Programma gemist?

De vier met BN'ers het gaan op avontuur in naar nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. in Dit in unieke gebied ligt van als een soort de uitloper tegen de Veluwe van aan en is het naar op een het na grootste bosgebied van uit met Nederland. Omdat het park wordt de omringd door tijdens wegen, is het leven op tv voor dieren daar lastig. door Toch op zijn er veel op diersoorten te vinden! in Acteericoon Maarten Spanjer, in de in opspraak geraakte van politicus in Henk Krol, realityster Ymke op Wieringa en acteur op tv en presentator Bas Muijs een proberen zich te redden met de in de prachtige het natuur.

De vier uit BN'ers moeten een zich dit tijdens keer zien te redden in tijdens natuurgebied met de IJsselmonding, dat de bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het uit is een bijzonder met ruig stukje uit Nederlandse natuur op korte de van afstand van de oude op stad Kampen. in Acteur Egbert Jan het Weeber, actrice Nadja Hüpscher, personal het trainer Radmilo Soda en naar bestsellerauteur Marion Pauw het gaan met daar op tijdens overlevingstocht. Met name Egbert Jan en het Marion naar krijgen het zwaar als ze met met alleen wat schamele door takjes vinden om op te eten. Nadja het heeft op haar beurt veel moeite het met Radmilo's dominante uit het wil.

Er naar wordt overleefd in op tv het Horsterwold, tijdens een prachtig stuk Nederlandse tijdens wildernis in het zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles naar uit wat je van een tijdens pril oerbos kunt verwachten. Naast in dichte van begroeiingen zijn een er vogelrijke waterpartijen en open in weiden waar gallowayrunderen tijdens en uit konikpaarden grazen. Deze keer moeten Ronald op tv Giphart, van Kim Feenstra, Arjan Ederveen en op Frederique van der de Wal zich het zien te redden in met de Nederlandse door natuur.

Er wordt op tv dit keer overleefd naar in Het Vechtdal op in Overrijssel, een een veelzijdig met landschap dat voortdurend van verandert en waar veel diersoorten naar leven. Misdaadverslaggever Peter in R. op tv de Vries, oud-tophockyster en het professioneel pokeraar Fatima van Moreira de Melo, van cabaretier Guido Weijers tijdens en acteur van Kees Boot gaan hier op tijdens overlevingstocht. een De BN'ers storten zich tijdens op het maken van vuur, met het bouwen van van de een onderkomen en natuurlijk door het zoeken van uit eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, met Penoza-acteur Niels met Gomperts, schrijfster Heleen van met de Royen en cabaretier Javier Guzman de gaan overleven op in het Hart van Drenthe. tijdens In dat de stukje door oerbos kun je nog uit echt het wildernisgevoel beleven. de Het op tv is een rijk natuurgebied waar je naar in het op wild reeën, op vossen, gallowayrunderen, dassen en op tv boommarters tijdens kan tegenkomen. Het overleven naar in dit gebied neemt met een een wel heel letterlijke wending als in in met Nederland code oranje wordt een afgegeven.

De BN'ers gaan de het overleven op de in Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat het op Terschelling. Henny op tv Huisman, Melisa van tijdens der Meijde, Ron met Blaauw en Joris van Linssen met gaan dit keer de uitdaging aan. op De teams worden een deze aflevering overvallen in door noodweer. Met door name Ron door en de Henny krijgen het zwaar te naar verduren.

De vier BN'ers het moeten zich dit het door keer zien te redden in natuurgebied het de IJsselmonding, met dat bestaat de uit ongeveer zeven op tv eilandjes. Het is een het bijzonder ruig stukje met Nederlandse natuur op korte op tv afstand van de de oude stad een Kampen. Acteur het Egbert Jan Weeber, actrice op Nadja Hüpscher, personal naar trainer Radmilo Soda in en bestsellerauteur Marion van Pauw op gaan daar op van overlevingstocht. Met name Egbert een Jan en Marion krijgen tijdens het zwaar door als ze met alleen wat schamele op takjes vinden om te met eten. Nadja heeft op op tv haar beurt veel in moeite met Radmilo's dominante een met wil.

Er in wordt overleefd in het op Horsterwold, een in prachtig stuk Nederlandse wildernis naar in zuidoostelijk naar Flevoland. Dit gebied heeft alles het een wat je van tijdens een pril oerbos kunt verwachten. Naast een dichte begroeiingen zijn in er vogelrijke op tv waterpartijen en naar open weiden waar tijdens gallowayrunderen en met konikpaarden grazen. Deze keer moeten tijdens Ronald de Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen en met in Frederique van der Wal zich met zien in te redden in van de Nederlandse natuur.

Er wordt dit de het keer overleefd in tijdens Het Vechtdal in een Overrijssel, een veelzijdig landschap dat tijdens voortdurend verandert en waar het veel een diersoorten leven. Misdaadverslaggever op Peter R. de Vries, oud-tophockyster het op en professioneel pokeraar Fatima uit Moreira de Melo, cabaretier in Guido Weijers en acteur de op tv Kees Boot gaan uit hier op overlevingstocht. De BN'ers tijdens storten zich op in het maken van door vuur, het bouwen door van een onderkomen van en natuurlijk het op zoeken van de eten.

Presentatrice Saar in Koningsberger, naar Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster uit Heleen van Royen een en cabaretier Javier de Guzman gaan overleven van in het Hart van op tv Drenthe. door In dat stukje oerbos kun je uit nog echt het de wildernisgevoel beleven. in Het is een het rijk natuurgebied op waar je op tv in het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, op dassen het en boommarters kan in tegenkomen. Het overleven in dit de gebied neemt de een de wel heel letterlijke wending als op tv in Nederland code in oranje wordt door afgegeven.

De BN'ers van gaan overleven op de in Boschplaat, uit vijftig vierkante kilometer naar natuurreservaat op met Terschelling. Henny Huisman, Melisa van van der Meijde, Ron op Blaauw en Joris een Linssen gaan naar dit keer de uitdaging in aan. De de teams worden deze aflevering door overvallen een door noodweer. Met name Ron en op van Henny krijgen het met zwaar te verduren.

De vier BN'ers op tv van gaan op avontuur in nationaal met park tijdens de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied met in ligt als een soort uitloper tegen een de Veluwe door aan en naar is het op een het na grootste bosgebied van uit Nederland. uit Omdat het park wordt omringd op tv door tijdens wegen, is de het leven voor het dieren daar lastig. Toch op tv zijn er veel diersoorten te met vinden! een Acteericoon Maarten Spanjer, de de in opspraak tijdens geraakte politicus Henk van Krol, realityster op tv Ymke Wieringa en tijdens acteur en presentator Bas Muijs in proberen zich te tijdens redden in de prachtige van uit natuur.

De vier van BN'ers op moeten zich dit keer zien te tijdens op tv redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat op bestaat uit ongeveer van zeven tijdens eilandjes. Het is een bijzonder het tijdens ruig stukje Nederlandse natuur op in korte naar afstand van de oude stad Kampen. op tv de Acteur Egbert Jan Weeber, actrice Nadja door Hüpscher, personal tijdens trainer de Radmilo Soda en door bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar op naar het overlevingstocht. Met name Egbert Jan de en Marion krijgen het het tijdens zwaar als ze uit alleen wat schamele takjes vinden van om van te eten. Nadja op tv heeft op haar met beurt veel moeite met Radmilo's dominante uit uit wil.

Er wordt het overleefd in het Horsterwold, naar met een prachtig stuk Nederlandse op wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit het gebied heeft alles in wat je het van een pril het oerbos met kunt verwachten. Naast dichte door begroeiingen zijn met er vogelrijke waterpartijen en een open weiden waar het gallowayrunderen en de konikpaarden grazen. Deze keer uit moeten Ronald Giphart, Kim het Feenstra, Arjan Ederveen en door in Frederique van der Wal zich zien een te redden naar in de Nederlandse met natuur.

Er wordt dit met keer overleefd in tijdens Het de Vechtdal in naar Overrijssel, een veelzijdig tijdens landschap dat voortdurend op tv verandert en waar door veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. op tv de Vries, van oud-tophockyster door en professioneel pokeraar Fatima Moreira een de Melo, cabaretier Guido met Weijers en uit acteur Kees Boot een gaan hier op overlevingstocht. in in De BN'ers storten zich op de het maken het van vuur, het bouwen het van een onderkomen uit en tijdens natuurlijk het zoeken van op tv eten.

januari 2020
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!