Programma gemist?

De vier met BN'ers moeten zich dit met keer zien te naar redden in natuurgebied op tv de IJsselmonding, van dat tijdens bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het tijdens is naar een bijzonder ruig de stukje Nederlandse met natuur op korte afstand van door de oude stad Kampen. naar Acteur Egbert door Jan Weeber, op tv actrice Nadja een Hüpscher, personal trainer Radmilo door Soda en een bestsellerauteur Marion Pauw het gaan daar op overlevingstocht. Met name het door Egbert Jan en Marion de krijgen het zwaar als op tv ze een alleen wat schamele takjes vinden met om te eten. het Nadja heeft tijdens op haar van beurt veel moeite met Radmilo's het dominante een wil.

Er de wordt overleefd in op tv het Horsterwold, een prachtig op stuk Nederlandse wildernis in een tijdens zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles op tv in wat je van een pril de oerbos kunt verwachten. Naast naar op dichte begroeiingen zijn het er vogelrijke waterpartijen en open weiden tijdens waar tijdens gallowayrunderen en konikpaarden grazen. Deze het keer moeten de Ronald Giphart, Kim Feenstra, door uit Arjan Ederveen en Frederique van naar der Wal zich zien een te redden in op tv de Nederlandse met natuur.

Er een wordt dit keer overleefd tijdens in een Het Vechtdal in Overrijssel, een tijdens veelzijdig landschap dat door voortdurend een verandert en waar tijdens veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter op tv R. de Vries, oud-tophockyster op door en professioneel pokeraar naar Fatima Moreira de naar Melo, cabaretier Guido Weijers en tijdens acteur een Kees Boot gaan met hier op overlevingstocht. De BN'ers met storten door zich op het maken de van vuur, van het bouwen van een van onderkomen en natuurlijk de het zoeken van in eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, de Penoza-acteur naar Niels Gomperts, schrijfster uit Heleen van het Royen en cabaretier Javier Guzman in gaan overleven in het tijdens naar Hart van Drenthe. uit In dat stukje van oerbos kun je nog echt uit het wildernisgevoel beleven. met Het is het een rijk naar natuurgebied waar je in het in wild reeën, uit vossen, gallowayrunderen, dassen door en boommarters kan in tegenkomen. Het overleven een in dit op gebied neemt een wel van heel letterlijke een wending als in in Nederland code oranje de wordt afgegeven.

De BN'ers gaan naar overleven op de een een Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op uit Terschelling. Henny op tv Huisman, op Melisa van der Meijde, Ron uit Blaauw en Joris een Linssen een gaan dit keer de het uitdaging aan. met De teams worden deze aflevering het overvallen door noodweer. uit Met uit name Ron en Henny krijgen een het zwaar te tijdens verduren.

De op vier BN'ers gaan met op avontuur in nationaal het park de Utrechtse tijdens Heuvelrug. Dit unieke gebied het ligt als uit een met soort uitloper tegen de Veluwe uit aan met en is het op het een na met grootste bosgebied van Nederland. Omdat het de park op tv wordt omringd door wegen, is met in het leven voor dieren daar het lastig. Toch zijn er in veel diersoorten in te uit vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, de het in door opspraak geraakte politicus Henk Krol, het realityster Ymke door Wieringa en acteur de en presentator Bas Muijs proberen naar zich te het redden in de door prachtige het natuur.

De de vier BN'ers moeten op zich dit keer zien te met redden in met natuurgebied de IJsselmonding, dat tijdens bestaat naar uit ongeveer zeven eilandjes. Het met is een bijzonder tijdens ruig stukje Nederlandse een natuur uit op korte afstand een van de oude stad een Kampen. Acteur Egbert de Jan Weeber, door actrice Nadja van Hüpscher, personal trainer Radmilo Soda en het bestsellerauteur Marion Pauw tijdens gaan daar het op overlevingstocht. van Met name Egbert Jan en in uit Marion krijgen het zwaar als een ze alleen wat schamele uit takjes vinden om de te in eten. Nadja heeft op haar het beurt in veel moeite met uit Radmilo's dominante op wil.

Er op tv wordt overleefd in het het Horsterwold, uit een prachtig stuk door Nederlandse wildernis in door zuidoostelijk Flevoland. Dit de gebied heeft alles in wat je van een pril in oerbos kunt verwachten. Naast uit tijdens dichte begroeiingen zijn er van vogelrijke waterpartijen en door open weiden waar gallowayrunderen en in op tv konikpaarden grazen. Deze naar keer moeten Ronald tijdens Giphart, Kim Feenstra, van Arjan Ederveen en Frederique van der in Wal zich op zien te redden in de de van Nederlandse natuur.

Er een wordt dit keer het overleefd in Het het Vechtdal in Overrijssel, door een veelzijdig landschap dat voortdurend tijdens verandert in en waar veel door diersoorten leven. uit Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, op oud-tophockyster en professioneel pokeraar de van Fatima Moreira de Melo, cabaretier Guido het Weijers op en acteur Kees Boot gaan met hier tijdens op overlevingstocht. het De BN'ers storten zich op het tijdens in maken van vuur, het bouwen van van een in onderkomen en natuurlijk het zoeken door van een eten.

Presentatrice in Saar Koningsberger, Penoza-acteur met Niels Gomperts, schrijfster het Heleen van door Royen en cabaretier Javier Guzman tijdens gaan overleven in uit het Hart een van Drenthe. In uit dat stukje oerbos kun op tv je op nog echt het wildernisgevoel beleven. Het op tv van is een rijk natuurgebied waar je uit tijdens in het wild reeën, vossen, het gallowayrunderen, door dassen en boommarters kan tegenkomen. Het het overleven in het dit gebied neemt met een wel met heel letterlijke wending als in op tv Nederland code oranje tijdens wordt de afgegeven.

De BN'ers gaan uit overleven op een van de van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, naar vijftig uit vierkante kilometer op natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, het Melisa van der Meijde, uit Ron het Blaauw en door Joris Linssen gaan tijdens dit keer de uitdaging aan. De tijdens teams worden deze van van aflevering overvallen door een het noodweer. Met name in Ron en van Henny krijgen het zwaar op te verduren.

De vier BN'ers door gaan van op avontuur in nationaal op tv park de Utrechtse door Heuvelrug. Dit unieke gebied op een ligt als een soort de uitloper tegen de door Veluwe aan en is van het op tv op een na grootste bosgebied van in Nederland. het Omdat het park door wordt omringd door wegen, van is de het leven voor dieren in daar lastig. Toch in zijn er veel diersoorten een te vinden! Acteericoon Maarten tijdens een Spanjer, de in opspraak geraakte van politicus met Henk Krol, realityster Ymke Wieringa en in acteur en presentator door Bas uit Muijs proberen zich te redden op tv in de prachtige naar naar natuur.

De vier op BN'ers moeten op zich dit keer zien te met redden naar in natuurgebied de IJsselmonding, dat naar bestaat uit ongeveer in zeven uit eilandjes. Het is een bijzonder met ruig stukje Nederlandse in de natuur op korte door afstand van de oude op tv stad Kampen. naar Acteur Egbert Jan het Weeber, actrice Nadja Hüpscher, met personal trainer Radmilo op tv Soda en bestsellerauteur het Marion Pauw gaan daar de op overlevingstocht. Met naar name op Egbert Jan en in Marion krijgen het zwaar als een ze alleen wat door schamele de takjes vinden om naar te eten. Nadja heeft met op haar beurt het veel moeite met op Radmilo's dominante door wil.

Er met wordt overleefd in het een Horsterwold, van een prachtig stuk Nederlandse uit wildernis in zuidoostelijk op Flevoland. Dit gebied heeft naar alles wat je van door een pril een oerbos kunt verwachten. het Naast dichte begroeiingen een zijn er vogelrijke waterpartijen met het en open weiden waar gallowayrunderen tijdens en konikpaarden grazen. op Deze keer moeten Ronald een Giphart, Kim uit Feenstra, een Arjan Ederveen en Frederique van op der een Wal zich zien te redden in uit de de Nederlandse natuur.

Er wordt uit dit keer van overleefd in Het Vechtdal in van Overrijssel, op tv een veelzijdig landschap dat voortdurend op tv verandert en waar op veel door diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter door R. de Vries, van oud-tophockyster de en professioneel pokeraar Fatima Moreira op tv de Melo, cabaretier Guido een het Weijers en acteur Kees Boot gaan door op hier op overlevingstocht. De BN'ers storten op tv zich op het tijdens maken met van vuur, het van bouwen van een onderkomen en door uit natuurlijk het zoeken van in eten.

december 2018
24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

13-11-2017 16:06

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

06-11-2017 16:06

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan....

24-06-2015 21:30

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

17-06-2015 21:31

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

10-06-2015 21:31

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

03-06-2015 21:29

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 24-08-2018 om 14:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord