Programma gemist?

In deze een documentaire staat de rol de van beide de voorzitters van die naar Raad, uit Abraham Asscher en professor David de Cohen, door centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door door uit zijn rol in 'de zaak tijdens Menten' de uit 1977. uit Op vasthoudende en met spectaculaire wijze ontmaskerde hij de Nederlandse op oorlogsmisdadiger Pieter Menten, met die naar vervolgens gearresteerd op en berecht werd. Inmiddels 72 jaar, met tijdens is Knoop nog altijd een de gedreven journalist. het In deze documentaire, waarin naar de persoonlijke in ervaringen van zijn familie met uit de een Joodse Raad het startpunt tijdens vormt, staat deze door met de nazi's ingestelde uit instantie het en de rol van het de beide tijdens voorzitters, Asscher en Cohen, de centraal. Ook zeventig jaar op tv na de bevrijding in een nog uit altijd een zeer delicaat onderwerp. Over tijdens de Joodse Raad van en zijn een voorzitters schreef Knoop al in het 1983 een boek in dat een tot felle reacties leidde. door In deze in documentaire ontmoet hij het onder andere Rob Oudkerk, kleinzoon van tijdens voorzitter David Cohen. het Even uit gedreven als voorheen, op tv maar rijper en op tv milder, laat Knoop zien op hoe Asscher en Cohen van het voor een volstrekt onmogelijke taak van stonden.

Deze van door de nazi's ingestelde instantie de tijdens en de rol van de de beide voorzitters, door Asscher en Cohen, staat centraal.Meer in In deze op documentaire waarin de persoonlijke met een ervaringen van de met familie van Hans Knoop met met de Joodse Raad het een startpunt vormt, staat op tv tijdens deze door de nazi's ingestelde uit instantie en de rol op van op de beide voorzitters, de Asscher en Cohen, centraal. Ook het het 70 jaar na de bevrijding een het uit nog altijd zeer delicaat onderwerp. de Over de uit Joodse Raad op tv en zijn voorzitters schreef Knoop in al in 1983 het een van boek wat tot felle reacties het leidde. op In deze documentaire ontmoet door hij onder anderen Rob op tv Oudkerk, kleinzoon van voorzitter op David met Cohen. Even gedreven als de voorheen, maar naar rijper en milder, laat Knoop door zien op tv hoe Asscher en Cohen voor door een volstrekt op tv onmogelijke taak op tv stonden.Minder

juni 2020
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!