Programma gemist?

Bobs van moeder, Lies, geeft het Bob en Caya een privépufcursus. met Ze met is tenslotte ervaringsdeskundige na drie uit op bevallingen. Jeroen verwent zijn in dochtertje graag. door Hij heeft een heel bijzonder cadeau het de voor haar besteld: een met Ferrari! Niet het om in te de rijden, maar als door investering voor later. En het is naar zover: met Kevin en Denise gaan tijdens trouwen in in het bijzijn van hun tweeling, van op tv Jean en Mason.

De zwangerschap op duurt Lara te lang. uit Ze gaat het daarom door naar het ziekenhuis met het op tv verzoek om van de bevalling in te leiden. door van De gynaecoloog denkt daar op tv echter anders over. Als van het kleine op tv mannetje er eindelijk tijdens is, staat er een natuurlijk als op eerste een fotoshoot op de het programma. Bert en Anna uit doen van ook een door zwangerschapsshoot. Bert maakt zich vooral van druk om op tv een klein dingetje. uit Maria wil dat in Jeroen meer ervaring met de kinderen krijgt en vraagt met hem op te met passen op het tijdens 2-jarige dochtertje van uit een vriendin. tijdens Of dat goed met gaat, is op tv nog maar de uit vraag.

We op tv zien hoe Lara een heus op tv draaiboek voor het de bevalling heeft gemaakt. een Haar vriend, het Jarmillo, heeft de op tv taak om het deze naar tijdens alle genodigden te een brengen. Tony en Stephanie zijn de inmiddels de trotse op ouders de van Jolie en het gaan met hun dochter een met 'newbornshoot' doen. door Verder gaat Jeroen zonder Maria op tv door op pad om de ideale 'ride' van door te zoeken. Qua kinderwagen dan. Ook naar maken we kennis op door met de jonge Marin en op Denise die worstelen het met hun aanstaande de ouderschap.

We het maken kennis met Jeroen en op tv Maria uit het Amsterdam. Het stel tijdens leidt een de luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie het auto's. Jeroen door vindt het nog wat op tv lastig naar om straks bij de bevalling in aanwezig door te moeten met zijn. Glazenwasser Tony naar en zijn boezemvriend Percy worden tijdens door hun naar vriendinnen meegesleept naar een cursus het 'hypnobirthing'. in Je moet als aanstaande vader met toch een beetje tijdens goed beslagen de ten ijs komen als een je vrouw naar ligt te bevallen. het Voor Kevin en een Denise uit Den Haag uit het is het een heftige tijd. Denise naar is het zwanger van een tweeling naar en tegelijkertijd is op tv Kevins vader in ernstig ziek. Het is nog in maar de de vraag het of hij de geboorte door van zijn eerste naar kleinkinderen zal in meemaken.

Te uit zien is hoe Martijn en op op Esther het als in kersverse ouders doen. uit Steffen gaat voor de naar laatste keer naar met vrienden op wintersport, het terwijl Tosca wordt op tv verrast met een tijdens babyshower. Arthur en Tina de vereeuwigen de van bijzondere periode met naar Vanity door het zetten in van gipsafdrukken. En houden de Maik een en Steffen zich staande tijdens op tv de door bevalling?

Danielle de en Maik maken zich klaar het voor de een professionele fotoshoot en er tijdens naar wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De uit kijker maakt kennis door met op tv DJ Steff op DaCampo en zijn van vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. het Tophaarstylist op Arjen krijgt in eindelijk zelf een met volle bos haar en Esther een en Martijn sluiten hun uit piraatje in uit de in armen.

Hairstylist Arjen is uit inmiddels vader het van een prachtige de dochter. naar Hij is weer van volop aan het uit werk, maar kan niet wachten met om de weer thuis te komen naar bij Bien en baby met Fleuri. MMA-vechter Paulo uit in Groningen heeft in nog een groot uit gevecht voordat zijn door kleine meisje geboren het wordt. De hoogzwangere Bo op tv door Yael moedigt hem aan. Feyenoord-fan Arthur, tijdens die net in een dochtertje heeft naar gekregen, heeft in voor zijn Tina een op prachtig door kraamfeest geregeld. Maik en door Danielle verwachten de een zoontje. De op tv vader in spe, van een fervent crossmotorfan, koopt alvast een van crossmotortje voor met zijn op zoon.

MMA-vechter Paulo de en zijn mooie in vriendin Bo Yael op tv worden gevolgd. uit Als Bo Yael naar hoogzwanger is, trekken ze naar bij haar moeder op in. Ondertussen is in Jordy bloednerveus uit voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn met viert dat in hij een vader wordt met een 'dadchelor' het en maakt vol van trots een muurschildering naar in de in babykamer. Ook het maken we kennis met tijdens de stoere een motorcrosser Maik en zijn uit vriendin Danielle. Ze laten zien op tv in hoe bij hen thuis de taakverdeling door is. op tv En Arthur en Tina verwelkomen van na een zware door bevalling dolblij hun op op tv dochtertje Vanity.

De kijker leert een Feyenoord-fan Arthur kennen. tijdens met Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje uit was een op Feyenoord-rompertje. uit Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen door met Jacobien op gaat hij op de de valreep de laatste het op babyspullen kopen. Martijn, de zelfbenoemde piraat, met en door zijn piepjonge vriendin van Esther gaan naar 'zwangles'. op Jordy's leven van staat na de komst de van Kiki op uit zijn kop. Hij moet op in het de huishouden vol aan de in bak. Er is uit op tv een newbornshoot aan huis door en hij beleeft zijn eerst op dagje op alleen met zijn van dochtertje.

De van 44-jarige hairstylist Arjen en zijn op 24-jarige de vriendin Bien worden gevolgd. het Arjen heeft bijna heel de bekend Nederland in op tv zijn op tv kappersstoel gehad en het zijn vriendin is met bekend van onder van meer het programma 'The Bachelor'. met naar Bien is hoogzwanger en met het stel bereidt in zich voor door op de bevalling. op De piepjonge Jordy op en Nicole uit Den Haag het staan op tv ook 'op springen' en Jordy moet het erg wennen met aan zijn op veranderde leven. in Bij de Rotterdamse Martijn en Esther een is van nesteldrang een geen sprake. het Zij voelen door totaal geen het tijdsdruk. Ook wordt er gekeken hoe op het nu gaat van door met Kevin en Denise, uit het sympathieke tijdens Haagse stel dat vorig seizoen een tijdens tweeling op kreeg.

Te op tv zien is hoe het Martijn en Esther tijdens het als kersverse ouders met doen. Steffen naar gaat voor naar de laatste keer het met vrienden op een wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met tijdens een babyshower. op Arthur en Tina op vereeuwigen de bijzondere periode tijdens met Vanity de door het zetten het van in gipsafdrukken. En houden Maik van en Steffen zich staande tijdens op tv tijdens de bevalling?

Danielle uit en Maik op tv maken zich klaar voor een door professionele fotoshoot en er op tv wordt een het gigantische babyshower georganiseerd. De met kijker maakt uit kennis met DJ Steff op tv DaCampo en het zijn vriendin met Tosca. Zij ondergaan een met zwangerschapsmassage. naar Tophaarstylist Arjen krijgt tijdens eindelijk zelf een volle bos naar haar en Esther en naar op tv Martijn sluiten hun piraatje in de op uit armen.

Hairstylist door Arjen is inmiddels vader op tv van een prachtige van dochter. Hij op tv is weer het volop aan het werk, maar naar kan niet een wachten om weer een thuis te komen de bij Bien en baby naar Fleuri. MMA-vechter Paulo uit uit Groningen heeft nog met het een groot gevecht voordat zijn uit kleine meisje geboren wordt. tijdens De hoogzwangere Bo van van Yael moedigt hem aan. Niet de lang daarna ligt Bo van ineens in door het ziekenhuis om te in de bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net een met dochtertje heeft op tv gekregen, naar heeft voor zijn Tina naar een prachtig kraamfeest op geregeld. Maik en in Danielle verwachten een zoontje. De in van vader in spe naar is een fervent crossmotorfan, dus besluit het hij op om alvast een in crossmotortje voor zijn zoon te op tv met kopen.

MMA-vechter met Paulo en zijn op bloedmooie vriendin door Bo Yael worden gevolgd. naar Als Bo Yael naar hoogzwanger is, trekken het ze bij haar moeder door in. tijdens Jordy is bloednerveus voor zijn eerste in vader-dochterdagje en neemt naar zijn kleine mee een naar de in dierentuin. Martijn viert dat tijdens hij vader wordt door met een met 'dadchelor' uit en maakt trots een piratenmuurschildering door in de babykamer. Ook naar de stoere motorcrosser de met Maik en zijn zorgzame tijdens vriendin Danielle maken op hun intrede. Ze laten zien door hoe de bij hen thuis de taakverdeling door is. Arthur en met Tina verwelkomen na naar een naar zware bevalling dolblij hun dochtertje op tv door Vanity.

De de kijker leert Feyenoord-fan een Arthur kennen. Zijn eerste op aankoop voor zijn dochtertje een was een Feyenoord-rompertje. uit Hairstylist in Arjen heeft het druk. Samen een met de Jacobien gaat hij de op de naar valreep de laatste babyspullen op kopen. Martijn, de de zelfbenoemde piraat, en zijn piepjonge in vriendin de Esther gaan naar op tv 'zwangles'. Jordy's leven staat tijdens na met de komst van Kiki op in zijn kop. Hij uit moet in het uit huishouden vol aan de de bak. Er naar is een een newbornshoot aan huis en hij naar beleeft op tv zijn eerst dagje op alleen met zijn het dochtertje.

december 2018
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord