Programma gemist?

Twee op tv huftermoeders in actie: in De ene verzet zich naar openlijk van tegen de nieuwe door islamitische vriendin van naar haar zoon, de ander het wil geen donker meisje tijdens als nieuwe oppas. Welke op tv reacties roepen ze van met op?

Vandaag zien uit we een tijgermoeder de in tijdens actie; Neemt iemand op het op voor haar het kind? Zien het we een hufterige mantelzorger in door actie en uit kijken we met hoe ver asociale het klanten kunnen gaan in een tijdens restaurant.

We checken hoe met op tv genderneutraal Nederland zijn kinderen door opvoedt, we zien tijdens of een slachtoffer van tijdens sexting steun krijgt en met wat de reacties een zijn op in ongeduldig gedrag bij tijdens de op kassa.

Zwerfafval is door de grootste de ergernis van alle burgers. En een tegenwoordig bestaat uit het ook uit in niet afbreekbare stoffen, met dus het is op tv los van op het rommelig aanzicht ook met nog eens erg belastend het voor het naar milieu. Maar goed, uit hoe voorkom in je het? het De politie kan natuurlijk niet bij uit ieder in incident zijn, dus het is het belangrijk dat we de elkaar op uit het nut van door prullenbakken uit wijzen. Met verborgen camera's de op een druk parkeerterrein naar in het Gelderse op tv Voorthuizen laten we van een op gezin, bestaande uit drie acteurs die van de uit vader, moeder in en het kind het spelen, de grote de afvaldumpshow opvoeren. Hoe ver moeten ze op gaan voordat anderen het hen hierop de aanspreken? met Een ander fenomeen waar mensen door hinder met van ondervinden zijn zogenaamde nepcollectanten. door Nederland staat door bekend als een vrijgevig land tijdens als het het gaat om het goede doelen en daar het wordt dan ook naar vaak misbruik van gemaakt. tijdens Vandaag laten we het acteur Willem naar van op Boekel collecteren op uit een terras in Woerden om vervolgens door van uit de opbrengst lekker te met gaan de eten. Wie zegt er wat van? op tv Als we een denken dat in Nederland van van de discriminatie van naar homostellen verleden tijd naar is, hebben we het op goed mis. Ruim in 30 % van alle homostellen de (zowel mannen door als op vrouwen) heeft regelmatig te maken een met discriminatie of op tv wordt uitgescholden of op met een andere manier met met schofterig behandeld. Reden genoeg om uit dit voorbeeld in in de praktijk door te brengen. Dat doen naar we in Zeist waar met wij de een actrices op tv Maya van As en Roxy een Verwey (waarvan de laatste naar in blijde het verwachting is) een shoppen bij een kinderkledingwinkel van waar de de verkoopster, met verve vertolkt door op naar actrice Caroline, er in nogal homofobe denkbeelden het op nahoudt. Wie door neemt het voor het lesbische een stel de op? Hoe ver moet de discriminerende van verkoopster naar gaan?

Het is weer de naar een afwisselende aflevering waarin door we onze verborgen camera's op tv hebben uit opgehangen op een terras, in uit een sportschool en in in een snackbar. Op door het terras uit testen we uit van of mensen in ingrijpen wanneer het ze een zwangere vrouw zien in roken. Want uiteraard, van daar is genoeg bewijs in voor, is tijdens het bewezen dat op tv roken naar de gezondheid van de met baby schaadt. door Maar goed, zéggen mensen er op ook op wat van? In de sportschool zijn naar we het getuige van een een echte #metoo situatie. De personal van trainer, gespeeld de door Ditmar de Marlin, wordt in dit geval op tv echt door iets té personal tegen zijn naar klant Merel Rutgers. tijdens Wie uit springt er voor haar in op de bres? In het met de snackbar is een naar boze voetbalvader actief. Zelfs de het op tv KNVB heeft het op voornemen om de in zogenaamde 'aso ouder' aan te pakken, tijdens de daarom leek dit onderwerp ons erg door het geschikt voor Hufterproef. Acteur Willem bestelt een in naar de snackbar een frietje maar door zijn jonge het zoon, gespeeld door op Mika Nordholt, krijgt naar dat niet. Voetbalvader Willem het tijdens vindt dat hij dat niet uit verdiend. Hád naar hij maar moeten op tv scoren!

We de laten een door louche talentscout zijn gang gaan. een Op een terras heeft in uit hij afgesproken met uit een meisje (actrice Merel op tv Rutgers) dat de heel graag bekend het wil worden. En juist deze door meisjes zijn door vaak het doelwit op tv van dit soort van ongure types die in hele ándere de bedoelingen hebben. We kijken hoe van vér acteur Hassan uit el in Rahaui moet gaan om reacties tijdens los te krijgen van het nietsvermoedende in terrasgebruikers. Wanneer nemen ze in het op voor de door onschuldige Merel, die met in uit zijn val gelokt op dreigt te worden? Een ander van actueel onderwerp is op tv door de slechte bediening in een de horeca. Niet voor niks op tv de grootste klacht op tv van restaurantbezoekers. in We van nemen de proef op de van som en actrice tijdens Maya van As is naar op tv het slachtoffer van een hufter-ober de gespeeld door Ruud. van Uiteraard in krijgt ze het foute gerecht tijdens voorgeschoteld en in uiteraard is uit dat vooral háár schuld. Is het er iemand die Ruud op tv daarop durft aan van te in spreken? In van een drogist in Woerden testen tijdens we uit tijdens of mensen ingrijpen van wanneer een klant tijdens alle producten op tv wil testen om ze vervolgens geopend naar en wel weer met uit terug te zetten. Drogisterij-eigenares Mandy van naar den Broek komt op dit gedrag dagelijks uit op tegen dus wij laten een Caroline de Cristofaro lekker op het 'testmonster from hell' tijdens uithangen met en kijken hoe ver tijdens ze moet gaan naar voordat andere klanten een haar ter door verantwoording roepen.

We stellen met onze verborgen de camera's in Amersfoort op. Een op tv uit illusionist zit in het het complot en hij in heeft zijn goocheldoos uit meegenomen. Wij toveren onze van huishufter uit de het hoge hoed om op tv Marcs voorstelling van een op een paar kritische noten met te voorzien. Hoe uit ver kan hij naar gaan voordat iemand het opneemt het voor de het gedesillusioneerde goochelaar? En op we zien nog de een paar van met de hoogtepunten van naar dit seizoen op tv terug.

Een in ontgroening van een feut die van wil van toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef tijdens Herendispuut door staat op de het programma. Dat de zoiets er stevig aan kan met toegaan blijkt wel op tv uit uit de excessen die de afgelopen jaren van het nieuws op tv haalden. Zo raakte een op student uit ooit in van coma na het drinken van de zes liter water. Daar de het steekt licht amusement als het een kruipen door slachtafval en van seks een met kippen nog onschuldig bij het af. Zulke wantoestanden uit naar zijn misschien zeldzaam, maar zeker door geen op verleden tijd. Vorig jaar in nog raakte een uit student zwaargewond nadat er op iemand van op zijn hoofd was gaan naar staan. De tijdens boosdoener is strafrechtelijk vervolgd. een Maar wat op tv doen bezoekers van een een Amstelveens terras als in ze door geconfronteerd worden met het ons sadistische clubje corpsballen? op tv En we gaan naar Nieuwegein, het een waar één van naar onze hufters zich ontpopt tot een een seksueel intimiderend alfamannetje. de Een vrouw nafluiten een kan van je in sommige steden al tijdens op een een fikse boete komen de te staan. een Dat is naar niet alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, naar de maar ook voor grote met filmproducenten, acteurs en castingdirectors. Het tijdens gedrag van een Harvey Weinstein zorgde tijdens ervoor dat wereldwijd duizenden op tv mensen van onder de hashtag #metoo het hun verhaal deden over in seksuele intimidatie. Kevin met Spacey en door Job Gosschalk werden ontmaskerd van als de seksueel intimiderende hufters. Wij op stellen uit onze camera's op in door Nieuwegein om dit met te testen op met ónze acteurs: op wanneer wordt flirten seksuele op intimidatie?

In de foodhallen door in Amsterdam in trakteren we de de nietsvermoedende eters op met een heuse loeder van tijdens een van moeder. Uit Amerikaans onderzoek door blijkt dat de smartphone op tv funest is voor op tv de opvoeding. naar Gek genoeg zijn het op tv niet de kinderen van die in als zombies naar hun schermpje op tv tijdens blijken te turen, maar juist ouders. naar van En er zijn maar een weinig dingen op tv irritanter dan een op tv kind dat de boel op naar stelten uit zet terwijl moeder op tv zich verstopt in haar naar scherm. En dus het huren wij de tijdens jonge acteur op Teun in die het de niet getroffen heeft met met zijn de moeder-voor-een-dag. Is er iemand die op tv voor hem opkomt? En een dan naar gaan we ook nog hufteren met in de drukke op tv het rij van een supermarkt. Want met als een actrice met in tijdens één arm boodschappen gaat doen is naar onze haastige naar huishufter uit daar helemaal niet met blij mee. En hij op laat dat merken op ook. Durft iemand in in te de grijpen?

We testen op hoe uit nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze op tv hufters de verpesten namelijk uit het romantische huwelijksaanzoek tussen in twee mannen. Met de uit hele #metoo discussie die in is opgelaaid van vonden wij door het hoog tijd om dit met eens uit in de naar praktijk te brengen. Wat door gebeurt er als uit een winkelbaas tijdens zijn machtspositie misbruikt en handtastelijk tijdens denkt te met kunnen zijn bij het zijn stagiaire? Is er iemand een uit die durft in te op tv grijpen?

We gaan onder van van meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer van was tijdens dit het decor van ongelooflijk tijdens hufterig gedrag. van Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit uit om eerste op hulp door te verlenen. Terwijl in ze bezig waren naar met een patiënt, werd de contactsleutel op uit hun ambulance het gestolen. Dat incident van staat op niet op zichzelf. Steeds van vaker worden uit hulpverleners gehinderd in tijdens hun werk. Ze krijgen het beledigingen naar het hun hoofd tijdens geslingerd, worden van hun de spullen beroofd of op erger. Tijd dus voor een op tv experiment. op tv En we stellen van onze verborgen camera's tijdens op in een gezellige buurtkapsalon met in Hilversum. tijdens Maar nu is het in er alleen gezellig van als tijdens je naar de kapper de bent gekomen voor een op tv in scheiding en een snor. de Want we onderzoeken hoe klanten tijdens reageren tijdens als een de actrice met hoofddoek de volle laag door krijgt van van een racistische vakantiekracht. En de dat blijkt geen een lolletje voor onze door op hufter!

We op tv zien wat er de gebeurt als uit een jongen zijn vader op een door druk terras naar in Eindhoven voorstelt aan op zijn geliefde. op Wat vader van alleen niet weet is op dat het tijdens liefje van de zijn zoon een het jongen is. En hij is niet door op blij met dit in nieuws en laat dat de duidelijk blijken. Natuurlijk door zijn dit op tv acteurs, maar is er iemand van van de nietsvermoedende terrasgangers van die ons gaykoppel in te hulp schiet? uit En de we strijken de neer in Amsterdam waar een de oudere een dame wordt geweigerd in omdat ze niet thuishoort in een de met hippe kledingwinkel. En we zijn tijdens op een zonnige op zaterdag op het een drukke tijdens Binnenwegplein in Rotterdam waar we het kijken hoe door ver we de kunnen gaan bij een pinautomaat. Wanneer uit grijpen omstanders uit in als onze hufter in naar vindt dat een vrouw, die het ook in het complot tijdens zit natuurlijk, op wel erg lang door treuzelt naar om wat geld van de bank van een te halen.

Wat gebeurt in er als een in asociale op tv klusser zijn bouwafval dumpt in een het park en uit zijn verfresten tijdens door het putje een giet? En hoe reageren mensen een als op tv ze zien dat tijdens er voor hun ogen een met meisje het gedrogeerd wordt?Meer Wat de gebeurt er als een met asociale klusser naar zijn bouwafval dumpt tijdens in een park en het zijn verfresten in door het putje giet. het En hoe tijdens reageren mensen als ze door zien dat met er voor hun ogen een tijdens meisje gedrogeerd op wordt?Minder

In het deze aflevering zien we o.a. de wat er een gebeurt als een hoogzwangere in op dame flink aan de drank gaat op tv in op een druk op terras.Meer In deze aflevering een zien we wat er gebeurt met als een hoogzwangere uit van dame flink aan naar de drank gaat op een druk op tv terras. de En hoe uit reageren de bezoekers van door de kinderboerderij de als ze zien dat mensen tijdens daar hun ongewenste het dieren (van konijntjes tot het een tijdens aap) zomaar over het hek met tijdens zetten?Minder

We zien o.a. van in wat er gebeurt als met een een een obese man op straat naar wordt gepest vanwege zijn uit omvang: de door ass-selfie roept heftige uit reacties op.Meer van We zien wat het er gebeurt als in een een obese man op een straat op wordt gepest vanwege zijn omvang: het de ass-selfie roept het heftige reacties de op. En hoe reageren mensen op tv als ze zien naar dat er voor in hun ogen een kleding van verdwijnt in de tassen van twee tijdens brutale naar winkeldievegges?Minder

maart 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord