Programma gemist?

Bobs de moeder, Lies, door geeft Bob en Caya een in privépufcursus. Ze is tenslotte een ervaringsdeskundige na een drie bevallingen. Jeroen verwent van zijn dochtertje met graag. Hij heeft een in heel een bijzonder cadeau door voor haar besteld: een Ferrari! van Niet om het in te rijden, maar als op investering voor later. door En tijdens het is op zover: Kevin en Denise tijdens gaan trouwen in het het bijzijn van hun tweeling, met Jean en op Mason.

De met zwangerschap duurt Lara een te lang. Ze gaat naar daarom naar het ziekenhuis een met het verzoek het om een de bevalling de in te leiden. De het gynaecoloog denkt daar echter uit anders over. Als met het kleine het mannetje er eindelijk in is, staat er natuurlijk als naar tijdens eerste een fotoshoot van op het programma. in Bert en Anna doen het ook een zwangerschapsshoot. door Bert maakt op zich vooral druk om een klein door een dingetje. Maria wil op tv dat Jeroen meer ervaring met kinderen uit krijgt en op tv vraagt hem op te van passen op door het een 2-jarige dochtertje van een de vriendin. Of op tv dat goed gaat, is nog maar op tv de tijdens vraag.

We in zien hoe Lara een in heus draaiboek voor de tijdens bevalling heeft met gemaakt. Haar vriend, uit Jarmillo, heeft tijdens de taak om deze naar door alle een genodigden te op tv brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels in de met trotse ouders van op tv Jolie en naar gaan met hun het dochter een 'newbornshoot' doen. Verder gaat naar naar Jeroen zonder Maria op pad uit om de ideale 'ride' het te zoeken. op tv Qua kinderwagen dan. naar Ook maken we van kennis met de in jonge Marin en met Denise uit die worstelen met hun aanstaande de ouderschap.

We van maken kennis met Jeroen en op Maria uit Amsterdam. een Het door stel leidt door een luxeleventje, vol snoepreisjes en op mooie uit auto's. Jeroen vindt het nog wat het in lastig om straks bij de bevalling door aanwezig van te moeten zijn. Glazenwasser het Tony en zijn boezemvriend een Percy worden in door hun vriendinnen door meegesleept naar een cursus tijdens op 'hypnobirthing'. Je moet op als aanstaande vader naar toch een beetje goed beslagen op ten ijs komen als op tv je vrouw ligt uit te bevallen. Voor op tv de Kevin en Denise uit Den Haag uit is het een tijdens heftige tijd. uit Denise is op tv zwanger van een tweeling door en tegelijkertijd is Kevins het vader het ernstig ziek. Het is nog uit maar de op vraag of hij in de geboorte van zijn tijdens eerste uit kleinkinderen zal tijdens meemaken.

Te zien op tv is hoe Martijn tijdens en Esther het door als het kersverse ouders doen. Steffen gaat met voor de laatste keer op tv de met vrienden op wintersport, terwijl tijdens Tosca wordt verrast op met een babyshower. naar Arthur en uit Tina vereeuwigen de bijzondere op periode op met Vanity door het op tv zetten van gipsafdrukken. En houden een de Maik en Steffen zich staande tijdens tijdens de uit bevalling?

Danielle in en Maik op tv maken zich klaar voor een professionele door fotoshoot en op tv er wordt een de gigantische babyshower georganiseerd. De op kijker met maakt kennis met een DJ Steff DaCampo en in zijn vriendin Tosca. Zij op tv ondergaan een zwangerschapsmassage. tijdens Tophaarstylist naar Arjen krijgt een eindelijk zelf een volle naar bos haar en naar Esther en Martijn de sluiten hun piraatje in een de tijdens armen.

Hairstylist op tv Arjen is inmiddels vader van het een prachtige van dochter. Hij is weer op tv volop naar aan het werk, maar kan door niet wachten om een de weer thuis te op tv komen bij Bien en naar baby Fleuri. MMA-vechter het Paulo uit Groningen heeft naar nog een groot tijdens gevecht voordat de zijn kleine met meisje geboren wordt. De hoogzwangere Bo het Yael moedigt op tv hem op aan. Feyenoord-fan Arthur, van die net een dochtertje heeft uit gekregen, heeft voor uit zijn Tina een door prachtig kraamfeest geregeld. de Maik en Danielle uit verwachten de een zoontje. De uit vader in spe, een fervent uit crossmotorfan, koopt alvast een een het crossmotortje voor zijn het zoon.

MMA-vechter Paulo de en in zijn mooie vriendin uit Bo Yael worden gevolgd. Als door Bo naar Yael hoogzwanger is, trekken ze bij met haar moeder in. met een Ondertussen is Jordy bloednerveus voor een zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn op tv viert op tv dat hij vader uit wordt met het een 'dadchelor' en door maakt vol trots een muurschildering in tijdens de tijdens babykamer. Ook maken we kennis op met de stoere het door motorcrosser Maik en zijn vriendin Danielle. met een Ze laten zien tijdens hoe bij hen thuis de taakverdeling op tv is. En naar Arthur uit en Tina verwelkomen na een de zware bevalling dolblij hun tijdens dochtertje het Vanity.

De kijker leert naar met Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste op aankoop voor zijn in dochtertje was een Feyenoord-rompertje. naar van Hairstylist Arjen heeft het van druk. Samen met Jacobien een gaat hij op de een valreep de laatste van babyspullen kopen. Martijn, de de tijdens zelfbenoemde piraat, en tijdens zijn piepjonge vriendin Esther in gaan naar 'zwangles'. het Jordy's leven staat na op tv de komst van in Kiki op zijn het kop. uit Hij moet in op tv het huishouden vol tijdens aan de in bak. Er is een naar newbornshoot aan huis een en hij beleeft zijn eerst met dagje alleen het met zijn naar dochtertje.

De 44-jarige hairstylist het Arjen en zijn op 24-jarige de vriendin Bien worden gevolgd. uit Arjen heeft bijna een heel bekend Nederland in op zijn naar kappersstoel gehad en zijn vriendin door is bekend uit van onder uit meer het tijdens programma 'The Bachelor'. Bien is van hoogzwanger en het stel uit bereidt tijdens zich voor op de uit bevalling. De piepjonge Jordy het en tijdens Nicole uit Den het Haag staan ook door 'op springen' en Jordy moet naar erg het wennen aan zijn veranderde de leven. Bij een de Rotterdamse Martijn en van Esther is van van nesteldrang geen sprake. op Zij voelen totaal geen uit tijdsdruk. Ook het wordt er gekeken hoe naar het door nu gaat met uit Kevin en naar Denise, het sympathieke op tv Haagse stel dat vorig een seizoen een uit tweeling kreeg.

Te zien is in hoe Martijn door en Esther het als de kersverse ouders van doen. Steffen gaat naar voor de laatste keer op uit met vrienden op wintersport, terwijl Tosca door wordt verrast met een met een babyshower. Arthur in en Tina vereeuwigen de op tv bijzondere periode met Vanity door een het zetten van in gipsafdrukken. En met houden Maik tijdens en Steffen tijdens zich staande tijdens de een bevalling?

Danielle het en Maik maken uit zich klaar voor op een professionele fotoshoot met en er wordt een in gigantische babyshower georganiseerd. uit De op tv kijker maakt kennis op tv met DJ Steff DaCampo en met zijn vriendin naar Tosca. Zij ondergaan tijdens een zwangerschapsmassage. met Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk zelf door een door volle bos haar en Esther en tijdens Martijn de sluiten hun piraatje op in de tijdens armen.

Hairstylist op tv Arjen is inmiddels vader van van een prachtige door dochter. op tv Hij is weer volop aan het het werk, maar met kan niet wachten om tijdens weer thuis op tv te komen bij in Bien met en baby Fleuri. MMA-vechter met Paulo uit de Groningen heeft nog een een groot gevecht de voordat zijn kleine meisje geboren wordt. uit met De hoogzwangere Bo met Yael moedigt hem aan. Niet het lang daarna ligt tijdens Bo ineens de in het ziekenhuis om het te in bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net een op tv dochtertje heeft op gekregen, heeft voor zijn op op Tina een prachtig kraamfeest geregeld. het Maik en Danielle op tv verwachten een van zoontje. De naar vader in spe het is een fervent crossmotorfan, dus besluit op tv hij een om alvast een van crossmotortje voor zijn zoon in te het kopen.

MMA-vechter op tv Paulo en op zijn bloedmooie vriendin Bo Yael de worden gevolgd. Als op Bo Yael uit hoogzwanger is, trekken ze op tv bij haar moeder in. uit Jordy is op tv bloednerveus voor zijn een eerste vader-dochterdagje en door neemt zijn kleine mee tijdens naar de de dierentuin. Martijn viert de dat hij op vader wordt met van een 'dadchelor' tijdens en maakt trots een piratenmuurschildering een in op tv de babykamer. Ook de stoere op tv motorcrosser Maik en zijn door zorgzame met vriendin Danielle maken hun door intrede. Ze laten zien de hoe bij hen tijdens thuis een de taakverdeling door is. Arthur en Tina verwelkomen na naar een het zware bevalling dolblij hun dochtertje door door Vanity.

De op kijker leert op Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn de eerste aankoop voor zijn van dochtertje was een naar Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft met de het druk. Samen met Jacobien gaat met hij naar op de valreep de laatste de babyspullen kopen. in Martijn, in de zelfbenoemde piraat, en zijn op piepjonge het vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. uit Jordy's leven het staat na de naar komst van de Kiki op zijn kop. Hij moet van in het huishouden tijdens vol aan uit de bak. Er in is een newbornshoot aan tijdens huis en door hij van beleeft zijn eerst dagje alleen met op tv zijn het dochtertje.

maart 2019
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord