Programma gemist?

Bobs op tv moeder, Lies, geeft Bob en de met Caya een privépufcursus. Ze in is tenslotte met ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent van zijn dochtertje graag. uit door Hij heeft een heel bijzonder op tv cadeau voor op tv haar besteld: een in Ferrari! Niet om in te door rijden, maar als met investering voor later. een En het met is zover: Kevin door en van Denise gaan trouwen in het bijzijn tijdens van hun op tweeling, Jean en door Mason.

De zwangerschap door duurt Lara te naar lang. Ze gaat door daarom naar het van ziekenhuis met het verzoek uit om in de bevalling in naar te leiden. De van gynaecoloog denkt naar daar echter anders uit over. Als het kleine mannetje er uit eindelijk uit is, staat met er natuurlijk als eerste een een fotoshoot op op het programma. Bert en Anna in naar doen ook een zwangerschapsshoot. Bert in maakt zich vooral op druk om met een klein dingetje. Maria op tv wil dat Jeroen tijdens meer ervaring met naar kinderen krijgt van en vraagt hem naar op te passen op het in 2-jarige van dochtertje van een vriendin. op Of dat goed op gaat, is nog maar het de met vraag.

We een zien hoe in Lara een heus door draaiboek voor de bevalling heeft door gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, naar heeft tijdens de taak uit om deze naar alle genodigden te door brengen. Tony door en Stephanie zijn van inmiddels de trotse in ouders van het Jolie en gaan met op tv hun van dochter een 'newbornshoot' doen. Verder op gaat de Jeroen zonder Maria op pad uit om de ideale 'ride' uit te zoeken. Qua op kinderwagen met dan. Ook op tv maken we kennis met de jonge tijdens naar Marin en Denise die worstelen met in de hun aanstaande ouderschap.

We in maken kennis met met Jeroen en uit Maria uit Amsterdam. Het stel leidt in een luxeleventje, vol een snoepreisjes en mooie naar auto's. Jeroen het vindt op het nog wat lastig om straks op tv bij de in bevalling met aanwezig te moeten door zijn. Glazenwasser Tony en zijn naar boezemvriend Percy in worden door hun op vriendinnen meegesleept een naar een cursus van 'hypnobirthing'. Je moet als de aanstaande vader toch op een beetje goed beslagen ten met ijs van komen als je vrouw met ligt te bevallen. Voor de Kevin en het Denise uit Den uit Haag is het een de heftige tijd. Denise naar is zwanger van de een van tweeling en tegelijkertijd is tijdens Kevins door vader ernstig ziek. Het is nog naar maar de met vraag de of hij de geboorte door van zijn met eerste kleinkinderen zal door meemaken.

Te op tv zien is hoe Martijn en door Esther het als met kersverse op ouders doen. Steffen tijdens gaat voor door de laatste keer met vrienden van op wintersport, uit terwijl Tosca wordt verrast door met een babyshower. op Arthur en door Tina vereeuwigen de met bijzondere periode met Vanity door de de het zetten van gipsafdrukken. En houden tijdens Maik en Steffen door een zich staande tijdens in de bevalling?

Danielle de en Maik maken op zich klaar voor een professionele het fotoshoot en door er wordt een in gigantische babyshower georganiseerd. van De kijker maakt kennis in met tijdens DJ Steff DaCampo en zijn op tv vriendin een Tosca. Zij een ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist het Arjen krijgt eindelijk de zelf een volle bos haar door en Esther en de Martijn op sluiten hun piraatje tijdens in de op armen.

Hairstylist Arjen is van inmiddels vader van de een een prachtige dochter. Hij is van weer volop aan tijdens het naar werk, maar kan een niet wachten om weer thuis te uit komen bij Bien op en in baby Fleuri. MMA-vechter door Paulo uit Groningen heeft de nog op tv een groot gevecht voordat zijn uit kleine uit meisje geboren wordt. uit De hoogzwangere Bo op tv Yael moedigt hem de aan. Feyenoord-fan Arthur, die net met een dochtertje heeft gekregen, het heeft voor met zijn Tina tijdens een prachtig de kraamfeest geregeld. Maik een en Danielle verwachten een zoontje. De de vader met in spe, een fervent crossmotorfan, een koopt alvast van een crossmotortje naar voor zijn in zoon.

MMA-vechter uit Paulo en zijn mooie op tv vriendin Bo tijdens Yael worden gevolgd. de Als Bo Yael hoogzwanger is, tijdens in trekken ze bij op tv haar moeder in. Ondertussen is Jordy op tv bloednerveus voor zijn op tv eerste vader-dochterdagje. Martijn de uit viert dat hij vader wordt in met een 'dadchelor' en een maakt een vol trots een van muurschildering in de babykamer. Ook door maken we kennis op tv met op tv de stoere motorcrosser een Maik en zijn vriendin op Danielle. met Ze laten zien hoe bij op tv hen in thuis de taakverdeling is. En de Arthur en Tina verwelkomen de na van een zware bevalling uit dolblij hun dochtertje naar Vanity.

De op tv kijker leert Feyenoord-fan met Arthur kennen. de Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje van de was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen door heeft het met druk. Samen met met Jacobien gaat hij op de met valreep uit de laatste babyspullen kopen. de Martijn, met de zelfbenoemde piraat, het en zijn piepjonge vriendin Esther de gaan op naar 'zwangles'. Jordy's leven staat tijdens na de op komst van Kiki op het zijn kop. Hij moet op in het naar huishouden vol tijdens aan de bak. Er is met een newbornshoot aan in huis op en hij beleeft zijn eerst tijdens dagje tijdens alleen met door zijn dochtertje.

De 44-jarige van hairstylist van Arjen en zijn 24-jarige vriendin uit Bien worden van gevolgd. Arjen van heeft bijna heel bekend Nederland in op zijn door kappersstoel gehad en zijn vriendin tijdens is het bekend van een onder meer het programma 'The in Bachelor'. Bien is hoogzwanger de en het stel van bereidt van zich voor op de op bevalling. De piepjonge in Jordy en van Nicole uit uit Den Haag staan uit ook 'op springen' en Jordy in moet in erg wennen aan zijn veranderde op tv leven. naar Bij de Rotterdamse Martijn en Esther op is van in nesteldrang geen sprake. op tv Zij een voelen totaal geen tijdsdruk. Ook een wordt er gekeken van hoe het nu gaat in met Kevin en de Denise, het uit sympathieke Haagse op tv stel dat vorig seizoen naar een in tweeling kreeg.

Te zien is uit in hoe Martijn en Esther het in als kersverse ouders op tv doen. Steffen gaat voor op het de laatste keer met vrienden in op wintersport, op tv terwijl Tosca wordt verrast op tv met een babyshower. tijdens Arthur en Tina vereeuwigen in de bijzondere periode op tv met Vanity door door tijdens het zetten van met gipsafdrukken. En houden Maik en Steffen naar de zich staande tijdens door de bevalling?

Danielle en naar Maik maken zich klaar tijdens voor een professionele van fotoshoot en er het de wordt een gigantische babyshower georganiseerd. in De kijker van maakt kennis op met DJ Steff DaCampo en tijdens zijn op tv vriendin Tosca. Zij ondergaan een met zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt een eindelijk zelf de een van volle bos haar uit en Esther en de Martijn sluiten hun piraatje in de het het armen.

Hairstylist Arjen een is inmiddels vader door van een een prachtige dochter. Hij het is weer volop op aan het werk, door maar kan niet wachten met om weer thuis de te komen bij Bien door naar en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo een uit Groningen heeft het nog in een groot gevecht voordat zijn kleine van meisje geboren wordt. een De hoogzwangere op tv Bo Yael moedigt hem de aan. het Niet lang daarna ligt het Bo ineens in het naar ziekenhuis uit om te naar bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net tijdens een naar dochtertje heeft gekregen, tijdens heeft voor zijn Tina op tv een prachtig kraamfeest van geregeld. Maik en de Danielle verwachten van een zoontje. De vader uit in spe is een een fervent met crossmotorfan, dus besluit hij om alvast de een crossmotortje voor op met zijn zoon te op kopen.

MMA-vechter een Paulo en de zijn bloedmooie vriendin Bo Yael van worden in gevolgd. Als Bo van Yael hoogzwanger is, op tv trekken ze bij haar moeder naar in. Jordy is bloednerveus naar voor op tv zijn eerste vader-dochterdagje door en neemt zijn kleine uit mee naar de dierentuin. met Martijn viert dat de hij vader op wordt in met een 'dadchelor' en maakt trots een een piratenmuurschildering met in de op babykamer. Ook de stoere motorcrosser de Maik tijdens en zijn zorgzame een vriendin Danielle tijdens maken hun intrede. Ze laten zien een in hoe bij hen thuis de taakverdeling van is. de Arthur en Tina op verwelkomen na een op zware bevalling dolblij hun op tv dochtertje het Vanity.

De kijker leert in Feyenoord-fan Arthur kennen. tijdens Zijn tijdens eerste aankoop voor in zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. met Hairstylist Arjen heeft uit het op tv druk. Samen met Jacobien een gaat met hij op de valreep de laatste in babyspullen kopen. Martijn, door de zelfbenoemde piraat, tijdens en een zijn piepjonge vriendin Esther gaan in naar 'zwangles'. Jordy's uit leven een staat na in de komst van het Kiki op zijn kop. met Hij moet van in het huishouden vol de aan de bak. Er is het het een newbornshoot aan huis en hij tijdens met beleeft zijn eerst door dagje alleen met tijdens zijn dochtertje.

januari 2019
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord