kleinkinderen en dan in koken ze steevast tijdens spinazie. Een meisje wenst op voor haar met oudere zus dat het ze een keer mag met de trainen met het door Nederlands dameshockeyteam. Een ander meisje wenst tijdens voor haar het klasgenootje dat zij een op tv keer een mag meehelpen in een uit echt dierenasiel. En een van broer en een tijdens zus wensen de voor hun oma een een onbezorgde door dag, omdat zij naar dag en met nacht voor opa op zorgt die aan Alzheimer naar lijdt.

Deze week op komt Johnny de Mol in de boel flink met wakker een schudden op basisschool De het Achtbaan in Tiel. met De boom met hangt vol met in wensen. Zo zijn op er twee meisjes die wensen door de dat er een naar groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen het met een kanker. Ook wil een jongen een zijn de oudere broer bedanken voor alle op tv steun tijdens de naar naar scheiding van hun op tv ouders. De jongen tijdens wenst dat zijn broer, die van groot fan een is van een dj Hardwell, zijn idool mag van ontmoeten. Daarnaast wenst een de meisje dat haar met vader voorgoed het van zijn vliegangst afkomt. naar Een jongen het wenst dat met zijn oma in het as van opa de mag uitstrooien naar op Schiermonnikoog, de plek waar de opa het liefst uit kwam.

De Prinses Beatrixschool uit in Heemstede wordt het verrast. Een tijdens meisje wenst een voor haar in oma dat zij een rolletje mag een spelen in door een serie met Linda in de Mol. Een uit groep van kinderen wenst een groot welkomstfeest op het voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen tijdens die zelf de met op zijn gezin naar Nederland is gevlucht, het op wenst voor zijn vader dat uit hij zijn rijbewijs mag door met halen. En een meisje wenst voor door haar slechthorende zusje een op dat zij een springworkshop van krijgt van de olympisch door kampioen, tijdens springruiter Jeroen Dubbeldam.

Johnny de Mol in tijdens verrast basisschool Het de Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst op tv voor zijn naar oma een hereniging met op van haar jeugdvriendin die naar Canada op tv is geëmigreerd. van Een andere jongen naar wenst voor een zijn tweelingbroer dat hij mag in meevaren met de Koninklijke door het Nederlandse Redding Maatschappij. Een meisje van wenst op tv voor haar oma op dat zij een keer een achter de schermen uit mag kijken bij het Dolfinarium. op En een van jongen die een met jaar geleden zijn uit broertje is het verloren, wil met zijn ouders bedanken op tv voor hun steun in deze een verdrietige tijd. Hij wenst de voor zijn ouders uit tijdens een mooie avond naar een concert op tv van Guus met Meeuwis.

De leerlingen van naar basisschool Het op Mozaïek in in Delft mogen een in wens voor tijdens iemand anders doen. Een meisje op wenst voor van haar vader in en stiefmoeder een heerlijk dagje op tv weg. het Een tweeling wenst uit voor hun vader dat hij op tv voor op tv een dag boswachter mag zijn. Een een ander meisje met wenst een mooie bruidsjurk uit voor haar naar moeder. Haar van ouders willen graag ook nog uit voor de tijdens kerk te trouwen, uit maar alleen als er van genoeg in geld is om dit uit te realiseren. van Want ook de oma op uit Curaçao mag op tv dan niet met ontbreken. Toevallig heeft uit het jongere broertje uit van dit gezin gewenst de dat oma uit door Curaçao overkomt naar in Nederland.

Johnny verrast de door de leerlingen van basisschool De Vlieger van in tijdens Purmerend. Een meisje doet een van wens tijdens voor haar opa, op tv die alweer een aantal jaren alleen op is. Maar op liefst vier van kinderen hebben in dezelfde wens voor door hun leraar: optreden met een bekende uit met gitarist! Een ander meisje wenst uit voor tijdens haar buurman dat hij in op een een Formule 1-auto mag rijden. op tv En voor de conciërge de van de uit school wenst een meisje van dat zij herenigd wordt tijdens met op tv haar familie uit Colombia. En tijdens er wordt gewenst de dat in Yes-R komt optreden op naar school op tv voor het 25-jarige de bestaan.

De leerlingen van van van de O.G. Heldringschool in Den tijdens Haag worden verrast. Een in meisje uit wenst dat ze weer een door keer met haar het gehandicapte moeder door de de duinen kan in fietsen. op tv Een ander meisje wenst voor door haar vader dat met hij door mag stuntvliegen. door Een jongetje doet met een wens voor zijn het oma met Alzheimer. Oma is naar gek op met bloemen, een maar vergeet haar plantjes water de te door geven.

De leerlingen het van de de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden tijdens van verrast. Een meisje naar doet een wens voor het haar oma die de haar broer uit Canada op graag wil op tv zien. Een ander tijdens meisje wenst dat haar de Afrikaanse vader een groot tijdens stuk uit vlees mag braden aan een in spit. En er door wordt tijdens een wens gedaan voor een het leerling van de de school. uit Bijna een jaar geleden werd het zij gediagnostiseerd op tv met leukemie. in Inmiddels gaat met het gelukkig beter met het haar. Zij wil op graag een filmpje met opnemen met haar YouTube-held Enzo tijdens een Knol.

Op op tv basisschool De in Klimboom in Best uit komen de meest bijzondere de wensen voor anderen voorbij. Zo een doet op tv een meisje een wens voor in een oudere het dame die met op school voorlichting geeft over naar door de Tweede Wereldoorlog. Een de ander meisje doet een wens op tv voor haar zus met die op hun opa op en oma in Brazilië verschrikkelijk de mist. Een jongen de wenst op zijn in beurt dat zijn door vader een keer 'klant in van de door week' op wordt bij de uit plaatselijke supermarkt. Johnny pakt de groots uit en door nodigt een fanfare uit én de burgemeester tijdens van Best uit. Daarnaast van heeft Johnny nog een in paar op speciale verrassingen in voor een aantal door leraren.

De tijdens Wensboom staat op het plein door van basisschool De een Klinker een in Schiedam. Ook deze naar week verzamelt door Johnny alle wensen die in de kinderen hebben van voor anderen. in Zo wenst een meisje tijdens voor haar oma van een op tv nieuw gebit. Een jongentje doet een naar tijdens wens voor zijn moeder die op tv bang is van om met haar het auto te water te met raken. Een ander een jongentje wenst het een verwendag met voor alle ouderen in met een verzorgingstehuis. een Johnny weet wel raad met met alle verzoeken! Hij een roept tijdens daarbij ook nog de hulp door in een van niemand anders dan zijn uit moeder, Willeke het Alberti.

Johnny uit overvalt de Antoniusschool in door Aerdenhout. Een levensgrote boom op tv en uit bijbehorende boomhut worden op het een schoolplein de geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet het een op wens voor haar opa en op tv uit oom. Ze zijn beiden gek op uit oorlogsvliegtuigen op tv en het op tv is hun grootste droom om nog tijdens een keer in tijdens een tijdens dergelijk toestel te vliegen. in Een met ander meisje wenst voor door haar moeder dat ze een op tv keer in mag koken in een in sterrenrestaurant. Twee de broertjes doen een een wens voor hun uit lievelingstante die een prachtig kan zingen. Ze wensen dat uit ze de een keer het mag optreden en daarnaast naar is ze nog steeds tijdens vrijgezel. Zou Johnny in ze in kunnen helpen?

Johnny verrast basisschool het de Syncope in Almere. Een het zevenjarig jongetje in wenst dat zijn oma het een keer in een zwembad het vol op tv met snoep mag. Een tijdens tweeling heeft een wens naar gedaan voor de hun in lievelingstante die het niet breed heeft. in Ze wensen met dat zij twee uit minuten gratis mag shoppen op bij een een supermarkt. Een meisje uit van groep acht wil op tv haar vader op tv bedanken. Haar moeder overleed met zes tijdens jaar geleden en sinds die de tijd door is haar in vader papa en op tv mama tegelijk. Johnny helpt haar het bij het op tv verzinnen en organiseren van een uit onvergetelijke op tv dag!

Johnny naar verrast basisschool Adelbrecht Windekind in door het een Gelderse Groesbeek. De de kinderen wensen de op tv meest uiteenlopende dingen. Zo wenst met een elfjarig de meisje dat haar de ouders op een keer samen tijd het kunnen doorbrengen, op omdat die mogelijkheid er het nooit is door het het grote op tv gezin en het bedrijf aan naar huis. Een jongen uit op tv groep van acht wenst voor zijn door lievelingsjuffen dat ze tijdens eindelijk een keer van ten huwelijk door worden gevraagd door uit hun vriendjes. Een achtjarige tweeling in wil de droomwens tijdens op tv van hun ernstig tijdens zieke moeder laten uit uitkomen.

december 2019
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!