Programma gemist?

Twee huftermoeders door in actie: De uit ene verzet naar zich openlijk in tegen de nieuwe islamitische vriendin op van haar zoon, van de ander in wil geen donker meisje als een nieuwe met oppas. Welke reacties roepen ze in in op?

Vandaag door zien we een tijgermoeder in door actie; uit Neemt iemand het op voor met in haar kind? Zien door we een hufterige tijdens mantelzorger in actie in en kijken we hoe ver asociale de door klanten kunnen gaan in een op tv restaurant.

We het checken hoe genderneutraal tijdens Nederland zijn kinderen opvoedt, we uit zien of een door slachtoffer van de sexting steun krijgt het en wat een de reacties zijn het op ongeduldig gedrag bij een de een kassa.

Zwerfafval door is de grootste ergernis van naar alle in burgers. En tegenwoordig bestaat het op tv ook uit niet een afbreekbare stoffen, met dus het is los met door van het rommelig aanzicht ook van nog eens op tv erg belastend het voor het milieu. op tv Maar goed, hoe voorkom je het? op De politie op tv kan natuurlijk met niet bij ieder incident met zijn, in dus is het belangrijk dat naar we elkaar van op het van nut van prullenbakken door wijzen. Met verborgen camera's een op een met druk parkeerterrein in het het Gelderse Voorthuizen naar laten we een gezin, het bestaande uit tijdens drie acteurs die door de vader, moeder en met het kind spelen, de tijdens grote afvaldumpshow opvoeren. Hoe op met ver moeten ze gaan voordat een anderen hen hierop aanspreken? met Een ander op fenomeen waar mensen hinder de van ondervinden zijn het zogenaamde in nepcollectanten. Nederland staat bekend als tijdens een vrijgevig land naar op als het gaat uit om goede doelen en op tv daar wordt dan het ook vaak misbruik van het gemaakt. door Vandaag laten we acteur Willem van de uit Boekel collecteren op een terras in in Woerden om op tv vervolgens van uit de opbrengst lekker te tijdens gaan eten. naar Wie zegt een er wat van? met Als we denken op dat in Nederland de van discriminatie van homostellen op tv verleden tijd is, een hebben we het goed mis. tijdens naar Ruim 30 % van alle op tv homostellen (zowel mannen van als vrouwen) heeft van regelmatig te maken de met discriminatie of wordt door uitgescholden uit of op de een andere manier schofterig op behandeld. Reden genoeg om van dit voorbeeld in de met praktijk te tijdens brengen. Dat met doen we in Zeist waar op tv naar wij de actrices Maya van As naar en Roxy Verwey tijdens (waarvan de van laatste in blijde met verwachting is) shoppen bij op tv een door kinderkledingwinkel waar de verkoopster, met op tv verve vertolkt door van actrice Caroline, er op tv nogal homofobe op tv denkbeelden op nahoudt. op Wie neemt het door voor het lesbische stel de op? in Hoe ver moet door de discriminerende verkoopster het gaan?

Het tijdens is weer tijdens een afwisselende aflevering waarin op we onze verborgen camera's op tv hebben opgehangen op door een terras, in een in sportschool door en in een op tv snackbar. Op het naar terras testen we uit met of mensen ingrijpen met wanneer ze een zwangere een een vrouw zien roken. op tv Want uiteraard, daar op is genoeg bewijs op voor, is het bewezen in dat roken de gezondheid van met de op tv baby schaadt. Maar goed, een zéggen mensen tijdens er ook wat van? In naar de sportschool uit zijn op we getuige van een echte op #metoo situatie. door De personal trainer, gespeeld naar door naar Ditmar Marlin, wordt in door dit geval echt iets té van personal tegen op tv zijn klant Merel Rutgers. het Wie springt er een van voor haar in door de bres? In de snackbar uit is op tv een boze voetbalvader het actief. Zelfs de een KNVB heeft het voornemen om de de zogenaamde de 'aso ouder' aan te naar pakken, daarom met leek dit onderwerp ons erg het geschikt voor Hufterproef. in Acteur naar Willem bestelt in de op snackbar op een frietje maar zijn jonge zoon, een gespeeld door Mika op tijdens Nordholt, krijgt dat het niet. Voetbalvader Willem vindt op dat hij uit dat niet verdiend. Hád hij maar in met moeten scoren!

We van laten een louche talentscout uit zijn gang gaan. van Op in een terras heeft in hij afgesproken met tijdens een meisje (actrice Merel van Rutgers) dat in heel graag bekend wil worden. En naar juist deze het meisjes zijn vaak in het doelwit van op tv dit soort ongure types een die hele ándere uit bedoelingen uit hebben. We van kijken hoe vér acteur Hassan el in Rahaui moet in gaan tijdens om reacties los te krijgen de van nietsvermoedende terrasgebruikers. uit Wanneer nemen ze het uit op op voor de op tv onschuldige Merel, die in zijn naar val gelokt naar dreigt te tijdens worden? Een ander actueel onderwerp is op tv de door slechte bediening met in de horeca. Niet voor niks uit de uit grootste klacht van restaurantbezoekers. het We nemen uit de proef op de som uit en in actrice Maya van As op tv is op tv het slachtoffer van tijdens een hufter-ober gespeeld door uit Ruud. Uiteraard op tv krijgt ze het in foute gerecht voorgeschoteld en uiteraard is van dat vooral háár met tijdens schuld. Is er uit iemand die Ruud daarop durft aan op tv te spreken? In tijdens de een drogist in Woerden testen het we van uit of mensen ingrijpen wanneer een een klant alle naar producten wil testen om van ze uit vervolgens geopend en wel op tv weer terug te zetten. naar Drogisterij-eigenares Mandy uit van den Broek het komt dit uit gedrag dagelijks tegen dus wij met naar laten Caroline de Cristofaro lekker met het 'testmonster from op hell' uithangen en door kijken hoe ver ze uit moet gaan voordat in andere de klanten haar ter verantwoording uit roepen.

We stellen de onze op tv verborgen camera's in tijdens Amersfoort op. Een illusionist op tv zit in het complot en door hij heeft zijn uit goocheldoos meegenomen. Wij op toveren van onze huishufter uit uit de hoge hoed in om Marcs voorstelling het van een paar naar kritische noten te voorzien. Hoe van ver kan hij in gaan voordat iemand van het door opneemt voor uit de gedesillusioneerde goochelaar? En de we zien nog een paar op tv tijdens van de hoogtepunten van van dit seizoen uit terug.

Een op ontgroening van een feut die naar wil toetreden naar tot het ultra-exclusieve uit Hufterproef op tv Herendispuut staat op het programma. Dat van zoiets er stevig op aan uit kan toegaan op blijkt wel uit de excessen die uit op tv de afgelopen jaren de het nieuws haalden. Zo raakte tijdens een student ooit in met coma met na het het drinken van zes liter op water. Daar steekt met licht amusement als naar het kruipen op tv door slachtafval en naar seks met kippen uit nog onschuldig bij af. de Zulke wantoestanden zijn misschien tijdens zeldzaam, een maar zeker geen de verleden tijd. Vorig jaar een nog raakte een in student zwaargewond nadat er iemand door een op zijn hoofd was gaan staan. naar De met boosdoener is strafrechtelijk vervolgd. Maar met wat doen een bezoekers van van een Amstelveens terras als van ze in geconfronteerd worden met ons naar sadistische clubje in corpsballen? En we gaan naar Nieuwegein, op waar één van tijdens onze hufters zich op tv ontpopt het tot een seksueel op intimiderend alfamannetje. Een vrouw nafluiten tijdens kan je van in met sommige steden al op een fikse door boete het komen te staan. Dat is tijdens niet een alleen slecht nieuws in voor bouwvakkers, maar het ook voor door grote filmproducenten, acteurs en castingdirectors. Het een een gedrag van Harvey Weinstein de zorgde ervoor dat van wereldwijd duizenden mensen onder de op hashtag #metoo tijdens hun verhaal deden over het seksuele de intimidatie. Kevin Spacey en door Job Gosschalk op werden ontmaskerd als seksueel intimiderende van hufters. Wij stellen in onze camera's op tijdens in Nieuwegein om tijdens dit door te testen met ónze in acteurs: tijdens wanneer wordt flirten seksuele met intimidatie?

In de tijdens foodhallen in Amsterdam trakteren in we de nietsvermoedende de eters tijdens op een heuse loeder van de een van moeder. Uit Amerikaans op onderzoek blijkt dat de smartphone op tv funest op is voor de van opvoeding. Gek genoeg zijn het met niet door de kinderen die van als zombies naar een hun schermpje blijken te het turen, maar juist met ouders. En er zijn uit maar op weinig dingen in irritanter dan een kind een dat de boel op stelten met zet terwijl moeder het zich verstopt de in haar scherm. op En op dus huren wij de jonge een acteur een Teun in die het niet getroffen de in heeft met zijn het moeder-voor-een-dag. Is er iemand die de voor het hem opkomt? En dan gaan we door ook nog op tv hufteren in de de drukke rij op van een supermarkt. Want in als een de actrice met de één arm boodschappen gaat doen is naar onze op haastige huishufter de daar helemaal niet blij op mee. En tijdens hij laat dat merken ook. de Durft iemand van in te naar grijpen?

We het testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren tijdens op op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het het romantische uit huwelijksaanzoek in tussen twee mannen. Met de hele op tv #metoo uit discussie die is opgelaaid vonden op tv wij het hoog naar tijd door om dit eens met in de op tv praktijk te brengen. Wat gebeurt tijdens er tijdens als een winkelbaas zijn machtspositie op tv misbruikt en handtastelijk denkt door te op kunnen zijn bij op zijn stagiaire? Is er iemand uit de die durft in van te grijpen?

We gaan onder op meer naar van Amersfoort. Afgelopen uit zomer was dit uit het decor van met ongelooflijk hufterig op gedrag. Ambulancebroeders rukten's een avonds laat uit om eerste op tv hulp te verlenen. van Terwijl ze op tv bezig waren het met een patiënt, werd de contactsleutel uit uit hun naar ambulance naar gestolen. Dat incident staat niet op naar zichzelf. Steeds door vaker worden hulpverleners gehinderd van tijdens hun werk. door Ze uit krijgen beledigingen naar hun op tv hoofd geslingerd, worden van naar hun met spullen beroofd of met erger. Tijd dus voor in een tijdens experiment. En we stellen op onze verborgen naar camera's op in een gezellige buurtkapsalon uit uit in Hilversum. Maar nu uit is het er alleen gezellig met de als je naar de kapper op tv bent gekomen op voor een tijdens scheiding en een snor. Want we op van onderzoeken hoe klanten reageren als een in uit actrice met hoofddoek van de volle laag van krijgt van een racistische in vakantiekracht. En dat een blijkt geen lolletje door voor onze op tv hufter!

We zien wat met er gebeurt op als een uit jongen zijn vader op met een op druk terras in Eindhoven voorstelt aan uit zijn geliefde. Wat naar vader alleen het niet de weet is dat het op liefje van zijn een zoon een jongen op tv is. En van hij is niet blij het met dit nieuws en door laat dat duidelijk blijken. een Natuurlijk van zijn dit acteurs, maar op tv is er iemand van op de nietsvermoedende terrasgangers van die in ons gaykoppel te een hulp schiet? En we de strijken neer de in Amsterdam waar uit een oudere dame wordt tijdens geweigerd omdat ze niet in thuishoort in een uit hippe kledingwinkel. door En we op zijn op een zonnige in zaterdag het op het drukke Binnenwegplein naar in Rotterdam waar we kijken van hoe ver we met kunnen gaan bij uit een pinautomaat. in Wanneer grijpen omstanders in in als onze hufter de vindt dat tijdens een vrouw, die uit ook het in het complot op tv zit natuurlijk, wel erg lang treuzelt uit om wat in geld van de het bank te van halen.

Wat gebeurt er op tv als een op tv asociale klusser zijn bouwafval de naar dumpt in een de park en zijn tijdens verfresten door het uit putje giet? En hoe op tv reageren mensen als ze zien van dat er voor de hun door ogen een meisje met gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt van er als een de asociale klusser zijn naar bouwafval met dumpt in een tijdens park en zijn verfresten door het door putje giet. En de op tv hoe reageren mensen als ze zien door dat er de voor hun ogen een het het meisje gedrogeerd wordt?Minder

In de deze aflevering zien we o.a. van in wat er gebeurt de als een hoogzwangere dame de flink aan door de drank gaat op een de druk terras.Meer In door deze aflevering zien we van wat er het gebeurt als een de hoogzwangere dame uit flink aan de drank met gaat een op een druk terras. in En hoe reageren tijdens de bezoekers van in de kinderboerderij als ze zien een van dat mensen daar door hun ongewenste dieren (van konijntjes tot het een een aap) zomaar over de het hek op tv zetten?Minder

We zien o.a. door in wat er gebeurt in als een een obese man door op de straat wordt gepest door vanwege zijn omvang: de van ass-selfie roept een heftige reacties op.Meer van We zien wat er gebeurt als naar een een door obese man op straat naar wordt gepest vanwege met zijn omvang: de het naar ass-selfie roept heftige reacties op. En een hoe reageren een mensen als ze zien van dat er voor het hun op ogen kleding verdwijnt in een de tassen het van twee brutale het winkeldievegges?Minder

mei 2021
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!