Programma gemist?

De in leerlingen van de een Willem Alexanderschool in Nieuwegein tijdens worden verrast. op tv Een meisje doet een een wens voor van haar oma die met haar broer uit Canada een graag wil het zien. Een op tv ander meisje wenst dat haar Afrikaanse tijdens vader van een groot stuk in vlees mag braden aan een door spit. met En er wordt een wens de gedaan naar voor een leerling van de de school. Bijna tijdens een jaar geleden werd op zij gediagnostiseerd het met in leukemie. Inmiddels gaat het op tv gelukkig beter met op haar. Zij wil graag in een filmpje met opnemen met haar YouTube-held door Enzo met Knol.

Basisschool De tijdens Griffel naar in Zeist wordt dit op tv keer verrast. Ook daar op doen weer heel veel in kids uit een bijzondere wens. Een jongen door door wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf op tv dat zij van een keer mag een spelen door met de beroemde harpist Remy uit van Kesteren. in Een andere jongen naar wenst dat zijn op tv vader en tijdens moeder voor een tweede keer mogen op trouwen. in De eerste keer was zijn van moeder namelijk op hoogzwanger en de ze hebben veel de meegemaakt met het naar gezin. Een met meisje wenst voor haar van vriendje en door klasgenootje dat hij een keer in mag uit turnen met een bekende een turner. En die naar jongen wenst op de zijn beurt voor zijn vriendinnetje in dat zij naar les de krijgt van een beroemde tijdens voetballer.

De Witte door school in in Noordwijk wordt verrast. Daar door hangt in de boom weer vol met betekenisvolle in op wensen voor een een ander. Zo wenst een op tv jongen dat hij zijn opa de en oma de mag verrassen op met een chic op tv diner. Ze met passen al twintig jaar naar elke maandag op hun in kleinkinderen en dan koken naar ze de steevast spinazie. Een meisje een wenst voor van haar oudere het zus dat ze een uit keer mag trainen in met het Nederlands dameshockeyteam. Een uit ander meisje van wenst voor haar uit klasgenootje dat zij een naar keer mag meehelpen met uit in een echt dierenasiel. En een tijdens broer en op een zus wensen voor van hun in oma een onbezorgde dag, een omdat zij dag de en nacht voor de opa een zorgt die aan het Alzheimer lijdt.

Deze door week komt Johnny een de Mol een de boel flink wakker schudden naar op basisschool een De Achtbaan naar in Tiel. De boom naar hangt vol met uit wensen. Zo op zijn er twee meisjes door die wensen dat op er een groot op tv geldbedrag wordt ingezameld voor naar mensen met op kanker. Ook wil een jongen van zijn oudere een broer naar bedanken voor alle met steun tijdens de scheiding van hun het ouders. De tijdens jongen wenst dat met zijn broer, die groot op tv fan is van in van dj Hardwell, zijn op idool mag ontmoeten. Daarnaast wenst een uit tijdens meisje dat haar vader een voorgoed van naar zijn vliegangst afkomt. naar Een jongen wenst in dat zijn oma het door as van opa mag een uitstrooien op Schiermonnikoog, op tv de plek met waar opa het met liefst kwam.

De Prinses Beatrixschool op tv in Heemstede op tv wordt verrast. Een van meisje wenst op voor haar oma dat op tv zij op een rolletje mag spelen naar in een serie met Linda tijdens de Mol. Een op uit groep kinderen wenst een door groot welkomstfeest voor uit vluchtelingen in Nederland. Een jongen van die de zelf met zijn uit gezin naar Nederland een is gevlucht, wenst voor een zijn vader dat hij tijdens zijn rijbewijs mag op halen. En een de meisje wenst naar voor haar op slechthorende zusje dat zij een een in springworkshop krijgt van de in olympisch kampioen, springruiter Jeroen in Dubbeldam.

Johnny de Mol een verrast basisschool Het op Startblok van in Harderwijk. Een jongen wenst op voor zijn oma op tv tijdens een hereniging met haar jeugdvriendin met die naar Canada tijdens is door geëmigreerd. Een andere jongen naar wenst voor zijn met tweelingbroer dat hij mag van meevaren met de het Koninklijke Nederlandse Redding tijdens Maatschappij. Een meisje met wenst voor haar oma naar dat zij een een keer door achter de schermen naar mag kijken bij het van Dolfinarium. En naar een jongen die van een jaar geleden zijn broertje de is verloren, wil het zijn ouders uit bedanken voor hun de steun in in deze verdrietige tijd. Hij met wenst voor zijn uit ouders een met mooie avond naar een van concert met van Guus Meeuwis.

De naar leerlingen van basisschool met Het Mozaïek het in Delft mogen een op wens voor iemand de anders doen. Een op meisje wenst voor haar uit vader en de stiefmoeder een naar heerlijk dagje weg. Een tweeling in wenst voor hun vader uit dat hij voor met een van dag boswachter door mag zijn. Een ander met meisje wenst tijdens een mooie bruidsjurk voor van haar moeder. Haar ouders in willen graag ook nog op tijdens voor de kerk het te trouwen, maar met alleen als er in genoeg geld is om dit te van realiseren. Want ook het de oma uit in Curaçao mag tijdens dan niet ontbreken. Toevallig de van heeft het jongere in broertje uit dit gezin gewenst van dat oma uit het Curaçao overkomt tijdens naar Nederland.

Johnny naar verrast de leerlingen van naar basisschool De Vlieger in naar Purmerend. een Een meisje doet een op tv wens een voor haar opa, die op tv alweer een aantal jaren alleen op naar is. Maar liefst vier kinderen op hebben dezelfde wens voor op hun leraar: optreden met uit met een bekende gitarist! Een de ander meisje wenst naar voor haar buurman tijdens dat hij in een het de Formule 1-auto mag rijden. En door voor de conciërge van door de school een wenst een door meisje dat tijdens zij herenigd wordt met haar familie met uit Colombia. En van door er wordt gewenst op dat Yes-R komt optreden op school op tv voor de het 25-jarige naar bestaan.

De door leerlingen van de O.G. door Heldringschool in Den met Haag worden verrast. Een van op tv meisje wenst dat het ze weer een de keer met haar het gehandicapte moeder door met de duinen kan fietsen. het Een ander meisje wenst op tv voor haar vader de dat hij mag stuntvliegen. op tv Een het jongetje doet een in wens voor zijn oma naar met Alzheimer. Oma een is gek op tv op bloemen, maar vergeet haar door plantjes water door te op geven.

De op tv leerlingen van de Willem naar Alexanderschool in door Nieuwegein worden verrast. in Een meisje doet de een wens voor haar oma de die haar op tv broer van uit Canada graag wil zien. Een de ander met meisje wenst dat haar het Afrikaanse vader een groot de stuk de vlees mag van braden aan een spit. de En er wordt uit een wens het gedaan voor een leerling uit van de tijdens school. Bijna een jaar geleden werd het zij gediagnostiseerd met de leukemie. van Inmiddels gaat het gelukkig van beter met uit haar. Zij wil graag op tv een uit filmpje opnemen met naar haar YouTube-held Enzo naar Knol.

Op basisschool De uit een Klimboom in Best komen de meest een bijzondere wensen voor met anderen de voorbij. Zo doet naar een meisje een wens voor tijdens een oudere op dame die de op school voorlichting geeft tijdens over de Tweede Wereldoorlog. het op tv Een ander meisje doet het een wens voor haar van zus van die hun opa op en oma in Brazilië verschrikkelijk een mist. op tv Een jongen wenst op zijn in beurt dat zijn vader het uit een keer 'klant van de uit week' wordt naar bij de plaatselijke het supermarkt. Johnny pakt het groots uit door en nodigt een fanfare met én de burgemeester van Best op tv uit. Daarnaast met heeft een Johnny nog een paar speciale verrassingen door in voor een aantal een leraren.

De de Wensboom staat op het plein uit in van basisschool De met Klinker in Schiedam. Ook een deze week tijdens verzamelt Johnny alle wensen op tv die de kinderen hebben voor op een anderen. Zo wenst op tv een meisje voor haar oma op tv een door nieuw gebit. Een jongentje op tv doet een wens voor zijn met moeder die bang van is een om met haar auto te naar water te raken. op tv Een ander jongentje door wenst een verwendag door voor op alle ouderen in een uit verzorgingstehuis. Johnny het weet wel raad met op tv alle verzoeken! Hij een roept daarbij ook door nog de door hulp in van niemand de anders dan met zijn moeder, Willeke de Alberti.

Johnny tijdens overvalt de Antoniusschool uit in Aerdenhout. Een levensgrote op tv boom met en bijbehorende boomhut worden op het naar schoolplein geplaatst. Een op tijdens twaalfjarig meisje doet een in wens voor in haar opa en oom. een Ze zijn beiden door gek op uit oorlogsvliegtuigen en het een is hun grootste op tv droom om nog een keer van in een dergelijk toestel op tv te vliegen. van Een ander op tv meisje wenst voor de haar moeder dat een ze een het keer mag koken in naar een sterrenrestaurant. Twee broertjes het doen een wens voor uit hun lievelingstante die de op tv prachtig kan zingen. naar Ze wensen dat ze een keer met een mag optreden en daarnaast is ze tijdens nog steeds met vrijgezel. tijdens Zou Johnny ze op tv kunnen helpen?

Johnny in verrast basisschool Syncope uit in Almere. Een zevenjarig door jongetje in wenst dat zijn oma een keer de het in een zwembad vol met met snoep mag. naar Een tweeling heeft een de wens van gedaan voor hun lievelingstante op tv die het door niet breed heeft. door Ze wensen dat zij twee door minuten naar gratis mag shoppen bij een supermarkt. het van Een meisje uit de groep acht wil haar vader bedanken. met Haar moeder overleed op tv zes door jaar geleden de en sinds die tijd naar is haar vader tijdens papa en met mama tegelijk. Johnny helpt haar bij uit het verzinnen en uit organiseren van een door onvergetelijke het dag!

Johnny verrast basisschool in Adelbrecht tijdens Windekind in het op tv Gelderse Groesbeek. de De kinderen wensen de meest uiteenlopende naar dingen. de Zo wenst een elfjarig meisje een dat uit haar ouders het een keer samen tijd kunnen doorbrengen, tijdens op tv omdat die mogelijkheid er nooit naar is een door het grote gezin in en het bedrijf aan huis. op een Een jongen uit groep de acht wenst voor zijn op lievelingsjuffen dat uit ze eindelijk de een keer ten huwelijk worden het gevraagd naar door hun vriendjes. Een achtjarige de tweeling wil op de droomwens van hun door ernstig zieke moeder laten tijdens een uitkomen.

augustus 2020
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!