Programma gemist?

De Prinses Beatrixschool het in Heemstede de wordt verrast. op tv Een meisje wenst voor naar haar oma dat zij de door een rolletje mag spelen op tv in een op tv serie met Linda de in Mol. Een groep kinderen wenst in uit een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in op tv door Nederland. Een jongen door die zelf met op zijn gezin naar Nederland is gevlucht, een wenst voor de zijn vader dat hij van zijn rijbewijs van mag halen. op En een op tv meisje wenst voor haar slechthorende zusje de dat zij tijdens een springworkshop het krijgt van de het olympisch kampioen, springruiter Jeroen naar Dubbeldam.

Johnny de op Mol verrast naar basisschool Het Startblok tijdens in Harderwijk. Een jongen wenst het het voor zijn oma een uit hereniging met tijdens haar jeugdvriendin die naar Canada is door geëmigreerd. Een een andere jongen wenst op tv voor zijn tweelingbroer van dat hij mag door meevaren met in de Koninklijke Nederlandse van Redding Maatschappij. Een in meisje wenst voor haar een oma dat met zij een met keer achter de schermen een mag kijken bij het naar Dolfinarium. En met een jongen naar die een jaar geleden zijn door broertje is verloren, met wil zijn ouders bedanken een voor hun het steun in deze verdrietige op tijd. Hij wenst op voor zijn ouders in een het mooie avond naar een uit concert van Guus van Meeuwis.

De leerlingen uit van basisschool het Het Mozaïek in op tv Delft mogen een een wens voor iemand anders een doen. Een op meisje wenst voor haar vader een en op tv stiefmoeder een een heerlijk dagje weg. Een op tweeling wenst voor tijdens hun vader in dat hij voor een uit dag boswachter op tv mag zijn. Een het ander meisje wenst de een mooie bruidsjurk voor haar door moeder. Haar ouders naar willen tijdens graag ook nog voor de tijdens kerk te trouwen, maar op een alleen als er genoeg in geld is om dit te tijdens realiseren. Want ook uit op tv de oma uit Curaçao mag dan van niet ontbreken. met Toevallig heeft tijdens het jongere broertje uit het dit het gezin gewenst dat oma uit in Curaçao overkomt naar tijdens Nederland.

Johnny verrast de een het leerlingen van basisschool De in Vlieger in Purmerend. uit Een meisje doet een uit wens een voor haar opa, die het alweer een aantal jaren alleen het in is. Maar liefst vier op tv kinderen hebben dezelfde wens op voor van hun leraar: optreden met een bekende van in gitarist! Een ander op meisje wenst voor haar tijdens buurman dat hij op in een Formule 1-auto mag door rijden. En voor een de op tv conciërge van de op tv school wenst een meisje dat het zij herenigd in wordt met haar familie in uit Colombia. En het naar er wordt gewenst dat Yes-R een komt optreden op een school voor tijdens het 25-jarige het bestaan.

De door leerlingen van de O.G. op tv Heldringschool in het Den Haag worden verrast. Een het meisje wenst in dat ze weer een uit keer met uit haar naar gehandicapte moeder door het de duinen kan fietsen. in Een ander meisje wenst voor de haar op vader dat hij met mag stuntvliegen. op Een jongetje doet op een wens voor uit zijn oma met Alzheimer. Oma het is het gek op bloemen, maar een vergeet haar plantjes water te tijdens naar geven.

De de leerlingen van in de Willem Alexanderschool in in Nieuwegein worden verrast. Een meisje door doet de een wens voor haar een oma die haar de broer uit uit Canada graag wil zien. Een het ander meisje uit wenst dat haar tijdens Afrikaanse op tv vader een groot stuk vlees mag uit met braden aan een spit. En er in door wordt een wens gedaan voor een op leerling de van de school. Bijna in een jaar geleden werd het uit zij gediagnostiseerd met leukemie. door Inmiddels gaat het gelukkig uit beter met haar. Zij van wil graag op een naar filmpje opnemen met haar YouTube-held Enzo een van Knol.

Op basisschool De een Klimboom uit in Best met komen de meest de bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo naar doet naar een meisje een de wens voor een oudere van dame die op door school voorlichting geeft een over op tv de Tweede Wereldoorlog. in Een ander meisje doet een wens naar voor haar op tv zus van die hun opa en tijdens oma in Brazilië verschrikkelijk mist. een Een jongen een wenst op op zijn beurt dat zijn op vader een keer 'klant tijdens van de uit week' wordt bij de naar plaatselijke supermarkt. Johnny op tv een pakt groots uit en nodigt naar een fanfare én een de burgemeester van op tv Best uit. Daarnaast door heeft Johnny nog tijdens een paar speciale met verrassingen met voor een aantal van leraren.

De Wensboom naar staat op het een plein van basisschool De tijdens de Klinker in Schiedam. Ook deze de week verzamelt Johnny alle in wensen die de het kinderen hebben voor op met anderen. Zo wenst een meisje het voor haar oma een in nieuw gebit. Een tijdens jongentje naar doet een met wens voor zijn tijdens moeder die bang is om tijdens met haar auto te in een water te raken. Een ander jongentje een wenst een op verwendag voor een alle ouderen in een naar verzorgingstehuis. Johnny weet wel door van raad met alle verzoeken! van Hij roept daarbij ook nog op de in hulp in van niemand door anders dan zijn het moeder, Willeke naar Alberti.

Johnny overvalt de het Antoniusschool met in Aerdenhout. op tv Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut tijdens de worden op het schoolplein geplaatst. Een op tv twaalfjarig meisje op doet een tijdens wens voor haar met opa en oom. Ze de zijn beiden gek van op oorlogsvliegtuigen op tv en het het is hun grootste droom om uit nog van een keer in een dergelijk toestel uit te tijdens vliegen. Een op tv ander meisje wenst voor haar moeder een het dat ze een keer mag koken uit in een op sterrenrestaurant. Twee broertjes op tv doen een wens op tv voor hun lievelingstante die op tv prachtig op tv kan zingen. Ze wensen met dat ze een keer in mag optreden de en op tv daarnaast is ze door nog steeds vrijgezel. Zou tijdens Johnny ze naar kunnen helpen?

Johnny uit verrast basisschool Syncope het in Almere. Een zevenjarig een jongetje wenst dat zijn uit oma een een keer in een naar zwembad de vol met snoep mag. Een van tweeling heeft het een wens gedaan voor hun in lievelingstante die het op tv niet breed heeft. naar naar Ze wensen dat zij twee van minuten gratis mag shoppen op bij op tv een supermarkt. op Een meisje uit groep acht de wil haar de vader bedanken. de Haar moeder overleed zes de jaar geleden tijdens en sinds die tijd in is haar vader met papa en mama tegelijk. Johnny een helpt uit haar bij het verzinnen het en organiseren uit van een onvergetelijke op tv dag!

Johnny verrast het basisschool door Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. in De kinderen wensen uit op de meest uiteenlopende in dingen. Zo wenst een elfjarig op meisje dat haar met ouders een keer een samen tijd kunnen doorbrengen, op tv de omdat die mogelijkheid er nooit met is door het grote op gezin en door het een bedrijf aan huis. Een jongen een uit groep acht wenst in het voor zijn lievelingsjuffen dat ze eindelijk met een keer de ten huwelijk worden van gevraagd door hun vriendjes. tijdens Een achtjarige van tweeling wil de op droomwens van hun ernstig op tv zieke moeder uit laten het uitkomen.

Basisschool De Griffel op in Zeist wordt tijdens dit op tv keer verrast. Ook op tv daar doen weer heel door veel kids een op bijzondere naar wens. Een jongen wenst voor door zijn het ernstig zieke harpjuf op dat zij een keer mag op tv spelen met met de beroemde met harpist Remy van Kesteren. Een een andere jongen wenst met dat zijn de vader en moeder het voor een tweede de keer mogen trouwen. De eerste tijdens keer was van zijn moeder de namelijk hoogzwanger en ze hebben naar veel meegemaakt het met het met gezin. Een de meisje wenst voor haar vriendje en op klasgenootje een dat hij met een keer mag turnen door met een bekende turner. van En de die jongen wenst op zijn beurt tijdens voor zijn op tv vriendinnetje dat zij les op krijgt van van een beroemde op voetballer.

De het Witte school door in Noordwijk wordt verrast. de Daar hangt een de boom weer de vol met betekenisvolle uit wensen voor een ander. het Zo wenst een van jongen dat hij tijdens zijn opa van en oma mag verrassen met in een chic in diner. Ze passen al op twintig jaar elke maandag naar van op hun kleinkinderen een en dan koken ze steevast spinazie. door Een meisje wenst in voor haar oudere een zus dat in ze een keer van mag met trainen met het Nederlands naar dameshockeyteam. Een ander meisje wenst het de voor haar klasgenootje dat zij een in keer mag op meehelpen in in een echt met dierenasiel. En een broer en een door zus wensen voor uit hun oma van een onbezorgde de dag, omdat zij dag en met nacht naar voor opa zorgt met die aan de Alzheimer lijdt.

Deze week komt op in Johnny de Mol de naar boel flink wakker schudden op het basisschool het De Achtbaan in Tiel. De de boom hangt vol de met wensen. het Zo zijn er de twee meisjes die wensen uit dat er een een groot geldbedrag wordt uit naar ingezameld voor mensen met kanker. naar Ook wil een een jongen door zijn oudere broer de bedanken voor alle steun een tijdens de scheiding door van hun ouders. het De jongen wenst dat zijn een broer, een die groot fan is uit van in dj Hardwell, zijn idool mag in ontmoeten. Daarnaast wenst een een meisje dat haar met met vader voorgoed van zijn met vliegangst afkomt. Een jongen de wenst van dat zijn oma het as uit van opa mag uitstrooien in de op Schiermonnikoog, de naar plek waar opa het liefst op tv kwam.

Dit keer wordt een de Prinses het Beatrixschool de in Heemstede verrast. De meest door bijzondere wensen komen weer uit naar voorbij en worden opgehangen in uit de Wensboom. op Zo wenst een meisje voor naar haar oma dat op tv in zij een rolletje mag spelen in op tv een televisieserie met de een niemand minder dan Linda de een Mol. Een groep door kinderen op wenst een groot in welkomstfeest voor vluchtelingen in op tv Nederland om hen een een warm en veilig naar gevoel te geven. Een de jongen die zelf van met in zijn gezin op tv naar Nederland is naar gevlucht wenst voor op tv zijn vader dat hij de zijn rijbewijs mag uit halen. En een meisje wenst door voor op haar slechthorende zusje een dat zij een op tv springworkshop krijgt van de olympisch een kampioen, springruiter Jeroen met uit Dubbeldam.

februari 2019
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord