Programma gemist?

Ook tijdens dit jaar vormt het naar Maastrichtse Vrijthof een het decor voor op Limburgs grootste door Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu door en zijn de Johann Strauss orkest verzorgen in juli door van dit jaar van maar liefs tijdens zes van openluchtconcerten. Dit jaar zijn in onder andere het St. een Petersburg trio, de uit Limburgse band Ziesjoem met en The naar Harlem Gospel van Choir uitgenodigd als speciale gasten. Ook de acteur Anthony met Hopkins, met wie André de eerder dit van jaar de studio indook het in om een door op de acteur gecomponeerde naar wals op te nemen, zal aanwezig met zijn tijdens deze tijdens sfeervolle tijdens concerten.

Na een op succesvolle tour door Zuid-Afrika naar het staat het concert de op het Vrijthof in Maastricht dit de jaar op in het teken van naar Afrika. in André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die een een aan de tour een meewerkten, uitgenodigd om dit jaar door deel uit te op maken in van de Vrijthofconcerten: de fantastische, jonge tijdens op sopraan Kimmy Skota uit uit Kaapstad, het Bloemfontein Children's de Choir en de tijdens kinderen naar van het Houtbay naar Music Project zorgen voor een een Zuid-Afrikaanse sfeer. Verder werken naar tijdens mee: de sopranen Mirusia op Louwerse en Carmen Monarcha, The uit Platin Tenors en naar de van Berlin Comedian Harmonists. Gastoptreden de van DJ in Ötzi.

Registratie. in Deze zomer geven André van Rieu op en zijn Johann Strauss in orkest, samen met verschillende solisten door en naar koor, een fantastisch uit openluchtconcert op één een van de mooiste en door meest romantische op pleinen van Nederland, het met Vrijthof in Maastricht. Na een zijn het succesvolle tournee door de Australië, is de koning van van de wals van weer tijdens terug in zijn geboortestad een Maastricht voor een thuiswedstrijd. Kosten een noch moeite zijn naar gespaard om van het dit bijzondere optreden het een ongekend muzikaal naar van feest te maken. Vele solisten op tv verlenen een hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha door en Carla Maffioletti naar uit Brazilië, die met vele prachtige opera- en op tv musicalklassiekers ten gehore met brengen. door Ook verwelkomt André de de operazangeres Marusia tijdens in Maastricht. Samen brengen zij tijdens van in Australië het naar album Waltzing Mathilda uit uit, dat down under vrijwel op direct op tv op nummer één in een de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast mogen naar een we nog een bijzondere gast door toevoegen aan op tv dit rijtje: de met Duitse zanger Heino door trakteert de de fans op een onvergetelijk gastoptreden. En uit als dat in alles nog niet uit genoeg is, bezorgt de op tv naar spectaculaire en onvergetelijke met opkomst van maar liefst 400 tijdens koperblazers alsnog met kippenvel! Geniet door van het concert vol heerlijke melodieën tijdens het uit opera, operette, klassieke uit en lichte muziek, meeslepende walsen, het komische en uit ontroerende in momenten en vooral heel veel naar romantiek.

Registratie. Deze zomer met op tv geven André Rieu en zijn door Johann de Strauss orkest, samen met verschillende solisten op tv naar en koor, een fantastisch openluchtconcert op het één op tv van de mooiste en uit meest romantische op pleinen van de Nederland, het Vrijthof in Maastricht. tijdens Na zijn succesvolle tournee van naar door Australië, is de een koning van de wals een weer het terug in zijn de geboortestad Maastricht voor een het thuiswedstrijd. Kosten noch moeite in zijn in gespaard om van dit bijzondere van optreden een tijdens ongekend muzikaal feest in te maken. Vele door solisten verlenen hun op medewerking, waaronder door Carmen Monarcha en Carla Maffioletti op uit Brazilië, die in vele op tv prachtige opera- en het musicalklassiekers ten gehore brengen. in Ook verwelkomt André de operazangeres op naar Marusia in Maastricht. Samen de brengen zij in Australië uit het album op Waltzing Mathilda uit, de dat down under vrijwel tijdens direct de op nummer één in in de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast mogen in van we nog een bijzondere gast toevoegen de aan op dit rijtje: de Duitse het zanger Heino trakteert de op het fans op een tijdens onvergetelijk gastoptreden. En als door dat alles op tv nog niet genoeg is, bezorgt de de spectaculaire tijdens en onvergetelijke het opkomst van maar in liefst 400 koperblazers alsnog kippenvel! Geniet tijdens het van het concert op vol heerlijke melodieën met uit opera, operette, klassieke de en lichte van muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende naar momenten op tv en vooral heel op veel romantiek.

september 2020
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!