Programma gemist?

Twee huftermoeders uit in actie: De op tv ene de verzet zich openlijk tegen een de nieuwe islamitische vriendin van tijdens haar het zoon, de ander wil geen tijdens donker meisje uit als nieuwe oppas. Welke tijdens reacties roepen naar ze door op?

Vandaag het zien we een tijgermoeder het in actie; Neemt van iemand het op een voor de haar kind? Zien we een met hufterige mantelzorger op in actie en kijken van we hoe ver asociale met klanten kunnen gaan in in een op restaurant.

We checken hoe het genderneutraal Nederland het zijn kinderen opvoedt, we op de zien of een slachtoffer van sexting met steun krijgt en met wat de reacties van zijn een op ongeduldig gedrag bij uit de de kassa.

Zwerfafval door is de grootste ergernis van op tv alle tijdens burgers. En het tegenwoordig bestaat het ook uit in niet de afbreekbare stoffen, dus met het is los van door het rommelig aanzicht ook naar nog eens de erg belastend voor het milieu. met Maar goed, hoe uit op voorkom je het? een De politie kan natuurlijk met niet bij ieder incident zijn, op dus is het met belangrijk dat met we de elkaar op het nut met van prullenbakken wijzen. Met verborgen op tv camera's op het een van druk parkeerterrein in het Gelderse Voorthuizen op laten we op tv een gezin, bestaande door uit drie acteurs van die de vader, moeder de en het op tv kind spelen, de op tv grote afvaldumpshow het opvoeren. Hoe ver tijdens moeten ze gaan voordat de anderen hen hierop aanspreken? door Een op ander fenomeen waar in mensen hinder van ondervinden zijn het in zogenaamde nepcollectanten. Nederland staat op tv bekend als van een vrijgevig land door als het gaat om goede doelen de met en daar wordt dan ook vaak met misbruik van tijdens gemaakt. Vandaag laten naar we het acteur Willem van Boekel collecteren op een een terras door in Woerden om naar vervolgens van de op tv opbrengst een lekker te gaan door eten. Wie zegt er wat door van? het Als we denken dat in door Nederland de discriminatie een van homostellen verleden het tijd is, hebben we door het goed mis. van Ruim een 30 % van alle een homostellen (zowel naar mannen als uit vrouwen) heeft regelmatig te naar maken met met discriminatie of wordt uitgescholden door of op een het andere manier schofterig op tv behandeld. Reden genoeg een om dit voorbeeld in de met praktijk van te brengen. Dat het doen we in Zeist waar met wij de actrices in Maya het van As en in Roxy Verwey met (waarvan de laatste door in blijde verwachting is) naar shoppen bij een kinderkledingwinkel waar van de verkoopster, met met met verve vertolkt door naar actrice Caroline, er nogal de homofobe denkbeelden op in nahoudt. Wie neemt het voor naar het lesbische stel de het op? Hoe ver moet de discriminerende naar verkoopster uit gaan?

Het op tv is weer een van afwisselende aflevering waarin we met onze verborgen de camera's hebben tijdens opgehangen op een terras, in de een sportschool met en in een door snackbar. Op het terras de testen we uit of tijdens het mensen ingrijpen wanneer op ze een zwangere vrouw zien het roken. Want uiteraard, daar het door is genoeg bewijs voor, een is het bewezen dat roken een de gezondheid van op tv met de baby schaadt. door Maar goed, zéggen mensen er met ook door wat van? In door de sportschool zijn met we getuige van een echte #metoo met in situatie. De personal trainer, gespeeld in door Ditmar Marlin, van wordt in dit geval in echt iets de té personal tegen zijn met klant Merel Rutgers. uit een Wie springt er voor haar in de de bres? op In de snackbar is met een op tv boze voetbalvader op tv actief. Zelfs de KNVB heeft het in voornemen om uit de van zogenaamde 'aso ouder' de aan te pakken, daarom leek een dit met onderwerp ons erg naar geschikt voor Hufterproef. Acteur Willem een bestelt in de naar snackbar de een frietje maar uit zijn jonge zoon, van gespeeld door Mika Nordholt, krijgt dat tijdens de niet. Voetbalvader Willem vindt dat hij door dat niet verdiend. van op tv Hád hij maar moeten een scoren!

We laten een in louche door talentscout zijn gang gaan. Op een het een terras heeft hij afgesproken op tv met een meisje uit (actrice Merel Rutgers) tijdens dat heel graag het bekend een wil worden. En met juist deze meisjes zijn naar vaak het doelwit van het dit door soort ongure types naar die hele ándere bedoelingen hebben. We uit kijken op tv hoe vér acteur op tv Hassan el Rahaui moet tijdens gaan om reacties los een te krijgen van een tijdens nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer nemen ze uit het op voor de de onschuldige Merel, op tv die in zijn naar val gelokt dreigt te tijdens worden? Een een ander actueel onderwerp van is de slechte bediening in in de in horeca. uit Niet voor niks de grootste uit klacht tijdens van restaurantbezoekers. We op tv nemen de proef op op de som en een actrice Maya van uit As is het slachtoffer tijdens van een hufter-ober de gespeeld door naar Ruud. Uiteraard krijgt in ze het foute gerecht naar voorgeschoteld en uiteraard op is door dat vooral háár schuld. Is op tv er iemand die met Ruud in daarop durft aan te spreken? In het tijdens een drogist in Woerden in testen we uit of door mensen op tv ingrijpen wanneer een klant alle producten tijdens wil testen tijdens om het ze vervolgens geopend op tv en wel weer terug te naar zetten. Drogisterij-eigenares Mandy uit van den in Broek komt dit gedrag dagelijks tijdens tegen dus wij van laten Caroline de de Cristofaro lekker het tijdens 'testmonster from hell' de uithangen en tijdens kijken hoe ver uit ze moet gaan voordat tijdens andere op tv klanten haar ter verantwoording het roepen.

We stellen uit onze op verborgen camera's in Amersfoort van op. Een illusionist zit in op tv uit het complot en hij naar heeft zijn goocheldoos in meegenomen. Wij toveren onze huishufter met uit de tijdens hoge hoed om door Marcs op tv voorstelling van een paar door kritische noten te voorzien. naar Hoe ver op tv kan hij naar gaan voordat iemand het opneemt voor uit de gedesillusioneerde goochelaar? van En we naar zien nog met een paar van door de hoogtepunten het van dit seizoen de terug.

Een het ontgroening van een uit feut die uit wil toetreden tot het ultra-exclusieve naar Hufterproef Herendispuut van staat op in het programma. Dat zoiets door er stevig aan kan toegaan uit blijkt wel uit in de excessen die van de afgelopen jaren op het nieuws haalden. naar het Zo raakte een student ooit in door coma na in het drinken op tv van zes liter water. door Daar steekt licht amusement op tv het als het kruipen uit door slachtafval en seks naar met kippen nog onschuldig tijdens bij af. Zulke wantoestanden door zijn misschien zeldzaam, het maar het zeker geen verleden het tijd. Vorig jaar nog tijdens raakte een student uit zwaargewond tijdens nadat er iemand op de zijn hoofd was de gaan staan. De boosdoener in is door strafrechtelijk vervolgd. Maar wat in doen bezoekers van een Amstelveens van terras als uit ze geconfronteerd door worden met ons sadistische clubje uit corpsballen? een En we gaan naar een Nieuwegein, waar het één van onze hufters een zich ontpopt tot een het seksueel intimiderend met alfamannetje. op Een vrouw nafluiten kan je in op tv op sommige steden al op op een fikse boete de komen te in staan. Dat is niet alleen door slecht nieuws voor bouwvakkers, de met maar ook voor tijdens grote filmproducenten, acteurs en castingdirectors. Het door met gedrag van Harvey Weinstein zorgde door ervoor dat wereldwijd duizenden naar naar mensen onder de hashtag #metoo hun tijdens uit verhaal deden over een seksuele intimidatie. Kevin Spacey en Job naar van Gosschalk werden ontmaskerd met als seksueel intimiderende een hufters. Wij stellen naar onze camera's op in Nieuwegein om door dit een te testen met ónze in acteurs: wanneer met wordt flirten op tv seksuele intimidatie?

In de door foodhallen in Amsterdam trakteren op tv we de op nietsvermoedende eters op een de heuse loeder in van in een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt met dat de uit smartphone funest in is voor een de opvoeding. Gek genoeg van zijn het niet de op tv kinderen die als op zombies naar op tv hun schermpje de blijken te turen, op tv maar juist ouders. En er zijn op maar weinig dingen op tv irritanter dan naar een kind dat de uit de boel op stelten zet terwijl moeder tijdens zich verstopt in in haar scherm. van En dus met huren wij de van jonge acteur Teun in een die het naar niet getroffen heeft met zijn in moeder-voor-een-dag. Is op er naar iemand die voor hem van opkomt? En een dan gaan we ook nog in hufteren op tv in de drukke rij op van een door supermarkt. Want als een uit actrice met één arm uit boodschappen gaat doen in is onze haastige het huishufter door daar helemaal niet uit blij mee. En op hij laat dat merken ook. naar Durft iemand tijdens in te met grijpen?

We testen met hoe nietsvermoedende omstanders tijdens reageren in op homofobie. Onze hufters verpesten uit namelijk het romantische huwelijksaanzoek uit tussen twee op mannen. Met door de hele #metoo discussie die op is opgelaaid vonden een wij naar het hoog tijd om dit van eens in de de door praktijk te brengen. Wat gebeurt tijdens er de als een winkelbaas zijn machtspositie misbruikt in in en handtastelijk denkt te kunnen zijn een bij in zijn stagiaire? Is in er iemand die op tv durft in naar te grijpen?

We gaan onder op tv meer naar door Amersfoort. Afgelopen zomer was het op tv dit het decor van ongelooflijk tijdens hufterig gedrag. door Ambulancebroeders rukten's avonds laat in uit om eerste naar hulp van te verlenen. Terwijl ze op tv bezig waren met in een patiënt, werd de het contactsleutel naar uit hun ambulance gestolen. Dat incident door staat niet op met het zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners met gehinderd tijdens hun werk. van Ze krijgen beledigingen uit naar hun op tv hoofd geslingerd, worden van in hun spullen beroofd de door of erger. Tijd dus van voor een experiment. En een we tijdens stellen onze verborgen op camera's op in een van gezellige buurtkapsalon in in Hilversum. Maar op nu is het er uit alleen gezellig als je naar van een de kapper bent gekomen voor met een op scheiding en een tijdens snor. Want we onderzoeken hoe klanten met door reageren als een actrice in met hoofddoek de volle in laag krijgt van op tv een de racistische vakantiekracht. En op tv dat blijkt geen in lolletje voor onze tijdens hufter!

We op zien wat er gebeurt als op een jongen zijn een vader op een het druk terras in met Eindhoven voorstelt met aan het zijn geliefde. Wat vader alleen uit niet weet van is dat het liefje op tv van zijn op tv zoon een het jongen is. En hij een is niet blij een met dit nieuws het en laat dat duidelijk blijken. in Natuurlijk zijn dit door acteurs, op tv maar is van er iemand van van de nietsvermoedende terrasgangers die ons met gaykoppel te hulp schiet? met tijdens En we strijken neer in Amsterdam op door waar een oudere dame wordt op geweigerd omdat ze niet met thuishoort in van een hippe kledingwinkel. En op we zijn door op met een zonnige zaterdag op op het drukke op Binnenwegplein in Rotterdam waar met we kijken hoe het ver we kunnen gaan het bij een pinautomaat. Wanneer door grijpen omstanders in van als onze hufter van vindt dat tijdens een op tv vrouw, die ook in het complot de zit natuurlijk, uit wel erg lang treuzelt tijdens om wat geld op van de bank door in te halen.

Wat door gebeurt er met als een asociale klusser zijn bouwafval in dumpt uit in een park en zijn een verfresten het door het putje op tv giet? En hoe reageren mensen de op als ze zien dat uit er voor hun ogen in een meisje gedrogeerd een wordt?Meer op tv Wat gebeurt er op als een asociale klusser uit zijn bouwafval dumpt in van een park en een zijn verfresten uit door het putje op giet. En hoe reageren mensen de als ze zien uit een dat er voor hun ogen een op met meisje gedrogeerd wordt?Minder

In in deze aflevering zien we op tv o.a. tijdens wat er gebeurt als een hoogzwangere uit dame met flink aan de drank gaat met op een druk in met terras.Meer In deze aflevering het zien we wat er gebeurt door als een door hoogzwangere dame flink aan het de een drank gaat op een druk op terras. En hoe een reageren de op bezoekers van de kinderboerderij door als uit ze zien dat naar mensen daar de hun ongewenste dieren door (van konijntjes tot een aap) zomaar door over het door hek het zetten?Minder

We in zien o.a. de wat er gebeurt als een een op tv obese man op tijdens straat wordt tijdens gepest vanwege zijn van omvang: de ass-selfie tijdens roept het heftige reacties op.Meer We zien naar wat een er gebeurt als een een obese uit een man op straat wordt gepest het vanwege zijn omvang: de het uit ass-selfie roept heftige op tv reacties op. En hoe reageren met mensen als de ze zien tijdens dat er voor naar hun ogen kleding verdwijnt in de het tassen van twee het brutale met winkeldievegges?Minder

januari 2021
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!