Programma gemist?

De op vier BN'ers uit gaan op avontuur uit in nationaal park het de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke in gebied ligt als een op tv soort uitloper tegen een de in Veluwe aan en naar is het op een de na grootste tijdens bosgebied van Nederland. Omdat het het park door wordt omringd naar door wegen, is het leven op tv voor dieren daar lastig. naar Toch zijn er het veel diersoorten het te vinden! uit Acteericoon Maarten Spanjer, een de in een opspraak geraakte politicus Henk het Krol, realityster Ymke Wieringa en in de acteur en presentator Bas van Muijs proberen zich te redden uit in de prachtige op tv door natuur.

De vier BN'ers met op moeten zich dit keer zien te van redden in natuurgebied van de door IJsselmonding, dat bestaat uit in ongeveer zeven eilandjes. Het in is een bijzonder een ruig met stukje Nederlandse natuur naar op korte afstand van de in oude stad Kampen. het Acteur Egbert Jan uit Weeber, actrice Nadja uit Hüpscher, de personal trainer Radmilo Soda van en naar bestsellerauteur Marion Pauw van gaan daar op in overlevingstocht. Met name Egbert Jan en de Marion krijgen het met zwaar door als ze het alleen wat schamele takjes vinden om door te de eten. Nadja de heeft op haar de beurt veel moeite met tijdens Radmilo's dominante uit wil.

Er wordt overleefd van met in het Horsterwold, een prachtig uit stuk Nederlandse wildernis uit in zuidoostelijk Flevoland. Dit op tv op tv gebied heeft alles wat je het van een pril oerbos een met kunt verwachten. Naast dichte het begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen van en open weiden met op tv waar gallowayrunderen en op tv konikpaarden grazen. Deze keer moeten Ronald door Giphart, Kim een Feenstra, tijdens Arjan Ederveen en Frederique van van der in Wal zich zien te redden in een de Nederlandse van natuur.

Er wordt dit in een keer overleefd in met Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig uit de landschap dat voortdurend uit verandert en waar veel diersoorten leven. door naar Misdaadverslaggever Peter R. op tv de Vries, oud-tophockyster en van professioneel pokeraar Fatima Moreira door de Melo, cabaretier Guido door Weijers en acteur in op tv Kees Boot gaan met hier op overlevingstocht. De BN'ers met storten zich op het in op tv maken van vuur, het tijdens bouwen van een onderkomen en uit natuurlijk het zoeken tijdens van door eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, de Penoza-acteur door Niels Gomperts, het schrijfster Heleen van Royen en de cabaretier Javier Guzman gaan in overleven in een het Hart door van Drenthe. met In dat stukje oerbos het kun je nog de echt het het wildernisgevoel beleven. Het is een op rijk natuurgebied uit waar je in het naar wild reeën, vossen, uit gallowayrunderen, dassen en boommarters door kan tegenkomen. Het in door overleven in dit gebied neemt in een wel naar heel letterlijke op wending als in Nederland code oranje op tv wordt de afgegeven.

De door BN'ers gaan overleven naar op de Boschplaat, vijftig vierkante uit kilometer in natuurreservaat op het Terschelling. Henny Huisman, met Melisa van der op Meijde, Ron Blaauw en Joris naar Linssen op tv gaan dit keer de uitdaging van aan. De teams op worden deze aflevering overvallen op tv door noodweer. uit Met van name Ron en Henny in krijgen het zwaar te uit verduren.

De tijdens vier BN'ers moeten een zich dit keer zien in te uit redden in natuurgebied de door IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer op op zeven eilandjes. Het is een tijdens bijzonder het ruig stukje Nederlandse natuur de op korte afstand van uit de oude stad van Kampen. Acteur op tv Egbert Jan door Weeber, actrice Nadja het Hüpscher, personal trainer Radmilo Soda het en bestsellerauteur Marion Pauw door op tv gaan daar op overlevingstocht. Met door name de Egbert Jan en Marion krijgen in het zwaar door als ze uit alleen wat schamele takjes vinden om de door te eten. Nadja heeft op het haar beurt door veel moeite met Radmilo's de dominante met wil.

Er wordt overleefd een in het Horsterwold, het een prachtig stuk in Nederlandse wildernis uit in het zuidoostelijk Flevoland. Dit door gebied heeft alles wat je een van een een pril oerbos een kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn het er door vogelrijke waterpartijen en door open weiden waar gallowayrunderen in en uit konikpaarden grazen. Deze keer in moeten Ronald Giphart, Kim op Feenstra, Arjan van Ederveen en Frederique van der in Wal naar zich zien in te redden in met de Nederlandse natuur.

Er wordt het dit keer overleefd van in op tv Het Vechtdal in de Overrijssel, een veelzijdig door landschap dat voortdurend verandert in en waar veel diersoorten in leven. Misdaadverslaggever Peter het R. de Vries, op tv oud-tophockyster en professioneel een pokeraar Fatima Moreira naar de Melo, naar cabaretier Guido de Weijers en acteur de Kees Boot gaan hier op overlevingstocht. van De door BN'ers storten zich met op het maken van vuur, door de het bouwen van op tv een onderkomen en natuurlijk de het zoeken van tijdens eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, met Penoza-acteur tijdens Niels Gomperts, uit schrijfster Heleen van Royen en een cabaretier Javier Guzman naar gaan overleven in naar het Hart van Drenthe. in In dat stukje op op oerbos kun je nog echt op tv het met wildernisgevoel beleven. Het van is een rijk van natuurgebied waar je uit in het wild een reeën, vossen, gallowayrunderen, dassen de en boommarters kan tegenkomen. de Het in overleven in dit uit gebied neemt een in wel heel letterlijke het wending als in Nederland op tv code oranje wordt met afgegeven.

De BN'ers op gaan overleven op de de op tv Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op tv op Terschelling. Henny Huisman, op tv Melisa de van der Meijde, Ron uit Blaauw en Joris Linssen in gaan het dit keer van de uitdaging aan. De van teams worden deze aflevering overvallen de door noodweer. naar Met name van Ron en in Henny krijgen het zwaar te een verduren.

De vier BN'ers naar gaan op avontuur uit in uit nationaal park het de Utrechtse Heuvelrug. naar Dit unieke gebied de ligt als een soort uitloper een tegen door de Veluwe aan op tv en is het van op een na grootste bosgebied met van de Nederland. Omdat het park uit wordt omringd door wegen, op tv is het naar leven voor uit dieren daar lastig. Toch een zijn er een veel diersoorten te vinden! Acteericoon de Maarten Spanjer, de in in opspraak de geraakte politicus tijdens Henk Krol, realityster Ymke Wieringa en van acteur naar en presentator Bas naar Muijs proberen zich te redden tijdens in de prachtige op in natuur.

De vier BN'ers door moeten zich dit door keer zien een te redden in uit natuurgebied op de IJsselmonding, dat bestaat de uit ongeveer zeven eilandjes. Het van naar is een bijzonder ruig stukje Nederlandse naar natuur door op korte uit afstand van de van oude stad Kampen. Acteur de Egbert Jan Weeber, actrice op tv Nadja Hüpscher, personal trainer van het Radmilo Soda en bestsellerauteur uit Marion Pauw gaan daar op in overlevingstocht. met Met name Egbert met Jan en Marion krijgen een het naar zwaar als ze alleen wat schamele van takjes vinden om door te eten. Nadja de heeft op haar op tv beurt veel moeite met op tv met Radmilo's dominante een wil.

Er wordt naar overleefd in het op tv Horsterwold, een prachtig stuk tijdens Nederlandse het wildernis in zuidoostelijk Flevoland. van Dit gebied in heeft alles door wat je van een van pril oerbos in kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen naar zijn in er vogelrijke waterpartijen het en open weiden met waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. in Deze naar keer moeten Ronald van Giphart, Kim Feenstra, uit Arjan Ederveen en Frederique van door der Wal zich de zien te in redden in een de Nederlandse natuur.

Er door wordt dit keer overleefd in een op Het Vechtdal in een Overrijssel, een veelzijdig op tv landschap dat voortdurend verandert en door waar veel diersoorten uit leven. Misdaadverslaggever Peter tijdens R. de Vries, oud-tophockyster door en professioneel pokeraar op met Fatima Moreira de een Melo, cabaretier Guido een Weijers en acteur in Kees Boot gaan hier in op overlevingstocht. De BN'ers het storten zich met op het maken van van vuur, in het bouwen van een onderkomen en op een natuurlijk het zoeken van uit eten.

mei 2019
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord