Programma gemist?

Bobs op tv moeder, Lies, geeft Bob en het Caya door een privépufcursus. uit Ze is tenslotte ervaringsdeskundige tijdens na drie bevallingen. het Jeroen verwent zijn van dochtertje graag. door Hij heeft een heel bijzonder cadeau uit tijdens voor haar besteld: in een Ferrari! Niet de om in te rijden, tijdens maar als investering voor later. met En het met is zover: door Kevin en Denise gaan trouwen op in naar het bijzijn uit van hun tweeling, een Jean en Mason.

De naar zwangerschap duurt tijdens Lara te lang. op Ze gaat daarom het naar het ziekenhuis uit met het verzoek op om de bevalling tijdens in te leiden. De tijdens gynaecoloog denkt daar door echter anders over. door Als het kleine mannetje een er uit eindelijk is, staat er natuurlijk als een eerste een fotoshoot op op het in programma. door Bert en Anna met doen ook een zwangerschapsshoot. Bert maakt door zich vooral druk in om een uit klein in dingetje. Maria wil de dat Jeroen meer ervaring uit met kinderen van krijgt en vraagt hem op met te passen op het naar 2-jarige dochtertje van van een naar vriendin. Of dat goed uit gaat, tijdens is nog maar de tijdens vraag.

We zien uit hoe Lara met een heus draaiboek voor een de bevalling heeft gemaakt. op tv Haar uit vriend, Jarmillo, door heeft de taak om van deze naar alle een genodigden te brengen. Tony en de Stephanie zijn inmiddels op tv door de trotse ouders van van Jolie en op gaan met hun naar dochter een 'newbornshoot' doen. Verder de gaat Jeroen zonder Maria een op pad het om tijdens de ideale 'ride' te zoeken. Qua de met kinderwagen dan. Ook maken uit we kennis met de jonge naar Marin en het Denise die worstelen het met de hun aanstaande ouderschap.

We tijdens maken kennis met met Jeroen en Maria met uit Amsterdam. de Het stel leidt met een luxeleventje, vol snoepreisjes op en mooie auto's. de Jeroen vindt naar het nog wat lastig om straks tijdens bij de tijdens bevalling aanwezig te moeten uit zijn. op Glazenwasser Tony het en zijn boezemvriend Percy worden met door hun vriendinnen meegesleept tijdens naar een in cursus 'hypnobirthing'. Je moet in als aanstaande vader met het toch een beetje uit goed beslagen ten ijs komen als uit de je vrouw ligt te bevallen. tijdens Voor Kevin en Denise het op uit Den Haag in is het een heftige het tijd. Denise is in zwanger van een een tweeling en tegelijkertijd is door Kevins het vader ernstig ziek. Het door is nog van maar de vraag of het hij de geboorte van op zijn eerste kleinkinderen de zal tijdens meemaken.

Te de zien is naar hoe Martijn en Esther het een als kersverse ouders naar doen. Steffen van gaat voor met de laatste keer met vrienden een op wintersport, op terwijl Tosca wordt verrast op tv met de een babyshower. Arthur en Tina een vereeuwigen de bijzondere periode tijdens met een Vanity door het met zetten van gipsafdrukken. op En houden Maik en Steffen tijdens zich staande tijdens op tv de van bevalling?

Danielle en Maik met maken zich op klaar voor op een professionele fotoshoot en er een wordt een door gigantische babyshower in georganiseerd. De kijker maakt kennis van met met DJ Steff DaCampo en zijn tijdens vriendin Tosca. Zij uit ondergaan op een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt tijdens eindelijk zelf de een volle bos in haar en Esther met en tijdens Martijn sluiten hun piraatje van in de van armen.

Hairstylist het Arjen is inmiddels vader van een van een prachtige dochter. Hij is op tv weer door volop aan het werk, maar kan van niet het wachten om met weer thuis te komen bij Bien uit en baby de Fleuri. MMA-vechter Paulo uit van van Groningen heeft nog een groot naar gevecht voordat in zijn kleine meisje de geboren wordt. De hoogzwangere tijdens Bo uit Yael moedigt hem aan. Feyenoord-fan op tv Arthur, het die net een dochtertje heeft van gekregen, heeft voor in zijn het Tina een prachtig kraamfeest op geregeld. Maik op tv en Danielle verwachten een tijdens zoontje. De vader op in spe, een van fervent crossmotorfan, koopt alvast op tv een crossmotortje voor zijn met een zoon.

MMA-vechter tijdens Paulo en uit zijn mooie vriendin Bo Yael worden de naar gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, het trekken ze door bij haar moeder de in. Ondertussen is Jordy van naar bloednerveus voor zijn een eerste vader-dochterdagje. Martijn naar viert dat hij het vader wordt met het een 'dadchelor' en maakt vol het trots een muurschildering de in de babykamer. Ook van maken we kennis naar met tijdens de stoere motorcrosser Maik en de zijn vriendin Danielle. de Ze tijdens laten zien hoe op bij hen thuis het de taakverdeling met is. En Arthur en Tina verwelkomen de na met een zware bevalling dolblij de hun dochtertje tijdens Vanity.

De kijker leert een door Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste van aankoop voor op zijn dochtertje was een de Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen met heeft het druk. Samen op tv met Jacobien het gaat hij op uit de valreep met de laatste op tv babyspullen kopen. Martijn, de zelfbenoemde de piraat, en zijn op piepjonge vriendin Esther op tv gaan van naar 'zwangles'. Jordy's leven staat de na de in komst van Kiki op zijn het kop. Hij de moet in het huishouden in vol aan de de bak. Er is uit een newbornshoot aan door huis en hij op beleeft zijn eerst door de dagje alleen met door zijn dochtertje.

De 44-jarige in hairstylist Arjen en zijn van 24-jarige vriendin het Bien worden gevolgd. tijdens Arjen tijdens heeft bijna heel bekend Nederland het in naar zijn kappersstoel gehad en zijn uit vriendin in is bekend van onder door meer het programma 'The een Bachelor'. naar Bien is hoogzwanger naar en het stel bereidt van zich voor een op de bevalling. De door piepjonge Jordy uit en Nicole uit Den van Haag staan ook 'op op tv springen' en naar Jordy moet op tv erg wennen aan op tv zijn veranderde leven. in Bij de Rotterdamse Martijn tijdens en Esther is van in nesteldrang geen het sprake. Zij voelen totaal geen van tijdsdruk. Ook wordt uit naar er gekeken hoe de het nu gaat met Kevin en tijdens Denise, het het sympathieke Haagse stel dat op tv vorig seizoen tijdens een de tweeling kreeg.

Te zien naar is hoe Martijn van en Esther het als door kersverse door ouders doen. Steffen gaat tijdens voor tijdens de laatste keer met vrienden op op tv wintersport, terwijl de Tosca door wordt verrast met een naar babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen op tv de naar bijzondere periode met op Vanity door het een zetten van gipsafdrukken. En houden in naar Maik en Steffen zich in staande tijdens de het bevalling?

Danielle uit en Maik uit maken zich klaar voor een de professionele fotoshoot en er op tv wordt een de gigantische babyshower georganiseerd. De tijdens kijker uit maakt kennis in met DJ Steff DaCampo naar en zijn vriendin naar Tosca. Zij ondergaan door een zwangerschapsmassage. Tophaarstylist Arjen krijgt van eindelijk de zelf een met volle bos haar en Esther en uit Martijn sluiten hun een piraatje in naar de op tv armen.

Hairstylist Arjen een is naar inmiddels vader van een prachtige dochter. een Hij tijdens is weer volop aan het de werk, maar kan in in niet wachten om weer thuis op tv te komen bij Bien in en baby Fleuri. de MMA-vechter uit Paulo uit Groningen heeft nog op een van groot gevecht voordat het zijn kleine meisje geboren wordt. het De hoogzwangere de Bo uit Yael moedigt hem aan. een Niet lang daarna ligt uit Bo naar ineens in het ziekenhuis om een te bevallen. op tv Feyenoord-fan Arthur, op tv die net een dochtertje heeft gekregen, door heeft voor zijn op Tina een prachtig in kraamfeest geregeld. door Maik naar en Danielle verwachten door een zoontje. De vader in spe de is een naar fervent crossmotorfan, dus besluit met hij om alvast van een naar crossmotortje voor zijn door zoon te een kopen.

MMA-vechter op tv Paulo en zijn naar bloedmooie vriendin Bo Yael op tv worden gevolgd. Als Bo in Yael hoogzwanger van is, trekken ze met bij haar een moeder in. Jordy op tv is bloednerveus van voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt van naar zijn kleine mee naar de naar dierentuin. Martijn van viert dat hij vader wordt door met een een 'dadchelor' op en maakt trots een piratenmuurschildering in het de op tv babykamer. Ook de stoere tijdens motorcrosser Maik tijdens en zijn zorgzame met vriendin Danielle maken door hun intrede. Ze laten zien tijdens hoe bij hen door thuis de taakverdeling door een is. Arthur en Tina verwelkomen na uit een zware bevalling met dolblij hun een dochtertje het Vanity.

De kijker leert tijdens Feyenoord-fan Arthur uit kennen. Zijn eerste aankoop door tijdens voor zijn dochtertje was een een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen het heeft het druk. een Samen op met Jacobien gaat hij van op de valreep de de laatste babyspullen kopen. op Martijn, het de zelfbenoemde piraat, en zijn de piepjonge vriendin op tv Esther gaan naar in 'zwangles'. Jordy's de leven staat na de komst het van Kiki op met zijn het kop. Hij moet het in het huishouden vol aan het de bak. op tv Er is een newbornshoot het aan huis en met hij het beleeft zijn eerst dagje alleen met op tv zijn tijdens dochtertje.

september 2018
31-08-2017 22:36

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Bobs moeder, Lies, geeft Bob en Caya een privépufcursus. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Jeroen verwent zijn dochtertje graag. Hij heeft een heel bijzonder cadeau voor haar besteld: een Ferrari! Niet om in te rijden...

24-08-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

De zwangerschap duurt Lara te lang. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. De gynaecoloog denkt daar echter anders over. Als het kleine mannetje er eindelijk is, staat er natuurlijk als eerste een f...

17-08-2017 22:36

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Haar vriend, Jarmillo, heeft de taak om deze naar alle genodigden te brengen. Tony en Stephanie zijn inmiddels de trotse ouders van Jolie en gaan met hun dochter een 'newb...

10-08-2017 22:33

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

We maken kennis met Jeroen en Maria uit Amsterdam. Het stel leidt een luxeleventje, vol snoepreisjes en mooie auto's. Jeroen vindt het nog wat lastig om straks bij de bevalling aanwezig te moeten zijn. Glazenwasser Tony en zijn boezemvriend...

03-08-2017 22:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

27-07-2017 22:34

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

20-07-2017 22:32

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

13-07-2017 22:31

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn mooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Ondertussen is Jordy bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje. Martijn viert dat hij vader wordt met een 'da...

06-07-2017 22:31

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

29-06-2017 22:34

Afl. 1

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 1

De 44-jarige hairstylist Arjen en zijn 24-jarige vriendin Bien worden gevolgd. Arjen heeft bijna heel bekend Nederland in zijn kappersstoel gehad en zijn vriendin is bekend van onder meer het programma 'The Bachelor'. Bien is hoogzwanger en...

19-04-2016 21:32

Afl. 6

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 6

Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen. Steffen gaat voor de laatste keer met vrienden op wintersport, terwijl Tosca wordt verrast met een babyshower. Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Vanity door ...

12-04-2016 21:31

Afl. 5

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 5

Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd. De kijker maakt kennis met DJ Steff DaCampo en zijn vriendin Tosca. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage. Tophaarstyl...

05-04-2016 20:31

Afl. 4

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 4

Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter. Hij is weer volop aan het werk, maar kan niet wachten om weer thuis te komen bij Bien en baby Fleuri. MMA-vechter Paulo uit Groningen heeft nog een groot gevecht voordat zijn k...

29-03-2016 21:29

Afl. 3

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 3

MMA-vechter Paulo en zijn bloedmooie vriendin Bo Yael worden gevolgd. Als Bo Yael hoogzwanger is, trekken ze bij haar moeder in. Jordy is bloednerveus voor zijn eerste vader-dochterdagje en neemt zijn kleine mee naar de dierentuin. Martijn ...

22-03-2016 21:33

Afl. 2

Kerels Met Een Kleintje - Afl. 2

De kijker leert Feyenoord-fan Arthur kennen. Zijn eerste aankoop voor zijn dochtertje was een Feyenoord-rompertje. Hairstylist Arjen heeft het druk. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Martijn, de zelfben...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerels Met Een Kleintje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerels Met Een Kleintje bij Kerels Met Een Kleintje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerels Met Een Kleintje. Heb je een uitzending van Kerels Met Een Kleintje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerels Met Een Kleintje gemist

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Alleen staat dit keer niet de moeder, maar de aanstaande vader centraal. Hoe bereiden de mannen zich voor op de komst van hun baby? Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling. Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Zitten ze op een roze wolk of vinden ze de gebroken nachten, vieze luiers en het babygehuil zwaarder dan verwacht?

Uitzending gemist van Kerels Met Een Kleintje? Hier kun je alle uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord