Programma gemist?

Basisschool uit De Griffel in naar Zeist wordt dit keer tijdens verrast. Ook uit daar doen weer van heel veel kids op tv een bijzondere op wens. Een jongen wenst de voor zijn ernstig op tv zieke harpjuf dat uit zij een keer mag een spelen tijdens met de beroemde harpist Remy uit van Kesteren. Een tijdens andere jongen wenst dat tijdens zijn naar vader en moeder tijdens voor een tweede in keer mogen trouwen. De het eerste keer het was zijn moeder namelijk tijdens hoogzwanger van en ze hebben door veel meegemaakt met van het gezin. Een een meisje wenst voor naar haar vriendje en klasgenootje de dat hij een keer mag door turnen met op tv een bekende turner. En met die tijdens jongen wenst op een zijn beurt uit voor zijn vriendinnetje dat zij de les krijgt van een de beroemde op voetballer.

De Witte de school in Noordwijk wordt met een verrast. Daar hangt in de boom weer in vol met betekenisvolle een wensen voor een in ander. Zo wenst een de jongen dat hij zijn opa door en oma mag de verrassen tijdens met een uit chic diner. Ze passen naar al twintig naar jaar elke maandag door op hun kleinkinderen en van dan koken ze steevast op spinazie. Een meisje in wenst voor haar oudere naar het zus dat ze een keer op tv mag het trainen met het op Nederlands dameshockeyteam. Een ander in meisje wenst voor haar klasgenootje de uit dat zij een keer mag meehelpen met op in een echt dierenasiel. En tijdens een op broer en een zus wensen de voor hun oma tijdens een onbezorgde dag, omdat in zij dag en de nacht voor opa naar de zorgt die aan Alzheimer door lijdt.

Deze week het komt een Johnny de Mol door de boel flink wakker schudden de op basisschool op tv De Achtbaan in Tiel. De uit boom met hangt vol met wensen. van Zo zijn op tv er twee meisjes met die wensen dat er op tv een groot met geldbedrag wordt ingezameld voor mensen op met door kanker. Ook wil een jongen uit zijn op oudere broer bedanken voor uit alle steun tijdens op de scheiding met van hun een ouders. De jongen wenst dat een zijn broer, die op groot fan is op van dj Hardwell, door zijn een idool mag ontmoeten. Daarnaast wenst een tijdens meisje dat tijdens haar vader tijdens voorgoed van een zijn vliegangst afkomt. Een jongen door wenst dat met zijn oma het het as van opa mag uitstrooien naar op door Schiermonnikoog, de plek waar opa een het liefst in kwam.

Dit op keer wordt tijdens de Prinses Beatrixschool in Heemstede op verrast. De meest bijzondere in wensen komen weer door voorbij op tv en worden opgehangen in van de op tv Wensboom. Zo wenst een meisje het voor haar uit oma dat zij een rolletje op door mag spelen in een van televisieserie met niemand minder dan het Linda naar de Mol. Een groep kinderen door tijdens wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen de in Nederland uit om hen een warm de en veilig gevoel de te met geven. Een jongen op tv die zelf met uit zijn gezin naar Nederland het is gevlucht wenst de voor zijn vader dat de hij zijn in rijbewijs het mag halen. En een een meisje wenst voor haar slechthorende door tijdens zusje dat zij een in springworkshop krijgt van de op olympisch kampioen, springruiter Jeroen in het Dubbeldam.

Johnny verrast in dit keer met basisschool Het een Startblok in Harderwijk. Een jongen met wenst voor zijn van oma dat zij door na twintig jaar van nog in een keer haar jeugdvriendin terugziet die tijdens op naar Canada is met geëmigreerd. Een andere jongen het wenst voor zijn tweelingbroer dat van hij mag meevaren op tv op een boot het van de van Koninklijke naar Nederlandse Reddings Maatschappij. op Een meisje wenst voor haar oma op tv dat met zij een keer achter van de schermen mag het kijken bij het tijdens Dolfinarium. En het een jongen naar die een jaar geleden zijn naar broertje is verloren, wil een op tv zijn ouders bedanken voor de hun steun in in deze verdrietige op tijd. De muziek op tv van Guus Meeuwis betekent veel voor uit het door gezin en het overleden de broertje hield daar ook de uit heel erg van. Daarom wenst hij op tv voor zijn ouders op een het mooie avond naar een concert de met van Guus.

De tijdens leerlingen van van basisschool Het Mozaïek een in Delft mogen een wens het voor in iemand anders doen tijdens en hun wens ophangen in op Johnny's Wensboom. op Een meisje in wenst voor haar vader de en stiefmoeder een heerlijk het dagje van weg. Een tweeling wenst voor op tv hun vader de dat hij voor een uit dag in boswachter mag zijn. Een de ander meisje wenst een mooie, de van witte bruidsjurk voor haar moeder. Haar op tv de ouders willen graag ook tijdens nog voor de kerk met te op trouwen, maar alleen als er genoeg op in geld is om dit te realiseren. het Want in ook de oma de uit Curaçao mag dan op tv niet ontbreken. een Toevallig heeft het jongere broertje op tv op uit dit gezin gewenst dat in oma uit op Curaçao naar Nederland moet komen naar van om herenigd te worden door met de op tv familie.

Johnny verrast het de leerlingen een van basisschool De Vlieger in met Purmerend. een Een meisje doet een wens uit voor haar opa, met die alweer een op tv een aantal jaren alleen is, en van volgens zijn kleindochter door toe door is aan een nieuwe een vrouw. Maar liefst tijdens vier kinderen hebben precies tijdens dezelfde wens door voor hun op leuke en bijzondere leraar: optreden in met een een bekende gitarist! Een ander meisje in een wenst voor haar buurman dat hij door in tijdens een Formule 1-auto mag tijdens rijden. En voor een de Colombiaanse conciërge van door de school wenst door een op tv meisje dat zij herenigd tijdens wordt met haar door familie uit Colombia. naar En door er wordt gewenst dat door Yes-R komt optreden op tijdens school voor het het 25-jarige de bestaan.

De leerlingen van op in de O.G. Heldringschool in naar Den Haag worden verrast met het op De Wensboom van Johnny. tijdens De kinderen op tv mogen hun schoolboeken aan de kant uit schuiven en in naar plaats daarvan een naar wens doen de voor het iemand anders. Zo op tv wenst een meisje dat met ze weer een keer met tijdens haar gehandicapte met moeder door de in duinen het kan fietsen. Een ander meisje wenst de uit voor haar vader door dat hij mag het stuntvliegen. Een jongentje doet tijdens een wens de voor zijn oma tijdens met Alzheimer. Oma uit is gek op bloemen, maar uit vergeet haar plantjes water een van te geven. Johnny gaat samen tijdens met op tv de kleinzoon aan de slag tijdens grootmoeders de tuin.

De tijdens leerlingen van een de Willem Alexanderschool in op Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt van de wenskaarten door uit van waar de kinderen hun bijzondere, lieve een en de gekke wensen op op tv kunnen schrijven. in Zo doet een meisje een een wens een voor haar oma die haar het broer uit Canada graag de wil zien. Een uit ander in meisje wenst dat de naar allergrootste droom van haar de Afrikaanse vader tijdens uitkomt: een tijdens groot stuk vlees naar braden aan een op tv spit boven door een vuurtje. En er wordt een van wens uit gedaan voor uit een leerling van de school. Bijna de op tv een jaar geleden werd zij met gediagnostiseerd met een leukemie en inmiddels gaat uit het gelukkig beter met van haar. Zij wil door graag een filmpje tijdens opnemen in met haar YouTube-held, een Enzo Knol.

De leerlingen met van uit basisschool De Klimboom op in Best worden verrast met met De Wensboom. De van meest bijzondere door en lieve wensen voor door anderen komen voorbij. Zo een in doet een meisje een van wens voor een oudere tijdens dame die op school in voorlichting door geeft over door de Tweede Wereldoorlog. Een ander een meisje doet een op wens voor haar op tv zus die hun opa naar en oma tijdens in Brazilië een verschrikkelijk mist. Een door jongen wenst op zijn het beurt dat het zijn vader een een keer 'klant van op tv de week' wordt bij door de plaatselijke supermarkt. Johnny van pakt groots uit uit tijdens en nodigt een in fanfare én de burgemeester van Best een uit. Daarnaast op tv heeft Johnny nog tijdens een paar speciale verrassingen met het voor een aantal met leraren.

De Wensboom staat het uit met bijbehorende boomhut op het op tv schoolplein van op basisschool De Klinker in Schiedam. in Ook deze met week door verzamelt Johnny alle van wensen die de van kinderen hebben voor de anderen. Zo wenst op tv een meisje voor op tv haar oma een nieuw gebit. Een het jongentje doet op tv een wens voor zijn naar moeder die tijdens bang naar is om met haar auto te de water naar te raken. Een tijdens ander jongentje wenst een verwendag door voor alle tijdens ouderen in door een verzorgingstehuis. Johnny weet wel op raad met de alle door verzoeken! Hij roept daarbij ook nog naar de met hulp in van niemand anders op dan zijn moeder, op tv Willeke door Alberti.

Johnny de overvalt de Antoniusschool tijdens in Aerdenhout. Een met levensgrote boom en van bijbehorende boomhut worden van op het schoolplein door geplaatst. Een twaalfjarig meisje tijdens doet een wens met voor haar opa door en op oom. Ze zijn beiden gek door op oorlogsvliegtuigen en naar het is hun het grootste droom om nog in een de keer in een met dergelijk toestel te vliegen. op tv Een ander meisje wenst het voor met haar moeder dat ze een naar met keer mag koken in een sterrenrestaurant. met Twee broertjes een doen een wens voor uit hun tijdens lievelingstante die naar prachtig kan zingen. naar Ze wensen dat ze een keer op tv mag met optreden en met daarnaast is ze nog op tv steeds vrijgezel. Zou het Johnny ze kunnen het helpen?

Johnny verrast basisschool in Syncope in in Almere. Een zevenjarig op jongetje heeft een in wel heel naar zoete wens. Hij tijdens wenst dat zijn door oma een keer in een op zwembad door vol met snoep mag. Een op tv tweeling heeft een door wens gedaan voor in hun lievelingstante die een het het niet breed op heeft. Ze wensen dat zij twee op minuten gratis naar mag shoppen bij een naar supermarkt. Een meisje van uit groep in acht wil haar vader op tv in bedanken. Haar moeder door overleed zes jaar op tv geleden en sinds die tijd is uit uit haar vader papa en mama tegelijk. op Niets de is goed genoeg in om haar op tv dank uit te drukken. Johnny helpt een haar bij het het verzinnen naar en organiseren door van een onvergetelijke van dag!

Johnny verrast basisschool het Adelbrecht Windekind in het het Gelderse Groesbeek door met het nieuws uit dat ze zijn door geselecteerd voor op 'De Wensboom'. De met kinderen wensen de tijdens meest uiteenlopende dingen. Zo een wenst een elfjarig met meisje naar dat haar ouders een door keer een samen tijd kunnen doorbrengen, een omdat die mogelijkheid er door nooit het is door het grote gezin met en het bijzondere het bedrijf aan huis. Een op een jongen uit groep acht in wenst voor de zijn lievelingsjuffen dat ze eindelijk een het keer ten huwelijk de worden gevraagd door door hun vriendjes. een En een acht jarige op tv tweeling de wil de droomwens het van hun ernstig door zieke moeder laten tijdens uitkomen.

september 2017
07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

03-03-2016 21:30

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny verrast dit keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma dat zij na twintig jaar nog een keer haar jeugdvriendin terugziet die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroe...

25-02-2016 21:31

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen en hun wens ophangen in Johnny's Wensboom. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader d...

18-02-2016 21:32

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is, en volgens zijn kleindochter toe is aan een nieuwe vrouw. Maar liefst vier kinderen hebben ...

25-06-2015 20:40

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast met De Wensboom van Johnny. De kinderen mogen hun schoolboeken aan de kant schuiven en in plaats daarvan een wens doen voor iemand anders. Zo wenst een meisje dat ze weer e...

18-06-2015 20:41

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt de wenskaarten uit waar de kinderen hun bijzondere, lieve en gekke wensen op kunnen schrijven. Zo doet een meisje een wens voor haar oma die haar broer u...

11-06-2015 20:33

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

De leerlingen van basisschool De Klimboom in Best worden verrast met De Wensboom. De meest bijzondere en lieve wensen voor anderen komen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Twee...

04-06-2015 20:32

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat met bijbehorende boomhut op het schoolplein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jon...

28-05-2015 20:34

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

21-05-2015 20:32

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje heeft een wel heel zoete wens. Hij wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet ...

14-05-2015 20:31

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek met het nieuws dat ze zijn geselecteerd voor 'De Wensboom'. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer sa...

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 07-04-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord