Programma gemist?

Twee huftermoeders uit in actie: door De ene verzet zich door openlijk tijdens tegen de nieuwe islamitische vriendin in van haar zoon, naar de ander wil in geen donker meisje door als nieuwe van oppas. Welke reacties roepen ze tijdens met op?

Vandaag zien met we een tijdens tijgermoeder in actie; Neemt iemand de het op voor op tv haar uit kind? Zien we een hufterige uit mantelzorger uit in actie en kijken de we hoe ver asociale van met klanten kunnen gaan in van een restaurant.

We door checken hoe genderneutraal Nederland zijn in uit kinderen opvoedt, we tijdens zien of een slachtoffer van sexting uit met steun krijgt en wat de reacties in zijn op het ongeduldig gedrag op bij de met kassa.

Zwerfafval in is de grootste uit ergernis van alle burgers. En de tegenwoordig naar bestaat het ook uit op niet op tv afbreekbare stoffen, dus het is los de van het rommelig het aanzicht ook door nog eens in erg belastend voor het milieu. tijdens Maar naar goed, hoe op tv voorkom je het? De politie kan tijdens naar natuurlijk niet bij ieder incident zijn, met dus is het het uit belangrijk dat we elkaar door op het nut van uit prullenbakken wijzen. Met verborgen tijdens camera's op een op tv druk parkeerterrein in het het in Gelderse Voorthuizen laten we van een gezin, bestaande uit uit uit drie acteurs die de vader, moeder in en de het kind in spelen, de grote afvaldumpshow naar opvoeren. Hoe ver moeten met ze het gaan voordat anderen hen hierop op aanspreken? Een ander fenomeen het waar mensen hinder met de van ondervinden zijn zogenaamde nepcollectanten. Nederland van staat door bekend als een vrijgevig op land als de het gaat om goede het doelen en tijdens daar wordt dan ook vaak in misbruik van gemaakt. het Vandaag op laten we acteur Willem door van tijdens Boekel collecteren op een van terras in Woerden om door vervolgens tijdens van de opbrengst lekker te uit gaan eten. Wie zegt op tv tijdens er wat van? naar Als we denken dat op in Nederland de discriminatie de van homostellen verleden van tijd is, hebben de we het de goed mis. Ruim 30 een % het van alle homostellen de (zowel mannen als vrouwen) op tv heeft regelmatig te uit maken met discriminatie of wordt tijdens het uitgescholden of op een andere met manier schofterig behandeld. Reden van genoeg om dit de voorbeeld in de uit praktijk naar te brengen. op Dat doen we in op Zeist waar uit wij de actrices Maya van As met en Roxy Verwey door (waarvan van de laatste door in blijde verwachting de is) shoppen bij een een kinderkledingwinkel waar het de verkoopster, met verve vertolkt door uit in actrice Caroline, er nogal homofobe met denkbeelden op nahoudt. Wie op neemt het voor met het van lesbische stel tijdens op? Hoe ver naar moet de discriminerende verkoopster het gaan?

Het naar is weer een afwisselende op tv aflevering waarin we onze tijdens verborgen op camera's hebben opgehangen op een de terras, uit in een sportschool en door in een snackbar. Op tijdens het terras op testen naar we uit of mensen ingrijpen wanneer op tv ze een in zwangere vrouw zien roken. uit Want met uiteraard, daar is met genoeg bewijs voor, de is het bewezen tijdens dat roken de gezondheid van tijdens de op baby schaadt. Maar goed, zéggen op tv van mensen er ook uit wat van? In de op tv sportschool zijn uit we getuige van tijdens een echte #metoo situatie. De personal een trainer, uit gespeeld door Ditmar Marlin, op tv wordt tijdens in dit geval echt uit iets té personal tegen zijn door klant Merel Rutgers. tijdens Wie een springt er voor met haar in de bres? In naar de snackbar in is een het boze voetbalvader actief. Zelfs het de KNVB heeft in het voornemen om naar de zogenaamde 'aso ouder' op aan te door pakken, daarom leek het dit onderwerp het ons erg geschikt voor de Hufterproef. Acteur op tv Willem bestelt in op tv de snackbar een met frietje maar zijn het jonge zoon, gespeeld door op Mika naar Nordholt, krijgt dat niet. het Voetbalvader Willem vindt het dat hij dat van niet verdiend. Hád hij maar met moeten van scoren!

We laten een op louche talentscout zijn van gang in gaan. Op een terras met heeft naar hij afgesproken met een door meisje (actrice Merel uit Rutgers) dat heel graag het bekend wil op worden. En juist deze met meisjes zijn vaak het de doelwit van dit in van soort ongure types die hele ándere van bedoelingen een hebben. We op kijken hoe vér tijdens acteur Hassan el Rahaui moet in gaan om een reacties los te in krijgen van nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer de nemen ze het het op voor de in onschuldige de Merel, die in zijn val de gelokt dreigt uit te worden? uit Een ander naar actueel onderwerp is de op tv slechte bediening tijdens in de horeca. Niet tijdens voor niks van de grootste klacht van restaurantbezoekers. op tv We nemen de proef op op het de som en naar actrice Maya van As is het het uit slachtoffer van in een hufter-ober gespeeld door Ruud. door Uiteraard krijgt op tv ze het foute gerecht voorgeschoteld door en uiteraard is in dat vooral een háár met schuld. Is er iemand die naar Ruud door daarop durft aan op tv te spreken? In een drogist in de Woerden testen we uit uit in of mensen uit ingrijpen wanneer een klant door alle producten wil door testen om ze vervolgens geopend door en wel weer door terug te de zetten. Drogisterij-eigenares de Mandy van den op Broek komt dit in gedrag dagelijks tegen dus op wij laten Caroline de op op tv Cristofaro lekker het 'testmonster from hell' van uithangen en kijken in hoe ver naar ze met moet gaan voordat andere klanten haar het op ter verantwoording roepen.

We stellen op tv onze met verborgen camera's in van Amersfoort op. Een illusionist met zit in het complot en naar hij door heeft zijn goocheldoos van meegenomen. Wij naar toveren onze huishufter uit de hoge naar hoed om Marcs op tv voorstelling van een het paar kritische noten op te voorzien. Hoe van ver kan de hij gaan voordat iemand op het opneemt voor met in de gedesillusioneerde goochelaar? En we een zien nog de een paar op tv van de hoogtepunten met van dit seizoen op terug.

Een uit ontgroening van een in feut die wil in toetreden tot het ultra-exclusieve op tv Hufterproef Herendispuut staat op op tv het programma. uit Dat zoiets er stevig tijdens aan kan door toegaan door blijkt wel uit de excessen uit die de afgelopen uit jaren de het nieuws haalden. Zo raakte een in student ooit uit in naar coma na het drinken met van zes liter water. Daar uit steekt door licht amusement als op tv het kruipen van door slachtafval en seks met kippen een door nog onschuldig bij af. Zulke wantoestanden een zijn misschien met zeldzaam, maar zeker geen tijdens verleden naar tijd. Vorig jaar nog raakte uit een student zwaargewond een nadat er iemand tijdens op zijn een hoofd was gaan staan. tijdens De boosdoener het is strafrechtelijk met vervolgd. Maar wat doen bezoekers tijdens van naar een Amstelveens terras uit als ze met geconfronteerd worden met ons sadistische clubje door uit corpsballen? En we gaan naar Nieuwegein, op waar het één van onze op hufters zich ontpopt tot op tv een seksueel met intimiderend alfamannetje. Een vrouw nafluiten op op kan je in sommige steden al van van op een fikse boete komen te in staan. naar Dat is niet alleen slecht uit tijdens nieuws voor bouwvakkers, maar ook voor naar grote filmproducenten, acteurs op op tv en castingdirectors. Het gedrag een van Harvey Weinstein zorgde met ervoor dat naar wereldwijd duizenden tijdens mensen onder de door hashtag #metoo hun verhaal deden het over van seksuele intimidatie. Kevin op Spacey en Job Gosschalk werden een ontmaskerd als seksueel door intimiderende het hufters. Wij stellen onze camera's de op in Nieuwegein om het dit te een testen de met ónze acteurs: wanneer naar wordt flirten seksuele een intimidatie?

In tijdens de foodhallen in Amsterdam door trakteren we van de nietsvermoedende eters op op een heuse loeder van van een moeder. met Uit Amerikaans naar onderzoek blijkt dat de smartphone op funest is in voor de opvoeding. uit Gek genoeg zijn met het in niet de kinderen die als tijdens zombies naar hun schermpje tijdens blijken te een turen, maar juist een ouders. En in er zijn door maar weinig dingen irritanter dan tijdens een kind dat de door naar boel op stelten met zet terwijl moeder van zich verstopt in uit haar scherm. En dus huren wij de de het jonge acteur Teun in die op tv op tv het niet getroffen een heeft met zijn moeder-voor-een-dag. op Is er iemand die op tv voor hem opkomt? naar En dan van gaan we ook nog van hufteren op in de drukke op rij van een door supermarkt. Want als een in actrice met één arm een boodschappen gaat doen is naar uit onze haastige huishufter daar helemaal uit niet blij mee. En van van hij laat dat met merken ook. Durft iemand in te op op tv grijpen?

We tijdens testen hoe nietsvermoedende omstanders een reageren een op homofobie. Onze uit hufters verpesten namelijk het romantische naar huwelijksaanzoek tussen twee mannen. tijdens door Met de hele #metoo uit discussie die is door opgelaaid vonden wij het hoog van tijd om naar dit eens in het de praktijk te met brengen. Wat uit gebeurt er als een winkelbaas naar uit zijn machtspositie misbruikt en handtastelijk denkt de te kunnen op tv zijn met bij zijn stagiaire? uit Is er iemand die een durft in te de grijpen?

We door gaan onder meer naar op tv Amersfoort. op Afgelopen zomer was door dit het decor van ongelooflijk hufterig het een gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds het laat uit in om eerste hulp uit te verlenen. Terwijl ze van bezig waren met een patiënt, op werd de het contactsleutel uit hun met ambulance gestolen. tijdens Dat incident staat niet met op zichzelf. Steeds op vaker op worden hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. door Ze krijgen naar beledigingen naar een hun hoofd geslingerd, worden van van tijdens hun spullen beroofd of erger. een Tijd een dus voor een experiment. En we het stellen onze verborgen naar tijdens camera's op in een de gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar tijdens nu is tijdens het er alleen gezellig naar de als je naar de kapper bent tijdens gekomen een voor een op tv scheiding en een in snor. Want we onderzoeken hoe klanten op tv reageren met als een door actrice met hoofddoek de volle door laag de krijgt van een racistische van vakantiekracht. En dat blijkt geen door lolletje uit voor onze tijdens hufter!

We naar zien wat het er gebeurt als een jongen uit zijn vader op een uit tijdens druk terras in Eindhoven voorstelt het aan zijn geliefde. tijdens Wat naar vader alleen niet weet is met dat het liefje van van zijn zoon door een jongen is. En van hij een is niet blij tijdens met dit nieuws en laat met dat op tv duidelijk blijken. Natuurlijk zijn dit met acteurs, maar is tijdens er de iemand van met de nietsvermoedende terrasgangers die ons gaykoppel op te hulp schiet? tijdens En we in strijken neer in het Amsterdam waar een uit oudere dame wordt geweigerd in omdat ze uit niet op thuishoort in een een hippe kledingwinkel. En we zijn op in door een zonnige zaterdag op het naar drukke het Binnenwegplein in Rotterdam een waar we kijken hoe ver van we kunnen gaan bij tijdens een pinautomaat. de Wanneer grijpen omstanders een in als het onze hufter een vindt dat een vrouw, die op ook het in het complot zit door natuurlijk, wel erg lang treuzelt in om wat een geld van de de bank te tijdens halen.

Wat tijdens gebeurt er als een asociale van klusser in zijn bouwafval het dumpt in een het park en zijn verfresten door een het putje giet? een En hoe van reageren mensen als ze zien op dat op tv er voor met hun ogen een meisje gedrogeerd het wordt?Meer in Wat gebeurt er als een asociale door klusser zijn op bouwafval dumpt in op een park het en zijn verfresten door het naar uit putje giet. En hoe reageren mensen het als ze uit zien dat er in voor hun ogen op een door meisje gedrogeerd wordt?Minder

In deze aflevering een naar zien we o.a. wat er tijdens gebeurt naar als een hoogzwangere dame flink aan met de drank gaat op tv op een druk van een terras.Meer In deze aflevering zien we de wat er op tv gebeurt van als een hoogzwangere dame flink door aan de de drank gaat op een druk het terras. door En hoe het reageren de bezoekers van met de kinderboerderij als ze zien op tv door dat mensen daar hun het ongewenste dieren (van konijntjes tot in een aap) zomaar met in over het hek op zetten?Minder

We tijdens zien o.a. wat er op gebeurt een als een een door obese man op met straat wordt gepest vanwege zijn van omvang: de met ass-selfie roept heftige reacties op op.Meer We zien wat op tv door er gebeurt als de een een obese naar man op straat wordt gepest vanwege naar zijn omvang: de naar ass-selfie tijdens roept heftige uit reacties op. En hoe reageren mensen naar als ze zien de dat er het voor hun ogen kleding tijdens op tv verdwijnt in de tassen van twee in uit brutale winkeldievegges?Minder

november 2018
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord