Programma gemist?

De de vier BN'ers gaan op avontuur tijdens in nationaal door park de het Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke naar gebied van ligt als een op tv soort uitloper tegen de Veluwe aan de en met is het een op een na grootste naar bosgebied van Nederland. Omdat in het de park wordt omringd door van wegen, is het leven voor met dieren van daar lastig. Toch zijn er een veel uit diersoorten te vinden! Acteericoon Maarten op tv Spanjer, op de in naar opspraak geraakte politicus Henk Krol, realityster een Ymke Wieringa naar en acteur en een presentator Bas Muijs op tv proberen zich in te redden in de de prachtige naar natuur.

De de vier BN'ers moeten het zich dit keer zien te door redden door in natuurgebied uit de IJsselmonding, dat bestaat met uit ongeveer naar zeven eilandjes. Het de is een bijzonder ruig stukje Nederlandse een natuur op met korte afstand naar van de oude stad Kampen. naar Acteur Egbert Jan uit op Weeber, actrice Nadja Hüpscher, een personal trainer Radmilo Soda de en bestsellerauteur een Marion Pauw gaan daar op op overlevingstocht. door Met name Egbert Jan en het door Marion krijgen het zwaar als met ze alleen wat op schamele op takjes vinden om te eten. naar Nadja heeft met op haar beurt veel van moeite op tv met Radmilo's dominante in wil.

Er tijdens wordt overleefd in tijdens het Horsterwold, een naar prachtig stuk Nederlandse op wildernis in van zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles de wat je van uit op een pril oerbos kunt met verwachten. Naast dichte in begroeiingen zijn er vogelrijke tijdens waterpartijen en open weiden tijdens waar gallowayrunderen en de konikpaarden grazen. Deze op keer moeten Ronald van met Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen en van op Frederique van der Wal zich uit zien te redden uit in een de Nederlandse natuur.

Er wordt dit uit keer uit overleefd in op Het Vechtdal in Overrijssel, uit een veelzijdig landschap dat door voortdurend de verandert en waar de veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. het de Vries, oud-tophockyster op en van professioneel pokeraar op tv Fatima Moreira de Melo, op tv cabaretier Guido op Weijers en acteur Kees Boot in gaan hier op tv op overlevingstocht. De met BN'ers storten zich op door het van maken van vuur, op het bouwen van een onderkomen en de het natuurlijk het zoeken van de eten.

Presentatrice de Saar Koningsberger, naar Penoza-acteur Niels Gomperts, op schrijfster Heleen van Royen en op tv cabaretier Javier door Guzman gaan overleven het in het Hart van met Drenthe. uit In dat stukje oerbos kun je op tv nog door echt het wildernisgevoel naar beleven. Het is een rijk tijdens een natuurgebied waar je in het wild met reeën, vossen, in gallowayrunderen, dassen met en boommarters kan tegenkomen. de Het overleven uit in dit gebied neemt uit een wel heel letterlijke op tv wending op tv als in Nederland tijdens code oranje van wordt afgegeven.

De in BN'ers gaan op overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante de op kilometer natuurreservaat op tijdens Terschelling. Henny Huisman, Melisa in van der naar Meijde, Ron Blaauw naar en Joris Linssen gaan dit keer op de uitdaging aan. op tv De de teams worden deze aflevering overvallen de door door noodweer. Met van name Ron en Henny krijgen met het uit zwaar te verduren.

De vier tijdens BN'ers door moeten zich dit keer zien te door naar redden in natuurgebied de IJsselmonding, naar dat bestaat naar uit ongeveer zeven eilandjes. Het de in is een bijzonder op ruig stukje Nederlandse natuur op met korte een afstand van de oude de stad Kampen. Acteur Egbert een Jan Weeber, naar actrice Nadja Hüpscher, personal het trainer Radmilo een Soda en bestsellerauteur Marion Pauw op een gaan daar op overlevingstocht. Met name op tv Egbert Jan en het op tv Marion krijgen het zwaar als in ze van alleen wat schamele takjes vinden om naar te eten. Nadja uit heeft op op haar beurt veel moeite het met Radmilo's dominante een tijdens wil.

Er wordt overleefd in in het door Horsterwold, in een prachtig stuk Nederlandse wildernis op tv in zuidoostelijk een Flevoland. Dit gebied heeft alles van wat je naar van een pril oerbos naar kunt verwachten. Naast op tv dichte begroeiingen zijn tijdens er vogelrijke tijdens waterpartijen en open door weiden waar door gallowayrunderen en konikpaarden in grazen. Deze een keer moeten Ronald tijdens Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen met en Frederique van van der Wal zich het zien te redden door in de tijdens Nederlandse natuur.

Er uit wordt dit keer overleefd door in Het Vechtdal in in Overrijssel, een naar veelzijdig de landschap dat voortdurend verandert en de waar veel diersoorten leven. in Misdaadverslaggever Peter R. met de Vries, oud-tophockyster uit en het professioneel pokeraar Fatima op tv Moreira de een Melo, cabaretier Guido Weijers en acteur van Kees Boot gaan met hier naar op overlevingstocht. De een BN'ers storten zich op het naar maken van vuur, tijdens het bouwen van een een onderkomen en op natuurlijk in het zoeken uit van eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, een van Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen uit van Royen en uit cabaretier op tv Javier Guzman gaan overleven in het van Hart van Drenthe. een In uit dat stukje een oerbos kun je nog echt van het wildernisgevoel beleven. Het een is een rijk op natuurgebied waar je tijdens in het een wild reeën, naar vossen, gallowayrunderen, dassen en boommarters naar op kan tegenkomen. Het overleven in in dit gebied in neemt een wel heel tijdens letterlijke wending naar als in een Nederland code oranje wordt op afgegeven.

De BN'ers door gaan overleven op het de Boschplaat, met vijftig vierkante kilometer van natuurreservaat op in Terschelling. Henny Huisman, van Melisa van der Meijde, in Ron Blaauw en Joris Linssen het de gaan dit keer de uit uitdaging aan. De teams in worden deze aflevering overvallen het door noodweer. in Met door name Ron en Henny uit krijgen het zwaar naar te verduren.

De met vier BN'ers gaan op tijdens avontuur in nationaal op tv park de Utrechtse uit Heuvelrug. Dit unieke het gebied ligt als een tijdens soort op tv uitloper tegen met de Veluwe aan het en is het op een na de grootste van bosgebied van door Nederland. Omdat het park uit wordt omringd door wegen, op is het leven voor in dieren daar de lastig. Toch tijdens zijn er veel diersoorten op te vinden! Acteericoon Maarten de Spanjer, de naar in opspraak geraakte door politicus Henk Krol, uit realityster tijdens Ymke Wieringa en acteur en uit presentator Bas Muijs proberen uit zich een te redden in de prachtige naar het natuur.

De op vier BN'ers in moeten zich dit keer op zien te met redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat naar bestaat uit in ongeveer zeven eilandjes. het Het is een bijzonder een uit ruig stukje Nederlandse het natuur op korte op afstand van de in oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan tijdens Weeber, van actrice Nadja Hüpscher, in personal trainer een Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion Pauw naar gaan daar het op overlevingstocht. Met op name naar Egbert Jan en Marion krijgen op het zwaar uit als ze alleen van wat schamele takjes de vinden om te eten. Nadja tijdens heeft met op haar tijdens beurt veel moeite met Radmilo's dominante naar in wil.

Er de wordt overleefd met in het Horsterwold, een het prachtig stuk Nederlandse wildernis in een zuidoostelijk Flevoland. Dit op gebied heeft alles het met wat je van een pril oerbos met kunt door verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn een er vogelrijke waterpartijen het en open door weiden van waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. van Deze keer door moeten Ronald Giphart, Kim Feenstra, tijdens tijdens Arjan Ederveen en Frederique van op der van Wal zich zien van te redden in de Nederlandse op tv natuur.

Er uit wordt dit op keer overleefd in naar Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig in landschap dat voortdurend met verandert en waar uit veel diersoorten leven. op Misdaadverslaggever Peter R. tijdens de op tv Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar door Fatima in Moreira de Melo, cabaretier Guido uit Weijers op tv en acteur op Kees Boot gaan hier naar op overlevingstocht. De met BN'ers storten uit zich op het een maken van vuur, het bouwen van het een op onderkomen en in natuurlijk het zoeken van naar eten.

april 2021
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!