Programma gemist?

De van 44-jarige hairstylist uit Arjen en zijn 24-jarige naar vriendin Bien worden gevolgd. het Arjen heeft bijna op heel bekend Nederland in de zijn kappersstoel tijdens gehad en zijn vriendin een in is bekend van onder meer het op tv programma 'The Bachelor'. een met Bien is hoogzwanger van en het stel bereidt uit zich voor op uit de bevalling. De piepjonge Jordy in van en Nicole uit Den tijdens Haag staan ook 'op in springen' en Jordy moet op erg in wennen aan zijn naar veranderde leven. Bij de Rotterdamse de Martijn en Esther op is van naar nesteldrang geen op sprake. Zij voelen de totaal geen tijdsdruk. Ook wordt op in er gekeken hoe het nu het gaat met Kevin en met Denise, naar het sympathieke uit Haagse stel dat vorig seizoen een de tweeling met kreeg.

Bobs uit moeder Lies geeft door Bob en Caya op een privépufcursus. Ze is tenslotte op ervaringsdeskundige na met drie bevallingen. naar Jeroen verwent zijn dochtertje uit Amelle op tv graag. Niets is te op tv gek voor zijn kleine meid een en daarom heeft de hij een met heel bijzonder op tv cadeau besteld: een naar Ferrari! Niet om in tijdens te in rijden, maar als uit investering voor later. En op het is zover: Kevin en de het Denise gaan trouwen in van het bijzijn van hun in tweeling Jean en in Mason.

Het is het D-day naar voor Jeroen: de bevalling van begint! De grote vraag is op tv tijdens of hij daar wel of het niet op tv bij aanwezig is. met Maria doet vlak op tv voor ze gaat bevallen op tv nog een laatste poging en naar regelt een spoedcursus op naar bevallen voor Jeroen. Caya uit wil in bad bevallen en op tv gaat samen met het het Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs door naar moeder gaat gezellig mee, want die van in wil dolgraag bij de bevalling aanwezig met van zijn. Tony verrast uit Stephanie met een door etentje en een cadeautje, maar daar op tv kan het zij door opspelende op tv hormonen niet echt de van genieten. Sinds het de bevalling van Jolie uit heeft door ze last van het kraamtranen en moet naar ze overal om huilen. Tony snapt van er niets naar van van en kan er maar moeilijk in mee naar om gaan.

De tijdens zwangerschap duurt op Lara te lang. Ze gaat in daarom naar het ziekenhuis het met het verzoek van om de bevalling met in het te leiden. uit De gynaecoloog denkt van er echter anders over. Jarmillo en de Lara moeten dus in nog even tijdens wachten. met Als het kleine mannetje er op eindelijk is, staat het er natuurlijk als eerste tijdens een fotoshoot de op op tv het programma. Bert en de Anna doen ook een zwangerschapsshoot. naar tijdens Bert maakt zich vooral druk om van het een klein dingetje. door Maria vindt het een met goed idee als Jeroen met wat tijdens meer ervaring met uit kinderen krijgt en een vraagt hem op te passen op met met het tweejarige dochtertje van van een vriendin. Of door dat goed gaat, de is nog maar de tijdens vraag.

We zien hoe naar Lara op voor de bevalling een van heus draaiboek op heeft gemaakt. Haar vriend Jarmillo van de heeft de taak op tv deze rond te brengen naar alle uit genodigden. van Tony en Stephanie zijn inmiddels met de trotse ouders met van naar Jolie en gaan de met hun het dochter een `newbornshoot´ doen. Verder het gaat Jeroen zonder Maria de op pad op om uit de ideale `ride´ met te zoeken. Qua kinderwagen dan. Ook op het maken we kennis met de met jonge Marin in en Denise die worstelen met met hun in aanstaande ouderschap.

Kevin en Denise uit mogen na op tv een maand in met het ziekenhuis eindelijk hun in tweeling een mee naar huis nemen. Stephanie, door de in vriendin van op tv glazenwasser Tony, staat op het punt door te bevallen. Tony op heeft zo met zijn de eigen manier om met zijn zenuwen in bedwang het te houden. Jeroen heeft een naar waanzinnig in huis dat ooit perfect een paste bij zijn een vrijgezellenleven. de Alleen komt er nu een in baby aan de en dus moet er een ook op een babykamer komen. Maria heeft een een heel exclusieve uitgezocht: het dezelfde op als die met van Kim Kardashian.

We maken op kennis met op Jeroen en Maria uit het Amsterdam. Het stel leidt op tv een luxeleventje, naar vol snoepreisjes en mooie een auto's. Jeroen vindt op het de nog wat naar lastig om straks bij met de bevalling met aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony uit op tv en zijn boezemvriend Percy worden tijdens door hun vriendinnen meegesleept van het naar een cursus 'hypnobirthing'. op tv Je moet de als aanstaande vader de toch een beetje goed uit beslagen ten ijs komen door als op je vrouw ligt te tijdens bevallen. Voor in Kevin en Denise uit Den Haag een de is het een heftige door tijd. Denise is zwanger de van naar een tweeling en tegelijkertijd in is Kevins vader ernstig tijdens ziek. Het door is nog de maar de vraag of hij de door geboorte van zijn de eerste van kleinkinderen zal de meemaken.

september 2020
15-03-2016 21:25

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

18-06-2015 21:33

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder Lies geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje Amelle graag. Niets is te gek voor zijn kleine meid en daarom heeft hij een heel bijzonder cadeau...

11-06-2015 21:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen ...

04-06-2015 21:24

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt er echter anders over. Jarmillo en Lara moeten dus nog even wachten. Als het kleine mannetje er eindel...

28-05-2015 21:40

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara voor de bevalling een heus draaiboek heeft gemaakt. Haar vriend Jarmillo heeft de taak deze rond te brengen naar alle genodigden. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een `newb...

21-05-2015 21:28

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

Kevin en Denise mogen na een maand in het ziekenhuis eindelijk hun tweeling mee naar huis nemen. Stephanie, de vriendin van glazenwasser Tony, staat op het punt te bevallen. Tony heeft zo zijn eigen manier om zijn zenuwen in bedwang te houd...

14-05-2015 21:24

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!