Programma gemist?

In tijdens deze documentaire staat de naar rol van beide voorzitters op van die door Raad, Abraham de Asscher en professor David uit Cohen, centraal. Hans Knoop het werd vooral in bekend door met zijn rol in tijdens 'de zaak op tv Menten' uit 1977. Op vasthoudende met en spectaculaire wijze op tv ontmaskerde hij met de Nederlandse het oorlogsmisdadiger Pieter Menten, die door vervolgens gearresteerd en berecht naar werd. een Inmiddels 72 jaar, op is Knoop nog altijd een een gedreven journalist. In uit deze door documentaire, waarin de in persoonlijke ervaringen van zijn uit familie met het de Joodse Raad het startpunt met vormt, tijdens staat deze door de het nazi's ingestelde instantie en de met rol met van de op tv beide voorzitters, Asscher en Cohen, in centraal. Ook zeventig jaar een met na de bevrijding naar een nog altijd met zeer delicaat onderwerp. Over door de Joodse Raad en zijn tijdens voorzitters schreef op Knoop al in 1983 in met een boek dat uit tot felle reacties leidde. In op tv deze documentaire op ontmoet hij onder andere Rob op tv naar Oudkerk, kleinzoon van voorzitter uit David Cohen. Even gedreven als met voorheen, maar de rijper en met milder, laat Knoop zien tijdens hoe Asscher en Cohen van voor een volstrekt uit onmogelijke taak op tv stonden.

Deze van door de nazi's in ingestelde instantie en het de rol van de beide de voorzitters, een Asscher en Cohen, tijdens staat centraal.Meer naar In deze documentaire in waarin de persoonlijke ervaringen van naar de tijdens familie van Hans Knoop met een de Joodse Raad met het de startpunt vormt, staat deze een door de op nazi's ingestelde instantie op en de rol tijdens van de beide voorzitters, Asscher en het Cohen, centraal. een Ook 70 jaar door na de bevrijding de een nog altijd de zeer het delicaat onderwerp. Over de Joodse Raad in en zijn voorzitters naar schreef het Knoop al de in 1983 een boek door wat tot felle reacties een leidde. In deze documentaire door naar ontmoet hij onder anderen Rob op Oudkerk, uit kleinzoon van voorzitter David Cohen. Even tijdens gedreven door als voorheen, maar op rijper en milder, in laat Knoop zien hoe de Asscher en Cohen de voor een volstrekt onmogelijke uit taak op tv stonden.Minder

september 2021
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!