Programma gemist?

De een leerlingen van de Willem het Alexanderschool in een Nieuwegein worden verrast. Een uit meisje doet een met wens voor haar tijdens oma de die haar broer uit Canada graag in tijdens wil zien. Een uit ander meisje wenst dat haar van Afrikaanse vader in een groot stuk op tv vlees mag braden uit aan een spit. En tijdens er wordt een een wens gedaan voor een naar leerling van een de school. Bijna een een jaar door geleden werd zij gediagnostiseerd met in uit leukemie. Inmiddels gaat door het gelukkig beter met in haar. Zij wil graag het een filmpje opnemen de met haar YouTube-held Enzo uit op tv Knol.

Basisschool uit De Griffel in Zeist wordt een dit keer verrast. uit Ook daar op tv doen weer tijdens heel veel kids een bijzondere naar wens. Een het jongen wenst voor tijdens zijn ernstig op tv zieke harpjuf uit dat zij een keer mag de spelen met de op tv beroemde harpist Remy uit van Kesteren. een Een andere jongen wenst op tv dat zijn met vader en moeder voor een op tv tweede het keer mogen trouwen. De eerste uit door keer was zijn moeder met namelijk hoogzwanger en ze hebben van veel op meegemaakt met tijdens het gezin. Een de meisje wenst voor haar van vriendje en klasgenootje dat op tv hij een keer mag tijdens turnen de met een bekende turner. door En die naar jongen wenst op zijn tijdens beurt voor zijn vriendinnetje in door dat zij les krijgt van een naar een beroemde voetballer.

De door Witte school in Noordwijk in wordt verrast. Daar hangt het de boom door weer vol met betekenisvolle een wensen op voor een ander. Zo uit wenst een jongen naar dat hij zijn tijdens opa en oma mag de verrassen met door een van chic diner. Ze op tv passen al twintig jaar in elke maandag op hun kleinkinderen van en dan koken van ze steevast de spinazie. in Een meisje wenst voor haar oudere tijdens zus dat met ze een keer mag met trainen op met het Nederlands dameshockeyteam. op Een ander meisje wenst in het voor haar klasgenootje van dat zij een keer mag naar meehelpen in een het echt dierenasiel. En het een broer naar en een zus wensen voor de hun oma naar een met onbezorgde dag, omdat zij dag de en nacht voor opa de zorgt die uit aan de Alzheimer lijdt.

Deze week komt in Johnny de Mol in de door boel flink wakker schudden op in basisschool De tijdens Achtbaan in Tiel. uit De boom hangt vol in met tijdens wensen. Zo zijn er uit twee meisjes die wensen door in dat er een groot geldbedrag wordt een ingezameld voor de mensen met kanker. Ook tijdens wil op tv een jongen zijn oudere broer tijdens op bedanken voor alle steun tijdens op de in scheiding van hun de ouders. De jongen uit wenst dat zijn naar broer, die groot fan is uit van dj uit Hardwell, zijn idool mag ontmoeten. met het Daarnaast wenst een meisje dat haar het vader voorgoed met van zijn vliegangst tijdens afkomt. Een op jongen wenst dat het zijn oma uit het as van op tv opa mag uitstrooien op Schiermonnikoog, van de plek het waar opa het liefst met kwam.

De Prinses een Beatrixschool in Heemstede uit wordt verrast. op Een meisje wenst voor een haar oma dat op tv zij op tv een rolletje mag een spelen in een serie met Linda van de op tv Mol. Een groep kinderen door wenst een groot door welkomstfeest voor vluchtelingen in in Nederland. Een uit jongen de die zelf met zijn gezin naar een Nederland is gevlucht, tijdens wenst voor tijdens zijn vader dat op tv hij zijn rijbewijs tijdens mag halen. een En een meisje een wenst voor haar slechthorende zusje van dat zij een op een springworkshop krijgt van de door olympisch kampioen, springruiter Jeroen het Dubbeldam.

Johnny de op Mol naar verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. de Een jongen naar wenst voor zijn met oma een de hereniging met haar op tv jeugdvriendin die naar de Canada is geëmigreerd. Een het andere jongen wenst uit voor naar zijn tweelingbroer dat van hij mag meevaren een met de Koninklijke de Nederlandse Redding Maatschappij. van Een meisje wenst voor de haar oma van dat zij een keer achter de tijdens schermen mag kijken met bij door het Dolfinarium. En een het jongen die een het jaar geleden zijn broertje een een is verloren, wil zijn uit ouders bedanken voor hun steun het van in deze verdrietige door tijd. Hij wenst in voor zijn ouders een mooie avond door naar een concert het door van Guus Meeuwis.

De tijdens leerlingen van basisschool Het van Mozaïek in Delft van mogen een in wens voor in iemand anders doen. Een een meisje wenst voor haar op tv vader een en stiefmoeder een heerlijk dagje naar weg. Een op tv tweeling wenst naar voor hun vader dat in hij voor een naar dag boswachter mag in zijn. Een het ander meisje wenst een mooie bruidsjurk het voor van haar moeder. Haar ouders van willen graag ook nog van naar voor de kerk tijdens te trouwen, maar alleen als er op tv genoeg de geld is om dit te in realiseren. Want op tv ook met de oma uit naar Curaçao mag dan op tv niet ontbreken. Toevallig heeft het tijdens jongere broertje uit de dit gezin op tv gewenst dat oma uit tijdens Curaçao overkomt naar van Nederland.

Johnny op tv verrast de leerlingen van een basisschool De een Vlieger in Purmerend. Een in meisje doet tijdens een wens voor haar met opa, die alweer een van aantal de jaren alleen is. tijdens Maar liefst vier een kinderen hebben dezelfde wens met voor hun leraar: uit optreden met een op tv bekende een gitarist! Een ander meisje wenst voor in haar buurman dat in hij tijdens in een Formule tijdens 1-auto mag rijden. En op voor de de conciërge van de uit school wenst naar een meisje dat zij herenigd wordt het van met haar familie het uit Colombia. En het er wordt gewenst dat Yes-R komt van optreden het op school voor het 25-jarige van op tv bestaan.

De leerlingen van op tv de O.G. Heldringschool uit in Den Haag tijdens worden verrast. de Een meisje wenst dat naar ze op weer een keer met haar op tv gehandicapte moeder door het de duinen kan tijdens fietsen. Een de ander meisje wenst voor tijdens haar vader naar dat hij mag door stuntvliegen. Een jongetje met doet een wens voor op zijn oma tijdens met Alzheimer. op Oma is gek op bloemen, de uit maar vergeet haar plantjes naar water te in geven.

De leerlingen van van de in Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden naar op tv verrast. Een meisje een doet een wens voor haar tijdens oma een die haar broer het uit Canada graag wil naar zien. Een ander meisje wenst naar een dat haar Afrikaanse vader op een groot stuk van vlees mag door braden aan een spit. En in er wordt een in wens naar gedaan voor een leerling van de van school. van Bijna een jaar geleden werd door met zij gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels het gaat het gelukkig beter op met door haar. Zij wil naar graag een filmpje opnemen het met haar uit YouTube-held Enzo tijdens Knol.

Op basisschool De de de Klimboom in Best komen de het meest bijzondere wensen voor door anderen voorbij. het Zo naar doet een meisje een wens tijdens voor een oudere door dame die op met school voorlichting op geeft over de Tweede Wereldoorlog. tijdens Een ander meisje uit doet uit een wens voor haar zus het naar die hun opa en oma een in Brazilië verschrikkelijk mist. naar op tv Een jongen wenst op zijn beurt tijdens dat het zijn vader een keer 'klant op van de de week' wordt van bij de plaatselijke supermarkt. Johnny in pakt op groots uit en nodigt een van fanfare uit én de burgemeester van het Best door uit. Daarnaast heeft in Johnny nog een paar speciale verrassingen op tv in voor een aantal een leraren.

De Wensboom met staat een op het plein van basisschool De uit Klinker in Schiedam. met uit Ook deze week verzamelt Johnny door alle wensen die de de kinderen naar hebben voor tijdens anderen. Zo wenst met een meisje voor van haar oma een het nieuw gebit. Een met jongentje doet een wens voor zijn door in moeder die bang is om van met een haar auto te water naar te raken. Een ander jongentje de wenst een tijdens verwendag tijdens voor alle ouderen in een het verzorgingstehuis. in Johnny weet wel in raad met alle verzoeken! Hij roept op tv daarbij ook op tv nog de door hulp in de van niemand anders dan op tv zijn moeder, in Willeke Alberti.

Johnny tijdens overvalt de Antoniusschool door in Aerdenhout. Een op levensgrote boom en bijbehorende naar boomhut worden op van het schoolplein geplaatst. Een met twaalfjarig meisje doet uit een wens op tv voor haar opa en tijdens oom. Ze op tv zijn uit beiden gek op een oorlogsvliegtuigen en het is hun grootste van droom de om nog een een keer in een dergelijk toestel een te vliegen. Een in ander meisje wenst door voor haar moeder uit dat ze door een keer op tv mag koken in een naar sterrenrestaurant. Twee broertjes doen op tv een wens op voor naar hun lievelingstante die prachtig uit kan zingen. op Ze wensen dat ze een keer in mag optreden de en daarnaast is ze in het nog steeds vrijgezel. Zou Johnny ze de door kunnen helpen?

Johnny naar verrast basisschool de Syncope in Almere. Een zevenjarig met jongetje wenst dat zijn in oma met een keer de in een zwembad vol tijdens met snoep mag. Een in tweeling heeft een wens op tv gedaan voor hun naar lievelingstante die het het niet een breed heeft. Ze op wensen dat op zij twee minuten gratis mag van shoppen bij op tv een supermarkt. Een meisje door uit groep in acht wil haar vader uit bedanken. Haar moeder overleed in zes jaar op tv geleden door en sinds die tijd is door haar vader de papa en een mama tegelijk. Johnny helpt haar een bij het verzinnen en tijdens van organiseren van een onvergetelijke in dag!

Johnny met verrast basisschool Adelbrecht Windekind in met het Gelderse van Groesbeek. De op kinderen wensen in de meest uiteenlopende dingen. Zo in wenst een elfjarig meisje op dat haar op ouders een keer samen van tijd kunnen doorbrengen, tijdens omdat op die mogelijkheid tijdens er nooit is van door het grote gezin en in het bedrijf naar aan huis. de Een jongen uit groep acht wenst door voor de zijn lievelingsjuffen dat ze eindelijk tijdens een keer ten de huwelijk worden het gevraagd door hun op vriendjes. Een achtjarige de tweeling wil tijdens de droomwens op tv van hun ernstig uit zieke moeder laten het uitkomen.

maart 2020
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!