Programma gemist?

In deze documentaire de staat de rol uit van in beide voorzitters van naar die Raad, Abraham Asscher en met professor David Cohen, op tv naar centraal. Hans Knoop uit werd vooral bekend door met zijn rol in 'de van zaak Menten' uit 1977. naar Op vasthoudende en op door spectaculaire wijze ontmaskerde hij het de Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter de Menten, het die vervolgens gearresteerd en berecht werd. naar Inmiddels een 72 jaar, is op tv Knoop nog altijd een een gedreven journalist. het In deze documentaire, waarin de tijdens een persoonlijke ervaringen van zijn van familie met de op tv Joodse Raad op het startpunt vormt, naar staat deze door de nazi's tijdens ingestelde instantie en van de rol met van de beide voorzitters, Asscher tijdens een en Cohen, centraal. Ook zeventig jaar in na de bevrijding de een nog naar altijd zeer delicaat uit onderwerp. op Over de Joodse Raad en door zijn voorzitters schreef van Knoop naar al in 1983 de een boek dat tot de felle reacties leidde. In met deze documentaire ontmoet het hij onder andere naar Rob Oudkerk, uit kleinzoon van voorzitter de David Cohen. naar Even gedreven als tijdens voorheen, maar rijper en milder, laat met in Knoop zien hoe tijdens Asscher en Cohen voor een volstrekt in onmogelijke taak in stonden.

Deze door naar de nazi's ingestelde instantie tijdens en de op rol een van de beide voorzitters, Asscher en naar het Cohen, staat centraal.Meer In van deze documentaire waarin de de persoonlijke ervaringen van de op familie van op tv Hans Knoop door met de Joodse Raad het het startpunt vormt, het staat tijdens deze door de nazi's ingestelde naar instantie en de op tv rol van de naar beide voorzitters, de Asscher en Cohen, centraal. de Ook 70 jaar na tijdens de bevrijding een een nog naar altijd zeer delicaat een onderwerp. Over de Joodse naar Raad en zijn voorzitters op schreef het Knoop al door in 1983 een naar boek wat tot felle reacties tijdens leidde. In naar deze documentaire ontmoet hij onder op tv anderen Rob Oudkerk, naar kleinzoon van van voorzitter David Cohen. met Even gedreven als voorheen, in maar rijper en door milder, laat de Knoop zien in hoe Asscher op en Cohen voor op een volstrekt onmogelijke taak de stonden.Minder

januari 2021
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!