Programma gemist?

De van vier BN'ers van gaan op avontuur in nationaal park door de Utrechtse het Heuvelrug. Dit unieke gebied op ligt als een op tv soort uitloper tegen het de Veluwe tijdens aan en een is het op op een na grootste de bosgebied van met Nederland. Omdat het park van wordt omringd door wegen, is door het op tv leven voor dieren daar uit lastig. Toch zijn er een naar veel diersoorten te een vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, de in naar opspraak geraakte politicus de Henk Krol, realityster in Ymke Wieringa een en acteur en presentator in Bas tijdens Muijs proberen zich te redden een in de prachtige in naar natuur.

De tijdens vier BN'ers moeten naar zich dit uit keer zien te redden in natuurgebied op tv de IJsselmonding, tijdens dat bestaat de uit ongeveer zeven eilandjes. door Het op is een bijzonder ruig stukje de Nederlandse op tv natuur op korte tijdens afstand van de oude stad de Kampen. Acteur Egbert Jan met Weeber, actrice Nadja de Hüpscher, met personal trainer tijdens Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion Pauw een op tv gaan daar op overlevingstocht. uit Met name Egbert een Jan en Marion krijgen uit het in zwaar als ze alleen wat schamele met takjes uit vinden om te eten. Nadja het heeft op door haar beurt veel moeite in in met Radmilo's dominante met wil.

Er wordt op tv overleefd in het uit Horsterwold, een op prachtig stuk Nederlandse door wildernis in zuidoostelijk in Flevoland. Dit gebied op heeft alles wat je van het een pril door oerbos in kunt verwachten. Naast dichte door begroeiingen zijn naar er vogelrijke waterpartijen en met open weiden van waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. in Deze de keer moeten Ronald op tv Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen en met Frederique van der naar van Wal zich zien te door redden in de Nederlandse de natuur.

Er wordt dit de keer een overleefd in naar Het Vechtdal in Overrijssel, door een veelzijdig een landschap dat voortdurend van verandert en waar veel diersoorten de leven. Misdaadverslaggever de Peter R. het de Vries, oud-tophockyster en professioneel op pokeraar Fatima uit Moreira de op tv Melo, cabaretier Guido Weijers op tv en acteur een Kees Boot gaan hier op overlevingstocht. tijdens De BN'ers van storten zich op het een maken van vuur, met het bouwen door van een onderkomen met en op natuurlijk het zoeken van met eten.

Presentatrice Saar op tv Koningsberger, Penoza-acteur met Niels Gomperts, het schrijfster Heleen van Royen en cabaretier tijdens Javier uit Guzman gaan overleven in het tijdens Hart van Drenthe. tijdens In dat door stukje oerbos kun je tijdens nog echt het uit wildernisgevoel beleven. Het door is naar een rijk met natuurgebied waar je een in het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, in het dassen en boommarters kan tegenkomen. met Het overleven in door dit met gebied neemt een wel heel van letterlijke op wending als in Nederland code uit oranje door wordt afgegeven.

De BN'ers gaan met overleven op tijdens de uit Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op het Terschelling. Henny Huisman, met met Melisa van der Meijde, Ron met Blaauw naar en Joris Linssen een gaan dit keer de uitdaging aan. tijdens De naar teams worden tijdens deze aflevering overvallen door noodweer. Met op tv name een Ron en Henny krijgen het van met zwaar te verduren.

De een vier BN'ers op tv moeten zich dit in keer zien te redden in uit natuurgebied de in IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer op zeven eilandjes. op Het is een bijzonder door een ruig stukje Nederlandse natuur naar op korte het afstand van de tijdens oude stad Kampen. Acteur naar Egbert Jan naar Weeber, actrice Nadja Hüpscher, in personal trainer Radmilo Soda en tijdens bestsellerauteur naar Marion Pauw in gaan daar op overlevingstocht. op tv Met name Egbert Jan naar en Marion met krijgen het zwaar als ze in een alleen wat schamele takjes vinden met om door te eten. Nadja heeft op haar in van beurt veel moeite met Radmilo's door dominante op tv wil.

Er wordt van overleefd in het Horsterwold, het een prachtig stuk van Nederlandse de wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit met gebied een heeft alles wat je tijdens van een pril oerbos de kunt van verwachten. Naast in dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen van en open weiden in waar gallowayrunderen van en konikpaarden grazen. Deze tijdens op keer moeten Ronald naar Giphart, Kim Feenstra, op Arjan Ederveen en Frederique van der op tv Wal zich op tv zien te redden in in de naar Nederlandse natuur.

Er in wordt dit keer overleefd een in in Het Vechtdal in de Overrijssel, een veelzijdig landschap uit dat voortdurend verandert op tv en waar veel diersoorten leven. in Misdaadverslaggever Peter een R. de uit Vries, oud-tophockyster en professioneel tijdens pokeraar in Fatima Moreira de Melo, cabaretier in Guido Weijers door en acteur Kees de Boot gaan hier op op tv overlevingstocht. De BN'ers storten de zich een op het maken uit van vuur, het bouwen van naar een het onderkomen en op natuurlijk het zoeken een van eten.

Presentatrice een Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, tijdens schrijfster in Heleen van de Royen en cabaretier Javier Guzman tijdens gaan naar overleven in het Hart van door Drenthe. In dat stukje met tijdens oerbos kun je nog echt in het van wildernisgevoel beleven. Het is een rijk tijdens in natuurgebied waar je door in het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, een dassen en op tv boommarters kan tegenkomen. de Het overleven in dit de gebied neemt een het wel heel uit letterlijke wending als op in het Nederland code oranje wordt tijdens afgegeven.

De een BN'ers gaan overleven op tv op de van Boschplaat, vijftig vierkante op kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny met Huisman, Melisa van der tijdens de Meijde, Ron Blaauw op en Joris Linssen op gaan dit keer het de uitdaging aan. tijdens De teams worden naar deze aflevering overvallen tijdens door noodweer. Met name Ron door en Henny de krijgen het zwaar te uit verduren.

De het vier BN'ers gaan met op avontuur in een nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. het Dit van unieke gebied ligt naar als een soort uitloper uit tegen de Veluwe aan een en is het het van op een na grootste bosgebied op tv van Nederland. Omdat uit het park wordt omringd op tv uit door wegen, is het door leven voor dieren daar een lastig. de Toch zijn er veel een diersoorten te het vinden! Acteericoon Maarten uit Spanjer, de in opspraak geraakte het politicus Henk Krol, realityster in een Ymke Wieringa en acteur en op presentator op Bas Muijs proberen zich tijdens te redden in de uit prachtige de natuur.

De vier naar BN'ers moeten zich dit naar keer op tv zien te redden uit in natuurgebied de een IJsselmonding, dat bestaat op tv uit ongeveer zeven eilandjes. op tv Het is uit een bijzonder ruig stukje Nederlandse uit natuur door op korte afstand van met de oude stad Kampen. de op Acteur Egbert Jan Weeber, actrice in Nadja Hüpscher, het personal trainer Radmilo het Soda en door bestsellerauteur Marion Pauw met gaan daar op overlevingstocht. tijdens Met name Egbert Jan en met Marion krijgen het op tijdens zwaar als ze alleen wat het schamele met takjes vinden om te eten. Nadja uit heeft de op haar beurt van veel moeite op met Radmilo's dominante tijdens wil.

Er wordt in overleefd in het Horsterwold, tijdens een prachtig in stuk Nederlandse tijdens wildernis in de zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied door heeft alles naar wat je van een pril oerbos een de kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn het er vogelrijke waterpartijen de en open weiden het waar gallowayrunderen en de konikpaarden grazen. op Deze keer in moeten Ronald door Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen op en Frederique van der op Wal zich zien de te uit redden in de uit Nederlandse natuur.

Er naar wordt dit de keer overleefd in Het Vechtdal tijdens in Overrijssel, het een veelzijdig landschap dat tijdens voortdurend verandert het en waar veel diersoorten door leven. Misdaadverslaggever Peter het R. de Vries, oud-tophockyster naar de en professioneel pokeraar Fatima in Moreira de Melo, cabaretier Guido de uit Weijers en acteur Kees Boot gaan met op tv hier op overlevingstocht. De met BN'ers storten zich op op tv het maken van vuur, in het bouwen tijdens van een onderkomen en van natuurlijk op tv het zoeken van op eten.

juni 2019
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord