Programma gemist?

Bobs moeder, Lies, met geeft Bob een en Caya een een privépufcursus. Ze in is tenslotte ervaringsdeskundige na van drie door bevallingen. Jeroen verwent zijn op dochtertje graag. Hij heeft een van heel van bijzonder cadeau voor haar op tv besteld: in een Ferrari! Niet om in te op rijden, maar een als naar investering voor later. En het in is met zover: Kevin en Denise gaan de trouwen in van het bijzijn van door hun tweeling, Jean en uit Mason.

De door zwangerschap duurt tijdens Lara te lang. Ze gaat daarom op naar het ziekenhuis van met van het verzoek om de met bevalling in te de leiden. De uit gynaecoloog denkt op tv daar echter anders tijdens over. Als het kleine op mannetje er van eindelijk is, staat naar er natuurlijk als eerste een in fotoshoot op het naar programma. met Bert en Anna van doen ook een zwangerschapsshoot. Bert maakt naar van zich vooral druk om een tijdens klein dingetje. uit Maria wil dat Jeroen meer tijdens ervaring met kinderen met krijgt tijdens en vraagt hem op een te passen in op het van 2-jarige dochtertje van een vriendin. met Of dat goed met gaat, is de nog maar de naar vraag.

We zien hoe de van Lara een heus op draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. op Haar tijdens vriend, Jarmillo, heeft de taak op tv om deze naar uit op alle genodigden te brengen. Tony met en Stephanie zijn het inmiddels de trotse op ouders door van Jolie en gaan op met hun dochter een op 'newbornshoot' op tv doen. Verder gaat in Jeroen zonder Maria op pad om op tv de ideale 'ride' tijdens te zoeken. Qua een met kinderwagen dan. Ook maken door we kennis met de van jonge Marin van en Denise die worstelen met de hun de aanstaande ouderschap.

We naar maken kennis met Jeroen en in op tv Maria uit Amsterdam. het Het stel leidt een luxeleventje, naar vol snoepreisjes en op tv mooie auto's. Jeroen op tv vindt het tijdens nog wat lastig om op tv straks bij de bevalling tijdens aanwezig te moeten het op tv zijn. Glazenwasser Tony met en zijn boezemvriend Percy worden de door naar hun vriendinnen meegesleept naar een cursus door 'hypnobirthing'. Je van moet als aanstaande vader tijdens toch een beetje op tv goed beslagen op ten tijdens ijs komen als je vrouw op ligt te bevallen. Voor uit Kevin en van Denise tijdens uit Den Haag een is het een heftige een tijd. Denise is zwanger met van een een tweeling en tegelijkertijd is Kevins naar vader ernstig ziek. het Het tijdens is nog maar de vraag van of hij de met geboorte op tv van zijn een eerste kleinkinderen zal van meemaken.

Te van zien is hoe Martijn en uit Esther het tijdens als kersverse ouders naar doen. Steffen gaat door voor in de laatste keer op tv met vrienden op wintersport, terwijl tijdens Tosca wordt verrast met van een babyshower. uit Arthur en uit Tina vereeuwigen de de bijzondere periode met Vanity met door van het zetten van gipsafdrukken. En uit houden Maik de en Steffen zich staande tijdens op tv de door bevalling?

Danielle en naar Maik maken zich uit klaar voor een professionele het op tv fotoshoot en er op wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De op tv kijker op tv maakt kennis met DJ Steff in DaCampo en zijn op tv vriendin Tosca. tijdens Zij ondergaan tijdens een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist uit Arjen krijgt eindelijk het zelf een volle bos op haar en het Esther en Martijn sluiten hun door piraatje in de uit de armen.

Hairstylist in Arjen is inmiddels op vader van een prachtige dochter. door Hij is weer de volop van aan het werk, naar maar kan niet wachten om tijdens uit weer thuis te komen bij van Bien en baby Fleuri. van uit MMA-vechter Paulo uit met Groningen heeft nog van een groot gevecht voordat zijn een kleine meisje geboren wordt. van de De hoogzwangere Bo Yael moedigt van hem het aan. Feyenoord-fan Arthur, die net een een op tv dochtertje heeft gekregen, heeft met voor zijn Tina een prachtig door het kraamfeest geregeld. Maik en Danielle naar verwachten een zoontje. een De vader in van spe, een fervent crossmotorfan, op tv koopt in alvast een crossmotortje voor zijn met met zoon.

MMA-vechter met Paulo en het zijn mooie vriendin Bo Yael de worden gevolgd. Als in Bo Yael hoogzwanger op tv is, trekken ze bij het haar met moeder in. op Ondertussen is Jordy bloednerveus op voor zijn naar eerste vader-dochterdagje. Martijn viert tijdens dat hij vader van wordt met een 'dadchelor' het en maakt vol trots op tv een muurschildering de in van de babykamer. Ook maken we het kennis met de een stoere motorcrosser Maik en tijdens het zijn vriendin Danielle. Ze laten op zien hoe bij een hen thuis de uit taakverdeling de is. En Arthur en Tina de verwelkomen na door een zware bevalling een dolblij hun dochtertje in Vanity.

De kijker leert in Feyenoord-fan Arthur op kennen. Zijn op eerste aankoop voor in zijn dochtertje van was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist een Arjen heeft het druk. naar Samen met op tv Jacobien gaat hij op tv op de valreep de in laatste babyspullen het kopen. Martijn, de zelfbenoemde tijdens piraat, en zijn uit piepjonge vriendin een Esther gaan naar 'zwangles'. van Jordy's leven staat in na de komst van van van Kiki op zijn kop. Hij moet uit een in het huishouden de vol aan de bak. Er is van op tv een newbornshoot aan een huis en hij beleeft zijn eerst het dagje alleen de met zijn tijdens dochtertje.

De de 44-jarige hairstylist Arjen tijdens en zijn een 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen een heeft bijna heel een bekend Nederland in door zijn kappersstoel gehad het en zijn vriendin van is bekend van tijdens onder meer een het programma uit 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger met naar en het stel met bereidt zich voor de op de bevalling. tijdens De piepjonge Jordy en Nicole met uit op Den Haag staan ook 'op het springen' en Jordy moet op tv van erg wennen aan zijn een veranderde leven. Bij de Rotterdamse van Martijn en Esther op is van nesteldrang op op tv geen sprake. Zij voelen totaal naar geen tijdsdruk. Ook tijdens wordt er gekeken een hoe in het nu gaat met met Kevin en Denise, het de sympathieke Haagse stel dat door vorig seizoen het een tweeling naar kreeg.

Te door zien is uit hoe Martijn en Esther het een als kersverse ouders doen. naar Steffen gaat uit voor door de laatste keer met vrienden uit op wintersport, terwijl van Tosca wordt verrast uit met een babyshower. Arthur met en Tina naar vereeuwigen de bijzondere door periode het met Vanity door het zetten van de gipsafdrukken. En houden op tv het Maik en Steffen zich staande met tijdens de van bevalling?

Danielle en Maik op tv maken zich klaar een voor door een professionele van fotoshoot en er op tv wordt een gigantische babyshower georganiseerd. op De kijker maakt naar kennis met met DJ Steff DaCampo en een zijn vriendin in Tosca. Zij ondergaan een uit zwangerschapsmassage. Tophaarstylist op tv Arjen krijgt naar eindelijk zelf een volle bos tijdens haar en op Esther en Martijn naar sluiten hun piraatje op tv in de uit armen.

Hairstylist in Arjen is op inmiddels vader van op tv een prachtige dochter. Hij is van weer volop aan het een werk, maar een kan niet de wachten om weer de thuis te de komen bij Bien met en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo naar uit door Groningen heeft nog een groot gevecht van voordat door zijn kleine meisje geboren wordt. het De met hoogzwangere Bo Yael de moedigt hem aan. Niet lang in in daarna ligt Bo ineens in in het ziekenhuis om een te bevallen. Feyenoord-fan Arthur, op die net een in dochtertje heeft uit gekregen, heeft voor zijn naar Tina tijdens een prachtig kraamfeest van geregeld. Maik en Danielle verwachten in een met zoontje. De een vader in spe naar is een fervent naar crossmotorfan, dus besluit hij om door alvast een naar crossmotortje voor zijn zoon een te uit kopen.

MMA-vechter Paulo en een zijn bloedmooie vriendin van met Bo Yael worden gevolgd. Als met Bo Yael hoogzwanger is, in trekken ze bij uit haar het moeder in. door Jordy is bloednerveus voor zijn op tv eerste vader-dochterdagje door en neemt op tv zijn kleine mee naar de van dierentuin. Martijn viert dat een hij vader op wordt met een 'dadchelor' naar en maakt trots op een op tv piratenmuurschildering in de babykamer. Ook het de stoere motorcrosser op tv Maik en zijn het zorgzame vriendin Danielle op tv maken hun in intrede. Ze laten een zien hoe met bij hen thuis een de taakverdeling tijdens is. Arthur en Tina verwelkomen de na een zware op bevalling dolblij hun dochtertje op tv naar Vanity.

De kijker leert het Feyenoord-fan tijdens Arthur kennen. Zijn eerste op tv aankoop voor uit zijn dochtertje was een op Feyenoord-rompertje. op Hairstylist Arjen heeft het druk. in Samen met van Jacobien gaat met hij op de valreep door de laatste babyspullen naar kopen. Martijn, de de zelfbenoemde piraat, en het zijn piepjonge vriendin Esther gaan tijdens naar 'zwangles'. het Jordy's leven de staat na de komst tijdens van tijdens Kiki op zijn het kop. Hij moet door in het huishouden in vol aan de bak. Er is van op tv een newbornshoot aan huis en op hij beleeft van zijn eerst dagje alleen de met zijn uit dochtertje.

augustus 2021
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!