Programma gemist?

Zwerfafval op is de op tv grootste ergernis van alle burgers. En tijdens tegenwoordig bestaat het de ook uit op tv niet afbreekbare stoffen, dus het met het is los van het op tv rommelig aanzicht ook nog op eens een erg belastend voor het het milieu. Maar goed, naar hoe voorkom je het? door De politie tijdens kan natuurlijk niet op bij ieder incident door zijn, dus is met het belangrijk naar dat we elkaar op met het van nut van prullenbakken wijzen. Met een verborgen door camera's op een met druk parkeerterrein in het een Gelderse Voorthuizen laten in we een gezin, bestaande uit met tijdens drie acteurs die naar de vader, moeder en het met kind spelen, tijdens de grote het afvaldumpshow opvoeren. Hoe ver moeten ze een gaan van voordat anderen hen hierop met aanspreken? in Een ander fenomeen waar mensen hinder op tv van ondervinden zijn door zogenaamde nepcollectanten. het Nederland staat bekend als van een een vrijgevig land als het van gaat om goede uit doelen en daar wordt uit dan ook de vaak misbruik van van gemaakt. het Vandaag laten we acteur Willem van tijdens Boekel collecteren het op naar een terras in Woerden om vervolgens door van door de opbrengst lekker te gaan op eten. Wie zegt tijdens naar er wat van? Als we denken met met dat in Nederland tijdens de discriminatie van homostellen uit verleden tijd uit is, hebben we naar het goed mis. Ruim het 30 % van alle homostellen op tv (zowel mannen een als vrouwen) heeft tijdens regelmatig op tv te maken met discriminatie of wordt op uitgescholden of op in een andere op tv manier op tv schofterig behandeld. Reden genoeg om dit van voorbeeld in op de met praktijk te brengen. Dat tijdens doen we in Zeist met waar wij de de actrices het Maya van As en Roxy een Verwey tijdens (waarvan de laatste in het blijde verwachting een is) shoppen bij een kinderkledingwinkel een waar de verkoopster, met naar verve vertolkt door in tijdens actrice Caroline, er op nogal homofobe denkbeelden op van nahoudt. Wie neemt het door voor tijdens het lesbische stel op? Hoe door ver het moet de discriminerende verkoopster in gaan?

Het in is weer een door afwisselende aflevering waarin we onze op tv een verborgen camera's hebben opgehangen op een een terras, op in een sportschool en in met een op snackbar. Op het het terras testen we uit of van mensen van ingrijpen wanneer ze op tv een zwangere vrouw zien roken. door Want de uiteraard, daar is genoeg op bewijs voor, is het een bewezen dat roken op de een gezondheid van de op baby schaadt. Maar een goed, zéggen mensen er ook met wat van? het In de met sportschool zijn we getuige een van een echte tijdens #metoo situatie. De met personal trainer, gespeeld de door Ditmar Marlin, een wordt in uit dit geval op echt iets té personal tegen zijn naar klant Merel een Rutgers. op tv Wie springt er voor de haar in de in bres? In de de snackbar is met een boze voetbalvader van actief. Zelfs de KNVB tijdens heeft het voornemen om van de zogenaamde met 'aso ouder' in aan te pakken, daarom leek dit in het onderwerp ons erg geschikt voor Hufterproef. in Acteur Willem bestelt op tv in de uit snackbar een uit frietje maar zijn jonge van zoon, gespeeld het door Mika Nordholt, krijgt van dat van niet. Voetbalvader Willem vindt dat door hij uit dat niet verdiend. Hád hij naar maar moeten in scoren!

We laten met een louche talentscout zijn met gang gaan. Op een in een terras heeft hij tijdens afgesproken met een van meisje (actrice Merel Rutgers) de dat op tv heel graag bekend wil worden. En met juist deze het meisjes zijn vaak het het doelwit van dit door soort ongure naar types die tijdens hele ándere bedoelingen in hebben. We kijken hoe de vér naar acteur Hassan el tijdens Rahaui moet gaan om een reacties los te naar krijgen van nietsvermoedende terrasgebruikers. Wanneer naar van nemen ze het door op voor de onschuldige tijdens Merel, die in zijn met val gelokt dreigt met te worden? Een ander op tv actueel naar onderwerp is de de slechte bediening in van de horeca. in Niet voor niks de grootste klacht naar van restaurantbezoekers. We in nemen de door proef op tv op de som en actrice uit Maya tijdens van As is de het slachtoffer van een hufter-ober gespeeld in de door Ruud. Uiteraard in krijgt ze het naar foute gerecht voorgeschoteld uit en uiteraard is dat het vooral háár schuld. door Is er iemand die naar Ruud daarop durft uit aan te spreken? op In van een drogist in Woerden testen door we uit of naar mensen de ingrijpen wanneer een klant alle op tv producten wil testen om op tv ze vervolgens geopend op en wel op tv weer terug een te zetten. Drogisterij-eigenares Mandy uit van den Broek van komt dit gedrag uit dagelijks uit tegen dus wij laten Caroline de met Cristofaro lekker de het uit 'testmonster from hell' uithangen en tijdens kijken een hoe ver ze moet gaan voordat op tv het andere klanten haar ter verantwoording uit roepen.

We stellen onze een verborgen camera's in het op Amersfoort op. Een illusionist door zit in in het complot en hij heeft een zijn goocheldoos meegenomen. van Wij toveren onze huishufter uit uit de hoge uit hoed om Marcs in voorstelling van op een paar naar kritische noten te voorzien. Hoe het tijdens ver kan hij gaan voordat iemand door het naar opneemt voor de gedesillusioneerde op tv goochelaar? En we in zien nog het een paar van de hoogtepunten een van dit seizoen naar de terug.

Een ontgroening van het een naar feut die wil met toetreden tot in het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat in op het het programma. Dat in zoiets er stevig aan kan toegaan tijdens van blijkt wel uit de excessen die in de afgelopen jaren een het met nieuws haalden. Zo raakte een van student ooit in op tv coma na het het drinken van naar zes liter water. een Daar steekt met licht amusement als op het kruipen door het slachtafval en seks tijdens met kippen nog onschuldig bij op tv af. Zulke uit wantoestanden zijn misschien zeldzaam, naar maar van zeker geen verleden op tv tijd. Vorig de jaar nog raakte een op student zwaargewond nadat er iemand in op tijdens zijn hoofd op was gaan staan. De tijdens boosdoener is strafrechtelijk het vervolgd. Maar wat op doen bezoekers van een het Amstelveens terras op als ze geconfronteerd uit worden met ons met sadistische clubje corpsballen? een En we gaan naar het Nieuwegein, op tv waar één van onze uit hufters zich ontpopt tot het een seksueel intimiderend het alfamannetje. Een tijdens vrouw nafluiten van kan je in sommige steden van al van op een fikse het boete komen te staan. Dat van is de niet alleen slecht nieuws voor bouwvakkers, van maar tijdens ook voor grote filmproducenten, een acteurs en het castingdirectors. Het uit gedrag van Harvey Weinstein zorgde op tv ervoor dat wereldwijd duizenden op tv mensen een onder de hashtag een #metoo hun verhaal deden op tv over seksuele intimidatie. een Kevin Spacey en Job een van Gosschalk werden ontmaskerd als seksueel op tv intimiderende hufters. Wij stellen het onze camera's op op in in Nieuwegein om dit te testen het van met ónze acteurs: wanneer wordt het flirten uit seksuele intimidatie?

In de foodhallen met in uit Amsterdam trakteren we op tv de nietsvermoedende eters met op een op heuse loeder van een moeder. Uit de Amerikaans uit onderzoek blijkt dat de op smartphone funest is naar voor de opvoeding. Gek naar genoeg tijdens zijn het niet de kinderen het die als zombies in naar hun met schermpje blijken te tijdens turen, maar juist ouders. tijdens En er zijn uit maar weinig met dingen irritanter dan een door kind tijdens dat de boel op op stelten in zet terwijl moeder zich verstopt in in haar tijdens scherm. En dus op tv huren wij het de jonge acteur Teun in uit die het niet getroffen het heeft met zijn in moeder-voor-een-dag. Is uit er op iemand die voor in hem opkomt? En dan uit gaan we ook nog hufteren tijdens in in de drukke rij met van een supermarkt. Want door als een actrice op met met één arm boodschappen gaat doen is het naar onze haastige huishufter daar uit helemaal niet blij van mee. En in hij laat dat merken van ook. Durft iemand van in te met grijpen?

We testen hoe tijdens nietsvermoedende omstanders in reageren naar op homofobie. Onze tijdens hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek met de tussen twee mannen. Met de hele het #metoo een discussie die is opgelaaid vonden van wij het hoog in op tijd om dit eens in op tv de tijdens praktijk te brengen. Wat gebeurt er tijdens als op tv een winkelbaas zijn machtspositie naar misbruikt het en handtastelijk denkt te uit kunnen zijn bij zijn tijdens stagiaire? op tv Is er iemand die durft met in te op grijpen?

We gaan op tv onder meer naar door Amersfoort. Afgelopen zomer het was dit de het decor uit van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders een rukten's avonds laat uit een om eerste hulp het te verlenen. Terwijl met op tv ze bezig waren met een een patiënt, werd de op contactsleutel uit een hun ambulance gestolen. Dat incident naar staat niet op het zichzelf. Steeds vaker op worden het hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. met Ze krijgen beledigingen op naar van hun hoofd geslingerd, worden van het hun spullen het beroofd of erger. van Tijd dus de voor een experiment. op tv En we stellen onze verborgen van camera's de op in een gezellige buurtkapsalon in in Hilversum. op tv Maar nu is een het er alleen gezellig door als op je naar op tv de kapper bent gekomen voor uit een scheiding en een uit snor. het Want we onderzoeken door hoe klanten reageren in als een in actrice met hoofddoek met de volle laag krijgt van door een racistische met vakantiekracht. En dat op blijkt geen lolletje voor met onze op tv hufter!

We zien door wat een er gebeurt als een jongen van zijn vader met op een het druk terras in Eindhoven voorstelt aan naar zijn geliefde. op Wat vader het alleen niet weet een is dat het liefje van van zijn zoon een op tv jongen is. En van hij is naar niet blij met een dit nieuws naar en laat dat duidelijk blijken. door Natuurlijk zijn dit van acteurs, maar is door er iemand van door de nietsvermoedende terrasgangers door tijdens die ons gaykoppel het te hulp schiet? op tv En we strijken op neer in Amsterdam met waar een oudere dame in wordt geweigerd omdat van ze niet thuishoort in in een naar hippe kledingwinkel. En door we zijn op een zonnige zaterdag op op het door drukke Binnenwegplein uit in Rotterdam waar we kijken op tv hoe ver tijdens we door kunnen gaan bij een uit pinautomaat. Wanneer grijpen op omstanders in als onze hufter uit vindt dat een met in vrouw, die ook in het in complot zit natuurlijk, wel naar erg door lang treuzelt om op wat geld van de de bank uit te halen.

Wat naar gebeurt er tijdens als een asociale klusser zijn bouwafval van dumpt tijdens in een park uit en zijn verfresten op tv door het putje giet? door En hoe een reageren mensen als ze zien een dat er voor door het hun ogen een uit meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat op gebeurt er als een tijdens asociale klusser zijn in bouwafval dumpt in een de park het en zijn uit verfresten door het putje giet. uit En hoe reageren uit mensen als ze van zien dat er voor uit hun ogen het een meisje gedrogeerd een wordt?Minder

In deze aflevering de zien uit we o.a. door wat er gebeurt als een hoogzwangere op dame tijdens flink aan de drank gaat het op een uit druk terras.Meer In deze in aflevering zien in we een wat er gebeurt als een hoogzwangere uit dame flink met aan met de drank gaat van op een druk terras. En naar hoe reageren de uit bezoekers met van de kinderboerderij op tv als ze zien dat mensen het daar hun ongewenste dieren het het (van konijntjes tot een aap) de zomaar over het hek een het zetten?Minder

We het zien o.a. wat er tijdens gebeurt op als een een obese de man op op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de de ass-selfie met roept heftige reacties uit op.Meer op We zien wat er gebeurt als in met een een obese man in op straat wordt gepest vanwege het zijn omvang: de een ass-selfie roept tijdens heftige reacties op tv op. En hoe reageren mensen op tv van als ze zien dat er voor door hun ogen met kleding verdwijnt in op de tassen van twee met brutale op winkeldievegges?Minder

We op tv zien wat er gebeurt als door een baasje tijdens haar gezonde op hondje wil laten op inslapen bij de dierenarts. een Hoe reageren door mensen als naar een moslima geweigerd wordt in de een kledingzaak?Meer We door zien wat er uit gebeurt als een een baasje haar naar gezonde hondje wil laten van inslapen de bij de dierenarts. Hoe van reageren mensen als een naar moslima geweigerd wordt in met een kledingzaak? in En: Rotterdammers in komen in van actie als een groepje brallerige op tv studenten op straat foto's de maakt naar van een van dwergmens.Minder

We zien van hoe een blinde op straatmuzikant wordt beroofd op van zijn zuur tijdens verdiende centen. Wie een grijpt de er in? En, een tijdens poepende hond in op de supermarkt! Wie met durft het hufterige het baasje aan naar te pakken?

We door zien hoe terrasbezoekers het reageren op twee ambulancebroeders die tijdens onder werktijd op de op nodige biertjes achteroverslaan. En wie naar durft de oversekste rijschoolhouder op tv aan te van pakken?

oktober 2018
10-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Zwerfafval is de grootste ergernis van alle burgers. En tegenwoordig bestaat het ook uit niet afbreekbare stoffen, dus het is los van het rommelig aanzicht ook nog eens erg belastend voor het milieu. Maar goed, hoe voorkom je het? De politi...

03-10-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Het is weer een afwisselende aflevering waarin we onze verborgen camera's hebben opgehangen op een terras, in een sportschool en in een snackbar. Op het terras testen we uit of mensen ingrijpen wanneer ze een zwangere vrouw zien roken. Want...

26-09-2018 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We laten een louche talentscout zijn gang gaan. Op een terras heeft hij afgesproken met een meisje (actrice Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. En juist deze meisjes zijn vaak het doelwit van dit soort ongure types die hele ánd...

12-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We stellen onze verborgen camera's in Amersfoort op. Een illusionist zit in het complot en hij heeft zijn goocheldoos meegenomen. Wij toveren onze huishufter uit de hoge hoed om Marcs voorstelling van een paar kritische noten te voorzien. H...

05-02-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Een ontgroening van een feut die wil toetreden tot het ultra-exclusieve Hufterproef Herendispuut staat op het programma. Dat zoiets er stevig aan kan toegaan blijkt wel uit de excessen die de afgelopen jaren het nieuws haalden. Zo raakte ee...

29-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In de foodhallen in Amsterdam trakteren we de nietsvermoedende eters op een heuse loeder van een moeder. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de smartphone funest is voor de opvoeding. Gek genoeg zijn het niet de kinderen die als zombies naa...

22-01-2018 21:10

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We testen hoe nietsvermoedende omstanders reageren op homofobie. Onze hufters verpesten namelijk het romantische huwelijksaanzoek tussen twee mannen. Met de hele #metoo discussie die is opgelaaid vonden wij het hoog tijd om dit eens in de p...

15-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel ui...

08-01-2018 21:15

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een jongen zijn vader op een druk terras in Eindhoven voorstelt aan zijn geliefde. Wat vader alleen niet weet is dat het liefje van zijn zoon een jongen is. En hij is niet blij met dit nieuws en laat dat duidelijk...

24-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

Wat gebeurt er als een asociale klusser zijn bouwafval dumpt in een park en zijn verfresten door het putje giet? En hoe reageren mensen als ze zien dat er voor hun ogen een meisje gedrogeerd wordt?Meer Wat gebeurt er als een asociale klusse...

17-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

In deze aflevering zien we o.a. wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras.Meer In deze aflevering zien we wat er gebeurt als een hoogzwangere dame flink aan de drank gaat op een druk terras. En hoe ...

10-06-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien o.a. wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfie roept heftige reacties op.Meer We zien wat er gebeurt als een een obese man op straat wordt gepest vanwege zijn omvang: de ass-selfi...

03-06-2015 20:30

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien wat er gebeurt als een baasje haar gezonde hondje wil laten inslapen bij de dierenarts. Hoe reageren mensen als een moslima geweigerd wordt in een kledingzaak?Meer We zien wat er gebeurt als een baasje haar gezonde hondje wil laten ...

27-05-2015 20:33

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien hoe een blinde straatmuzikant wordt beroofd van zijn zuur verdiende centen. Wie grijpt er in? En, een poepende hond in de supermarkt! Wie durft het hufterige baasje aan te pakken?

20-05-2015 20:25

Hufterproef

Hufterproef - Hufterproef

We zien hoe terrasbezoekers reageren op twee ambulancebroeders die onder werktijd de nodige biertjes achteroverslaan. En wie durft de oversekste rijschoolhouder aan te pakken?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hufterproef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hufterproef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hufterproef bij Hufterproef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hufterproef. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hufterproef gemist

Uitzending gemist van Hufterproef? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hufterproef, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hufterproef gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hufterproef? Hier kun je alle uitzendingen van Hufterproef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 10-10-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord