Programma gemist?

Bobs moeder, Lies, de geeft Bob tijdens en Caya op een privépufcursus. Ze is tenslotte in ervaringsdeskundige na drie in bevallingen. Jeroen verwent op tv zijn dochtertje tijdens graag. Hij in heeft een heel uit bijzonder cadeau voor haar besteld: de op tv een Ferrari! Niet om in tijdens te rijden, op tv maar als investering voor uit later. En het een is zover: Kevin en naar Denise gaan op trouwen in het bijzijn uit van uit hun tweeling, Jean en van Mason.

De door zwangerschap duurt Lara te lang. op Ze gaat in daarom naar naar het ziekenhuis uit met het verzoek om de door bevalling in te leiden. met De gynaecoloog uit denkt daar in echter anders over. van Als het kleine mannetje op tv er eindelijk is, de staat er natuurlijk van als eerste naar een fotoshoot op het programma. naar Bert het en Anna doen ook het een zwangerschapsshoot. Bert het maakt zich vooral het druk om de een klein dingetje. de Maria wil dat uit Jeroen meer ervaring met uit kinderen krijgt het en vraagt hem op te door passen op door het 2-jarige op dochtertje van een vriendin. Of van dat een goed gaat, is nog in maar door de vraag.

We tijdens zien hoe Lara een heus het van draaiboek voor de bevalling heeft naar gemaakt. Haar vriend, naar Jarmillo, heeft de tijdens taak om uit deze naar alle op tv genodigden te brengen. Tony het en Stephanie door zijn inmiddels de trotse in ouders van Jolie het en gaan met in hun op dochter een 'newbornshoot' doen. Verder gaat in Jeroen van zonder Maria op pad om tijdens de op ideale 'ride' te zoeken. de Qua kinderwagen dan. Ook met maken we kennis naar door met de jonge Marin door en Denise die worstelen de met hun aanstaande tijdens ouderschap.

We maken de kennis met Jeroen door en Maria uit op Amsterdam. Het het stel leidt een luxeleventje, vol een snoepreisjes en mooie een auto's. Jeroen vindt door de het nog wat tijdens lastig om straks bij de met bevalling aanwezig te moeten met zijn. Glazenwasser Tony tijdens op tv en zijn boezemvriend Percy het worden door hun vriendinnen op meegesleept naar een in cursus 'hypnobirthing'. Je moet naar als aanstaande vader in toch een beetje op tv goed beslagen met ten ijs komen als het je in vrouw ligt te bevallen. op tv Voor het Kevin en Denise uit Den Haag het is het een een heftige tijd. Denise tijdens is zwanger door van een van tweeling en tegelijkertijd is Kevins door in vader ernstig ziek. Het tijdens is nog maar de vraag van of hij de door geboorte van zijn in eerste kleinkinderen zal in op tv meemaken.

Te tijdens zien is hoe tijdens Martijn en Esther het op als een kersverse ouders doen. Steffen gaat voor tijdens de laatste met keer met de vrienden op wintersport, terwijl Tosca met wordt verrast met op een babyshower. met Arthur met en Tina vereeuwigen de bijzondere tijdens periode met Vanity door op tv het zetten van op gipsafdrukken. En van houden Maik en van Steffen zich staande door tijdens de het bevalling?

Danielle naar en Maik maken met zich klaar voor een de professionele fotoshoot en er in wordt een op tv gigantische babyshower georganiseerd. De op tv met kijker maakt kennis met DJ Steff door uit DaCampo en zijn vriendin Tosca. het Zij in ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist op tv Arjen krijgt met eindelijk zelf een volle bos haar met het en Esther en Martijn de sluiten hun op tv piraatje in de tijdens armen.

Hairstylist naar Arjen is inmiddels vader in van op tv een prachtige dochter. Hij is een weer volop aan met het werk, maar kan naar niet wachten om het weer thuis te een komen op tv bij Bien en baby Fleuri. het MMA-vechter op Paulo uit Groningen uit heeft nog een de groot gevecht voordat zijn met kleine meisje geboren wordt. door tijdens De hoogzwangere Bo Yael moedigt op hem aan. op tv Feyenoord-fan Arthur, uit die net een naar dochtertje heeft gekregen, heeft voor zijn een Tina een tijdens prachtig kraamfeest tijdens geregeld. Maik door en Danielle verwachten een zoontje. De van vader het in spe, naar een fervent crossmotorfan, koopt alvast een op tv crossmotortje voor uit zijn door zoon.

MMA-vechter de Paulo en uit zijn mooie vriendin Bo naar Yael worden op tv gevolgd. Als Bo Yael naar hoogzwanger is, trekken ze uit bij haar moeder in. uit Ondertussen van is Jordy bloednerveus voor uit zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn naar met viert dat hij de vader wordt met een 'dadchelor' tijdens en op tv maakt vol trots van een muurschildering in de babykamer. Ook tijdens maken de we kennis door met de stoere van motorcrosser Maik en zijn in vriendin Danielle. Ze laten uit zien hoe in bij hen thuis uit de taakverdeling is. door En Arthur en Tina verwelkomen uit na een het zware bevalling dolblij uit hun uit dochtertje Vanity.

De kijker leert het van Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn in eerste aankoop voor zijn met dochtertje uit was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist naar Arjen heeft in het druk. Samen een met Jacobien gaat hij op in de valreep de de laatste babyspullen kopen. met Martijn, de zelfbenoemde piraat, het en zijn van piepjonge uit vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. de Jordy's leven met staat na de komst van op Kiki uit op zijn in kop. Hij moet in de het huishouden vol aan de de bak. op Er is naar een newbornshoot aan huis en van hij beleeft naar zijn eerst dagje alleen naar met zijn naar dochtertje.

De het 44-jarige hairstylist een Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien op tv worden uit gevolgd. Arjen heeft van bijna heel bekend Nederland tijdens in zijn naar kappersstoel gehad en zijn vriendin uit is bekend van op tv onder een meer het op tv programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger van en het tijdens stel op bereidt zich voor op de een bevalling. De piepjonge in Jordy en tijdens Nicole uit Den Haag staan uit ook de 'op springen' en Jordy moet tijdens erg wennen in aan zijn veranderde leven. het Bij de tijdens Rotterdamse Martijn en Esther op is van door nesteldrang de geen sprake. Zij voelen totaal uit geen op tv tijdsdruk. Ook wordt er gekeken op tv hoe het nu gaat een het met Kevin en op tv Denise, het sympathieke Haagse de stel dat vorig seizoen een het in tweeling kreeg.

Te zien is tijdens hoe met Martijn en Esther in het als het kersverse ouders doen. uit Steffen gaat voor de op tv laatste keer met het vrienden op wintersport, tijdens terwijl Tosca wordt door verrast met een babyshower. een Arthur op en Tina vereeuwigen de bijzondere periode naar van met Vanity door het zetten tijdens van tijdens gipsafdrukken. En houden met Maik en Steffen zich staande tijdens op de van bevalling?

Danielle en een Maik maken zich klaar door naar voor een professionele fotoshoot en een er wordt een tijdens gigantische van babyshower georganiseerd. De kijker maakt uit kennis de met DJ Steff DaCampo en de zijn vriendin de Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. uit op Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk het zelf een volle bos naar haar en het Esther en Martijn sluiten door hun piraatje in de met uit armen.

Hairstylist tijdens Arjen is inmiddels vader door van een op tv prachtige dochter. Hij is weer van volop aan het een werk, maar kan in niet wachten om op tv weer thuis tijdens te komen bij door Bien het en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo op tv uit uit Groningen heeft nog het een groot gevecht uit voordat zijn kleine meisje van geboren wordt. De hoogzwangere Bo op van Yael moedigt hem aan. Niet door lang met daarna ligt Bo ineens het in het ziekenhuis tijdens om te bevallen. Feyenoord-fan van Arthur, die in net een dochtertje heeft naar gekregen, heeft voor het zijn Tina een tijdens prachtig de kraamfeest geregeld. Maik en Danielle verwachten de de een zoontje. De vader in met spe is een een fervent crossmotorfan, met dus besluit hij om alvast op tv een crossmotortje voor in van zijn zoon te in kopen.

MMA-vechter de Paulo en een zijn bloedmooie vriendin Bo Yael door worden uit gevolgd. Als Bo het Yael hoogzwanger is, trekken ze met bij haar moeder de in. tijdens Jordy is bloednerveus voor zijn eerste het vader-dochterdagje en neemt met zijn kleine mee door naar de een dierentuin. Martijn een viert dat hij vader uit wordt een met een 'dadchelor' en maakt trots een van een piratenmuurschildering in de babykamer. uit Ook de een stoere motorcrosser Maik en zijn uit zorgzame vriendin naar Danielle maken hun intrede. een uit Ze laten zien hoe bij in hen thuis de taakverdeling op tv van is. Arthur en Tina op verwelkomen na een zware bevalling van dolblij het hun dochtertje de Vanity.

De tijdens kijker leert Feyenoord-fan met Arthur kennen. Zijn eerste van aankoop voor in zijn dochtertje was een op Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft door het druk. naar Samen met Jacobien op tv gaat hij op de op valreep de laatste tijdens naar babyspullen kopen. Martijn, de zelfbenoemde van piraat, en zijn piepjonge van vriendin Esther het gaan naar 'zwangles'. op Jordy's leven op tv staat na een de komst van door Kiki op zijn op kop. Hij moet in het huishouden door vol van aan de bak. door Er is de een newbornshoot aan door huis en hij beleeft zijn een eerst dagje alleen met een zijn het dochtertje.

april 2021
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!