Programma gemist?

Bobs moeder, Lies, door geeft met Bob en Caya een privépufcursus. op tv Ze in is tenslotte ervaringsdeskundige na een drie bevallingen. Jeroen in verwent naar zijn dochtertje graag. Hij heeft op tv een heel uit bijzonder cadeau voor haar de besteld: tijdens een Ferrari! Niet om van in te rijden, maar als het investering voor tijdens later. En het het is zover: Kevin en naar naar Denise gaan trouwen in een het bijzijn op tv van hun tweeling, Jean op tv en Mason.

De zwangerschap duurt door Lara naar te lang. het Ze gaat daarom naar het het ziekenhuis door met het verzoek om naar de bevalling in te tijdens leiden. De gynaecoloog denkt in in daar echter anders over. Als het tijdens kleine uit mannetje er eindelijk is, staat uit door er natuurlijk als eerste een een fotoshoot op het programma. de tijdens Bert en Anna het doen ook een zwangerschapsshoot. Bert in maakt zich uit vooral druk uit om een klein op tv dingetje. Maria wil dat Jeroen met meer ervaring met naar kinderen krijgt tijdens en vraagt hem op de te passen op het het een 2-jarige dochtertje van een vriendin. naar Of dat goed door gaat, is door nog maar de op vraag.

We van zien hoe Lara een van heus draaiboek voor op tv de naar bevalling heeft gemaakt. in Haar vriend, Jarmillo, heeft de tijdens taak om deze met naar alle genodigden met te brengen. Tony en een de Stephanie zijn inmiddels de door trotse ouders uit van Jolie en gaan met hun de dochter een 'newbornshoot' naar uit doen. Verder gaat een Jeroen zonder Maria op op tv pad om van de ideale 'ride' te zoeken. door Qua naar kinderwagen dan. Ook maken we kennis een met de het jonge Marin en door Denise die in worstelen met hun door aanstaande ouderschap.

We maken kennis tijdens met uit Jeroen en Maria uit met Amsterdam. Het in stel leidt een luxeleventje, in vol snoepreisjes en een mooie met auto's. Jeroen vindt het met nog wat lastig om straks op bij de door bevalling aanwezig te van moeten zijn. Glazenwasser tijdens Tony door en zijn boezemvriend Percy worden door een een hun vriendinnen meegesleept naar een cursus tijdens 'hypnobirthing'. Je door moet als tijdens aanstaande vader toch een beetje op tv goed in beslagen ten ijs komen uit als je vrouw met ligt te op bevallen. Voor Kevin en Denise met uit Den op Haag is het de een heftige tijd. in Denise is zwanger van het een tijdens tweeling en tegelijkertijd is Kevins de vader uit ernstig ziek. Het is op nog maar de vraag met of hij de met op tv geboorte van zijn eerste kleinkinderen in zal de meemaken.

Te zien tijdens is tijdens hoe Martijn en van Esther het als op kersverse ouders doen. op Steffen gaat voor de laatste keer van met vrienden op tijdens wintersport, terwijl van Tosca wordt verrast het met een babyshower. Arthur met uit en Tina vereeuwigen de met bijzondere periode met Vanity door een in het zetten van naar gipsafdrukken. En houden van Maik en Steffen zich een staande tijdens tijdens de bevalling?

Danielle uit en Maik maken van zich klaar voor het een professionele fotoshoot en in er wordt een gigantische het babyshower uit georganiseerd. De kijker uit maakt kennis met op tv DJ Steff DaCampo tijdens en zijn van vriendin Tosca. Zij ondergaan een van zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen op krijgt eindelijk zelf een op tv volle bos door haar en naar Esther en Martijn sluiten hun van piraatje in naar de met armen.

Hairstylist Arjen naar is een inmiddels vader van een prachtige dochter. in Hij is uit weer volop aan tijdens het werk, maar kan door niet wachten om van weer thuis te het komen bij Bien in en baby Fleuri. een MMA-vechter Paulo tijdens uit Groningen in heeft nog een groot gevecht het voordat zijn tijdens kleine met meisje geboren wordt. De uit hoogzwangere Bo Yael moedigt de hem aan. de Feyenoord-fan Arthur, die net uit een dochtertje op tv heeft gekregen, heeft voor zijn tijdens Tina in een prachtig kraamfeest geregeld. Maik het en Danielle een verwachten tijdens een zoontje. De vader in spe, op een fervent op crossmotorfan, koopt alvast een met crossmotortje voor zijn naar de zoon.

MMA-vechter Paulo en de zijn mooie vriendin naar Bo Yael worden op gevolgd. Als Bo naar Yael hoogzwanger uit is, trekken ze uit bij haar het moeder in. op tv Ondertussen is Jordy bloednerveus naar voor zijn eerste de vader-dochterdagje. Martijn viert naar dat hij vader wordt met uit een een 'dadchelor' en maakt van vol trots een in muurschildering in een de babykamer. Ook het maken we kennis met op tv de stoere motorcrosser Maik tijdens en zijn in vriendin Danielle. Ze laten zien door hoe de bij hen thuis de tijdens taakverdeling is. En Arthur de met en Tina verwelkomen na de een zware bevalling uit dolblij hun dochtertje met Vanity.

De van kijker leert van Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop een uit voor zijn dochtertje was een tijdens Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het het druk. naar Samen met het Jacobien gaat hij op de een tijdens valreep de laatste op babyspullen kopen. Martijn, de zelfbenoemde piraat, door en uit zijn piepjonge vriendin Esther gaan een uit naar 'zwangles'. Jordy's leven staat naar na uit de komst van Kiki op zijn op tv kop. door Hij moet in het huishouden uit vol naar aan de bak. Er is tijdens de een newbornshoot aan huis tijdens en hij tijdens beleeft zijn eerst in dagje alleen met door zijn dochtertje.

De 44-jarige hairstylist uit Arjen op tv en zijn 24-jarige een vriendin Bien worden gevolgd. tijdens Arjen heeft naar bijna heel bekend Nederland in van zijn kappersstoel gehad tijdens en zijn van vriendin op tv is bekend van onder op meer het programma 'The Bachelor'. tijdens Bien is met hoogzwanger en het tijdens stel bereidt zich voor het op de op tv bevalling. De piepjonge Jordy met en Nicole een uit Den Haag staan van ook naar 'op springen' uit en Jordy moet de erg wennen aan zijn veranderde leven. in Bij de Rotterdamse met Martijn in en Esther is van nesteldrang uit uit geen sprake. Zij op tv voelen totaal geen tijdsdruk. Ook wordt een er gekeken hoe de het nu gaat tijdens met Kevin een en Denise, het op sympathieke Haagse in stel dat vorig de seizoen een tweeling op kreeg.

Te zien is op tijdens hoe Martijn en Esther op het als door kersverse ouders doen. de Steffen gaat voor van de laatste keer met vrienden op uit wintersport, terwijl Tosca het wordt een verrast met een met babyshower. Arthur uit en Tina vereeuwigen tijdens de bijzondere periode naar met Vanity door het zetten het van gipsafdrukken. En in houden Maik en Steffen op zich staande door tijdens in de bevalling?

Danielle en Maik met maken van zich klaar voor een door professionele fotoshoot en van er wordt een gigantische een de babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis uit met met DJ Steff DaCampo en het zijn vriendin uit Tosca. Zij ondergaan een een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt in eindelijk naar zelf een volle door bos haar en Esther en op Martijn sluiten op hun piraatje op tv in de een armen.

Hairstylist Arjen de is inmiddels de vader van een prachtige dochter. op tv met Hij is weer volop uit aan het werk, maar kan in niet in wachten om op tv weer thuis te komen een bij Bien en baby Fleuri. de MMA-vechter tijdens Paulo uit Groningen tijdens heeft nog een groot op gevecht voordat zijn kleine tijdens meisje met geboren wordt. De hoogzwangere Bo de Yael naar moedigt hem aan. Niet lang door daarna ligt naar Bo de ineens in het ziekenhuis om het te bevallen. met Feyenoord-fan Arthur, die net op tv een met dochtertje heeft gekregen, heeft voor zijn met door Tina een prachtig kraamfeest geregeld. Maik tijdens en Danielle verwachten door naar een zoontje. De vader in de spe is een de fervent crossmotorfan, dus besluit de hij om met alvast de een crossmotortje voor met zijn zoon te in kopen.

MMA-vechter naar Paulo en zijn een bloedmooie vriendin Bo door Yael worden gevolgd. Als uit Bo Yael naar hoogzwanger is, trekken ze een bij haar moeder in. in Jordy op tv is bloednerveus voor zijn eerste de vader-dochterdagje en op tv neemt zijn kleine mee tijdens naar de dierentuin. door Martijn viert met dat hij vader wordt van met een het 'dadchelor' door en maakt trots een piratenmuurschildering een in in de babykamer. Ook de stoere een motorcrosser Maik en zijn naar zorgzame op vriendin Danielle maken hun intrede. naar Ze in laten zien hoe bij hen met thuis de taakverdeling op is. Arthur en naar Tina verwelkomen na in een zware naar bevalling door dolblij hun dochtertje door Vanity.

De kijker leert van op tv Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste door aankoop voor in zijn dochtertje in was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft op het druk. Samen het de met Jacobien gaat hij op de naar valreep de laatste door babyspullen in kopen. Martijn, met de zelfbenoemde piraat, met en zijn piepjonge vriendin naar Esther gaan naar op tv 'zwangles'. Jordy's leven staat uit na de komst van van Kiki op met zijn kop. Hij in moet een in het huishouden een vol aan de bak. op Er is een newbornshoot in aan huis het en hij beleeft zijn door eerst dagje met alleen met zijn het dochtertje.

oktober 2020
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!