Programma gemist?

Bobs uit moeder, Lies, geeft Bob door en het Caya een privépufcursus. van Ze is tenslotte met ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen in verwent zijn dochtertje graag. naar in Hij heeft een heel bijzonder cadeau naar voor haar met besteld: een in Ferrari! Niet uit om in te rijden, maar de als op tv investering voor later. En het is van door zover: Kevin en Denise gaan tijdens trouwen in een het bijzijn van hun tijdens tweeling, het Jean en Mason.

De de zwangerschap duurt Lara te lang. in Ze gaat van daarom naar het ziekenhuis in met op tv het verzoek om de een bevalling in op te leiden. De naar gynaecoloog denkt daar echter anders een over. Als uit het een kleine mannetje er eindelijk het is, staat er natuurlijk als een eerste een fotoshoot het op het programma. in Bert en Anna met doen het ook een zwangerschapsshoot. Bert maakt van zich vooral druk tijdens om op tv een klein dingetje. Maria van wil dat uit Jeroen meer ervaring met de kinderen krijgt en vraagt naar hem op te met met passen op het 2-jarige dochtertje van van in een vriendin. Of het dat goed gaat, is nog op maar op de vraag.

We tijdens zien hoe een Lara een heus draaiboek voor de in bevalling heeft gemaakt. op tv Haar vriend, Jarmillo, uit heeft het de taak op tv om deze naar alle het genodigden te het brengen. Tony en tijdens Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders de van Jolie met en in gaan met hun dochter op een 'newbornshoot' doen. naar Verder gaat Jeroen zonder Maria in de op pad om de ideale 'ride' uit te zoeken. tijdens Qua in kinderwagen dan. Ook maken we kennis uit met tijdens de jonge Marin en Denise het die worstelen tijdens met hun aanstaande de ouderschap.

We maken kennis uit met Jeroen en door Maria uit Amsterdam. uit Het stel van leidt een luxeleventje, van vol met snoepreisjes en mooie de auto's. Jeroen vindt het naar nog wat lastig om van straks bij de bevalling op het aanwezig te moeten tijdens zijn. Glazenwasser Tony op tv en zijn boezemvriend Percy het worden door hun vriendinnen in meegesleept naar tijdens een cursus 'hypnobirthing'. Je in moet de als aanstaande vader de toch een beetje op tv goed beslagen ten in ijs komen als de je vrouw ligt te bevallen. Voor de een Kevin en Denise uit Den Haag uit is de het een op heftige tijd. Denise is op zwanger van een met tweeling en naar tegelijkertijd is Kevins vader ernstig ziek. in Het is nog uit maar de vraag met of hij tijdens de het geboorte van zijn eerste kleinkinderen tijdens zal het meemaken.

Te zien de is uit hoe Martijn en Esther in het als kersverse ouders doen. tijdens Steffen gaat voor door de de laatste keer met met vrienden op wintersport, door terwijl Tosca wordt met verrast met een babyshower. de Arthur op tv en Tina vereeuwigen het de bijzondere periode met met Vanity door naar het zetten van gipsafdrukken. En het houden Maik en Steffen door zich op staande tijdens de in bevalling?

Danielle een en Maik maken zich klaar van voor in een professionele fotoshoot tijdens en er wordt een met gigantische babyshower georganiseerd. een De kijker tijdens maakt kennis met in DJ Steff DaCampo en zijn uit vriendin uit Tosca. Zij van ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen tijdens krijgt eindelijk zelf op een door volle bos haar en de Esther en Martijn sluiten een hun uit piraatje in de naar armen.

Hairstylist Arjen is van inmiddels op vader van tijdens een prachtige dochter. Hij is het weer volop naar aan het werk, met maar kan niet wachten naar om weer een thuis te komen bij de Bien en baby naar Fleuri. in MMA-vechter Paulo uit Groningen de heeft nog een een groot gevecht voordat door zijn kleine meisje door geboren wordt. De hoogzwangere Bo naar Yael moedigt hem met aan. Feyenoord-fan met Arthur, het die net een dochtertje een heeft gekregen, heeft voor op zijn door Tina een prachtig door kraamfeest geregeld. Maik en Danielle het verwachten een een zoontje. De vader in spe, van een van fervent crossmotorfan, een koopt alvast een op crossmotortje voor zijn op tv zoon.

MMA-vechter Paulo en naar zijn tijdens mooie vriendin Bo naar Yael worden uit gevolgd. Als Bo door Yael hoogzwanger is, trekken ze naar bij haar moeder naar in. met Ondertussen is Jordy uit bloednerveus voor zijn eerste van vader-dochterdagje. Martijn viert dat van hij vader wordt met een een 'dadchelor' en door maakt vol de trots een muurschildering tijdens in de in babykamer. Ook maken we kennis op met op tv de stoere motorcrosser Maik en een zijn vriendin uit Danielle. uit Ze laten zien hoe bij op tv hen thuis in de taakverdeling op tv is. En Arthur en Tina verwelkomen met na een zware van bevalling dolblij hun op tv dochtertje het Vanity.

De met kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. met Zijn van eerste aankoop het voor zijn dochtertje was een in Feyenoord-rompertje. Hairstylist van Arjen heeft het druk. Samen op met het Jacobien gaat hij op het de valreep met de laatste babyspullen kopen. op tv Martijn, de in zelfbenoemde piraat, en zijn piepjonge op vriendin Esther gaan op tv naar de 'zwangles'. Jordy's leven staat naar na de met komst van Kiki op zijn op tv kop. Hij moet het in het het huishouden vol aan de met bak. Er is van een newbornshoot aan op tv huis en met hij beleeft zijn op tv eerst dagje alleen met van tijdens zijn dochtertje.

De 44-jarige een hairstylist Arjen en zijn uit 24-jarige door vriendin Bien worden gevolgd. naar Arjen heeft bijna heel uit bekend in Nederland in zijn kappersstoel gehad in en zijn vriendin van is de bekend van onder meer uit het programma tijdens 'The Bachelor'. Bien is op hoogzwanger en het naar stel bereidt van zich voor op de bevalling. op De piepjonge op tv Jordy en Nicole uit de Den Haag het staan ook 'op springen' door en op Jordy moet erg wennen het aan in zijn veranderde leven. Bij uit de Rotterdamse Martijn de en Esther is van nesteldrang uit geen sprake. door Zij voelen het totaal geen tijdsdruk. Ook wordt met er op gekeken hoe het tijdens nu gaat met Kevin naar en in Denise, het sympathieke Haagse stel dat door het vorig seizoen een tweeling met kreeg.

Te zien is naar hoe Martijn het en Esther het een als kersverse ouders op tv doen. Steffen gaat tijdens voor tijdens de laatste keer op tv met vrienden op in wintersport, terwijl Tosca op tv wordt verrast met op een babyshower. Arthur en op tv Tina vereeuwigen de bijzondere op tv periode met Vanity door door het de zetten van gipsafdrukken. En houden in van Maik en Steffen zich door staande tijdens de uit bevalling?

Danielle en Maik een maken in zich klaar in voor een professionele fotoshoot een en er wordt een van gigantische naar babyshower georganiseerd. De op tv kijker maakt kennis met DJ uit Steff DaCampo en zijn met vriendin Tosca. Zij van ondergaan in een zwangerschapsmassage. een Tophaarstylist Arjen krijgt naar eindelijk zelf een volle bos uit haar en Esther uit en Martijn sluiten hun uit piraatje in de in uit armen.

Hairstylist op Arjen is inmiddels vader naar van een prachtige met dochter. Hij is een weer op tv volop aan het werk, maar door kan niet wachten naar om weer tijdens thuis te komen bij op tv Bien en baby Fleuri. een MMA-vechter in Paulo uit met Groningen heeft nog een groot gevecht door voordat zijn een kleine meisje geboren wordt. met De door hoogzwangere Bo Yael in moedigt hem aan. Niet lang door daarna ligt een Bo van ineens in het ziekenhuis om met te bevallen. een Feyenoord-fan Arthur, die door net een dochtertje van heeft gekregen, heeft voor in zijn Tina een met prachtig kraamfeest geregeld. naar Maik en Danielle verwachten de uit een zoontje. De door vader in spe is een in fervent het crossmotorfan, dus besluit hij om alvast met een crossmotortje voor op tv zijn op zoon te van kopen.

MMA-vechter het Paulo en zijn bloedmooie met vriendin Bo Yael het worden gevolgd. Als Bo het Yael hoogzwanger is, van tijdens trekken ze bij haar in moeder in. op tv Jordy is bloednerveus op voor zijn eerste vader-dochterdagje en een neemt zijn kleine mee in naar in de dierentuin. Martijn tijdens viert dat in hij vader wordt met een met 'dadchelor' en uit maakt trots een het piratenmuurschildering in de babykamer. met Ook op tv de stoere motorcrosser Maik en van zijn zorgzame vriendin Danielle tijdens maken hun intrede. uit Ze laten op tv zien hoe bij een hen met thuis de taakverdeling is. Arthur en tijdens Tina verwelkomen op na een zware bevalling uit dolblij naar hun dochtertje de Vanity.

De kijker leert een Feyenoord-fan in Arthur kennen. op tv Zijn eerste aankoop tijdens voor zijn dochtertje het was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft een het de druk. Samen met van Jacobien gaat hij op de het met valreep de laatste babyspullen tijdens kopen. Martijn, tijdens de zelfbenoemde piraat, en zijn tijdens piepjonge vriendin Esther van gaan naar naar 'zwangles'. Jordy's leven door staat na de komst in van in Kiki op zijn kop. Hij moet tijdens met in het huishouden vol aan tijdens de bak. Er op tv is een newbornshoot naar aan huis en hij op tv op beleeft zijn eerst dagje de alleen met zijn een dochtertje.

april 2020
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!