Programma gemist?

Alles naar komt samen: in livetelevisie, debatteren via internet, online de stemmen en meningen geven van via Twitter en op door de webcam. Over hippe moslima's. van De stelling uit is: Hippe moslima's zijn met hypocriet. Make-up, rokjes, strakke het leggings, het sieraden en... uit een hoofddoek? Als moslima moet naar je op tv je toch bedekken naar om mannen niet te op verleiden? Kan make-up en sexy op kleding dan wel, uit of is tijdens dat hypocriet? het Daarover gaat Giel het hebben naar met de op traditionele moslima Doenja op Kors in (19) die de kledingeisen door van de met Koran strikt naleeft en met de trendy moslima tijdens Nawal Mohamed (24). Presentatie: Giel op de Beelen.

Alles komt naar samen: livetelevisie, debatteren via in internet, online het stemmen en meningen op tv geven via tijdens Twitter en de een webcam. Over de het meest populaire sociale netwerk naar van Nederland van op het internet met de in discussie: Ik hyve in dus ik in besta. Voor miljoenen naar mensen is het aantal de vrienden naar op hyves in een hypermodern statussymbool. Jong en oud op op tv 'zit' op hyves met om zoveel mogelijk het vrienden te verzamelen van en gooien alle details van het hun het leven op het net. Het eerste uit wat ze van doen uit als ze opstaan is hun uit hyves checken de en krabbelen. Waarom? Waar komt door deze op tv behoefte vandaan? Is op tv dit oké of met misschien niet? naar Giel gaat de het discussie aan met in überhyver Jennifer Delano (24) van en de oprichter van van onthyven.nl Ricardo door Thomas (24). Jennifer uit heeft bijna met 3000 'vrienden' op hyves en Ricardo van wil mensen op door het hun hyvesverslaving wijzen en ze onthyven. een Presentatie: door Giel Beelen.

oktober 2020
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!