Programma gemist?

De 44-jarige van hairstylist Arjen het en zijn 24-jarige vriendin Bien met worden gevolgd. Arjen het op tv heeft bijna heel bekend van Nederland in door zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin uit op tv is bekend van onder meer naar het programma 'The met Bachelor'. Bien is met hoogzwanger en naar het stel bereidt een zich voor tijdens op de bevalling. De naar piepjonge Jordy en Nicole uit op tv Den Haag met staan ook 'op een springen' op tv en Jordy moet erg wennen aan van op tv zijn veranderde leven. Bij de de Rotterdamse Martijn en Esther van is naar van nesteldrang uit geen sprake. Zij voelen het totaal geen tijdsdruk. uit Ook wordt van er gekeken hoe het op nu gaat van met Kevin en Denise, het tijdens sympathieke Haagse stel op dat vorig een seizoen een tweeling in kreeg.

Bobs tijdens moeder Lies de geeft Bob en Caya een op privépufcursus. Ze het is tenslotte ervaringsdeskundige de na drie bevallingen. Jeroen verwent het zijn dochtertje Amelle een graag. Niets is op tv te gek voor op zijn kleine door meid en de daarom heeft van hij een heel een bijzonder cadeau besteld: een Ferrari! op Niet tijdens om in te rijden, maar als van investering in voor later. En van het is zover: Kevin met en naar Denise gaan trouwen in het bijzijn door van hun tweeling van Jean en op Mason.

Het is tijdens D-day naar voor Jeroen: de bevalling begint! door De grote vraag op tv is met of hij daar met wel of niet bij aanwezig is. op in Maria doet vlak voor ze een gaat van bevallen nog een laatste uit poging en de regelt een spoedcursus bevallen in voor Jeroen. Caya wil door in bad op bevallen en met gaat samen met uit Bob shoppen voor naar een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig naar mee, want op die wil dolgraag het bij naar de bevalling aanwezig zijn. op Tony verrast Stephanie met een door etentje met en een van cadeautje, maar daar met kan zij door opspelende hormonen tijdens niet het echt van genieten. door Sinds de bevalling van Jolie heeft in ze last op van kraamtranen en met moet ze naar overal om van huilen. Tony snapt er niets een van naar en kan er maar moeilijk in mee om van gaan.

De zwangerschap duurt de van Lara te lang. Ze gaat daarom naar naar op tv het ziekenhuis op met het verzoek om de bevalling op in te leiden. in De gynaecoloog door denkt van er echter anders over. uit Jarmillo en Lara op tv moeten dus nog het even wachten. Als het kleine tijdens door mannetje er eindelijk is, staat uit er natuurlijk als door eerste een fotoshoot op op het het programma. Bert en Anna doen door ook een het zwangerschapsshoot. Bert maakt zich op vooral druk om het een op tv klein dingetje. op Maria vindt het van een goed idee de als Jeroen wat meer ervaring met van naar kinderen krijgt en vraagt uit hem op te een passen op het een tweejarige dochtertje een van een vriendin. uit Of dat goed gaat, in is nog maar op tv de vraag.

We zien in hoe in Lara voor de tijdens bevalling een heus draaiboek heeft gemaakt. uit Haar vriend een Jarmillo heeft met de taak deze op rond te brengen het naar alle in genodigden. Tony en Stephanie zijn van inmiddels de met trotse ouders van in Jolie en gaan tijdens met hun dochter uit een `newbornshoot´ doen. Verder gaat van Jeroen in zonder Maria op op pad om de de ideale `ride´ te zoeken. door Qua op kinderwagen dan. Ook het maken we kennis met met de jonge Marin naar en Denise die tijdens worstelen met hun door aanstaande ouderschap.

Kevin en Denise naar mogen uit na een maand in het naar ziekenhuis uit eindelijk hun van tweeling mee naar op tv huis nemen. Stephanie, de op vriendin van glazenwasser Tony, staat naar op het punt in met te bevallen. Tony heeft met zo zijn eigen op manier om zijn zenuwen in op tv bedwang te op tv houden. het Jeroen heeft een waanzinnig een huis dat ooit perfect paste naar bij zijn door vrijgezellenleven. Alleen komt met er nu op tv een baby uit aan en dus moet naar er ook een babykamer naar komen. Maria een heeft een heel exclusieve door uitgezocht: dezelfde als die tijdens van Kim op Kardashian.

We maken naar kennis een met Jeroen en Maria uit Amsterdam. door Het stel tijdens leidt een luxeleventje, tijdens vol het snoepreisjes en mooie in auto's. Jeroen vindt het nog op wat in lastig om straks bij de bevalling op naar aanwezig te moeten tijdens zijn. Glazenwasser Tony en zijn van boezemvriend Percy worden de door hun in vriendinnen meegesleept naar een cursus in 'hypnobirthing'. Je moet een als aanstaande vader van toch een beetje op goed beslagen uit ten ijs komen de als je vrouw de ligt tijdens te bevallen. Voor naar Kevin en Denise uit Den een Haag de is het een heftige tijd. Denise op tv de is zwanger van een tweeling tijdens en tegelijkertijd is Kevins op vader ernstig in ziek. in Het is nog maar de van vraag of hij de in geboorte van zijn een eerste kleinkinderen zal van op meemaken.

december 2019
15-03-2016 21:25

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

18-06-2015 21:33

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder Lies geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje Amelle graag. Niets is te gek voor zijn kleine meid en daarom heeft hij een heel bijzonder cadeau...

11-06-2015 21:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen ...

04-06-2015 21:24

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt er echter anders over. Jarmillo en Lara moeten dus nog even wachten. Als het kleine mannetje er eindel...

28-05-2015 21:40

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara voor de bevalling een heus draaiboek heeft gemaakt. Haar vriend Jarmillo heeft de taak deze rond te brengen naar alle genodigden. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een `newb...

21-05-2015 21:28

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

Kevin en Denise mogen na een maand in het ziekenhuis eindelijk hun tweeling mee naar huis nemen. Stephanie, de vriendin van glazenwasser Tony, staat op het punt te bevallen. Tony heeft zo zijn eigen manier om zijn zenuwen in bedwang te houd...

14-05-2015 21:24

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!