Programma gemist?

De op tv vier BN'ers moeten zich dit de keer door zien te redden in natuurgebied op tv de IJsselmonding, naar dat bestaat uit uit ongeveer zeven eilandjes. uit Het is een bijzonder de ruig stukje Nederlandse met natuur op van korte afstand met van de oude een stad Kampen. Acteur Egbert tijdens Jan Weeber, actrice Nadja de Hüpscher, personal trainer met uit Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion Pauw op gaan uit daar op overlevingstocht. de Met name Egbert Jan uit en Marion op tv krijgen het zwaar als ze uit alleen wat schamele de takjes vinden op tv om te naar eten. Nadja naar heeft op haar naar beurt veel moeite met Radmilo's het dominante een wil.

Er wordt overleefd op in van het Horsterwold, een prachtig stuk door Nederlandse wildernis in van zuidoostelijk op tv Flevoland. Dit gebied een heeft alles op tv wat je van een op tv pril oerbos met kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen tijdens zijn er vogelrijke waterpartijen uit en open weiden met op tv waar gallowayrunderen en van konikpaarden grazen. Deze keer moeten op Ronald Giphart, in Kim Feenstra, Arjan Ederveen en door Frederique door van der Wal zich zien tijdens uit te redden in de door Nederlandse natuur.

Er wordt de dit keer van overleefd in Het Vechtdal in met Overrijssel, een een veelzijdig landschap dat voortdurend uit verandert en waar in veel diersoorten de leven. het Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, het oud-tophockyster en van professioneel pokeraar Fatima Moreira het de op tv Melo, cabaretier Guido Weijers en op tv acteur de Kees Boot gaan hier op overlevingstocht. uit De op tv BN'ers storten zich op het op tv maken op van vuur, het bouwen door van een onderkomen tijdens en natuurlijk de het zoeken tijdens van eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, in met Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen het van met Royen en cabaretier Javier Guzman gaan de overleven uit in het Hart van op tv Drenthe. In dat op stukje op oerbos kun je op nog echt het wildernisgevoel beleven. met Het is uit een rijk de natuurgebied waar je het in het wild reeën, de vossen, gallowayrunderen, dassen en boommarters een kan het tegenkomen. Het overleven in dit van het gebied neemt een wel heel een letterlijke wending als in een Nederland code op oranje wordt op afgegeven.

De BN'ers gaan een overleven op tijdens de Boschplaat, vijftig de vierkante kilometer het natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, uit Melisa van der in door Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen tijdens gaan dit keer op de uitdaging aan. de De teams in worden deze op tv aflevering overvallen door uit noodweer. Met name tijdens Ron en van Henny krijgen het zwaar te het verduren.

De door vier BN'ers een gaan op avontuur in tijdens nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. op Dit unieke in gebied tijdens ligt als een soort uitloper uit tegen de uit Veluwe aan en is het de tijdens op een na grootste met bosgebied van Nederland. Omdat van het het park wordt omringd door het wegen, is het leven voor het dieren in daar lastig. tijdens Toch zijn er veel diersoorten van te in vinden! Acteericoon Maarten Spanjer, op de in opspraak geraakte de politicus Henk Krol, de realityster Ymke op Wieringa en naar acteur en presentator Bas Muijs proberen uit zich te redden op in naar de prachtige op natuur.

De door vier BN'ers moeten zich dit in keer tijdens zien te in redden in natuurgebied op tv de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer met zeven eilandjes. het Het is een een bijzonder ruig stukje in Nederlandse natuur de op korte van afstand van de oude stad Kampen. de Acteur Egbert tijdens Jan Weeber, actrice Nadja op Hüpscher, personal trainer het een Radmilo Soda en bestsellerauteur Marion naar Pauw gaan naar daar op door overlevingstocht. Met name Egbert Jan en naar Marion krijgen op tv het zwaar met als ze alleen naar wat schamele takjes vinden om de te met eten. Nadja heeft op haar het beurt veel naar moeite met Radmilo's dominante de met wil.

Er wordt op tv overleefd in het Horsterwold, van een prachtig stuk de in Nederlandse wildernis in van zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles tijdens wat je naar van een pril oerbos in kunt het verwachten. Naast dichte het begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen een het en open weiden waar de gallowayrunderen en konikpaarden grazen. uit Deze keer door moeten Ronald van Giphart, Kim Feenstra, de Arjan Ederveen en Frederique van op tv der uit Wal zich zien met te redden in op tv de Nederlandse natuur.

Er het wordt dit keer overleefd in op Het het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig het landschap dat voortdurend op tv verandert en tijdens waar in veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter met R. de Vries, oud-tophockyster de en professioneel op tv pokeraar op Fatima Moreira de Melo, cabaretier een Guido Weijers en acteur naar Kees Boot het gaan hier op overlevingstocht. in tijdens De BN'ers storten met zich op het op tv maken van vuur, het van bouwen van een onderkomen in en natuurlijk de het zoeken door van eten.

Presentatrice Saar Koningsberger, de Penoza-acteur Niels Gomperts, in een schrijfster Heleen van Royen en naar cabaretier met Javier Guzman gaan overleven in het door Hart van door Drenthe. In een dat stukje oerbos uit kun je nog van echt het wildernisgevoel beleven. Het van een is een rijk natuurgebied waar je op in het wild op reeën, vossen, uit gallowayrunderen, dassen en op tv boommarters kan de tegenkomen. Het naar overleven in dit gebied neemt een naar wel heel letterlijke het wending het als in Nederland tijdens code oranje wordt op afgegeven.

De met BN'ers gaan overleven op tijdens een van de van Nederlandse op tv Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig met vierkante kilometer natuurreservaat op uit Terschelling. Henny Huisman, Melisa met van der uit Meijde, Ron de Blaauw en Joris Linssen gaan het op dit keer de het uitdaging aan. De het teams worden deze aflevering door overvallen door in een noodweer. Met name het Ron en tijdens Henny krijgen het zwaar van te verduren.

De het vier BN'ers gaan op het avontuur in nationaal park de naar de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke tijdens gebied ligt als een naar een soort uitloper tegen op de Veluwe aan en is het de op een na uit op grootste bosgebied van op Nederland. Omdat het park wordt omringd op tv door in wegen, is het leven op tv voor dieren daar op lastig. Toch zijn naar er veel diersoorten te op tv vinden! Acteericoon op Maarten een Spanjer, de in opspraak geraakte van politicus Henk Krol, realityster uit in Ymke Wieringa en acteur met en presentator Bas Muijs tijdens proberen zich te redden door met in de prachtige naar natuur.

De door vier BN'ers moeten zich het dit keer op tv zien te redden in natuurgebied op de IJsselmonding, de dat naar bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. van Het is van een bijzonder ruig stukje Nederlandse naar natuur op korte door van afstand van de van oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan naar Weeber, actrice Nadja de Hüpscher, personal van trainer Radmilo Soda en in bestsellerauteur Marion door Pauw gaan met daar op uit overlevingstocht. Met name Egbert Jan uit en Marion krijgen het op tv zwaar een als ze tijdens alleen wat schamele de takjes vinden om te eten. in Nadja heeft van op haar beurt een veel moeite met Radmilo's dominante de naar wil.

Er uit wordt overleefd in het Horsterwold, op tv een prachtig uit stuk Nederlandse wildernis met in zuidoostelijk in Flevoland. Dit op tv gebied heeft alles wat tijdens je van een pril oerbos het kunt de verwachten. Naast een dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen van in en open weiden waar gallowayrunderen tijdens en konikpaarden de grazen. Deze op tv keer moeten Ronald door Giphart, Kim Feenstra, Arjan Ederveen met en Frederique een van der een Wal zich zien te redden in door de naar Nederlandse natuur.

Er wordt naar dit van keer overleefd in Het Vechtdal in tijdens Overrijssel, een door veelzijdig op landschap dat voortdurend verandert het en waar veel diersoorten leven. op tv Misdaadverslaggever van Peter R. de naar Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar op tv een Fatima Moreira de Melo, cabaretier een Guido Weijers het en acteur Kees Boot door gaan hier op overlevingstocht. door tijdens De BN'ers storten zich door op het maken een van vuur, van het bouwen van tijdens een onderkomen en natuurlijk het naar zoeken van de eten.

september 2018
24-08-2018 14:58

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

17-08-2018 15:00

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

10-08-2018 15:00

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

03-08-2018 14:58

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

27-07-2018 14:59

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op de Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan. De teams worden deze aflevering overva...

11-12-2017 16:06

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

04-12-2017 16:06

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

27-11-2017 16:06

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

20-11-2017 16:06

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

13-11-2017 16:06

Afl. 2

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 2

Presentatrice Saar Koningsberger, Penoza-acteur Niels Gomperts, schrijfster Heleen van Royen en cabaretier Javier Guzman gaan overleven in het Hart van Drenthe. In dat stukje oerbos kun je nog echt het wildernisgevoel beleven. Het is een ri...

06-11-2017 16:06

Afl. 1

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 1

De BN'ers gaan overleven op een van de Nederlandse Waddeneilanden: De Boschplaat, vijftig vierkante kilometer natuurreservaat op Terschelling. Henny Huisman, Melisa van der Meijde, Ron Blaauw en Joris Linssen gaan dit keer de uitdaging aan....

24-06-2015 21:30

Afl. 6

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 6

De vier BN'ers gaan op avontuur in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Dit unieke gebied ligt als een soort uitloper tegen de Veluwe aan en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Omdat het park wordt omringd door wegen, is he...

17-06-2015 21:31

Afl. 5

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 5

De vier BN'ers moeten zich dit keer zien te redden in natuurgebied de IJsselmonding, dat bestaat uit ongeveer zeven eilandjes. Het is een bijzonder ruig stukje Nederlandse natuur op korte afstand van de oude stad Kampen. Acteur Egbert Jan W...

10-06-2015 21:31

Afl. 4

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 4

Er wordt overleefd in het Horsterwold, een prachtig stuk Nederlandse wildernis in zuidoostelijk Flevoland. Dit gebied heeft alles wat je van een pril oerbos kunt verwachten. Naast dichte begroeiingen zijn er vogelrijke waterpartijen en open...

03-06-2015 21:29

Afl. 3

Wie Overleeft Nederland? - Afl. 3

Er wordt dit keer overleefd in Het Vechtdal in Overrijssel, een veelzijdig landschap dat voortdurend verandert en waar veel diersoorten leven. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, oud-tophockyster en professioneel pokeraar Fatima Moreira ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wie Overleeft Nederland? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Overleeft Nederland? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Overleeft Nederland? bij Wie Overleeft Nederland? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Overleeft Nederland?. Heb je een uitzending van Wie Overleeft Nederland? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Overleeft Nederland? gemist

Programma waarin BN'ers in natuurgebieden van Staatsbosbeheer worden gedropt en daar moeten zien te overleven. Boswachter Arjan Postma neemt wekelijks vier bekende Nederlanders mee naar een afgelegen plek in Nederland. Na een spoedcursus overleven en met een mini-survivalgids in hun hand, laat Arjan hen in duo's achter in het bos en krijgen zij de kans om de eerder opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hebben zij wel goed opgelet en weten zij juist dat eten te vinden om hun honger te stillen voor de komende dagen? Drie dagen en twee nachten leven de BN'ers in en van de natuur. De ontdekkingstocht, de beleving en de mooie gesprekken die dit oplevert, staan centraal.

Uitzending gemist van Wie Overleeft Nederland?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Overleeft Nederland? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 24-08-2018 om 14:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord