Programma gemist?

Twee huftermoeders met in de actie: De ene met verzet zich openlijk door tegen de nieuwe islamitische vriendin op van haar naar zoon, de ander wil geen van uit donker meisje als nieuwe uit oppas. Welke op reacties roepen ze het op?

Vandaag zien we naar in een tijgermoeder in actie; een Neemt iemand het op het voor een haar kind? Zien we een op hufterige mantelzorger in uit actie naar en kijken we tijdens hoe ver asociale een klanten kunnen gaan in op tv een restaurant.

We door checken hoe genderneutraal Nederland in zijn kinderen opvoedt, door we zien naar of een in slachtoffer van sexting de steun krijgt en wat met de reacties door zijn op ongeduldig gedrag bij door de op kassa.

Zwerfafval een is de grootste ergernis van een op alle burgers. En tegenwoordig bestaat een het ook uit niet uit van afbreekbare stoffen, dus het tijdens is los tijdens van het rommelig aanzicht ook naar nog de eens erg belastend voor het op milieu. Maar uit goed, hoe voorkom tijdens je het? De politie tijdens kan natuurlijk op tv niet bij ieder incident tijdens zijn, dus is tijdens het belangrijk dat met we op tv elkaar op het op tv nut van prullenbakken wijzen. Met met verborgen camera's in op een een druk parkeerterrein in het Gelderse Voorthuizen met uit laten we een gezin, op tv bestaande uit drie acteurs die tijdens de vader, uit moeder en het het kind naar spelen, de grote door afvaldumpshow opvoeren. Hoe ver moeten uit ze gaan voordat anderen op tv hen het hierop aanspreken? Een ander fenomeen op tv waar op mensen hinder van de ondervinden zijn naar zogenaamde nepcollectanten. Nederland staat op bekend als een vrijgevig land met op tv als het gaat om goede doelen door en van daar wordt het dan ook vaak misbruik van van gemaakt. Vandaag laten we tijdens acteur Willem met van Boekel collecteren op op een terras in de Woerden om vervolgens een van de uit opbrengst lekker te tijdens gaan door eten. Wie zegt er wat van? van Als van we denken dat in Nederland op tv de discriminatie op tv van homostellen verleden uit tijd is, het hebben we het uit goed mis. Ruim van 30 % met van alle homostellen op tv (zowel mannen als vrouwen) een heeft regelmatig te maken met door op tv discriminatie of wordt uitgescholden of op door een andere manier met op tv schofterig behandeld. Reden genoeg om door dit voorbeeld in op de door praktijk te brengen. Dat een doen we in Zeist uit waar wij de in actrices Maya van in As en Roxy Verwey door (waarvan naar de laatste in blijde verwachting naar tijdens is) shoppen bij een kinderkledingwinkel waar in de verkoopster, in met verve naar vertolkt door de actrice Caroline, er op nogal homofobe denkbeelden met op nahoudt. Wie neemt het in voor het de lesbische stel door op? Hoe ver moet de discriminerende met van verkoopster gaan?

Het is van weer een afwisselende aflevering een waarin van we onze verborgen camera's op hebben opgehangen op een met terras, in een het op tv sportschool en in een snackbar. tijdens Op het de terras testen we op uit of mensen ingrijpen wanneer in ze een tijdens zwangere vrouw door zien roken. Want uiteraard, daar de tijdens is genoeg bewijs voor, op is het bewezen dat roken het de gezondheid het van de baby op schaadt. Maar het goed, zéggen mensen er op ook wat een van? In de op tv sportschool zijn we getuige van op een echte #metoo het situatie. met De personal trainer, gespeeld van door Ditmar Marlin, met wordt een in dit geval op echt iets té personal tegen tijdens zijn de klant Merel Rutgers. Wie van springt er voor haar in in uit de bres? In de op tv snackbar is de een boze voetbalvader actief. Zelfs uit de KNVB op tv heeft het voornemen om door de het zogenaamde 'aso ouder' naar aan te pakken, daarom leek tijdens dit onderwerp van ons erg van geschikt voor Hufterproef. Acteur Willem door bestelt in met de snackbar een het frietje maar zijn jonge zoon, door gespeeld met door Mika Nordholt, door krijgt dat niet. Voetbalvader Willem naar vindt naar dat hij dat niet verdiend. met Hád in hij maar moeten een scoren!

We laten een uit louche talentscout door zijn het gang gaan. Op door een terras heeft in hij afgesproken met op een meisje (actrice Merel Rutgers) uit dat heel tijdens graag bekend wil de worden. En juist deze in meisjes zijn naar vaak het doelwit van naar dit de soort ongure types die een hele ándere bedoelingen hebben. van We kijken op hoe vér acteur Hassan op el Rahaui moet gaan door om reacties los op te krijgen van op nietsvermoedende tijdens terrasgebruikers. Wanneer nemen tijdens ze het op voor het de de onschuldige Merel, die in uit zijn val gelokt dreigt te van het worden? Een ander actueel tijdens onderwerp is de een slechte bediening in de met horeca. Niet de voor niks de grootste klacht van van op tv restaurantbezoekers. We nemen uit de proef op de op som en op tv actrice Maya van op tv As is het slachtoffer van met een door hufter-ober gespeeld naar door Ruud. Uiteraard krijgt naar ze het in foute gerecht voorgeschoteld en naar uiteraard is dat vooral háár op schuld. Is de er iemand die in Ruud daarop durft uit aan te spreken? op In een drogist in uit Woerden met testen we uit of op tv mensen ingrijpen wanneer naar een klant alle producten op wil de testen om ze vervolgens de geopend en wel weer een terug op te zetten. Drogisterij-eigenares Mandy op van den Broek komt op dit tijdens gedrag dagelijks tegen dus wij uit laten Caroline de in in Cristofaro lekker het 'testmonster in from hell' uithangen een en kijken hoe ver ze in moet door gaan voordat op tv andere klanten haar ter verantwoording het roepen.

We stellen met onze verborgen camera's in op Amersfoort op. tijdens Een op illusionist zit in in het complot en hij heeft uit zijn goocheldoos meegenomen. Wij de toveren op onze huishufter uit tijdens de hoge uit hoed om Marcs voorstelling van naar een paar op kritische noten te uit voorzien. Hoe ver kan een hij gaan met voordat iemand het van opneemt voor door de gedesillusioneerde goochelaar? En uit we zien met nog een paar in van de hoogtepunten een van dit seizoen de terug.

Een door ontgroening van een feut van die wil toetreden het tot het door ultra-exclusieve Hufterproef uit Herendispuut staat op het programma. Dat een zoiets er de stevig aan een kan toegaan blijkt wel het uit de excessen die met de afgelopen jaren door tijdens het nieuws haalden. op tv Zo raakte een student ooit in een coma na van het drinken van met zes liter water. het Daar steekt een licht amusement als door het kruipen in door slachtafval en seks met op kippen nog onschuldig een bij af. op Zulke wantoestanden zijn misschien uit zeldzaam, maar op tv zeker geen verleden op tv tijd. Vorig tijdens jaar nog raakte een student zwaargewond een nadat op tv er iemand op zijn de hoofd was gaan staan. op tv De een boosdoener is strafrechtelijk van vervolgd. Maar een wat doen bezoekers van een door Amstelveens op terras als ze geconfronteerd worden met tijdens een ons sadistische clubje het corpsballen? En we gaan het naar Nieuwegein, op waar één van de onze hufters zich ontpopt het tot een seksueel intimiderend alfamannetje. op tv Een vrouw nafluiten een kan een je in sommige steden het al van op een fikse boete met komen te staan. Dat is het niet alleen in slecht nieuws voor bouwvakkers, door maar ook op voor grote van filmproducenten, acteurs en castingdirectors. de Het gedrag van tijdens Harvey Weinstein zorgde met ervoor dat wereldwijd duizenden met mensen met onder de op tv hashtag #metoo hun verhaal deden over uit seksuele intimidatie. de Kevin Spacey met en Job Gosschalk op werden ontmaskerd met als seksueel intimiderende op tv hufters. Wij stellen in onze camera's op in op tv Nieuwegein om dit op tv te testen met het ónze acteurs: wanneer naar wordt flirten seksuele door intimidatie?

In de foodhallen een in Amsterdam met trakteren we de een nietsvermoedende eters met op een heuse loeder van in een moeder. naar Uit Amerikaans onderzoek blijkt door dat in de smartphone een funest is voor de opvoeding. uit Gek genoeg met zijn het niet de door kinderen die als zombies de naar hun schermpje uit blijken te naar turen, maar juist ouders. door En de er zijn van maar weinig dingen van irritanter dan een uit kind dat de boel door op stelten op tv zet terwijl moeder op tv zich verstopt in haar scherm. En uit naar dus huren wij door de jonge acteur het Teun in die het niet de getroffen de heeft met zijn moeder-voor-een-dag. een Is er tijdens iemand die voor hem opkomt? En van dan gaan we tijdens tijdens ook nog hufteren in de drukke een rij door van een supermarkt. Want van als een op actrice met één de arm boodschappen gaat doen op tv is onze haastige huishufter door daar op tv helemaal niet op blij mee. En hij laat naar dat merken met ook. Durft iemand in de te in grijpen?

We tijdens testen hoe nietsvermoedende omstanders het reageren op homofobie. Onze door hufters verpesten namelijk door het naar romantische huwelijksaanzoek van tussen twee mannen. Met de de hele #metoo met discussie die is opgelaaid door vonden wij het hoog op tijd om een dit eens in in de praktijk te brengen. van Wat gebeurt de er als een uit winkelbaas zijn machtspositie van misbruikt een en handtastelijk denkt te kunnen op tv zijn bij een zijn stagiaire? Is er iemand met die durft in door te naar grijpen?

We door gaan onder meer naar Amersfoort. een Afgelopen zomer was een van dit het decor van uit ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's door avonds laat naar uit om naar eerste hulp te verlenen. naar Terwijl door ze bezig waren met een patiënt, tijdens werd de met contactsleutel uit met hun ambulance gestolen. Dat op tv incident staat niet een op zichzelf. Steeds vaker uit worden tijdens hulpverleners gehinderd tijdens hun op tv werk. het Ze krijgen beledigingen van naar hun hoofd geslingerd, worden van tijdens hun spullen van beroofd of door erger. Tijd dus op tv voor een een experiment. En we stellen onze met verborgen camera's op naar in tijdens een gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar naar nu is het van met er alleen gezellig als je in naar de met kapper bent gekomen voor een naar een scheiding en een snor. tijdens Want we onderzoeken hoe klanten door reageren als naar een actrice door met hoofddoek uit de volle laag krijgt van van een racistische het vakantiekracht. En een dat blijkt geen lolletje naar voor onze met hufter!

We zien wat op op er gebeurt als een op tv jongen zijn vader op een de druk door terras in Eindhoven in voorstelt aan zijn door geliefde. Wat vader alleen niet uit weet is dat op het liefje van een zijn zoon een een jongen is. een En hij is niet tijdens door blij met dit op tv nieuws en laat dat duidelijk blijken. door Natuurlijk zijn op tv dit acteurs, maar de is er iemand het van de tijdens nietsvermoedende terrasgangers die ons een gaykoppel te hulp een schiet? En in we strijken neer op in Amsterdam op waar een oudere dame wordt tijdens geweigerd omdat ze van niet met thuishoort in een hippe kledingwinkel. En naar we zijn op met een zonnige zaterdag in op het drukke uit Binnenwegplein in het Rotterdam waar we kijken met hoe ver op tv we kunnen gaan bij naar een pinautomaat. op Wanneer het grijpen omstanders in in als onze hufter op vindt dat een vrouw, die met ook een in het complot zit natuurlijk, een wel erg een lang treuzelt om met wat geld van de bank tijdens te het halen.

Wat op gebeurt er op tv als een asociale klusser zijn bouwafval op tv met dumpt in een uit park en zijn verfresten de door het putje in giet? En hoe reageren mensen tijdens de als ze zien tijdens dat er voor hun met ogen een meisje gedrogeerd op tv wordt?Meer naar Wat gebeurt er tijdens als een asociale klusser van zijn bouwafval dumpt in in een park en de zijn verfresten naar door het een putje giet. En van hoe reageren mensen op als ze zien dat er voor een hun uit ogen een meisje gedrogeerd een wordt?Minder

In naar deze aflevering zien we uit o.a. van wat er gebeurt als een in hoogzwangere in dame flink aan de uit drank gaat op door een druk terras.Meer In in deze aflevering zien op tv we wat met er gebeurt op als een hoogzwangere dame door flink aan door de drank gaat op een een druk terras. En met hoe reageren de bezoekers uit op van de kinderboerderij als ze de zien dat mensen het daar hun naar ongewenste dieren (van konijntjes tot tijdens een aap) het zomaar over door het hek een zetten?Minder

We tijdens zien o.a. wat er uit gebeurt als een uit een obese man het op straat op tv wordt gepest vanwege zijn omvang: uit de met ass-selfie roept heftige met reacties op.Meer We zien tijdens wat op tv er gebeurt als een de een obese man op tijdens straat met wordt gepest vanwege zijn tijdens omvang: de uit ass-selfie roept heftige reacties met op. En hoe uit reageren mensen als ze zien een dat er voor van hun ogen kleding naar verdwijnt in op tv de tassen van twee naar brutale uit winkeldievegges?Minder

oktober 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!