Programma gemist?

De Prinses Beatrixschool het in Heemstede wordt van verrast. uit Een meisje wenst tijdens voor haar oma met dat zij een rolletje mag de spelen in in een serie op met Linda de het Mol. Een groep kinderen wenst tijdens een door groot welkomstfeest voor een vluchtelingen in Nederland. Een jongen op die zelf de met met zijn gezin naar door Nederland is gevlucht, wenst op tv voor zijn vader het dat hij met zijn rijbewijs mag halen. En de een meisje op tv wenst voor haar slechthorende het zusje naar dat zij een van springworkshop krijgt van de uit olympisch kampioen, springruiter in Jeroen Dubbeldam.

Johnny de Mol door uit verrast basisschool Het door Startblok in Harderwijk. Een jongen de wenst voor van zijn oma een hereniging met tijdens haar het jeugdvriendin die naar Canada is de geëmigreerd. met Een andere jongen wenst de voor zijn tweelingbroer dat op hij mag meevaren uit van met de Koninklijke de Nederlandse Redding Maatschappij. met Een meisje wenst voor met haar oma een dat zij een keer achter de uit schermen door mag kijken van bij het Dolfinarium. En een een jongen die een jaar met geleden het zijn broertje is verloren, wil uit zijn in ouders bedanken voor met hun steun in deze verdrietige uit tijd. Hij tijdens wenst voor het zijn ouders de een mooie avond naar een concert op van op tv Guus Meeuwis.

De tijdens leerlingen van basisschool Het op Mozaïek in uit Delft mogen een een wens voor iemand anders doen. door tijdens Een meisje wenst voor haar vader op en naar stiefmoeder een heerlijk de dagje weg. Een tweeling de wenst voor van hun vader dat hij in voor een naar dag boswachter mag naar zijn. Een door ander meisje wenst een mooie bruidsjurk op tv uit voor haar moeder. op Haar ouders willen graag een ook nog voor de kerk naar op tv te trouwen, maar uit alleen als er genoeg geld op is om dit een te realiseren. Want met ook de oma uit uit Curaçao mag dan in niet ontbreken. een Toevallig de heeft het jongere broertje uit van dit gezin gewenst in dat met oma uit Curaçao het overkomt naar Nederland.

Johnny naar verrast de leerlingen van basisschool op tv De Vlieger in door Purmerend. Een meisje van doet uit een wens voor een haar opa, die alweer in een aantal naar jaren alleen is. Maar op liefst vier met kinderen hebben dezelfde wens voor een hun leraar: optreden met met een op bekende gitarist! Een van ander een meisje wenst voor haar buurman dat een hij in een met naar Formule 1-auto mag op rijden. En voor de conciërge op van de op school wenst een op tv meisje dat zij herenigd het wordt met in haar familie op tv uit Colombia. En er uit wordt gewenst dat tijdens Yes-R komt optreden tijdens op school voor het 25-jarige tijdens in bestaan.

De het leerlingen van het de O.G. Heldringschool in Den Haag naar een worden verrast. Een meisje wenst dat naar ze weer een naar keer met haar op gehandicapte moeder een door de duinen een kan fietsen. op tv Een ander meisje wenst voor in op tv haar vader dat hij mag met stuntvliegen. Een jongetje naar doet een wens voor in zijn een oma met Alzheimer. Oma naar is met gek op bloemen, maar vergeet op tv haar plantjes water het te in geven.

De uit leerlingen van de Willem naar Alexanderschool in van Nieuwegein worden verrast. Een een meisje doet een op wens voor haar van oma van die haar broer door uit Canada graag wil met zien. Een ander naar meisje wenst dat van haar Afrikaanse vader een groot uit stuk een vlees mag braden aan een uit spit. En er het wordt in een wens gedaan voor een in uit leerling van de school. Bijna op tv een tijdens jaar geleden werd zij gediagnostiseerd op tv met leukemie. Inmiddels op gaat uit het gelukkig beter met in haar. Zij een wil graag een filmpje opnemen met met haar YouTube-held de Enzo van Knol.

Op basisschool De naar Klimboom een in Best komen de meest op bijzondere wensen voor tijdens anderen uit voorbij. Zo op doet een meisje met een wens voor een in oudere dame die op school uit tijdens voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. de Een ander meisje op tv doet een wens de voor op haar zus die hun op opa en het oma in Brazilië naar verschrikkelijk mist. door Een jongen wenst op zijn beurt uit dat zijn de vader een keer 'klant van van van de week' op wordt bij de plaatselijke op supermarkt. Johnny pakt groots uit op tv en nodigt een een fanfare én de naar op burgemeester van Best uit. Daarnaast in heeft Johnny nog van een paar speciale door verrassingen voor een in aantal van leraren.

De de Wensboom staat op het tijdens plein van basisschool tijdens De Klinker in tijdens Schiedam. Ook deze op week verzamelt een Johnny alle wensen die de op tv kinderen hebben voor het anderen. in Zo wenst een in meisje voor haar oma een de nieuw gebit. Een in jongentje op tv doet een op tv wens voor zijn moeder in die bang door is om met tijdens haar auto te water te op tv raken. Een met ander jongentje wenst een verwendag in voor alle ouderen de in een verzorgingstehuis. met Johnny een weet wel een raad met alle verzoeken! Hij roept van daarbij naar ook nog de hulp in op tv van niemand naar anders dan zijn een moeder, Willeke in Alberti.

Johnny in overvalt de Antoniusschool in op Aerdenhout. Een levensgrote een boom en een bijbehorende boomhut worden op het uit schoolplein geplaatst. Een door naar twaalfjarig meisje doet een wens de voor haar opa in en oom. Ze zijn het op beiden gek op op tv oorlogsvliegtuigen en het is de hun grootste droom om met nog een keer de in een in dergelijk toestel te vliegen. op Een ander meisje wenst een voor haar moeder op dat het ze een met keer mag koken in een tijdens sterrenrestaurant. Twee broertjes doen met een een wens voor hun van lievelingstante die prachtig kan zingen. naar Ze het wensen dat ze een op tv keer mag optreden en naar de daarnaast is ze nog steeds op vrijgezel. door Zou Johnny ze kunnen het helpen?

Johnny verrast basisschool uit Syncope op in Almere. Een zevenjarig jongetje op de wenst dat zijn oma op een keer in een zwembad met uit vol met snoep mag. Een op tv tweeling heeft een op tv wens gedaan voor hun een lievelingstante die het het in niet breed heeft. Ze van wensen dat zij twee minuten naar tijdens gratis mag shoppen bij een op tv supermarkt. Een meisje uit uit de groep acht wil op tv haar vader bedanken. Haar moeder met overleed tijdens zes jaar geleden in en sinds die tijd is haar uit vader papa naar en mama tegelijk. uit Johnny helpt haar bij naar op het verzinnen en organiseren van een een onvergetelijke naar dag!

Johnny verrast basisschool tijdens Adelbrecht Windekind in een het Gelderse Groesbeek. van De kinderen uit wensen de meest op uiteenlopende dingen. Zo wenst naar een van elfjarig meisje dat haar op ouders in een keer samen tijd kunnen op doorbrengen, omdat die een mogelijkheid het er nooit is door op tv het grote naar gezin en het bedrijf aan uit huis. Een tijdens jongen uit naar groep acht wenst voor zijn lievelingsjuffen naar dat ze door eindelijk een keer naar ten huwelijk worden gevraagd tijdens door hun op vriendjes. Een achtjarige uit tweeling wil van de droomwens van hun in ernstig zieke uit moeder laten naar uitkomen.

Basisschool tijdens De Griffel in Zeist van wordt dit keer verrast. door op tv Ook daar doen weer heel veel in kids naar een bijzondere wens. uit Een jongen wenst het voor zijn ernstig zieke harpjuf door dat zij een de keer mag het spelen met op tv de beroemde harpist Remy van op Kesteren. Een andere in in jongen wenst dat zijn tijdens vader en moeder voor een een tweede keer mogen door trouwen. De de eerste keer was zijn in moeder namelijk hoogzwanger de en het ze hebben veel meegemaakt met uit het gezin. naar Een het meisje wenst voor haar vriendje en de klasgenootje dat de hij een keer mag op tv turnen met een de bekende turner. uit En die van jongen wenst op zijn beurt in voor door zijn vriendinnetje met dat zij les krijgt van met een beroemde met voetballer.

De Witte school met in Noordwijk wordt uit verrast. Daar hangt tijdens de boom de weer vol met betekenisvolle van wensen voor een de ander. tijdens Zo wenst een jongen een dat een hij zijn opa en oma uit mag met verrassen met een chic diner. Ze naar met passen al twintig jaar elke in maandag de op hun kleinkinderen van en dan koken ze steevast spinazie. van Een een meisje wenst voor haar oudere door tijdens zus dat ze een naar keer mag trainen met op het uit Nederlands dameshockeyteam. Een in ander meisje wenst voor van haar klasgenootje dat zij een op keer mag een meehelpen in met een echt dierenasiel. En op een broer tijdens en een de zus wensen voor hun oma een naar op onbezorgde dag, omdat met zij dag en het nacht voor opa zorgt die naar aan Alzheimer het lijdt.

Deze week komt door Johnny de Mol met de op tv boel flink naar wakker schudden op in basisschool De Achtbaan met in Tiel. De boom in hangt vol de met wensen. Zo zijn tijdens er twee meisjes die wensen een dat er van een een groot geldbedrag wordt ingezameld het voor mensen met kanker. Ook tijdens wil een in jongen zijn oudere met broer bedanken naar voor alle steun tijdens tijdens de scheiding in van hun ouders. De jongen het wenst de dat zijn een broer, die groot fan is naar van dj naar Hardwell, zijn idool tijdens mag ontmoeten. Daarnaast wenst op tv een op meisje dat haar uit vader voorgoed van zijn vliegangst afkomt. in Een jongen wenst naar een dat zijn oma naar het as van op opa mag uitstrooien naar op Schiermonnikoog, de plek waar opa op tv het liefst het kwam.

Dit keer met wordt de de Prinses Beatrixschool de in Heemstede verrast. op tv De meest bijzondere wensen op komen weer voorbij en het worden naar opgehangen in de de Wensboom. Zo wenst een meisje uit voor haar oma dat naar zij een rolletje tijdens mag tijdens spelen in een televisieserie in met niemand minder dan het Linda de Mol. het Een uit groep kinderen wenst een een groot welkomstfeest op tv voor vluchtelingen in in Nederland om in hen een warm en het veilig gevoel te geven. Een van jongen door die zelf tijdens met zijn gezin de naar Nederland is gevlucht wenst tijdens voor de zijn vader dat hij naar zijn rijbewijs mag uit halen. En een meisje wenst de voor haar slechthorende op tv zusje uit dat zij een springworkshop krijgt tijdens van door de olympisch kampioen, springruiter Jeroen op op tv Dubbeldam.

september 2018
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord