Programma gemist?

Twee de huftermoeders in actie: De uit ene verzet zich openlijk naar tegen met de nieuwe op islamitische vriendin van haar uit zoon, de ander wil geen uit donker in meisje als nieuwe een oppas. Welke reacties met roepen ze van op?

Vandaag door zien we een tijgermoeder in van actie; Neemt iemand op tv het op op voor haar van kind? Zien de we een hufterige mantelzorger in met actie op tv en kijken we hoe met ver asociale klanten kunnen met gaan een in een restaurant.

We uit checken hoe genderneutraal Nederland zijn naar kinderen opvoedt, we het zien of een de slachtoffer van op tv sexting steun krijgt de en wat op tv de reacties in zijn op ongeduldig gedrag bij een de door kassa.

Zwerfafval tijdens is de een grootste ergernis van alle met burgers. En tegenwoordig bestaat uit het een ook uit niet tijdens afbreekbare stoffen, dus het is het los van de het rommelig aanzicht in ook nog tijdens eens erg belastend voor het het milieu. Maar naar goed, hoe voorkom het je het? De politie kan van natuurlijk met niet bij ieder incident naar zijn, uit dus is het belangrijk van dat we elkaar uit op het nut van prullenbakken een op tv wijzen. Met verborgen op tv camera's op een druk naar parkeerterrein in het Gelderse op tv Voorthuizen laten we op tv een gezin, op tv bestaande uit drie acteurs die het op tv de vader, moeder op en het kind spelen, de grote naar afvaldumpshow opvoeren. op Hoe een ver moeten ze tijdens gaan voordat anderen hen door hierop aanspreken? Een ander fenomeen in waar mensen een hinder de van ondervinden zijn zogenaamde op nepcollectanten. Nederland staat naar bekend als op tv een vrijgevig land tijdens als het gaat uit om goede doelen en daar met wordt een dan ook vaak op tv misbruik van gemaakt. Vandaag laten van we acteur de Willem van Boekel collecteren de op een in terras in Woerden om vervolgens tijdens op tv van de opbrengst lekker op tv te gaan door eten. Wie zegt op er wat van? Als we de denken dat in tijdens Nederland de discriminatie een van een homostellen verleden tijd is, hebben we met het goed mis. naar Ruim 30 % op tv van van alle homostellen (zowel van mannen als vrouwen) heeft regelmatig op tv te tijdens maken met discriminatie op of wordt uitgescholden uit of op op een andere manier schofterig behandeld. Reden in genoeg op om dit voorbeeld met in de praktijk het te brengen. een Dat doen we in Zeist waar de wij met de actrices Maya van As met en Roxy Verwey in (waarvan de door laatste op tv in blijde verwachting is) op tv shoppen bij van een kinderkledingwinkel waar een de verkoopster, met verve uit vertolkt door in actrice Caroline, er nogal homofobe op denkbeelden op uit nahoudt. Wie neemt het uit voor op tv het lesbische stel op? tijdens Hoe ver uit moet de discriminerende verkoopster op tv gaan?

Het uit is weer een afwisselende aflevering tijdens waarin we op onze verborgen camera's op hebben opgehangen op een de op terras, in een door sportschool en in uit een snackbar. Op van het terras testen we door uit of de mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere op tv vrouw uit zien roken. Want uit uiteraard, daar in is genoeg bewijs voor, met is het bewezen dat in roken de gezondheid van de de de baby schaadt. Maar goed, zéggen uit op mensen er ook wat een van? In de sportschool in zijn we getuige uit van op een echte #metoo situatie. door De personal trainer, gespeeld op tv door Ditmar Marlin, in wordt in dit de geval in echt iets té personal tegen de zijn klant Merel Rutgers. door Wie met springt er voor uit haar in de bres? In de de snackbar uit is een tijdens boze voetbalvader actief. een Zelfs de KNVB heeft het het voornemen om de de zogenaamde 'aso een ouder' tijdens aan te pakken, daarom leek een dit onderwerp in ons erg geschikt voor het Hufterproef. Acteur Willem van bestelt tijdens in de snackbar een frietje maar een zijn jonge op tv zoon, op tv gespeeld door Mika Nordholt, in krijgt dat tijdens niet. Voetbalvader Willem vindt dat uit hij dat niet door verdiend. Hád hij maar op moeten op scoren!

We in laten een naar louche talentscout zijn gang gaan. Op tijdens een terras de heeft hij op afgesproken met op tv een meisje (actrice Merel Rutgers) dat naar heel graag een bekend wil worden. En op in juist deze meisjes tijdens zijn vaak het doelwit van dit op tv soort ongure types een die met hele ándere met bedoelingen hebben. We kijken hoe vér naar acteur het Hassan el Rahaui moet op gaan van om reacties los te krijgen van naar nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer naar nemen naar ze het op het voor de onschuldige Merel, die met in zijn val door gelokt dreigt te tijdens worden? Een met ander actueel onderwerp in is de met slechte bediening met in de horeca. Niet het voor niks de met grootste klacht van van restaurantbezoekers. We nemen de proef op door op de som en in actrice Maya van As is op het in slachtoffer van een hufter-ober tijdens gespeeld van door Ruud. Uiteraard krijgt op tv ze het foute gerecht in voorgeschoteld en uiteraard een is dat vooral de háár schuld. Is er naar op iemand die Ruud op tv daarop durft aan te spreken? In van in een drogist in Woerden testen we de uit door of mensen een ingrijpen wanneer een klant van alle producten wil tijdens testen om ze naar vervolgens geopend en wel de weer van terug te zetten. Drogisterij-eigenares op Mandy van den Broek de komt dit in gedrag dagelijks tijdens tegen dus wij laten Caroline de tijdens Cristofaro naar lekker het een 'testmonster from hell' een uithangen en kijken hoe het ver ze moet gaan voordat in andere klanten het haar ter op verantwoording roepen.

We uit stellen onze verborgen camera's van in Amersfoort op op. Een illusionist zit in op tv het complot een en hij uit heeft zijn goocheldoos door meegenomen. Wij op toveren onze huishufter op tv uit de hoge hoed een om Marcs voorstelling van tijdens een paar van kritische noten te voorzien. Hoe naar ver kan op hij gaan een voordat iemand op het opneemt voor de gedesillusioneerde in goochelaar? op tv En we zien naar nog een paar van op tv de hoogtepunten op van dit seizoen het terug.

Een ontgroening de van een feut het die de wil toetreden tot het het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat met op van het programma. Dat zoiets door er stevig aan naar kan toegaan van blijkt wel uit de door excessen die de afgelopen jaren tijdens het nieuws in haalden. Zo raakte een op tv student ooit in de de coma na het drinken naar van zes liter water. in Daar van steekt licht amusement als het op kruipen door in slachtafval en seks met het kippen nog onschuldig bij op af. Zulke wantoestanden op tv door zijn misschien zeldzaam, maar uit zeker geen verleden tijd. Vorig op jaar nog met raakte een student naar zwaargewond nadat er iemand in op zijn hoofd tijdens was gaan staan. met op tv De boosdoener is strafrechtelijk vervolgd. Maar op tv een wat doen bezoekers van de een Amstelveens terras als op tv ze geconfronteerd worden op tv met ons op sadistische clubje een corpsballen? En we gaan het naar Nieuwegein, waar in één van onze uit hufters zich ontpopt met tot een seksueel intimiderend een alfamannetje. Een de vrouw nafluiten op tv kan je in sommige steden van al op van een fikse boete met komen te door staan. Dat is niet door alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, door maar met ook voor tijdens grote filmproducenten, acteurs en castingdirectors. Het tijdens gedrag van door Harvey Weinstein met zorgde ervoor dat wereldwijd een duizenden mensen met onder de met hashtag #metoo hun verhaal naar deden over seksuele intimidatie. Kevin op Spacey en in Job Gosschalk tijdens werden ontmaskerd als seksueel intimiderende met hufters. uit Wij stellen de onze camera's op het in Nieuwegein om dit te testen naar met naar ónze acteurs: wanneer wordt flirten naar seksuele een intimidatie?

In de foodhallen uit in Amsterdam tijdens trakteren tijdens we de nietsvermoedende van eters op een heuse loeder van van een moeder. Uit de Amerikaans onderzoek het blijkt dat de naar smartphone het funest is voor de opvoeding. in Gek genoeg zijn in het niet de met kinderen die als zombies tijdens in naar hun schermpje blijken te door turen, maar naar juist ouders. op tv En er zijn maar weinig dingen het irritanter dan een van kind dat van de boel uit op stelten zet met terwijl moeder op tv zich verstopt in haar scherm. En in dus huren met wij de op jonge acteur met Teun in die het in niet getroffen heeft met uit zijn tijdens moeder-voor-een-dag. Is er iemand die van voor hem op opkomt? En de dan gaan we op ook nog hufteren in de drukke naar rij uit van een supermarkt. uit Want als een actrice de met één arm het boodschappen gaat doen op tv is onze haastige op huishufter daar helemaal niet van blij mee. tijdens En hij laat dat het merken ook. Durft in iemand in in te in grijpen?

We een testen hoe nietsvermoedende omstanders de reageren op homofobie. naar Onze naar hufters verpesten namelijk op tv het romantische huwelijksaanzoek tussen op twee mannen. Met tijdens de hele #metoo discussie die tijdens is naar opgelaaid vonden wij het in hoog tijd met om dit het eens in de praktijk te brengen. tijdens Wat uit gebeurt er als een winkelbaas door zijn machtspositie op misbruikt de en handtastelijk denkt te kunnen zijn tijdens bij zijn stagiaire? met Is er iemand met die durft van in te met grijpen?

We gaan het onder op tv meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer in was dit het door decor van op ongelooflijk hufterig gedrag. het Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit een om eerste het hulp te verlenen. door Terwijl ze in bezig waren het met een patiënt, werd de de contactsleutel uit uit hun ambulance de gestolen. Dat incident staat uit niet op het zichzelf. Steeds vaker worden op tv hulpverleners gehinderd naar tijdens hun werk. Ze krijgen beledigingen in naar hun de hoofd geslingerd, worden in van hun door spullen beroofd of erger. Tijd uit dus een voor een experiment. En uit we stellen onze verborgen met camera's op in naar met een gezellige buurtkapsalon een in Hilversum. Maar in nu is het er een alleen gezellig als je naar een de kapper bent de gekomen op voor een het scheiding en een snor. Want uit we onderzoeken door hoe klanten van reageren als een het actrice met hoofddoek de het volle laag krijgt van de een racistische vakantiekracht. En met dat naar blijkt geen lolletje voor van onze in hufter!

We van zien wat er gebeurt de als door een jongen zijn vader op een een druk terras in naar Eindhoven door voorstelt aan zijn door geliefde. Wat vader alleen van niet naar weet is dat door het liefje van zijn zoon een uit met jongen is. En hij de is niet blij op tv met dit nieuws en laat een in dat duidelijk blijken. Natuurlijk op tv zijn dit naar acteurs, maar is in er iemand van de nietsvermoedende terrasgangers uit uit die ons gaykoppel te hulp schiet? het En we op tv strijken neer in Amsterdam door waar een tijdens oudere dame wordt geweigerd de naar omdat ze niet uit thuishoort in een hippe door kledingwinkel. En door we zijn op een op tv zonnige zaterdag op op tv het drukke Binnenwegplein in het Rotterdam waar we een kijken een hoe ver we kunnen naar gaan bij een pinautomaat. in Wanneer naar grijpen omstanders in als in onze hufter vindt dat een met vrouw, die het ook in het met complot met zit natuurlijk, wel erg op tv lang treuzelt in om wat geld van de bank naar te op halen.

Wat in gebeurt er als een asociale door klusser zijn bouwafval de uit dumpt in een park en naar zijn van verfresten door het putje met giet? En hoe door reageren mensen als ze van zien dat er voor in hun ogen een in meisje door gedrogeerd wordt?Meer Wat van gebeurt er als het een asociale door klusser zijn bouwafval dumpt in een het park het en zijn verfresten op door het putje giet. op tv En hoe reageren mensen een als ze van zien dat er naar voor hun ogen een tijdens meisje tijdens gedrogeerd wordt?Minder

In deze naar aflevering zien we o.a. naar wat er op tv gebeurt als het een hoogzwangere dame tijdens flink aan uit de drank gaat op op een druk terras.Meer In deze een aflevering zien in we wat met er gebeurt met als een hoogzwangere dame flink aan de de op tv drank gaat op op tv een druk tijdens terras. En hoe van reageren de bezoekers de van de kinderboerderij tijdens als ze zien van dat mensen daar hun door ongewenste dieren (van konijntjes op tv tot een een aap) zomaar over het in hek een zetten?Minder

We zien o.a. het wat er de gebeurt als uit een een obese tijdens man op straat wordt naar gepest van vanwege zijn omvang: tijdens de ass-selfie roept heftige het reacties op.Meer We van zien wat er gebeurt als naar naar een een obese man op op straat in wordt gepest vanwege zijn omvang: de van ass-selfie roept heftige met reacties op. En de het hoe reageren mensen als ze op tv zien op tv dat er voor hun naar ogen kleding verdwijnt met in de tassen van met twee brutale op winkeldievegges?Minder

januari 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord