Programma gemist?

Alles door komt samen: in livetelevisie, debatteren via internet, online uit stemmen een en meningen geven via Twitter het en de uit webcam. Over hippe moslima's. De op stelling is: op Hippe een moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, uit strakke door leggings, sieraden en... een hoofddoek? in Als het moslima moet je de je toch bedekken om mannen niet het met te verleiden? Kan make-up en van sexy kleding dan uit wel, of is dat uit hypocriet? Daarover in gaat Giel het hebben op met de door traditionele moslima tijdens Doenja Kors (19) die op de kledingeisen van de in Koran strikt naleeft met en de de trendy moslima Nawal met Mohamed (24). in Presentatie: Giel in Beelen.

Alles op komt samen: livetelevisie, tijdens debatteren via de internet, online stemmen tijdens en meningen geven via Twitter uit en de webcam. Over uit het van meest populaire sociale netwerk van op Nederland op van het internet met op de van discussie: Ik hyve door dus ik besta. Voor het miljoenen mensen is het aantal met vrienden op tv op hyves een hypermodern in statussymbool. Jong van en oud tijdens 'zit' op hyves om zoveel mogelijk tijdens vrienden met te verzamelen en gooien alle een details van tijdens hun leven op tijdens het net. op Het eerste een wat ze doen als uit ze opstaan is hun in hyves checken tijdens en krabbelen. Waarom? door Waar komt deze op tv behoefte vandaan? Is in dit oké of een misschien niet? Giel gaat op tv de de discussie aan met in überhyver Jennifer Delano naar (24) en de oprichter in van onthyven.nl op tv Ricardo Thomas (24). Jennifer heeft in bijna 3000 'vrienden' op op op hyves en Ricardo wil tijdens mensen op op hun hyvesverslaving wijzen en ze onthyven. naar Presentatie: een Giel Beelen.

maart 2021
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!