Programma gemist?

Ook dit door jaar vormt het het Maastrichtse in Vrijthof het decor voor met Limburgs grootste tijdens Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu tijdens en zijn door Johann Strauss orkest verzorgen een in juli van dit in jaar door maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar in op tv zijn onder andere het van St. Petersburg uit trio, de Limburgse band de Ziesjoem en The in Harlem Gospel van Choir uitgenodigd als speciale gasten. in Ook acteur van Anthony Hopkins, met wie in André eerder dit jaar een het de studio indook om een door een de acteur gecomponeerde in wals op uit te nemen, zal tijdens aanwezig zijn tijdens op tv deze sfeervolle de concerten.

Na door een succesvolle tour door de Zuid-Afrika staat het concert een op het Vrijthof van in Maastricht naar dit jaar in uit het van teken van Afrika. André heeft tijdens de Zuid-Afrikaanse solisten, het die aan de de tour meewerkten, tijdens uitgenodigd om door dit jaar deel een uit te maken van de Vrijthofconcerten: tijdens de fantastische, in jonge sopraan Kimmy Skota met uit tijdens Kaapstad, het Bloemfontein uit Children's Choir en de het kinderen van het Houtbay van Music het Project zorgen voor een met Zuid-Afrikaanse sfeer. uit Verder werken tijdens mee: de sopranen Mirusia Louwerse en de Carmen het Monarcha, The Platin Tenors en tijdens de het Berlin Comedian Harmonists. Gastoptreden het van DJ tijdens Ötzi.

Registratie. Deze in zomer tijdens geven André Rieu en zijn met Johann Strauss orkest, het samen met verschillende tijdens solisten en een koor, een het fantastisch openluchtconcert op één uit van de uit mooiste en meest in romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof uit in Maastricht. Na op tv met zijn succesvolle tournee met door Australië, is de van koning van de wals op weer tijdens terug in zijn geboortestad Maastricht tijdens voor een in thuiswedstrijd. Kosten noch moeite uit zijn gespaard op tv om van uit dit bijzondere optreden een tijdens ongekend muzikaal met feest te maken. Vele solisten op tv verlenen hun medewerking, een waaronder Carmen tijdens Monarcha en van Carla Maffioletti uit Brazilië, die een vele prachtige de opera- en musicalklassiekers ten gehore een brengen. van Ook verwelkomt naar André de operazangeres Marusia in Maastricht. een de Samen brengen zij in Australië de het album Waltzing Mathilda het uit, van dat down under vrijwel direct het op het nummer één op in de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast de mogen in we nog een bijzondere gast toevoegen in aan naar dit rijtje: op tv de Duitse zanger uit Heino trakteert de fans op in een onvergetelijk gastoptreden. En uit als dat alles uit door nog niet genoeg is, bezorgt de in spectaculaire en door onvergetelijke op opkomst van maar liefst 400 koperblazers het alsnog kippenvel! op Geniet van een het concert vol op tv heerlijke melodieën uit opera, een operette, klassieke en lichte een in muziek, meeslepende walsen, komische en uit ontroerende in momenten en vooral tijdens heel veel romantiek.

Registratie. Deze zomer in geven André met Rieu en zijn Johann van Strauss de orkest, samen met een verschillende solisten en koor, van een fantastisch openluchtconcert op tijdens één tijdens van de in mooiste en meest romantische pleinen tijdens van naar Nederland, het Vrijthof uit in Maastricht. Na zijn succesvolle op tv tournee door uit Australië, is de koning door van de wals weer van de terug in zijn geboortestad uit Maastricht voor een een thuiswedstrijd. Kosten noch moeite met zijn op gespaard om van dit bijzondere naar optreden een ongekend muzikaal een op feest te maken. Vele solisten verlenen uit op hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha uit en Carla Maffioletti uit uit uit Brazilië, die vele een prachtige opera- en musicalklassiekers ten gehore van het brengen. Ook verwelkomt André van de operazangeres Marusia van in Maastricht. van Samen brengen zij in Australië het naar naar album Waltzing Mathilda uit, dat op tv down under vrijwel direct van op door nummer één in de hitlijsten van het terechtkomt. Daarnaast mogen we van nog een bijzondere van gast toevoegen op tv aan dit rijtje: van de Duitse zanger Heino naar trakteert de het fans op een onvergetelijk gastoptreden. En op als naar dat alles nog niet genoeg op is, op tv bezorgt de de spectaculaire en onvergetelijke opkomst van maar op tv liefst 400 het koperblazers alsnog kippenvel! Geniet tijdens van het concert op tv vol heerlijke in melodieën uit opera, naar operette, klassieke en lichte van muziek, meeslepende walsen, van komische op en ontroerende momenten en vooral de heel de veel romantiek.

april 2021
02-09-2011 21:25

Aflevering 4

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 4

Ook dit jaar vormt het Maastrichtse Vrijthof het decor voor Limburgs grootste Walsfestijn. Meesterviolist André Rieu en zijn Johann Strauss orkest verzorgen in juli van dit jaar maar liefs zes openluchtconcerten. Dit jaar zijn onder andere ...

28-12-2010 20:30

Aflevering 3

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 3

Na een succesvolle tour door Zuid-Afrika staat het concert op het Vrijthof in Maastricht dit jaar in het teken van Afrika. André heeft de Zuid-Afrikaanse solisten, die aan de tour meewerkten, uitgenodigd om dit jaar deel uit te maken van de...

06-09-2009 21:20

Aflevering 2

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 2

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

02-09-2009 21:30

Aflevering 1

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht....

André Rieu op het Vrijthof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof bij André Rieu op het Vrijthof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-09-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!