Programma gemist?

De op tv vier BN'ers gaan op het avontuur het in nationaal park de van Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke het gebied op ligt als een op tv soort uitloper tegen de Veluwe op aan en is een het op een na tijdens naar grootste bosgebied van door Nederland. Omdat het park wordt omringd door door wegen, is tijdens het leven voor uit dieren daar met lastig. Toch zijn van er veel diersoorten het te vinden! Acteericoon Maarten op Spanjer, de naar in opspraak geraakte van politicus Henk Krol, een realityster de Ymke Wieringa en acteur en van presentator Bas Muijs de proberen zich te redden in in de prachtige een door natuur.

De vier BN'ers het moeten zich in dit keer op zien te redden in op natuurgebied de IJsselmonding, naar dat bestaat uit ongeveer de het zeven eilandjes. Het is de een bijzonder ruig stukje Nederlandse op natuur op korte door afstand een van de oude stad Kampen. met Acteur Egbert Jan het op Weeber, actrice Nadja Hüpscher, uit personal trainer Radmilo Soda en in op tv bestsellerauteur Marion Pauw gaan met daar op overlevingstocht. het Met name Egbert Jan door en Marion krijgen het op zwaar als naar ze alleen wat schamele uit het takjes vinden om op te eten. Nadja heeft op haar een beurt met veel moeite met Radmilo's in dominante door wil.

Er het wordt overleefd tijdens in het Horsterwold, een de prachtig stuk Nederlandse wildernis het in zuidoostelijk Flevoland. tijdens Dit gebied heeft alles het wat je van met een naar pril oerbos kunt verwachten. Naast uit het dichte begroeiingen zijn er vogelrijke uit waterpartijen op en open weiden waar gallowayrunderen op en konikpaarden grazen. Deze op keer moeten naar Ronald Giphart, een Kim Feenstra, Arjan in Ederveen en Frederique naar van der door Wal zich zien door te redden in de het Nederlandse natuur.

Er een wordt dit het keer overleefd in Het Vechtdal in met Overrijssel, een op tv veelzijdig op landschap dat voortdurend een verandert en waar in veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever door Peter R. de Vries, door oud-tophockyster en professioneel tijdens pokeraar Fatima Moreira het de een Melo, cabaretier Guido Weijers de en acteur op tv Kees Boot gaan hier op overlevingstocht. met een De BN'ers storten zich op op het maken van vuur, het het bouwen van tijdens een onderkomen en tijdens natuurlijk door het zoeken van naar eten.

Presentatrice uit Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, de schrijfster Heleen een van Royen en cabaretier naar Javier uit Guzman gaan overleven in het naar Hart van Drenthe. met In dat van stukje oerbos kun tijdens je nog in echt het wildernisgevoel beleven. Het uit is een rijk in naar natuurgebied waar je in door het wild reeën, een vossen, gallowayrunderen, dassen en boommarters op kan tegenkomen. een Het overleven in uit dit gebied neemt een van wel heel de letterlijke tijdens wending als in Nederland code oranje naar wordt uit afgegeven.

De BN'ers gaan het uit overleven op de Boschplaat, het vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op een Terschelling. op tv Henny Huisman, Melisa van met der Meijde, de Ron Blaauw en in Joris Linssen het gaan dit keer de uitdaging aan. het De op tv teams worden deze aflevering overvallen van door noodweer. door Met name Ron de en Henny krijgen op tv het een zwaar te verduren.

De vier van BN'ers moeten zich het dit keer zien van te redden in uit natuurgebied de naar IJsselmonding, dat een bestaat uit ongeveer zeven op tv eilandjes. Het is tijdens een bijzonder ruig naar stukje Nederlandse natuur op in korte van afstand van de het oude stad Kampen. het Acteur Egbert Jan Weeber, actrice Nadja in Hüpscher, met personal trainer Radmilo tijdens Soda en tijdens bestsellerauteur Marion Pauw gaan uit daar op overlevingstocht. Met tijdens name Egbert Jan en op tv Marion krijgen het naar zwaar als ze op tv naar alleen wat schamele de takjes vinden om te met eten. Nadja heeft het op haar uit beurt veel moeite met op Radmilo's dominante naar wil.

Er naar wordt overleefd in het Horsterwold, naar door een prachtig stuk Nederlandse wildernis in op zuidoostelijk van Flevoland. Dit gebied heeft alles door wat je van op tv een pril oerbos naar door kunt verwachten. Naast dichte een begroeiingen zijn er vogelrijke de waterpartijen en open weiden een uit waar gallowayrunderen en konikpaarden met grazen. Deze keer moeten tijdens Ronald Giphart, op Kim Feenstra, de Arjan Ederveen en Frederique van van der Wal zich zien van te redden van in de Nederlandse op tv natuur.

Er op tv wordt dit keer overleefd in naar Het Vechtdal in naar Overrijssel, een veelzijdig met landschap dat op voortdurend verandert en waar van veel diersoorten leven. tijdens Misdaadverslaggever Peter R. van met de Vries, oud-tophockyster en in professioneel pokeraar Fatima naar Moreira de Melo, met cabaretier Guido Weijers uit en acteur Kees door Boot gaan hier op naar overlevingstocht. De BN'ers storten op een zich op het maken met van vuur, het bouwen de van een het onderkomen en natuurlijk het uit zoeken van een eten.

Presentatrice in Saar Koningsberger, met Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen tijdens van Royen en in cabaretier Javier op tv Guzman gaan overleven op in het Hart met van Drenthe. In dat in stukje van oerbos kun je nog echt het uit op wildernisgevoel beleven. Het door is een rijk natuurgebied door waar je in van het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, door dassen de en boommarters op kan tegenkomen. Het overleven in de dit gebied neemt tijdens een op tv wel heel letterlijke wending als in het Nederland code in oranje wordt uit afgegeven.

De op BN'ers gaan overleven op uit de Boschplaat, vijftig vierkante naar kilometer natuurreservaat op op Terschelling. naar Henny Huisman, Melisa in van der Meijde, Ron Blaauw van en Joris tijdens Linssen op gaan dit keer de uitdaging op aan. De teams worden een deze aflevering overvallen tijdens op tv door noodweer. Met een name Ron en naar Henny krijgen het zwaar een te verduren.

De naar vier BN'ers gaan op tijdens avontuur in met nationaal park de Utrechtse een Heuvelrug. Dit unieke door gebied uit ligt als een soort uitloper met tegen de Veluwe in aan en is met het met op een na grootste bosgebied van op Nederland. Omdat het op tijdens park wordt omringd door uit wegen, is het tijdens leven voor dieren daar door lastig. Toch tijdens zijn er veel diersoorten met te vinden! een Acteericoon Maarten op Spanjer, de in opspraak geraakte tijdens politicus door Henk Krol, realityster Ymke Wieringa en tijdens acteur en presentator op Bas Muijs met proberen een zich te redden een in de prachtige naar natuur.

De vier uit BN'ers moeten zich dit naar tijdens keer zien te redden in op tv natuurgebied de IJsselmonding, dat door bestaat uit door ongeveer zeven eilandjes. uit Het is van een bijzonder ruig stukje Nederlandse door natuur door op korte afstand de van de oude stad Kampen. met door Acteur Egbert Jan Weeber, actrice Nadja door Hüpscher, personal uit trainer met Radmilo Soda en in bestsellerauteur Marion Pauw gaan naar daar op overlevingstocht. Met name in Egbert Jan de en met Marion krijgen het zwaar het als ze alleen door wat schamele takjes de vinden om te eten. Nadja door heeft op met haar met beurt veel moeite met naar Radmilo's dominante naar wil.

Er wordt overleefd op in het op tv Horsterwold, een prachtig op tv stuk Nederlandse op wildernis in zuidoostelijk Flevoland. op tv Dit gebied heeft een alles met wat je van een pril oerbos de kunt verwachten. Naast op dichte begroeiingen de zijn er door vogelrijke waterpartijen en open weiden in een waar gallowayrunderen en uit konikpaarden grazen. Deze keer met moeten Ronald Giphart, Kim van Feenstra, Arjan Ederveen in en Frederique van der de tijdens Wal zich zien te op redden in de Nederlandse uit natuur.

Er wordt dit uit met keer overleefd in Het Vechtdal het in Overrijssel, op tv een veelzijdig landschap dat voortdurend op tv verandert en waar door veel diersoorten uit leven. door Misdaadverslaggever Peter R. de de Vries, oud-tophockyster en naar professioneel pokeraar Fatima Moreira in de op tv Melo, cabaretier Guido Weijers en tijdens acteur Kees Boot gaan het hier op naar overlevingstocht. De BN'ers storten een zich tijdens op het maken van op tv vuur, door het bouwen van een op onderkomen en natuurlijk het op zoeken van de eten.

september 2019
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord