Programma gemist?

Twee tijdens huftermoeders in actie: naar De ene verzet in zich openlijk met tegen de nieuwe islamitische in vriendin van haar zoon, de de het ander wil geen donker meisje het als nieuwe oppas. in Welke reacties roepen op tv ze een op?

Vandaag naar zien we een tijgermoeder in op actie; Neemt iemand tijdens het op voor naar haar kind? de Zien we een het hufterige mantelzorger in tijdens actie uit en kijken we de hoe ver asociale het klanten kunnen gaan in met een restaurant.

We op tv checken hoe genderneutraal de Nederland zijn kinderen in opvoedt, we zien of een de slachtoffer van op sexting steun krijgt op en wat de reacties het zijn het op ongeduldig gedrag bij door de uit kassa.

Zwerfafval is op de grootste ergernis op van alle met burgers. En tegenwoordig bestaat het de ook uit niet een afbreekbare op stoffen, dus het het is los van het in rommelig aanzicht ook nog uit eens op erg belastend met voor het milieu. de Maar goed, hoe voorkom je een het? het De politie kan natuurlijk met niet bij ieder incident zijn, een dus is op het belangrijk dat op tv we elkaar op het met nut door van prullenbakken wijzen. van Met verborgen op tv camera's op een druk op tv parkeerterrein in het het Gelderse Voorthuizen laten door we een gezin, bestaande uit naar drie acteurs die in de vader, moeder door en het naar kind in spelen, de grote afvaldumpshow opvoeren. naar Hoe ver tijdens moeten ze gaan voordat anderen van hen een hierop aanspreken? Een de ander fenomeen waar naar mensen hinder van ondervinden zijn een op zogenaamde nepcollectanten. Nederland staat een bekend als een vrijgevig naar land als het met gaat om goede doelen met en daar door wordt dan ook in vaak op misbruik van gemaakt. op tv Vandaag laten we acteur een Willem van Boekel collecteren op het op een terras in Woerden om het vervolgens van de opbrengst op een lekker te gaan naar eten. Wie zegt er wat het van? Als we denken met dat in Nederland uit een de discriminatie van uit homostellen verleden tijd tijdens is, hebben we het het goed mis. Ruim 30 % door van de alle homostellen (zowel mannen als uit vrouwen) heeft op regelmatig op te maken met discriminatie of op wordt uitgescholden tijdens of op een andere uit manier schofterig behandeld. uit Reden genoeg om op tv dit voorbeeld in de op praktijk naar te brengen. door Dat doen we in Zeist waar uit wij de de actrices Maya uit van As en het Roxy Verwey (waarvan naar de laatste in blijde verwachting een is) in shoppen bij een kinderkledingwinkel waar een in de verkoopster, met verve op tv vertolkt door actrice Caroline, er op naar nogal homofobe denkbeelden op naar nahoudt. Wie neemt het voor het het door lesbische stel op? uit Hoe ver door moet de discriminerende een verkoopster gaan?

Het is weer van een afwisselende tijdens aflevering met waarin we onze verborgen camera's hebben op door opgehangen op een terras, in een tijdens sportschool en door in een snackbar. een Op uit het terras testen we door uit of mensen door ingrijpen wanneer ze een uit zwangere vrouw zien het roken. Want uiteraard, daar door is genoeg bewijs met voor, is het door bewezen dat roken op tv de gezondheid met van de de baby schaadt. Maar naar goed, zéggen mensen er ook het wat met van? In een de sportschool zijn een we getuige van op een echte #metoo situatie. De uit personal trainer, gespeeld door uit van Ditmar Marlin, wordt in dit geval het naar echt iets té van personal tegen zijn klant Merel op Rutgers. Wie tijdens springt er voor haar in een de een bres? In de snackbar is het een boze een voetbalvader actief. Zelfs de op tv KNVB een heeft het tijdens voornemen om de zogenaamde 'aso door ouder' aan te pakken, in daarom door leek dit een onderwerp ons erg geschikt met voor Hufterproef. Acteur Willem een bestelt in de snackbar met een frietje het maar zijn jonge naar zoon, uit gespeeld door Mika Nordholt, krijgt het dat niet. met Voetbalvader Willem vindt het dat hij dat niet op tv verdiend. Hád op tv hij maar moeten van scoren!

We laten een tijdens een louche talentscout zijn gang gaan. door Op een terras heeft door hij afgesproken op met een meisje (actrice door Merel Rutgers) dat op heel op tv graag bekend wil in worden. En juist deze meisjes naar zijn op tv vaak het doelwit van dit op tijdens soort ongure types die hele van ándere bedoelingen hebben. We in kijken een hoe vér acteur uit Hassan el Rahaui moet een gaan van om reacties los te krijgen van uit uit nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer nemen ze naar het naar op voor de onschuldige Merel, die met in zijn op val gelokt een dreigt te worden? Een ander op tv actueel onderwerp is van in de slechte bediening in een de horeca. op Niet voor niks de de grootste klacht op tv van restaurantbezoekers. We nemen de door proef op de som een en actrice Maya naar de van As is het slachtoffer de van uit een hufter-ober gespeeld op tv door Ruud. Uiteraard krijgt op ze het foute gerecht tijdens voorgeschoteld en uiteraard een is dat de vooral háár schuld. Is door er iemand die Ruud het daarop de durft aan te spreken? In uit een in drogist in tijdens Woerden testen we in uit of mensen ingrijpen wanneer met een klant alle producten van wil testen op om uit ze vervolgens geopend en wel weer uit terug op tv te zetten. Drogisterij-eigenares met Mandy van het den Broek komt het dit gedrag dagelijks tegen dus in wij laten Caroline de van Cristofaro lekker door het op tv 'testmonster from hell' uithangen en kijken op hoe ver met ze moet gaan voordat op andere op klanten haar het ter verantwoording roepen.

We op tv stellen onze verborgen camera's in naar Amersfoort uit op. Een illusionist zit het in het complot en het hij door heeft zijn goocheldoos meegenomen. in Wij toveren met onze huishufter uit naar de hoge hoed met om Marcs voorstelling van een het paar kritische noten met te tijdens voorzien. Hoe met ver kan hij op tv gaan voordat iemand het opneemt voor het de op gedesillusioneerde goochelaar? En we door zien de nog een paar van de het hoogtepunten van tijdens dit seizoen door terug.

Een door ontgroening van de een feut die door wil toetreden tot het van ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op uit het programma. Dat uit zoiets het er stevig aan een kan toegaan blijkt met wel uit de op excessen die de naar afgelopen jaren het het nieuws haalden. Zo raakte op tv een student ooit in van coma op na het drinken met van zes liter water. op Daar steekt de licht amusement als het op kruipen door slachtafval en de seks van met kippen nog onschuldig de bij af. Zulke een wantoestanden zijn op misschien zeldzaam, op maar zeker geen naar verleden tijd. Vorig naar jaar nog raakte een student de zwaargewond nadat in er iemand door op zijn hoofd was gaan staan. naar met De boosdoener is van strafrechtelijk vervolgd. Maar wat doen bezoekers van van een Amstelveens tijdens terras als de ze geconfronteerd door worden met ons sadistische het clubje corpsballen? op tv En we gaan naar in Nieuwegein, met waar één van onze hufters met zich ontpopt van tot een seksueel van intimiderend alfamannetje. Een het vrouw nafluiten kan je naar in sommige steden al op tv van op een fikse boete komen het te staan. Dat is tijdens niet alleen op tv slecht van nieuws voor bouwvakkers, een maar ook voor naar grote filmproducenten, acteurs door en castingdirectors. Het gedrag van Harvey met Weinstein zorgde de ervoor dat wereldwijd op tv duizenden met mensen onder de hashtag op #metoo hun verhaal door deden over seksuele intimidatie. Kevin tijdens uit Spacey en Job Gosschalk werden ontmaskerd op als seksueel intimiderende een hufters. naar Wij stellen uit onze camera's op op tv in Nieuwegein om dit te door testen met met ónze acteurs: wanneer wordt in flirten seksuele op intimidatie?

In in de foodhallen in naar Amsterdam trakteren een we de nietsvermoedende eters op een door heuse loeder van in een moeder. Uit op in Amerikaans onderzoek blijkt de dat de smartphone funest is voor met de opvoeding. Gek tijdens genoeg zijn het een naar niet de kinderen uit die als zombies door naar hun schermpje blijken door te turen, op maar juist ouders. in En er zijn maar weinig op tv dingen irritanter dan naar een met kind dat de tijdens boel op stelten zet terwijl van moeder zich verstopt in in haar scherm. En met dus huren door wij de jonge acteur de Teun met in die het niet getroffen uit heeft met een zijn moeder-voor-een-dag. Is tijdens er iemand die naar voor hem opkomt? met En op tv dan gaan we ook nog tijdens hufteren in de drukke in rij van een met het supermarkt. Want als een actrice van met één arm van boodschappen gaat doen op tv is onze haastige in huishufter daar van helemaal niet blij het mee. En hij in laat dat merken ook. met Durft iemand van in te een grijpen?

We testen in hoe nietsvermoedende omstanders reageren op tv in op homofobie. Onze hufters verpesten in namelijk het romantische huwelijksaanzoek uit tussen twee mannen. in Met de hele van #metoo discussie die op op tv is opgelaaid vonden naar wij het hoog tijd om op dit eens het in de praktijk te van brengen. Wat tijdens gebeurt er de als een winkelbaas zijn een machtspositie misbruikt uit en handtastelijk denkt te kunnen de zijn bij op zijn stagiaire? Is er iemand een die van durft in te de grijpen?

We met gaan onder meer met naar Amersfoort. Afgelopen zomer was naar dit een het decor van naar ongelooflijk hufterig gedrag. een Ambulancebroeders rukten's de avonds laat uit om het eerste hulp door te verlenen. Terwijl tijdens ze bezig waren met uit een patiënt, door werd de contactsleutel uit het hun ambulance gestolen. Dat incident van staat niet op tv op zichzelf. Steeds vaker van worden hulpverleners gehinderd op tijdens tijdens hun werk. Ze krijgen een beledigingen in naar hun hoofd geslingerd, worden van naar tijdens hun spullen beroofd of tijdens erger. Tijd dus naar voor een het experiment. En we stellen onze in verborgen camera's tijdens op in een op gezellige buurtkapsalon op tv in Hilversum. Maar van nu is het er alleen uit gezellig als je naar een de kapper bent op gekomen voor een op tv scheiding en door een snor. Want uit we onderzoeken in hoe klanten de reageren als een actrice met de hoofddoek de volle het laag krijgt van een in racistische vakantiekracht. het En dat op blijkt geen een lolletje voor onze uit hufter!

We uit zien wat er gebeurt als met in een jongen zijn vader op een naar op tv druk terras in Eindhoven van voorstelt aan zijn op tv geliefde. Wat uit vader alleen niet weet naar is dat het op tv liefje van zijn door zoon een jongen de is. En hij is het niet blij met op dit nieuws door en laat dat tijdens duidelijk blijken. de Natuurlijk zijn dit acteurs, maar op tv is er op iemand van de het nietsvermoedende terrasgangers die van ons gaykoppel te naar hulp schiet? En we strijken het neer in in Amsterdam uit waar een oudere dame wordt in geweigerd omdat ze niet op tv thuishoort in een uit hippe kledingwinkel. En uit met we zijn op op tv een zonnige zaterdag op het drukke een Binnenwegplein in uit Rotterdam waar we kijken in van hoe ver we met kunnen gaan bij een pinautomaat. op tv Wanneer grijpen omstanders in in van als onze hufter vindt dat een naar vrouw, die door ook in het van complot zit op tv natuurlijk, wel erg lang op treuzelt om in wat geld van de bank de door te halen.

Wat gebeurt op tv er als een asociale het klusser zijn bouwafval tijdens op dumpt in een park door en zijn verfresten naar door het putje giet? door En hoe op tv reageren mensen als ze in zien dat er van voor hun met ogen een op meisje gedrogeerd wordt?Meer van Wat gebeurt er de als een asociale klusser zijn bouwafval op tv dumpt in een naar park de en zijn verfresten door het het putje giet. En de hoe reageren mensen in als ze naar zien dat er voor op hun de ogen een meisje gedrogeerd een wordt?Minder

In naar deze aflevering een zien we o.a. wat er gebeurt door op als een hoogzwangere dame flink aan het de drank gaat de op een met druk terras.Meer In deze uit aflevering zien we uit wat er naar gebeurt als door een hoogzwangere dame flink aan op tv de met drank gaat op in een druk tijdens terras. En hoe reageren van de bezoekers van met de kinderboerderij als ze op zien dat van mensen daar hun naar ongewenste dieren (van met konijntjes tot een op tv aap) zomaar over het hek naar met zetten?Minder

We zien door o.a. wat er gebeurt door als een een met obese man met op straat met wordt gepest vanwege zijn op tv omvang: de de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer door We tijdens zien wat er een gebeurt als een een in obese man naar op straat wordt de gepest vanwege zijn omvang: de met ass-selfie tijdens roept heftige reacties op. tijdens En hoe reageren mensen tijdens als ze door zien dat op tv er voor op hun ogen kleding verdwijnt in de de tassen van twee in brutale op winkeldievegges?Minder

september 2020
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!