Programma gemist?

Twee een huftermoeders in actie: De ene door verzet zich openlijk met tegen een de nieuwe islamitische op tv vriendin van haar van zoon, de ander wil geen door donker meisje als de nieuwe op tv oppas. Welke reacties roepen ze tijdens door op?

Vandaag het zien we met een tijgermoeder in actie; met Neemt iemand het op uit voor haar kind? uit Zien met we een hufterige mantelzorger op in actie op tv en kijken we hoe ver met asociale klanten door kunnen gaan in een een restaurant.

We met checken hoe op tv genderneutraal Nederland zijn kinderen van opvoedt, we zien of naar een slachtoffer het van sexting op tv steun krijgt en wat de reacties op zijn op ongeduldig van met gedrag bij de met kassa.

Zwerfafval is uit de grootste ergernis van van alle burgers. En door op tegenwoordig bestaat het van ook uit niet afbreekbare stoffen, het dus het in is los van het het rommelig aanzicht ook tijdens nog eens erg belastend op in voor het milieu. Maar goed, hoe uit voorkom je tijdens het? De het politie kan natuurlijk niet op bij ieder de incident zijn, dus is het het belangrijk dat op we elkaar op het een nut van door prullenbakken wijzen. op tv Met verborgen van camera's op een druk parkeerterrein uit in tijdens het Gelderse Voorthuizen laten tijdens we een gezin, bestaande uit op tv drie uit acteurs die de vader, moeder naar en het de kind spelen, met de grote afvaldumpshow opvoeren. Hoe van ver moeten ze tijdens de gaan voordat anderen hen hierop op tv aanspreken? Een ander fenomeen het waar mensen op hinder van een ondervinden zijn op tv zogenaamde nepcollectanten. Nederland staat bekend het als een vrijgevig uit land als het tijdens gaat om goede doelen in en de daar wordt dan op ook vaak misbruik met van gemaakt. naar Vandaag laten we acteur door Willem van door Boekel collecteren op een terras in door Woerden om de vervolgens van de opbrengst het lekker de te gaan eten. Wie een zegt er wat op van? naar Als we denken dat in het Nederland de discriminatie naar van homostellen met verleden tijd van is, hebben we een het goed mis. Ruim 30 met % van alle homostellen door door (zowel mannen als vrouwen) heeft op tv regelmatig te maken met uit discriminatie of wordt van uitgescholden een of op een andere op manier schofterig met behandeld. Reden van genoeg om dit een voorbeeld in de met praktijk te brengen. Dat tijdens doen we in het Zeist waar wij de de actrices Maya van het As en Roxy Verwey een van (waarvan de laatste in blijde verwachting op de is) shoppen bij een kinderkledingwinkel een waar de verkoopster, met tijdens verve de vertolkt door de actrice Caroline, er nogal homofobe tijdens denkbeelden op nahoudt. Wie van neemt in het voor het in lesbische stel op? door Hoe ver moet de uit discriminerende verkoopster de gaan?

Het op is weer een door afwisselende aflevering waarin een we onze verborgen tijdens camera's hebben opgehangen op een tijdens een terras, in een sportschool en tijdens in een snackbar. Op op tv het terras testen door we uit door of mensen op tv ingrijpen wanneer ze een zwangere het vrouw zien met roken. de Want uiteraard, daar is genoeg op tv bewijs voor, is het op tv bewezen dat roken met de het gezondheid van door de baby schaadt. Maar goed, zéggen op mensen uit er ook het wat van? In de sportschool naar zijn met we getuige van een echte #metoo van op tv situatie. De personal trainer, gespeeld door door Ditmar Marlin, wordt tijdens in dit geval tijdens echt iets té de personal tegen het zijn klant Merel Rutgers. uit door Wie springt er voor haar in een de bres? In met de snackbar is op een boze voetbalvader het naar actief. Zelfs de door KNVB heeft het voornemen de om de op zogenaamde 'aso ouder' aan te in pakken, de daarom leek dit onderwerp van ons erg op tv geschikt voor Hufterproef. tijdens Acteur Willem bestelt het in de snackbar een in frietje maar het zijn jonge zoon, gespeeld door uit Mika van Nordholt, krijgt dat niet. naar Voetbalvader Willem vindt dat hij een dat niet verdiend. door Hád een hij maar moeten in scoren!

We laten naar een louche talentscout in zijn gang tijdens gaan. Op een tijdens terras heeft hij afgesproken met met een meisje (actrice een Merel tijdens Rutgers) dat heel door graag bekend wil worden. de En juist deze meisjes van in zijn vaak het doelwit van dit uit soort ongure types in die hele ándere uit bedoelingen hebben. tijdens We kijken op hoe vér acteur het Hassan el door Rahaui moet gaan om reacties los het te krijgen van het nietsvermoedende terrasgebruikers. op Wanneer op nemen ze het op naar voor de onschuldige Merel, op tv die in zijn met val gelokt dreigt te een tijdens worden? Een ander het actueel onderwerp is de slechte bediening op tv in de horeca. door Niet voor niks naar de de grootste klacht uit van restaurantbezoekers. We nemen de proef op op de een som een en actrice Maya een van As is het slachtoffer van door een hufter-ober tijdens gespeeld door uit Ruud. Uiteraard krijgt tijdens ze het foute van gerecht voorgeschoteld en uiteraard het is dat vooral háár tijdens schuld. Is op tv er iemand door die Ruud daarop durft door aan te met spreken? In op een drogist in een Woerden testen we met uit of mensen ingrijpen in wanneer een klant uit alle producten wil met testen om de ze vervolgens geopend en de wel weer met terug te zetten. Drogisterij-eigenares tijdens Mandy van den Broek naar komt dit gedrag dagelijks een in tegen dus wij naar laten Caroline de Cristofaro door lekker het op 'testmonster from hell' uithangen en door kijken hoe ver ze in moet gaan voordat een andere klanten haar door ter het verantwoording roepen.

We stellen uit onze verborgen camera's met in Amersfoort op. Een in illusionist met zit in het complot en uit hij met heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij uit toveren onze uit huishufter uit de hoge in naar hoed om Marcs voorstelling van een op paar kritische door noten te voorzien. op Hoe uit ver kan hij gaan voordat de iemand het opneemt het voor een de gedesillusioneerde goochelaar? En we zien op tv nog uit een paar van de de hoogtepunten van dit een seizoen naar terug.

Een op ontgroening van een feut uit die wil toetreden tot met in het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op uit het programma. op tv Dat zoiets door er stevig door aan kan toegaan blijkt wel in uit door de excessen die de afgelopen jaren tijdens het nieuws haalden. een Zo op raakte een student op ooit in coma na uit het drinken naar van zes liter water. uit Daar steekt licht amusement in als tijdens het kruipen door door slachtafval en seks uit met kippen nog onschuldig bij door tijdens af. Zulke wantoestanden zijn misschien met zeldzaam, maar zeker tijdens geen verleden tijd. een Vorig jaar nog door raakte een student zwaargewond uit nadat er iemand door op zijn het hoofd was gaan het staan. De boosdoener is op strafrechtelijk vervolgd. tijdens Maar op tv wat doen bezoekers van op tv een Amstelveens terras een als ze geconfronteerd tijdens worden met ons sadistische met clubje corpsballen? En we op tv gaan naar Nieuwegein, tijdens waar één uit van onze hufters door zich ontpopt tot een de seksueel naar intimiderend alfamannetje. Een met vrouw nafluiten kan van je in met sommige steden al op van een fikse boete komen op tv te staan. het Dat is niet alleen naar slecht nieuws voor het bouwvakkers, maar ook de voor grote naar filmproducenten, acteurs en door castingdirectors. Het gedrag naar van Harvey Weinstein zorgde ervoor de dat wereldwijd duizenden naar mensen onder tijdens de hashtag met #metoo hun verhaal deden over naar seksuele tijdens intimidatie. Kevin Spacey een en Job Gosschalk werden ontmaskerd het als seksueel intimiderende naar hufters. Wij stellen op onze camera's naar op in Nieuwegein de om dit te tijdens testen met ónze naar acteurs: door wanneer wordt flirten seksuele op tv intimidatie?

In de de foodhallen in Amsterdam de trakteren we door de nietsvermoedende eters op het een tijdens heuse loeder van met een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt op dat de smartphone van naar funest is voor de naar opvoeding. Gek genoeg zijn het uit niet de kinderen op tv die op tv als zombies tijdens naar hun schermpje blijken te in turen, maar juist het ouders. En er in zijn maar weinig dingen op tv irritanter tijdens dan een een kind dat de boel op het stelten uit zet terwijl moeder zich verstopt op tv in haar scherm. En naar dus huren wij uit de jonge van acteur Teun in in die het niet getroffen in heeft met zijn op tv moeder-voor-een-dag. Is de er iemand het die voor de hem opkomt? En naar dan gaan we ook de nog hufteren in de met drukke rij met van een supermarkt. op Want als uit een actrice met het één arm boodschappen gaat doen is tijdens een onze haastige huishufter daar tijdens helemaal niet blij mee. het En tijdens hij laat dat op tv merken ook. Durft iemand door in te het grijpen?

We door testen hoe in nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze op tv hufters verpesten namelijk door tijdens het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. op Met de het hele #metoo discussie die op tv is opgelaaid vonden door wij het hoog naar tijd naar om dit eens van in de praktijk te tijdens brengen. Wat gebeurt er uit als in een winkelbaas zijn machtspositie misbruikt op tv op en handtastelijk denkt te kunnen zijn op tv bij de zijn stagiaire? Is er tijdens iemand die durft in uit te uit grijpen?

We gaan op onder een meer naar Amersfoort. Afgelopen een zomer was in dit het decor van ongelooflijk hufterig door naar gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds in laat uit om eerste op hulp te verlenen. een Terwijl een ze bezig waren op tv met een patiënt, op tv werd de contactsleutel uit de hun ambulance de gestolen. Dat incident op staat niet op zichzelf. op Steeds vaker worden uit hulpverleners gehinderd tijdens uit hun werk. Ze krijgen uit beledigingen een naar hun hoofd geslingerd, worden van een hun spullen beroofd van een of erger. Tijd dus door voor een experiment. En we op tv stellen onze de verborgen camera's op door in naar een gezellige buurtkapsalon in Hilversum. in Maar in nu is het er alleen gezellig tijdens als je naar een de kapper bent op gekomen voor van een scheiding en naar een snor. Want we op onderzoeken de hoe klanten reageren als een van actrice met hoofddoek tijdens de tijdens volle laag krijgt van uit een racistische naar vakantiekracht. En dat in blijkt geen lolletje in voor onze een hufter!

We een zien wat er de gebeurt als een in jongen zijn vader op een de druk naar terras in Eindhoven op tv voorstelt aan naar zijn geliefde. Wat met vader alleen niet op weet is dat door het liefje van het zijn zoon een jongen is. door En het hij is niet blij met dit uit nieuws en tijdens laat dat duidelijk met blijken. Natuurlijk het zijn dit acteurs, van maar is er iemand van met de op nietsvermoedende terrasgangers die ons gaykoppel door te hulp een schiet? En we strijken op tv neer het in Amsterdam waar door een oudere dame wordt geweigerd in omdat ze niet in thuishoort in een door hippe uit kledingwinkel. En we een zijn op een van zonnige zaterdag in op het drukke Binnenwegplein door in Rotterdam een waar we kijken in hoe ver we kunnen gaan bij in een door pinautomaat. Wanneer grijpen omstanders met in als onze de hufter vindt het dat een het vrouw, die ook in het de complot met zit natuurlijk, wel erg lang het treuzelt om uit wat geld van de bank uit te op halen.

Wat gebeurt er tijdens op tv als een asociale klusser zijn bouwafval een dumpt in met een uit park en zijn verfresten met door het putje giet? En naar hoe in reageren mensen door als ze zien dat de er voor hun met ogen een meisje gedrogeerd van wordt?Meer Wat uit gebeurt er als een op asociale klusser op tv zijn bouwafval dumpt in een door park en naar zijn verfresten naar door het in putje giet. En naar hoe reageren mensen als tijdens ze zien dat van er voor hun het ogen een tijdens meisje gedrogeerd wordt?Minder

In naar deze aflevering zien we o.a. door wat door er gebeurt als een hoogzwangere naar dame uit flink aan de drank in gaat op een in druk terras.Meer In deze tijdens in aflevering zien we wat er gebeurt op tv als een naar hoogzwangere dame uit flink aan op de drank gaat op van een druk terras. En hoe een reageren de bezoekers naar in van de kinderboerderij als van ze zien dat tijdens mensen daar hun door ongewenste dieren (van konijntjes tot van een aap) een zomaar over het hek een in zetten?Minder

We zien de o.a. wat er gebeurt een op als een een op tv obese man op straat wordt gepest van vanwege zijn omvang: door de ass-selfie door roept heftige reacties een op.Meer We op tv zien wat met er gebeurt als een een met obese man de op straat wordt gepest uit vanwege zijn omvang: op de ass-selfie roept heftige de reacties uit op. En hoe reageren met mensen de als ze zien dat er voor een hun ogen uit kleding verdwijnt in de de tassen op tv van twee brutale uit winkeldievegges?Minder

juni 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord