Programma gemist?

Bobs moeder, Lies, met met geeft Bob en Caya uit een privépufcursus. Ze in is tenslotte ervaringsdeskundige na door drie bevallingen. Jeroen een verwent zijn dochtertje op tv graag. Hij de heeft een heel het bijzonder cadeau voor op haar besteld: een Ferrari! naar Niet om in op tv te rijden, maar van als investering voor later. op tv En het in is op zover: Kevin en Denise tijdens gaan trouwen in het bijzijn het van hun de tweeling, Jean en de Mason.

De op tv zwangerschap duurt Lara te door lang. van Ze gaat daarom naar het ziekenhuis tijdens met het verzoek op tv om de de bevalling in het te leiden. De gynaecoloog denkt op het daar echter anders over. Als uit het tijdens kleine mannetje er eindelijk is, op tv staat van er natuurlijk als eerste een op tv fotoshoot op het programma. met Bert en uit Anna tijdens doen ook een de zwangerschapsshoot. Bert maakt met zich vooral druk om een een klein dingetje. het Maria wil tijdens dat Jeroen meer uit ervaring met kinderen krijgt en naar vraagt hem op te het passen op van het 2-jarige dochtertje van tijdens een een vriendin. Of dat goed een gaat, is nog maar van de in vraag.

We door zien hoe Lara een heus op draaiboek voor van de bevalling in heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, van heeft de taak naar het om deze naar alle tijdens genodigden te brengen. van Tony en in Stephanie zijn inmiddels de trotse naar ouders van Jolie een en gaan met op tv hun naar dochter een 'newbornshoot' van doen. Verder gaat Jeroen zonder uit Maria op pad op tv om de op ideale 'ride' te in zoeken. Qua kinderwagen dan. Ook de maken we kennis op met de jonge de Marin en Denise van die worstelen met van hun aanstaande op ouderschap.

We naar maken kennis met Jeroen de en uit Maria uit Amsterdam. Het stel leidt op tv een luxeleventje, vol de met snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt op tv het nog in wat lastig van om straks bij de op bevalling aanwezig te met moeten zijn. Glazenwasser Tony op en zijn boezemvriend door Percy worden tijdens door hun vriendinnen meegesleept op naar een een cursus 'hypnobirthing'. Je een moet als aanstaande door vader toch van een beetje goed beslagen het ten ijs komen als een je vrouw naar ligt te bevallen. van Voor de Kevin en Denise met uit Den Haag is het een van in heftige tijd. Denise is zwanger van op tv op een tweeling en tijdens tegelijkertijd is Kevins vader uit ernstig ziek. tijdens Het is nog maar de het vraag of hij door de geboorte naar van zijn eerste de kleinkinderen zal de meemaken.

Te zien is het hoe Martijn en door Esther de het als kersverse ouders het doen. Steffen gaat voor van de een laatste keer met vrienden het op wintersport, terwijl tijdens Tosca op tv wordt verrast met een babyshower. Arthur het en Tina vereeuwigen de op de bijzondere periode naar met Vanity door het zetten van op tv uit gipsafdrukken. En houden door Maik en Steffen een zich staande tijdens in de bevalling?

Danielle en Maik tijdens naar maken zich klaar voor het een professionele fotoshoot en tijdens er wordt een door gigantische babyshower georganiseerd. De van door kijker maakt kennis met DJ op Steff een DaCampo en zijn vriendin naar Tosca. Zij ondergaan een op zwangerschapsmassage. op tv Tophaarstylist Arjen krijgt eindelijk door zelf een volle op tv bos haar en naar Esther en Martijn naar sluiten hun piraatje in in de op armen.

Hairstylist de Arjen is inmiddels naar vader van een prachtige met dochter. de Hij is weer volop aan de het werk, maar kan door niet met wachten om weer een thuis te komen van bij Bien met en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit uit Groningen heeft nog van een het groot gevecht voordat zijn met kleine meisje geboren wordt. het De hoogzwangere met Bo Yael moedigt hem uit aan. Feyenoord-fan met Arthur, die net een het dochtertje heeft op tv gekregen, op heeft voor zijn Tina een prachtig de kraamfeest geregeld. Maik tijdens en Danielle verwachten door een zoontje. met De vader in op tv spe, een fervent crossmotorfan, het koopt alvast in een crossmotortje voor zijn de naar zoon.

MMA-vechter Paulo door en zijn mooie vriendin uit Bo Yael worden naar gevolgd. Als Bo tijdens met Yael hoogzwanger is, trekken ze door bij haar moeder in. het Ondertussen is Jordy door bloednerveus voor met zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn een het viert dat hij vader van wordt met een van 'dadchelor' en uit maakt vol trots een een muurschildering in de babykamer. Ook de op maken we kennis met de door stoere motorcrosser de Maik en zijn vriendin naar Danielle. Ze laten naar zien hoe bij hen een thuis de met taakverdeling is. En Arthur naar en Tina verwelkomen van in na een zware bevalling dolblij hun een dochtertje van Vanity.

De kijker leert het Feyenoord-fan Arthur kennen. een Zijn eerste aankoop met voor tijdens zijn dochtertje was een uit Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft de van het druk. Samen met Jacobien gaat met met hij op de tijdens valreep de laatste naar babyspullen kopen. Martijn, de een zelfbenoemde piraat, en zijn piepjonge door op vriendin Esther gaan naar 'zwangles'. Jordy's in met leven staat na een de komst van het Kiki op zijn kop. Hij moet op tv in het het huishouden vol aan van de bak. Er op tv is in een newbornshoot aan huis en hij een beleeft van zijn eerst dagje naar alleen met in zijn dochtertje.

De in 44-jarige hairstylist naar Arjen en zijn tijdens 24-jarige vriendin Bien een worden gevolgd. Arjen heeft bijna uit heel bekend met Nederland in zijn kappersstoel gehad de en zijn met vriendin is de bekend van onder de meer het programma 'The Bachelor'. naar Bien van is hoogzwanger en het uit stel bereidt zich voor van tijdens op de bevalling. De door piepjonge Jordy en door Nicole uit Den Haag met staan ook 'op met springen' door en Jordy moet erg naar wennen aan zijn door veranderde leven. Bij de Rotterdamse van op Martijn en Esther is van op tv nesteldrang geen sprake. de Zij voelen totaal geen op tv tijdsdruk. door Ook wordt naar er gekeken hoe het op nu gaat met met Kevin en Denise, het sympathieke van Haagse stel dat door vorig met seizoen een tweeling van kreeg.

Te zien uit is hoe Martijn en van Esther het het als kersverse in ouders doen. Steffen gaat voor op tv de op tv laatste keer met van vrienden op wintersport, terwijl Tosca in wordt op verrast met een op babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen door de bijzondere tijdens periode met Vanity in door het het zetten van gipsafdrukken. En met houden Maik en op Steffen zich het staande tijdens een de bevalling?

Danielle en uit Maik maken zich op tv klaar voor op tv een professionele fotoshoot en naar er wordt een door gigantische babyshower met georganiseerd. De kijker maakt naar kennis met DJ Steff uit DaCampo en zijn van vriendin Tosca. Zij de het ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt naar eindelijk een zelf een volle naar bos haar het en Esther en Martijn sluiten hun een op piraatje in de uit armen.

Hairstylist uit Arjen is de inmiddels vader van een in prachtige dochter. Hij is weer het volop aan op het naar werk, maar kan met niet wachten om de weer thuis te komen bij Bien een en baby op tv Fleuri. MMA-vechter Paulo door uit Groningen op tv heeft nog naar een groot gevecht voordat zijn op kleine met meisje geboren wordt. De naar hoogzwangere Bo uit Yael moedigt hem aan. Niet lang uit daarna van ligt Bo ineens op in het het ziekenhuis om te met bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net een het met dochtertje heeft gekregen, heeft voor het zijn door Tina een prachtig kraamfeest geregeld. op tv Maik van en Danielle verwachten in een zoontje. De vader een in spe tijdens is een fervent crossmotorfan, in dus besluit door hij om alvast een crossmotortje voor in de zijn zoon te tijdens kopen.

MMA-vechter Paulo en met zijn een bloedmooie vriendin Bo Yael de worden gevolgd. naar Als Bo Yael met hoogzwanger is, trekken naar ze bij tijdens haar moeder in. in Jordy is bloednerveus voor zijn een eerste vader-dochterdagje en neemt door zijn kleine uit mee naar de een dierentuin. Martijn viert dat op tv hij vader wordt met naar met een 'dadchelor' en door maakt trots een met piratenmuurschildering in de uit babykamer. Ook op tv de stoere motorcrosser Maik en uit zijn zorgzame vriendin door Danielle een maken hun intrede. Ze laten zien van hoe het bij hen thuis de op taakverdeling is. Arthur uit en Tina verwelkomen na van de een zware bevalling door dolblij hun dochtertje van Vanity.

De kijker op leert van Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn een eerste aankoop een voor zijn dochtertje was met een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen door heeft het druk. Samen op tv naar met Jacobien gaat hij op de een van valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, door tijdens de zelfbenoemde piraat, en naar zijn piepjonge op tv vriendin Esther gaan in naar 'zwangles'. Jordy's uit leven staat na de komst met van Kiki op zijn de kop. Hij moet het in het huishouden met vol aan de uit bak. met Er is een door newbornshoot aan een huis en hij beleeft zijn naar eerst dagje alleen met op zijn een dochtertje.

september 2017
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord