Programma gemist?

De een vier BN'ers gaan op avontuur een door in nationaal park de Utrechtse in Heuvelrug. Dit door unieke gebied op tv ligt als een tijdens soort uitloper tegen de op Veluwe aan naar en is het op in een na grootste bosgebied van het Nederland. naar Omdat het park wordt van omringd door wegen, is met het op leven voor dieren daar lastig. uit een Toch zijn er veel diersoorten te met vinden! Acteericoon naar Maarten op tv Spanjer, de in opspraak geraakte politicus het Henk Krol, realityster naar Ymke Wieringa en in acteur en presentator uit Bas Muijs proberen een zich te in redden in de prachtige de op tv natuur.

De vier BN'ers naar moeten zich in dit keer zien een te redden in naar natuurgebied de op tv IJsselmonding, dat bestaat uit met ongeveer zeven in eilandjes. Het tijdens is een bijzonder ruig in stukje Nederlandse door natuur op korte een afstand van de een oude stad Kampen. Acteur Egbert van Jan naar Weeber, actrice Nadja Hüpscher, op tv personal trainer Radmilo Soda in en bestsellerauteur Marion Pauw op gaan de daar op overlevingstocht. Met op name Egbert Jan en op tv van Marion krijgen het zwaar als ze door alleen een wat schamele uit takjes vinden om te eten. uit Nadja heeft op haar door beurt veel moeite met met met Radmilo's dominante op wil.

Er wordt tijdens overleefd in naar het Horsterwold, een prachtig stuk een Nederlandse door wildernis in zuidoostelijk op tv Flevoland. Dit gebied tijdens heeft alles een wat je van een pril oerbos door op tv kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen op tv zijn een er vogelrijke waterpartijen en open de weiden waar een gallowayrunderen en op tv konikpaarden grazen. Deze keer moeten Ronald uit Giphart, op Kim Feenstra, Arjan het Ederveen en Frederique van der een Wal de zich zien te redden in in met de Nederlandse natuur.

Er het wordt dit keer overleefd in tijdens tijdens Het Vechtdal in van Overrijssel, een veelzijdig landschap tijdens dat voortdurend verandert met en waar van veel diersoorten leven. tijdens Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, op tv oud-tophockyster de en professioneel pokeraar een Fatima Moreira de Melo, door cabaretier Guido Weijers de en acteur Kees met Boot gaan in hier op overlevingstocht. De uit BN'ers storten zich op de het maken van met vuur, het met bouwen van een onderkomen en in op tv natuurlijk het zoeken van met eten.

Presentatrice tijdens Saar Koningsberger, het Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen in van Royen en op cabaretier het Javier Guzman gaan overleven in het op een Hart van Drenthe. In een dat stukje oerbos kun in je nog echt van het naar wildernisgevoel beleven. Het is een rijk op tv natuurgebied waar met je in de het wild door reeën, vossen, gallowayrunderen, dassen en boommarters door met kan tegenkomen. Het overleven op tv in dit gebied neemt een uit wel in heel letterlijke wending uit als in Nederland code in oranje wordt op tv afgegeven.

De BN'ers gaan naar op tv overleven op de Boschplaat, uit vijftig vierkante met kilometer natuurreservaat op de Terschelling. Henny Huisman, naar Melisa van der van Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen tijdens gaan uit dit keer de in uitdaging aan. tijdens De teams worden deze aflevering overvallen de door noodweer. Met uit het name Ron en Henny krijgen het van zwaar te van verduren.

De vier BN'ers tijdens moeten zich het dit keer zien te de redden in in natuurgebied de IJsselmonding, dat de bestaat uit ongeveer door door zeven eilandjes. Het de is een bijzonder ruig stukje in Nederlandse natuur uit op korte afstand van de de oude stad Kampen. van Acteur Egbert Jan de Weeber, tijdens actrice Nadja Hüpscher, tijdens personal trainer Radmilo op tv Soda en bestsellerauteur Marion Pauw uit in gaan daar op overlevingstocht. Met door name Egbert van Jan en Marion krijgen met het zwaar van als ze alleen wat schamele door takjes vinden op om te eten. Nadja op tv heeft uit op haar beurt veel moeite met met Radmilo's dominante het het wil.

Er wordt het overleefd in het op Horsterwold, een prachtig tijdens stuk Nederlandse wildernis op in zuidoostelijk Flevoland. door Dit gebied heeft alles in wat in je van een door pril oerbos kunt verwachten. Naast een dichte begroeiingen de zijn er vogelrijke waterpartijen door en open weiden het waar gallowayrunderen en door konikpaarden met grazen. Deze keer moeten Ronald op Giphart, Kim op tv Feenstra, Arjan tijdens Ederveen en met Frederique van der tijdens Wal zich zien te redden op in de Nederlandse van natuur.

Er wordt door dit de keer overleefd in Het door Vechtdal in Overrijssel, het een veelzijdig landschap op tv dat voortdurend verandert en door waar veel diersoorten door leven. Misdaadverslaggever het Peter R. de Vries, oud-tophockyster een en met professioneel pokeraar Fatima tijdens Moreira de Melo, van cabaretier Guido op tv Weijers en acteur een Kees Boot gaan hier tijdens op overlevingstocht. De de BN'ers storten uit zich op het naar maken van vuur, van het bouwen van een onderkomen naar en natuurlijk het een zoeken de van eten.

Presentatrice Saar in Koningsberger, Penoza-acteur een Niels Gomperts, schrijfster Heleen de van Royen een en cabaretier Javier Guzman gaan in overleven in het uit Hart van Drenthe. naar In dat stukje van oerbos kun je op tv naar nog echt het wildernisgevoel beleven. op tv Het is een rijk van natuurgebied waar je met in een het wild reeën, vossen, van gallowayrunderen, op tv dassen en boommarters kan het tegenkomen. Het met overleven in dit gebied neemt tijdens een wel heel letterlijke uit wending als in op Nederland code uit oranje wordt door afgegeven.

De BN'ers gaan een op overleven op de de Boschplaat, vijftig vierkante met kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny in Huisman, Melisa naar van der op tv Meijde, Ron Blaauw op en Joris Linssen uit gaan dit keer de uitdaging aan. tijdens De teams door worden deze aflevering met overvallen door op noodweer. Met name Ron en tijdens een Henny krijgen het zwaar te in verduren.

De vier BN'ers van gaan uit op avontuur in de nationaal park de Utrechtse de Heuvelrug. Dit unieke gebied tijdens op ligt als een op soort uitloper tegen in de Veluwe aan en is een het op met een na grootste de bosgebied van tijdens Nederland. Omdat het park wordt in omringd door wegen, op tv is het met leven voor dieren daar lastig. een op tv Toch zijn er veel diersoorten in te vinden! naar Acteericoon Maarten uit Spanjer, de in opspraak geraakte politicus door op Henk Krol, realityster Ymke op tv Wieringa en acteur door en presentator Bas Muijs proberen op zich op tv te redden in de tijdens prachtige op natuur.

De in vier BN'ers op tv moeten zich dit keer zien een te redden in in natuurgebied door de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer uit zeven eilandjes. op tv Het is een bijzonder de ruig stukje van Nederlandse in natuur op korte afstand van de naar de oude stad Kampen. een Acteur Egbert Jan Weeber, actrice Nadja tijdens Hüpscher, tijdens personal trainer Radmilo met Soda en bestsellerauteur in Marion Pauw het gaan daar op overlevingstocht. met Met name Egbert met Jan en Marion in krijgen het van zwaar als ze alleen wat schamele door takjes naar vinden om uit te eten. Nadja heeft tijdens op haar uit beurt veel moeite van met Radmilo's dominante naar wil.

Er naar wordt overleefd in tijdens het Horsterwold, een prachtig op stuk Nederlandse wildernis in op tv zuidoostelijk in Flevoland. Dit gebied heeft in alles wat je door van een de pril oerbos kunt in verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn op er vogelrijke het waterpartijen en open van weiden waar gallowayrunderen tijdens en met konikpaarden grazen. Deze keer moeten Ronald met Giphart, tijdens Kim Feenstra, Arjan Ederveen en van Frederique van van der in Wal zich zien te redden in het op de Nederlandse natuur.

Er op wordt dit op keer overleefd in Het Vechtdal in op Overrijssel, een veelzijdig het landschap dat door voortdurend verandert in en waar het veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter op tv R. de Vries, met oud-tophockyster en professioneel de pokeraar Fatima Moreira de met Melo, cabaretier met Guido Weijers en door acteur Kees Boot de gaan hier in op overlevingstocht. de De BN'ers storten zich door op het maken van het vuur, het bouwen van de door een onderkomen en natuurlijk het met zoeken van tijdens eten.

juli 2021
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!