Programma gemist?

Alles komt samen: een livetelevisie, tijdens debatteren via internet, online door stemmen met en meningen geven via Twitter tijdens en de webcam. op tv Over van hippe moslima's. De stelling op tv is: Hippe moslima's zijn hypocriet. van Make-up, rokjes, het strakke leggings, sieraden een en... door een hoofddoek? Als moslima de moet je je toch op bedekken om mannen met niet met te verleiden? Kan make-up en sexy uit kleding dan wel, met of met is dat hypocriet? Daarover van gaat Giel het hebben met met de traditionele de moslima door Doenja Kors op (19) die de kledingeisen van de naar Koran strikt naleeft de en de een trendy moslima op tv Nawal Mohamed naar (24). Presentatie: Giel de Beelen.

Alles komt uit samen: de livetelevisie, debatteren via internet, online het stemmen en een meningen geven het via Twitter en de in webcam. Over het naar meest populaire sociale netwerk van de Nederland op het een internet met de op het discussie: Ik hyve dus ik met besta. op Voor miljoenen mensen is het het aantal van vrienden op hyves een uit hypermodern statussymbool. Jong en op oud 'zit' op hyves in naar om zoveel mogelijk vrienden te tijdens verzamelen en gooien alle een details een van hun met leven op het net. Het van eerste wat ze naar doen als ze opstaan op is in hun hyves in checken en krabbelen. Waarom? Waar het komt deze de behoefte vandaan? Is dit oké het of misschien niet? de Giel op tv gaat de discussie tijdens aan met überhyver Jennifer tijdens Delano (24) op tv en de oprichter uit van onthyven.nl Ricardo Thomas de (24). Jennifer heeft bijna met 3000 'vrienden' op naar hyves en een Ricardo wil tijdens mensen op hun hyvesverslaving op wijzen en op ze onthyven. Presentatie: Giel uit Beelen.

mei 2020
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!