Programma gemist?

De door leerlingen van de Willem naar Alexanderschool in Nieuwegein worden met de verrast. Een meisje doet een de wens van voor haar oma op die haar broer uit uit Canada graag wil op tv zien. Een ander meisje op wenst van dat haar Afrikaanse vader een het groot stuk tijdens vlees mag braden aan uit een spit. En er tijdens wordt een een wens gedaan voor een de op tv leerling van de school. in Bijna een jaar geleden de werd zij gediagnostiseerd met uit leukemie. Inmiddels uit gaat het gelukkig beter een met haar. Zij de wil graag tijdens een filmpje opnemen met uit haar YouTube-held Enzo tijdens door Knol.

Basisschool De het Griffel in Zeist op wordt dit keer verrast. met uit Ook daar doen weer heel veel van kids een bijzondere op wens. Een jongen op door wenst voor zijn ernstig zieke het harpjuf naar dat zij een keer een mag spelen met de beroemde in op harpist Remy van Kesteren. Een andere op op tv jongen wenst dat zijn vader met en moeder uit voor een van tweede keer mogen tijdens trouwen. De eerste keer was zijn uit moeder tijdens namelijk hoogzwanger en tijdens ze hebben veel meegemaakt met naar het gezin. Een met meisje uit wenst voor haar door vriendje en klasgenootje dat op tv hij een keer mag tijdens de turnen met een bekende turner. En op met die jongen wenst door op zijn beurt het voor zijn vriendinnetje dat zij les tijdens krijgt van het een beroemde uit voetballer.

De tijdens Witte school met in Noordwijk wordt verrast. Daar in hangt van de boom weer vol met tijdens betekenisvolle wensen voor een tijdens tijdens ander. Zo wenst een de jongen dat hij tijdens zijn opa uit en oma mag verrassen met het een chic diner. Ze op tv passen van al twintig jaar elke uit maandag op een hun kleinkinderen en op dan koken ze steevast met spinazie. op Een meisje wenst de voor haar oudere zus dat ze op tv een keer mag uit trainen met het tijdens Nederlands in dameshockeyteam. Een tijdens ander meisje wenst voor haar naar klasgenootje dat zij een door keer mag meehelpen in op tv in een echt dierenasiel. En door een broer en van een zus een wensen voor op tv hun oma een onbezorgde door dag, omdat zij de dag en van nacht voor opa uit zorgt die aan Alzheimer een lijdt.

Deze week in komt Johnny het de Mol de uit boel flink wakker schudden de op basisschool De Achtbaan de in Tiel. de De boom hangt van vol met wensen. op tv Zo zijn het er twee meisjes die wensen tijdens dat tijdens er een groot geldbedrag in wordt een ingezameld voor mensen het met kanker. Ook wil een jongen door uit zijn oudere broer bedanken op tv voor alle steun een tijdens de scheiding tijdens van hun ouders. De op jongen wenst dat zijn de broer, die het groot fan is van de dj Hardwell, zijn het idool mag ontmoeten. een Daarnaast uit wenst een meisje dat haar tijdens vader met voorgoed van van zijn vliegangst afkomt. Een jongen van wenst door dat zijn oma het as van in opa de mag uitstrooien op Schiermonnikoog, de de plek uit waar opa het van liefst kwam.

De Prinses Beatrixschool door in Heemstede wordt in verrast. door Een meisje wenst voor haar op oma op tv dat zij een rolletje een mag spelen in een op serie met Linda in uit de Mol. Een door groep kinderen wenst een groot naar welkomstfeest op tv voor vluchtelingen in Nederland. de Een jongen die zelf de met zijn gezin naar de Nederland is naar gevlucht, wenst naar voor zijn vader uit dat hij zijn rijbewijs met mag halen. de En een meisje in wenst voor haar naar slechthorende zusje dat zij naar een springworkshop krijgt van in de olympisch uit kampioen, springruiter Jeroen de Dubbeldam.

Johnny van de Mol verrast basisschool Het uit Startblok in Harderwijk. tijdens Een naar jongen wenst voor op tv zijn oma een hereniging naar met haar jeugdvriendin van die naar Canada in is geëmigreerd. op Een andere jongen van wenst voor zijn tweelingbroer van dat op hij mag meevaren met de in Koninklijke Nederlandse Redding uit Maatschappij. Een meisje wenst van voor haar de oma dat het zij een keer met achter de met schermen mag kijken het bij het Dolfinarium. En het een jongen die een jaar op tv geleden de zijn broertje van is verloren, wil zijn op tv ouders bedanken voor hun steun op tv in deze verdrietige door tijd. uit Hij wenst voor zijn ouders naar een mooie uit avond door naar een concert van naar Guus Meeuwis.

De leerlingen van in basisschool op tv Het Mozaïek in Delft naar mogen een in wens voor de iemand anders doen. Een meisje naar wenst voor het haar vader en stiefmoeder met een heerlijk van dagje weg. Een tijdens tweeling wenst voor uit hun vader door dat hij voor een dag boswachter het mag een zijn. Een een ander meisje wenst een het mooie bruidsjurk voor haar moeder. een van Haar ouders willen graag ook de nog voor van de kerk door te trouwen, maar alleen op als er genoeg geld is tijdens het om dit te realiseren. Want door ook de de oma uit Curaçao mag dan van niet ontbreken. de Toevallig heeft het jongere van een broertje uit dit uit gezin gewenst dat oma uit Curaçao in met overkomt naar Nederland.

Johnny op tv verrast de leerlingen van van basisschool De Vlieger in in Purmerend. Een meisje op doet een wens tijdens met voor haar opa, die alweer een op tv aantal jaren alleen tijdens is. het Maar liefst vier kinderen hebben op tv tijdens dezelfde wens voor hun leraar: naar optreden met een bekende het het gitarist! Een ander meisje van wenst voor haar in buurman dat hij in in een Formule in 1-auto mag rijden. En voor het op de conciërge van de school een wenst een meisje op tv dat zij herenigd tijdens wordt met haar familie het uit het Colombia. En er wordt uit gewenst dat Yes-R tijdens komt optreden op de school van voor het 25-jarige van bestaan.

De een leerlingen van naar de O.G. Heldringschool in met Den Haag worden verrast. Een van meisje een wenst dat ze weer een op tv keer met haar op het gehandicapte moeder door de de duinen kan fietsen. Een het ander naar meisje wenst voor haar van vader dat hij mag stuntvliegen. met naar Een jongetje doet een wens voor een zijn oma met op Alzheimer. in Oma is gek op een bloemen, het maar vergeet haar plantjes water te een op geven.

De leerlingen uit van met de Willem Alexanderschool op in Nieuwegein worden een verrast. Een meisje doet een wens op voor haar uit oma die haar broer het uit Canada uit graag wil zien. Een met op ander meisje wenst dat haar het Afrikaanse vader een groot de stuk vlees het mag op tv braden aan een spit. het En er wordt van een wens gedaan op voor een leerling van de een school. Bijna in een jaar geleden werd de tijdens zij gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels een gaat naar het gelukkig beter met haar. op tv Zij op wil graag een uit filmpje opnemen met tijdens haar YouTube-held Enzo op tv Knol.

Op uit basisschool De Klimboom in met Best op komen de meest bijzondere wensen door voor anderen voorbij. op tv Zo door doet een meisje een tijdens wens voor een oudere uit dame uit die op school voorlichting het geeft over de op tv Tweede Wereldoorlog. Een in ander meisje doet een van wens voor haar zus uit die hun tijdens opa en oma de in Brazilië uit verschrikkelijk mist. Een jongen wenst van op zijn uit beurt dat zijn vader uit een naar keer 'klant van met de week' wordt bij de tijdens plaatselijke supermarkt. Johnny uit pakt groots door uit door en nodigt een fanfare door én de burgemeester van in Best uit. Daarnaast heeft met Johnny nog een met paar naar speciale verrassingen in voor een aantal uit leraren.

De het Wensboom staat op het het plein van van basisschool De Klinker in door Schiedam. Ook deze week in op tv verzamelt Johnny alle de wensen die de kinderen het hebben voor anderen. op Zo wenst een naar meisje voor een haar oma een nieuw gebit. Een de jongentje doet van een wens in voor zijn moeder op tv die bang is om met de van haar auto te water te raken. het Een ander jongentje in wenst een verwendag door voor alle met ouderen in door een verzorgingstehuis. Johnny weet door wel raad met alle in een verzoeken! Hij roept daarbij ook door nog de hulp in naar van niemand anders in dan zijn moeder, van Willeke op Alberti.

Johnny op tv overvalt de Antoniusschool in op Aerdenhout. Een in levensgrote boom en met bijbehorende boomhut worden op het tijdens naar schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet op van een wens voor het haar opa en op tv oom. Ze zijn een beiden gek op uit oorlogsvliegtuigen en het is hun grootste de droom om nog met in een keer in een op dergelijk toestel door te vliegen. Een ander in meisje wenst voor in haar moeder dat in ze een keer mag koken op in een sterrenrestaurant. uit Twee broertjes doen tijdens een naar wens voor hun op lievelingstante die door prachtig kan zingen. Ze met wensen dat van ze een keer een mag optreden en daarnaast op tv is ze nog steeds vrijgezel. de Zou Johnny het ze kunnen door helpen?

Johnny verrast basisschool de Syncope uit in Almere. Een zevenjarig door jongetje wenst dat zijn op tv oma een met keer in op tv een zwembad vol met snoep met door mag. Een tweeling heeft door een wens gedaan voor hun uit lievelingstante op tv die het niet breed heeft. door Ze wensen een dat met zij twee minuten gratis een mag shoppen bij een op tv supermarkt. Een meisje uit door groep acht wil van haar vader de bedanken. Haar moeder overleed uit zes jaar van geleden en in sinds die uit tijd is haar vader met papa en mama tegelijk. Johnny in door helpt haar bij het verzinnen en met organiseren van in een onvergetelijke in dag!

Johnny van verrast basisschool een Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. in De kinderen op wensen de meest uiteenlopende van dingen. Zo door wenst uit een elfjarig meisje met dat haar ouders een keer samen uit van tijd kunnen doorbrengen, omdat met die mogelijkheid er nooit op tv is door door het grote gezin en het in bedrijf met aan huis. Een jongen het uit in groep acht wenst voor op zijn lievelingsjuffen dat met ze eindelijk een keer tijdens ten naar huwelijk worden gevraagd door hun vriendjes. een Een achtjarige van tweeling tijdens wil de droomwens van op tv hun ernstig door zieke moeder laten op uitkomen.

december 2021
21-06-2019 14:15

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

14-06-2019 14:16

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

07-06-2019 14:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

31-05-2019 15:06

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

24-05-2019 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

17-05-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

10-05-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

18-04-2019 15:03

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

11-04-2019 15:09

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

04-04-2019 15:16

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

28-03-2019 15:18

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

21-03-2019 15:10

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

14-03-2019 15:07

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

07-03-2019 15:06

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

28-02-2019 15:00

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 14:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!