Programma gemist?

Basisschool De de Griffel in Zeist wordt naar dit keer verrast. op tv Ook het daar doen weer heel veel door kids de een bijzondere wens. Een van jongen wenst voor een zijn naar ernstig zieke harpjuf het dat zij een keer mag spelen de de met de beroemde harpist Remy van het Kesteren. van Een andere op jongen wenst dat zijn vader op tv en moeder voor een het tweede naar keer mogen een trouwen. De eerste van keer was zijn moeder naar namelijk hoogzwanger en ze hebben naar veel meegemaakt tijdens met het gezin. Een op tv meisje naar wenst voor haar vriendje in en klasgenootje dat hij van uit een keer mag turnen met het een door bekende turner. En die jongen wenst tijdens op door zijn beurt een voor zijn vriendinnetje dat zij een les krijgt van met een beroemde met voetballer.

De Witte school een tijdens in Noordwijk wordt verrast. Daar op tv hangt de uit boom weer vol met het betekenisvolle uit wensen voor een met ander. Zo wenst naar een jongen dat hij het zijn opa en oma mag met verrassen met het een uit chic diner. Ze passen de al twintig jaar elke uit maandag op hun kleinkinderen in op en dan koken naar ze steevast spinazie. Een een meisje wenst voor haar oudere naar zus in dat ze een keer op tv mag trainen op met het Nederlands dameshockeyteam. een Een de ander meisje wenst voor de haar klasgenootje dat zij op tv een op keer mag meehelpen door in een echt op dierenasiel. En een broer in en een uit zus wensen voor hun oma een op tv onbezorgde met dag, omdat zij dag en uit door nacht voor opa zorgt die aan de Alzheimer het lijdt.

Deze week komt naar Johnny de Mol uit de boel naar flink wakker schudden in op basisschool naar De Achtbaan in Tiel. door De boom uit hangt vol het met wensen. Zo een zijn er twee meisjes die naar wensen dat op er een groot geldbedrag het wordt op ingezameld voor mensen de met kanker. Ook wil naar een jongen zijn oudere de broer bedanken voor alle naar steun tijdens in de scheiding van van hun ouders. De een jongen wenst in dat zijn broer, die door groot fan is van op dj Hardwell, zijn de idool mag ontmoeten. naar Daarnaast wenst een door meisje dat door haar vader tijdens voorgoed van zijn vliegangst afkomt. op tv Een jongen uit wenst dat het zijn oma het de as van in opa mag uitstrooien op Schiermonnikoog, de tijdens plek waar in opa in het liefst kwam.

De het Prinses Beatrixschool in Heemstede op wordt door verrast. Een meisje wenst voor de haar oma naar dat zij de een rolletje mag spelen in in een serie een met Linda de Mol. op tv Een groep door kinderen wenst een groot welkomstfeest de voor vluchtelingen in een Nederland. Een tijdens jongen die zelf uit met zijn gezin op tv naar Nederland is gevlucht, het wenst uit voor zijn vader dat tijdens hij zijn rijbewijs een mag halen. En op tv een meisje op tv wenst voor haar uit slechthorende zusje dat zij een op springworkshop door krijgt van de olympisch kampioen, naar springruiter Jeroen in Dubbeldam.

Johnny de Mol op verrast basisschool Het een Startblok tijdens in Harderwijk. door Een jongen wenst voor zijn uit oma een hereniging met het haar jeugdvriendin die naar naar de Canada is geëmigreerd. in Een andere op tv jongen wenst voor het zijn tweelingbroer dat het hij mag meevaren met door de Koninklijke Nederlandse Redding op tv Maatschappij. naar Een meisje wenst op tv voor haar oma dat met zij een van keer achter de uit schermen mag kijken bij van het Dolfinarium. in En een jongen die in een jaar geleden uit zijn broertje is verloren, met wil zijn ouders de bedanken voor hun steun op in deze tijdens verdrietige tijd. Hij in wenst voor zijn van ouders een mooie met avond op tv naar een concert van Guus uit Meeuwis.

De leerlingen van met basisschool uit Het Mozaïek in tijdens Delft mogen een uit wens voor iemand anders in doen. Een meisje de wenst voor haar tijdens vader en een stiefmoeder een heerlijk van dagje weg. Een van tweeling wenst voor op hun vader dat hij voor de een door dag boswachter mag naar zijn. Een ander uit meisje wenst een mooie uit bruidsjurk voor haar het moeder. Haar ouders willen door tijdens graag ook nog voor de kerk het te trouwen, de maar alleen als er naar genoeg met geld is om tijdens dit te realiseren. Want op tv ook de oma uit op tv Curaçao mag dan door op niet ontbreken. Toevallig op tv heeft het jongere broertje tijdens uit dit gezin gewenst een dat oma met uit Curaçao overkomt in naar Nederland.

Johnny verrast de met leerlingen door van basisschool De Vlieger in op tv Purmerend. de Een meisje doet een wens een voor op tv haar opa, die alweer door een aantal jaren alleen tijdens is. de Maar liefst vier kinderen tijdens hebben dezelfde op wens voor hun leraar: optreden uit op tv met een bekende naar gitarist! Een ander meisje het wenst voor haar buurman dat de hij door in een Formule 1-auto mag op op tv rijden. En voor de conciërge van op de de school wenst een met meisje dat zij herenigd de wordt met in haar familie uit Colombia. En tijdens op er wordt gewenst dat Yes-R komt tijdens optreden in op school voor het op 25-jarige van bestaan.

De leerlingen van op de met O.G. Heldringschool in Den de Haag worden verrast. Een in meisje tijdens wenst dat ze in weer een keer met haar op gehandicapte van moeder door de duinen met kan met fietsen. Een ander meisje wenst voor op tv haar vader dat tijdens hij mag stuntvliegen. het Een jongetje met doet een wens op tv voor zijn oma tijdens met Alzheimer. Oma het is gek in op bloemen, maar vergeet tijdens haar plantjes op tv water te naar geven.

De in leerlingen van tijdens de Willem Alexanderschool in Nieuwegein op worden verrast. Een door meisje doet een met wens voor uit haar oma die uit haar broer op tv uit Canada graag wil uit zien. Een ander meisje wenst de dat haar Afrikaanse door vader een in groot van stuk vlees mag door braden aan een spit. op En er wordt een wens met gedaan een voor een in leerling van de de school. Bijna een jaar in geleden werd de zij gediagnostiseerd met op leukemie. Inmiddels gaat de het gelukkig beter van met haar. Zij wil graag met een uit filmpje opnemen met haar YouTube-held tijdens Enzo het Knol.

Op door basisschool De Klimboom in Best tijdens tijdens komen de meest bijzondere op wensen voor anderen voorbij. door Zo in doet een meisje een wens tijdens voor een een oudere dame een die op school voorlichting met geeft over de tijdens Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje een doet een wens uit voor haar zus in die hun de opa en in oma in Brazilië verschrikkelijk mist. in Een in jongen wenst op naar zijn beurt met dat zijn vader een in keer 'klant uit van de week' wordt bij de naar plaatselijke supermarkt. door Johnny pakt op groots uit en nodigt op een fanfare van én de burgemeester naar van Best uit. Daarnaast heeft op Johnny nog een van paar tijdens speciale verrassingen voor een aantal van uit leraren.

De Wensboom staat door op tv op het plein van basisschool in De Klinker naar in Schiedam. in Ook deze week verzamelt Johnny van alle wensen die de de kinderen een hebben voor anderen. Zo wenst uit een meisje voor in het haar oma een nieuw gebit. Een een jongentje doet een een wens naar voor zijn moeder die bang het is om op tv met haar tijdens auto te water met te raken. Een naar ander jongentje met wenst een verwendag naar voor alle ouderen uit in een verzorgingstehuis. Johnny naar weet wel raad met door alle verzoeken! met Hij roept daarbij ook nog op in de hulp in door van niemand anders het dan zijn moeder, Willeke het Alberti.

Johnny overvalt het de Antoniusschool in Aerdenhout. op tv Een levensgrote boom met en op bijbehorende boomhut worden op een het schoolplein geplaatst. de Een twaalfjarig meisje doet in een door wens voor haar de opa en oom. Ze zijn tijdens beiden het gek op oorlogsvliegtuigen en het het is naar hun grootste droom uit om nog een keer naar in een dergelijk toestel door te een vliegen. Een ander meisje wenst tijdens voor haar moeder op dat ze met een keer mag koken op tv in in een sterrenrestaurant. van Twee broertjes doen een wens voor door hun lievelingstante die op tv prachtig naar kan zingen. Ze wensen het dat op ze een keer mag op optreden en daarnaast is ze door nog steeds op vrijgezel. met Zou Johnny ze kunnen door helpen?

Johnny op verrast basisschool een Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje met wenst dat zijn uit oma tijdens een keer in tijdens een zwembad vol met met snoep mag. het Een tweeling door heeft een wens gedaan voor een hun lievelingstante die een het niet uit breed heeft. Ze van wensen dat zij naar twee minuten gratis mag door shoppen bij in een supermarkt. Een meisje van uit groep acht met wil haar vader van bedanken. Haar moeder uit overleed zes jaar op geleden de en sinds die tijd is de haar vader door papa en mama tegelijk. tijdens Johnny helpt haar naar bij door het verzinnen en organiseren van een van onvergetelijke een dag!

Johnny verrast basisschool uit Adelbrecht Windekind in in het Gelderse op tv Groesbeek. De kinderen naar wensen de meest van uiteenlopende dingen. Zo een wenst een elfjarig meisje uit dat haar ouders het een keer de samen tijd een kunnen doorbrengen, door omdat die mogelijkheid een er nooit is door naar het grote gezin en het tijdens bedrijf aan huis. van Een jongen uit van van groep acht wenst voor zijn naar lievelingsjuffen dat ze eindelijk in een tijdens keer ten naar huwelijk worden gevraagd door door hun vriendjes. Een achtjarige in tweeling wil de in droomwens van hun ernstig tijdens zieke moeder op tv laten in uitkomen.

De Prinses van Beatrixschool in in Heemstede wordt verrast. Een meisje een wenst het voor haar door oma dat zij een rolletje op mag spelen in een een serie met uit Linda uit de Mol. Een groep kinderen op tv wenst een groot welkomstfeest de voor vluchtelingen in naar Nederland. Een jongen uit die zelf met door zijn van gezin naar Nederland is tijdens gevlucht, wenst voor zijn in vader dat op hij zijn de rijbewijs mag het halen. En een meisje met wenst voor haar met slechthorende zusje door dat zij een op tv springworkshop krijgt van de olympisch kampioen, op springruiter Jeroen door Dubbeldam.

juni 2019
14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 14-06-2019 om 14:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord