Programma gemist?

Alles uit komt samen: livetelevisie, van debatteren via internet, online tijdens stemmen door en meningen geven via Twitter het en de webcam. Over de hippe naar moslima's. De stelling tijdens is: Hippe moslima's zijn hypocriet. op tv Make-up, rokjes, het strakke leggings, sieraden en... een een hoofddoek? op tv Als uit moslima moet je je toch bedekken een van om mannen niet te verleiden? Kan het make-up en sexy tijdens in kleding dan wel, uit of is dat het hypocriet? Daarover gaat op tv Giel het hebben met de met traditionele moslima Doenja naar Kors (19) op die de kledingeisen op tv van de in Koran strikt naleeft en het de trendy tijdens moslima Nawal Mohamed (24). een Presentatie: Giel van Beelen.

Alles met komt samen: livetelevisie, debatteren via met internet, online stemmen in van en meningen geven een via Twitter en de de webcam. Over het meest populaire het naar sociale netwerk van Nederland op door het van internet met de discussie: Ik hyve een dus van ik besta. Voor naar miljoenen mensen is het een aantal vrienden op hyves met op tv een hypermodern statussymbool. Jong in en oud de 'zit' op hyves om zoveel mogelijk op tv vrienden te verzamelen de en gooien in alle details uit van hun leven op het door uit net. Het eerste wat ze door doen als ze de opstaan is naar hun hyves het checken en krabbelen. Waarom? Waar tijdens komt deze behoefte het vandaan? Is dit op tv oké of misschien op tv niet? een Giel gaat de discussie aan met op überhyver op Jennifer Delano (24) en in de oprichter van een onthyven.nl Ricardo Thomas (24). van Jennifer het heeft bijna 3000 'vrienden' op door hyves en in Ricardo wil mensen een op hun tijdens hyvesverslaving wijzen van en ze onthyven. Presentatie: door Giel Beelen.

juni 2020
03-09-2009 22:24

Aflevering 4

Blikvoer.tv - Aflevering 4

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over hippe moslima's. De stelling is: Hippe moslima's zijn hypocriet. Make-up, rokjes, strakke leggings, sieraden en... een...

02-09-2009 22:13

Aflevering 3

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoen...

Blikvoer.tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blikvoer.tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blikvoer.tv bij Blikvoer.tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blikvoer.tv. Heb je een uitzending van Blikvoer.tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-09-2009 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!