Programma gemist?

De leerlingen van op tv de Willem een Alexanderschool in van Nieuwegein worden verrast. Een meisje het doet uit een wens voor haar oma met die haar broer naar uit Canada graag de wil een zien. Een ander meisje het wenst de dat haar Afrikaanse op vader een groot stuk vlees de mag met braden aan een tijdens spit. En er wordt door een wens gedaan in voor een leerling van de in school. een Bijna een jaar geleden werd in zij gediagnostiseerd op tv met leukemie. uit Inmiddels gaat het gelukkig beter uit door met haar. Zij wil graag een in filmpje op tv opnemen met van haar YouTube-held Enzo op Knol.

Basisschool De Griffel een in de Zeist wordt dit keer verrast. in Ook daar op tv doen weer heel veel van kids het een bijzondere wens. een Een jongen wenst op tv voor zijn ernstig zieke op tv harpjuf dat zij van een tijdens keer mag spelen met de beroemde met harpist Remy in van Kesteren. Een andere het jongen wenst op dat zijn vader tijdens en moeder op voor een tweede het keer mogen door trouwen. De eerste tijdens keer was zijn in moeder namelijk hoogzwanger door en ze hebben veel meegemaakt met tijdens het door gezin. Een meisje de wenst voor tijdens haar vriendje en door klasgenootje dat hij een op tv keer mag turnen met door een bekende tijdens turner. En die een jongen wenst op van zijn beurt voor zijn tijdens vriendinnetje dat zij les de krijgt van een naar het beroemde voetballer.

De Witte een school in Noordwijk op wordt verrast. Daar uit hangt de boom weer van een vol met betekenisvolle wensen een voor een ander. een Zo wenst een het jongen dat hij naar zijn opa en oma met mag verrassen met van een chic uit diner. Ze passen al tijdens twintig jaar elke op maandag op hun naar kleinkinderen naar en dan koken uit ze steevast spinazie. op Een meisje wenst voor haar oudere tijdens het zus dat ze uit een keer mag trainen met de het Nederlands dameshockeyteam. de Een ander door meisje wenst voor haar een klasgenootje van dat zij een keer mag de meehelpen in een echt een in dierenasiel. En een met broer en een zus wensen naar voor hun oma een naar onbezorgde het dag, omdat zij dag op tv en nacht voor op opa zorgt door die aan Alzheimer een lijdt.

Deze in week komt Johnny de op tv Mol de boel door flink de wakker schudden op basisschool De Achtbaan een in Tiel. van De boom hangt vol met met naar wensen. Zo zijn er twee door uit meisjes die wensen dat er op tv een groot geldbedrag wordt op tv ingezameld voor van mensen met kanker. op Ook wil een een jongen de zijn oudere broer bedanken voor tijdens alle steun het tijdens de scheiding van een hun ouders. De jongen op wenst dat de zijn broer, een die groot de fan is van dj Hardwell, op tv zijn idool mag naar ontmoeten. naar Daarnaast wenst een meisje door dat haar vader voorgoed van op tv zijn vliegangst afkomt. het Een door jongen wenst dat zijn oma op tv het as van in opa een mag uitstrooien op Schiermonnikoog, uit de plek het waar opa het de liefst kwam.

De met Prinses Beatrixschool in naar Heemstede wordt verrast. Een de meisje wenst voor de haar van oma dat zij een een rolletje mag spelen in de een serie met Linda naar de naar Mol. Een groep naar kinderen wenst een groot welkomstfeest met voor vluchtelingen op tv in Nederland. de Een jongen op die zelf met zijn gezin op naar Nederland het is gevlucht, wenst het voor zijn vader dat een hij zijn met rijbewijs mag halen. En een naar meisje wenst voor een haar in slechthorende zusje dat zij tijdens een springworkshop krijgt naar van de olympisch op kampioen, springruiter Jeroen op Dubbeldam.

Johnny van de Mol verrast basisschool Het door Startblok in Harderwijk. uit tijdens Een jongen wenst voor zijn oma op een hereniging een met naar haar jeugdvriendin die naar naar Canada is met geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor door op tv zijn tweelingbroer dat de hij mag meevaren met de in Koninklijke Nederlandse Redding het Maatschappij. Een meisje wenst in voor met haar oma dat zij van een keer achter uit de schermen mag in kijken op tv bij het Dolfinarium. En op tv een jongen die op tv een jaar geleden zijn broertje op is verloren, in wil zijn ouders in bedanken voor hun steun het in deze verdrietige naar een tijd. Hij wenst voor een zijn ouders een van mooie avond naar op tv een concert van Guus naar Meeuwis.

De leerlingen van door van basisschool Het Mozaïek in in Delft mogen een een wens voor iemand anders van doen. Een naar meisje wenst met voor haar vader en stiefmoeder de een heerlijk dagje weg. op tv uit Een tweeling wenst tijdens voor hun vader dat hij voor uit een dag tijdens boswachter mag zijn. uit Een ander op meisje wenst een de mooie bruidsjurk voor met haar moeder. Haar ouders de willen op graag ook nog op tv voor de kerk te trouwen, naar maar alleen als er door genoeg de geld is naar om dit te realiseren. Want ook de een de oma uit Curaçao mag dan van niet ontbreken. in Toevallig heeft het tijdens jongere broertje uit dit uit gezin gewenst op dat oma uit een Curaçao overkomt naar naar Nederland.

Johnny verrast tijdens de door leerlingen van basisschool De met Vlieger in Purmerend. uit Een meisje doet een de wens voor haar opa, tijdens die tijdens alweer een aantal tijdens jaren alleen een is. Maar liefst vier kinderen hebben een dezelfde op tv wens voor door hun leraar: optreden door met een bekende van gitarist! Een ander meisje wenst in voor haar het buurman dat hij in een op tv Formule de 1-auto mag rijden. En van voor de conciërge uit van de school wenst met een meisje met dat zij herenigd met wordt met haar familie in uit Colombia. uit En er de wordt gewenst een dat Yes-R komt optreden op met school voor naar het 25-jarige tijdens bestaan.

De leerlingen op van de O.G. op tv Heldringschool in het Den Haag worden tijdens verrast. Een van meisje wenst dat ze naar weer een de keer met haar gehandicapte moeder naar door de duinen een kan fietsen. Een het ander met meisje wenst voor met haar vader dat hij mag uit stuntvliegen. naar Een jongetje doet door een wens voor zijn oma op tv met Alzheimer. Oma is een gek op bloemen, in met maar vergeet haar plantjes water te naar het geven.

De leerlingen van een in de Willem Alexanderschool in met Nieuwegein worden door verrast. Een meisje doet met een wens voor haar oma in in die haar broer het uit Canada graag wil zien. Een op tv ander meisje uit wenst dat haar in Afrikaanse vader een met groot stuk vlees het mag een braden aan een spit. het En er wordt een wens op tv gedaan voor een het leerling uit van de school. Bijna op een jaar in geleden werd zij gediagnostiseerd met naar van leukemie. Inmiddels gaat het gelukkig beter een met haar. uit Zij wil graag van een filmpje opnemen het met haar op tv YouTube-held Enzo op tv Knol.

Op tijdens basisschool De Klimboom in het Best komen de van meest bijzondere wensen voor het anderen voorbij. Zo uit doet een meisje op een uit wens voor uit een oudere dame tijdens die op school op tv voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. het Een ander meisje een doet een wens de naar voor haar zus die hun opa door en het oma in Brazilië verschrikkelijk mist. met Een jongen wenst naar op zijn uit beurt dat zijn in vader een keer tijdens 'klant met van de week' op tv wordt bij de uit plaatselijke supermarkt. Johnny van pakt groots uit en in nodigt een fanfare én de het met burgemeester van Best uit. Daarnaast tijdens heeft Johnny nog van een paar het speciale verrassingen voor tijdens een aantal uit leraren.

De Wensboom van staat op van het plein naar van basisschool De door Klinker in Schiedam. de Ook deze week op tv verzamelt Johnny alle wensen naar die de kinderen hebben naar voor met anderen. Zo wenst een meisje voor het haar van oma een in nieuw gebit. Een jongentje doet een op wens voor door zijn uit moeder die bang is door om met het haar auto te water te raken. een Een ander jongentje door wenst een een verwendag voor alle van ouderen in met een verzorgingstehuis. naar Johnny weet wel raad met de alle verzoeken! op tv Hij roept daarbij ook nog op de van hulp in de van niemand anders door dan zijn moeder, Willeke door Alberti.

Johnny overvalt de tijdens Antoniusschool in uit Aerdenhout. Een levensgrote op tv boom en bijbehorende met boomhut worden op het naar naar schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig op tv meisje doet een in wens voor haar opa in en oom. Ze zijn het beiden gek op door oorlogsvliegtuigen en het een is hun in grootste droom om nog met een het keer in tijdens een dergelijk toestel te vliegen. het Een het ander meisje wenst voor haar het moeder het dat ze een keer mag van koken door in een sterrenrestaurant. tijdens Twee broertjes doen een wens voor door hun lievelingstante met die prachtig kan zingen. op tv Ze wensen een dat tijdens ze een keer mag naar optreden en daarnaast met is ze nog steeds het vrijgezel. Zou Johnny ze op kunnen op tv helpen?

Johnny verrast basisschool uit Syncope op tv in Almere. Een zevenjarig van jongetje wenst het dat zijn met oma een keer in op tv een zwembad de vol met snoep tijdens mag. Een tweeling heeft een wens uit gedaan voor hun in lievelingstante die het het niet breed uit heeft. Ze met wensen dat zij naar twee minuten gratis mag een shoppen bij een supermarkt. een Een meisje naar uit groep acht wil uit de haar vader bedanken. Haar moeder overleed van zes jaar geleden het en op tv sinds die tijd is haar naar vader papa door en mama tegelijk. Johnny met op helpt haar bij met het verzinnen en organiseren van een van onvergetelijke door dag!

Johnny verrast basisschool naar Adelbrecht met Windekind in het Gelderse Groesbeek. op De tijdens kinderen wensen de meest uiteenlopende uit dingen. Zo wenst het tijdens een elfjarig meisje dat haar tijdens ouders uit een keer samen tijd uit kunnen doorbrengen, omdat die in mogelijkheid er naar nooit is door het tijdens grote gezin op en het bedrijf aan huis. door Een jongen de uit groep acht het wenst voor zijn lievelingsjuffen van dat tijdens ze eindelijk een keer ten naar huwelijk tijdens worden gevraagd de door hun vriendjes. tijdens Een achtjarige tweeling wil de droomwens naar van tijdens hun ernstig zieke moeder laten van naar uitkomen.

april 2021
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!