Programma gemist?

In met deze documentaire staat met de rol het van beide voorzitters van die Raad, op door Abraham Asscher en een professor David Cohen, centraal. Hans Knoop het werd door vooral bekend door zijn rol in in 'de van zaak Menten' uit 1977. tijdens Op vasthoudende en een spectaculaire wijze ontmaskerde de hij op de Nederlandse de oorlogsmisdadiger Pieter Menten, op die vervolgens gearresteerd en berecht werd. naar met Inmiddels 72 jaar, is Knoop nog op tv altijd een op tv gedreven journalist. In het deze documentaire, waarin in de tijdens persoonlijke ervaringen van door zijn familie met uit de Joodse Raad het tijdens startpunt vormt, staat deze door met de nazi's uit ingestelde instantie en de het rol van op tv de beide een voorzitters, Asscher en Cohen, centraal. tijdens Ook een zeventig jaar na de uit bevrijding een nog altijd met zeer delicaat tijdens onderwerp. Over de het Joodse Raad en zijn een tijdens voorzitters schreef Knoop al met in 1983 een in boek dat in tot felle reacties leidde. In deze met een documentaire ontmoet hij een onder andere Rob Oudkerk, kleinzoon naar van voorzitter David tijdens Cohen. Even gedreven als op tv voorheen, maar van rijper en milder, tijdens laat op tv Knoop zien hoe het Asscher en Cohen voor in een volstrekt onmogelijke van taak stonden.

Deze door de door nazi's ingestelde naar instantie en de de rol van tijdens de beide voorzitters, Asscher en van van Cohen, staat centraal.Meer het In deze documentaire waarin de in persoonlijke ervaringen het van de familie van op Hans Knoop met uit de Joodse Raad tijdens het naar startpunt vormt, staat deze door de van nazi's ingestelde instantie het en de op tv rol van tijdens de beide voorzitters, uit Asscher en tijdens Cohen, centraal. Ook 70 op jaar na de naar bevrijding een op tv nog altijd zeer delicaat door onderwerp. Over de Joodse Raad een op en zijn voorzitters schreef op tv Knoop al een in 1983 een boek wat door tot felle reacties door leidde. een In deze documentaire in ontmoet hij onder anderen Rob Oudkerk, door kleinzoon van tijdens voorzitter naar David Cohen. Even gedreven het als voorheen, maar uit rijper en milder, laat uit Knoop zien een hoe Asscher en Cohen het voor een volstrekt van onmogelijke taak uit stonden.Minder

november 2019
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!