Programma gemist?

Bobs een moeder, Lies, op geeft Bob en Caya een privépufcursus. een Ze van is tenslotte ervaringsdeskundige na een drie een bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje met graag. Hij heeft naar een tijdens heel bijzonder cadeau voor haar besteld: van een Ferrari! Niet van om in te in rijden, maar als door investering voor uit later. En het van is zover: naar Kevin en op tv Denise gaan trouwen in het bijzijn tijdens van hun tweeling, met de Jean en Mason.

De zwangerschap op duurt met Lara te lang. door Ze gaat daarom naar het van ziekenhuis met in het verzoek om het de bevalling in naar te leiden. De uit gynaecoloog denkt daar echter door anders over. Als het door van kleine mannetje er eindelijk is, naar staat er het natuurlijk als eerste een fotoshoot de op het programma. op tv met Bert en Anna doen ook een met zwangerschapsshoot. Bert maakt door van zich vooral druk om een klein op dingetje. Maria wil met dat Jeroen meer het ervaring de met kinderen krijgt in en vraagt hem op te het passen in op het 2-jarige dochtertje van een een vriendin. Of het dat goed gaat, naar is nog maar uit uit de vraag.

We naar zien hoe Lara in een heus draaiboek de voor de bevalling het heeft gemaakt. Haar de vriend, Jarmillo, van heeft de taak om van deze naar alle genodigden een te brengen. in Tony en een Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders naar van Jolie door en gaan door met hun dochter op tv een 'newbornshoot' doen. Verder gaat naar Jeroen zonder tijdens Maria op een pad om de ideale 'ride' een te zoeken. van Qua kinderwagen dan. Ook tijdens maken we tijdens kennis met de jonge op Marin op tv en Denise die worstelen op met hun aanstaande naar ouderschap.

We maken van kennis met Jeroen in en naar Maria uit Amsterdam. Het stel in leidt het een luxeleventje, vol tijdens snoepreisjes en mooie auto's. van Jeroen vindt het nog wat door lastig naar om straks bij de van bevalling het aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony in de en zijn boezemvriend een Percy worden door door hun vriendinnen meegesleept de naar een cursus 'hypnobirthing'. Je het moet tijdens als aanstaande vader toch een beetje tijdens goed het beslagen ten uit ijs komen als je door vrouw ligt te bevallen. Voor naar Kevin op en Denise uit Den in Haag is uit het een heftige tijd. een Denise is zwanger een van een tweeling het en tegelijkertijd tijdens is Kevins van vader ernstig ziek. Het het is nog in maar de vraag of hij de met geboorte van uit zijn eerste kleinkinderen in zal het meemaken.

Te op zien is hoe Martijn en met Esther door het als kersverse ouders door doen. Steffen gaat het voor op de laatste keer met vrienden op met door wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met het tijdens een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen uit de bijzondere periode naar met met Vanity door het zetten van naar gipsafdrukken. En op houden Maik een en Steffen zich staande in tijdens de een bevalling?

Danielle uit en Maik maken zich klaar in voor op een professionele op fotoshoot en er wordt een met gigantische tijdens babyshower georganiseerd. De kijker maakt de kennis met met DJ Steff DaCampo en de zijn vriendin Tosca. Zij door ondergaan van een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen door krijgt eindelijk het zelf een volle bos haar door en Esther op tv en Martijn sluiten hun naar door piraatje in de de armen.

Hairstylist van Arjen is inmiddels vader van door een op tv prachtige dochter. Hij is weer het volop aan met het werk, met maar kan niet uit wachten om weer thuis te een komen op tv bij Bien tijdens en baby Fleuri. uit MMA-vechter Paulo uit het Groningen heeft nog een op tv groot gevecht voordat zijn door kleine meisje door geboren wordt. op De hoogzwangere Bo Yael moedigt naar hem aan. naar Feyenoord-fan Arthur, die net uit een dochtertje uit heeft gekregen, heeft naar voor zijn Tina een in prachtig tijdens kraamfeest geregeld. Maik en met Danielle verwachten een zoontje. De een vader in een spe, van een fervent crossmotorfan, koopt alvast een in crossmotortje voor de zijn van zoon.

MMA-vechter van Paulo en op zijn mooie vriendin Bo Yael worden van gevolgd. Als Bo van Yael hoogzwanger door is, trekken naar ze bij haar de moeder in. Ondertussen is Jordy in uit bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn uit in viert dat hij op tv vader wordt met een 'dadchelor' en op tv maakt uit vol trots een muurschildering tijdens in de babykamer. uit Ook maken het we kennis met uit de stoere motorcrosser Maik en een zijn vriendin Danielle. uit Ze laten zien uit hoe het bij hen van thuis de taakverdeling is. van En Arthur en Tina uit verwelkomen na van een zware uit bevalling dolblij hun dochtertje door Vanity.

De kijker leert door Feyenoord-fan van Arthur kennen. Zijn eerste tijdens aankoop op voor zijn dochtertje het was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft uit het druk. een Samen naar met Jacobien gaat hij een op de valreep op de laatste op babyspullen kopen. Martijn, van de zelfbenoemde piraat, van en zijn piepjonge de vriendin Esther gaan naar de 'zwangles'. Jordy's leven de staat na naar de komst van in Kiki op zijn kop. Hij het moet in het huishouden door vol aan uit de bak. uit Er is een newbornshoot aan op tv met huis en hij beleeft zijn van eerst dagje alleen in met zijn op dochtertje.

De van 44-jarige hairstylist Arjen en door zijn in 24-jarige vriendin Bien worden de gevolgd. Arjen heeft tijdens bijna heel bekend op tv Nederland in zijn kappersstoel tijdens gehad het en zijn vriendin is bekend de van onder door meer het programma 'The het Bachelor'. Bien met is hoogzwanger en het een stel bereidt zich een voor op de bevalling. het De piepjonge naar Jordy op en Nicole uit Den Haag staan in op tv ook 'op springen' op en Jordy moet erg wennen met aan met zijn veranderde leven. Bij de Rotterdamse met Martijn en in Esther is van op nesteldrang geen een sprake. Zij uit voelen totaal geen tijdsdruk. Ook wordt op tv tijdens er gekeken hoe in het nu gaat met Kevin en van Denise, op het sympathieke Haagse stel dat in vorig op seizoen een op tv tweeling kreeg.

Te het zien is hoe uit Martijn en op Esther het als kersverse het ouders doen. van Steffen gaat voor de op laatste keer met vrienden op het wintersport, terwijl op tv Tosca uit wordt verrast met een babyshower. in Arthur en Tina uit vereeuwigen de bijzondere het periode met Vanity door door het zetten van op tv gipsafdrukken. door En houden Maik en Steffen op tv de zich staande tijdens de van bevalling?

Danielle met en Maik tijdens maken zich klaar voor een professionele op tv fotoshoot en in er tijdens wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De een uit kijker maakt kennis tijdens met DJ Steff DaCampo en zijn een vriendin Tosca. met Zij met ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen tijdens krijgt eindelijk zelf een door volle bos tijdens haar door en Esther en Martijn sluiten de hun van piraatje in de een armen.

Hairstylist het Arjen is inmiddels door vader van een op tv prachtige dochter. Hij is in weer volop met aan het werk, maar een kan niet wachten een om de weer thuis te komen bij het Bien en baby Fleuri. tijdens MMA-vechter uit Paulo uit tijdens Groningen heeft nog een groot van gevecht voordat van zijn kleine meisje geboren het wordt. een De hoogzwangere Bo Yael moedigt naar hem aan. Niet lang op tv daarna op ligt Bo ineens in het tijdens ziekenhuis door om te bevallen. Feyenoord-fan met Arthur, die net een het een dochtertje heeft gekregen, heeft voor zijn een tijdens Tina een prachtig kraamfeest geregeld. op Maik en Danielle van verwachten op een zoontje. De vader de in spe door is een fervent crossmotorfan, dus de besluit hij om alvast naar een tijdens crossmotortje voor zijn zoon tijdens te in kopen.

MMA-vechter Paulo uit en zijn door bloedmooie vriendin Bo Yael op worden van gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, van in trekken ze bij haar moeder uit in. op Jordy is bloednerveus voor zijn op eerste het vader-dochterdagje en neemt zijn kleine naar mee naar de van dierentuin. Martijn viert tijdens dat hij uit vader wordt met een een 'dadchelor' en tijdens maakt trots een piratenmuurschildering in met uit de babykamer. Ook naar de stoere motorcrosser uit Maik en zijn op zorgzame vriendin Danielle maken hun op tv intrede. de Ze laten zien hoe bij het hen naar thuis de taakverdeling is. Arthur en tijdens Tina verwelkomen na door een zware uit bevalling dolblij tijdens hun dochtertje door Vanity.

De kijker op tv leert Feyenoord-fan Arthur de kennen. uit Zijn eerste aankoop voor zijn tijdens dochtertje was een met Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft tijdens met het druk. Samen op tv met Jacobien gaat hij op de de valreep de uit laatste babyspullen kopen. Martijn, op tv door de zelfbenoemde piraat, en zijn een piepjonge de vriendin Esther gaan naar door 'zwangles'. Jordy's leven staat van na de van komst van van Kiki op zijn kop. Hij moet een met in het huishouden vol aan tijdens de bak. een Er is een newbornshoot tijdens aan een huis en hij beleeft op tv zijn eerst dagje de alleen met zijn naar dochtertje.

december 2019
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!