Programma gemist?

In deze documentaire de staat de rol op tv van beide een voorzitters van die op tv Raad, Abraham Asscher en tijdens naar professor David Cohen, naar centraal. Hans Knoop naar werd vooral bekend door zijn uit rol uit in 'de zaak op tv Menten' uit 1977. Op vasthoudende op tv en in spectaculaire wijze ontmaskerde hij de Nederlandse tijdens oorlogsmisdadiger Pieter door Menten, die met vervolgens gearresteerd tijdens en berecht werd. Inmiddels 72 uit jaar, is naar Knoop nog altijd een in gedreven in journalist. In deze documentaire, waarin de de persoonlijke het ervaringen van zijn familie in met de Joodse het Raad het in startpunt vormt, staat deze door van de de nazi's ingestelde instantie en de tijdens rol van door de beide met voorzitters, Asscher en Cohen, op tv centraal. van Ook zeventig jaar de na de bevrijding door een nog altijd op tv zeer delicaat onderwerp. Over de de Joodse Raad en zijn van in voorzitters schreef Knoop al in tijdens 1983 een boek dat op tv tot tijdens felle reacties naar leidde. In deze documentaire tijdens ontmoet hij onder andere met Rob een Oudkerk, kleinzoon van voorzitter David Cohen. naar Even gedreven naar als voorheen, maar van rijper en milder, tijdens laat Knoop zien hoe de Asscher en Cohen uit voor van een volstrekt onmogelijke taak een stonden.

Deze het door de nazi's met ingestelde instantie en de rol van van uit de beide voorzitters, uit Asscher en Cohen, staat centraal.Meer naar In van deze documentaire waarin een de persoonlijke ervaringen op tv van de familie naar van Hans Knoop met de op Joodse Raad het uit tijdens startpunt vormt, staat deze door de door nazi's ingestelde instantie het en de rol uit van de beide tijdens voorzitters, Asscher en in van Cohen, centraal. Ook 70 jaar tijdens na de naar bevrijding een nog altijd zeer met delicaat naar onderwerp. Over de Joodse Raad de een en zijn voorzitters schreef Knoop op tv al in 1983 een in boek wat tot naar felle reacties leidde. naar In deze documentaire uit ontmoet hij onder van anderen een Rob Oudkerk, een kleinzoon van voorzitter David tijdens Cohen. Even gedreven als voorheen, tijdens uit maar rijper en een milder, laat Knoop in zien hoe Asscher en naar Cohen voor een volstrekt door onmogelijke taak een stonden.Minder

september 2020
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!