Programma gemist?

De de vier BN'ers uit moeten zich dit tijdens keer zien te redden in het natuurgebied de IJsselmonding, met dat bestaat uit de ongeveer zeven met eilandjes. Het is het een bijzonder in ruig stukje Nederlandse op natuur op korte afstand uit van de oude stad uit Kampen. Acteur Egbert door Jan met Weeber, actrice Nadja Hüpscher, personal van trainer Radmilo Soda en tijdens bestsellerauteur de Marion Pauw gaan de daar op overlevingstocht. de Met name Egbert Jan van en Marion een krijgen het uit zwaar als ze alleen door wat schamele takjes vinden met om te eten. uit Nadja heeft op haar op tv beurt het veel moeite met de Radmilo's dominante tijdens wil.

Er wordt de overleefd in op het Horsterwold, een prachtig stuk met Nederlandse het wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit uit gebied naar heeft alles van wat je van uit een pril oerbos kunt op tv verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn op er een vogelrijke waterpartijen en open weiden uit met waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. Deze op naar keer moeten Ronald Giphart, Kim Feenstra, met Arjan Ederveen en van Frederique een van der Wal zich zien op te redden in van de Nederlandse op natuur.

Er met wordt dit keer overleefd door in Het Vechtdal in een Overrijssel, een een veelzijdig landschap dat voortdurend een verandert en waar tijdens van veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter uit R. uit de Vries, oud-tophockyster en op professioneel pokeraar Fatima het Moreira de Melo, een cabaretier Guido Weijers het en acteur Kees met Boot gaan van hier op overlevingstocht. De op BN'ers storten zich op het met maken van vuur, met het het bouwen van een een onderkomen en natuurlijk van het zoeken van de eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, door Penoza-acteur de Niels Gomperts, schrijfster Heleen van uit Royen op tv en cabaretier Javier Guzman gaan naar overleven in naar het Hart met van Drenthe. In in dat stukje oerbos kun door je nog van echt het wildernisgevoel een beleven. Het het is een rijk door natuurgebied waar je in het wild in reeën, vossen, gallowayrunderen, op de dassen en boommarters kan tegenkomen. Het een overleven in in dit van gebied neemt een wel een heel letterlijke wending als door in door Nederland code oranje uit wordt afgegeven.

De tijdens BN'ers gaan tijdens overleven op de Boschplaat, vijftig in vierkante naar kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny een Huisman, Melisa van der uit Meijde, Ron Blaauw met en Joris Linssen in gaan op dit keer de uitdaging tijdens aan. De teams het worden deze aflevering naar overvallen door noodweer. het Met op tv name Ron en Henny krijgen het een het zwaar te verduren.

De vier BN'ers naar een gaan op avontuur in de nationaal park de met Utrechtse Heuvelrug. Dit met unieke gebied ligt als een in soort uitloper tegen met een de Veluwe aan in en is het op een het na op tv grootste bosgebied van Nederland. op Omdat het park wordt omringd uit door wegen, is in het leven voor in dieren daar op lastig. Toch zijn er op tv veel in diersoorten te vinden! Acteericoon in Maarten Spanjer, in de in opspraak in geraakte politicus op Henk Krol, realityster Ymke naar Wieringa en acteur met en presentator Bas een Muijs proberen zich te op redden in de met prachtige in natuur.

De naar vier BN'ers moeten door zich dit keer zien te van redden op tv in natuurgebied de een IJsselmonding, dat in bestaat uit ongeveer zeven het eilandjes. Het door is een bijzonder ruig tijdens stukje Nederlandse natuur tijdens op korte in afstand van de oude stad naar Kampen. Acteur de Egbert Jan Weeber, actrice naar Nadja Hüpscher, personal naar trainer tijdens Radmilo Soda en naar bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar op op overlevingstocht. met Met name Egbert Jan en tijdens Marion krijgen het het het zwaar als ze alleen naar wat schamele takjes vinden om door een te eten. Nadja heeft op een haar beurt uit veel moeite met Radmilo's dominante in in wil.

Er wordt door overleefd in het het Horsterwold, naar een prachtig stuk een Nederlandse wildernis in zuidoostelijk van Flevoland. Dit gebied heeft alles door wat je van in een pril naar oerbos kunt uit verwachten. Naast uit dichte begroeiingen zijn er vogelrijke tijdens waterpartijen en open met weiden waar in gallowayrunderen en konikpaarden grazen. met Deze keer moeten Ronald met Giphart, Kim naar Feenstra, Arjan met Ederveen en Frederique van van der Wal op zich zien te het redden in de op Nederlandse natuur.

Er op wordt dit keer overleefd door in Het een Vechtdal in Overrijssel, een een veelzijdig landschap dat voortdurend door van verandert en waar veel diersoorten een leven. Misdaadverslaggever Peter R. met de Vries, uit oud-tophockyster en het professioneel pokeraar op tv Fatima Moreira de Melo, cabaretier Guido door de Weijers en acteur uit Kees Boot gaan hier op op tv overlevingstocht. De door BN'ers storten zich van op het maken van op vuur, het bouwen op tv van een onderkomen van en natuurlijk het zoeken een van naar eten.

Presentatrice door Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels in Gomperts, schrijfster een Heleen van het Royen en cabaretier Javier op Guzman gaan met overleven in het Hart van naar Drenthe. op In dat stukje oerbos kun uit je nog met echt het op tv wildernisgevoel beleven. Het is door een rijk natuurgebied waar uit je in in het wild reeën, tijdens vossen, gallowayrunderen, dassen het en boommarters kan tijdens tegenkomen. Het overleven in dit met gebied een neemt een van wel heel letterlijke wending als een in in Nederland code oranje wordt in afgegeven.

De BN'ers een gaan van overleven op een het van de Nederlandse Waddeneilanden: De tijdens Boschplaat, in vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. de Henny Huisman, Melisa op met van der Meijde, Ron met Blaauw en Joris op Linssen gaan tijdens dit keer de uitdaging met aan. De teams worden deze naar aflevering overvallen op tv door een het noodweer. Met van name Ron en Henny krijgen de het zwaar uit te verduren.

De met vier BN'ers een gaan op avontuur in uit nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. de Dit door unieke gebied op tv ligt als een soort uitloper op tv tegen de Veluwe aan met en is het het op op tv een na grootste bosgebied van op tv door Nederland. Omdat het park van wordt omringd door wegen, is van het een leven voor dieren daar in lastig. Toch zijn op tv er veel met diersoorten te naar vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, de in uit opspraak geraakte politicus het uit Henk Krol, realityster Ymke Wieringa op tv en acteur naar en presentator met Bas Muijs proberen zich te redden van het in de prachtige op tv natuur.

De het vier BN'ers moeten naar zich dit keer naar zien te de redden in natuurgebied de IJsselmonding, van dat bestaat uit een ongeveer zeven van eilandjes. Het is een bijzonder tijdens ruig een stukje Nederlandse natuur op korte tijdens van afstand van de oude stad Kampen. van Acteur Egbert Jan op Weeber, actrice Nadja met Hüpscher, door personal trainer Radmilo Soda en op tv uit bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar het op uit overlevingstocht. Met name Egbert een Jan en Marion krijgen het op zwaar tijdens als ze alleen wat uit schamele takjes vinden van om te eten. Nadja een heeft op haar op tv in beurt veel moeite met een Radmilo's dominante met wil.

Er met wordt overleefd in het in Horsterwold, een prachtig stuk het van Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. de Dit gebied heeft alles van wat je in van naar een pril oerbos kunt verwachten. Naast naar dichte begroeiingen met zijn het er vogelrijke waterpartijen en een open weiden waar op tv gallowayrunderen en op tv konikpaarden grazen. Deze keer in moeten Ronald Giphart, Kim Feenstra, de Arjan in Ederveen en Frederique van op der Wal zich zien een het te redden in de Nederlandse van natuur.

Er op wordt dit keer overleefd het in Het Vechtdal in een Overrijssel, een uit veelzijdig landschap dat voortdurend op tv verandert en op waar veel uit diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. naar de Vries, uit oud-tophockyster en professioneel van pokeraar Fatima een Moreira de Melo, cabaretier Guido het Weijers en acteur op tv uit Kees Boot gaan hier naar op overlevingstocht. de De BN'ers storten zich op het tijdens maken van vuur, op het bouwen met van een onderkomen naar en van natuurlijk het zoeken uit van eten.

februari 2019
24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

13-11-2017 16:06

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

06-11-2017 16:06

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan....

24-06-2015 21:30

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

17-06-2015 21:31

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

10-06-2015 21:31

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

03-06-2015 21:29

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 24-08-2018 om 14:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord