Programma gemist?

De tijdens Prinses Beatrixschool in Heemstede met wordt verrast. Een meisje met naar wenst voor haar oma naar dat zij in een rolletje mag spelen in een een op serie met Linda de door Mol. Een groep kinderen in wenst een groot op tv welkomstfeest voor vluchtelingen een in Nederland. op Een jongen een die zelf met in zijn gezin naar Nederland op tv is gevlucht, op wenst voor zijn vader dat hij tijdens zijn rijbewijs mag op de halen. En een meisje wenst door voor haar slechthorende zusje uit dat zij het een op tv springworkshop krijgt van de de olympisch kampioen, van springruiter Jeroen Dubbeldam.

Johnny de Mol op verrast het basisschool Het Startblok in Harderwijk. in Een door jongen wenst voor zijn oma een een hereniging het met naar haar jeugdvriendin die op naar Canada is een geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor een zijn tweelingbroer naar dat hij mag van meevaren de met de Koninklijke Nederlandse Redding tijdens Maatschappij. Een op tv meisje wenst voor haar in oma dat zij een met keer achter de door schermen mag kijken van bij in het Dolfinarium. En een van jongen in die een jaar tijdens geleden zijn broertje is verloren, tijdens wil zijn ouders op tv bedanken voor uit hun steun uit in deze verdrietige tijd. Hij wenst van voor zijn ouders naar een mooie uit avond naar een een concert van op Guus Meeuwis.

De leerlingen tijdens van basisschool Het van Mozaïek in Delft tijdens mogen naar een wens voor iemand anders in doen. op tv Een meisje wenst voor haar vader op en stiefmoeder een een heerlijk dagje weg. met Een tweeling de wenst voor hun vader van met dat hij voor een dag boswachter van mag zijn. Een op uit ander meisje wenst een mooie tijdens bruidsjurk voor het haar moeder. Haar ouders tijdens willen graag ook in nog naar voor de kerk te trouwen, de maar alleen als er tijdens genoeg geld is de tijdens om dit te realiseren. Want ook van op tv de oma uit Curaçao mag door dan niet ontbreken. naar Toevallig heeft het jongere uit broertje van uit dit gezin de gewenst dat oma de uit Curaçao tijdens overkomt naar Nederland.

Johnny het verrast de leerlingen in van basisschool De naar Vlieger in Purmerend. op tv Een meisje doet naar een wens voor de haar opa, die alweer de een op tv aantal jaren alleen is. de Maar liefst vier kinderen op tv hebben dezelfde wens tijdens voor hun leraar: op tv optreden een met een bekende gitarist! het Een ander meisje op wenst voor haar buurman van dat hij in een naar naar Formule 1-auto mag rijden. En voor het de conciërge tijdens van de school wenst de een meisje dat uit zij herenigd door wordt met op haar familie uit Colombia. op tv En er wordt gewenst op de dat Yes-R komt optreden op door school voor het het 25-jarige door bestaan.

De door leerlingen van met de O.G. Heldringschool in Den door Haag worden van verrast. Een de meisje wenst dat ze weer een een keer in met haar gehandicapte op tv moeder door een de duinen kan fietsen. Een het ander meisje op tv wenst voor haar vader dat op tv hij mag naar stuntvliegen. Een jongetje door doet een wens op tv voor in zijn oma met Alzheimer. van Oma is gek op bloemen, een maar door vergeet haar de plantjes water te in geven.

De tijdens leerlingen van de op Willem Alexanderschool op in Nieuwegein worden verrast. Een door meisje doet uit een wens voor haar oma uit die haar tijdens broer uit van Canada graag wil zien. Een een ander meisje op tv wenst dat haar Afrikaanse de in vader een groot stuk de vlees mag braden aan een van tijdens spit. En er wordt een wens op gedaan voor een een op tv leerling van de in school. Bijna een op tv jaar geleden werd zij gediagnostiseerd met tijdens leukemie. Inmiddels van gaat het het gelukkig beter in met haar. Zij wil een graag een filmpje opnemen met uit haar uit YouTube-held Enzo de Knol.

Op met basisschool De Klimboom in Best naar komen de met meest bijzondere uit wensen voor anderen naar voorbij. Zo doet een op meisje een wens met voor een oudere dame met die op school naar voorlichting geeft op tv over op de Tweede Wereldoorlog. Een in ander meisje doet een wens de van voor haar zus door die hun opa van en oma in Brazilië verschrikkelijk mist. van Een jongen wenst in met op zijn beurt dat zijn van vader een een keer 'klant van de uit week' wordt bij met de plaatselijke supermarkt. Johnny de pakt groots uit op en nodigt een met fanfare én de op tv burgemeester van op Best door uit. Daarnaast heeft Johnny uit nog een paar speciale op verrassingen voor uit een aantal de leraren.

De de Wensboom staat op de het plein van een basisschool De Klinker uit in Schiedam. Ook tijdens deze week verzamelt Johnny alle het wensen die het de kinderen hebben voor een anderen. tijdens Zo wenst een meisje in voor haar een oma een nieuw van gebit. Een jongentje doet een van wens voor zijn van moeder een die bang door is om met haar auto te een water te door raken. op tv Een ander jongentje wenst een op verwendag voor een alle ouderen in van een verzorgingstehuis. Johnny weet uit wel raad met alle een verzoeken! Hij roept naar met daarbij ook nog de de hulp in van niemand anders door het dan zijn moeder, Willeke tijdens Alberti.

Johnny naar overvalt de door Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote op boom en met bijbehorende boomhut worden op het naar op tv schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje tijdens doet van een wens voor haar opa en van oom. Ze zijn de beiden gek in op van oorlogsvliegtuigen en het een is hun grootste droom om nog met een op keer in een uit dergelijk toestel op tv te vliegen. Een ander tijdens meisje wenst uit voor haar moeder dat de ze een keer door mag koken in een sterrenrestaurant. in Twee broertjes van doen een wens voor de hun lievelingstante een die uit prachtig kan zingen. Ze op wensen dat ze een keer de op mag optreden en daarnaast is ze uit nog de steeds vrijgezel. Zou Johnny naar ze kunnen met helpen?

Johnny naar verrast basisschool Syncope in tijdens Almere. tijdens Een zevenjarig jongetje wenst dat in zijn oma uit een keer in een uit zwembad vol met snoep op mag. op Een tweeling heeft een tijdens wens gedaan de voor hun lievelingstante die het naar de niet breed heeft. Ze wensen dat van zij twee uit minuten tijdens gratis mag shoppen bij een op tv supermarkt. naar Een meisje uit door groep acht wil de haar vader bedanken. Haar moeder door overleed zes jaar van geleden en sinds die de tijd is haar op vader papa op tv en mama tegelijk. Johnny van helpt haar bij de het verzinnen op tv en organiseren van op een onvergetelijke in dag!

Johnny verrast basisschool op tv Adelbrecht Windekind tijdens in het de Gelderse Groesbeek. De kinderen naar wensen de in meest uiteenlopende dingen. Zo met wenst een elfjarig meisje het dat haar ouders van de een keer samen een tijd kunnen doorbrengen, omdat die op tv mogelijkheid er nooit tijdens is door het grote de met gezin en het bedrijf aan uit huis. Een jongen uit naar groep acht wenst het voor zijn lievelingsjuffen de op dat ze eindelijk een een keer ten huwelijk in worden gevraagd met door hun vriendjes. Een het achtjarige tweeling wil de tijdens droomwens van hun het ernstig van zieke moeder laten uit uitkomen.

Basisschool De Griffel met in een Zeist wordt dit keer verrast. tijdens Ook daar doen naar weer in heel veel met kids een bijzondere wens. Een jongen tijdens naar wenst voor zijn ernstig een zieke harpjuf dat zij een met keer mag met spelen met van de beroemde harpist naar Remy van Kesteren. Een andere met jongen in wenst dat zijn vader uit en moeder voor een op tv tijdens tweede keer mogen trouwen. De eerste uit in keer was zijn de moeder namelijk hoogzwanger op tv en ze hebben veel meegemaakt met een het gezin. Een op meisje wenst uit voor haar naar vriendje en klasgenootje dat hij van een keer mag het turnen met het een met bekende turner. En die de jongen wenst door op zijn beurt naar voor zijn vriendinnetje dat zij les op krijgt van een naar beroemde met voetballer.

De de Witte school in Noordwijk met wordt uit verrast. Daar hangt de boom weer door vol met betekenisvolle uit wensen naar voor een ander. de Zo wenst in een jongen dat hij zijn door opa en oma mag een op tv verrassen met een chic diner. Ze tijdens passen al op twintig jaar in elke maandag op van hun kleinkinderen en dan koken het ze steevast op tv spinazie. Een op meisje wenst voor haar de oudere het zus dat ze een keer mag uit trainen op met het met Nederlands dameshockeyteam. Een ander meisje wenst met voor haar door klasgenootje dat zij een met uit keer mag meehelpen in een een echt dierenasiel. door En een broer en een naar zus wensen voor tijdens hun een oma een onbezorgde een dag, omdat zij dag door en nacht tijdens voor opa door zorgt die aan Alzheimer uit lijdt.

Deze in week komt Johnny de op tv Mol de op tv boel flink door wakker schudden op basisschool de De Achtbaan in in Tiel. De boom hangt door vol door met wensen. Zo zijn er op tv twee in meisjes die wensen uit dat er een groot het geldbedrag wordt ingezameld voor mensen in een met kanker. Ook wil met een jongen zijn een oudere broer bedanken voor een alle op tv steun tijdens de de scheiding van hun ouders. De jongen op wenst uit dat zijn broer, die van groot fan van is van dj Hardwell, zijn naar idool mag naar ontmoeten. naar Daarnaast wenst een meisje van dat haar vader voorgoed van door zijn vliegangst afkomt. de Een jongen op wenst dat zijn oma tijdens het as een van met opa mag uitstrooien naar op Schiermonnikoog, de plek waar opa naar het in liefst kwam.

Dit keer wordt in de Prinses Beatrixschool door in Heemstede door verrast. De op meest bijzondere wensen op tv komen weer voorbij een en worden opgehangen de in de Wensboom. Zo naar wenst een meisje door voor haar oma uit dat zij tijdens een rolletje het mag spelen in een televisieserie met op niemand het minder dan Linda de Mol. met in Een groep kinderen door wenst een groot welkomstfeest voor tijdens vluchtelingen uit in Nederland om hen een met warm en veilig gevoel op tv te op geven. Een jongen die uit zelf met zijn het gezin naar Nederland is op tv gevlucht wenst voor in op tv zijn vader dat hij zijn tijdens rijbewijs mag halen. En op tv op tv een meisje wenst op voor haar slechthorende de zusje dat zij een springworkshop krijgt op van de uit olympisch door kampioen, springruiter Jeroen op Dubbeldam.

december 2018
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord