Programma gemist?

Bobs op moeder, Lies, geeft Bob en op door Caya een privépufcursus. met Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie van bevallingen. Jeroen de verwent zijn dochtertje graag. op tv Hij in heeft een heel bijzonder uit cadeau naar voor haar besteld: een Ferrari! Niet van om in te van rijden, maar als het van investering voor later. En het is van zover: Kevin en een Denise tijdens gaan trouwen in het bijzijn de de van hun tweeling, Jean door en Mason.

De door zwangerschap duurt Lara de te lang. op Ze gaat daarom naar op tv het ziekenhuis met het van verzoek om de op bevalling in te leiden. de De gynaecoloog op tv denkt daar echter anders het door over. Als het kleine naar mannetje er een eindelijk is, staat er natuurlijk als naar eerste een fotoshoot in op op tv het programma. Bert het en Anna doen ook een het zwangerschapsshoot. door Bert maakt met zich vooral druk om een klein uit dingetje. Maria wil de op dat Jeroen meer ervaring uit met kinderen de krijgt en vraagt hem op te in passen op door het 2-jarige dochtertje een van een in vriendin. Of dat tijdens goed gaat, is nog in maar tijdens de vraag.

We een zien hoe Lara een heus op draaiboek voor door de bevalling heeft gemaakt. van Haar vriend, Jarmillo, met heeft de een taak om de deze naar alle genodigden te uit brengen. Tony en naar Stephanie zijn inmiddels het de trotse het ouders een van Jolie en gaan met hun door naar dochter een 'newbornshoot' de doen. Verder gaat in Jeroen zonder Maria op pad in om de ideale naar 'ride' door te zoeken. Qua kinderwagen dan. tijdens Ook maken we naar kennis met de het jonge Marin en Denise tijdens uit die worstelen met hun het aanstaande ouderschap.

We maken door kennis de met Jeroen en Maria een uit Amsterdam. Het met stel leidt een luxeleventje, op tv vol in snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt een een het nog wat lastig om straks tijdens bij de bevalling naar aanwezig te een moeten het zijn. Glazenwasser Tony en zijn van boezemvriend Percy worden naar door de hun vriendinnen meegesleept naar het een cursus 'hypnobirthing'. Je moet het een als aanstaande vader toch door een beetje uit goed beslagen ten ijs komen door als je vrouw door ligt te bevallen. Voor de Kevin een en Denise uit Den Haag van is naar het een tijdens heftige tijd. Denise is zwanger van van een tweeling en een tegelijkertijd is Kevins het vader door ernstig ziek. Het is door nog maar de vraag naar of hij op de geboorte van van zijn eerste tijdens kleinkinderen zal tijdens meemaken.

Te zien is uit op hoe Martijn en Esther het als de een kersverse ouders doen. een Steffen gaat voor de met laatste keer met vrienden op het wintersport, een terwijl Tosca met wordt verrast met een naar babyshower. Arthur en Tina in vereeuwigen de bijzondere periode uit met met Vanity door het zetten van met gipsafdrukken. in En houden Maik en een Steffen zich op tv staande tijdens de een bevalling?

Danielle door en Maik maken zich klaar van voor in een professionele op fotoshoot en er wordt het een gigantische van babyshower georganiseerd. De kijker maakt op tv kennis met DJ Steff van met DaCampo en zijn vriendin Tosca. een Zij ondergaan op een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen op krijgt eindelijk zelf op tv een volle het bos haar en Esther en van Martijn een sluiten hun van piraatje in de het armen.

Hairstylist Arjen de is inmiddels vader naar van een het prachtige dochter. Hij is met weer volop aan het met werk, tijdens maar kan niet van wachten om weer de thuis te komen bij Bien tijdens tijdens en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo op uit Groningen heeft nog op naar een groot gevecht voordat een zijn kleine meisje geboren uit wordt. De hoogzwangere Bo in een Yael moedigt hem van aan. Feyenoord-fan Arthur, die net tijdens een dochtertje heeft gekregen, naar heeft voor zijn door de Tina een prachtig kraamfeest geregeld. het Maik en Danielle met verwachten een zoontje. uit De in vader in spe, een fervent met crossmotorfan, koopt door alvast een crossmotortje voor zijn met de zoon.

MMA-vechter Paulo en op uit zijn mooie vriendin Bo Yael worden op gevolgd. naar Als Bo Yael hoogzwanger is, met trekken op tv ze bij haar moeder van in. naar Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn tijdens eerste vader-dochterdagje. Martijn in viert dat hij van vader de wordt met een 'dadchelor' en door maakt op tv vol trots met een muurschildering in de de babykamer. Ook maken op tv we kennis tijdens met de stoere motorcrosser met Maik en zijn vriendin in Danielle. Ze laten door zien hoe bij hen naar thuis op de taakverdeling is. En Arthur uit en Tina in verwelkomen na naar een zware bevalling dolblij naar hun het dochtertje Vanity.

De een kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. tijdens Zijn eerste aankoop door voor van zijn dochtertje was een een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft van het een druk. Samen met het Jacobien gaat hij op de in valreep de laatste op babyspullen de kopen. Martijn, de zelfbenoemde uit piraat, en zijn naar piepjonge uit vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. Jordy's van leven op tv staat na op tv de komst van Kiki op van zijn uit kop. Hij moet in het door huishouden vol van aan de bak. het Er is op tv een newbornshoot aan op huis en hij beleeft zijn eerst op tv dagje alleen naar met door zijn dochtertje.

De 44-jarige door hairstylist de Arjen en zijn 24-jarige vriendin uit Bien worden gevolgd. Arjen op heeft bijna heel het bekend Nederland in op tv zijn kappersstoel in gehad en zijn vriendin tijdens is een bekend van het onder meer het de programma 'The Bachelor'. Bien op tv is hoogzwanger en van het stel bereidt uit zich voor op de bevalling. een op De piepjonge Jordy en Nicole uit uit Den Haag staan tijdens ook 'op het springen' en Jordy moet op op erg wennen aan in zijn veranderde leven. Bij de Rotterdamse op Martijn het en Esther is door van nesteldrang geen sprake. op Zij voelen totaal geen op tijdsdruk. Ook door wordt er gekeken hoe op tv het nu gaat door tijdens met Kevin en van Denise, het sympathieke Haagse stel dat door vorig seizoen een een tweeling op tv kreeg.

Te van zien is hoe uit Martijn en Esther het door als kersverse het ouders doen. Steffen van gaat voor de laatste op keer met vrienden op een wintersport, terwijl uit Tosca wordt verrast met door een babyshower. Arthur de en in Tina vereeuwigen de met bijzondere periode met met Vanity door het van zetten van de gipsafdrukken. En houden Maik en met Steffen zich staande van tijdens de een bevalling?

Danielle en uit Maik maken zich klaar op voor een op tv professionele fotoshoot tijdens en er wordt een een gigantische babyshower georganiseerd. De door kijker maakt het kennis met DJ naar Steff DaCampo en op tv zijn op tv vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. uit van Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk zelf een een volle bos met haar het en Esther en Martijn sluiten hun het piraatje in het de naar armen.

Hairstylist Arjen een is met inmiddels vader van met een prachtige dochter. Hij op is weer volop aan door het door werk, maar kan niet wachten op tv om weer thuis op tv te komen bij het Bien en baby een Fleuri. MMA-vechter Paulo tijdens uit Groningen de heeft nog een groot van gevecht voordat zijn naar kleine meisje geboren op tv wordt. De hoogzwangere een Bo Yael de moedigt hem met aan. Niet lang uit daarna ligt Bo van ineens in het ziekenhuis om te van bevallen. door Feyenoord-fan Arthur, die net een op dochtertje heeft gekregen, van heeft voor zijn uit tijdens Tina een prachtig met kraamfeest geregeld. Maik met en Danielle verwachten een de zoontje. De vader in spe met is een uit fervent het crossmotorfan, dus besluit uit hij om alvast een naar crossmotortje voor zijn zoon te een van kopen.

MMA-vechter Paulo het en zijn bloedmooie vriendin het van Bo Yael worden gevolgd. Als op tv Bo Yael hoogzwanger is, in trekken ze de bij haar het moeder in. tijdens Jordy is bloednerveus voor een zijn eerste een vader-dochterdagje en neemt een zijn kleine mee naar de op tv dierentuin. Martijn uit viert dat hij vader in wordt uit met een 'dadchelor' en maakt trots tijdens een met piratenmuurschildering in de babykamer. Ook op tv de stoere motorcrosser tijdens Maik de en zijn zorgzame op vriendin Danielle maken hun in intrede. het Ze laten zien hoe bij hen uit thuis de op taakverdeling is. met Arthur en uit Tina verwelkomen na een zware een bevalling dolblij hun dochtertje de met Vanity.

De een kijker leert Feyenoord-fan de Arthur kennen. Zijn de eerste aankoop voor zijn in dochtertje het was een Feyenoord-rompertje. met Hairstylist Arjen heeft het druk. door Samen met Jacobien in gaat hij op de een valreep de in laatste tijdens babyspullen kopen. Martijn, met de zelfbenoemde piraat, en op zijn piepjonge vriendin Esther gaan de naar 'zwangles'. Jordy's uit leven naar staat na de komst van door Kiki in op zijn door kop. Hij moet in in het huishouden in vol aan de naar bak. Er is de een newbornshoot aan huis op tv en hij door beleeft zijn eerst dagje alleen met met zijn op tv dochtertje.

augustus 2020
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!