Programma gemist?

Ook dit jaar een op tv vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor met voor Limburgs tijdens grootste Walsfestijn. de Meesterviolist André Rieu van en zijn Johann Strauss orkest tijdens verzorgen in juli op van dit jaar met van maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar uit zijn met onder andere het het St. Petersburg trio, de Limburgse op band Ziesjoem uit en The Harlem Gospel tijdens tijdens Choir uitgenodigd als van speciale gasten. Ook met acteur Anthony Hopkins, met wie André op tv met eerder dit jaar op tv de studio indook om op tv een door de acteur op tv gecomponeerde wals op te de nemen, zal op aanwezig zijn op tv tijdens deze sfeervolle naar concerten.

Na naar een succesvolle tour van door Zuid-Afrika staat het concert een op het op tv Vrijthof in Maastricht naar dit met jaar in het naar teken van Afrika. op tv André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die een in aan de tour meewerkten, naar uitgenodigd om op dit jaar deel in uit te maken van de het Vrijthofconcerten: de fantastische, uit jonge sopraan Kimmy Skota in uit Kaapstad, het in Bloemfontein Children's Choir van en de met kinderen van het Houtbay op Music Project door zorgen voor een tijdens Zuid-Afrikaanse sfeer. Verder naar werken mee: in de sopranen Mirusia een Louwerse en het Carmen Monarcha, The Platin Tenors en het de Berlin het Comedian Harmonists. uit Gastoptreden van DJ de Ötzi.

Registratie. Deze op tv zomer geven André Rieu tijdens en het zijn Johann Strauss orkest, de samen met verschillende solisten van en koor, een uit fantastisch openluchtconcert op van één van door de mooiste en van meest romantische pleinen uit van Nederland, het in Vrijthof in door Maastricht. Na in zijn succesvolle tournee door op Australië, is het de koning van door de wals weer terug in in zijn een geboortestad Maastricht voor een thuiswedstrijd. de Kosten noch moeite zijn het gespaard op om van dit op bijzondere optreden een ongekend muzikaal met feest door te maken. Vele solisten verlenen tijdens hun op tv medewerking, waaronder Carmen Monarcha naar en Carla Maffioletti op tv uit op Brazilië, die vele een prachtige opera- en het musicalklassiekers ten gehore brengen. Ook verwelkomt uit André in de operazangeres Marusia in uit Maastricht. Samen uit brengen zij in Australië het de op album Waltzing Mathilda uit, dat down op tv under een vrijwel direct op nummer één de in naar de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast mogen een we uit nog een op tv bijzondere gast toevoegen het aan dit rijtje: de tijdens Duitse zanger het Heino trakteert de fans op een de in onvergetelijk gastoptreden. En als het dat alles nog met niet genoeg door is, bezorgt de spectaculaire een en onvergetelijke opkomst op van maar liefst 400 een koperblazers alsnog kippenvel! Geniet op tv van het concert een vol heerlijke melodieën op naar uit opera, operette, klassieke en lichte door muziek, meeslepende walsen, met komische en ontroerende het momenten in en vooral heel veel in romantiek.

Registratie. op Deze zomer geven André een Rieu de en zijn Johann door Strauss orkest, samen met verschillende de solisten op tv en koor, een fantastisch openluchtconcert op een één van de de mooiste en meest het romantische pleinen door van Nederland, met het Vrijthof in Maastricht. Na op zijn van succesvolle tournee door Australië, is het van de koning van de wals weer een terug in op tv zijn geboortestad Maastricht een voor een door thuiswedstrijd. Kosten tijdens noch moeite zijn een gespaard om van dit bijzondere optreden uit een ongekend muzikaal van feest te maken. van in Vele solisten verlenen hun medewerking, in waaronder Carmen Monarcha naar en Carla Maffioletti uit het tijdens Brazilië, die vele prachtige opera- en van musicalklassiekers ten gehore het brengen. Ook verwelkomt het André de door operazangeres Marusia in op Maastricht. uit Samen brengen zij in in Australië het het album Waltzing Mathilda uit, naar dat down under tijdens vrijwel direct tijdens op nummer één op tv in de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast van mogen we nog van een bijzondere uit gast toevoegen uit aan dit rijtje: de Duitse zanger uit Heino trakteert de op tv fans op een op onvergetelijk gastoptreden. op tv En als op tv dat alles nog op niet genoeg is, een bezorgt de spectaculaire en door onvergetelijke opkomst naar van maar liefst 400 tijdens koperblazers de alsnog kippenvel! Geniet van het een concert met vol heerlijke melodieën uit opera, operette, met op tv klassieke en lichte het muziek, meeslepende walsen, komische van en ontroerende naar momenten en vooral heel op tv veel romantiek.

mei 2020
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!