Programma gemist?

Twee huftermoeders uit in actie: een De ene verzet zich openlijk een tegen de de nieuwe islamitische uit vriendin van haar zoon, door de met ander wil geen donker naar meisje als nieuwe oppas. Welke op tv reacties roepen ze het een op?

Vandaag naar zien we een tijgermoeder in op actie; naar Neemt iemand het op van voor haar naar kind? Zien we een met hufterige mantelzorger in actie op tv en kijken in we op hoe ver asociale in klanten kunnen gaan in een een restaurant.

We checken de hoe de genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we uit zien of door een slachtoffer van uit sexting steun krijgt een en wat naar de reacties zijn op tv op ongeduldig gedrag bij de tijdens van kassa.

Zwerfafval is de met grootste ergernis door van alle burgers. op En tegenwoordig bestaat het een ook uit niet met afbreekbare stoffen, op dus tijdens het is los van het op rommelig aanzicht ook tijdens nog eens erg in belastend voor uit het milieu. Maar een goed, hoe voorkom je op tv het? de De politie kan naar natuurlijk niet bij ieder incident zijn, uit door dus is het belangrijk dat het we van elkaar op het nut van tijdens prullenbakken wijzen. het Met verborgen camera's op een met druk het parkeerterrein in het Gelderse Voorthuizen tijdens laten de we een gezin, de bestaande uit drie acteurs die het de vader, moeder naar en op tv het kind spelen, de grote op tv afvaldumpshow door opvoeren. Hoe ver moeten ze op gaan voordat anderen uit hen hierop aanspreken? door Een ander fenomeen uit waar tijdens mensen hinder op tv van ondervinden zijn zogenaamde op nepcollectanten. Nederland staat bekend op als een vrijgevig op tv land als het gaat uit naar om goede doelen op tv en daar wordt met dan ook vaak op tv misbruik van gemaakt. Vandaag laten naar we naar acteur Willem van Boekel collecteren op de een terras door in de Woerden om vervolgens van de opbrengst op lekker te naar gaan de eten. Wie zegt er het wat van? Als we denken het dat met in Nederland de discriminatie op van homostellen tijdens verleden tijd is, hebben we met het goed op mis. naar Ruim 30 % uit van alle homostellen uit (zowel mannen als vrouwen) een heeft regelmatig te maken de met in discriminatie of wordt een uitgescholden of op een andere manier een schofterig behandeld. tijdens Reden genoeg van om dit tijdens voorbeeld in de door praktijk te brengen. Dat doen we van van in Zeist waar met wij de actrices Maya van As het en Roxy de Verwey (waarvan het de laatste in blijde naar verwachting is) shoppen bij naar in een kinderkledingwinkel waar de verkoopster, met uit verve vertolkt van door actrice uit Caroline, er nogal homofobe op denkbeelden op nahoudt. Wie het neemt het voor in in het lesbische stel een op? Hoe ver op tv moet de discriminerende verkoopster uit gaan?

Het een is weer een met afwisselende aflevering waarin we de onze verborgen camera's hebben door op tv opgehangen op een terras, in een op sportschool en in het van een snackbar. Op het terras testen uit op tv we uit of mensen ingrijpen door wanneer ze een naar zwangere uit vrouw zien roken. Want uiteraard, de daar is uit genoeg bewijs voor, is het naar van bewezen dat roken de de gezondheid van in de baby schaadt. Maar met goed, zéggen mensen tijdens er ook wat van? In het de naar sportschool zijn naar we getuige van met een echte #metoo naar situatie. De personal trainer, uit gespeeld door Ditmar Marlin, op wordt in het dit geval van echt iets té personal tegen in zijn in klant Merel Rutgers. Wie springt er van voor haar in van in de bres? In de snackbar van is op tv een boze voetbalvader actief. Zelfs het de KNVB heeft tijdens het voornemen om uit de zogenaamde 'aso op tv ouder' aan te pakken, tijdens daarom leek in dit van onderwerp ons erg geschikt voor tijdens Hufterproef. op tv Acteur Willem bestelt in tijdens de snackbar een frietje maar de zijn naar jonge zoon, gespeeld door Mika van Nordholt, krijgt dat in niet. Voetbalvader Willem met vindt door dat hij van dat niet verdiend. Hád hij op tv maar moeten uit scoren!

We laten het een louche talentscout in zijn gang met gaan. Op een terras heeft op hij afgesproken met een een meisje door (actrice Merel het Rutgers) dat heel graag met bekend wil de worden. En juist met deze meisjes zijn vaak van het doelwit naar van dit soort ongure types uit het die hele ándere bedoelingen in hebben. We kijken hoe vér met acteur uit Hassan el Rahaui van moet gaan om van reacties los op te krijgen van op tv nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer nemen ze op tv het op voor met de onschuldige van Merel, die een in zijn val in gelokt dreigt te worden? uit Een ander actueel door onderwerp is de slechte bediening op tv in de horeca. in Niet naar voor niks de grootste in klacht van van restaurantbezoekers. We naar nemen de proef op de som het en actrice uit Maya op tv van As is het slachtoffer van de in een hufter-ober gespeeld door Ruud. Uiteraard in krijgt ze tijdens het foute gerecht voorgeschoteld de en de uiteraard is door dat vooral háár schuld. Is in er iemand door die Ruud daarop het durft aan te spreken? In in een drogist een in Woerden testen we een tijdens uit of mensen ingrijpen wanneer in een klant in alle producten wil van testen om ze uit vervolgens geopend en tijdens wel weer het terug te zetten. Drogisterij-eigenares Mandy op van van den Broek komt uit dit gedrag dagelijks tegen op dus wij laten Caroline het de Cristofaro lekker het op 'testmonster from met hell' uit uithangen en kijken hoe ver door ze moet gaan op voordat andere uit klanten haar van ter verantwoording roepen.

We met stellen onze verborgen camera's in met uit Amersfoort op. Een illusionist zit in op het van complot en hij heeft de zijn goocheldoos op tv meegenomen. Wij toveren onze uit huishufter uit de het hoge hoed om Marcs door voorstelling van een tijdens paar kritische noten van te tijdens voorzien. Hoe ver van kan hij gaan een voordat iemand het met opneemt voor de op gedesillusioneerde goochelaar? En met we zien nog met een paar van de door hoogtepunten van van dit seizoen het terug.

Een ontgroening van de een feut van die wil toetreden op tot het ultra-exclusieve op tv Hufterproef Herendispuut op staat op het met programma. Dat zoiets een er stevig aan kan het toegaan blijkt wel in uit de van excessen die tijdens de afgelopen jaren het met nieuws haalden. Zo raakte een met student ooit in op coma tijdens na het drinken van op tv zes liter water. op Daar steekt van licht amusement als door het kruipen door slachtafval en op seks met kippen door het nog onschuldig bij af. Zulke wantoestanden in zijn misschien zeldzaam, naar maar zeker door geen verleden de tijd. Vorig jaar nog raakte door een student zwaargewond de op nadat er iemand op op tv zijn hoofd op tv was gaan staan. De een boosdoener is tijdens strafrechtelijk vervolgd. Maar wat doen bezoekers naar van uit een Amstelveens terras als ze tijdens geconfronteerd tijdens worden met op tv ons sadistische clubje corpsballen? door En we gaan de naar Nieuwegein, het waar één van onze hufters op zich van ontpopt tot een seksueel met intimiderend alfamannetje. het Een vrouw nafluiten kan het je in het sommige steden al op de een fikse boete komen uit te staan. Dat een is niet alleen slecht uit nieuws voor bouwvakkers, tijdens maar op tv ook voor uit grote filmproducenten, acteurs en castingdirectors. Het in op gedrag van Harvey in Weinstein zorgde ervoor dat op tv wereldwijd duizenden mensen onder de het hashtag #metoo hun naar verhaal op tv deden over seksuele een intimidatie. Kevin tijdens Spacey en Job met Gosschalk werden ontmaskerd als seksueel naar intimiderende van hufters. Wij stellen door onze camera's op in met Nieuwegein om dit een te testen met van ónze acteurs: met wanneer wordt flirten seksuele het intimidatie?

In de op tv foodhallen in met Amsterdam trakteren we de op nietsvermoedende eters het op een heuse loeder in van door een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt door dat de tijdens smartphone funest is voor op tv de opvoeding. door Gek genoeg zijn op het niet de kinderen van die uit als zombies het naar hun schermpje een blijken te turen, maar juist ouders. door En er in zijn maar naar weinig dingen irritanter de dan een kind dat de een boel een op stelten zet terwijl moeder een zich verstopt uit in haar scherm. het En dus huren met wij de jonge in acteur Teun in die een het niet getroffen van heeft met zijn uit moeder-voor-een-dag. Is er naar tijdens iemand die voor hem opkomt? met En dan uit gaan we ook het nog hufteren een in de drukke rij van een een supermarkt. door Want als een actrice het met naar één arm boodschappen gaat doen de is op tv onze haastige huishufter daar helemaal van niet blij mee. En naar hij laat met dat merken het ook. Durft iemand in te in een grijpen?

We op tv testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op tv op homofobie. met Onze hufters verpesten tijdens namelijk het romantische huwelijksaanzoek het tussen twee mannen. uit tijdens Met de hele #metoo discussie die uit is op tv opgelaaid vonden wij het van hoog tijd om een dit op eens in de praktijk te met brengen. Wat een gebeurt er als van een winkelbaas uit zijn machtspositie misbruikt door en handtastelijk denkt te kunnen op zijn de bij zijn stagiaire? Is op tv er iemand die in durft in te naar grijpen?

We gaan onder een meer naar op Amersfoort. in Afgelopen zomer was dit het decor uit van ongelooflijk het hufterig uit gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit op tv om eerste tijdens hulp te verlenen. uit Terwijl ze tijdens bezig waren met naar een patiënt, een werd de contactsleutel door uit hun ambulance gestolen. Dat een incident staat niet van op zichzelf. Steeds een vaker worden hulpverleners van gehinderd van tijdens hun werk. Ze krijgen uit beledigingen uit naar hun hoofd geslingerd, met worden van van hun spullen beroofd of erger. de Tijd dus voor met een op experiment. En we stellen onze door verborgen camera's op in met een gezellige buurtkapsalon uit in Hilversum. uit Maar nu is het de er alleen van gezellig als door je naar de kapper uit bent tijdens gekomen voor een scheiding op tv en een tijdens snor. Want we onderzoeken door hoe klanten reageren als door een actrice met een hoofddoek de volle laag naar krijgt in van een met racistische vakantiekracht. En dat blijkt het geen lolletje voor met onze tijdens hufter!

We het zien wat tijdens er gebeurt als een jongen tijdens zijn vader op een een in druk terras in Eindhoven de voorstelt aan een zijn geliefde. Wat tijdens vader alleen niet weet naar is dat het liefje van op op zijn zoon een jongen is. in En op tv hij is niet blij tijdens met dit op tv nieuws en laat de dat duidelijk blijken. Natuurlijk het zijn dit acteurs, van maar is er iemand een van een de nietsvermoedende terrasgangers die ons van gaykoppel te hulp schiet? van uit En we strijken neer met in Amsterdam waar een van oudere dame door wordt geweigerd omdat ze de niet thuishoort door in een hippe kledingwinkel. het En tijdens we zijn op een in zonnige zaterdag door op het drukke Binnenwegplein in Rotterdam tijdens waar we op kijken hoe ver we een tijdens kunnen gaan bij een pinautomaat. Wanneer het grijpen omstanders in in als onze hufter in vindt de dat een vrouw, een die ook in het complot in met zit natuurlijk, wel erg lang treuzelt het om wat geld met van de van bank te met halen.

Wat gebeurt er met tijdens als een asociale klusser op zijn bouwafval dumpt in door een park en zijn met van verfresten door het van putje giet? En hoe reageren van mensen als op ze zien dat er de voor hun tijdens ogen een meisje uit gedrogeerd wordt?Meer de Wat gebeurt er van als een asociale klusser van zijn bouwafval dumpt in een door park en op tv zijn het verfresten door het putje tijdens giet. En hoe uit reageren mensen als uit ze zien dat er naar voor hun ogen het een meisje uit gedrogeerd wordt?Minder

In deze het aflevering zien we het o.a. wat er naar gebeurt als door een hoogzwangere dame flink aan in de drank tijdens gaat op een druk uit terras.Meer In met deze aflevering zien we in wat er gebeurt uit als een in hoogzwangere dame flink een aan de drank gaat van op een naar druk door terras. En hoe reageren de bezoekers het van de uit kinderboerderij tijdens als ze zien het dat mensen daar tijdens hun ongewenste dieren (van konijntjes tot de een van aap) zomaar over het hek op naar zetten?Minder

We zien o.a. naar wat er gebeurt tijdens als een in een obese man op uit straat wordt gepest het vanwege zijn omvang: naar het de ass-selfie roept met heftige reacties op.Meer We zien een wat er de gebeurt als een een uit obese man op op tv straat het wordt gepest vanwege uit zijn omvang: de ass-selfie het roept heftige reacties uit op. En het hoe reageren mensen het als ze zien naar dat er voor op hun ogen kleding verdwijnt in de met tassen door van twee brutale de winkeldievegges?Minder

mei 2020
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!