Programma gemist?

De uit vier BN'ers gaan tijdens op avontuur in naar nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. in Dit unieke gebied met ligt als op tv een soort uitloper tegen naar tijdens de Veluwe aan en is het naar op een na van grootste tijdens bosgebied van Nederland. Omdat op tv het park wordt tijdens omringd door wegen, is in met het leven voor dieren daar met lastig. Toch zijn er van veel door diersoorten te vinden! Acteericoon Maarten door Spanjer, de in op opspraak geraakte een politicus met Henk Krol, realityster Ymke Wieringa op tv en acteur en presentator het op Bas Muijs proberen door zich te redden tijdens in de prachtige het natuur.

De het vier BN'ers op tv moeten zich dit keer het zien te door redden in natuurgebied de IJsselmonding, in dat bestaat met uit ongeveer zeven een eilandjes. Het is een bijzonder van ruig stukje met Nederlandse natuur op korte naar afstand van de een oude stad Kampen. op Acteur uit Egbert Jan Weeber, tijdens actrice Nadja een Hüpscher, personal trainer Radmilo Soda naar en bestsellerauteur Marion op tv Pauw gaan daar in op overlevingstocht. in Met name Egbert Jan het en Marion krijgen het in zwaar door als ze alleen wat schamele uit takjes met vinden om te eten. Nadja uit heeft op haar het beurt veel op tv moeite met het Radmilo's dominante tijdens wil.

Er wordt op overleefd in het Horsterwold, tijdens een in prachtig stuk tijdens Nederlandse wildernis in van zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles tijdens wat naar je van een pril op tv oerbos kunt verwachten. door Naast dichte begroeiingen het zijn er tijdens vogelrijke waterpartijen en op tv open weiden op waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. Deze uit keer naar moeten Ronald Giphart, Kim Feenstra, uit Arjan uit Ederveen en Frederique van der door Wal door zich zien te redden in in de Nederlandse uit natuur.

Er wordt de dit keer overleefd in naar Het in Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig op tv landschap dat naar voortdurend verandert naar en waar veel van diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. door de Vries, tijdens oud-tophockyster en door professioneel pokeraar door Fatima Moreira de op tv Melo, cabaretier Guido Weijers naar en acteur op Kees Boot gaan door hier op overlevingstocht. De BN'ers storten in zich van op het maken van van vuur, het bouwen in van met een onderkomen en natuurlijk op het zoeken van de eten.

Presentatrice het Saar Koningsberger, Penoza-acteur in Niels Gomperts, schrijfster Heleen van door Royen en cabaretier tijdens Javier Guzman gaan tijdens overleven tijdens in het Hart van door Drenthe. In in dat stukje oerbos kun met je nog echt het tijdens wildernisgevoel beleven. Het in is het een rijk de natuurgebied waar je in het wild met reeën, vossen, tijdens gallowayrunderen, dassen een en boommarters kan tijdens tegenkomen. Het overleven in tijdens dit gebied op tv neemt een wel heel letterlijke met wending een als in Nederland van code oranje wordt op tv afgegeven.

De op tv BN'ers gaan van overleven op de Boschplaat, naar vijftig vierkante op tv kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, op Melisa van der het Meijde, Ron Blaauw in en Joris uit Linssen gaan dit door keer in de uitdaging aan. De met teams worden deze aflevering overvallen de door door noodweer. Met name Ron een en Henny krijgen op tv het zwaar te de verduren.

De vier op tv BN'ers moeten zich in dit keer op tv zien te in redden in natuurgebied de IJsselmonding, naar dat bestaat uit ongeveer tijdens zeven eilandjes. tijdens Het is een de bijzonder op ruig stukje Nederlandse natuur op een korte tijdens afstand van de op tv oude stad Kampen. Acteur in Egbert Jan Weeber, actrice Nadja op tv het Hüpscher, personal trainer Radmilo Soda en het naar bestsellerauteur Marion Pauw gaan naar daar op in overlevingstocht. Met name Egbert Jan en van Marion krijgen het door zwaar als in ze alleen uit wat schamele takjes vinden op tv om te eten. Nadja het op heeft op haar beurt veel op moeite met op tv Radmilo's dominante uit wil.

Er wordt overleefd op in het Horsterwold, tijdens het een prachtig stuk naar Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. in Dit gebied op heeft alles wat het je van een pril een oerbos kunt verwachten. Naast naar dichte begroeiingen tijdens zijn er vogelrijke waterpartijen naar en naar open weiden op tv waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. Deze uit keer moeten Ronald het uit Giphart, Kim Feenstra, met Arjan Ederveen en Frederique met van der het Wal zich zien te redden een in een de Nederlandse natuur.

Er op wordt dit keer overleefd in door Het Vechtdal in met Overrijssel, een veelzijdig een landschap dat voortdurend in verandert en waar van veel diersoorten leven. met Misdaadverslaggever Peter R. op tv de Vries, oud-tophockyster naar en op tv professioneel pokeraar Fatima Moreira de naar op tv Melo, cabaretier Guido in Weijers en acteur Kees Boot het gaan hier op de overlevingstocht. De BN'ers storten op tv zich met op het maken van met vuur, het bouwen van het een onderkomen en de in natuurlijk het zoeken van uit eten.

Presentatrice van Saar Koningsberger, Penoza-acteur uit Niels Gomperts, schrijfster op Heleen van in Royen en cabaretier Javier op Guzman gaan uit overleven in het Hart van uit Drenthe. In dat stukje door oerbos kun uit je nog echt de het wildernisgevoel beleven. van Het is een een rijk natuurgebied uit waar je de in het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, op tv dassen met en boommarters op kan tegenkomen. Het overleven het in dit gebied neemt een naar de wel heel letterlijke een wending als in Nederland code in oranje tijdens wordt afgegeven.

De BN'ers gaan op overleven op de op Boschplaat, vijftig vierkante met kilometer natuurreservaat op in uit Terschelling. Henny Huisman, tijdens Melisa van der Meijde, Ron Blaauw de en uit Joris Linssen gaan dit keer de de uitdaging van aan. De teams in worden deze aflevering op tv overvallen door uit noodweer. Met name Ron uit en Henny het krijgen het zwaar te het verduren.

De vier BN'ers in gaan op met avontuur naar in nationaal park de op Utrechtse Heuvelrug. met Dit unieke gebied ligt als een in soort uitloper in tegen de op tv Veluwe aan en is het op tv op met een na grootste bosgebied van het Nederland. Omdat op het park wordt omringd in door wegen, tijdens is het in leven voor dieren door daar lastig. Toch een zijn er veel van diersoorten te vinden! een Acteericoon Maarten Spanjer, in de in opspraak geraakte politicus een Henk Krol, realityster op tv Ymke in Wieringa en acteur en presentator de Bas Muijs met proberen naar zich te redden in een de prachtige in natuur.

De vier BN'ers het moeten uit zich dit keer een zien te redden in natuurgebied het de de IJsselmonding, dat een bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het tijdens is de een bijzonder ruig stukje naar Nederlandse natuur naar op korte afstand van de door op oude stad Kampen. Acteur Egbert uit Jan Weeber, actrice Nadja van Hüpscher, met personal trainer Radmilo tijdens Soda en tijdens bestsellerauteur Marion Pauw gaan op daar op overlevingstocht. het Met name Egbert Jan op tv en uit Marion krijgen het zwaar als in ze alleen wat op schamele takjes vinden van om te met eten. Nadja de heeft op haar uit beurt veel moeite met Radmilo's het dominante van wil.

Er uit wordt overleefd door in het Horsterwold, een prachtig de stuk Nederlandse wildernis in naar het zuidoostelijk Flevoland. Dit van gebied heeft alles wat op je van een op pril oerbos kunt uit verwachten. Naast met dichte begroeiingen zijn er vogelrijke naar waterpartijen en in open weiden waar gallowayrunderen uit en konikpaarden met grazen. Deze keer moeten op tv Ronald Giphart, Kim een Feenstra, in Arjan Ederveen en Frederique van der tijdens Wal zich van zien te op redden in de naar Nederlandse natuur.

Er tijdens wordt dit in keer overleefd in Het Vechtdal met in Overrijssel, een op tv veelzijdig van landschap dat voortdurend verandert en waar in veel diersoorten leven. naar met Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, naar oud-tophockyster en professioneel de pokeraar Fatima uit Moreira de Melo, cabaretier Guido een van Weijers en acteur Kees Boot gaan door het hier op overlevingstocht. De BN'ers een storten zich in op het op maken van vuur, de het bouwen van een onderkomen en door met natuurlijk het zoeken van op tv eten.

april 2020
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!