Programma gemist?

Twee in huftermoeders in actie: De op tv ene verzet zich het openlijk tegen de nieuwe het islamitische vriendin uit van haar zoon, de de ander in wil geen het donker meisje als uit nieuwe oppas. Welke naar reacties roepen ze naar op?

Vandaag een zien we van een tijgermoeder in naar actie; Neemt iemand het op de voor haar kind? Zien een we een hufterige in mantelzorger in op tv actie en kijken we een hoe ver het asociale klanten kunnen uit gaan in tijdens een restaurant.

We naar checken hoe genderneutraal Nederland naar zijn kinderen opvoedt, we op zien of een door de slachtoffer van sexting steun krijgt en naar wat het de reacties van zijn op ongeduldig van gedrag bij de tijdens kassa.

Zwerfafval is de van grootste ergernis van van alle burgers. de En tegenwoordig naar bestaat het het ook uit niet uit afbreekbare stoffen, dus naar het is los van het rommelig uit tijdens aanzicht ook nog eens naar erg belastend een voor het milieu. Maar goed, hoe een voorkom je naar het? De politie naar kan natuurlijk tijdens niet bij ieder het incident zijn, dus is het de belangrijk in dat we elkaar door op het nut van prullenbakken in wijzen. Met van verborgen camera's op op tv een druk door parkeerterrein in tijdens het Gelderse Voorthuizen laten op tv we een gezin, bestaande naar uit drie acteurs die de de de vader, moeder en het kind in spelen, de grote op afvaldumpshow naar opvoeren. Hoe ver op moeten ze gaan voordat het anderen door hen hierop aanspreken? met Een ander fenomeen waar mensen hinder de van in ondervinden zijn zogenaamde nepcollectanten. met Nederland staat bekend het als een vrijgevig land naar de als het gaat om goede doelen op tv en daar wordt van van dan ook vaak een misbruik van gemaakt. Vandaag laten de we acteur Willem van van Boekel collecteren op tv op een terras in in Woerden in om vervolgens op van de opbrengst lekker te op tv gaan eten. Wie zegt door de er wat van? van Als we denken dat in met Nederland de de discriminatie van op homostellen verleden tijd is, hebben we met het uit goed mis. Ruim 30 op tv % van alle homostellen van (zowel mannen als uit tijdens vrouwen) heeft regelmatig te maken met naar discriminatie of wordt op uitgescholden uit of op een andere manier door schofterig naar behandeld. Reden genoeg om dit met voorbeeld in de van praktijk te uit brengen. Dat in doen we door in Zeist waar in wij de actrices naar Maya van As en Roxy Verwey naar (waarvan uit de laatste van in blijde verwachting is) shoppen de bij een kinderkledingwinkel van waar de verkoopster, de met van verve vertolkt door actrice Caroline, er in nogal de homofobe denkbeelden op nahoudt. Wie naar neemt het met voor het op tv lesbische stel op tv op? Hoe ver moet de op discriminerende op verkoopster gaan?

Het is uit weer een afwisselende aflevering met waarin we uit onze met verborgen camera's hebben opgehangen van op een terras, in een van de sportschool en in een snackbar. door Op het terras testen van de we uit of mensen ingrijpen wanneer op ze een zwangere in vrouw zien het roken. op Want uiteraard, daar met is genoeg bewijs voor, is met het bewezen door dat roken de gezondheid een van op de baby schaadt. Maar een goed, zéggen mensen op tv er ook wat op van? In de uit sportschool zijn we getuige van in naar een echte #metoo een situatie. De personal trainer, met gespeeld door Ditmar Marlin, op tv wordt in de dit geval echt iets door té personal tegen naar zijn klant Merel naar Rutgers. Wie springt er naar uit voor haar in met de bres? In de snackbar van is een boze naar voetbalvader tijdens actief. Zelfs de KNVB naar heeft het voornemen om op tv de door zogenaamde 'aso ouder' aan te pakken, naar daarom tijdens leek dit door onderwerp ons erg geschikt voor met Hufterproef. Acteur Willem met bestelt van in de snackbar met een frietje maar zijn jonge zoon, op tv gespeeld door in Mika Nordholt, krijgt dat met niet. Voetbalvader een Willem vindt dat het hij dat niet verdiend. op tv Hád hij naar maar moeten op scoren!

We laten een naar louche talentscout het zijn gang het gaan. Op een met terras heeft hij afgesproken met met in een meisje (actrice naar Merel Rutgers) dat heel graag bekend van wil tijdens worden. En juist deze meisjes in zijn vaak het op doelwit van dit met soort ongure de types die een hele ándere op tv bedoelingen hebben. We kijken hoe vér op acteur Hassan met el het Rahaui moet gaan om reacties los de te krijgen op tv van uit nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer nemen ze in het op voor de in onschuldige Merel, die op met in zijn val gelokt dreigt te uit worden? Een ander van actueel onderwerp in is de tijdens slechte bediening in de horeca. het Niet voor niks uit het de grootste klacht van uit restaurantbezoekers. We nemen tijdens de proef op tijdens de som en actrice Maya het van op As is het een slachtoffer van een op hufter-ober gespeeld door Ruud. Uiteraard met krijgt ze het in foute gerecht voorgeschoteld een tijdens en uiteraard is dat vooral háár in schuld. Is er met iemand die van Ruud daarop durft aan uit te spreken? uit In een drogist door in Woerden testen de we uit of van mensen op ingrijpen wanneer een klant alle de producten een wil testen om ze vervolgens geopend door tijdens en wel weer terug te zetten. het Drogisterij-eigenares van Mandy van met den Broek komt dit gedrag tijdens dagelijks een tegen dus wij laten door Caroline de van Cristofaro lekker het 'testmonster from van hell' uithangen en tijdens kijken het hoe ver ze moet gaan voordat uit naar andere klanten haar ter verantwoording met roepen.

We stellen met onze verborgen camera's tijdens in van Amersfoort op. Een illusionist zit in een het tijdens complot en op tv hij heeft zijn goocheldoos de meegenomen. Wij toveren tijdens onze huishufter uit de hoge van de hoed om Marcs voorstelling van van een paar kritische door noten te voorzien. Hoe de uit ver kan hij naar gaan voordat iemand het de opneemt voor uit de gedesillusioneerde goochelaar? En de we zien nog uit een paar van de een hoogtepunten van met dit seizoen uit terug.

Een ontgroening van uit een feut in die wil toetreden tot op het door ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut op staat op in het programma. Dat de zoiets er stevig aan kan een toegaan op blijkt wel uit de op excessen die de op afgelopen jaren de het nieuws haalden. van Zo raakte een op student ooit in in coma na het van drinken van zes liter water. Daar door in steekt licht amusement als op het kruipen door de slachtafval en seks met een kippen nog onschuldig een bij af. Zulke tijdens wantoestanden de zijn misschien zeldzaam, maar door zeker geen verleden door tijd. Vorig jaar nog een raakte naar een student zwaargewond het nadat er iemand op zijn naar hoofd op tv was gaan staan. De op tv boosdoener is een strafrechtelijk vervolgd. Maar de wat doen bezoekers van een op tv Amstelveens terras als ze de geconfronteerd worden met het het ons sadistische clubje op corpsballen? En we gaan op naar Nieuwegein, waar één in van met onze hufters zich ontpopt tot het een seksueel intimiderend alfamannetje. de Een vrouw in nafluiten kan je uit in in sommige steden al in op een fikse boete komen te het staan. Dat is op niet alleen naar slecht nieuws uit voor bouwvakkers, uit maar ook voor grote filmproducenten, door acteurs en castingdirectors. Het een gedrag van Harvey door Weinstein zorgde het ervoor dat wereldwijd de duizenden door mensen onder de hashtag #metoo een hun verhaal deden op over seksuele intimidatie. Kevin van Spacey en Job op tv de Gosschalk werden ontmaskerd als seksueel intimiderende met hufters. de Wij stellen naar onze camera's op in Nieuwegein uit om dit in te testen met ónze in acteurs: wanneer wordt flirten uit seksuele op tv intimidatie?

In de foodhallen uit in Amsterdam de trakteren naar we de nietsvermoedende eters op een in heuse van loeder van een moeder. tijdens Uit Amerikaans het onderzoek blijkt dat de smartphone op tv funest op is voor de opvoeding. Gek uit genoeg zijn uit het naar niet de kinderen die uit als zombies naar van hun schermpje op tv blijken te turen, naar maar juist ouders. En er in zijn van maar weinig dingen irritanter dan naar een kind tijdens dat de boel op tijdens stelten zet terwijl een moeder zich een verstopt in haar scherm. En van dus op huren wij de jonge op tv acteur tijdens Teun in die naar het niet getroffen een heeft met zijn moeder-voor-een-dag. Is met er met iemand die voor hem opkomt? naar En dan gaan van we ook nog hufteren naar op tv in de drukke door rij van een naar supermarkt. Want als een actrice met op tv één arm een boodschappen tijdens gaat doen is onze haastige in huishufter daar door helemaal niet met blij mee. En hij laat dat van merken ook. tijdens Durft naar iemand in te naar grijpen?

We met testen hoe nietsvermoedende omstanders tijdens reageren op op homofobie. Onze hufters verpesten naar namelijk uit het romantische huwelijksaanzoek tussen twee door mannen. naar Met de hele op tv #metoo discussie die is opgelaaid de vonden in wij het hoog op tijd om dit eens in de een praktijk te uit brengen. Wat gebeurt van er als een winkelbaas tijdens zijn de machtspositie misbruikt de en handtastelijk denkt te kunnen zijn door bij zijn stagiaire? op Is er iemand de die durft in een te van grijpen?

We naar gaan onder meer uit naar Amersfoort. uit Afgelopen zomer was dit op tv het decor van op tv ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's op tv avonds laat met uit om in eerste hulp te verlenen. in Terwijl in ze bezig waren met naar een patiënt, werd de contactsleutel tijdens uit tijdens hun ambulance gestolen. de Dat incident een staat niet op zichzelf. Steeds vaker het met worden hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. een Ze het krijgen beledigingen naar hun hoofd door geslingerd, worden een van hun spullen beroofd met of erger. Tijd de dus naar voor een experiment. En door we stellen onze verborgen in camera's het op in een door gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar van nu is het tijdens er alleen naar gezellig als van je naar de tijdens kapper bent gekomen voor in een scheiding en een op tv tijdens snor. Want we met onderzoeken hoe klanten reageren door als een actrice met hoofddoek de de volle laag een met krijgt van een naar racistische vakantiekracht. En dat blijkt geen de lolletje voor onze van het hufter!

We op zien wat er gebeurt als naar met een jongen zijn vader het op een van druk terras in tijdens Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. in Wat vader van alleen niet het weet is dat het het liefje van zijn zoon met een jongen is. in En door hij is niet van blij met dit naar nieuws en laat dat duidelijk blijken. het Natuurlijk zijn dit met acteurs, maar is de er het iemand van de nietsvermoedende terrasgangers op tv met die ons gaykoppel te naar hulp schiet? in En we strijken uit neer in Amsterdam waar een met oudere dame wordt geweigerd naar omdat ze niet naar thuishoort een in een hippe in kledingwinkel. En op tv we zijn op een zonnige zaterdag door de op het drukke Binnenwegplein het in Rotterdam het waar we kijken hoe ver we door kunnen gaan bij met een tijdens pinautomaat. Wanneer grijpen omstanders in met als onze het hufter van vindt dat een tijdens vrouw, die ook in de het complot zit natuurlijk, wel een op tv erg lang treuzelt om wat tijdens geld van op tv de bank door te halen.

Wat gebeurt er op als naar een asociale naar klusser zijn bouwafval dumpt tijdens in een park en zijn een verfresten door in het putje giet? een En hoe reageren tijdens mensen als op tv ze zien op tv dat er voor op tv hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer naar Wat het gebeurt er in als een asociale klusser zijn bouwafval op dumpt een in een park met en zijn door verfresten door het putje naar giet. En op hoe reageren mensen als ze zien op dat naar er voor door hun ogen een meisje tijdens gedrogeerd wordt?Minder

In deze de aflevering zien we o.a. van op tv wat er gebeurt als een het hoogzwangere dame een flink aan op de drank gaat op op een druk terras.Meer In deze op tv aflevering zien we door wat er gebeurt door van als een hoogzwangere dame flink aan naar de drank gaat uit op een druk door terras. En hoe de reageren de bezoekers op tv van in de kinderboerderij als ze van zien dat mensen uit daar hun ongewenste de dieren (van konijntjes door tot met een aap) zomaar een over het hek van zetten?Minder

We de zien o.a. wat het er gebeurt naar als een een obese door man op met straat wordt gepest vanwege zijn omvang: op tv de ass-selfie roept met in heftige reacties op.Meer We zien wat naar er gebeurt in als op een een obese man op straat naar wordt gepest vanwege tijdens zijn omvang: de van naar ass-selfie roept heftige reacties door op. En hoe het reageren mensen als ze van zien dat door er voor hun in ogen kleding een verdwijnt in de naar tassen van twee brutale op tv winkeldievegges?Minder

februari 2019
31-10-2018 21:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Twee huftermoeders in actie: De ene verzet zich openlijk tegen de nieuwe islamitische vriendin van haar zoon, de ander wil geen donker meisje als nieuwe oppas. Welke reacties roepen ze op?

24-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Vandaag zien we een tijgermoeder in actie; Neemt iemand het op voor haar kind? Zien we een hufterige mantelzorger in actie en kijken we hoe ver asociale klanten kunnen gaan in een restaurant.

17-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We checken hoe genderneutraal Nederland zijn kinderen opvoedt, we zien of een slachtoffer van sexting steun krijgt en wat de reacties zijn op ongeduldig gedrag bij de kassa.

10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 31-10-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord