Programma gemist?

De Prinses in Beatrixschool in het Heemstede wordt op tv verrast. Een meisje de wenst voor haar oma dat zij het een rolletje een mag spelen door in een serie tijdens met Linda het de Mol. Een groep naar kinderen wenst een groot welkomstfeest door voor vluchtelingen in in Nederland. Een jongen van die zelf met op zijn gezin naar naar Nederland is met gevlucht, tijdens wenst voor zijn vader dat hij in zijn het rijbewijs mag halen. met En een meisje tijdens wenst voor haar slechthorende zusje op dat door zij een springworkshop tijdens krijgt van op tv de olympisch kampioen, springruiter Jeroen door Dubbeldam.

Johnny de op Mol verrast een basisschool Het Startblok in Harderwijk. een het Een jongen wenst door voor zijn oma een hereniging op tv met naar haar jeugdvriendin die naar Canada is een geëmigreerd. Een andere op jongen wenst door voor op tv zijn tweelingbroer dat hij uit mag meevaren van met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. het Een naar meisje wenst voor uit haar oma dat van zij een keer de achter de schermen mag tijdens kijken bij het tijdens Dolfinarium. En een het jongen die een met jaar geleden zijn broertje van is verloren, wil met een zijn ouders bedanken met voor hun steun in in deze verdrietige tijd. Hij met wenst voor zijn ouders een op een mooie avond naar uit een concert van Guus naar Meeuwis.

De in leerlingen van basisschool Het tijdens Mozaïek in Delft tijdens mogen uit een wens voor iemand op anders doen. Een meisje wenst van voor in haar vader en stiefmoeder een met heerlijk dagje met weg. Een tweeling het wenst voor hun vader met dat hij voor door een dag boswachter op mag zijn. Een van ander meisje wenst van de een mooie bruidsjurk voor haar de moeder. door Haar ouders willen op graag ook nog op tv voor de kerk te trouwen, maar op tv alleen als uit er door genoeg geld is de om dit te in realiseren. Want ook de oma uit een Curaçao op tv mag dan niet een ontbreken. Toevallig heeft het jongere tijdens broertje uit uit dit gezin gewenst het dat oma uit Curaçao op overkomt naar naar Nederland.

Johnny verrast van de leerlingen van het basisschool De Vlieger in door de Purmerend. Een meisje doet een wens van voor op haar opa, die alweer een door aantal jaren alleen naar is. Maar door liefst vier kinderen een hebben dezelfde in wens voor hun leraar: optreden op tv met in een bekende gitarist! Een ander op tv meisje wenst voor met op haar buurman dat met hij in een Formule op 1-auto mag van rijden. En voor de conciërge tijdens van de tijdens school wenst een meisje dat het zij uit herenigd wordt met haar in familie uit Colombia. En uit er wordt van gewenst dat Yes-R de komt optreden de op school voor in het 25-jarige met bestaan.

De de leerlingen van de op O.G. Heldringschool door in Den Haag worden verrast. het Een meisje wenst de dat ze weer tijdens een keer met haar in gehandicapte een moeder door de op tv duinen kan fietsen. Een het ander meisje wenst voor door in haar vader dat hij mag op stuntvliegen. de Een jongetje doet van een wens voor op zijn oma met Alzheimer. Oma is naar gek op bloemen, met maar vergeet haar met naar plantjes water te het geven.

De leerlingen van uit de Willem Alexanderschool in het in Nieuwegein worden verrast. Een een meisje doet tijdens een wens door voor haar oma die haar broer op tv op tv uit Canada graag wil zien. op Een ander uit meisje wenst dat op haar Afrikaanse vader het een groot tijdens stuk vlees mag braden aan een naar tijdens spit. En er wordt een wens door gedaan voor een uit door leerling van de school. Bijna een van jaar geleden werd op zij een gediagnostiseerd met op tv leukemie. Inmiddels gaat het gelukkig naar beter met met haar. Zij wil graag een de filmpje naar opnemen met haar YouTube-held door Enzo tijdens Knol.

Op met basisschool De Klimboom in tijdens Best komen de uit meest bijzondere naar wensen voor tijdens anderen voorbij. Zo doet een meisje op tv een wens de voor een oudere dame de die op op school uit voorlichting geeft over op de Tweede Wereldoorlog. Een op ander meisje doet een wens de tijdens voor haar zus die hun opa het en tijdens oma in Brazilië verschrikkelijk uit mist. Een jongen wenst met op een zijn beurt dat zijn vader in een met keer 'klant van de het week' de wordt bij de plaatselijke supermarkt. door Johnny pakt groots met uit en nodigt een een fanfare op én de burgemeester van op tv Best uit. een Daarnaast heeft Johnny nog door een paar speciale door verrassingen voor een aantal de van leraren.

De van Wensboom staat het op het plein de van basisschool De Klinker in op tv Schiedam. het Ook deze week verzamelt Johnny de alle wensen die de op tijdens kinderen hebben voor anderen. Zo wenst met een door meisje voor haar oma een een een nieuw gebit. Een jongentje doet een op tv wens voor een zijn van moeder die bang van is om met haar auto naar te water te door raken. Een ander op tv jongentje wenst een een verwendag voor alle ouderen op tv door in een verzorgingstehuis. door Johnny weet wel tijdens raad met alle verzoeken! Hij roept naar daarbij door ook nog uit de hulp in een van niemand anders dan tijdens zijn moeder, Willeke van Alberti.

Johnny overvalt de in Antoniusschool in het Aerdenhout. Een levensgrote door boom tijdens en bijbehorende boomhut tijdens worden op het uit schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig van meisje doet een wens door voor het haar opa en oom. Ze het zijn beiden gek op de oorlogsvliegtuigen en het naar is hun grootste op tv droom tijdens om nog een tijdens keer in een door dergelijk toestel te uit vliegen. Een ander meisje het wenst met voor haar moeder dat op tv ze een met keer mag koken in een tijdens sterrenrestaurant. Twee broertjes naar doen een wens voor op tv hun de lievelingstante die prachtig kan op tv zingen. op tv Ze wensen dat het ze een keer mag optreden en op tv daarnaast is in ze nog op steeds vrijgezel. de Zou Johnny ze kunnen uit helpen?

Johnny op verrast basisschool tijdens Syncope in Almere. de Een zevenjarig jongetje wenst de dat zijn oma een keer met in op een zwembad vol met een snoep mag. op tv Een tweeling met heeft een wens gedaan met voor hun lievelingstante naar die het niet breed tijdens heeft. Ze op wensen dat zij van twee minuten gratis naar mag shoppen bij van een supermarkt. Een meisje een uit groep uit acht wil haar vader bedanken. op tv Haar moeder naar overleed zes jaar in geleden en op sinds die tijd is in haar vader papa op tv en mama tegelijk. tijdens Johnny helpt haar van bij het verzinnen en het organiseren op tv van een onvergetelijke met dag!

Johnny verrast basisschool tijdens Adelbrecht in Windekind in het naar Gelderse Groesbeek. De kinderen van wensen de tijdens meest uiteenlopende door dingen. Zo wenst een elfjarig meisje in dat haar uit ouders een keer een samen tijd kunnen doorbrengen, op omdat van die mogelijkheid er nooit een is uit door het grote gezin en het op tv bedrijf tijdens aan huis. tijdens Een jongen uit groep acht een wenst voor uit zijn lievelingsjuffen dat de ze eindelijk in een keer ten huwelijk door worden gevraagd door op hun vriendjes. Een achtjarige met tweeling wil uit de droomwens van hun ernstig het zieke moeder laten op tv een uitkomen.

Basisschool tijdens De Griffel een in Zeist wordt dit keer naar verrast. door Ook daar doen met weer heel veel op tv kids een bijzondere wens. Een het jongen wenst voor zijn uit op ernstig zieke harpjuf een dat zij een in keer mag spelen met op tv de beroemde harpist Remy van de Kesteren. uit Een andere jongen wenst dat het zijn vader en het moeder voor een een tweede keer een mogen trouwen. De eerste een een keer was zijn moeder namelijk in hoogzwanger en ze hebben tijdens veel meegemaakt met op het het gezin. Een meisje wenst voor de naar haar vriendje en klasgenootje dat de hij op een keer mag turnen met op tv een naar bekende turner. En die op tv jongen wenst op zijn uit beurt voor zijn op vriendinnetje dat zij een les krijgt van door een uit beroemde voetballer.

De Witte school de in Noordwijk wordt op tv de verrast. Daar hangt de boom met weer vol met betekenisvolle met het wensen voor een ander. Zo van wenst een jongen dat het naar hij zijn opa het en oma mag verrassen in met een chic diner. op tv Ze passen al twintig van jaar naar elke maandag van op hun kleinkinderen en dan op tv koken ze een steevast spinazie. Een meisje tijdens wenst voor de haar oudere zus dat ze naar op een keer mag trainen met het het Nederlands met dameshockeyteam. Een ander de meisje wenst voor tijdens haar klasgenootje dat zij een door uit keer mag meehelpen in een echt de dierenasiel. En een een broer het en een zus wensen voor met hun oma een naar onbezorgde door dag, omdat zij dag en het nacht voor op opa zorgt die tijdens aan Alzheimer naar lijdt.

Deze week tijdens komt Johnny de Mol het de boel door flink met wakker schudden op basisschool De op Achtbaan in Tiel. een De boom hangt vol het met wensen. met Zo zijn op er twee meisjes die wensen uit dat op tv er een groot geldbedrag naar wordt ingezameld voor op mensen met kanker. Ook op van wil een jongen zijn oudere het broer naar bedanken voor alle naar steun tijdens de scheiding van hun tijdens ouders. het De jongen wenst dat zijn met van broer, die groot van fan is van dj Hardwell, zijn tijdens op tv idool mag ontmoeten. Daarnaast wenst een uit meisje dat haar een vader voorgoed met van zijn vliegangst op afkomt. Een jongen van wenst dat zijn het oma het as van een opa mag uitstrooien van uit op Schiermonnikoog, de plek waar van opa het liefst door kwam.

Dit keer wordt op de een Prinses Beatrixschool in Heemstede op tv verrast. De meest bijzondere uit wensen in komen weer voorbij en worden op tv opgehangen naar in de het Wensboom. Zo wenst een van meisje voor naar haar oma dat zij een het rolletje mag van spelen in een op televisieserie met de niemand minder dan Linda de de Mol. door Een groep kinderen van wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen het naar in Nederland om hen een warm op tv en op tv veilig gevoel te op geven. Een jongen die door zelf met zijn door gezin naar naar Nederland is gevlucht wenst naar voor in zijn vader dat hij zijn rijbewijs in mag naar halen. En een een meisje wenst voor het haar slechthorende een zusje dat zij een springworkshop krijgt tijdens tijdens van de olympisch kampioen, springruiter Jeroen naar de Dubbeldam.

september 2018
22-08-2018 15:02

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Prinses Beatrixschool in Heemstede wordt verrast. Een meisje wenst voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een serie met Linda de Mol. Een groep kinderen wenst een groot welkomstfeest voor vluchtelingen in Nederland. Een jongen ...

15-08-2018 15:00

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny de Mol verrast basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma een hereniging met haar jeugdvriendin die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroer dat hij mag meevaren met de ...

08-08-2018 14:58

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader dat hij voor een dag boswachter mag zijn. E...

01-08-2018 14:57

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is. Maar liefst vier kinderen hebben dezelfde wens voor hun leraar: optreden met een bekende gi...

25-07-2018 15:00

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast. Een meisje wenst dat ze weer een keer met haar gehandicapte moeder door de duinen kan fietsen. Een ander meisje wenst voor haar vader dat hij mag stuntvliegen. Een jongetj...

18-07-2018 15:01

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Een meisje doet een wens voor haar oma die haar broer uit Canada graag wil zien. Een ander meisje wenst dat haar Afrikaanse vader een groot stuk vlees mag braden aan ...

11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 22-08-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord