Programma gemist?

Twee huftermoeders in tijdens actie: op tv De ene tijdens verzet zich openlijk tegen met de nieuwe islamitische op tv vriendin van haar op zoon, de ander op tv wil geen donker meisje op tv als van nieuwe oppas. Welke reacties roepen uit ze door op?

Vandaag zien in we een tijgermoeder in op actie; Neemt iemand de het op tv op voor haar een kind? Zien uit we een hufterige mantelzorger in actie tijdens en kijken het we hoe het ver asociale klanten kunnen gaan met in een in restaurant.

We checken hoe op genderneutraal Nederland zijn een in kinderen opvoedt, we zien of tijdens een slachtoffer van naar sexting steun in krijgt en tijdens wat de reacties een zijn op ongeduldig gedrag bij met de van kassa.

Zwerfafval is op tv de grootste met ergernis van alle burgers. En uit tegenwoordig bestaat een het op ook uit niet afbreekbare het stoffen, dus de het is los van het rommelig het aanzicht ook nog de eens erg belastend het voor het een milieu. Maar goed, op tv hoe voorkom je tijdens het? De politie kan naar in natuurlijk niet bij ieder incident van zijn, dus is op het de belangrijk dat we elkaar op het naar door nut van prullenbakken op wijzen. Met verborgen camera's op een op druk het parkeerterrein in het Gelderse Voorthuizen door laten op we een gezin, bestaande uit naar drie het acteurs die de vader, uit moeder en het kind op tv tijdens spelen, de grote afvaldumpshow het opvoeren. Hoe ver moeten op tv ze op tv gaan voordat anderen hen hierop op aanspreken? Een ander uit fenomeen waar naar mensen hinder van ondervinden zijn het zogenaamde nepcollectanten. Nederland door door staat bekend als een vrijgevig van land tijdens als het gaat met om goede doelen en daar wordt het dan in ook vaak misbruik van in gemaakt. Vandaag de laten we acteur tijdens Willem van Boekel collecteren op tijdens een terras tijdens in Woerden om vervolgens door op van de opbrengst lekker door te gaan eten. Wie de zegt er wat van? uit Als we denken het dat een in Nederland de discriminatie met van homostellen verleden tijd tijdens is, hebben we het door het goed mis. Ruim 30 naar % van alle homostellen een (zowel mannen in als op tv vrouwen) heeft regelmatig te maken van met discriminatie op of wordt de uitgescholden of op in een andere manier op tv schofterig behandeld. Reden genoeg door om dit in voorbeeld in de praktijk te brengen. de de Dat doen we in Zeist door waar een wij de actrices de Maya van As en Roxy door Verwey (waarvan de de laatste de in blijde verwachting door is) shoppen bij een naar kinderkledingwinkel waar de door verkoopster, met verve vertolkt door op tv actrice Caroline, in er nogal homofobe in denkbeelden op nahoudt. in Wie neemt het voor door het lesbische stel uit op? van Hoe ver moet de een discriminerende verkoopster het gaan?

Het naar is weer een afwisselende aflevering door waarin we op onze verborgen camera's naar hebben op opgehangen op een door terras, in een sportschool en in door een snackbar. door Op het het terras testen we uit of op tv mensen de ingrijpen wanneer ze een zwangere het vrouw naar zien roken. Want uiteraard, daar op is genoeg tijdens bewijs van voor, is het op bewezen dat roken de naar gezondheid van tijdens de baby schaadt. tijdens Maar goed, zéggen mensen er door ook wat van? uit In de sportschool van zijn we getuige van uit in een echte #metoo situatie. De personal het trainer, gespeeld door door tijdens Ditmar Marlin, wordt in dit geval van echt iets té de personal tegen zijn het klant Merel naar Rutgers. op Wie springt er voor in haar in de uit bres? In de met snackbar is een boze uit voetbalvader op tv actief. Zelfs de KNVB van heeft het voornemen door om de zogenaamde met 'aso ouder' aan te in pakken, op daarom leek dit onderwerp in ons erg geschikt voor Hufterproef. op tv Acteur Willem in bestelt in op de snackbar met een frietje maar zijn de jonge zoon, met gespeeld door Mika Nordholt, krijgt met dat niet. Voetbalvader de Willem vindt dat op hij dat niet een verdiend. door Hád hij maar moeten de scoren!

We laten een het louche talentscout door zijn gang gaan. naar Op een terras het heeft hij afgesproken met met een meisje (actrice met tijdens Merel Rutgers) dat heel graag bekend een wil worden. naar En juist deze meisjes in zijn vaak het tijdens door doelwit van dit op soort ongure types die hele ándere in bedoelingen hebben. We uit kijken met hoe vér acteur Hassan el door Rahaui moet een gaan met om reacties los te op tv krijgen van nietsvermoedende terrasgebruikers. naar Wanneer nemen de ze het op voor in de onschuldige Merel, die de tijdens in zijn val gelokt van dreigt te worden? Een ander het actueel onderwerp is met de slechte uit bediening in de in horeca. Niet voor in niks met de grootste klacht van naar restaurantbezoekers. We nemen de proef op tv het op de som en van actrice Maya van As is een het slachtoffer van een uit een hufter-ober gespeeld door Ruud. Uiteraard de krijgt het ze het foute met gerecht voorgeschoteld op tv en uiteraard is het dat vooral háár schuld. Is van er iemand die door Ruud daarop durft aan op door te spreken? In een in drogist in Woerden testen uit we uit uit of mensen ingrijpen wanneer uit een naar klant alle producten wil testen in om ze van vervolgens geopend en wel weer op tv terug te van zetten. Drogisterij-eigenares het Mandy van den Broek komt op tv dit gedrag dagelijks naar tegen dus wij een laten Caroline de met Cristofaro uit lekker het 'testmonster from hell' met uithangen en op kijken op tv hoe ver ze moet met gaan voordat andere klanten op tv haar ter verantwoording de roepen.

We stellen onze naar verborgen door camera's in Amersfoort op. Een van illusionist in zit in de het complot en naar hij heeft zijn een goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze het huishufter op tv uit de hoge door hoed om Marcs door voorstelling van een paar kritische noten door te in voorzien. Hoe ver kan met hij gaan op tv voordat iemand het het opneemt voor met de gedesillusioneerde goochelaar? een En we zien tijdens nog een paar van naar de hoogtepunten van dit seizoen door in terug.

Een met ontgroening van een feut die met wil toetreden tot het het ultra-exclusieve Hufterproef tijdens Herendispuut staat naar op het programma. op Dat naar zoiets er stevig aan op kan toegaan blijkt wel de uit in de excessen die de op afgelopen jaren het naar nieuws haalden. Zo raakte uit een een student ooit in coma na tijdens het drinken van zes op liter water. Daar het tijdens steekt licht amusement naar als het kruipen door slachtafval en de seks met kippen de nog onschuldig in bij af. een Zulke wantoestanden een zijn misschien zeldzaam, tijdens maar zeker geen verleden tijd. Vorig met jaar nog raakte op tv een student zwaargewond met nadat er iemand de op zijn hoofd door op was gaan staan. De boosdoener van is strafrechtelijk het vervolgd. Maar wat naar doen bezoekers van van een Amstelveens terras als ze uit geconfronteerd worden een met ons in sadistische clubje corpsballen? op tv En we het gaan naar Nieuwegein, waar één door van onze op hufters zich op tv ontpopt tot een seksueel een intimiderend alfamannetje. Een vrouw het nafluiten kan op tv je in sommige steden het al op uit een fikse boete komen met te staan. het Dat is niet tijdens alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, het maar ook van voor grote tijdens filmproducenten, acteurs in en castingdirectors. Het gedrag van van Harvey op tv Weinstein zorgde ervoor naar dat wereldwijd duizenden op mensen onder de hashtag door #metoo hun verhaal de deden over seksuele intimidatie. op tv Kevin Spacey en het Job Gosschalk werden met ontmaskerd als seksueel intimiderende in hufters. Wij stellen tijdens onze camera's op het uit in Nieuwegein om op tv dit te testen met ónze acteurs: het tijdens wanneer wordt flirten seksuele tijdens intimidatie?

In in de foodhallen met in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende in eters op een een heuse loeder het van een moeder. op tv Uit Amerikaans onderzoek blijkt naar dat op de smartphone funest is voor tijdens in de opvoeding. Gek genoeg zijn met het niet naar de kinderen die als de zombies naar hun schermpje van blijken op te turen, maar juist op ouders. En er het zijn een maar weinig dingen irritanter dan uit een kind dat de tijdens boel van op stelten zet terwijl met moeder zich naar verstopt in haar van scherm. En tijdens dus huren wij in de jonge acteur van Teun in die het van niet getroffen het heeft met zijn het moeder-voor-een-dag. Is er iemand het die voor met hem opkomt? En van dan gaan we ook nog hufteren op op tv in de drukke rij van van een supermarkt. Want uit als een in actrice met één arm boodschappen het gaat doen is een onze haastige op tv huishufter daar helemaal in niet blij op mee. En hij laat door dat merken in ook. Durft iemand in te op de grijpen?

We testen uit hoe nietsvermoedende omstanders het reageren op homofobie. Onze het hufters verpesten naar namelijk het romantische een huwelijksaanzoek met tussen twee mannen. Met de hele een in #metoo discussie die is opgelaaid in vonden wij uit het hoog tijd om op dit eens in op de praktijk te brengen. uit Wat gebeurt er uit als een winkelbaas het de zijn machtspositie misbruikt en handtastelijk denkt van te kunnen zijn het bij zijn met stagiaire? Is er iemand in die durft op tv in te met grijpen?

We met gaan onder meer door naar Amersfoort. Afgelopen zomer was van dit het decor een van ongelooflijk op tv hufterig uit gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit op om eerste hulp tijdens te verlenen. Terwijl op tv ze de bezig waren met een patiënt, het op werd de contactsleutel uit met hun ambulance gestolen. Dat tijdens incident staat door niet op zichzelf. Steeds vaker uit worden hulpverleners door gehinderd tijdens hun werk. de Ze krijgen het beledigingen uit naar hun hoofd geslingerd, met worden van hun spullen op beroofd of erger. de Tijd dus voor een op tv tijdens experiment. En we stellen onze naar verborgen camera's op in op een naar gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar tijdens nu is van het er alleen de gezellig uit als je naar de een kapper bent gekomen met voor een scheiding en een op snor. Want door we onderzoeken hoe een klanten reageren als door een actrice naar met hoofddoek de volle in laag krijgt van een door uit racistische vakantiekracht. En dat naar blijkt geen door lolletje voor onze op tv hufter!

We van zien wat er gebeurt als naar een in jongen zijn vader het op een druk terras op in het Eindhoven voorstelt aan zijn met geliefde. Wat de vader alleen niet weet is dat van het liefje van van met zijn zoon een met jongen is. En hij is niet door blij van met dit uit nieuws en laat dat op tv duidelijk blijken. Natuurlijk met zijn dit acteurs, maar in is er iemand van tijdens de nietsvermoedende terrasgangers de die ons gaykoppel tijdens te hulp tijdens schiet? uit En we strijken de neer in Amsterdam waar een een oudere naar dame wordt geweigerd omdat ze op tv niet thuishoort in een een naar hippe kledingwinkel. En we zijn op van een zonnige op tv zaterdag op het door drukke Binnenwegplein van in Rotterdam op waar we kijken hoe ver we op tv het kunnen gaan bij een op tv pinautomaat. Wanneer grijpen tijdens omstanders in als in onze hufter vindt dat op een vrouw, die op tv ook in het met complot zit natuurlijk, van wel erg lang treuzelt op tv om wat een geld van van de bank in te halen.

Wat gebeurt door er als een asociale van klusser zijn de bouwafval dumpt in in een park en zijn in verfresten door het het tijdens putje giet? En hoe reageren tijdens mensen als het ze zien dat het er voor hun ogen met een meisje gedrogeerd tijdens wordt?Meer op Wat gebeurt er als een asociale met klusser een zijn bouwafval tijdens dumpt in een park van en zijn verfresten door het naar putje giet. het En hoe in reageren mensen als de ze zien dat er in voor hun ogen het een meisje gedrogeerd een wordt?Minder

In deze aflevering tijdens een zien we o.a. wat op er gebeurt in als een hoogzwangere de dame flink aan de door drank gaat op een naar druk in terras.Meer In deze in aflevering zien we wat er gebeurt door als een op hoogzwangere dame flink in aan de uit drank gaat op op een druk terras. En tijdens hoe reageren de door bezoekers van de kinderboerderij op als naar ze zien dat mensen daar met hun ongewenste het dieren op (van konijntjes tot een op tv aap) zomaar over het op tv hek in zetten?Minder

We zien o.a. in door wat er gebeurt als een een naar obese uit man op straat wordt gepest met vanwege zijn het omvang: door de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer op tijdens We zien wat er gebeurt op als een een een obese man op straat uit wordt op gepest vanwege zijn omvang: de de ass-selfie roept heftige een reacties op. En in hoe in reageren mensen op als ze zien dat door er voor hun ogen kleding een verdwijnt in de op tassen van met twee brutale een winkeldievegges?Minder

oktober 2021
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!