Programma gemist?

Op basisschool uit De Klimboom in de Best komen op tv de meest bijzondere wensen voor het anderen voorbij. het Zo doet een meisje met een wens op tv voor een oudere uit dame die uit op school naar voorlichting geeft over de Tweede met Wereldoorlog. Een ander van meisje doet een wens met op tv voor haar zus die hun opa uit en oma het in de Brazilië verschrikkelijk mist. naar Een jongen wenst op zijn een beurt dat zijn vader uit een keer een 'klant van door de week' wordt op tv bij de plaatselijke supermarkt. Johnny met pakt groots uit uit door en nodigt een fanfare én de met burgemeester van van Best uit. Daarnaast naar heeft Johnny nog een een paar speciale de verrassingen met voor een aantal de leraren.

De een Wensboom staat op op het plein van basisschool het De Klinker in Schiedam. tijdens Ook deze het week verzamelt in Johnny alle door wensen die de kinderen tijdens hebben voor uit anderen. Zo wenst een meisje voor het haar oma op tv een op nieuw gebit. Een jongentje de doet een wens voor met zijn moeder het die bang is om de met naar haar auto te water op tv te raken. uit Een ander jongentje met wenst een verwendag het voor alle ouderen uit in een verzorgingstehuis. het Johnny weet wel raad met alle met verzoeken! Hij uit roept daarbij ook het nog de naar hulp in van niemand door anders dan zijn moeder, door Willeke uit Alberti.

Johnny overvalt naar de Antoniusschool in naar Aerdenhout. Een het levensgrote boom en bijbehorende een boomhut het worden op het schoolplein geplaatst. op Een twaalfjarig meisje door doet een een wens voor haar opa en de oom. Ze tijdens zijn beiden gek in op oorlogsvliegtuigen en in het is op hun grootste droom om de nog een keer op tv in een dergelijk op tv toestel te vliegen. Een door ander op meisje wenst voor op tv haar moeder dat ze een de keer mag koken op tv in een sterrenrestaurant. op tv naar Twee broertjes doen het een wens voor hun lievelingstante een die prachtig kan naar zingen. Ze wensen dat van naar ze een keer mag optreden met en op tv daarnaast is ze nog steeds vrijgezel. uit Zou naar Johnny ze kunnen op tv helpen?

Johnny verrast basisschool de op Syncope in Almere. Een op tv zevenjarig jongetje wenst naar dat zijn oma in een keer in een op tv zwembad vol met uit snoep mag. door Een tweeling heeft een wens van door gedaan voor hun lievelingstante die naar het niet in breed heeft. Ze in wensen dat zij twee tijdens minuten gratis mag shoppen van bij een supermarkt. door naar Een meisje uit uit groep acht wil op haar vader bedanken. Haar tijdens moeder overleed zes jaar geleden in en de sinds die tijd op is haar vader papa uit en mama tegelijk. in Johnny helpt haar uit bij het verzinnen en van organiseren van een tijdens onvergetelijke in dag!

Johnny door verrast basisschool Adelbrecht Windekind in op het Gelderse Groesbeek. het De op tv kinderen wensen de meest van uiteenlopende dingen. Zo wenst het op tv een elfjarig meisje dat haar ouders het een keer van samen tijd op kunnen doorbrengen, uit omdat die mogelijkheid er van nooit is door het uit grote gezin tijdens en het bedrijf aan door huis. Een jongen uit de van groep acht wenst voor zijn in lievelingsjuffen dat ze eindelijk in een op tv keer ten huwelijk van worden gevraagd door hun vriendjes. op tv Een achtjarige in tweeling wil de de droomwens van hun ernstig op tv het zieke moeder laten door uitkomen.

Basisschool De Griffel op in Zeist wordt met dit keer naar verrast. Ook op daar doen weer uit heel veel naar kids een bijzondere met wens. Een jongen naar wenst voor zijn op ernstig zieke harpjuf het dat zij een op tv keer mag spelen door met de beroemde harpist naar Remy van Kesteren. Een andere de jongen op tv wenst dat zijn vader uit en door moeder voor een tweede keer mogen in trouwen. uit De eerste keer was zijn door moeder naar namelijk hoogzwanger en door ze hebben veel meegemaakt van met het gezin. Een in meisje wenst op tv voor haar de vriendje en klasgenootje dat uit hij een keer mag op turnen met een in bekende turner. En de die jongen tijdens wenst op zijn de beurt voor zijn vriendinnetje met uit dat zij les krijgt van een van beroemde het voetballer.

De Witte het school een in Noordwijk wordt uit verrast. Daar hangt de boom tijdens weer op vol met betekenisvolle wensen het voor een ander. Zo naar wenst een jongen door dat hij zijn opa naar en oma door mag verrassen met in een chic diner. in Ze de passen al twintig jaar elke maandag met op hun op kleinkinderen en door dan koken ze steevast spinazie. een de Een meisje wenst voor naar haar oudere zus dat naar ze een keer van mag trainen met naar het een Nederlands dameshockeyteam. Een een ander meisje wenst voor haar klasgenootje in dat zij het een keer op mag meehelpen in een echt op tv dierenasiel. En een het door broer en een zus wensen van voor op tv hun oma een onbezorgde door dag, omdat zij dag van en nacht voor opa tijdens zorgt die op tv aan Alzheimer naar lijdt.

Deze van week komt Johnny de op tv Mol de van boel flink wakker schudden op uit basisschool in De Achtbaan in een Tiel. De boom hangt vol uit met wensen. Zo op tv zijn naar er twee naar meisjes die wensen dat de er een groot met geldbedrag wordt ingezameld voor met mensen tijdens met kanker. Ook wil een in jongen zijn oudere broer het bedanken het voor alle steun naar tijdens de scheiding van hun door ouders. op De jongen wenst dat het zijn broer, die met groot fan is met van een dj Hardwell, zijn idool mag ontmoeten. met Daarnaast wenst een van meisje dat door haar vader voorgoed van van zijn een vliegangst afkomt. Een jongen een wenst dat de zijn oma het as van een opa van mag uitstrooien de op Schiermonnikoog, de plek waar een opa het liefst het kwam.

Dit op tv keer wordt de Prinses Beatrixschool met in Heemstede van verrast. De met meest bijzondere wensen door komen weer voorbij en met worden opgehangen in het de Wensboom. van Zo wenst een naar meisje voor haar oma in dat zij een rolletje de mag spelen in op tv een televisieserie met met uit niemand minder dan Linda de van Mol. Een groep kinderen op wenst de een groot welkomstfeest voor op vluchtelingen in Nederland om tijdens hen naar een warm van en veilig gevoel te geven. Een het uit jongen die zelf door met zijn gezin in naar Nederland is gevlucht wenst op tv voor zijn vader in dat hij zijn de rijbewijs de mag halen. En in een meisje wenst voor haar slechthorende uit van zusje dat zij een springworkshop tijdens krijgt van de olympisch op op kampioen, springruiter Jeroen van Dubbeldam.

Johnny verrast op dit keer uit basisschool Het in Startblok in Harderwijk. Een het jongen wenst naar voor zijn oma dat zij een na twintig jaar nog in een de keer haar jeugdvriendin terugziet naar die naar Canada het is in geëmigreerd. Een andere tijdens jongen wenst voor zijn tweelingbroer op tv dat het hij mag meevaren een op een boot van de op Koninklijke uit Nederlandse Reddings Maatschappij. Een meisje in wenst voor haar oma een dat zij op een met keer achter de schermen mag van kijken bij het Dolfinarium. op een En een jongen die een jaar tijdens geleden van zijn broertje is uit verloren, wil met zijn ouders bedanken voor hun de steun in deze de verdrietige tijd. De in muziek van Guus Meeuwis op tv in betekent veel voor het tijdens gezin en het overleden de broertje hield daar tijdens ook heel het erg van. Daarom wenst hij op tv voor naar zijn ouders van een mooie avond naar in een concert van in Guus.

De leerlingen van in basisschool uit Het Mozaïek in met Delft mogen een wens op tv voor op iemand anders doen en hun op wens ophangen in op Johnny's Wensboom. met Een meisje wenst voor een haar vader door en stiefmoeder een heerlijk van dagje weg. in Een tweeling wenst voor op hun vader dat hij een voor een dag naar boswachter mag zijn. door door Een ander meisje wenst een op tv mooie, witte bruidsjurk voor met haar door moeder. Haar ouders willen het graag ook nog voor op de kerk het te een trouwen, maar alleen het als er genoeg geld tijdens is om dit te naar realiseren. Want ook op tv de oma uit van Curaçao mag dan niet tijdens ontbreken. van Toevallig heeft het jongere broertje op tv uit dit door gezin gewenst op tv dat oma uit naar Curaçao naar Nederland door moet komen om de herenigd te op worden met de met familie.

Johnny verrast de op leerlingen van uit basisschool De Vlieger op tv in op tv Purmerend. Een meisje een doet een wens een voor haar opa, die alweer op tv een aantal jaren met alleen is, van en volgens zijn kleindochter toe op in is aan een een nieuwe vrouw. Maar liefst vier tijdens kinderen hebben precies dezelfde op wens een voor hun leuke de en bijzondere leraar: optreden op tv met een bekende gitarist! het een Een ander meisje wenst voor op tv haar tijdens buurman dat hij uit in een Formule 1-auto een mag rijden. En van voor de Colombiaanse het conciërge van de school in wenst door een meisje dat zij herenigd op wordt met haar op familie de uit Colombia. En er wordt gewenst door dat Yes-R komt naar optreden op in school met voor het 25-jarige de bestaan.

De leerlingen naar van het de O.G. Heldringschool in Den uit Haag worden verrast met het De het Wensboom van Johnny. De met kinderen mogen het hun schoolboeken aan de kant op tv schuiven van en in plaats door daarvan een wens doen voor uit iemand het anders. Zo op tv wenst een meisje dat ze weer naar een keer uit met haar gehandicapte moeder door door naar de duinen kan een fietsen. Een ander meisje in wenst voor naar haar vader dat hij mag tijdens stuntvliegen. van Een jongentje doet een wens op tv voor het zijn oma de met Alzheimer. Oma is gek op de bloemen, op maar vergeet haar plantjes water naar te geven. Johnny tijdens gaat tijdens samen met de kleinzoon aan naar de met slag grootmoeders op tuin.

De leerlingen op tv van de de Willem Alexanderschool op in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt de de wenskaarten in uit waar de kinderen de hun de bijzondere, lieve en van gekke wensen op op kunnen schrijven. Zo doet door een door meisje een wens uit voor haar oma die haar broer in uit Canada op tv graag wil zien. een Een ander meisje wenst de dat in de allergrootste op droom van haar Afrikaanse vader uitkomt: van een tijdens groot stuk tijdens vlees braden aan een spit met boven een met vuurtje. En er wordt een op wens gedaan voor uit naar een leerling van door de school. Bijna een van jaar geleden werd het zij gediagnostiseerd met leukemie in en inmiddels gaat door het gelukkig beter met op tv van haar. Zij wil graag een filmpje de opnemen met haar van uit YouTube-held, Enzo Knol.

De leerlingen door van basisschool De Klimboom uit in Best op worden verrast met in De Wensboom. De meest naar bijzondere en uit lieve wensen voor anderen het een komen voorbij. Zo doet met een meisje een op wens voor de een oudere dame die op het school voorlichting door geeft over de Tweede een Wereldoorlog. Een met ander meisje doet een wens door voor haar zus van die hun opa op tv en oma in met Brazilië verschrikkelijk mist. op tv met Een jongen wenst de op zijn beurt naar dat zijn vader een keer op tv 'klant van een de week' wordt bij de naar plaatselijke supermarkt. naar Johnny pakt groots van uit en nodigt een op fanfare én de de burgemeester van het Best een uit. Daarnaast heeft Johnny op tv nog een paar speciale verrassingen de voor een aantal van door leraren.

juli 2018
11-07-2018 15:02

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Op basisschool De Klimboom in Best komen de meest bijzondere wensen voor anderen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Tweede Wereldoorlog. Een ander meisje doet een wens voor haa...

04-07-2018 15:03

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

De Wensboom staat op het plein van basisschool De Klinker in Schiedam. Ook deze week verzamelt Johnny alle wensen die de kinderen hebben voor anderen. Zo wenst een meisje voor haar oma een nieuw gebit. Een jongentje doet een wens voor zijn ...

27-06-2018 15:04

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny overvalt de Antoniusschool in Aerdenhout. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden op het schoolplein geplaatst. Een twaalfjarig meisje doet een wens voor haar opa en oom. Ze zijn beiden gek op oorlogsvliegtuigen en het is...

20-06-2018 15:02

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

Johnny verrast basisschool Syncope in Almere. Een zevenjarig jongetje wenst dat zijn oma een keer in een zwembad vol met snoep mag. Een tweeling heeft een wens gedaan voor hun lievelingstante die het niet breed heeft. Ze wensen dat zij twee...

13-06-2018 14:55

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast basisschool Adelbrecht Windekind in het Gelderse Groesbeek. De kinderen wensen de meest uiteenlopende dingen. Zo wenst een elfjarig meisje dat haar ouders een keer samen tijd kunnen doorbrengen, omdat die mogelijkheid er nooi...

07-04-2016 21:28

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

Basisschool De Griffel in Zeist wordt dit keer verrast. Ook daar doen weer heel veel kids een bijzondere wens. Een jongen wenst voor zijn ernstig zieke harpjuf dat zij een keer mag spelen met de beroemde harpist Remy van Kesteren. Een ander...

31-03-2016 21:30

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De Witte school in Noordwijk wordt verrast. Daar hangt de boom weer vol met betekenisvolle wensen voor een ander. Zo wenst een jongen dat hij zijn opa en oma mag verrassen met een chic diner. Ze passen al twintig jaar elke maandag op hun kl...

17-03-2016 21:29

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

Deze week komt Johnny de Mol de boel flink wakker schudden op basisschool De Achtbaan in Tiel. De boom hangt vol met wensen. Zo zijn er twee meisjes die wensen dat er een groot geldbedrag wordt ingezameld voor mensen met kanker. Ook wil een...

10-03-2016 21:31

Afl. 4

De Wensboom - Afl. 4

Dit keer wordt de Prinses Beatrixschool in Heemstede verrast. De meest bijzondere wensen komen weer voorbij en worden opgehangen in de Wensboom. Zo wenst een meisje voor haar oma dat zij een rolletje mag spelen in een televisieserie met nie...

03-03-2016 21:30

Afl. 3

De Wensboom - Afl. 3

Johnny verrast dit keer basisschool Het Startblok in Harderwijk. Een jongen wenst voor zijn oma dat zij na twintig jaar nog een keer haar jeugdvriendin terugziet die naar Canada is geëmigreerd. Een andere jongen wenst voor zijn tweelingbroe...

25-02-2016 21:31

Afl. 2

De Wensboom - Afl. 2

De leerlingen van basisschool Het Mozaïek in Delft mogen een wens voor iemand anders doen en hun wens ophangen in Johnny's Wensboom. Een meisje wenst voor haar vader en stiefmoeder een heerlijk dagje weg. Een tweeling wenst voor hun vader d...

18-02-2016 21:32

Afl. 1

De Wensboom - Afl. 1

Johnny verrast de leerlingen van basisschool De Vlieger in Purmerend. Een meisje doet een wens voor haar opa, die alweer een aantal jaren alleen is, en volgens zijn kleindochter toe is aan een nieuwe vrouw. Maar liefst vier kinderen hebben ...

25-06-2015 20:40

Afl. 7

De Wensboom - Afl. 7

De leerlingen van de O.G. Heldringschool in Den Haag worden verrast met De Wensboom van Johnny. De kinderen mogen hun schoolboeken aan de kant schuiven en in plaats daarvan een wens doen voor iemand anders. Zo wenst een meisje dat ze weer e...

18-06-2015 20:41

Afl. 6

De Wensboom - Afl. 6

De leerlingen van de Willem Alexanderschool in Nieuwegein worden verrast. Johnny deelt de wenskaarten uit waar de kinderen hun bijzondere, lieve en gekke wensen op kunnen schrijven. Zo doet een meisje een wens voor haar oma die haar broer u...

11-06-2015 20:33

Afl. 5

De Wensboom - Afl. 5

De leerlingen van basisschool De Klimboom in Best worden verrast met De Wensboom. De meest bijzondere en lieve wensen voor anderen komen voorbij. Zo doet een meisje een wens voor een oudere dame die op school voorlichting geeft over de Twee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wensboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wensboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wensboom bij De Wensboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wensboom. Heb je een uitzending van De Wensboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wensboom gemist

Familieprogramma waarin Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. De kinderen mogen echter niet iets voor zichzelf wensen, maar juist voor een ander! Elke aflevering overvalt Johnny een basisschool ergens in Nederland, en neemt vervolgens de hele school over. Een levensgrote boom en bijbehorende boomhut worden vervolgens op het schoolplein geplaatst. De kinderen hebben één dag even geen les, maar mogen Johnny laten weten welke mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen zij hebben voor iemand in hun gezin, familie of omgeving. Stuk voor stuk mogen de kinderen hun persoonlijke wens ophangen in De Wensboom. Dat levert bijzondere wensvervullingen op. Geen wens is te dol voor Johnny de Mol!

Uitzending gemist van De Wensboom? Hier kun je alle uitzendingen van De Wensboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord