Programma gemist?

De vier het BN'ers gaan op avontuur door in tijdens nationaal park de met Utrechtse Heuvelrug. in Dit unieke gebied tijdens ligt als een soort uitloper tegen van de Veluwe aan door en is uit het op een na op grootste met bosgebied van Nederland. Omdat het uit park naar wordt omringd een door wegen, is door het leven voor dieren op daar lastig. Toch naar zijn er op veel diersoorten te naar vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, de in een opspraak de geraakte politicus uit Henk Krol, realityster van Ymke Wieringa en acteur en het presentator Bas Muijs proberen op tv zich te uit redden een in de prachtige het natuur.

De vier BN'ers op tv moeten tijdens zich dit keer zien te naar redden in de natuurgebied de op tv IJsselmonding, dat bestaat een uit ongeveer op zeven eilandjes. Het is een bijzonder naar ruig op stukje Nederlandse natuur op een korte afstand van met de oude stad uit Kampen. Acteur Egbert van Jan Weeber, op tv actrice Nadja Hüpscher, naar personal trainer Radmilo in Soda en bestsellerauteur op tv Marion Pauw op tv gaan daar op op overlevingstocht. Met name Egbert Jan en door de Marion krijgen het naar zwaar als ze in alleen wat schamele takjes vinden om op te eten. de Nadja heeft op het haar beurt veel op moeite het met Radmilo's dominante de wil.

Er wordt overleefd op tv in het Horsterwold, naar een uit prachtig stuk Nederlandse met wildernis in door zuidoostelijk Flevoland. Dit tijdens gebied heeft alles wat je in van een pril oerbos een kunt verwachten. van Naast naar dichte begroeiingen zijn er tijdens vogelrijke waterpartijen en open weiden op tv waar gallowayrunderen en tijdens in konikpaarden grazen. Deze keer moeten met Ronald naar Giphart, Kim Feenstra, Arjan met Ederveen en met Frederique van der Wal zich uit zien te op redden in de Nederlandse de natuur.

Er in wordt dit keer naar overleefd in Het Vechtdal in het de Overrijssel, een veelzijdig landschap in dat voortdurend verandert en waar uit van veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. een de Vries, oud-tophockyster tijdens een en professioneel pokeraar Fatima Moreira een de Melo, een cabaretier Guido Weijers en acteur een Kees Boot gaan de hier op naar overlevingstocht. van De BN'ers storten zich in op het tijdens maken van vuur, het uit bouwen van een onderkomen naar en natuurlijk het zoeken met van op eten.

Presentatrice op tv Saar Koningsberger, naar Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen het van Royen met en cabaretier Javier met Guzman gaan overleven in in het Hart van de Drenthe. In tijdens dat stukje tijdens oerbos kun je nog echt op tv het wildernisgevoel beleven. een Het is een rijk het in natuurgebied waar je in het uit wild reeën, vossen, met gallowayrunderen, dassen en van boommarters kan tijdens tegenkomen. Het overleven in dit op tv gebied neemt een de het wel heel letterlijke de wending als in Nederland tijdens code oranje wordt naar afgegeven.

De BN'ers gaan met op tv overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante een kilometer met natuurreservaat op door Terschelling. Henny Huisman, op tv Melisa van der Meijde, Ron Blaauw met en Joris in Linssen op tv gaan dit keer de uitdaging aan. van De teams een worden deze op tv aflevering overvallen door noodweer. Met op tv name Ron en een Henny krijgen het van een zwaar te verduren.

De vier op tv BN'ers moeten op tv zich dit keer zien te tijdens van redden in natuurgebied met de IJsselmonding, dat bestaat uit op ongeveer zeven eilandjes. Het de de is een bijzonder van ruig stukje Nederlandse door natuur op korte het afstand van de met oude stad Kampen. Acteur Egbert van Jan Weeber, actrice Nadja naar Hüpscher, personal trainer met Radmilo Soda naar en met bestsellerauteur Marion Pauw gaan daar op door uit overlevingstocht. Met name tijdens Egbert Jan en Marion krijgen het op zwaar als ze de alleen wat van schamele takjes vinden in om te naar eten. Nadja heeft door op haar in beurt veel moeite met Radmilo's dominante op tv de wil.

Er met wordt overleefd van in het Horsterwold, een prachtig naar stuk de Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. in Dit gebied heeft tijdens alles wat je uit van een pril op tv oerbos kunt verwachten. door Naast van dichte begroeiingen zijn naar er vogelrijke waterpartijen het en open weiden waar op tv gallowayrunderen en konikpaarden grazen. een Deze keer moeten met Ronald Giphart, Kim Feenstra, in Arjan op Ederveen en het Frederique van der op tv Wal zich zien te redden in in de Nederlandse op natuur.

Er wordt dit tijdens keer tijdens overleefd in Het Vechtdal in de Overrijssel, het een veelzijdig landschap van dat voortdurend verandert op tv en waar veel diersoorten de leven. Misdaadverslaggever Peter R. het de Vries, oud-tophockyster het in en professioneel pokeraar Fatima Moreira tijdens de Melo, van cabaretier Guido Weijers en op tv acteur op Kees Boot gaan van hier op overlevingstocht. De BN'ers het storten zich op het met maken het van vuur, naar het bouwen van tijdens een onderkomen en natuurlijk het een zoeken het van eten.

Presentatrice Saar op Koningsberger, op Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van uit Royen en van cabaretier Javier Guzman gaan naar door overleven in het Hart van het Drenthe. het In dat stukje oerbos kun je in van nog echt het wildernisgevoel beleven. op Het is uit een rijk natuurgebied het waar je in op tv het wild reeën, vossen, gallowayrunderen, tijdens dassen en boommarters in kan tegenkomen. door Het overleven in een dit gebied in neemt een wel op heel letterlijke wending als door in Nederland het code oranje op tv wordt afgegeven.

De op tv BN'ers gaan overleven op de een Boschplaat, vijftig vierkante een naar kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, door Melisa van der in Meijde, op tv Ron Blaauw en tijdens Joris Linssen gaan van dit keer de op tv uitdaging aan. De naar teams worden op tv deze aflevering overvallen door naar noodweer. Met name Ron een en Henny krijgen een het zwaar te naar verduren.

De vier BN'ers in gaan uit op avontuur in nationaal park in de Utrechtse Heuvelrug. op uit Dit unieke gebied ligt als op tv een in soort uitloper tegen de Veluwe aan uit en uit is het tijdens op een na grootste bosgebied van van Nederland. Omdat door het een park wordt omringd op door wegen, is in het leven voor dieren naar daar lastig. Toch zijn er op tv veel op diersoorten te vinden! Acteericoon Maarten van Spanjer, een de in opspraak geraakte tijdens politicus Henk tijdens Krol, realityster Ymke Wieringa en de het acteur en presentator Bas Muijs proberen uit door zich te redden in de van prachtige het natuur.

De het vier BN'ers moeten zich met dit keer zien te naar redden in natuurgebied in de IJsselmonding, uit dat het bestaat uit ongeveer uit zeven eilandjes. Het is met een bijzonder ruig stukje het Nederlandse natuur een op korte afstand van de met op tv oude stad Kampen. Acteur de Egbert Jan Weeber, naar actrice Nadja Hüpscher, personal in trainer Radmilo in Soda en uit bestsellerauteur Marion Pauw gaan in daar op overlevingstocht. in Met name Egbert door Jan en Marion krijgen het op tv het zwaar als ze alleen wat schamele van takjes op tv vinden om te uit eten. Nadja heeft op de haar beurt veel van moeite met van Radmilo's dominante uit wil.

Er een wordt overleefd een in het Horsterwold, een tijdens prachtig stuk Nederlandse wildernis in het zuidoostelijk Flevoland. op Dit gebied heeft alles op wat je van de een pril oerbos naar naar kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen van zijn er vogelrijke waterpartijen op en open weiden op tv waar gallowayrunderen en uit konikpaarden grazen. de Deze keer moeten met Ronald Giphart, Kim Feenstra, een Arjan op tv Ederveen en Frederique van uit der tijdens Wal zich zien te redden de in de van Nederlandse natuur.

Er met wordt dit naar keer overleefd in op tv Het Vechtdal in de Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend in met verandert en waar veel door diersoorten leven. een Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster op een en professioneel pokeraar op Fatima Moreira de Melo, cabaretier Guido van van Weijers en acteur op tv Kees Boot gaan hier op op tv overlevingstocht. De BN'ers in storten zich het op het maken van de vuur, het bouwen van op tv een onderkomen een en natuurlijk het zoeken uit van met eten.

september 2019
02-04-2019 15:02

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

26-03-2019 15:10

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

19-03-2019 15:08

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

12-03-2019 15:03

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

05-03-2019 15:05

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

26-02-2019 15:00

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 02-04-2019 om 15:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord