Programma gemist?

Ook naar dit jaar vormt uit het Maastrichtse Vrijthof op tv het decor voor Limburgs een grootste Walsfestijn. Meesterviolist de André uit Rieu en zijn Johann in Strauss orkest verzorgen in juli uit van dit jaar een maar liefs een zes openluchtconcerten. op Dit jaar zijn onder andere in het St. Petersburg uit uit trio, de Limburgse band Ziesjoem tijdens en The Harlem Gospel het tijdens Choir uitgenodigd als speciale gasten. Ook van acteur Anthony Hopkins, de met wie de André eerder op dit jaar de op studio indook om met een door een de acteur gecomponeerde wals op de te uit nemen, zal aanwezig zijn de tijdens deze het sfeervolle concerten.

Na met een succesvolle door tour door Zuid-Afrika staat naar het concert op het de Vrijthof in Maastricht op dit jaar in het op tv teken van Afrika. het André heeft het de Zuid-Afrikaanse solisten, naar die aan de van tour meewerkten, uitgenodigd om op tv dit door jaar deel uit te op tv maken naar van de Vrijthofconcerten: de fantastische, jonge naar sopraan Kimmy Skota op uit van Kaapstad, het Bloemfontein Children's Choir tijdens en de van kinderen van het het Houtbay het Music Project zorgen voor op een Zuid-Afrikaanse van sfeer. Verder werken mee: de sopranen de Mirusia Louwerse van en Carmen van Monarcha, The Platin Tenors op en de Berlin naar Comedian Harmonists. op Gastoptreden van DJ in Ötzi.

Registratie. op tv Deze zomer geven André Rieu de en zijn door Johann Strauss orkest, een samen met verschillende het solisten en koor, op tv een fantastisch openluchtconcert de op één van de op tv met mooiste en meest romantische pleinen van op tv Nederland, het Vrijthof op tv naar in Maastricht. Na zijn met succesvolle tournee het door Australië, is de koning door van de wals op tv weer terug in zijn een geboortestad Maastricht voor naar een het thuiswedstrijd. Kosten noch tijdens moeite zijn in gespaard om van op tv dit bijzondere optreden naar een ongekend muzikaal feest te maken. door Vele solisten verlenen door hun medewerking, waaronder uit Carmen Monarcha en uit Carla Maffioletti een uit Brazilië, uit die vele prachtige het opera- en musicalklassiekers ten gehore met tijdens brengen. Ook verwelkomt een André de operazangeres Marusia in Maastricht. het in Samen brengen zij in met Australië het album van Waltzing Mathilda uit, met dat down under vrijwel met direct op nummer één door op tv in de hitlijsten terechtkomt. in Daarnaast mogen we door nog een bijzondere gast op toevoegen aan dit rijtje: het de met Duitse zanger Heino trakteert de de uit fans op een op tv onvergetelijk gastoptreden. En als dat de alles nog niet genoeg tijdens de is, bezorgt de spectaculaire en onvergetelijke een op tv opkomst van maar liefst 400 koperblazers het alsnog kippenvel! in Geniet van naar het concert vol heerlijke op melodieën uit in opera, operette, klassieke en lichte uit muziek, tijdens meeslepende walsen, komische en in ontroerende momenten een en vooral door heel veel romantiek.

Registratie. tijdens Deze zomer geven van André Rieu en de zijn Johann Strauss orkest, op samen een met verschillende solisten en op koor, een fantastisch openluchtconcert de op één van uit de mooiste en een meest een romantische pleinen van Nederland, het uit Vrijthof in Maastricht. Na uit zijn succesvolle op tv tournee door Australië, is door de koning van naar de wals tijdens weer terug in in zijn geboortestad Maastricht voor op tv een met thuiswedstrijd. Kosten noch in moeite zijn gespaard van om van dit bijzondere optreden door een op tv ongekend muzikaal feest te het maken. tijdens Vele solisten verlenen hun medewerking, op waaronder Carmen Monarcha op en Carla Maffioletti uit naar Brazilië, die een vele uit prachtige opera- en de musicalklassiekers ten gehore naar brengen. Ook verwelkomt met André de operazangeres Marusia van in Maastricht. Samen met brengen zij in Australië het met album Waltzing Mathilda uit uit, uit dat down van under vrijwel direct op nummer met één in tijdens de hitlijsten terechtkomt. met Daarnaast mogen tijdens we nog een bijzondere tijdens gast toevoegen aan dit in rijtje: de Duitse van zanger Heino trakteert door de fans op op tv een onvergetelijk gastoptreden. En naar door als dat alles op tv nog niet genoeg is, bezorgt uit de spectaculaire en onvergetelijke de opkomst van maar uit liefst 400 uit koperblazers door alsnog kippenvel! Geniet door van het concert vol heerlijke door melodieën uit op tv opera, operette, klassieke en het lichte muziek, het meeslepende walsen, in komische en ontroerende het momenten en vooral heel veel in romantiek.

januari 2020
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!