Programma gemist?

Twee tijdens huftermoeders in op actie: De ene verzet uit zich openlijk tegen door de nieuwe islamitische vriendin van op haar zoon, op tv de ander wil op geen donker meisje naar als nieuwe oppas. tijdens Welke reacties roepen ze de naar op?

Vandaag zien naar we een tijgermoeder met in actie; tijdens Neemt iemand naar het op voor haar de kind? Zien we naar een hufterige mantelzorger in actie met en van kijken we tijdens hoe ver asociale klanten kunnen van gaan in een een restaurant.

We checken hoe van genderneutraal Nederland het zijn kinderen opvoedt, een we zien of een een slachtoffer van van sexting een steun krijgt en wat met de reacties op tv zijn op ongeduldig gedrag naar bij de het kassa.

Zwerfafval is door de de grootste ergernis van alle burgers. een En tegenwoordig bestaat een het ook door uit niet afbreekbare stoffen, dus in het de is los uit van het rommelig aanzicht ook in nog eens in erg belastend voor naar het milieu. Maar goed, uit hoe voorkom in je het? De politie met kan van natuurlijk niet bij tijdens ieder incident zijn, dus een is het belangrijk dat we van elkaar op het het nut van naar prullenbakken wijzen. uit Met verborgen camera's op een tijdens druk parkeerterrein met in het het Gelderse Voorthuizen laten naar we een tijdens gezin, bestaande uit van drie acteurs die van de vader, moeder en in het kind op tv spelen, de grote afvaldumpshow opvoeren. Hoe door ver moeten ze op tv gaan voordat anderen op hen hierop aanspreken? in Een ander fenomeen een waar op tv mensen hinder van ondervinden zijn met uit zogenaamde nepcollectanten. Nederland van staat bekend als een vrijgevig een land op als het gaat om goede in doelen op en daar wordt dan ook van vaak misbruik van het gemaakt. met Vandaag laten we acteur op tv Willem van Boekel collecteren op naar een op terras in Woerden om vervolgens uit van de op opbrengst lekker te gaan op eten. Wie zegt door er het wat van? tijdens Als we denken dat in uit Nederland de in discriminatie van op tv homostellen verleden tijd is, op tv hebben we het goed op tv mis. Ruim 30 naar % van alle homostellen in (zowel een mannen als een vrouwen) heeft regelmatig te maken met met in discriminatie of wordt uitgescholden op tv of op een andere manier op tv op tv schofterig behandeld. Reden een genoeg om dit uit voorbeeld in de praktijk naar te brengen. Dat tijdens doen we in Zeist waar het wij een de actrices Maya in van As en op tv Roxy Verwey (waarvan de laatste met in tijdens blijde verwachting is) shoppen bij het het een kinderkledingwinkel waar de in verkoopster, met verve een vertolkt door op tv actrice Caroline, er nogal homofobe denkbeelden naar het op nahoudt. Wie neemt het voor naar het het lesbische stel op? Hoe in ver moet de in discriminerende een verkoopster gaan?

Het is weer met een een afwisselende aflevering waarin we van onze met verborgen camera's hebben de opgehangen op een terras, in van een door sportschool en in uit een snackbar. Op het terras tijdens testen op we uit of mensen ingrijpen wanneer op ze op een zwangere vrouw zien roken. met naar Want uiteraard, daar van is genoeg bewijs een voor, is het bewezen dat op roken met de gezondheid van de van baby schaadt. op tv Maar goed, zéggen in mensen er ook wat door van? In een de sportschool zijn we getuige van van een echte #metoo naar situatie. De op tv personal trainer, met gespeeld door Ditmar Marlin, met wordt in een dit geval echt iets té naar personal tegen op tv zijn klant op tv Merel Rutgers. Wie springt er door voor een haar in de bres? In naar de de snackbar is van een boze voetbalvader actief. Zelfs een de KNVB heeft in het voornemen in om de zogenaamde 'aso naar ouder' aan te op tv pakken, daarom leek dit naar onderwerp ons het erg geschikt voor Hufterproef. uit Acteur Willem op tv bestelt in de snackbar van een een frietje maar zijn jonge zoon, met gespeeld door de Mika Nordholt, krijgt op dat uit niet. Voetbalvader Willem vindt dat hij uit dat door niet verdiend. op tv Hád hij maar moeten op tv scoren!

We laten uit een louche tijdens talentscout zijn gang gaan. Op een een terras naar heeft hij afgesproken met op een meisje (actrice een Merel Rutgers) uit dat heel graag bekend een uit wil worden. En door juist deze meisjes uit zijn vaak het een doelwit van dit de soort ongure types uit die hele ándere bedoelingen hebben. We tijdens kijken hoe vér de acteur in Hassan el Rahaui moet een gaan op om reacties los te krijgen naar van tijdens nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer in nemen ze het op voor de op onschuldige Merel, die op tv in zijn met val een gelokt dreigt te worden? Een de ander actueel op onderwerp is de slechte bediening op tv in de door horeca. Niet voor op niks de grootste naar klacht van op restaurantbezoekers. We nemen de de proef op van de som en actrice het Maya op tv van As is het op tv slachtoffer van een hufter-ober gespeeld met door Ruud. op Uiteraard krijgt in ze het foute gerecht door voorgeschoteld en uiteraard is in dat vooral op háár schuld. Is er de iemand die de Ruud daarop durft het aan het te spreken? In een drogist in op Woerden testen we in uit of in mensen tijdens ingrijpen wanneer een klant alle de producten wil testen uit om ze vervolgens geopend met en wel weer naar terug op tv te zetten. door Drogisterij-eigenares Mandy van den Broek uit komt op dit gedrag dagelijks tegen door dus wij op laten Caroline de tijdens Cristofaro lekker het van 'testmonster from hell' de uithangen en kijken met hoe ver ze moet gaan een voordat andere klanten haar door ter verantwoording de roepen.

We stellen onze op tv een verborgen camera's in Amersfoort op op. Een het illusionist zit in het naar complot en hij heeft op zijn van goocheldoos meegenomen. Wij uit toveren onze huishufter uit de tijdens hoge hoed de om Marcs met voorstelling van een paar kritische noten een te een voorzien. Hoe ver door kan hij op tv gaan voordat iemand het opneemt voor in de gedesillusioneerde door goochelaar? op tv En we zien nog tijdens een paar van de op tv hoogtepunten van door dit seizoen een terug.

Een ontgroening in van een uit feut die wil toetreden tot in het ultra-exclusieve Hufterproef de Herendispuut uit staat op het programma. tijdens Dat zoiets tijdens er stevig de aan kan toegaan uit blijkt wel uit het de excessen die de afgelopen van jaren het nieuws een haalden. Zo uit raakte een student ooit in uit coma in na het drinken van het zes in liter water. Daar op tv steekt licht amusement als de het kruipen door met slachtafval en seks met kippen door nog onschuldig een bij een af. Zulke wantoestanden zijn misschien zeldzaam, een maar zeker op tv geen verleden een tijd. Vorig jaar nog een raakte door een student zwaargewond op tv nadat er iemand op zijn uit hoofd was gaan door staan. De boosdoener is naar strafrechtelijk vervolgd. op tv Maar wat de doen bezoekers van een Amstelveens van terras als naar ze geconfronteerd het worden met naar ons sadistische clubje met corpsballen? En we gaan naar Nieuwegein, tijdens waar één van op onze hufters zich op ontpopt tot een het seksueel intimiderend van alfamannetje. de Een vrouw nafluiten kan je in uit sommige steden op al op van een fikse boete komen een te op tv staan. Dat is de niet alleen slecht nieuws voor op bouwvakkers, maar ook op voor grote filmproducenten, acteurs een en castingdirectors. Het tijdens gedrag van Harvey een Weinstein zorgde op tv ervoor tijdens dat wereldwijd duizenden mensen onder in de hashtag op #metoo hun verhaal deden het over seksuele intimidatie. Kevin een Spacey en op Job Gosschalk in werden ontmaskerd als door seksueel intimiderende hufters. Wij stellen tijdens door onze camera's op in van Nieuwegein om dit te testen uit met ónze acteurs: met wanneer wordt door flirten door seksuele intimidatie?

In door de foodhallen in Amsterdam trakteren uit we door de nietsvermoedende eters door op een heuse van loeder van in een moeder. Uit Amerikaans met onderzoek blijkt dat door de smartphone funest is voor van de opvoeding. het Gek genoeg zijn de het niet de het kinderen die als van zombies naar hun schermpje op blijken van te turen, maar uit juist ouders. in En er zijn maar weinig dingen op tv irritanter dan een naar kind dat het de boel op stelten de zet de terwijl moeder zich verstopt in het tijdens haar scherm. En op dus huren wij op de jonge acteur Teun op tv in die uit het niet getroffen heeft met naar zijn een moeder-voor-een-dag. Is er iemand die voor tijdens de hem opkomt? En op dan gaan we ook met nog hufteren in de drukke in rij van van een op tv supermarkt. Want als een een actrice met één het arm boodschappen gaat doen tijdens is onze haastige huishufter met de daar helemaal niet blij mee. En in hij laat dat naar uit merken ook. Durft iemand in het te van grijpen?

We testen hoe op tv nietsvermoedende omstanders naar reageren op homofobie. Onze van hufters verpesten een namelijk het romantische op huwelijksaanzoek het tussen twee mannen. Met tijdens de hele #metoo discussie het die is opgelaaid op vonden wij het hoog tijdens tijd om dit op op eens in de praktijk te brengen. naar in Wat gebeurt er het als een winkelbaas de zijn machtspositie misbruikt de en handtastelijk denkt te kunnen op zijn tijdens bij zijn stagiaire? Is er iemand in die durft naar in te een grijpen?

We gaan op tv onder naar meer naar Amersfoort. het Afgelopen zomer was dit het op decor van ongelooflijk uit hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's een tijdens avonds laat uit om eerste hulp uit te van verlenen. Terwijl op ze bezig waren een met een patiënt, in werd de contactsleutel uit hun met ambulance gestolen. Dat een incident staat niet tijdens op tijdens zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners gehinderd in tijdens hun werk. uit Ze krijgen het beledigingen naar hun hoofd op tv een geslingerd, worden van de hun spullen beroofd of van erger. Tijd dus voor een uit experiment. uit En we met stellen onze verborgen camera's de op in een gezellige het buurtkapsalon in Hilversum. door Maar nu is op tv het er alleen door gezellig tijdens als je naar de kapper in bent gekomen van voor een scheiding en tijdens een snor. Want we de tijdens onderzoeken hoe klanten op reageren als een actrice met in hoofddoek de van volle laag krijgt uit van een op racistische vakantiekracht. En dat in blijkt geen met lolletje voor onze door hufter!

We zien wat met er uit gebeurt als een jongen naar zijn vader van op een met druk terras in de Eindhoven voorstelt aan in zijn geliefde. Wat vader alleen het niet weet is dat op uit het liefje van zijn zoon een een jongen is. met En hij door is niet blij in met dit naar nieuws en laat dat duidelijk het blijken. Natuurlijk zijn dit in acteurs, door maar is er op tv iemand van uit de nietsvermoedende terrasgangers die ons op gaykoppel een te hulp schiet? uit En we strijken neer in in Amsterdam waar een op tv oudere de dame wordt geweigerd omdat tijdens ze niet thuishoort in tijdens een hippe kledingwinkel. een En in we zijn op een zonnige de zaterdag op op het drukke Binnenwegplein op in Rotterdam waar we een kijken het hoe ver we kunnen gaan op bij een pinautomaat. op Wanneer grijpen tijdens omstanders in van als onze hufter vindt dat een door vrouw, die ook uit door in het complot zit natuurlijk, wel tijdens erg op tv lang treuzelt uit om wat geld van de door bank te tijdens halen.

Wat met gebeurt er als een asociale in klusser tijdens zijn bouwafval dumpt in een het park een en zijn verfresten door het tijdens putje giet? En tijdens hoe reageren mensen door als ze naar zien dat er voor naar in hun ogen een meisje gedrogeerd het wordt?Meer Wat gebeurt er in als op een asociale klusser zijn bouwafval tijdens door dumpt in een een park en zijn verfresten door het door putje op giet. En de hoe reageren mensen als van ze zien dat er voor een hun ogen een met in meisje gedrogeerd wordt?Minder

In deze door aflevering zien we door o.a. wat er in gebeurt als een hoogzwangere op tv naar dame flink aan de in drank gaat op een op tv druk terras.Meer In deze de aflevering zien we op tv wat er uit gebeurt als een hoogzwangere op dame flink aan uit de drank van gaat op een het druk naar terras. En hoe reageren door de bezoekers van de op kinderboerderij als ze zien tijdens van dat mensen daar hun op ongewenste dieren (van konijntjes het tot een aap) op tv zomaar over het in hek van zetten?Minder

We zien door o.a. op tv wat er gebeurt als door een een obese op man op straat wordt gepest uit vanwege zijn het omvang: de ass-selfie in roept heftige uit reacties op.Meer We zien wat met het er gebeurt als uit een een obese man het op straat met wordt gepest vanwege het zijn omvang: de ass-selfie roept uit heftige van reacties op. En hoe reageren naar mensen als in ze zien dat er voor van hun door ogen kleding verdwijnt in het de tassen van twee met brutale van winkeldievegges?Minder

september 2020
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!