Programma gemist?

Op basisschool een De Klimboom in tijdens Best komen de van meest bijzondere wensen voor naar anderen uit voorbij. Zo doet een een meisje een wens een voor door een oudere dame uit die op school voorlichting in geeft over de door Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje met doet een wens op voor naar haar zus op tv die hun opa en oma op tv in Brazilië verschrikkelijk op mist. Een jongen door wenst op zijn met beurt dat zijn op tv vader op een keer 'klant van de op tv week' wordt bij tijdens de plaatselijke de supermarkt. Johnny van pakt groots uit en een nodigt een van fanfare én de de burgemeester van Best uit. uit Daarnaast heeft van Johnny nog een paar een speciale verrassingen voor een op tv aantal op leraren.

De Wensboom het staat op het plein in van van basisschool De Klinker in een Schiedam. Ook op deze week met verzamelt Johnny alle wensen op die de kinderen de hebben voor anderen. Zo wenst op naar een meisje voor haar oma een van in nieuw gebit. Een jongentje doet de een tijdens wens voor zijn moeder die bang naar is om met uit haar auto het te water te raken. tijdens Een ander jongentje door wenst een naar verwendag voor alle op tv ouderen uit in een verzorgingstehuis. Johnny weet in wel raad met naar alle een verzoeken! Hij roept een daarbij ook nog de hulp in met van een niemand anders dan op tv zijn moeder, met Willeke Alberti.

Johnny naar overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. uit het Een levensgrote boom en bijbehorende het boomhut worden op het het schoolplein geplaatst. Een tijdens twaalfjarig een meisje doet een wens voor op tv in haar opa en oom. van Ze zijn beiden gek op het oorlogsvliegtuigen tijdens en het in is hun grootste droom om nog op in een keer in een door dergelijk toestel te een vliegen. Een ander meisje uit wenst voor haar op moeder dat ze door een keer mag het koken in een sterrenrestaurant. in van Twee broertjes doen een door wens voor hun het lievelingstante die prachtig kan zingen. het Ze wensen dat door ze door een keer mag op optreden en daarnaast is ze door nog steeds vrijgezel. tijdens Zou Johnny ze door kunnen op helpen?

Johnny verrast basisschool op tv Syncope in Almere. op Een zevenjarig het jongetje wenst dat de zijn oma uit een keer in een de zwembad vol met snoep tijdens op tv mag. Een tweeling heeft een een wens gedaan voor van hun lievelingstante van die het met niet breed heeft. uit Ze wensen dat zij door twee minuten het gratis mag shoppen bij een supermarkt. op Een meisje uit met groep acht wil uit haar vader bedanken. op tv op tv Haar moeder overleed zes jaar geleden door en sinds een die tijd tijdens is haar vader het papa en mama tegelijk. Johnny met tijdens helpt haar bij door het verzinnen en een organiseren van een de onvergetelijke dag!

Johnny tijdens verrast basisschool op tv Adelbrecht Windekind in het Gelderse op Groesbeek. door De kinderen wensen de met meest uiteenlopende dingen. door Zo wenst het een elfjarig meisje uit dat haar ouders in een keer samen tijd een kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid van er nooit is uit door met het grote gezin en tijdens het bedrijf aan naar huis. de Een jongen uit naar groep acht wenst voor zijn het lievelingsjuffen tijdens dat ze eindelijk een met keer ten huwelijk worden een gevraagd door de hun vriendjes. Een achtjarige uit tweeling in wil de droomwens door van hun ernstig zieke moeder laten op op tv uitkomen.

Basisschool het De Griffel in het Zeist wordt door dit keer verrast. Ook daar van doen weer heel veel met kids een tijdens bijzondere wens. Een jongen de een wenst voor zijn op tv ernstig zieke harpjuf door dat zij een keer mag spelen naar met de beroemde van uit harpist Remy van Kesteren. een Een andere jongen wenst dat naar zijn vader en op tv moeder in voor een van tweede keer mogen trouwen. De naar eerste een keer was zijn uit moeder namelijk hoogzwanger en ze door hebben veel meegemaakt door met het gezin. met Een meisje wenst voor op tv haar in vriendje en klasgenootje dat hij op tv een keer mag door turnen van met een het bekende turner. En die jongen wenst met op een zijn beurt voor van zijn vriendinnetje dat zij les het op tv krijgt van een beroemde van voetballer.

De Witte school uit in Noordwijk van wordt verrast. in Daar hangt van de boom weer vol met betekenisvolle op tv wensen voor van een naar ander. Zo wenst een jongen in dat hij zijn met opa en oma van mag verrassen met van een chic diner. Ze naar het passen al twintig jaar elke de maandag op naar hun kleinkinderen en uit dan koken in ze steevast spinazie. op Een meisje wenst voor haar tijdens oudere zus in dat ze een keer mag naar trainen met het naar Nederlands dameshockeyteam. Een het ander meisje wenst de voor haar op klasgenootje dat tijdens zij een keer mag op tv meehelpen op in een echt van dierenasiel. En een broer en het een zus een wensen voor hun oma op een met onbezorgde dag, omdat zij dag en door nacht voor de opa zorgt die aan naar Alzheimer tijdens lijdt.

Deze week komt op Johnny de in Mol de uit boel flink wakker schudden een op basisschool De in Achtbaan in Tiel. De tijdens boom hangt op tv vol met wensen. Zo tijdens de zijn er twee meisjes het die wensen een dat er een groot geldbedrag wordt het ingezameld voor tijdens mensen van met kanker. Ook uit wil een jongen zijn oudere broer in bedanken voor tijdens alle steun tijdens de op scheiding van hun het ouders. De jongen op wenst dat door zijn een broer, die groot fan is van op dj Hardwell, zijn naar idool mag ontmoeten. het Daarnaast uit wenst een met meisje dat haar vader op voorgoed van tijdens zijn vliegangst afkomt. Een jongen naar wenst dat zijn oma een het as met van opa mag uitstrooien een op Schiermonnikoog, de een het plek waar opa het in liefst kwam.

Dit keer wordt van in de Prinses Beatrixschool in Heemstede op verrast. De van meest bijzondere met wensen komen weer voorbij en naar worden opgehangen in de naar Wensboom. door Zo wenst een meisje voor de haar oma naar dat door zij een rolletje mag in spelen in een televisieserie met door niemand minder naar dan het Linda de Mol. Een groep in kinderen wenst uit een groot welkomstfeest voor door vluchtelingen in in Nederland om uit hen een warm en veilig op gevoel te geven. tijdens Een jongen die met zelf een met zijn gezin met naar Nederland is gevlucht op tv wenst voor zijn vader dat door een hij zijn rijbewijs mag halen. naar En door een meisje wenst voor haar slechthorende het op tv zusje dat zij een op tv springworkshop krijgt van door de olympisch in kampioen, springruiter Jeroen door Dubbeldam.

Johnny op verrast dit uit keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. uit Een jongen de wenst voor zijn van oma dat zij na van uit twintig jaar nog een keer haar met uit jeugdvriendin terugziet die naar Canada op is naar geëmigreerd. Een andere jongen in wenst voor zijn tweelingbroer dat op hij mag het meevaren in op een boot van de Koninklijke naar Nederlandse het Reddings Maatschappij. Een meisje naar wenst een voor haar oma dat zij in een de keer achter de schermen mag van kijken bij het Dolfinarium. op tv van En een jongen het die een jaar geleden zijn in broertje is verloren, de wil met zijn ouders bedanken voor hun op steun in met deze verdrietige met tijd. De muziek van van Guus Meeuwis betekent op tv veel voor het gezin en tijdens het overleden broertje de een hield daar ook heel erg van. in met Daarom wenst hij het voor zijn ouders een mooie in avond naar een concert de door van Guus.

De leerlingen door van basisschool een Het Mozaïek in Delft mogen van een het wens voor naar iemand anders doen en hun uit wens ophangen in uit Johnny's Wensboom. Een meisje op wenst voor het haar op vader en stiefmoeder een heerlijk het dagje weg. Een tweeling uit wenst voor hun tijdens tijdens vader dat hij voor een dag de boswachter mag van zijn. van Een ander meisje wenst een mooie, op tv witte van bruidsjurk voor op haar moeder. Haar ouders willen graag door ook nog voor uit op de kerk te trouwen, het maar alleen als er een genoeg op geld is om in dit te realiseren. Want ook de het oma uit met Curaçao mag het dan niet ontbreken. Toevallig naar heeft het jongere op tv broertje op tv uit dit gezin op tv gewenst dat oma uit Curaçao naar door Nederland moet van komen om herenigd een te de worden met de op tv familie.

Johnny verrast de de leerlingen van van basisschool De Vlieger in een Purmerend. Een op tv meisje tijdens doet een wens voor haar opa, het die alweer een de aantal uit jaren alleen is, en op volgens zijn kleindochter uit toe is het aan een nieuwe vrouw. Maar in liefst vier kinderen op hebben precies een dezelfde wens voor hun door leuke in en bijzondere leraar: op tv optreden met een op tv bekende gitarist! Een ander een meisje wenst naar voor haar uit buurman dat hij het in een Formule 1-auto mag een rijden. een En voor de met Colombiaanse conciërge van naar de school wenst door een meisje dat zij herenigd wordt de met het haar familie uit Colombia. het En er in wordt gewenst dat Yes-R op tv komt optreden op school in voor het 25-jarige naar een bestaan.

De leerlingen naar van de van O.G. Heldringschool in Den Haag naar worden verrast met door De Wensboom de van Johnny. De met kinderen op tv mogen hun schoolboeken door aan de kant schuiven en in de op plaats daarvan een wens doen voor met iemand op anders. Zo wenst een op meisje dat ze op tv weer op een keer met op tv haar gehandicapte moeder door de duinen tijdens kan fietsen. tijdens Een ander in meisje wenst voor haar op tv vader uit dat hij mag stuntvliegen. Een jongentje tijdens doet een uit wens voor zijn het oma met Alzheimer. Oma de is een gek op het bloemen, maar vergeet haar plantjes het water te geven. Johnny tijdens in gaat samen met de op kleinzoon aan de door slag grootmoeders door tuin.

De leerlingen van tijdens op tv de Willem Alexanderschool in in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt van de van wenskaarten uit waar door de kinderen hun bijzondere, lieve naar met en gekke wensen op kunnen het schrijven. Zo doet de een meisje naar een wens voor haar met oma die het haar broer uit Canada de graag wil op zien. Een ander het meisje wenst dat de allergrootste op tv droom van van haar in Afrikaanse vader uitkomt: een in groot stuk in vlees braden aan in een spit boven een vuurtje. En op tijdens er wordt een wens gedaan met voor een leerling van in de school. door Bijna een jaar geleden op tv werd zij naar gediagnostiseerd met het leukemie en een inmiddels gaat het naar gelukkig beter met haar. op Zij wil graag een de filmpje opnemen het met haar YouTube-held, Enzo uit Knol.

De in leerlingen van basisschool De Klimboom in in tijdens Best worden van verrast met De in Wensboom. De meest met bijzondere en lieve wensen op tv voor anderen komen op voorbij. Zo de doet een meisje een op tv wens voor een oudere naar dame die naar op school op voorlichting geeft over op tv de Tweede Wereldoorlog. Een tijdens ander meisje doet een in wens voor op tv haar zus op die hun opa en oma in in Brazilië het verschrikkelijk mist. Een jongen wenst van op het zijn beurt dat zijn vader in een een keer 'klant van de week' uit wordt bij de tijdens plaatselijke supermarkt. Johnny de in pakt groots uit en met nodigt een fanfare én de de burgemeester door van Best uit. Daarnaast heeft met Johnny nog een op het paar speciale verrassingen voor een op tv aantal tijdens leraren.

juli 2018
11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

03-03-2016 21:30

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny verrast dit keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma dat zij na twintig jaar nog een keer haar jeugdvriendin terugziet die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroe...

25-02-2016 21:31

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen en hun wens ophangen in Johnny's Wensboom. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader d...

18-02-2016 21:32

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is, en volgens zijn kleindochter toe is aan een nieuwe vrouw. Maar liefst vier kinderen hebben ...

25-06-2015 20:40

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast met De Wensboom van Johnny. De kinderen mogen hun schoolboeken aan de kant schuiven en in plaats daarvan een wens doen voor iemand anders. Zo wenst een meisje dat ze weer e...

18-06-2015 20:41

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt de wenskaarten uit waar de kinderen hun bijzondere, lieve en gekke wensen op kunnen schrijven. Zo doet een meisje een wens voor haar oma die haar broer u...

11-06-2015 20:33

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

De leerlingen van basisschool De Klimboom in Best worden verrast met De Wensboom. De meest bijzondere en lieve wensen voor anderen komen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Twee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord