Programma gemist?

Bobs het moeder, Lies, geeft op Bob en Caya op een privépufcursus. Ze naar is tenslotte ervaringsdeskundige door na drie een bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje naar graag. Hij uit heeft een heel bijzonder cadeau de voor haar besteld: van een uit Ferrari! Niet om in in te rijden, maar als op investering voor van later. op En het is met zover: Kevin en Denise een gaan trouwen het in het bijzijn de van hun tweeling, Jean en naar Mason.

De zwangerschap uit duurt Lara te naar lang. Ze een gaat daarom naar het op ziekenhuis de met het verzoek om de door bevalling met in te leiden. De gynaecoloog de denkt het daar echter anders over. Als het het kleine uit mannetje er eindelijk het is, staat er met natuurlijk als met eerste een fotoshoot van op het programma. Bert en Anna door doen van ook een zwangerschapsshoot. Bert op maakt zich vooral naar druk om tijdens een klein van dingetje. Maria wil dat Jeroen het meer de ervaring met kinderen krijgt naar en vraagt in hem op te passen op op het 2-jarige het dochtertje van door een vriendin. Of uit dat goed gaat, is naar nog maar de van vraag.

We zien hoe door Lara tijdens een heus met draaiboek voor de bevalling heeft tijdens gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, naar met heeft de taak tijdens om deze naar alle genodigden op tv te brengen. op Tony en Stephanie zijn met inmiddels de trotse ouders met van Jolie en door gaan door met hun door dochter een 'newbornshoot' doen. Verder van gaat Jeroen zonder Maria op op van pad om de ideale 'ride' in te met zoeken. Qua kinderwagen dan. het Ook maken naar we kennis met van de jonge Marin de en Denise die worstelen het met hun op tv aanstaande ouderschap.

We op tv maken kennis met Jeroen op tv en Maria uit Amsterdam. naar door Het stel leidt een luxeleventje, vol naar snoepreisjes en de mooie auto's. de Jeroen vindt het nog tijdens wat lastig om straks in het bij de bevalling aanwezig te moeten naar zijn. Glazenwasser Tony het en zijn boezemvriend tijdens Percy worden het door het hun vriendinnen meegesleept op naar een cursus 'hypnobirthing'. op Je moet in als aanstaande vader toch een tijdens beetje goed beslagen met ten de ijs komen als je naar vrouw ligt te bevallen. Voor van Kevin en door Denise in uit Den Haag is door het een van heftige tijd. Denise is het zwanger van een tweeling en uit tegelijkertijd is tijdens Kevins vader op ernstig ziek. Het is nog op maar de vraag in of hij op tv de geboorte van zijn in eerste kleinkinderen een zal naar meemaken.

Te tijdens zien is hoe op tv Martijn en een Esther het als de kersverse ouders doen. Steffen gaat tijdens voor de laatste keer op tv met vrienden op uit wintersport, het terwijl Tosca wordt verrast met in door een babyshower. Arthur en met Tina vereeuwigen naar de bijzondere periode het met Vanity door het uit zetten van gipsafdrukken. En het houden Maik en Steffen met zich staande door tijdens de met bevalling?

Danielle en naar Maik maken zich klaar naar in voor een professionele met fotoshoot en er wordt op een gigantische babyshower georganiseerd. op De het kijker maakt kennis met tijdens DJ Steff DaCampo en door zijn naar vriendin Tosca. Zij in ondergaan een zwangerschapsmassage. de Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk zelf een op volle bos van haar en Esther het en Martijn tijdens sluiten hun piraatje op tv in de met armen.

Hairstylist naar Arjen is een inmiddels vader van een prachtige de dochter. op Hij is weer op tv volop aan het met werk, maar kan naar niet wachten om het weer thuis te komen met bij Bien en in baby Fleuri. MMA-vechter door Paulo uit Groningen heeft nog van een groot het gevecht voordat zijn de kleine meisje een geboren wordt. het De hoogzwangere Bo op Yael moedigt hem aan. het Feyenoord-fan Arthur, in die net een dochtertje heeft gekregen, op tv tijdens heeft voor zijn Tina op een prachtig tijdens kraamfeest geregeld. Maik en naar Danielle verwachten op een zoontje. De tijdens vader in spe, een een fervent crossmotorfan, koopt alvast een naar crossmotortje tijdens voor zijn van zoon.

MMA-vechter Paulo het en zijn op mooie vriendin Bo Yael worden een gevolgd. Als Bo op tv Yael hoogzwanger is, in trekken ze in bij haar moeder in. in naar Ondertussen is Jordy van bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn een door viert dat hij vader naar wordt met een 'dadchelor' het en maakt vol de trots een muurschildering in uit de babykamer. met Ook tijdens maken we kennis met de stoere het in motorcrosser Maik en zijn vriendin Danielle. op tv Ze laten tijdens zien hoe bij hen een thuis het de taakverdeling is. En de Arthur en in Tina verwelkomen na een in zware naar bevalling dolblij hun een dochtertje Vanity.

De kijker leert uit Feyenoord-fan Arthur uit kennen. Zijn eerste aankoop in door voor zijn dochtertje naar was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen in heeft het druk. Samen door met Jacobien gaat op tv hij op uit de valreep de het laatste babyspullen kopen. Martijn, de de zelfbenoemde het piraat, en zijn piepjonge naar in vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. met Jordy's van leven staat na de komst op tv van Kiki op naar zijn kop. Hij in moet in het op tv huishouden vol aan uit de het bak. Er is een een newbornshoot aan huis op en hij beleeft zijn eerst de dagje door alleen met zijn met dochtertje.

De van 44-jarige hairstylist op Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien uit worden gevolgd. Arjen de van heeft bijna heel op tv bekend Nederland in zijn kappersstoel tijdens gehad met en zijn vriendin is op bekend van onder uit meer het programma 'The Bachelor'. op Bien op is hoogzwanger van en het stel bereidt zich naar voor het op de bevalling. De piepjonge op Jordy en Nicole naar uit van Den Haag staan ook 'op springen' tijdens en Jordy moet in op erg wennen aan zijn veranderde leven. een Bij de uit Rotterdamse Martijn een en Esther is van op nesteldrang geen op tv sprake. Zij voelen totaal met geen tijdsdruk. in Ook wordt er gekeken hoe van het nu door gaat met met Kevin en Denise, het van sympathieke Haagse stel de dat vorig seizoen uit een tijdens tweeling kreeg.

Te zien is op hoe op tv Martijn en Esther het een als uit kersverse ouders doen. Steffen op tv gaat voor de laatste keer uit met op tv vrienden op wintersport, terwijl op tv Tosca in wordt verrast met een babyshower. het Arthur en de Tina vereeuwigen de bijzondere periode met met Vanity door op tv het zetten door van gipsafdrukken. En tijdens houden Maik en een Steffen zich door staande tijdens de met bevalling?

Danielle in en Maik het maken zich klaar voor in een professionele naar fotoshoot en er wordt naar een gigantische babyshower georganiseerd. door De kijker maakt kennis het naar met DJ Steff met DaCampo en zijn vriendin Tosca. op Zij tijdens ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist van Arjen krijgt eindelijk uit zelf een volle bos op tv haar en Esther en een Martijn sluiten tijdens hun piraatje in de het op tv armen.

Hairstylist Arjen door is inmiddels vader van van een een prachtige dochter. Hij is weer een volop aan het uit werk, maar kan het niet met wachten om weer uit thuis te komen bij op tv Bien en een baby Fleuri. MMA-vechter een Paulo uit Groningen heeft nog tijdens een groot naar gevecht voordat zijn kleine het meisje in geboren wordt. De op tv hoogzwangere Bo Yael het moedigt hem aan. Niet lang door daarna het ligt Bo ineens in het een ziekenhuis op tv om te bevallen. Feyenoord-fan het Arthur, die naar net een dochtertje heeft gekregen, van heeft voor zijn door Tina een de prachtig op tv kraamfeest geregeld. Maik en van Danielle verwachten een zoontje. op tv De vader in spe in is een uit fervent tijdens crossmotorfan, dus besluit hij om met alvast een crossmotortje voor tijdens zijn zoon te in door kopen.

MMA-vechter Paulo en op zijn bloedmooie van vriendin Bo Yael een worden gevolgd. van Als Bo Yael hoogzwanger is, tijdens trekken ze uit bij haar moeder in. op Jordy is bloednerveus in voor een zijn eerste vader-dochterdagje en neemt op tv zijn van kleine mee naar met de dierentuin. Martijn viert de dat hij vader wordt een van met een 'dadchelor' en maakt trots een een op piratenmuurschildering in de babykamer. Ook op de met stoere motorcrosser Maik tijdens en zijn zorgzame vriendin Danielle uit maken hun van intrede. Ze laten zien de met hoe bij hen met thuis de taakverdeling is. Arthur en tijdens Tina verwelkomen in na een zware bevalling de dolblij hun de dochtertje naar Vanity.

De door kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. de naar Zijn eerste aankoop uit voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. op tv Hairstylist Arjen heeft door het druk. op Samen met in Jacobien gaat het hij op de valreep van de laatste babyspullen kopen. Martijn, op tv tijdens de zelfbenoemde piraat, en van zijn piepjonge vriendin Esther gaan in naar 'zwangles'. in Jordy's het leven staat na de komst door van Kiki op de zijn kop. Hij naar moet in het door huishouden vol aan een de door bak. Er is een newbornshoot aan door een huis en hij beleeft het zijn eerst dagje op alleen met zijn op tv dochtertje.

juli 2019
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord