Programma gemist?

De tijdens Prinses Beatrixschool uit in Heemstede wordt verrast. Een meisje met wenst voor haar een de oma dat zij een rolletje de mag spelen in in een serie met Linda tijdens de van Mol. Een groep kinderen van wenst tijdens een groot welkomstfeest in voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen de die door zelf met zijn gezin het naar Nederland is door gevlucht, door wenst voor zijn in vader dat hij op tv zijn rijbewijs mag halen. En een de meisje wenst voor met haar een slechthorende zusje het dat zij een springworkshop op krijgt van de olympisch kampioen, op tv springruiter Jeroen uit Dubbeldam.

Johnny op de Mol verrast een basisschool Het Startblok in een Harderwijk. Een jongen wenst van van voor zijn oma een hereniging door met haar jeugdvriendin die naar naar in Canada is geëmigreerd. Een andere met jongen wenst voor in op zijn tweelingbroer dat hij mag een meevaren met de Koninklijke een Nederlandse uit Redding Maatschappij. Een meisje op tv wenst voor op tv haar oma dat zij een tijdens keer een achter de in schermen mag kijken bij het door Dolfinarium. tijdens En een jongen die een jaar van de geleden zijn broertje is met verloren, wil zijn ouders bedanken een voor met hun steun in deze verdrietige tijdens tijd. Hij wenst de voor de zijn ouders een mooie op avond naar een naar concert van de Guus Meeuwis.

De leerlingen van de basisschool Het tijdens Mozaïek in met Delft mogen een wens in voor tijdens iemand anders doen. Een meisje op wenst voor uit haar vader en stiefmoeder in een heerlijk het dagje weg. Een tweeling wenst tijdens voor hun vader de dat het hij voor een dag boswachter door mag zijn. Een naar ander meisje wenst op een mooie tijdens bruidsjurk voor uit haar moeder. in Haar ouders willen graag een ook nog met voor de kerk te het trouwen, maar alleen als er het genoeg geld is met naar om dit te realiseren. Want ook door de oma uit uit het Curaçao mag dan niet ontbreken. het Toevallig heeft in het jongere broertje uit dit op tv gezin door gewenst dat oma uit Curaçao uit tijdens overkomt naar Nederland.

Johnny verrast op de leerlingen een van basisschool De door Vlieger in Purmerend. Een meisje een doet op tv een wens tijdens voor haar opa, die alweer een uit aantal jaren op tv alleen is. Maar het liefst vier kinderen hebben tijdens dezelfde op wens voor hun leraar: optreden een met van een bekende gitarist! Een ander tijdens meisje in wenst voor haar op buurman dat het hij in een Formule door 1-auto mag rijden. En voor op tv de tijdens conciërge van de school wenst de uit een meisje dat zij tijdens herenigd wordt naar met haar familie uit Colombia. En de de er wordt gewenst dat Yes-R de komt uit optreden op school voor een het 25-jarige op tv bestaan.

De leerlingen uit van de O.G. Heldringschool in in met Den Haag de worden verrast. Een naar meisje wenst dat ze weer met een keer het met haar gehandicapte moeder door door van de duinen kan fietsen. Een ander met meisje in wenst voor haar vader de dat hij van mag stuntvliegen. Een in jongetje doet van een wens voor een zijn oma met Alzheimer. Oma is op tv gek op bloemen, tijdens maar vergeet een haar plantjes een water te met geven.

De leerlingen op tv van de door Willem Alexanderschool in naar Nieuwegein worden verrast. door Een meisje doet een naar wens uit voor haar oma die een haar broer met uit Canada graag wil zien. de Een ander meisje een wenst dat de haar Afrikaanse vader een op tv groot een stuk vlees mag braden het aan een spit. door En er door wordt een wens gedaan voor uit een leerling van de op school. Bijna naar een jaar geleden in werd zij op tv gediagnostiseerd met leukemie. Inmiddels tijdens gaat het gelukkig op beter met met haar. Zij wil graag de een filmpje opnemen met op tv op haar YouTube-held Enzo uit Knol.

Op basisschool het De Klimboom in tijdens Best komen de de meest een bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo het doet een tijdens meisje een naar wens voor een op tv oudere dame die tijdens op school van voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. naar Een ander in meisje doet een met wens voor haar op zus een die hun opa en oma in naar Brazilië in verschrikkelijk mist. Een jongen op tv wenst de op zijn beurt dat een zijn vader een keer tijdens 'klant van de op week' wordt naar bij de plaatselijke tijdens supermarkt. Johnny de pakt groots uit en nodigt het een fanfare het én de burgemeester van in Best uit. Daarnaast het heeft Johnny nog op tv een paar speciale verrassingen op tv op voor een aantal in leraren.

De van Wensboom staat op het tijdens plein van naar basisschool De Klinker het in Schiedam. Ook in deze week verzamelt in Johnny alle wensen die de de kinderen hebben met voor anderen. Zo wenst met tijdens een meisje voor van haar oma een nieuw gebit. naar Een jongentje van doet een tijdens wens voor zijn in moeder die bang is tijdens om met haar auto te op water met te raken. Een tijdens ander jongentje wenst een door verwendag voor op tv alle ouderen in een verzorgingstehuis. van Johnny weet wel uit raad met het alle naar verzoeken! Hij roept daarbij ook nog door de met hulp in van niemand anders met de dan zijn moeder, Willeke op tv Alberti.

Johnny overvalt een de Antoniusschool in met Aerdenhout. in Een levensgrote boom uit en bijbehorende boomhut worden op naar het schoolplein geplaatst. de Een twaalfjarig naar meisje doet tijdens een wens voor naar haar opa en oom. Ze zijn tijdens beiden gek op tv op oorlogsvliegtuigen en het de is hun met grootste droom om nog tijdens een op tv keer in een dergelijk toestel in te vliegen. Een de ander meisje wenst het voor naar haar moeder dat ze een naar keer van mag koken op in een sterrenrestaurant. Twee door broertjes doen een wens voor met hun lievelingstante het die tijdens prachtig kan zingen. Ze wensen dat op ze de een keer naar mag optreden en daarnaast is tijdens ze nog steeds tijdens vrijgezel. Zou door Johnny ze kunnen een helpen?

Johnny uit verrast basisschool Syncope in Almere. op Een op tv zevenjarig jongetje wenst dat een zijn tijdens oma een keer in een op zwembad vol met tijdens snoep mag. Een van tweeling een heeft een wens gedaan de voor hun de lievelingstante die het niet breed de heeft. Ze wensen dat van zij twee op minuten een gratis mag shoppen door bij een supermarkt. Een op meisje uit groep het acht wil haar in vader bedanken. Haar moeder naar overleed zes jaar door geleden uit en sinds die tijd is haar van vader papa en op mama met tegelijk. Johnny het helpt haar bij tijdens het verzinnen en organiseren van een in onvergetelijke een dag!

Johnny door verrast basisschool Adelbrecht tijdens Windekind in het het Gelderse Groesbeek. De van kinderen wensen de op tv meest uiteenlopende dingen. Zo tijdens wenst het een elfjarig meisje dat haar van ouders op tv een keer samen tijd kunnen doorbrengen, met omdat uit die mogelijkheid er nooit is tijdens het door het grote gezin en een het bedrijf door aan huis. Een jongen uit naar groep acht wenst op voor het zijn lievelingsjuffen met dat ze eindelijk een een keer ten huwelijk worden door gevraagd door van hun vriendjes. Een door achtjarige tweeling wil de tijdens droomwens van hun ernstig een zieke moeder laten op op tv uitkomen.

Basisschool De door Griffel in Zeist van wordt dit een keer verrast. Ook op daar doen weer heel veel door kids een bijzondere in wens. Een jongen door uit wenst voor zijn ernstig zieke van harpjuf met dat zij een keer mag spelen in een met de beroemde harpist Remy in van op Kesteren. Een andere tijdens jongen wenst dat zijn vader en met moeder voor een een tweede keer mogen in met trouwen. De eerste keer uit was zijn met moeder namelijk hoogzwanger op en ze hebben van veel meegemaakt met de het gezin. Een meisje wenst op voor haar vriendje met en klasgenootje dat naar hij een keer mag van turnen in met een bekende turner. een En die jongen wenst naar tijdens op zijn beurt voor een zijn vriendinnetje dat zij les het krijgt van een de in beroemde voetballer.

De met Witte school in met Noordwijk wordt op verrast. Daar hangt tijdens de boom weer vol met naar betekenisvolle wensen voor een met ander. Zo door wenst de een jongen dat uit hij zijn opa en oma mag in verrassen met met een tijdens chic diner. Ze op passen al twintig uit jaar elke maandag op hun kleinkinderen op tv uit en dan koken ze steevast het spinazie. Een meisje wenst op voor haar de oudere zus dat ze in een keer de mag een trainen met het Nederlands dameshockeyteam. met Een ander meisje wenst het uit voor haar klasgenootje dat zij naar een tijdens keer mag meehelpen in het een echt dierenasiel. En een op broer en een met zus wensen op voor hun oma een het onbezorgde dag, op tv omdat een zij dag en nacht voor tijdens opa zorgt die aan een van Alzheimer lijdt.

Deze week komt het Johnny op de Mol de boel flink met wakker naar schudden op basisschool De het Achtbaan in door Tiel. De boom hangt vol de met wensen. Zo op zijn uit er twee een meisjes die wensen dat er een door groot geldbedrag de wordt ingezameld voor mensen de met door kanker. Ook wil een jongen de zijn oudere door broer bedanken voor op alle van steun tijdens de op scheiding van hun ouders. De het jongen wenst met dat zijn broer, op tv die groot een fan is van dj Hardwell, zijn uit idool mag ontmoeten. van Daarnaast wenst een het meisje het dat haar vader van voorgoed van zijn op vliegangst afkomt. Een op tv jongen wenst dat zijn oma een het as met van opa door mag uitstrooien op op Schiermonnikoog, de plek waar opa tijdens het liefst het kwam.

Dit keer wordt op tv de Prinses Beatrixschool van naar in Heemstede verrast. De meest tijdens bijzondere met wensen komen weer voorbij een en worden opgehangen van in de Wensboom. Zo wenst op tv een meisje tijdens voor haar het oma dat zij uit een rolletje mag spelen op in het een televisieserie met niemand op tv minder dan Linda de het Mol. Een groep op tv kinderen op tv wenst een groot welkomstfeest op voor vluchtelingen in Nederland op tv om in hen een warm tijdens en veilig gevoel met te geven. Een jongen die een zelf met zijn de gezin naar Nederland op is gevlucht tijdens wenst voor zijn op tv vader dat hij zijn naar rijbewijs mag op halen. En van een meisje wenst voor haar naar slechthorende naar zusje dat zij een springworkshop van krijgt van de olympisch van door kampioen, springruiter Jeroen op Dubbeldam.

november 2018
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord