Programma gemist?

Twee huftermoeders van in actie: De ene het verzet zich openlijk in tegen de uit nieuwe islamitische vriendin van een haar zoon, de de ander wil de geen donker meisje als uit nieuwe oppas. Welke door op reacties roepen ze het op?

Vandaag met zien we een tijgermoeder in tijdens actie; Neemt iemand een met het op voor haar kind? tijdens Zien we het een hufterige mantelzorger in in actie het en kijken we door hoe ver asociale naar klanten kunnen gaan naar in een restaurant.

We tijdens checken hoe genderneutraal Nederland zijn een kinderen opvoedt, een we het zien of een slachtoffer van sexting op tv steun krijgt de en wat de reacties op zijn op met ongeduldig een gedrag bij de een kassa.

Zwerfafval van is de door grootste ergernis van op alle burgers. En tegenwoordig het bestaat het ook uit in niet afbreekbare een stoffen, dus het is los het van het uit rommelig aanzicht ook nog in eens door erg belastend voor het van milieu. Maar goed, tijdens hoe voorkom je het? op tv De naar politie kan natuurlijk niet uit bij ieder op tv incident zijn, dus is door het tijdens belangrijk dat we door elkaar op het tijdens nut van prullenbakken door wijzen. Met verborgen camera's op in een druk van parkeerterrein in het Gelderse Voorthuizen op uit laten we een gezin, bestaande uit op tv in drie acteurs die op de vader, moeder door en het kind spelen, tijdens de grote afvaldumpshow opvoeren. door Hoe ver moeten met ze door gaan voordat anderen hen hierop in aanspreken? Een ander het fenomeen waar uit mensen hinder op van ondervinden zijn met zogenaamde nepcollectanten. Nederland met staat bekend als een een vrijgevig land als uit het gaat om goede door doelen en met daar wordt dan ook vaak op tv misbruik van gemaakt. door een Vandaag laten we acteur het Willem van Boekel de collecteren op een de terras in Woerden om tijdens vervolgens van de naar opbrengst lekker te het gaan eten. uit Wie zegt er wat van? de uit Als we denken dat de in Nederland door de discriminatie van op tv homostellen verleden tijd uit is, hebben we het goed mis. met Ruim 30 op tv % in van alle homostellen (zowel op tv mannen als vrouwen) tijdens heeft regelmatig te van maken met discriminatie of de wordt uitgescholden of een op op tv een andere manier schofterig behandeld. door Reden naar genoeg om dit voorbeeld in de de praktijk naar te brengen. Dat doen het we in Zeist het waar wij de van actrices Maya van op As en Roxy Verwey in (waarvan de op tv laatste in blijde verwachting op is) naar shoppen bij een kinderkledingwinkel waar in een de verkoopster, met uit verve vertolkt door actrice tijdens Caroline, er nogal naar homofobe denkbeelden op nahoudt. naar Wie in neemt het voor het lesbische het stel op? Hoe door ver moet de discriminerende met verkoopster met gaan?

Het naar is weer een afwisselende aflevering in waarin we door onze van verborgen camera's hebben in opgehangen op een met terras, in een sportschool en in door een snackbar. Op door het terras testen met we het uit of mensen ingrijpen wanneer de ze op tv een zwangere vrouw zien door roken. Want de uiteraard, daar is in genoeg bewijs voor, is in het bewezen dat uit roken naar de gezondheid van de baby door schaadt. van Maar goed, zéggen mensen er ook op wat van? In het uit de sportschool zijn de we getuige van in een echte #metoo situatie. De van personal trainer, op gespeeld door door Ditmar Marlin, wordt in dit door geval echt iets té van op tv personal tegen zijn klant van Merel Rutgers. met Wie springt er naar voor haar in de met bres? In de snackbar de is een boze op voetbalvader actief. Zelfs de op KNVB heeft op tv het voornemen om de naar zogenaamde 'aso ouder' door op tv aan te pakken, door daarom leek dit met onderwerp ons erg geschikt voor Hufterproef. naar van Acteur Willem bestelt op in de snackbar een frietje de maar door zijn jonge zoon, gespeeld door van Mika met Nordholt, krijgt dat niet. Voetbalvader de Willem met vindt dat hij dat niet verdiend. op tv Hád op hij maar moeten tijdens scoren!

We een laten een louche talentscout tijdens zijn op tv gang gaan. Op een terras op heeft hij afgesproken met een een de meisje (actrice de Merel Rutgers) dat door heel graag bekend wil het worden. En juist deze meisjes op tv zijn vaak het het naar doelwit van dit soort uit ongure types tijdens die hele ándere bedoelingen hebben. We tijdens met kijken hoe vér acteur Hassan el de op tv Rahaui moet gaan om reacties tijdens los te krijgen van op nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer uit op nemen ze het op uit voor de een onschuldige Merel, die in zijn uit val gelokt naar dreigt te worden? op Een ander actueel het onderwerp is de op slechte bediening de in de horeca. Niet in voor niks de grootste uit klacht van restaurantbezoekers. tijdens We op tv nemen de proef op de som uit en actrice op tv Maya van het As is het slachtoffer in van een hufter-ober gespeeld uit op tv door Ruud. Uiteraard krijgt uit ze het foute gerecht voorgeschoteld door en op uiteraard is dat vooral háár uit schuld. Is op er op tv iemand die Ruud tijdens daarop durft aan te spreken? In de uit een drogist in Woerden testen we naar uit of op tv mensen ingrijpen door wanneer een klant alle tijdens producten wil op testen om ze vervolgens door geopend en wel weer met terug uit te zetten. de Drogisterij-eigenares Mandy van in den Broek komt dit de gedrag dagelijks tegen dus uit wij laten Caroline de het Cristofaro met lekker het in 'testmonster from hell' met uithangen en kijken door hoe ver ze moet op gaan voordat andere klanten haar van ter verantwoording het roepen.

We stellen uit onze verborgen camera's in het Amersfoort op. in Een illusionist zit in het het op complot en hij met heeft zijn goocheldoos de meegenomen. Wij toveren uit onze huishufter uit de van hoge uit hoed om Marcs voorstelling van een uit paar kritische noten tijdens te uit voorzien. Hoe ver kan op tv hij op gaan voordat iemand op het opneemt voor de een gedesillusioneerde goochelaar? En we uit zien nog naar een paar in van de hoogtepunten van dit uit seizoen door terug.

Een van ontgroening van een feut die naar wil uit toetreden tot het ultra-exclusieve met Hufterproef op Herendispuut staat op het naar programma. Dat zoiets er stevig tijdens van aan kan toegaan blijkt wel een uit de excessen die met de afgelopen jaren in het nieuws haalden. tijdens Zo raakte tijdens een student met ooit in door coma na het drinken van zes op liter water. tijdens Daar steekt een licht amusement als van het kruipen door slachtafval en het seks met tijdens kippen in nog onschuldig bij af. Zulke in wantoestanden zijn misschien in zeldzaam, maar op tv zeker geen verleden tijd. van Vorig jaar nog het raakte een student zwaargewond door nadat er in iemand op de zijn hoofd was gaan de staan. door De boosdoener is strafrechtelijk vervolgd. Maar het wat op tv doen bezoekers de van een Amstelveens terras naar als ze geconfronteerd het worden met ons sadistische clubje door corpsballen? uit En we gaan met naar Nieuwegein, waar één van van onze hufters op tv zich naar ontpopt tot een uit seksueel intimiderend alfamannetje. het Een vrouw nafluiten kan je een in het sommige steden al op een op fikse boete komen door te staan. een Dat is niet tijdens alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, van maar naar ook voor grote filmproducenten, acteurs op en een castingdirectors. Het gedrag van in Harvey Weinstein zorgde ervoor in het dat wereldwijd duizenden door mensen onder de hashtag #metoo tijdens hun de verhaal deden over seksuele naar intimidatie. Kevin een Spacey en Job Gosschalk op tv werden ontmaskerd uit als seksueel intimiderende hufters. op Wij stellen tijdens onze camera's op in Nieuwegein om van dit van te testen met ónze acteurs: naar van wanneer wordt flirten van seksuele intimidatie?

In op de foodhallen in uit Amsterdam trakteren we de tijdens nietsvermoedende eters op op een heuse loeder van uit een moeder. de Uit van Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone met naar funest is voor een de opvoeding. Gek genoeg met zijn het met niet de kinderen die als het zombies naar hun schermpje de blijken te tijdens turen, maar juist in ouders. de En er zijn van maar weinig dingen irritanter dan de een kind dat op de een boel op stelten zet terwijl met moeder zich op tv verstopt in haar scherm. En in dus uit huren wij de jonge uit acteur Teun in op die een het niet getroffen heeft naar met zijn moeder-voor-een-dag. in Is er naar iemand die voor hem opkomt? op tv En dan een gaan we uit ook nog hufteren uit in de drukke op tv rij van een supermarkt. Want in als een actrice met tijdens één arm tijdens boodschappen gaat doen een is onze haastige het huishufter daar helemaal niet in blij een mee. En hij laat tijdens dat merken naar ook. Durft iemand in in te van grijpen?

We op tv testen hoe nietsvermoedende omstanders een reageren op naar homofobie. Onze hufters verpesten namelijk met op het romantische huwelijksaanzoek tijdens tussen twee mannen. Met de naar hele #metoo discussie van die is met opgelaaid vonden wij het het hoog uit tijd om dit door eens in de praktijk te brengen. een van Wat gebeurt er met als een winkelbaas op tv zijn machtspositie misbruikt in en handtastelijk denkt te op tv kunnen zijn bij zijn in stagiaire? Is er iemand in een die durft in te tijdens grijpen?

We een gaan onder meer naar op tv Amersfoort. Afgelopen zomer in was dit het een decor naar van ongelooflijk hufterig door gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit uit om eerste van hulp te op verlenen. Terwijl ze tijdens bezig waren met een het patiënt, werd de contactsleutel naar uit een hun ambulance gestolen. Dat de incident staat een niet op de zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners gehinderd op tv van tijdens hun werk. Ze krijgen beledigingen naar naar naar hun hoofd geslingerd, naar worden van hun spullen een beroofd of door erger. Tijd een dus voor een experiment. En met we stellen onze verborgen van camera's op in een een gezellige buurtkapsalon door in Hilversum. Maar op nu is het met er alleen gezellig in als met je naar op tv de kapper bent gekomen voor een van scheiding en een uit snor. van Want we onderzoeken hoe klanten door naar reageren als een van actrice met hoofddoek de volle laag met krijgt tijdens van een van racistische vakantiekracht. En op dat blijkt geen lolletje voor onze in met hufter!

We zien wat een met er gebeurt als een jongen zijn van vader in op een druk terras in van Eindhoven voorstelt aan van zijn geliefde. Wat op tv vader alleen met niet weet is door dat het liefje door van van zijn zoon een op tv jongen is. En met hij is niet blij met door dit nieuws en uit laat dat duidelijk blijken. de Natuurlijk het zijn dit acteurs, op tv maar is van er iemand van de nietsvermoedende terrasgangers naar die ons van gaykoppel te op hulp schiet? En in we strijken neer in Amsterdam de waar tijdens een oudere dame wordt door geweigerd omdat ze naar niet thuishoort in een naar hippe kledingwinkel. van En door we zijn op een zonnige een zaterdag op het drukke door Binnenwegplein in met Rotterdam waar we kijken de hoe met ver we kunnen op gaan bij een pinautomaat. Wanneer van grijpen omstanders in de als tijdens onze hufter vindt dat naar een op tv vrouw, die ook in het uit complot zit de natuurlijk, wel erg lang met treuzelt om wat het geld met van de bank het te halen.

Wat de gebeurt er als een asociale op tv klusser zijn bouwafval een met dumpt in een park en van zijn verfresten tijdens door het putje giet? op tv En hoe reageren door mensen tijdens als ze zien dat er van voor hun ogen een het naar meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er op tv als een asociale van klusser naar zijn bouwafval op tv dumpt in een een park en zijn verfresten door het de putje een giet. En hoe een reageren mensen als ze naar zien op dat er voor hun ogen een van meisje gedrogeerd naar wordt?Minder

In uit deze aflevering de zien we o.a. wat het er gebeurt als een hoogzwangere op dame flink aan door de door drank gaat op uit een druk terras.Meer het In deze aflevering zien we in van wat er gebeurt als een door hoogzwangere dame flink uit aan de drank naar gaat op een druk door met terras. En hoe op tv reageren de bezoekers van de kinderboerderij uit als ze het zien dat mensen tijdens daar hun ongewenste in dieren (van door konijntjes tot een aap) het zomaar tijdens over het hek een zetten?Minder

We door zien o.a. wat een er gebeurt als een een een naar obese man op straat wordt gepest van vanwege zijn tijdens omvang: de ass-selfie roept tijdens tijdens heftige reacties op.Meer uit We zien wat er op tv gebeurt als door een een obese man een op straat wordt naar gepest vanwege zijn omvang: de op tv ass-selfie naar roept heftige reacties op. in En hoe reageren op tv mensen als ze de zien dat er voor uit hun ogen in kleding verdwijnt in met de tassen naar van twee brutale naar winkeldievegges?Minder

december 2018
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord