Programma gemist?

Alles komt de samen: op livetelevisie, debatteren via internet, online van stemmen en meningen geven met via Twitter in en in de webcam. Over hippe van moslima's. De stelling door is: Hippe met moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke een leggings, sieraden naar en... een de hoofddoek? Als de moslima moet je je toch bedekken een om mannen niet de op tv te verleiden? Kan make-up en tijdens sexy op tv kleding dan wel, of is in dat hypocriet? Daarover op tv gaat een Giel het hebben met de traditionele tijdens moslima Doenja een Kors (19) de die de kledingeisen van het de tijdens Koran strikt naleeft en op tv de trendy moslima Nawal door Mohamed uit (24). Presentatie: Giel een Beelen.

Alles komt samen: met op livetelevisie, debatteren via internet, online uit stemmen en de meningen geven via op tv Twitter en het de webcam. Over door het meest populaire met sociale netwerk van Nederland van op het internet met de van discussie: Ik door hyve dus op tv ik besta. het Voor miljoenen mensen is het van aantal vrienden op met hyves een in hypermodern statussymbool. Jong naar en oud een 'zit' op hyves om op tv zoveel mogelijk vrienden te verzamelen naar de en gooien alle details het van hun een leven op het net. Het door eerste wat ze tijdens doen als naar ze opstaan is hun hyves op checken en krabbelen. op tv Waarom? Waar komt uit deze behoefte vandaan? uit Is het dit oké of misschien in niet? Giel gaat de met van discussie aan met überhyver Jennifer Delano naar (24) een en de oprichter van het onthyven.nl met Ricardo Thomas (24). Jennifer met heeft bijna 3000 naar 'vrienden' op door hyves en Ricardo wil naar mensen op hun in hyvesverslaving wijzen en uit ze onthyven. Presentatie: het Giel Beelen.

juni 2021
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!