Programma gemist?

Twee huftermoeders in naar actie: De naar ene verzet de zich openlijk het tegen de nieuwe islamitische vriendin van door haar zoon, in de op tv ander wil geen een donker meisje als nieuwe oppas. Welke uit reacties roepen ze uit de op?

Vandaag uit zien we een tijgermoeder in op tv actie; tijdens Neemt iemand het op voor van haar kind? Zien het we een door hufterige mantelzorger in actie tijdens en kijken op we hoe in ver asociale klanten kunnen gaan uit in op tv een restaurant.

We checken hoe de genderneutraal Nederland zijn van kinderen opvoedt, we op tv zien of een uit slachtoffer van sexting door uit steun krijgt en tijdens wat de reacties zijn op tv op ongeduldig gedrag bij naar de naar kassa.

Zwerfafval is de het grootste in ergernis van alle burgers. in En tegenwoordig in bestaat het ook uit niet tijdens afbreekbare stoffen, de dus op tv het is los van het op tv rommelig aanzicht op tv ook nog eens een erg belastend voor het milieu. het met Maar goed, hoe voorkom je het? naar De het politie kan natuurlijk niet met bij ieder incident met zijn, dus is uit het belangrijk een dat we elkaar op met het nut een van prullenbakken wijzen. uit Met verborgen camera's op een door druk door parkeerterrein in van het Gelderse Voorthuizen van laten we een gezin, bestaande uit naar door drie acteurs die de vader, moeder op tv een en het kind van spelen, de grote afvaldumpshow opvoeren. een Hoe ver moeten ze uit gaan voordat naar anderen uit hen hierop aanspreken? Een uit ander fenomeen waar mensen hinder uit van uit ondervinden zijn zogenaamde nepcollectanten. Nederland van staat tijdens bekend als een vrijgevig tijdens land op tv als het gaat om goede uit doelen en daar wordt in dan door ook vaak misbruik in van gemaakt. Vandaag laten met we acteur Willem in van Boekel collecteren op tv op een op terras in Woerden om vervolgens op van de in opbrengst lekker op te gaan eten. op Wie zegt er wat de van? door Als we denken dat door in Nederland de discriminatie van uit homostellen verleden tijd een is, hebben we van door het goed mis. Ruim tijdens 30 % van alle in homostellen (zowel mannen als het vrouwen) een heeft regelmatig te met maken met discriminatie een of wordt uitgescholden in of op uit een andere manier door schofterig behandeld. Reden genoeg in om dit voorbeeld met in de uit praktijk te brengen. Dat doen in we in Zeist op waar wij de uit actrices Maya van As het en Roxy Verwey een (waarvan de de laatste door in blijde verwachting is) shoppen door bij een met kinderkledingwinkel waar de verkoopster, met in verve vertolkt van door actrice Caroline, er tijdens nogal naar homofobe denkbeelden op nahoudt. Wie uit uit neemt het voor het lesbische op tv stel op? Hoe uit ver op moet de discriminerende verkoopster door gaan?

Het naar is weer een naar afwisselende aflevering waarin we uit onze verborgen camera's hebben op in opgehangen op een terras, in de een sportschool en in een een snackbar. een Op het terras met testen we tijdens uit of door mensen ingrijpen wanneer op ze een zwangere vrouw zien roken. het Want tijdens uiteraard, daar van is genoeg bewijs voor, is naar het bewezen van dat roken de gezondheid in van naar de baby schaadt. de Maar goed, zéggen mensen uit er ook wat van? In de de naar sportschool zijn een we getuige van een echte uit #metoo situatie. op De personal trainer, gespeeld op tv door in Ditmar Marlin, wordt in dit geval naar in echt iets té personal tegen zijn een in klant Merel Rutgers. Wie springt door er voor haar in door de bres? In de in de snackbar is een boze voetbalvader met in actief. Zelfs de KNVB heeft uit het voornemen om het de zogenaamde 'aso ouder' een tijdens aan te pakken, daarom leek dit van onderwerp ons erg het met geschikt voor Hufterproef. Acteur Willem bestelt op tv in naar de snackbar een frietje het maar zijn jonge van zoon, een gespeeld door Mika van Nordholt, krijgt dat niet. Voetbalvader met Willem op tv vindt dat hij dat tijdens niet verdiend. Hád hij het maar moeten tijdens scoren!

We laten het een louche talentscout naar zijn het gang gaan. Op een op terras heeft de hij afgesproken met van een meisje (actrice Merel Rutgers) dat uit heel graag bekend het wil worden. En naar een juist deze meisjes met zijn vaak het op tv doelwit van dit soort ongure met types die tijdens hele ándere bedoelingen hebben. We op op kijken hoe vér door acteur Hassan el Rahaui tijdens moet gaan om reacties het los te krijgen van op nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer met nemen ze op tv het op voor op de onschuldige Merel, het die in zijn het val gelokt dreigt te het een worden? Een ander actueel op tv onderwerp is de slechte tijdens bediening in een de horeca. Niet een voor niks de van grootste klacht van van restaurantbezoekers. We met nemen de proef op het de som en een actrice Maya van As is van het slachtoffer van het een hufter-ober gespeeld een door de Ruud. Uiteraard krijgt ze een het foute gerecht voorgeschoteld uit en een uiteraard is dat vooral háár op schuld. Is met er iemand die Ruud door daarop durft aan van te spreken? In door door een drogist in van Woerden testen we uit van of mensen ingrijpen in wanneer een klant alle met producten naar wil testen om uit ze vervolgens geopend en wel op tv weer terug te van zetten. van Drogisterij-eigenares Mandy van de den Broek komt dit tijdens gedrag dagelijks tegen in dus wij laten naar Caroline de in Cristofaro lekker het tijdens 'testmonster from hell' naar uithangen en kijken hoe ver ze met moet op gaan voordat van andere klanten haar ter uit verantwoording roepen.

We stellen onze in verborgen uit camera's in Amersfoort naar op. Een illusionist zit in in het het complot en hij heeft zijn uit goocheldoos meegenomen. op tv Wij toveren onze op huishufter op tv uit de hoge hoed om Marcs de voorstelling van een door paar op tv kritische noten te voorzien. Hoe het van ver kan hij gaan voordat iemand de het opneemt voor met de gedesillusioneerde uit goochelaar? uit En we zien nog een een paar van de hoogtepunten door van dit met seizoen in terug.

Een het ontgroening van een feut het die wil op toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef naar Herendispuut staat het op het programma. Dat naar zoiets er stevig op aan kan in toegaan blijkt wel tijdens uit de excessen uit die de afgelopen jaren van een het nieuws haalden. uit Zo raakte een student ooit in van door coma na het het drinken van zes liter op tv water. Daar van steekt licht amusement als het tijdens kruipen door slachtafval uit en seks met een kippen een nog onschuldig bij af. Zulke wantoestanden de zijn in misschien zeldzaam, tijdens maar zeker geen op tv verleden tijd. Vorig jaar nog uit raakte een student zwaargewond van nadat tijdens er iemand op van zijn hoofd tijdens was gaan staan. met De boosdoener is tijdens strafrechtelijk vervolgd. Maar wat de doen bezoekers van een Amstelveens op tv terras als ze met met geconfronteerd worden met ons sadistische clubje door corpsballen? van En we met gaan naar Nieuwegein, waar de één van van onze hufters zich het ontpopt tot een seksueel intimiderend naar alfamannetje. het Een vrouw nafluiten kan je in door sommige op steden al op een fikse op tv boete komen te de staan. in Dat is niet het alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, naar maar met ook voor grote filmproducenten, acteurs in door en castingdirectors. Het gedrag het van Harvey Weinstein zorgde ervoor het dat naar wereldwijd duizenden mensen onder uit de hashtag #metoo hun een verhaal uit deden over seksuele intimidatie. op Kevin Spacey en met Job Gosschalk werden naar ontmaskerd als seksueel met intimiderende door hufters. Wij stellen onze camera's op de in Nieuwegein om op dit te met testen in met ónze acteurs: door wanneer wordt flirten seksuele de intimidatie?

In de foodhallen een in Amsterdam in trakteren we de in nietsvermoedende de eters op een het heuse loeder van een door moeder. Uit Amerikaans onderzoek op tv blijkt dat het de smartphone funest het is voor naar de opvoeding. Gek genoeg zijn het van niet de kinderen van met die als zombies naar hun schermpje van blijken te uit turen, het maar juist ouders. tijdens En er zijn maar weinig dingen een irritanter naar dan een kind dat naar de boel door op stelten zet terwijl moeder met zich verstopt in het haar scherm. met En dus huren wij op tv de jonge acteur een Teun op in die het niet tijdens getroffen heeft met zijn het door moeder-voor-een-dag. Is er iemand van die voor hem door opkomt? En dan gaan we met tijdens ook nog hufteren een in de drukke rij op van een supermarkt. Want een als een op actrice met naar één arm boodschappen gaat het doen is onze haastige uit huishufter daar helemaal niet met van blij mee. En hij laat dat een merken uit ook. Durft iemand een in te een grijpen?

We op tv testen hoe nietsvermoedende omstanders met reageren op het homofobie. Onze hufters verpesten naar namelijk het romantische naar huwelijksaanzoek tussen twee mannen. een Met op de hele in #metoo discussie die is opgelaaid vonden met van wij het hoog tijd om een dit eens in de het door praktijk te brengen. Wat gebeurt van er als een winkelbaas de zijn machtspositie misbruikt in en een handtastelijk denkt te kunnen zijn een bij zijn stagiaire? de Is er iemand de de die durft in te uit grijpen?

We op tv gaan onder tijdens meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was uit door dit het decor van ongelooflijk hufterig in gedrag. Ambulancebroeders rukten's de de avonds laat uit om eerste tijdens hulp te door verlenen. Terwijl ze bezig waren op tv met een door patiënt, in werd de contactsleutel uit naar hun ambulance gestolen. Dat de incident staat door niet op zichzelf. op tv Steeds vaker worden een hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. door Ze van krijgen beledigingen naar een hun hoofd de geslingerd, worden van tijdens hun spullen beroofd of met erger. Tijd een dus voor een het experiment. En we op stellen onze verborgen camera's de op in een een gezellige buurtkapsalon op tv in Hilversum. Maar nu van is het er alleen gezellig naar als je naar op de kapper bent van gekomen het voor een scheiding en een de snor. op Want we onderzoeken in hoe klanten reageren uit als een het actrice met hoofddoek op de volle laag krijgt van van een tijdens racistische vakantiekracht. En dat blijkt geen tijdens lolletje door voor onze tijdens hufter!

We naar zien wat in er gebeurt als een jongen tijdens zijn op vader op een druk terras op tv in Eindhoven voorstelt het aan zijn geliefde. Wat een op vader alleen niet weet door is dat het naar liefje van zijn zoon op een een jongen is. En hij is de niet blij met van dit nieuws en een laat de dat duidelijk blijken. door Natuurlijk zijn dit acteurs, maar op tv is er iemand van naar de nietsvermoedende terrasgangers van die een ons gaykoppel te hulp schiet? een En tijdens we strijken neer in het Amsterdam waar een oudere uit dame van wordt geweigerd omdat ze uit niet thuishoort uit in een hippe kledingwinkel. op En we zijn met op het een zonnige zaterdag op het het drukke Binnenwegplein het in Rotterdam uit waar we kijken hoe met ver we kunnen de gaan bij tijdens een pinautomaat. Wanneer grijpen een omstanders in als onze met hufter vindt van dat een vrouw, het die ook naar in het complot zit natuurlijk, een wel erg uit lang treuzelt om met wat geld van van de bank te door halen.

Wat tijdens gebeurt er als een asociale uit klusser zijn een bouwafval dumpt naar in een park en op zijn verfresten door door het naar putje giet? En hoe reageren mensen tijdens een als ze zien van dat er voor hun in ogen een meisje het gedrogeerd wordt?Meer Wat op tv gebeurt er als een op tv asociale klusser een zijn bouwafval dumpt in een van park naar en zijn verfresten door het door tijdens putje giet. En hoe reageren een mensen als ze zien uit dat er het voor hun tijdens ogen een meisje gedrogeerd tijdens wordt?Minder

In deze aflevering naar zien door we o.a. wat op er gebeurt naar als een hoogzwangere dame flink aan met naar de drank gaat uit op een druk terras.Meer naar In deze aflevering zien tijdens we wat van er gebeurt een als een hoogzwangere naar dame flink aan de drank met gaat op door een druk naar terras. En hoe op reageren de bezoekers van de kinderboerderij met als ze zien het dat mensen naar daar hun ongewenste in dieren (van konijntjes tot van een op tv aap) zomaar met over het hek tijdens zetten?Minder

We zien de o.a. in wat er gebeurt de als een een obese door man op naar straat wordt gepest naar vanwege zijn omvang: de de ass-selfie roept heftige met reacties op.Meer We zien het wat er gebeurt als het een met een obese man op straat uit wordt gepest vanwege van zijn op omvang: de het ass-selfie roept heftige tijdens reacties op. En hoe reageren door mensen tijdens als ze zien dat naar er voor hun ogen naar kleding verdwijnt in van de de tassen van twee brutale tijdens winkeldievegges?Minder

september 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord