Programma gemist?

De Prinses van Beatrixschool door in Heemstede wordt verrast. Een tijdens meisje wenst op voor haar oma naar dat zij met een rolletje mag spelen in naar een serie op met Linda op de Mol. Een groep kinderen wenst naar het een groot welkomstfeest voor vluchtelingen uit in Nederland. Een jongen uit die zelf een met zijn in gezin naar Nederland met is gevlucht, wenst voor zijn door op vader dat hij zijn van rijbewijs mag halen. tijdens En een meisje wenst van voor haar slechthorende zusje een dat uit zij een springworkshop krijgt van uit uit de olympisch kampioen, springruiter Jeroen met Dubbeldam.

Johnny een de Mol tijdens verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. uit Een jongen naar wenst voor zijn oma door een hereniging een met haar op jeugdvriendin die het naar Canada is uit geëmigreerd. Een andere jongen wenst uit voor met zijn tweelingbroer dat uit hij mag meevaren met de Koninklijke het Nederlandse Redding Maatschappij. door een Een meisje wenst voor haar oma op tv dat zij een de keer achter de op tv schermen uit mag kijken bij het Dolfinarium. van de En een jongen die een jaar van geleden zijn het broertje is met verloren, wil zijn ouders de bedanken voor op hun steun in uit deze verdrietige tijd. een Hij wenst voor zijn ouders met een een mooie avond naar een concert in uit van Guus Meeuwis.

De door leerlingen van basisschool Het Mozaïek een in Delft mogen op uit een wens voor iemand anders het doen. Een meisje wenst door voor haar vader tijdens met en stiefmoeder een met heerlijk dagje weg. uit Een tweeling wenst voor van hun vader van dat hij voor een dag van boswachter mag door zijn. Een met ander meisje wenst een uit mooie bruidsjurk van voor haar moeder. op tv Haar ouders willen graag ook met nog tijdens voor de kerk te trouwen, uit maar tijdens alleen als er van genoeg geld is om dit uit te naar realiseren. Want ook de oma uit tijdens Curaçao van mag dan op niet ontbreken. Toevallig van heeft het jongere van broertje uit dit gezin gewenst een dat oma uit Curaçao van overkomt naar naar Nederland.

Johnny verrast de uit leerlingen van basisschool het De het Vlieger in Purmerend. uit Een meisje doet een op wens voor haar opa, uit die met alweer een aantal jaren uit alleen is. een Maar liefst vier kinderen hebben in dezelfde wens voor met door hun leraar: optreden met een door bekende gitarist! in Een ander meisje wenst voor door haar buurman dat van op hij in een Formule de 1-auto mag rijden. door En voor door de conciërge van door de school wenst een meisje dat een zij herenigd van wordt met door haar familie uit Colombia. En van er wordt door gewenst het dat Yes-R komt optreden op de school van voor het 25-jarige naar bestaan.

De uit leerlingen van de O.G. Heldringschool door in Den van Haag naar worden verrast. Een met meisje wenst dat ze naar weer een door keer met haar de gehandicapte moeder door de duinen kan door fietsen. op tv Een ander meisje wenst in voor haar tijdens vader dat hij mag stuntvliegen. een Een jongetje doet door een met wens voor op tv zijn oma met Alzheimer. Oma naar is uit gek op bloemen, maar vergeet haar in uit plantjes water te een geven.

De leerlingen tijdens van de tijdens Willem Alexanderschool in met Nieuwegein worden uit verrast. Een meisje doet op een wens voor haar van oma die haar broer tijdens op tv uit Canada graag wil zien. Een in ander meisje door wenst dat haar in Afrikaanse tijdens vader een groot stuk door vlees mag braden op aan een met spit. En er wordt een wens op gedaan voor een een leerling van de naar op tv school. Bijna een jaar de geleden werd in zij gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels gaat op het van gelukkig beter met van haar. Zij wil graag een een filmpje opnemen tijdens met een haar YouTube-held Enzo de Knol.

Op van basisschool De Klimboom met in Best komen de naar meest bijzondere van wensen voor anderen door voorbij. Zo doet een meisje door een wens voor tijdens een oudere dame uit die op de school voorlichting het geeft over het de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje in doet de een wens met voor haar zus het die hun opa en oma op in Brazilië op verschrikkelijk mist. Een jongen in wenst op zijn op beurt dat op zijn vader een op tv keer 'klant van de de week' wordt bij uit de plaatselijke in supermarkt. Johnny pakt groots uit met en nodigt een een fanfare én in de een burgemeester van Best uit. Daarnaast heeft uit Johnny nog de een paar een speciale verrassingen voor een aantal met van leraren.

De een Wensboom staat op op het plein in van basisschool De Klinker in op tv Schiedam. Ook deze naar week verzamelt van Johnny alle wensen met die de kinderen hebben tijdens voor anderen. Zo wenst tijdens een meisje door voor haar van oma een nieuw gebit. Een naar naar jongentje doet een wens naar voor zijn moeder die naar bang tijdens is om met uit haar auto te water te raken. tijdens Een ander uit jongentje op wenst een verwendag op voor alle ouderen in een in verzorgingstehuis. Johnny de weet wel raad met door alle de verzoeken! Hij roept van daarbij ook nog de hulp in op van naar niemand anders uit dan zijn moeder, Willeke met Alberti.

Johnny overvalt de op tijdens Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote het boom en bijbehorende boomhut van de worden op het schoolplein geplaatst. uit Een twaalfjarig meisje doet door een wens voor van haar opa en op tv oom. Ze van zijn beiden met gek op oorlogsvliegtuigen door en het is hun grootste op droom om nog uit een van keer in een een dergelijk toestel te door vliegen. Een ander met meisje wenst voor haar met moeder dat in ze een op tv keer mag koken in met een sterrenrestaurant. Twee broertjes een doen een wens tijdens voor hun lievelingstante op tv die door prachtig kan zingen. Ze wensen met dat ze een keer uit mag tijdens optreden en daarnaast is naar ze nog steeds vrijgezel. tijdens Zou Johnny van ze kunnen de helpen?

Johnny verrast basisschool naar Syncope in Almere. op Een van zevenjarig jongetje wenst dat zijn naar oma een het keer in op tv een zwembad van vol met snoep mag. Een met tweeling heeft op tv een wens gedaan voor in hun uit lievelingstante die het niet breed uit heeft. Ze naar wensen dat zij twee tijdens minuten gratis mag door shoppen bij op een supermarkt. Een naar meisje uit groep acht tijdens wil haar vader bedanken. door Haar moeder tijdens overleed zes op tv jaar geleden en sinds een die tijdens tijd is haar vader met papa en mama tegelijk. op tv Johnny helpt haar door bij het verzinnen en op organiseren op tv van een onvergetelijke uit dag!

Johnny door verrast basisschool Adelbrecht Windekind de in het met Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de de in meest uiteenlopende dingen. Zo een wenst een de elfjarig meisje met dat haar ouders een keer tijdens samen tijd uit kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid op tv er nooit is een door van het grote gezin en met het bedrijf aan met huis. Een jongen door uit groep acht wenst met in voor zijn lievelingsjuffen dat een ze eindelijk een naar keer ten huwelijk worden gevraagd de door hun op tv vriendjes. op tv Een achtjarige tweeling wil de uit droomwens op tv van hun ernstig zieke in moeder laten de uitkomen.

Basisschool De Griffel met in Zeist wordt tijdens dit de keer verrast. Ook daar doen uit weer heel door veel in kids een bijzondere wens. een Een jongen in wenst voor zijn ernstig zieke door harpjuf met dat zij een keer mag spelen van met de een beroemde harpist Remy van uit Kesteren. Een op tv andere jongen wenst dat op de zijn vader en moeder voor de een tweede keer mogen van de trouwen. De eerste keer was uit zijn moeder met namelijk hoogzwanger en ze hebben naar veel meegemaakt van met het gezin. Een naar meisje wenst voor in haar vriendje op en klasgenootje dat de hij op een keer mag turnen met een op op bekende turner. En die jongen wenst op tijdens op zijn beurt voor zijn vriendinnetje door dat zij les door de krijgt van een met beroemde voetballer.

De met Witte school in Noordwijk wordt door verrast. Daar het hangt de de boom weer met vol met betekenisvolle wensen voor een een ander. Zo tijdens wenst een jongen dat uit hij zijn opa naar van en oma mag verrassen uit met een chic in diner. Ze passen al twintig met jaar elke maandag tijdens op hun kleinkinderen het tijdens en dan koken ze door steevast spinazie. door Een meisje wenst door voor haar oudere naar zus dat ze een keer uit mag trainen met het op tv Nederlands dameshockeyteam. naar Een het ander meisje wenst een voor haar klasgenootje dat met zij een keer mag meehelpen op in een de echt dierenasiel. En op tv een broer in en een zus een wensen voor hun naar oma een onbezorgde dag, door omdat zij dag uit en nacht voor opa met zorgt die in aan Alzheimer de lijdt.

Deze naar week komt Johnny de Mol tijdens de boel de flink wakker schudden op naar basisschool De uit Achtbaan in Tiel. De uit boom hangt vol naar met wensen. de Zo zijn er twee een meisjes die wensen van dat het er een groot geldbedrag wordt in ingezameld door voor mensen op tv met kanker. Ook wil met een jongen zijn van oudere broer bedanken op tv voor alle de steun tijdens de door scheiding van hun ouders. De jongen in wenst dat een zijn broer, die groot uit fan is van het dj Hardwell, zijn uit idool een mag ontmoeten. Daarnaast door wenst een van meisje dat haar vader voorgoed van uit zijn vliegangst afkomt. tijdens Een jongen wenst op tv dat zijn oma op het het as van opa mag door uitstrooien op Schiermonnikoog, de naar plek waar tijdens opa door het liefst kwam.

Dit de keer wordt de Prinses Beatrixschool naar in Heemstede verrast. naar uit De meest bijzondere wensen komen weer een voorbij en worden door opgehangen in de de Wensboom. tijdens Zo wenst een meisje van voor haar oma dat uit de zij een rolletje mag spelen uit in het een televisieserie met niemand minder naar dan met Linda de Mol. Een naar groep kinderen op wenst een groot welkomstfeest het voor vluchtelingen in van Nederland om hen de een warm en veilig met gevoel te geven. Een uit jongen die zelf uit door met zijn gezin naar Nederland is op tv op gevlucht wenst voor zijn vader dat de hij de zijn rijbewijs mag halen. En het een meisje met wenst voor haar door slechthorende de zusje dat zij een springworkshop op tv krijgt van uit de olympisch kampioen, met springruiter Jeroen uit Dubbeldam.

februari 2019
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord