Programma gemist?

Bobs van moeder, Lies, geeft Bob en van Caya een het privépufcursus. Ze door is tenslotte tijdens ervaringsdeskundige na drie bevallingen. door Jeroen verwent zijn dochtertje graag. op tv Hij heeft van een heel bijzonder van cadeau voor haar op tv besteld: een Ferrari! Niet met om in het te rijden, in maar als de investering voor later. En het van is zover: naar Kevin en Denise gaan van trouwen in met het bijzijn van hun met tweeling, Jean naar en Mason.

De tijdens zwangerschap duurt Lara te lang. de Ze gaat op tv daarom naar het een ziekenhuis met het verzoek uit om de bevalling tijdens in te leiden. door De gynaecoloog denkt uit daar echter anders naar over. op Als het kleine mannetje de er eindelijk is, staat uit er natuurlijk als op tv uit eerste een fotoshoot op het programma. de Bert en Anna door doen ook een op het zwangerschapsshoot. Bert maakt zich vooral druk door om een klein in de dingetje. Maria wil naar dat Jeroen meer de ervaring met kinderen krijgt en vraagt met hem op uit te door passen op het 2-jarige dochtertje het van een vriendin. uit Of dat naar goed gaat, door is nog maar met de vraag.

We zien hoe de Lara het een heus draaiboek voor de een bevalling op heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, tijdens op heeft de taak om op deze naar alle genodigden tijdens te van brengen. Tony en het Stephanie zijn inmiddels de trotse de ouders van Jolie met en gaan met met hun dochter een de 'newbornshoot' doen. Verder gaat tijdens Jeroen zonder met Maria op pad om van de ideale 'ride' op in te zoeken. Qua van kinderwagen dan. Ook van maken we kennis van met de jonge Marin en de Denise die worstelen het met uit hun aanstaande ouderschap.

We maken door kennis naar met Jeroen en Maria het uit Amsterdam. Het door stel leidt een luxeleventje, vol naar snoepreisjes van en mooie auto's. Jeroen door vindt het nog wat met tijdens lastig om straks de bij de bevalling aanwezig te de moeten zijn. Glazenwasser Tony op tv en uit zijn boezemvriend Percy de worden door hun vriendinnen meegesleept uit naar een cursus op 'hypnobirthing'. Je het moet als aanstaande vader met toch een op tv beetje goed beslagen ten het ijs komen een als je in vrouw ligt te bevallen. Voor in Kevin van en Denise uit door Den Haag is het de een heftige tijd. tijdens Denise is uit zwanger van een tweeling en van tegelijkertijd is met Kevins vader ernstig ziek. naar Het is nog tijdens maar de met vraag of op tv hij de geboorte de van zijn met eerste kleinkinderen zal op tv meemaken.

Te zien op is hoe de Martijn en Esther door het als kersverse ouders een doen. Steffen op tv gaat voor de laatste tijdens keer in met vrienden op wintersport, terwijl Tosca van wordt een verrast met een babyshower. Arthur naar en Tina van vereeuwigen op tv de bijzondere periode met uit Vanity door het zetten uit van het gipsafdrukken. En houden Maik en Steffen op zich een staande tijdens de met bevalling?

Danielle van en Maik maken zich klaar de van voor een professionele fotoshoot en er door wordt een tijdens gigantische tijdens babyshower georganiseerd. De kijker maakt door kennis uit met DJ Steff DaCampo met en zijn van vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. op het Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk zelf een uit volle uit bos haar en Esther en in Martijn sluiten naar hun het piraatje in de tijdens armen.

Hairstylist tijdens Arjen is met inmiddels vader van een op tv prachtige dochter. Hij op tv is weer volop uit aan het uit werk, maar kan niet wachten naar om tijdens weer thuis te komen bij Bien op tv en in baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit de Groningen heeft in nog een groot gevecht door van voordat zijn kleine de meisje geboren wordt. De hoogzwangere Bo een Yael moedigt van hem uit aan. Feyenoord-fan Arthur, die tijdens net een dochtertje het heeft gekregen, heeft voor zijn uit Tina een prachtig uit kraamfeest geregeld. Maik in op en Danielle verwachten een uit zoontje. De van vader in spe, van een fervent crossmotorfan, koopt naar alvast een het crossmotortje voor zijn in zoon.

MMA-vechter tijdens Paulo en zijn uit mooie vriendin Bo Yael worden met met gevolgd. Als Bo Yael op hoogzwanger is, trekken ze bij met haar moeder in in. Ondertussen is met Jordy bloednerveus voor naar zijn met eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat het hij vader wordt met door op een 'dadchelor' en op maakt vol trots een muurschildering in uit de babykamer. naar Ook door maken we kennis met de stoere in motorcrosser Maik en naar zijn op vriendin Danielle. Ze laten het zien hoe bij hen in thuis de van taakverdeling is. uit En Arthur de en Tina verwelkomen na door een zware bevalling uit dolblij hun dochtertje de Vanity.

De kijker leert het Feyenoord-fan in Arthur kennen. op Zijn eerste aankoop voor zijn de dochtertje tijdens was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft uit op het druk. Samen op met Jacobien gaat door hij op de valreep op tv de laatste babyspullen kopen. op tv Martijn, op tv de zelfbenoemde piraat, en een zijn piepjonge vriendin Esther de gaan naar 'zwangles'. Jordy's het leven staat op tv na de komst het van Kiki op op zijn kop. Hij op tv moet in het met huishouden een vol aan de bak. met Er is een op tv newbornshoot aan huis en hij het op beleeft zijn eerst dagje de alleen met op zijn dochtertje.

De uit 44-jarige hairstylist Arjen uit en zijn 24-jarige op tv vriendin Bien worden gevolgd. Arjen uit heeft bijna op tv heel een bekend Nederland in van zijn kappersstoel gehad en het zijn vriendin is bekend in van naar onder meer het de programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger het en het stel een bereidt zich voor de naar op de bevalling. De piepjonge met Jordy op tv en Nicole uit uit Den Haag staan ook met 'op springen' tijdens en Jordy moet erg met wennen aan door zijn veranderde leven. op Bij de Rotterdamse een Martijn en Esther in is van nesteldrang geen sprake. met Zij voelen totaal geen de door tijdsdruk. Ook wordt er gekeken op hoe het nu van gaat met Kevin uit en door Denise, het sympathieke Haagse stel op tv dat in vorig seizoen een tweeling op kreeg.

Te zien uit is tijdens hoe Martijn en tijdens Esther het als kersverse ouders in doen. de Steffen gaat voor de laatste de keer met met vrienden op wintersport, terwijl van Tosca wordt verrast met naar een het babyshower. Arthur en Tina van vereeuwigen de bijzondere periode uit met Vanity door in het zetten van op tv gipsafdrukken. En in houden Maik en tijdens Steffen zich staande tijdens op de een bevalling?

Danielle en Maik door op tv maken zich klaar voor een professionele op fotoshoot en er uit wordt een gigantische de in babyshower georganiseerd. De kijker maakt het kennis met DJ Steff door van DaCampo en zijn van vriendin Tosca. Zij ondergaan naar een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt op tv op tv eindelijk zelf een volle van bos haar door en Esther en van Martijn sluiten hun piraatje op in de door armen.

Hairstylist Arjen is uit inmiddels vader door van een prachtige dochter. uit in Hij is weer volop aan door het op tv werk, maar kan niet wachten door om weer thuis op te komen met bij Bien en op tv baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit van Groningen heeft uit nog een op groot gevecht voordat naar zijn kleine meisje geboren een wordt. De hoogzwangere door Bo van Yael moedigt hem aan. Niet in lang uit daarna ligt Bo de ineens in het uit ziekenhuis om te op tv bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net tijdens een tijdens dochtertje heeft gekregen, heeft voor met zijn Tina een op prachtig het kraamfeest geregeld. Maik en door Danielle verwachten een zoontje. op De vader in een spe met is een fervent crossmotorfan, dus in besluit hij om met alvast een crossmotortje voor in zijn zoon te door in kopen.

MMA-vechter Paulo en naar zijn op bloedmooie vriendin Bo de Yael worden gevolgd. in Als Bo Yael met hoogzwanger is, tijdens trekken ze bij haar moeder in. van Jordy is bloednerveus in voor naar zijn eerste vader-dochterdagje en met neemt zijn kleine mee tijdens naar van de dierentuin. van Martijn viert dat naar hij vader wordt met met een 'dadchelor' in en maakt trots een op tv piratenmuurschildering in de babykamer. Ook in de stoere motorcrosser op tv Maik het en zijn zorgzame vriendin een Danielle maken hun intrede. in Ze laten met zien van hoe bij hen uit thuis de taakverdeling is. van Arthur en Tina verwelkomen na de naar een zware bevalling dolblij hun dochtertje naar op tv Vanity.

De kijker door leert Feyenoord-fan Arthur kennen. op tv een Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje naar was op tv een Feyenoord-rompertje. Hairstylist in Arjen heeft het druk. Samen in met Jacobien gaat op tv hij op op de valreep de laatste van babyspullen door kopen. Martijn, de zelfbenoemde piraat, naar en zijn piepjonge met vriendin tijdens Esther gaan naar 'zwangles'. naar Jordy's een leven staat na de door komst van Kiki op zijn naar kop. Hij moet het in het met huishouden vol aan de de bak. tijdens Er is een newbornshoot aan in huis op en hij beleeft zijn eerst een dagje alleen tijdens met een zijn dochtertje.

januari 2020
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!