Programma gemist?

De tijdens vier BN'ers moeten zich op dit een keer zien te redden in van natuurgebied de IJsselmonding, dat op tv bestaat de uit ongeveer uit zeven eilandjes. Het is een bijzonder naar met ruig stukje Nederlandse natuur op naar korte afstand van de de uit oude stad Kampen. Acteur door Egbert Jan Weeber, door actrice Nadja een Hüpscher, personal trainer naar Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion Pauw in gaan daar op naar overlevingstocht. de Met name de Egbert Jan en Marion in krijgen het zwaar als op ze van alleen wat schamele takjes van vinden om te de eten. Nadja heeft op met haar beurt veel moeite van met uit Radmilo's dominante tijdens wil.

Er wordt van overleefd met in het Horsterwold, een naar prachtig stuk Nederlandse een wildernis in zuidoostelijk Flevoland. tijdens Dit gebied op tv heeft alles wat naar je van een uit pril oerbos kunt verwachten. naar Naast dichte begroeiingen zijn door er vogelrijke waterpartijen door en open weiden op waar tijdens gallowayrunderen en konikpaarden door grazen. Deze keer moeten op tv Ronald Giphart, door Kim Feenstra, Arjan op tv Ederveen en Frederique op tv van der een Wal zich zien op tv te redden in de Nederlandse naar natuur.

Er tijdens wordt dit keer uit overleefd in Het Vechtdal in op tv de Overrijssel, een veelzijdig een landschap dat voortdurend verandert en door waar veel diersoorten op tv leven. Misdaadverslaggever op tv Peter R. de Vries, tijdens oud-tophockyster en van professioneel pokeraar Fatima Moreira de tijdens Melo, tijdens cabaretier Guido met Weijers en acteur Kees Boot gaan op op hier op overlevingstocht. De BN'ers het storten zich een op het van maken van vuur, het het bouwen van een uit onderkomen en natuurlijk het zoeken naar van tijdens eten.

Presentatrice een Saar Koningsberger, Penoza-acteur door Niels Gomperts, schrijfster Heleen van van Royen in en cabaretier Javier op Guzman gaan door overleven in het met Hart van Drenthe. In uit dat stukje de oerbos kun je uit nog echt het wildernisgevoel beleven. Het van is een een rijk natuurgebied waar je door in naar het wild op tv reeën, vossen, gallowayrunderen, dassen en het boommarters kan tegenkomen. door Het overleven op in dit gebied neemt op tv een op tv wel heel letterlijke wending als in naar Nederland code oranje naar wordt van afgegeven.

De BN'ers het gaan overleven op op de Boschplaat, van vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op met Terschelling. Henny van Huisman, Melisa van de der Meijde, Ron Blaauw in en Joris de Linssen gaan dit uit keer de uitdaging aan. door De door teams worden deze aflevering op tv overvallen door noodweer. naar Met van name Ron en Henny krijgen het naar zwaar het te verduren.

De vier BN'ers door gaan tijdens op avontuur in met nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. tijdens Dit unieke tijdens gebied tijdens ligt als een op tv soort uitloper tegen de op tv Veluwe aan en is het het op een na in grootste bosgebied van op tv Nederland. Omdat het het park wordt tijdens omringd door wegen, het is het op tv leven voor dieren daar lastig. naar Toch op tv zijn er het veel diersoorten te vinden! Acteericoon in Maarten Spanjer, uit de in opspraak naar geraakte politicus Henk Krol, door realityster door Ymke Wieringa en acteur uit en presentator Bas Muijs proberen het zich de te redden in de met prachtige tijdens natuur.

De vier door BN'ers op moeten zich dit in keer zien te redden in natuurgebied met de IJsselmonding, dat op bestaat uit ongeveer in van zeven eilandjes. Het is met een bijzonder de ruig stukje Nederlandse natuur op in korte afstand van de het oude stad op Kampen. met Acteur Egbert Jan Weeber, actrice met Nadja uit Hüpscher, personal trainer Radmilo Soda en door bestsellerauteur Marion Pauw een gaan daar op een overlevingstocht. van Met name Egbert Jan het en door Marion krijgen het op tv zwaar als ze alleen wat schamele door takjes vinden de om te eten. Nadja een heeft op haar van beurt veel een moeite uit met Radmilo's dominante met wil.

Er uit wordt overleefd in tijdens het Horsterwold, een prachtig door stuk Nederlandse wildernis in door zuidoostelijk op Flevoland. Dit het gebied heeft alles op wat je van een pril de oerbos door kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn naar er vogelrijke waterpartijen uit en open weiden naar waar gallowayrunderen en op van konikpaarden grazen. Deze keer moeten Ronald op Giphart, tijdens Kim Feenstra, Arjan in Ederveen en Frederique van der het Wal zich zien uit te het redden in de Nederlandse de natuur.

Er naar wordt dit keer door overleefd in Het een Vechtdal in Overrijssel, een door veelzijdig in landschap dat voortdurend op verandert en waar de veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter door R. de Vries, oud-tophockyster op tv en met professioneel pokeraar Fatima Moreira tijdens de Melo, op tv cabaretier Guido Weijers op en acteur Kees de Boot gaan hier op uit overlevingstocht. De BN'ers op tv storten zich op het de de maken van vuur, een het bouwen van een onderkomen naar en natuurlijk het zoeken tijdens tijdens van eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, op Penoza-acteur de Niels Gomperts, schrijfster het Heleen van Royen en het cabaretier Javier Guzman de gaan overleven in in het Hart uit van Drenthe. In met dat stukje het oerbos kun je nog naar echt het een wildernisgevoel beleven. Het is door een rijk natuurgebied waar je door van in het wild reeën, het vossen, gallowayrunderen, dassen en door boommarters kan tegenkomen. naar Het overleven in van dit gebied neemt tijdens een wel heel van letterlijke wending het als in Nederland code van oranje de wordt afgegeven.

De BN'ers gaan door overleven op de een van de Nederlandse naar het Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer de de natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, van Melisa van der Meijde, van Ron een Blaauw en Joris Linssen gaan op dit keer de in uitdaging door aan. De het teams worden deze aflevering overvallen door een een een noodweer. Met name op tv Ron en Henny krijgen naar het zwaar tijdens te verduren.

De uit vier BN'ers gaan op tv op avontuur in nationaal park met de Utrechtse een Heuvelrug. Dit unieke gebied in ligt als tijdens een soort uitloper van tegen de Veluwe aan tijdens en in is het op het een na grootste bosgebied met van Nederland. Omdat het naar park wordt uit omringd door wegen, de is het leven van voor dieren in daar lastig. Toch zijn er op van veel diersoorten te van vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, op de in opspraak tijdens geraakte politicus tijdens Henk Krol, realityster Ymke tijdens Wieringa en acteur en door presentator Bas Muijs proberen een de zich te redden in de uit prachtige tijdens natuur.

De naar vier BN'ers op moeten zich dit met keer zien te redden in naar natuurgebied het de IJsselmonding, dat de bestaat uit ongeveer tijdens zeven eilandjes. Het tijdens is een bijzonder ruig stukje met Nederlandse uit natuur op korte afstand van op de in oude stad Kampen. Acteur naar Egbert Jan tijdens Weeber, actrice Nadja Hüpscher, personal uit trainer de Radmilo Soda en met bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar in op overlevingstocht. Met de name Egbert Jan in en het Marion krijgen het het zwaar als ze alleen wat tijdens schamele takjes een vinden om uit te eten. Nadja heeft op haar van beurt veel naar moeite met Radmilo's dominante met de wil.

Er tijdens wordt overleefd in het Horsterwold, uit met een prachtig stuk Nederlandse uit wildernis in naar zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles van de wat je van een naar pril oerbos in kunt verwachten. Naast dichte op begroeiingen zijn het er vogelrijke waterpartijen met en open weiden waar in gallowayrunderen en konikpaarden op grazen. Deze keer moeten Ronald op Giphart, Kim Feenstra, op tv Arjan Ederveen het en Frederique op van der Wal zich het zien te redden in uit de Nederlandse een natuur.

Er wordt van dit keer overleefd door in Het Vechtdal in het Overrijssel, een veelzijdig een landschap een dat voortdurend verandert en een waar een veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter van R. de Vries, oud-tophockyster de en professioneel pokeraar van Fatima de Moreira de de Melo, cabaretier Guido Weijers en in acteur Kees een Boot gaan hier met op overlevingstocht. De BN'ers storten de zich op op het maken van vuur, met het in bouwen van een tijdens onderkomen en natuurlijk het een zoeken van op eten.

december 2018
24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

13-11-2017 16:06

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

06-11-2017 16:06

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan....

24-06-2015 21:30

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

17-06-2015 21:31

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

10-06-2015 21:31

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

03-06-2015 21:29

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 24-08-2018 om 14:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord