Programma gemist?

Bobs van moeder, Lies, geeft Bob van en door Caya een privépufcursus. Ze uit is tenslotte ervaringsdeskundige na drie met bevallingen. Jeroen op verwent zijn dochtertje uit graag. Hij heeft een een heel bijzonder naar cadeau voor haar het besteld: naar een Ferrari! Niet om in naar te rijden, maar als met investering voor uit later. En een het is op tv zover: Kevin en Denise gaan trouwen op tv uit in het bijzijn van het hun tweeling, op tv Jean en Mason.

De de zwangerschap duurt Lara te op tv lang. een Ze gaat daarom naar het ziekenhuis uit met het in verzoek om met de bevalling in te met leiden. De gynaecoloog denkt in daar uit echter anders over. Als het door kleine een mannetje er eindelijk is, de staat er natuurlijk een als eerste een een fotoshoot op het programma. de Bert en met Anna doen ook van een zwangerschapsshoot. Bert de maakt zich met vooral druk op om een klein dingetje. Maria wil van in dat Jeroen meer ervaring met kinderen de krijgt en met vraagt hem uit op te passen op een het 2-jarige dochtertje van de een vriendin. Of een dat uit goed gaat, op tv is nog maar de op vraag.

We tijdens zien hoe Lara een van heus op draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. op Haar het vriend, Jarmillo, heeft het de taak met om deze naar het alle genodigden te brengen. Tony op tv en Stephanie zijn naar inmiddels van de trotse ouders van Jolie een en gaan met hun met dochter in een 'newbornshoot' doen. Verder gaat met Jeroen zonder Maria op tv op pad met om de ideale van 'ride' te een zoeken. Qua van kinderwagen dan. Ook uit maken we kennis met de jonge op Marin en Denise op tv van die worstelen met hun aanstaande van ouderschap.

We van maken kennis met tijdens Jeroen en Maria uit van Amsterdam. Het stel het leidt uit een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie van auto's. Jeroen naar vindt het naar nog wat de lastig om straks bij op tv de bevalling aanwezig te moeten in tijdens zijn. Glazenwasser Tony en op zijn boezemvriend van Percy worden door hun vriendinnen meegesleept de naar een van cursus naar 'hypnobirthing'. Je moet tijdens als aanstaande vader toch een tijdens beetje goed een beslagen ten ijs komen als uit je vrouw ligt met een te bevallen. Voor Kevin van en Denise uit op Den Haag is het een op met heftige tijd. Denise is in zwanger van een tweeling en van uit tegelijkertijd is Kevins vader ernstig ziek. op de Het is nog maar de naar vraag of hij uit de geboorte van zijn naar eerste kleinkinderen zal op tv op meemaken.

Te uit zien is uit hoe Martijn en op Esther het als uit kersverse ouders doen. het Steffen gaat voor de laatste een keer met vrienden op de wintersport, terwijl op tv Tosca wordt het verrast met een babyshower. Arthur met en Tina naar vereeuwigen de bijzondere periode uit met Vanity door door het zetten door van gipsafdrukken. En door houden met Maik en Steffen zich uit staande tijdens de een bevalling?

Danielle in en Maik op maken zich klaar voor een professionele de fotoshoot en op er wordt een gigantische op babyshower georganiseerd. De uit kijker maakt tijdens kennis met door DJ Steff DaCampo en de zijn vriendin Tosca. Zij een de ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt in eindelijk zelf tijdens een volle bos haar uit en Esther en tijdens Martijn sluiten op tv hun piraatje in in de de armen.

Hairstylist met Arjen is uit inmiddels vader van tijdens een prachtige dochter. Hij tijdens is weer volop door aan het werk, maar het kan naar niet wachten om weer thuis te het op tv komen bij Bien en baby Fleuri. het MMA-vechter Paulo uit op Groningen in heeft nog een in groot gevecht voordat zijn kleine in meisje de geboren wordt. De hoogzwangere Bo door Yael van moedigt hem aan. Feyenoord-fan naar Arthur, die net op een dochtertje heeft door gekregen, heeft voor zijn uit een Tina een prachtig kraamfeest geregeld. een Maik en Danielle met verwachten een door zoontje. De vader in naar spe, van een fervent crossmotorfan, op tv koopt alvast een in crossmotortje voor zijn met zoon.

MMA-vechter door Paulo en zijn mooie uit vriendin Bo door Yael worden gevolgd. Als Bo met op Yael hoogzwanger is, trekken ze bij op tv haar moeder naar in. van Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn op eerste uit vader-dochterdagje. Martijn uit viert dat hij vader wordt met op tv een 'dadchelor' een en maakt vol trots een een muurschildering in de de op tv babykamer. Ook maken een we kennis met de op stoere motorcrosser Maik en naar zijn vriendin Danielle. een een Ze laten zien op tv hoe bij hen thuis de uit taakverdeling is. op tv En Arthur op tv en Tina verwelkomen na een een zware bevalling dolblij in hun dochtertje een Vanity.

De door kijker leert naar Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn met eerste aankoop voor met zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. een Hairstylist Arjen een heeft het druk. op Samen met Jacobien door gaat hij tijdens op de valreep de laatste een babyspullen kopen. in Martijn, de uit zelfbenoemde piraat, en zijn uit piepjonge vriendin Esther gaan op naar een 'zwangles'. Jordy's leven naar staat na de komst van in uit Kiki op zijn op kop. Hij moet het in het huishouden vol uit aan de bak. Er de is een uit newbornshoot aan de huis en hij beleeft zijn van eerst dagje alleen met naar zijn uit dochtertje.

De van 44-jarige hairstylist tijdens Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien van worden gevolgd. Arjen het heeft bijna de heel bekend van Nederland in zijn kappersstoel de gehad en zijn tijdens vriendin is bekend op tv van het onder meer het op tv programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger tijdens uit en het stel bereidt zich in voor op de bevalling. in door De piepjonge Jordy naar en Nicole uit naar Den Haag staan ook 'op naar springen' en het Jordy moet erg door wennen aan met zijn veranderde leven. Bij de uit Rotterdamse Martijn op en Esther is van tijdens nesteldrang op geen sprake. Zij voelen totaal de geen tijdsdruk. uit Ook wordt een er gekeken hoe het met nu gaat in met Kevin en Denise, het in sympathieke op tv Haagse stel dat vorig seizoen een op tv tweeling een kreeg.

Te zien op is hoe Martijn en in Esther met het als van kersverse ouders doen. een Steffen gaat voor de laatste naar keer met vrienden het op het wintersport, terwijl Tosca wordt van verrast met een in babyshower. Arthur en de Tina vereeuwigen het de bijzondere periode met Vanity op door in het zetten van gipsafdrukken. de En houden Maik en Steffen in op tv zich staande tijdens de van bevalling?

Danielle en Maik uit maken zich klaar door voor een professionele van fotoshoot op en er op wordt een gigantische babyshower georganiseerd. op De kijker een maakt kennis met een DJ Steff DaCampo en zijn van een vriendin Tosca. Zij ondergaan op een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen in krijgt eindelijk van zelf een volle het bos haar met en Esther en Martijn uit sluiten hun piraatje op tv in de de armen.

Hairstylist uit Arjen is van inmiddels vader van een de prachtige dochter. Hij is weer op volop van aan het de werk, maar kan niet een wachten om weer thuis te op komen naar bij Bien uit en baby Fleuri. MMA-vechter in Paulo uit op tv Groningen heeft nog op tv een groot gevecht voordat zijn door kleine meisje geboren naar wordt. met De hoogzwangere Bo in Yael moedigt hem aan. Niet op lang op daarna ligt Bo ineens naar in het ziekenhuis om te de op bevallen. Feyenoord-fan Arthur, op tv die net een dochtertje tijdens heeft gekregen, heeft in voor zijn Tina een van prachtig kraamfeest geregeld. Maik naar en met Danielle verwachten een zoontje. De met vader in spe op is een fervent het met crossmotorfan, dus besluit hij om tijdens alvast een een crossmotortje voor de zijn zoon te met kopen.

MMA-vechter op Paulo en zijn op bloedmooie vriendin Bo het Yael worden gevolgd. van Als Bo Yael in hoogzwanger is, trekken ze bij van haar moeder de in. Jordy is bloednerveus in voor de zijn eerste door vader-dochterdagje en neemt een zijn kleine mee naar de naar dierentuin. Martijn viert naar dat hij vader op tv wordt met een van 'dadchelor' met en maakt trots een piratenmuurschildering de in de het babykamer. Ook de stoere het motorcrosser Maik op tv en zijn op tv zorgzame vriendin Danielle maken hun intrede. door Ze laten zien uit hoe bij hen op het thuis de taakverdeling is. de Arthur en Tina tijdens verwelkomen na een zware bevalling tijdens dolblij hun op dochtertje het Vanity.

De kijker leert het naar Feyenoord-fan Arthur kennen. met Zijn eerste aankoop door voor zijn dochtertje was van een Feyenoord-rompertje. uit Hairstylist Arjen heeft in het druk. Samen met Jacobien gaat de hij van op de valreep de laatste op tv van babyspullen kopen. Martijn, de op zelfbenoemde piraat, en zijn naar piepjonge vriendin Esther de gaan naar 'zwangles'. het Jordy's leven staat na door door de komst van Kiki op naar zijn kop. Hij van moet in het huishouden met vol aan op tv de bak. Er het is een naar newbornshoot aan huis en op tv hij beleeft met zijn eerst een dagje alleen met een zijn dochtertje.

maart 2018
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord