Programma gemist?

Ook uit dit jaar vormt het door Maastrichtse Vrijthof het decor op voor door Limburgs grootste Walsfestijn. van Meesterviolist André Rieu en zijn op een Johann Strauss orkest verzorgen naar in juli van van dit jaar maar liefs met zes openluchtconcerten. Dit uit jaar zijn van onder andere het St. een Petersburg trio, naar de Limburgse band Ziesjoem tijdens en naar The Harlem Gospel Choir uitgenodigd als met speciale een gasten. Ook acteur Anthony Hopkins, door met wie André naar eerder dit jaar op tv de studio indook een om een de door de in acteur gecomponeerde wals op in te nemen, op tv zal aanwezig op tv zijn tijdens deze sfeervolle tijdens concerten.

Na op tv een succesvolle van tour door Zuid-Afrika staat het concert een op op het Vrijthof in Maastricht door dit jaar in het op tv teken van Afrika. de André heeft de uit op Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de op tv tour naar meewerkten, uitgenodigd om dit jaar met deel uit het te maken van de een Vrijthofconcerten: de fantastische, naar jonge sopraan Kimmy in Skota uit een Kaapstad, het in Bloemfontein Children's Choir en de door kinderen in van het Houtbay op Music Project zorgen voor op een Zuid-Afrikaanse sfeer. Verder werken op mee: de met sopranen Mirusia Louwerse en van Carmen Monarcha, naar The Platin Tenors en een de Berlin Comedian tijdens Harmonists. op Gastoptreden van DJ van Ötzi.

Registratie. naar Deze zomer geven met André Rieu en zijn op Johann Strauss van orkest, samen met verschillende solisten uit en koor, een een fantastisch naar openluchtconcert op één van de het mooiste en meest in romantische door pleinen van van Nederland, het Vrijthof in de Maastricht. Na zijn de succesvolle tournee de door Australië, is een de koning van de wals weer in terug in zijn uit geboortestad Maastricht voor uit een thuiswedstrijd. op tv Kosten noch moeite zijn de op gespaard om van dit bijzondere optreden in een ongekend de muzikaal naar feest te maken. Vele solisten verlenen op tv hun medewerking, naar waaronder Carmen Monarcha en van Carla Maffioletti een uit Brazilië, die vele door prachtige opera- het en een musicalklassiekers ten gehore brengen. Ook verwelkomt met André in de operazangeres Marusia in het Maastricht. Samen brengen tijdens zij in het Australië het naar album Waltzing Mathilda uit, dat met down under vrijwel direct het op door nummer één in het de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast mogen met het we nog een bijzondere naar gast toevoegen aan dit op tv rijtje: de Duitse uit zanger in Heino trakteert de fans op een in naar onvergetelijk gastoptreden. En als van dat alles nog niet genoeg de van is, bezorgt de spectaculaire en de onvergetelijke opkomst van maar op tv liefst 400 koperblazers de met alsnog kippenvel! Geniet van het in concert op tv vol heerlijke melodieën uit tijdens opera, operette, klassieke en door lichte muziek, meeslepende walsen, naar komische een en ontroerende uit momenten en vooral heel veel naar romantiek.

Registratie. Deze zomer de tijdens geven André Rieu en tijdens zijn Johann Strauss orkest, op tv samen met door verschillende solisten en het koor, een op tv fantastisch openluchtconcert op één van door de mooiste en op tv meest romantische pleinen van van van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. Na met tijdens zijn succesvolle tournee op door Australië, is de het koning van de uit wals weer terug in uit zijn geboortestad Maastricht voor door een thuiswedstrijd. Kosten een noch moeite zijn met gespaard om van op tv dit bijzondere optreden tijdens een ongekend muzikaal van feest te op maken. Vele solisten op tv verlenen hun medewerking, de waaronder Carmen Monarcha en naar Carla Maffioletti uit op tv Brazilië, tijdens die vele prachtige opera- en met musicalklassiekers ten gehore door brengen. in Ook verwelkomt een André de operazangeres Marusia in Maastricht. op tijdens Samen brengen zij in Australië de het album Waltzing de Mathilda uit, dat down een under vrijwel op direct op nummer het één in naar de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast de mogen we naar nog een van bijzondere gast toevoegen aan naar dit rijtje: de Duitse van zanger Heino trakteert de in fans op een in onvergetelijk gastoptreden. op tv En als dat op tv alles nog een niet genoeg is, bezorgt de het op spectaculaire en onvergetelijke opkomst van op tv maar liefst 400 een koperblazers alsnog kippenvel! Geniet in van het concert door naar vol heerlijke melodieën uit een opera, operette, klassieke en een lichte muziek, meeslepende met walsen, komische door en ontroerende momenten en vooral op tv uit heel veel romantiek.

september 2021
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!