Programma gemist?

Bobs tijdens moeder, Lies, geeft met Bob en een Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte het naar ervaringsdeskundige na drie bevallingen. op Jeroen verwent zijn dochtertje in graag. Hij heeft de een heel tijdens bijzonder cadeau voor haar besteld: een een Ferrari! de Niet tijdens om in te rijden, met maar als investering voor later. in naar En het is zover: met Kevin en op tv Denise gaan trouwen in het bijzijn op van hun tweeling, het in Jean en Mason.

De zwangerschap duurt op tv Lara van te lang. Ze door gaat daarom naar het ziekenhuis op tv met uit het verzoek naar om de bevalling van in te leiden. De het gynaecoloog denkt daar echter van anders over. Als op tv het in kleine mannetje er eindelijk van is, staat er natuurlijk als een een eerste een fotoshoot naar op het programma. Bert naar en Anna doen ook met een zwangerschapsshoot. Bert maakt uit zich de vooral druk om een het klein dingetje. Maria een wil dat Jeroen in meer ervaring het met kinderen naar krijgt en vraagt in hem op te passen op uit het 2-jarige dochtertje van naar een vriendin. Of het dat goed gaat, van is nog van maar de met vraag.

We zien hoe naar Lara van een heus draaiboek voor met de bevalling heeft in gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, tijdens heeft de taak uit om deze het naar alle met genodigden te brengen. door Tony en Stephanie zijn inmiddels naar de trotse ouders van van Jolie en het door gaan met hun van dochter een 'newbornshoot' doen. Verder tijdens gaat Jeroen zonder Maria naar op pad het om de door ideale 'ride' te de zoeken. Qua kinderwagen een dan. Ook met maken we kennis van met de jonge Marin en door Denise een die worstelen met hun aanstaande van ouderschap.

We maken kennis door met Jeroen van en Maria naar uit Amsterdam. door Het stel leidt een op tv luxeleventje, vol snoepreisjes en tijdens mooie auto's. Jeroen naar vindt op tv het nog wat tijdens lastig om straks bij de naar bevalling uit aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony op tv en zijn naar boezemvriend Percy met worden door een hun vriendinnen meegesleept naar tijdens een cursus uit 'hypnobirthing'. Je moet in als aanstaande vader toch een beetje de goed beslagen ten de ijs komen een als op je vrouw ligt op tv te bevallen. Voor de Kevin en Denise een uit Den Haag is het een uit heftige tijd. Denise een op is zwanger van een het tweeling en tegelijkertijd is de Kevins vader van ernstig ziek. uit Het is nog uit maar de vraag of hij door de geboorte in van zijn eerste door kleinkinderen zal de meemaken.

Te uit zien is op hoe Martijn en de Esther het als kersverse ouders doen. van het Steffen gaat voor de met laatste keer met vrienden op met wintersport, terwijl op tv Tosca wordt tijdens verrast met een babyshower. Arthur naar van en Tina vereeuwigen de bijzondere op periode met een Vanity door het zetten met van uit gipsafdrukken. En houden Maik en Steffen op op tv zich staande tijdens de een bevalling?

Danielle en Maik het maken zich klaar van de voor een professionele fotoshoot en naar er wordt naar een gigantische babyshower georganiseerd. De een kijker in maakt kennis met een DJ Steff een DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij van ondergaan een zwangerschapsmassage. naar Tophaarstylist Arjen krijgt op tv uit eindelijk zelf een volle bos door haar en Esther de en Martijn sluiten hun de piraatje in de door op tv armen.

Hairstylist Arjen is uit inmiddels vader van een een op prachtige dochter. Hij op tv is weer het volop aan het werk, maar door kan niet wachten in om weer een thuis te komen bij op Bien en baby Fleuri. door MMA-vechter Paulo uit het Groningen heeft het nog met een groot gevecht voordat zijn op tv kleine meisje met geboren wordt. De hoogzwangere Bo op Yael moedigt hem van aan. Feyenoord-fan Arthur, het die net een tijdens dochtertje heeft het gekregen, heeft voor met zijn Tina een van prachtig kraamfeest geregeld. van Maik en Danielle op tv verwachten in een zoontje. De vader in spe, met een fervent tijdens crossmotorfan, van koopt alvast een crossmotortje voor tijdens zijn met zoon.

MMA-vechter in Paulo en zijn mooie met vriendin naar Bo Yael worden gevolgd. Als Bo door de Yael hoogzwanger is, trekken ze een bij haar moeder tijdens in. Ondertussen is Jordy op tv bloednerveus voor zijn met eerste een vader-dochterdagje. Martijn een viert dat hij vader wordt met van een 'dadchelor' en door maakt van vol trots een muurschildering van in de van babykamer. Ook maken met we kennis met de stoere van motorcrosser Maik van en zijn door vriendin Danielle. Ze laten naar zien de hoe bij hen in thuis de taakverdeling op tv is. En Arthur en Tina verwelkomen in na tijdens een zware door bevalling dolblij hun dochtertje uit Vanity.

De kijker in leert Feyenoord-fan Arthur kennen. uit in Zijn eerste aankoop voor de zijn dochtertje was een de Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen van heeft de het druk. Samen tijdens met Jacobien gaat hij op de door valreep de met laatste babyspullen kopen. het Martijn, de zelfbenoemde piraat, uit op tv en zijn piepjonge een vriendin Esther gaan tijdens naar 'zwangles'. Jordy's leven op tv staat na het de komst van Kiki op zijn het op tv kop. Hij moet in het huishouden tijdens vol op tv aan de bak. Er op is een newbornshoot van aan huis en hij de beleeft naar zijn eerst dagje alleen met het zijn in dochtertje.

De het 44-jarige hairstylist Arjen en zijn uit 24-jarige van vriendin Bien worden door gevolgd. Arjen heeft bijna heel de bekend Nederland een in uit zijn kappersstoel gehad naar en zijn vriendin is bekend van met onder in meer het programma op tv 'The Bachelor'. Bien is van hoogzwanger en door het stel bereidt zich door voor het op de bevalling. De door piepjonge Jordy en Nicole met uit Den Haag tijdens staan ook 'op uit springen' in en Jordy moet erg wennen aan tijdens tijdens zijn veranderde leven. Bij de de Rotterdamse het Martijn en Esther is van nesteldrang door geen het sprake. Zij voelen door totaal geen tijdsdruk. Ook wordt in er gekeken hoe het het nu gaat naar met Kevin en het Denise, uit het sympathieke met Haagse stel dat vorig seizoen een op tweeling de kreeg.

Te van zien is hoe uit Martijn en in Esther het als kersverse ouders met doen. Steffen gaat voor een uit de laatste keer met door vrienden op wintersport, de terwijl Tosca wordt verrast met met een een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen een de met bijzondere periode met Vanity op door het zetten van de gipsafdrukken. En in houden Maik en door Steffen zich staande tijdens tijdens met de bevalling?

Danielle en naar Maik maken zich met klaar voor het een professionele fotoshoot en naar er wordt een op tv gigantische uit babyshower georganiseerd. De kijker in maakt kennis met in DJ Steff DaCampo uit en zijn vriendin tijdens Tosca. Zij ondergaan uit een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist tijdens Arjen krijgt eindelijk zelf een van volle bos tijdens haar en Esther in en Martijn sluiten de hun piraatje door in de door armen.

Hairstylist Arjen de is inmiddels vader op van een op tv prachtige dochter. het Hij is weer volop op tv aan het in werk, maar kan niet wachten op tv om weer thuis de te komen van bij Bien en van baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit in Groningen heeft nog het een groot gevecht het voordat naar zijn kleine meisje een geboren wordt. De hoogzwangere Bo tijdens tijdens Yael moedigt hem aan. Niet lang van op tv daarna ligt Bo ineens in naar het ziekenhuis naar om te in bevallen. Feyenoord-fan Arthur, die net op tv een naar dochtertje heeft gekregen, heeft voor uit zijn Tina een prachtig op tv kraamfeest geregeld. op tv Maik en tijdens Danielle verwachten een zoontje. De van vader in spe op is van een fervent naar crossmotorfan, dus besluit hij om in alvast een een crossmotortje voor zijn zoon te op een kopen.

MMA-vechter Paulo en door zijn bloedmooie van vriendin Bo Yael in worden gevolgd. op tv Als Bo Yael hoogzwanger het is, op trekken ze bij haar moeder in. in Jordy op tv is bloednerveus uit voor zijn eerste van vader-dochterdagje en neemt van zijn kleine mee naar naar de dierentuin. Martijn viert uit dat hij tijdens vader wordt met een tijdens 'dadchelor' en maakt uit trots een van piratenmuurschildering in de babykamer. de Ook de stoere motorcrosser door Maik en met zijn zorgzame vriendin Danielle in maken hun in intrede. Ze laten zien op tv hoe bij uit hen thuis de het taakverdeling is. Arthur en uit Tina het verwelkomen na een zware een bevalling dolblij hun dochtertje een door Vanity.

De de kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. naar het Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje op was op tv een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen het heeft het druk. Samen van met Jacobien op tv gaat hij op door de valreep de laatste naar in babyspullen kopen. Martijn, de zelfbenoemde door piraat, en op zijn piepjonge vriendin Esther gaan uit naar 'zwangles'. Jordy's de leven naar staat na de komst van met tijdens Kiki op zijn kop. Hij de moet in het de huishouden vol naar aan de bak. Er is naar een met newbornshoot aan huis en hij in beleeft op tv zijn eerst dagje alleen met door op tv zijn dochtertje.

juni 2018
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord