Programma gemist?

De vier in BN'ers gaan op tijdens avontuur naar in nationaal park de uit Utrechtse Heuvelrug. op Dit unieke gebied ligt op als een soort uitloper tegen uit in de Veluwe aan en is het naar op met een na grootste bosgebied van van Nederland. Omdat door het park wordt uit omringd door wegen, tijdens is het leven voor het dieren op daar lastig. Toch zijn uit er naar veel diersoorten te vinden! Acteericoon Maarten van Spanjer, het de in opspraak geraakte politicus van Henk Krol, realityster op Ymke door Wieringa en acteur en het presentator Bas Muijs proberen met zich te redden het in op tv de prachtige op tv natuur.

De vier BN'ers uit moeten zich in dit keer met zien te een redden in natuurgebied de de IJsselmonding, dat bestaat uit van ongeveer op zeven eilandjes. Het is een het bijzonder ruig stukje naar Nederlandse natuur op in korte tijdens afstand van de het oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan naar Weeber, in actrice Nadja Hüpscher, personal trainer op Radmilo Soda en op tv bestsellerauteur door Marion Pauw gaan met daar op door overlevingstocht. Met name Egbert het Jan en Marion krijgen het het zwaar als ze tijdens de alleen wat schamele uit takjes vinden om te eten. op tv Nadja heeft op door haar beurt veel de moeite met van Radmilo's dominante met wil.

Er wordt naar overleefd in op tv het Horsterwold, een een prachtig stuk Nederlandse wildernis in van de zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles een tijdens wat je van uit een pril oerbos kunt verwachten. Naast met dichte begroeiingen tijdens zijn er vogelrijke waterpartijen in van en open weiden waar gallowayrunderen op tv en in konikpaarden grazen. Deze op keer moeten Ronald Giphart, Kim van Feenstra, Arjan Ederveen en door op Frederique van der Wal uit zich zien te redden in met de Nederlandse de natuur.

Er een wordt dit keer overleefd tijdens in Het in Vechtdal in Overrijssel, een door veelzijdig landschap in dat voortdurend verandert en op waar naar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever de Peter R. de Vries, oud-tophockyster in en professioneel de pokeraar door Fatima Moreira de Melo, cabaretier Guido met Weijers en van acteur op tv Kees Boot gaan hier op tv op overlevingstocht. De naar BN'ers storten zich op het de uit maken van vuur, op het bouwen van een onderkomen en naar tijdens natuurlijk het zoeken van van eten.

Presentatrice Saar een Koningsberger, Penoza-acteur Niels tijdens Gomperts, schrijfster van Heleen van Royen en door cabaretier Javier met Guzman gaan overleven in in het uit Hart van Drenthe. In dat stukje door oerbos kun in je nog van echt het van wildernisgevoel beleven. Het is een een rijk natuurgebied waar naar je in het wild tijdens met reeën, vossen, gallowayrunderen, de dassen en boommarters een kan tegenkomen. Het overleven in in dit gebied neemt met een wel tijdens heel letterlijke wending als naar in Nederland code oranje van tijdens wordt afgegeven.

De BN'ers een gaan overleven van op de Boschplaat, vijftig uit vierkante kilometer natuurreservaat op door Terschelling. Henny het Huisman, Melisa naar van der Meijde, van Ron Blaauw van en Joris Linssen gaan dit keer van met de uitdaging aan. De van teams worden het deze aflevering overvallen door noodweer. Met op tv name Ron en tijdens Henny in krijgen het zwaar te op verduren.

De met vier BN'ers moeten op zich dit keer in zien te redden in tijdens natuurgebied de IJsselmonding, dat tijdens bestaat op tv uit ongeveer zeven eilandjes. Het in het is een bijzonder met ruig stukje Nederlandse van natuur op korte afstand van de naar naar oude stad Kampen. Acteur op tv Egbert Jan een Weeber, actrice Nadja Hüpscher, personal op tv trainer Radmilo de Soda en bestsellerauteur het Marion Pauw gaan daar op van met overlevingstocht. Met name Egbert Jan en een Marion krijgen in het een zwaar als ze alleen wat een schamele takjes vinden op om van te eten. Nadja heeft op in haar beurt veel op tv moeite op met Radmilo's dominante met wil.

Er een wordt overleefd in het Horsterwold, een een prachtig stuk op Nederlandse wildernis naar in zuidoostelijk het Flevoland. Dit gebied uit heeft alles wat je van van een een pril oerbos kunt van verwachten. Naast het dichte begroeiingen zijn er vogelrijke door waterpartijen en tijdens open weiden waar gallowayrunderen en het konikpaarden grazen. op tv Deze keer moeten Ronald in naar Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen en op tv Frederique op van der met Wal zich zien op tv te redden in de Nederlandse tijdens natuur.

Er in wordt dit keer met overleefd in naar Het Vechtdal in Overrijssel, een op veelzijdig landschap tijdens dat voortdurend verandert en in waar veel op tv diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter een R. de Vries, oud-tophockyster uit en professioneel pokeraar naar in Fatima Moreira de Melo, cabaretier de Guido Weijers en een acteur Kees Boot het gaan hier naar op overlevingstocht. De BN'ers uit storten zich in op het maken van vuur, van het in bouwen van een het onderkomen en in natuurlijk het zoeken van een eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, in Penoza-acteur van Niels Gomperts, op tv schrijfster Heleen van Royen en tijdens cabaretier Javier Guzman gaan het overleven in het het Hart van van Drenthe. door In dat stukje oerbos kun je een nog echt het tijdens wildernisgevoel beleven. in Het is een naar rijk natuurgebied waar naar je in tijdens het wild reeën, op tv vossen, gallowayrunderen, de dassen en boommarters kan het tegenkomen. Het overleven in in dit gebied neemt een met wel heel letterlijke uit wending als in de Nederland code oranje in het wordt afgegeven.

De BN'ers gaan in overleven op de een Boschplaat, vijftig tijdens vierkante kilometer natuurreservaat tijdens op Terschelling. Henny een Huisman, op Melisa van der Meijde, uit Ron Blaauw de en Joris Linssen gaan dit keer door naar de uitdaging aan. De teams worden naar uit deze aflevering overvallen het door noodweer. Met name een Ron en Henny door krijgen het zwaar te op verduren.

De vier BN'ers op het gaan op avontuur naar in nationaal park de Utrechtse van Heuvelrug. Dit unieke gebied in ligt als tijdens een soort uitloper tegen op tv op tv de Veluwe aan en is door het op naar een na grootste bosgebied van een naar Nederland. Omdat het park door wordt omringd door wegen, is naar het leven voor met van dieren daar lastig. Toch zijn tijdens er veel met diersoorten te tijdens vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, de in het opspraak geraakte politicus uit op Henk Krol, realityster Ymke Wieringa in en acteur de en presentator Bas Muijs van proberen zich naar te redden in het de prachtige een natuur.

De vier BN'ers op tv moeten op zich dit keer met zien te redden tijdens in natuurgebied de IJsselmonding, dat naar bestaat uit het ongeveer zeven eilandjes. Het op tv is een een bijzonder ruig stukje op Nederlandse natuur op tv op korte afstand van van de oude met stad Kampen. Acteur op Egbert Jan Weeber, actrice met Nadja Hüpscher, door personal trainer van Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion Pauw door met gaan daar op het overlevingstocht. Met name tijdens Egbert Jan en Marion krijgen in het uit zwaar als ze het alleen wat schamele takjes vinden om een de te eten. Nadja met heeft op haar beurt op veel moeite met Radmilo's dominante van een wil.

Er het wordt overleefd in het tijdens Horsterwold, een prachtig het stuk Nederlandse naar wildernis in zuidoostelijk door Flevoland. Dit gebied heeft alles naar wat je van een een de pril oerbos kunt het verwachten. Naast uit dichte begroeiingen zijn er een vogelrijke waterpartijen en met open weiden waar gallowayrunderen en de konikpaarden grazen. tijdens Deze keer moeten de Ronald Giphart, tijdens Kim Feenstra, Arjan Ederveen en met Frederique van uit der Wal zich zien van te in redden in tijdens de Nederlandse natuur.

Er de wordt dit keer overleefd het in Het Vechtdal in het een Overrijssel, een veelzijdig landschap dat op voortdurend verandert en het waar veel op tv diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter een R. de in Vries, oud-tophockyster en tijdens professioneel pokeraar Fatima Moreira van de Melo, cabaretier op tv Guido Weijers op en acteur op Kees Boot gaan hier op de overlevingstocht. De met BN'ers storten door zich op het maken van vuur, op tv het met bouwen van een van onderkomen en natuurlijk het zoeken naar van op tv eten.

november 2020
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!