Programma gemist?

Ook dit jaar door vormt het in Maastrichtse van Vrijthof het decor voor Limburgs grootste het Walsfestijn. Meesterviolist de André Rieu en zijn naar Johann Strauss orkest tijdens verzorgen van in juli van dit van jaar maar van liefs zes openluchtconcerten. Dit uit jaar zijn onder andere van het St. Petersburg van trio, de Limburgse op tv band Ziesjoem op en The Harlem Gospel een Choir uitgenodigd in als speciale gasten. met Ook acteur Anthony Hopkins, met met door wie André eerder dit in jaar de een studio indook om een uit door de acteur in gecomponeerde wals op tv op te het nemen, zal aanwezig zijn uit tijdens deze sfeervolle op tv concerten.

Na een succesvolle op tv tour door de Zuid-Afrika staat de het concert op het Vrijthof de in Maastricht van dit jaar in het door teken van tijdens Afrika. in André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, in die aan de tour door meewerkten, uitgenodigd met om dit met jaar deel uit te maken naar van tijdens de Vrijthofconcerten: tijdens de fantastische, jonge met sopraan Kimmy Skota uit Kaapstad, tijdens het Bloemfontein Children's met Choir en de op kinderen van het Houtbay een Music Project zorgen in voor uit een Zuid-Afrikaanse van sfeer. Verder werken mee: de het sopranen Mirusia Louwerse en in in Carmen Monarcha, The met Platin Tenors en een de Berlin Comedian Harmonists. Gastoptreden van uit DJ op Ötzi.

Registratie. Deze zomer in geven André naar Rieu en op zijn Johann op Strauss orkest, samen de met verschillende solisten en koor, een een fantastisch openluchtconcert de op naar één van de het mooiste en meest romantische pleinen van met Nederland, op het Vrijthof in uit Maastricht. Na zijn van succesvolle tournee een door Australië, is de koning de van op de wals weer terug in zijn van geboortestad Maastricht met voor een van thuiswedstrijd. Kosten noch een moeite zijn met gespaard om van dit bijzondere optreden de een op tv ongekend muzikaal feest te van maken. Vele solisten verlenen van in hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha de en Carla Maffioletti uit de Brazilië, die met vele prachtige opera- het en musicalklassiekers van ten gehore de brengen. Ook verwelkomt André de operazangeres tijdens Marusia in Maastricht. op tv Samen met brengen zij in door Australië het album Waltzing Mathilda de uit, dat tijdens down op tv under vrijwel direct op nummer één een in op tv de hitlijsten terechtkomt. uit Daarnaast mogen we op tv nog een bijzondere het gast toevoegen aan door dit rijtje: de de Duitse zanger Heino in trakteert de fans op een uit onvergetelijk gastoptreden. uit En als dat alles uit nog met niet genoeg is, bezorgt de tijdens spectaculaire en onvergetelijke in in opkomst van maar door liefst 400 koperblazers met alsnog kippenvel! Geniet van de het concert van vol heerlijke melodieën uit op opera, operette, klassieke en naar lichte muziek, meeslepende walsen, uit komische en ontroerende in momenten en vooral uit heel veel uit romantiek.

Registratie. Deze het zomer geven uit André Rieu in en zijn Johann Strauss de orkest, samen uit met verschillende solisten op tv en koor, een fantastisch openluchtconcert op tv op één met van de mooiste en op meest romantische pleinen van door Nederland, tijdens het Vrijthof in Maastricht. Na een zijn succesvolle tournee de door Australië, is naar de koning tijdens van de wals het weer terug tijdens in zijn in geboortestad Maastricht voor een thuiswedstrijd. Kosten met noch moeite naar zijn gespaard om naar van met dit bijzondere optreden een ongekend muzikaal uit feest naar te maken. Vele solisten verlenen op tv op tv hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha en uit Carla Maffioletti op tv uit Brazilië, naar die vele prachtige opera- en tijdens de musicalklassiekers ten gehore met brengen. Ook verwelkomt met André de operazangeres de Marusia in Maastricht. Samen brengen zij naar in de Australië het uit album Waltzing Mathilda uit, tijdens dat down under uit vrijwel direct op nummer uit één in de in hitlijsten terechtkomt. Daarnaast de mogen het we nog een op tv bijzondere gast toevoegen aan dit rijtje: door de in Duitse zanger Heino trakteert de het fans op een uit onvergetelijk gastoptreden. op En als dat op alles nog met niet genoeg is, bezorgt de de spectaculaire en op tv onvergetelijke opkomst de van maar liefst 400 koperblazers tijdens alsnog kippenvel! met Geniet van het op tv concert vol heerlijke melodieën op tv uit uit opera, operette, klassieke op tv en lichte muziek, meeslepende het walsen, komische een en ontroerende momenten met en vooral heel veel naar romantiek.

januari 2021
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!