Programma gemist?

Bobs met moeder, Lies, door geeft Bob en op tv Caya een privépufcursus. Ze tijdens is tenslotte ervaringsdeskundige na drie tijdens bevallingen. in Jeroen verwent zijn een dochtertje graag. Hij met heeft een heel bijzonder cadeau op tv voor haar besteld: met een een Ferrari! Niet om met in te met rijden, maar als investering voor later. door En het het is zover: Kevin op en Denise gaan de trouwen op in het bijzijn van hun tweeling, het Jean en een Mason.

De zwangerschap het duurt Lara te met lang. Ze gaat daarom uit naar op tv het ziekenhuis met het verzoek tijdens door om de bevalling in te tijdens leiden. De de gynaecoloog denkt daar echter door anders over. de Als het kleine mannetje er door eindelijk de is, staat er een natuurlijk als eerste een tijdens fotoshoot op in het programma. door Bert en Anna doen met ook een in zwangerschapsshoot. Bert maakt zich vooral tijdens druk om naar een klein dingetje. Maria door wil dat door Jeroen meer ervaring met met kinderen krijgt en vraagt een hem op te door het passen op het 2-jarige dochtertje tijdens van het een vriendin. Of dat goed het gaat, is de nog maar de door vraag.

We een zien hoe Lara een op heus draaiboek voor de in op tv bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, op Jarmillo, heeft de taak door met om deze naar alle op tv genodigden te brengen. door Tony en Stephanie zijn op tv inmiddels van de trotse ouders van Jolie naar en gaan met hun op de dochter een 'newbornshoot' in doen. Verder gaat Jeroen zonder Maria het op pad om het de ideale 'ride' van te tijdens zoeken. Qua kinderwagen uit dan. Ook maken we een kennis het met de jonge Marin en Denise met die met worstelen met hun aanstaande naar ouderschap.

We maken van kennis met Jeroen door en Maria met uit Amsterdam. Het op tv stel leidt uit een luxeleventje, vol snoepreisjes op tv en mooie auto's. van Jeroen vindt naar het nog wat lastig om op straks een bij de bevalling aanwezig uit te moeten zijn. Glazenwasser Tony het en door zijn boezemvriend Percy worden door met hun in vriendinnen meegesleept naar een cursus naar naar 'hypnobirthing'. Je moet als in aanstaande vader toch een beetje uit goed beslagen het ten ijs komen tijdens als in je vrouw ligt te bevallen. Voor tijdens Kevin en naar Denise uit een Den Haag is in het een heftige het tijd. Denise is zwanger van op een een tweeling en tegelijkertijd is Kevins het vader ernstig op ziek. Het door is nog maar uit de vraag of hij tijdens de geboorte met van zijn eerste kleinkinderen naar zal door meemaken.

Te zien uit is hoe op Martijn en Esther op tv het als kersverse op ouders doen. naar Steffen gaat voor een de laatste keer uit met vrienden op de wintersport, terwijl Tosca wordt verrast door met een tijdens babyshower. Arthur en met Tina vereeuwigen de bijzondere periode met met in Vanity door door het zetten van gipsafdrukken. En een houden Maik en op tv Steffen op zich staande tijdens de de bevalling?

Danielle en Maik een maken zich op klaar in voor een professionele fotoshoot naar en er wordt naar een gigantische met babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis van met uit DJ Steff DaCampo en door zijn vriendin Tosca. Zij van op ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt door eindelijk zelf op een naar volle bos haar en Esther met en Martijn sluiten een hun piraatje in in de van armen.

Hairstylist op Arjen is een inmiddels vader van een prachtige dochter. van tijdens Hij is weer volop aan in het werk, maar kan een niet wachten uit om weer thuis van te komen door bij Bien en baby Fleuri. de MMA-vechter Paulo uit een Groningen heeft nog de een groot gevecht naar naar voordat zijn kleine meisje geboren uit wordt. tijdens De hoogzwangere Bo Yael op tv moedigt hem aan. de Feyenoord-fan Arthur, die net een met dochtertje heeft de gekregen, heeft een voor zijn Tina een in prachtig kraamfeest de geregeld. Maik uit en Danielle verwachten een zoontje. van De vader in spe, naar een fervent crossmotorfan, van uit koopt alvast een het crossmotortje voor zijn naar zoon.

MMA-vechter de Paulo en zijn mooie naar vriendin Bo Yael met worden gevolgd. het Als Bo Yael hoogzwanger met is, een trekken ze bij op tv haar moeder in. Ondertussen is Jordy van bloednerveus voor een zijn eerste vader-dochterdagje. van Martijn viert de dat hij vader wordt met naar een het 'dadchelor' en in maakt vol trots een muurschildering in de de de babykamer. Ook maken we kennis een met de stoere naar motorcrosser Maik en het zijn vriendin Danielle. het door Ze laten zien hoe uit bij hen naar thuis de taakverdeling is. tijdens En Arthur en Tina verwelkomen met na een zware in een bevalling dolblij hun dochtertje op tv Vanity.

De kijker een leert Feyenoord-fan Arthur een kennen. op tv Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje op tv was een een Feyenoord-rompertje. naar Hairstylist Arjen heeft het een druk. Samen tijdens met Jacobien gaat hij op de tijdens valreep een de laatste babyspullen op kopen. Martijn, de zelfbenoemde piraat, door en zijn piepjonge door naar vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. Jordy's een tijdens leven staat na de komst de van Kiki op tijdens zijn van kop. Hij moet in het een huishouden met vol aan de bak. Er het is tijdens een newbornshoot aan huis uit en hij beleeft zijn van eerst dagje in alleen met het zijn dochtertje.

De een 44-jarige hairstylist Arjen op en zijn 24-jarige vriendin met Bien worden gevolgd. het Arjen heeft bijna van heel in bekend Nederland in zijn naar kappersstoel gehad naar en zijn vriendin is bekend met van onder meer het uit het programma 'The Bachelor'. het Bien is hoogzwanger naar en het stel bereidt uit zich voor op de bevalling. op De piepjonge naar Jordy en tijdens Nicole uit naar Den Haag staan ook het 'op springen' en Jordy moet door erg wennen aan uit zijn de veranderde leven. Bij de Rotterdamse in door Martijn en Esther is van een nesteldrang geen door sprake. Zij voelen totaal geen uit tijdsdruk. Ook een wordt er gekeken hoe uit het nu gaat met met Kevin en op Denise, een het sympathieke Haagse naar stel dat vorig naar seizoen een tweeling op kreeg.

Te uit zien is hoe Martijn en door Esther het naar als kersverse het ouders doen. Steffen gaat de voor de laatste naar keer op tv met vrienden op wintersport, uit terwijl Tosca wordt verrast het met van een babyshower. Arthur een en Tina vereeuwigen door de bijzondere periode met Vanity van door het uit zetten van gipsafdrukken. En een houden Maik en op Steffen zich staande naar tijdens de door bevalling?

Danielle en Maik het maken zich klaar een de voor een professionele fotoshoot met en er wordt van een gigantische babyshower op tv georganiseerd. De kijker maakt het kennis met in DJ Steff DaCampo en zijn op naar vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. door het Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk uit zelf een volle tijdens bos haar en Esther de en Martijn sluiten de hun piraatje in het de op tv armen.

Hairstylist Arjen is op tv inmiddels een vader van een tijdens prachtige dochter. Hij een is weer volop uit aan het op tv werk, maar kan niet wachten tijdens om weer met thuis te een komen bij Bien en uit baby Fleuri. MMA-vechter Paulo een uit Groningen heeft nog door een naar groot gevecht voordat op zijn kleine meisje naar geboren wordt. De van hoogzwangere Bo Yael van moedigt hem de aan. Niet lang daarna ligt Bo tijdens ineens in tijdens het ziekenhuis op om te bevallen. Feyenoord-fan een Arthur, uit die net een met dochtertje heeft gekregen, in heeft voor zijn Tina het een prachtig kraamfeest geregeld. uit Maik een en Danielle verwachten een zoontje. De uit vader in spe tijdens is een met fervent crossmotorfan, dus naar besluit van hij om alvast een op tv crossmotortje voor zijn op tv zoon te op tv kopen.

MMA-vechter door Paulo en zijn bloedmooie vriendin het Bo in Yael worden gevolgd. Als tijdens Bo Yael hoogzwanger is, naar trekken op tv ze bij door haar moeder in. Jordy is met bloednerveus voor zijn eerste het vader-dochterdagje het en neemt zijn kleine tijdens mee op naar de dierentuin. Martijn viert dat naar van hij vader wordt met een door 'dadchelor' en maakt trots naar een piratenmuurschildering in de uit de babykamer. Ook de stoere motorcrosser met Maik en door zijn met zorgzame vriendin Danielle maken hun van intrede. Ze laten zien met hoe bij de hen thuis de in taakverdeling is. Arthur en met Tina verwelkomen na op uit een zware bevalling op tv dolblij hun dochtertje door Vanity.

De tijdens kijker leert Feyenoord-fan in Arthur kennen. Zijn eerste op tv aankoop voor zijn dochtertje het uit was een Feyenoord-rompertje. op tv Hairstylist Arjen heeft het druk. uit Samen de met Jacobien gaat hij het op de valreep de naar laatste van babyspullen kopen. Martijn, de van zelfbenoemde piraat, en zijn uit piepjonge vriendin Esther op tv gaan naar 'zwangles'. Jordy's van leven staat na van de door komst van Kiki op zijn uit kop. een Hij moet de in het huishouden vol aan naar de bak. met Er is een op tv newbornshoot aan een huis en hij beleeft een zijn eerst dagje alleen met een zijn een dochtertje.

november 2019
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!