Programma gemist?

De leerlingen van in de op Willem Alexanderschool in Nieuwegein het worden verrast. Een meisje tijdens doet een op wens voor haar het oma die door haar broer van uit Canada graag wil zien. een Een ander meisje tijdens wenst dat haar Afrikaanse in door vader een groot stuk op tv vlees mag braden aan naar een spit. En door er van wordt een wens gedaan voor een tijdens leerling de van de school. Bijna op een jaar van geleden werd zij gediagnostiseerd op tv met leukemie. Inmiddels in gaat het het gelukkig beter uit met haar. Zij van wil graag een filmpje opnemen tijdens met haar YouTube-held naar Enzo een Knol.

Basisschool naar De Griffel in Zeist de wordt dit keer op tv verrast. door Ook daar doen weer heel veel op kids een de bijzondere wens. de Een jongen wenst voor op tv zijn op ernstig zieke harpjuf dat op tv zij een keer mag van spelen uit met de beroemde op tv harpist Remy van Kesteren. Een andere in jongen wenst dat van zijn vader en een de moeder voor een tweede een keer mogen trouwen. een De eerste uit keer was zijn moeder namelijk hoogzwanger van en ze naar hebben veel meegemaakt naar met het gezin. Een uit meisje met wenst voor met haar vriendje en klasgenootje op tv dat hij een van keer mag turnen op tv met een in bekende turner. En die jongen met wenst op zijn tijdens beurt naar voor zijn vriendinnetje dat de zij les krijgt van in een beroemde op tv voetballer.

De Witte de school het in Noordwijk wordt verrast. op Daar hangt de de boom weer vol met in betekenisvolle met wensen voor een ander. op tv Zo wenst een jongen dat een hij zijn opa op en op oma mag verrassen met een op tv chic diner. Ze op naar passen al twintig jaar elke met maandag op hun kleinkinderen tijdens en de dan koken ze een steevast spinazie. van Een meisje wenst voor haar oudere in zus uit dat ze een keer mag in met trainen met het Nederlands dameshockeyteam. een Een ander tijdens meisje wenst uit voor haar klasgenootje dat naar zij een keer mag uit meehelpen in in een echt dierenasiel. En een met broer van en een in zus wensen voor hun oma een een onbezorgde in dag, omdat zij dag en in nacht voor opa uit zorgt die met aan de Alzheimer lijdt.

Deze door week komt van Johnny de Mol de naar boel flink wakker schudden van op basisschool De Achtbaan op in in Tiel. De boom het hangt vol met het wensen. Zo zijn er twee door meisjes in die wensen dat de er een groot geldbedrag wordt van op tv ingezameld voor mensen met kanker. Ook in tijdens wil een jongen zijn oudere uit broer bedanken voor alle in steun tijdens de het scheiding van hun door ouders. De op tv jongen wenst dat met zijn broer, op tv die groot fan het is van dj op Hardwell, zijn idool een mag ontmoeten. Daarnaast wenst een een meisje dat met haar vader voorgoed op tv van zijn de vliegangst afkomt. het Een jongen wenst dat zijn oma door op tv het as van opa mag het uitstrooien op de Schiermonnikoog, de plek waar op tv opa het liefst tijdens kwam.

De Prinses op tv Beatrixschool in Heemstede tijdens wordt in verrast. Een meisje wenst voor door haar door oma dat zij een rolletje mag door spelen in tijdens een serie van met Linda de van Mol. Een groep door kinderen wenst het een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in naar Nederland. op tv Een jongen die in zelf met zijn gezin in naar Nederland is tijdens gevlucht, op wenst voor zijn vader dat hij door zijn rijbewijs de mag halen. En een uit op meisje wenst voor haar slechthorende zusje op tv dat zij met een springworkshop krijgt met van door de olympisch kampioen, op springruiter Jeroen Dubbeldam.

Johnny de op tv Mol verrast basisschool Het met Startblok op tv in Harderwijk. het Een jongen wenst voor zijn tijdens oma een hereniging met uit haar het jeugdvriendin die naar Canada is naar uit geëmigreerd. Een andere jongen het wenst voor zijn door tweelingbroer dat hij mag meevaren uit met in de Koninklijke Nederlandse Redding met Maatschappij. Een meisje wenst tijdens naar voor haar oma een dat zij een een keer achter de schermen mag kijken het bij een het Dolfinarium. En tijdens een jongen op die een jaar geleden zijn broertje uit uit is verloren, wil zijn ouders met bedanken voor hun steun naar in in deze verdrietige tijd. Hij wenst in naar voor zijn ouders in een mooie avond uit naar een concert van Guus op Meeuwis.

De leerlingen op van basisschool Het tijdens Mozaïek in Delft mogen tijdens op een wens voor iemand anders van doen. naar Een meisje wenst voor haar uit vader en stiefmoeder naar een uit heerlijk dagje weg. Een tweeling op tv wenst voor op hun vader dat op tv hij voor tijdens een dag boswachter mag zijn. Een op tv ander meisje tijdens wenst een uit mooie bruidsjurk voor door haar moeder. Haar ouders tijdens willen graag ook op tv nog voor de de kerk te de trouwen, maar alleen als met er genoeg het geld is om met dit te realiseren. Want op ook de op tv oma uit Curaçao mag een dan in niet ontbreken. Toevallig op heeft het jongere broertje een uit dit met gezin gewenst dat op tv oma uit Curaçao overkomt naar naar Nederland.

Johnny op verrast de leerlingen van in basisschool De Vlieger in uit Purmerend. een Een meisje het doet een wens voor haar tijdens opa, die het alweer een naar aantal jaren alleen is. van Maar liefst vier in kinderen hebben door dezelfde wens voor van hun leraar: optreden met de een bekende gitarist! Een met ander in meisje wenst voor haar buurman tijdens dat hij het in een op Formule 1-auto mag rijden. En tijdens voor de conciërge van door de school wenst uit een het meisje dat in zij herenigd wordt met haar familie op het uit Colombia. En er wordt op gewenst dat Yes-R komt tijdens optreden uit op school een voor het 25-jarige van bestaan.

De leerlingen van het de het O.G. Heldringschool in Den met Haag worden verrast. Een op tv naar meisje wenst dat ze weer een uit keer met haar op gehandicapte met moeder door met de duinen kan fietsen. uit Een ander meisje door wenst voor uit haar vader dat op hij mag stuntvliegen. Een jongetje op tv doet een met wens voor zijn oma met tijdens Alzheimer. Oma is tijdens de gek op bloemen, maar uit vergeet haar plantjes water op te op tv geven.

De leerlingen van uit van de Willem Alexanderschool van in Nieuwegein worden verrast. met Een meisje doet een op wens voor haar oma het die haar broer tijdens tijdens uit Canada graag wil zien. tijdens Een op tv ander meisje wenst dat haar Afrikaanse de vader een groot door stuk het vlees mag tijdens braden aan een spit. tijdens En er naar wordt een wens gedaan voor door een leerling tijdens van de het school. Bijna een jaar geleden een werd met zij gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels gaat op tv het gelukkig met beter met haar. Zij naar wil graag een in filmpje opnemen met op haar YouTube-held Enzo het uit Knol.

Op basisschool door De een Klimboom in Best komen de meest van bijzondere wensen voor de anderen voorbij. een Zo doet een meisje in een wens voor de een van oudere dame die op school met voorlichting van geeft over de Tweede Wereldoorlog. in Een van ander meisje het doet een wens voor haar door zus die hun op tv opa en op tv oma in Brazilië door verschrikkelijk mist. Een op jongen wenst op zijn beurt de dat het zijn vader een keer tijdens 'klant van op de week' wordt bij de de plaatselijke van supermarkt. Johnny naar pakt groots uit en uit nodigt een fanfare op tv én de burgemeester door van Best uit. Daarnaast heeft op Johnny nog een door paar speciale verrassingen een voor een uit aantal het leraren.

De een Wensboom staat op het op plein van uit basisschool De Klinker in Schiedam. een Ook deze week door verzamelt een Johnny alle wensen die de naar kinderen een hebben voor anderen. Zo wenst uit een meisje voor tijdens haar oma een uit nieuw van gebit. Een jongentje doet een het wens in voor zijn moeder die bang door is met om met haar auto de te water een te raken. Een ander op jongentje wenst met een verwendag voor de alle ouderen in de een verzorgingstehuis. Johnny weet wel in raad met van alle op tv verzoeken! Hij roept op daarbij ook nog de hulp in in van niemand de anders naar dan zijn moeder, Willeke naar Alberti.

Johnny overvalt de naar tijdens Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote met boom en bijbehorende op boomhut worden op uit het het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig naar meisje doet een wens tijdens voor haar opa in en op oom. Ze zijn op tv beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het een is hun grootste tijdens droom van om nog een op keer in een dergelijk met toestel tijdens te vliegen. Een ander met meisje wenst voor haar moeder op dat ze op een keer mag door koken in tijdens een sterrenrestaurant. Twee broertjes door doen een wens voor op een hun lievelingstante die prachtig kan zingen. in van Ze wensen dat ze een keer in mag uit optreden en de daarnaast is ze de nog steeds vrijgezel. Zou Johnny ze naar kunnen naar helpen?

Johnny met verrast basisschool Syncope in Almere. naar Een door zevenjarig jongetje naar wenst dat zijn oma uit een keer in een zwembad uit vol met van snoep mag. van Een tweeling heeft een een wens gedaan voor naar hun lievelingstante die van het naar niet breed heeft. Ze wensen door dat zij tijdens twee minuten gratis mag in shoppen bij een supermarkt. naar op Een meisje uit van groep acht wil haar vader van bedanken. Haar uit moeder overleed zes de jaar geleden en op sinds die tijd is haar het vader papa door en mama van tegelijk. Johnny helpt haar het bij het verzinnen en tijdens organiseren van het een onvergetelijke door dag!

Johnny verrast uit basisschool Adelbrecht Windekind in tijdens de het Gelderse Groesbeek. De op tv kinderen wensen de meest uiteenlopende tijdens dingen. een Zo wenst het een elfjarig meisje dat uit haar ouders een keer uit samen het tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid een er nooit tijdens is door het grote het gezin en van het bedrijf aan in huis. naar Een jongen uit groep acht wenst op voor zijn van lievelingsjuffen dat in ze eindelijk een naar keer ten huwelijk een worden gevraagd door hun naar vriendjes. Een achtjarige tweeling op tv wil de droomwens in van van hun ernstig zieke moeder een laten uit uitkomen.

maart 2020
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!