Programma gemist?

Bobs met moeder, Lies, geeft met Bob en het Caya een privépufcursus. Ze is het tenslotte ervaringsdeskundige na drie van bevallingen. tijdens Jeroen verwent naar zijn dochtertje graag. door Hij heeft een heel bijzonder een cadeau voor de haar besteld: een de Ferrari! Niet om op tv in te rijden, maar uit als investering voor later. door met En het is zover: Kevin het en Denise tijdens gaan trouwen in op het bijzijn tijdens van hun tweeling, de Jean en Mason.

De op zwangerschap duurt Lara te van lang. Ze gaat daarom door naar het het ziekenhuis met het tijdens verzoek om de met bevalling in te door leiden. De in gynaecoloog denkt op tv daar echter anders over. op tv Als het kleine uit mannetje er eindelijk is, het staat er op natuurlijk als eerste een fotoshoot op tijdens op het programma. een Bert en Anna doen ook van een van zwangerschapsshoot. Bert maakt zich naar vooral druk om een de klein tijdens dingetje. Maria wil dat Jeroen meer op tv ervaring de met kinderen krijgt en de vraagt hem op te uit passen het op het 2-jarige dochtertje van de een in vriendin. Of dat een goed gaat, is door nog maar de de vraag.

We in zien hoe Lara een door heus draaiboek in voor de van bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, een heeft de taak in om deze een naar op tv alle genodigden te brengen. Tony van en Stephanie zijn inmiddels van de trotse ouders op tv van Jolie naar en gaan op tv met hun een dochter een 'newbornshoot' op doen. Verder gaat Jeroen zonder Maria op op de pad om de ideale van 'ride' te zoeken. uit Qua kinderwagen naar dan. Ook maken we op tv kennis met de door jonge Marin en met Denise die worstelen van met hun aanstaande het ouderschap.

We maken kennis in met Jeroen uit en de Maria uit Amsterdam. Het in stel leidt het een luxeleventje, vol snoepreisjes door en mooie auto's. op tv Jeroen vindt het nog wat door lastig uit om straks bij de bevalling een aanwezig op tv te moeten zijn. op Glazenwasser Tony op tv en zijn boezemvriend Percy van worden door tijdens hun vriendinnen meegesleept van naar een cursus tijdens 'hypnobirthing'. Je moet als een aanstaande vader in toch een beetje van goed beslagen ten door ijs komen als je vrouw op tv ligt te bevallen. op Voor Kevin en van Denise uit Den Haag uit is het met een het heftige tijd. Denise is zwanger van op uit een tweeling en tijdens tegelijkertijd is Kevins vader in ernstig ziek. Het uit is nog een maar de vraag of hij de op geboorte het van zijn eerste kleinkinderen op zal op tv meemaken.

Te zien is uit hoe Martijn en op tv Esther het als door kersverse naar ouders doen. Steffen gaat van voor door de laatste keer tijdens met vrienden op het wintersport, terwijl Tosca uit wordt verrast met een babyshower. Arthur het en Tina vereeuwigen tijdens uit de bijzondere periode in met Vanity door het op tv zetten van gipsafdrukken. En houden in Maik en Steffen een zich staande tijdens in de tijdens bevalling?

Danielle op tv en Maik maken zich klaar in met voor een professionele fotoshoot en met er het wordt een gigantische op tv babyshower georganiseerd. De kijker maakt door kennis met naar DJ Steff DaCampo een en zijn vriendin Tosca. Zij het ondergaan het een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt op tijdens eindelijk zelf een een volle bos haar op en Esther en een Martijn sluiten hun een piraatje in de tijdens armen.

Hairstylist Arjen is op tv inmiddels vader tijdens van een prachtige een dochter. op Hij is weer volop op tv aan het werk, maar kan het niet het wachten om weer thuis het te komen met bij Bien en in baby Fleuri. met MMA-vechter Paulo uit in Groningen heeft nog een groot door gevecht voordat zijn uit kleine meisje geboren een wordt. De het hoogzwangere Bo Yael moedigt naar hem aan. in Feyenoord-fan Arthur, die net een van dochtertje heeft gekregen, uit heeft de voor zijn Tina een prachtig van kraamfeest op geregeld. Maik en Danielle de verwachten een op zoontje. De vader in spe, in een op fervent crossmotorfan, koopt op alvast een crossmotortje met voor zijn met zoon.

MMA-vechter Paulo met en zijn het mooie vriendin Bo Yael door worden op tv gevolgd. Als Bo op Yael hoogzwanger is, trekken ze uit bij haar met moeder in. Ondertussen is op Jordy bloednerveus voor zijn van eerste tijdens vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij met vader wordt in met een 'dadchelor' en door door maakt vol trots een muurschildering in het in de babykamer. Ook op tv maken we kennis met de op stoere motorcrosser Maik naar en zijn de vriendin Danielle. Ze laten op zien hoe bij hen met op tv thuis de taakverdeling op tv is. En Arthur de en Tina verwelkomen na een op tv zware tijdens bevalling dolblij hun dochtertje op tv Vanity.

De kijker een leert Feyenoord-fan Arthur uit kennen. Zijn in eerste aankoop voor uit zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. uit de Hairstylist Arjen heeft het het druk. Samen op tv met Jacobien gaat hij op de door valreep tijdens de laatste babyspullen door kopen. Martijn, de zelfbenoemde naar piraat, van en zijn piepjonge vriendin Esther gaan de naar in 'zwangles'. Jordy's leven staat uit na de komst van uit Kiki op uit zijn kop. Hij moet tijdens in het van huishouden vol op tv aan de bak. Er is op een newbornshoot door aan huis een en hij in beleeft zijn eerst dagje alleen met van de zijn dochtertje.

De door 44-jarige hairstylist Arjen en zijn in op 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen de heeft uit bijna heel bekend Nederland naar in zijn kappersstoel gehad uit en zijn vriendin tijdens is bekend van met onder meer van het programma 'The Bachelor'. een Bien is hoogzwanger in en het met stel bereidt zich van voor naar op de bevalling. op De piepjonge Jordy en Nicole uit met een Den Haag staan ook 'op door springen' en Jordy moet met erg wennen aan met tijdens zijn veranderde leven. Bij naar de Rotterdamse Martijn uit en Esther is van nesteldrang de geen sprake. Zij door voelen totaal door geen op tv tijdsdruk. Ook wordt op er gekeken hoe het nu gaat op met uit Kevin en Denise, het sympathieke naar een Haagse stel dat vorig seizoen een uit tweeling met kreeg.

Te zien van is hoe Martijn uit en Esther het het als kersverse op tv ouders doen. Steffen gaat door voor de laatste keer naar met vrienden op uit wintersport, door terwijl Tosca wordt verrast met tijdens een babyshower. met Arthur en Tina vereeuwigen in de bijzondere periode van met op tv Vanity door het zetten van met gipsafdrukken. En houden van Maik en Steffen van zich staande de tijdens de het bevalling?

Danielle en Maik het maken zich op klaar voor een professionele naar fotoshoot een en er op wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De het van kijker maakt kennis op met DJ Steff DaCampo en op tv zijn vriendin het Tosca. Zij ondergaan uit een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen in krijgt eindelijk zelf een het volle bos tijdens haar in en Esther en Martijn sluiten hun uit van piraatje in de de armen.

Hairstylist Arjen door is inmiddels met vader van een prachtige naar dochter. Hij is weer uit volop aan uit het werk, maar met kan niet de wachten om weer thuis op te op komen bij Bien met en baby Fleuri. tijdens MMA-vechter Paulo uit van Groningen heeft nog een groot gevecht van voordat zijn door kleine door meisje geboren wordt. de De hoogzwangere Bo Yael moedigt hem van aan. Niet op tv lang daarna ligt Bo een tijdens ineens in het van ziekenhuis om te bevallen. Feyenoord-fan Arthur, uit die net een op dochtertje heeft uit gekregen, van heeft voor zijn uit Tina een prachtig kraamfeest geregeld. Maik op een en Danielle verwachten een zoontje. naar De op vader in spe is een op tv fervent crossmotorfan, dus besluit het van hij om alvast een crossmotortje voor de naar zijn zoon te uit kopen.

MMA-vechter Paulo en een van zijn bloedmooie vriendin Bo Yael het worden gevolgd. Als van Bo Yael hoogzwanger naar is, het trekken ze bij een haar moeder in. Jordy is het bloednerveus voor zijn eerste een vader-dochterdagje en in neemt zijn kleine mee naar naar de dierentuin. op tv Martijn in viert dat hij vader met wordt met met een 'dadchelor' en maakt trots tijdens de een piratenmuurschildering in de babykamer. tijdens Ook door de stoere motorcrosser Maik op tv en zijn zorgzame vriendin Danielle de maken hun uit intrede. een Ze laten zien hoe naar bij hen thuis de de taakverdeling is. Arthur en naar Tina van verwelkomen na een zware bevalling een dolblij hun naar dochtertje op Vanity.

De kijker van leert door Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste het aankoop voor zijn dochtertje met was een Feyenoord-rompertje. op tv Hairstylist naar Arjen heeft het druk. Samen met in met Jacobien gaat hij op de op valreep de naar laatste babyspullen kopen. met Martijn, het de zelfbenoemde piraat, en het zijn piepjonge vriendin Esther gaan op naar 'zwangles'. Jordy's door leven staat na door de komst op van met Kiki op zijn op kop. Hij moet het in het huishouden vol het aan de van bak. Er is een newbornshoot aan uit huis uit en hij beleeft zijn eerst het uit dagje alleen met zijn op tv dochtertje.

november 2020
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!