Programma gemist?

In door deze documentaire staat de rol op van beide voorzitters op tv van die Raad, op tv Abraham Asscher een en professor David Cohen, van centraal. Hans met Knoop werd in vooral bekend van door zijn rol het in 'de zaak Menten' in uit 1977. Op van vasthoudende en met spectaculaire wijze ontmaskerde hij de tijdens Nederlandse oorlogsmisdadiger Pieter door Menten, die vervolgens gearresteerd uit en berecht werd. uit Inmiddels 72 op jaar, is Knoop het nog altijd een door gedreven journalist. In deze met van documentaire, waarin de persoonlijke ervaringen van van zijn familie met van de door Joodse Raad het startpunt vormt, op tv in staat deze door het de nazi's ingestelde instantie en van de op rol van de beide voorzitters, naar Asscher en Cohen, op tv centraal. van Ook zeventig jaar het na de bevrijding een van nog altijd zeer tijdens delicaat onderwerp. Over de op Joodse het Raad en zijn voorzitters schreef Knoop in op tv al in 1983 een boek met dat tot het felle reacties in leidde. In deze documentaire ontmoet op hij onder andere op Rob Oudkerk, kleinzoon van met voorzitter op tv David Cohen. Even gedreven het als van voorheen, maar rijper en de milder, laat tijdens Knoop zien hoe Asscher en Cohen het voor een op volstrekt onmogelijke het taak stonden.

Deze door de met nazi's in ingestelde instantie en de door rol van de beide met voorzitters, Asscher en uit Cohen, het staat centraal.Meer het In deze documentaire waarin de persoonlijke de ervaringen van in de familie van Hans van Knoop met met de Joodse Raad het in met startpunt vormt, staat deze door door de nazi's ingestelde instantie in en de tijdens rol op van de beide voorzitters, Asscher en op Cohen, tijdens centraal. Ook uit 70 jaar na in de bevrijding een nog altijd zeer het op delicaat onderwerp. Over de door Joodse Raad en in zijn voorzitters schreef een Knoop al in 1983 naar een boek door wat tot felle reacties op tv leidde. In in deze documentaire ontmoet hij een onder anderen met Rob Oudkerk, kleinzoon van met voorzitter David Cohen. Even naar gedreven op tv als voorheen, maar rijper uit en tijdens milder, laat Knoop van zien hoe Asscher en de Cohen voor op tv een volstrekt onmogelijke taak naar stonden.Minder

mei 2021
25-06-2017 15:40

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal. Hans Knoop werd vooral bekend door zijn rol in 'de zaak Menten' uit 1977. Op vasthoudende en spectaculaire wijze ontma...

17-05-2015 13:00

De langste nacht voor de Joodse Raad

De langste nacht voor de Joodse Raad - De langste nacht voor de Joodse Raad

Deze door de nazi's ingestelde instantie en de rol van de beide voorzitters, Asscher en Cohen, staat centraal.Meer In deze documentaire waarin de persoonlijke ervaringen van de familie van Hans Knoop met de Joodse Raad het startpunt vormt, ...

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De langste nacht voor de Joodse Raad bij De langste nacht voor de Joodse Raad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De langste nacht voor de Joodse Raad. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De langste nacht voor de Joodse Raad gemist

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De langste nacht voor de Joodse Raad gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De langste nacht voor de Joodse Raad? Hier kun je alle uitzendingen van De langste nacht voor de Joodse Raad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 15:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!