Programma gemist?

De vier tijdens BN'ers in gaan op avontuur in nationaal park de de van Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied op tv ligt een als een soort uitloper van tegen op de Veluwe aan tijdens en is het uit op een na met grootste bosgebied van Nederland. Omdat het het een park wordt omringd in door wegen, is het naar leven voor met dieren daar lastig. Toch naar zijn er van veel diersoorten te vinden! Acteericoon Maarten uit Spanjer, de in van van opspraak geraakte politicus op tv Henk Krol, realityster Ymke op Wieringa en van acteur en presentator een Bas Muijs proberen zich naar te redden in door de prachtige naar natuur.

De vier BN'ers het moeten zich naar dit het keer zien te redden in natuurgebied met het de IJsselmonding, dat bestaat tijdens uit ongeveer op zeven eilandjes. Het de is een bijzonder ruig stukje Nederlandse tijdens naar natuur op korte afstand van op tv de oude stad van Kampen. door Acteur Egbert Jan Weeber, door actrice Nadja Hüpscher, personal trainer op Radmilo Soda en van bestsellerauteur Marion het Pauw gaan daar de op overlevingstocht. op Met name Egbert Jan de en Marion krijgen het met zwaar als ze de alleen wat op tv schamele takjes vinden een om te eten. tijdens Nadja heeft op haar het beurt door veel moeite met Radmilo's dominante op de wil.

Er door wordt overleefd tijdens in het Horsterwold, een prachtig uit stuk Nederlandse wildernis in met zuidoostelijk Flevoland. Dit het gebied op tv heeft alles wat je van op op een pril oerbos kunt in verwachten. Naast dichte begroeiingen van zijn er vogelrijke waterpartijen op met en open weiden waar gallowayrunderen en de konikpaarden grazen. Deze uit keer een moeten Ronald uit Giphart, Kim Feenstra, Arjan van Ederveen en Frederique uit van der Wal zich tijdens zien te tijdens redden in de Nederlandse een natuur.

Er wordt dit naar keer overleefd in een Het Vechtdal uit in Overrijssel, een door veelzijdig landschap dat voortdurend in verandert en door waar veel van diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. in het de Vries, oud-tophockyster en professioneel tijdens pokeraar Fatima Moreira uit de Melo, door cabaretier Guido Weijers en acteur op tv Kees op tv Boot gaan hier op overlevingstocht. in De met BN'ers storten op tv zich op het maken van naar vuur, het bouwen het van een tijdens onderkomen en natuurlijk het zoeken in van het eten.

Presentatrice op tv Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, de schrijfster op Heleen van tijdens Royen en cabaretier Javier Guzman uit gaan door overleven in het het Hart van Drenthe. op In dat stukje op oerbos kun je tijdens nog echt het wildernisgevoel beleven. het Het is een uit rijk natuurgebied waar je van naar in het wild op tv reeën, vossen, gallowayrunderen, in dassen en boommarters kan naar tegenkomen. Het overleven in dit op gebied neemt een met wel heel letterlijke door wending tijdens als in Nederland code naar oranje het wordt afgegeven.

De BN'ers gaan een in overleven op de Boschplaat, naar vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op van Terschelling. Henny een Huisman, Melisa met van der de Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen met gaan dit keer een uit de uitdaging aan. De teams worden uit deze aflevering op tv overvallen door door noodweer. Met het name Ron en Henny krijgen met het in zwaar te verduren.

De uit vier BN'ers moeten zich van dit keer zien te naar een redden in natuurgebied op tv de IJsselmonding, dat bestaat een uit ongeveer van zeven eilandjes. Het op tv is een bijzonder ruig tijdens stukje Nederlandse met natuur op korte afstand van de het oude met stad Kampen. Acteur Egbert Jan een Weeber, met actrice Nadja Hüpscher, personal trainer een met Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion met Pauw tijdens gaan daar op uit overlevingstocht. Met name van Egbert Jan en Marion krijgen het met zwaar als ze het alleen van wat schamele takjes vinden om uit te met eten. Nadja op tv heeft op haar beurt veel moeite naar met Radmilo's dominante tijdens naar wil.

Er wordt overleefd naar door in het Horsterwold, een in prachtig stuk Nederlandse met wildernis in zuidoostelijk tijdens Flevoland. Dit gebied het heeft alles wat de je van naar een pril oerbos kunt naar verwachten. Naast dichte begroeiingen op tv zijn er vogelrijke waterpartijen de de en open weiden door waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen. tijdens Deze op keer moeten Ronald Giphart, op tv Kim Feenstra, met Arjan Ederveen en Frederique van van der Wal zich zien op in te redden in uit de Nederlandse natuur.

Er wordt dit naar de keer overleefd in Het Vechtdal in op tv Overrijssel, naar een veelzijdig landschap dat het voortdurend verandert uit en waar van veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever in Peter R. de Vries, oud-tophockyster tijdens en naar professioneel pokeraar het Fatima Moreira de Melo, cabaretier een Guido Weijers in en acteur Kees in Boot gaan door hier op overlevingstocht. De BN'ers een storten zich op het het maken van tijdens vuur, naar het bouwen van een in onderkomen en op tv natuurlijk het zoeken van van eten.

Presentatrice naar Saar Koningsberger, Penoza-acteur op Niels Gomperts, schrijfster Heleen van naar Royen en cabaretier op tv door Javier Guzman gaan overleven in het door Hart op tv van Drenthe. op tv In dat stukje het oerbos kun je nog uit echt het wildernisgevoel beleven. Het met is een in rijk natuurgebied waar in je op in het wild een reeën, vossen, gallowayrunderen, dassen en boommarters een kan tegenkomen. Het met door overleven in dit gebied de neemt een wel heel letterlijke het wending op als in Nederland code oranje het wordt tijdens afgegeven.

De in BN'ers gaan overleven op de tijdens een Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op door Terschelling. Henny Huisman, door Melisa op van der Meijde, Ron naar Blaauw en Joris Linssen tijdens gaan dit het keer tijdens de uitdaging aan. De teams op worden op tv deze aflevering overvallen door in noodweer. Met name Ron en in Henny krijgen het naar zwaar te tijdens verduren.

De vier BN'ers op de gaan op avontuur in nationaal park van de Utrechtse het Heuvelrug. Dit unieke gebied met ligt als in een soort uitloper op tegen de Veluwe aan naar de en is het op van een na grootste het bosgebied van een Nederland. Omdat het park wordt omringd een door wegen, tijdens is tijdens het leven voor dieren daar met lastig. Toch tijdens zijn er veel diersoorten op te vinden! Acteericoon tijdens Maarten Spanjer, de op in opspraak de geraakte politicus Henk Krol, realityster door Ymke Wieringa op en acteur en door presentator Bas Muijs proberen een zich te redden van in de prachtige van een natuur.

De vier BN'ers het moeten op tv zich dit keer het zien te redden het in natuurgebied de op IJsselmonding, dat bestaat uit op tv ongeveer zeven eilandjes. Het met is een een bijzonder op tv ruig stukje Nederlandse natuur op korte naar een afstand van de oude stad Kampen. op tv Acteur Egbert van Jan de Weeber, actrice Nadja Hüpscher, met personal trainer Radmilo op tv Soda en het bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar op een overlevingstocht. Met name op tv op Egbert Jan en Marion in krijgen het van zwaar als ze alleen wat uit schamele takjes vinden naar om te een eten. Nadja heeft op uit haar beurt van veel moeite op tv met Radmilo's dominante in wil.

Er wordt de overleefd in het op tv Horsterwold, een prachtig stuk uit een Nederlandse wildernis in tijdens zuidoostelijk Flevoland. Dit in gebied heeft alles wat je van het naar een pril oerbos kunt het verwachten. Naast op dichte begroeiingen zijn er vogelrijke de waterpartijen en met open weiden waar gallowayrunderen en op konikpaarden het grazen. Deze keer moeten Ronald op Giphart, Kim met Feenstra, met Arjan Ederveen en Frederique van van der een Wal zich zien te redden door in de Nederlandse uit natuur.

Er een wordt dit uit keer overleefd in Het Vechtdal met in uit Overrijssel, een veelzijdig landschap op tv dat voortdurend verandert een en waar veel diersoorten het leven. Misdaadverslaggever het Peter R. de Vries, oud-tophockyster een en het professioneel pokeraar Fatima door Moreira de Melo, cabaretier door Guido Weijers tijdens en acteur met Kees Boot gaan hier op overlevingstocht. met in De BN'ers storten naar zich op het maken van het vuur, het naar bouwen van uit een onderkomen en natuurlijk het de zoeken van op tv eten.

september 2020
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!