Programma gemist?

Alles komt samen: een livetelevisie, debatteren via uit internet, van online stemmen en meningen geven op tv via Twitter en uit de webcam. tijdens Over hippe moslima's. De op stelling tijdens is: Hippe moslima's zijn in hypocriet. Make-up, rokjes, strakke in leggings, sieraden en... naar een met hoofddoek? Als moslima moet je door je op tv toch bedekken naar om mannen niet te verleiden? op Kan door make-up en sexy kleding dan wel, op tv of naar is dat de hypocriet? Daarover gaat Giel het hebben op van met de traditionele op tv moslima Doenja Kors op tv (19) die de kledingeisen van de in op tv Koran strikt naleeft en de trendy op op moslima Nawal Mohamed (24). Presentatie: Giel door uit Beelen.

Alles in komt samen: op livetelevisie, debatteren via internet, het online stemmen en meningen geven naar door via Twitter en de door webcam. Over het meest populaire in sociale netwerk van naar Nederland op het het internet met de met discussie: Ik door hyve dus het ik besta. Voor miljoenen op tv mensen is het de aantal in vrienden op hyves op tv een hypermodern statussymbool. Jong en een oud van 'zit' op hyves om op tv zoveel mogelijk vrienden te op verzamelen tijdens en gooien alle details van met hun leven op het op tv net. Het van eerste wat op tv ze doen als op tv ze opstaan is hun hyves op checken en op krabbelen. Waarom? Waar komt uit deze behoefte uit vandaan? een Is dit oké of misschien niet? tijdens van Giel gaat de discussie een aan met überhyver Jennifer het Delano (24) uit en de oprichter door van onthyven.nl Ricardo met Thomas (24). op tv Jennifer heeft bijna 3000 'vrienden' een op hyves en Ricardo van wil mensen op op tv de hun hyvesverslaving wijzen en van ze onthyven. tijdens Presentatie: Giel Beelen.

december 2021
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!